Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δήμητρα Χρόνια Πολλά!!!

αλλά και εσείς που έχετε Δήμητρα - Δημήτρη, παιδιά, σύζυγο, μαμά, μπαμπά, αδέρφια, ξαδέρφια, γιαγιάδες, παππούδες, κουμπάρους, φίλους, φίλες, γείτονες, τον περιπτερά, τη δασκάλα- το δάσκαλο του παιδιού .... (ε, δεν μπορεί όλοι έχουμε πάνω από 3)

Χρόνια Πολλά!!! :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.elamazi.gr/event/%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B6%CE%AE%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-2050-%CF%83-22/

πολυ θα ήθελα να πάμε εδώ αλλά είναι από 5 ετών .. του χρόνου αν το ξανακάνουν!

Να πάτε τα 5+ πρέπει να είναι παρα πολύ καλό

Παιδικό Μουσείο!

Να πάτε και να ξαναπάτε! Εχεις τόσα πολλά να δουν να φτιάξουν και να πειραματιστούν τα παιδιά. Ειδικά αν το συνδυάσετε με εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι το καλύτερο!

Δείτε εδώ τα προγράμματα για τα επόμενα ΣΚ ;)

http://www.elamazi.gr/event/%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BF-2013-10-27/

αν θέλετε εκπαιδευτικό πρόγραμμα να πατε πολύ νωρίτερα να κλείσετε θέση, συνήθως γίνετε χαμός!

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Πως είστε?

Εμάς, συνεχίζει αυτό το ανελέητο "κυνηγητό" και σήμερα είχε σειρά ο μπαμπάς μου... και πάλι νοσοκομείο και πάλι Αττικό... :? τα ξημερώματα που έφυγε για δουλειά,έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μία κολώνα και... 20 ράματα στο μέτωπο....:(:(.

Εχετε να πειτε κάτι? Να σχολιάσετε? Να σας πω, πως πραγματικά δεν έχω λόγια...? Δεν ξέρω τι να πω.. απλώς δεν ξέρω.

Και ο καημένος αντί να μας πάρει τα ξημερώματα, ενημέρωσε έναν φίλο του, εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και τον πήραν. Και έμεινε μέχρι τις 10 παρά στο νοσοκομείο για να μην μας ξυπνήσει {.....:|} οπου επιτέλους μας πήρε τηλέφωνο για να πάμε να τον πάρουμε. Επαθα σοκ! Και πήγα και επειδή είχε τελειώσει η εφημερία του νοσοκομείου, ήταν μόνος του στα επείγοντα. Μόνος του... :(

Και φαντάζεστε εικόνα με 20 ράμματα στο κεφάλι.. μπαταρισμένος γύρω-γύρω...

Η κολλητή μου, μου είπε πως πλέον είναι σίγουρη πως κάτι δεν "πάει-καλά" και καλό θα είναι να φέρουμε κανέναν παπά να μας διαβάσει.

Προσωπικά δεν πιστεύω σε προλήψεις αλλά πιστεύω στην κακή ενέργεια και πλέον έχω χάσει και γω τα λόγια μου. Τρίτη πρωί, τρέχοντας και αφού αφήσω το παιδί σχολείο, θα παω στην εκκλησία να μιλήσω με τον παπά, να του εξηγήσω τι συμβαίνει και να έρθει να μας διαβάσει κάτι. Θα τρελαθώ δηλαδή...

Επανέρχομαι.

Ο Χριστος και η Παναγια!!!!!!!Βρε Ειρηνη μου τι να πω???????????

Περαστικα στον ανθρωπο βρε κοριτσακι μου.............Αν ειναι δυνατον!!!!Ας ειναι το τελευταιο ατυχο γεγονος....Και ναι,τρεχα σε εναν παπα....γιατι δεν πας αυριο το πρωι? μετα την λειτουργια θα βρεις σιγουρα τον παπα.

Διαφημίσεις

Νευροδερματιτιδα έχω' date=' δεν ξέρω εαν εχουν τα ίδια συμπτώματα.

Σου βάζω φωτο, ελπίζω να φαίνεται το προβλημα.

[img']http://img716.imageshack.us/img716/8927/8gb4.jpg[/img]

Πω-πω βρε κορίτσι μου τι τραβάς?

Πονάει?

Ο δερματολόγος τι σου είπε?

Φταίει η διατροφή? Είναι ψυχολογικό? Κάποιος εξωτερικός παράγοντας?

Όμως, μ' έχει πιάσει ένας μαγειρικός οίστρος και παρ' ότι, φαντάζομαι, δεν θα μας πολυδεί το σπίτι -ειδικά αν συνεχίσει κι ο καιρός στο ίδιο μοτίβο- θα κάνω μια λιστάρα νααα για το απογευματινό μας σούπερ μάρκετ και θα του δώσω να καταλάβει! Σκέφτομαι να κάνω τη γαριδομακαρονάδα του Καλαμαρακίου, την ζύμα για πίτσα του Καλαμαρακίου για home made πίτσες κανένα βραδάκι, το πορτοκαλοκέικ της miss καταστροφής, χόμους και τζατζίκι για τις βραδινές λιγούρες του αγοριού μου και μερικά ακόμα

Πω-πω... με ξελίγωσες, αγαπημένο μου!

Εγώ, πάλι, γιατί νομίζω ότι πολλοί θα ήθελαν να τους κάνεις ποδαρικό ;);

Είδες, βρε Ειρήνη; Απλά "έχεις τον τρόπο" με τους άλλους! Κρέμα χεριών που μου τελειώνει για να προλάβω τα του χειμώνα, τσιμπιδάκι, lip balm και μια σπιτική περιποίηση προσώπου το σ/κ. Έχεις τίποτα να προτείνεις; Η apivita δεν έχει κάποιες μάσκες κλπ. σε φακελάκια;

Τι όμορφο σχόλιο... ευχαριστώ, το χρειαζόμουν πολύ σήμερα.

Πήρες τσιμπιδάκι για τα φρυδάκια σου?

Κρέμα για τα χεράκια, όποια και να βάλεις κάνει καλό. Βοηθάει όπως και να έχει. Αν θέλεις κάτι εξαιρετικό αλλά με τσιμπημένη τιμούλα, θα πάρεις αυτή:

http://www.pharmacyonclick.gr/image/cache/data/eubos-25ml-500x500.jpg

Εξαιρετική. Ειναι σωληνάριο {οχι μεγάλο δυστυχώς}, αφήνει απίστευτα απαλά τα χέρια και η λιπαρότητα της κρέμας εξαφανίζεται στα 2-3 λεπτά. Κοστίζει περίπου 8,5?.

Για κρεμούλα προσώπου, εκτός απ αυτές που σου πρότειναν τα κορίτσια μας, υπάρχουν και οι σπιτικές... Αν θέλεις κάτι, μου λες.

Να σας πω τι έκανα σήμερα. Στόχος είναι να το καταφέρνω κάθε μήνα αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.

Τις προηