Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα,

Πολύ ωραίο θέμα, το θυμάμαι από «δίπλα»

Θα βρίσκομαι και εγώ εδώ γύρω… fun της οργάνωσης επίσης :)

Καλορίζικο το blog, είμαι σίγουρη ότι εκεί θα είναι όλα τα θέματα τέλεια οργανωμένα :)

Καλώς ήρθες!

Α, θα πρέπει να είσαι από τις "παλιές" εσύ ε? :tongue:

Καλώς ήρθες ξανά και περιμένω τα σχόλια σου! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή και εγώ ασχετη είμαι,τυχαία κατάφερα να γραφτώ,ελπίζω να τα καταφέρω να βοηθήσω.

Κάνεις κλικ εκει που λέει γινετε μέλος του ιστοτόπου και σου εμφανίζει ΄μια καινούρια σελίδα.Εχεις 3 επιλογες,να κάνεις λογαριασμο στο GOOGLE,στο ΤWITER ή στο YAHOO.Εγώ επειδή έχω λογαριασμό στο Υahoo για το email μου επέλεξα αυτό.Δίνεις τα στοιχεία σου στην επόμενη σελίδα που σου εμφανίζει και αυτό είναι.

Τώρα για το πως κάνουμε σχόλεια δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω.Ελπίζω να βοήθησα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Επειδή και εγώ ασχετη είμαι,τυχαία κατάφερα να γραφτώ,ελπίζω να τα καταφέρω να βοηθήσω.

Κάνεις κλικ εκει που λέει γινετε μέλος του ιστοτόπου και σου εμφανίζει ΄μια καινούρια σελίδα.Εχεις 3 επιλογες,να κάνεις λογαριασμο στο GOOGLE,στο ΤWITER ή στο YAHOO.Εγώ επειδή έχω λογαριασμό στο Υahoo για το email μου επέλεξα αυτό.Δίνεις τα στοιχεία σου στην επόμενη σελίδα που σου εμφανίζει και αυτό είναι.

Τώρα για το πως κάνουμε σχόλεια δεν το έχω ψάξει και δεν ξέρω.Ελπίζω να βοήθησα.

Α, μπράβο βρε Χρυσάκι... και γω κάπως έτσι το κανα τυχαία (....:rolleyes::tongue: ) σε μια φίλη και τώρα προσπαθώ να γραφτώ και στην miamama!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Κoρίτσια επάναφέρω το θέμα γιατί ο καιρός πλησιάζει.Τι κάνουμε με τις νονές των παιδιών μας?Τι δωράκια δίνουμε τώρα που θα φέρουν το δώρο για το Πάσχα.Στα παιδάκια τους τι δινουμε?

Μέχρι τώρα όπως έχω ξαναγράψει έδινα τσουρέκι και γλυκά μαζί με κάποιο συμβολικό πασχαλινό διακοσμητικό,Φέτος όμως έχει και μωράκι και προβληματίζομαι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κoρίτσια επάναφέρω το θέμα γιατί ο καιρός πλησιάζει.Τι κάνουμε με τις νονές των παιδιών μας?Τι δωράκια δίνουμε τώρα που θα φέρουν το δώρο για το Πάσχα.Στα παιδάκια τους τι δινουμε?

Μέχρι τώρα όπως έχω ξαναγράψει έδινα τσουρέκι και γλυκά μαζί με κάποιο συμβολικό πασχαλινό διακοσμητικό,Φέτος όμως έχει και μωράκι και προβληματίζομαι.

Εμενα Χρύσα μου, ως νονά, δεν μου χουν κάνει ποτέ κάποιο δώρο.

Η γνώμη μου είναι πως τώρα που δεν έχουμε χρήματα για το κάτι "παραπάνω" δεν χρειάζεται. Σε περίπτωση που η νονά ή ο νονός του παιδιού μας έχει παιδάκι τότε καλό είναι να προσφέρουμε ένα δωράκι στο παιδάκι.

Στη δική σου περιπτωση που η νονά έχει μωράκι θα αγόραζα ένα μικρο-δωράκι στο μπεμπάκι. Όπως π.χ. ένα "μασητικό" για τα δοντάκια του.... ένα πανέμορφο καπελάκι για το καλοκαίρι... κάτι μικρό και συμβολικό για το καλό και με την αγάπη σου! ;)

Αν οπωσδήποτε θέλεις να προσφέρεις κάτι στον νονό, τότε προσωπικά θα προσέφερα κάτι καθαρά "συμβολικό". Τσουρέκι ή κουλουράκια σε ένα υπέροχο κουτάκι για να κάνεις τη διαφορά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπητό παρεάκι, chrifili να σου ζήσει το μωράκι σου!!! :D το σπίτι εννοείται θα περάσει σε δεύτερη μοίρα τώρα, επιστράτευσε όσους μπορείς για βοήθεια - παππουδογιαγιάδες, φίλες, γειτόνισσες :) α! Και δούλεψε όσο μπορείς την κατάψυξη, έτσι θα έχεις τον καθημερινό βραχνά του φαγητού υπό έλεγχο..

Χρύσα κι εγώ προβληματίζομαι, γιατί η νονά μας είναι δύσκολα οικονομικά, όπως όλοι βέβαια και δεν θέλω να τη φέρω σε δύσκολη θέση με δώρα που ίσως δεν μπορεί να ανταποδόσει..Συμφωνώ με την Ειρήνη, το δώρο σου να είναι συμβολικό συν κάτι για το μωρό. Εξαρτάται βέβαια κι απ΄ τη σχέση σας, αν είστε κολλητές δηλαδή..Εγώ για τη νονά μας τελικά παράγγειλα ένα photo book της βάφτισης που της το χρωστούσα από πέρσι και για τα παιδιά της θα πάρω κάτι μικρό απ΄ τα Zara..

g8Sbp2.png

Σήμερα νιώθω πολύ χαλαρά..κάνω με μεγάλη ηρεμία τις δουλίτσες μου και ακούω μουσική. Το φιογκάκι βλέπει τα καθιερωμένα καρτούν του Σαββατου, που λατρεύει...

1) Ετοίμασα πλυντήριο με κόκκινα γιατί χθες ήμουν πολύ κουρασμένη για να ετοιμάσω για την νύχτα...

2) Έστρωσα τα κρεβάτια μας...

3) Έπλυνα τα πιατικά και γέμισα και το πλυντήριο πιάτων με κάποια που έμειναν... θα το βάλω το μεσημέρι...

4) Μάζεψα τις κάλτσες από το τραπέζι (δεν είπαμε δεν τις απλώνουμε γιατί χάνουμε χρόνο???? :tongue::lol::lol:) και τις τακτοποίησα...

5) Άλλαξα τα 2 διακοσμητικά στον πάγκο της κουζίνας μου ν' ανανεωθούν λιγάκι τα κέφια μου.... (μ' έπιασε! :rolleyes::tongue:)...

Πάω να κάνω καφεδάκι... ;)

777885dugw57gt25.gif

1) Ετοίμασα πλυντήριο με κόκκινα γιατί χθες ήμουν πολύ κουρασμένη για να ετοιμάσω για την νύχτα...

3) Έπλυνα τα πιατικά και γέμισα και το πλυντήριο πιάτων με κάποια που έμειναν... θα το βάλω το μεσημέρι...

4) Μάζεψα τις κάλτσες από το τραπέζι (δεν είπαμε δεν τις απλώνουμε γιατί χάνουμε χρόνο???? :tongue::lol::lol:) και τις τακτοποίησα...

5) Άλλαξα τα 2 διακοσμητικά στον πάγκο της κουζίνας μου ν' ανανεωθούν λιγάκι τα κέφια μου.... (μ' έπιασε! :rolleyes::tongue:)...

6) Έκανα καφεδάκι και μια που το είδα...

7) Πέρασα καλά με το βρεγμένο μου βιτεξάκι το μηχάνημα για τον φραπέ... άστραψε... :wink:

8 ) Τα υλικά της δουλίτσας μου ήδη αποστειρώνονται στον κλίβανο....

9) Έπλυνα τα 2 βουρτσάκια του μακιγιάζ μου και τώρα στεγνώνουν πάνω σε μια χαρτοπετσετούλα...

10) Καθάρισα το τζάμι του καθρέπτη στο μπάνιο και πήρα τα πάνω-πάνω με ένα βρεγμένο βιτεξάκι. Ήδη το μπάνιο μου φαίνεται απόλυτα μαζεμένο...:wink:

777885dugw57gt25.gif

Καλημερούδια!!

Ας πούμε ότι κάπως συνεφερω το σπίτι αυτες τις μέρες...

Χθες έκανα μπάνια,κουζίνα και έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Σήμερα εστρωσα κρεβάτια,τακτοποίησα ψώνια στις θέσεις τους και θα ξεσκονίσω...

Λίγο ανάποδα τις κάνω τις δουλειές,αφού κανονικά πρωτα ξεσκονιζεις και μετα βάζεις σκούπα...

Αλλά τι να κάνω βρε κορίτσια;

Οπως βολεύομαι...Για να είμαστε κάπως καθαροί και συμμαζεμένοι

Ξεχασα να σας πω ότι έβαλα και νυχτερινά πλυντήρια χθες,ρούχων και πιάτων...

Απλωσα τα ρούχα

Τακτοποίησα τα πιατικά

Εχω μια πλυντηριά να στεγνώνει δηλαδή και άλλη μία από χθες στο καλάθι που θα πρέπει να σιδερωθούν

Εχω αγχωθεί και με το συμμάζεμα των χειμερινών

Οχι σε θεμα οργάνωσης,αλλά χρόνου

Δεν προλαβαίνω

Σήμερα είχα τον μικρό πάνω στο κρεβάτι μου και με μεγάλη προσήλωση κοίταζε ένα βιβλίο του με εικόνες...Μόλις γύρισα την πλάτη μου...Γκουπ έπεσε κάτω!!!Πρώτη φορα συνέβη αυτί και σοκαρίστηκα!!

Με τετοιες συνθηκες πώς να κάνω τις δουλειές μου όπως πρεπει και όπως θέλω;

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

Ας πούμε ότι κάπως συνεφερω το σπίτι αυτες τις μέρες...

Χθες έκανα μπάνια,κουζίνα και έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι

Σήμερα εστρωσα κρεβάτια,τακτοποίησα ψώνια στις θέσεις τους και θα ξεσκονίσω...

Λίγο ανάποδα τις κάνω τις δουλειές,αφού κανονικά πρωτα ξεσκονιζεις και μετα βάζεις σκούπα...

Αλλά τι να κάνω βρε κορίτσια;

Οπως βολεύομαι...Για να είμαστε κάπως καθαροί και συμμαζεμένοι

Έτσι ακριβώς! Οπως βολεύεται η κάθε μία! Άσε που αυτό ίσχυε παλιότερα που δεν υπήρχαν ηλεκτρικές σκούπες και σκούπιζαν με τις σκούπες χειρός οπότε σηκωνόταν απίστευτη σκόνη. Η ηλεκτρική δεν σηκώνει σκόνη.. τη ρουφάει. :tongue:

Ανεξάρτητα όμως, μην καταπιέζεσαι. Σήμερα ήθελες / μπορούσες να βάλεις σκούπα, άρα μια χαρά έκανες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα είχα τον μικρό πάνω στο κρεβάτι μου και με μεγάλη προσήλωση κοίταζε ένα βιβλίο του με εικόνες...Μόλις γύρισα την πλάτη μου...Γκουπ έπεσε κάτω!!!Πρώτη φορα συνέβη αυτί και σοκαρίστηκα!!

Με τετοιες συνθηκες πώς να κάνω τις δουλειές μου όπως πρεπει και όπως θέλω;

Νομίζω, πως δεν υπάρχει μανούλα που δεν της έχει συμβεί. Και μένα μου χει συμβεί, εννοείται!

Ο φιόγκος ήταν μηνών και ήμασταν μαζί στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση. Και πως κάνει ένα πέσιμο στο πλαι και πριν απλώσω το χέρι μου (τόσο κοντά ήμασταν) έπεσε από το κρεβάτι!!!! :(

Σοκαρίστηκα!!! Ο μικρός ευτυχώς δεν χτύπησε αλλά τρόμαξε και έκλαιγε. Εκλαψα και γω από τον φόβο μου και πόσο βλακας ένιωσα... :tongue:

777885dugw57gt25.gif

6) Έκανα καφεδάκι και μια που το είδα...

7) Πέρασα καλά με το βρεγμένο μου βιτεξάκι το μηχάνημα για τον φραπέ... άστραψε... :wink:

8 ) Τα υλικά της δουλίτσας μου ήδη αποστειρώνονται στον κλίβανο....

9) Έπλυνα τα 2 βουρτσάκια του μακιγιάζ μου και τώρα στεγνώνουν πάνω σε μια χαρτοπετσετούλα...

10) Καθάρισα το τζάμι του καθρέπτη στο μπάνιο και πήρα τα πάνω-πάνω με ένα βρεγμένο βιτεξάκι. Ήδη το μπάνιο μου φαίνεται απόλυτα μαζεμένο...:wink:

11) Έφτιαξα τα μαλλάκια μου γιατί χθες δεν είχα τα κουράγια... έπεσα για ύπνο με νωπά ακόμη μαλλιά...

12) Έφτιαξα χυλοπιτούλες χωριάτικες με κοκκινη σαλτσούλα και φρεσκοτρυμμένο τυράκι...

13) Άπλωσα το πλυντήριο ρούχων με τα κόκκινα

14) Ετοίμασα άλλο πλυντήριο με χρωματιστά διάφορα...

Χαλαρώνω...:P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα μαλλον καλησπερα...σημερα εχει τελεια μερα!ανεβαινει η διαθεση και κανουμε και πιο ευκολα δουλιτδες! :!:

ειρηνη ωραιο το blog καλοριζικο!

τρεχω αρκετα αυτες τις μερες και πρεπει να διαβασω τις μερες που εχασα!αλλα πρωτα θα σιδερωσω και θα τακτοποιησω τα συρταρια της κουζινας!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...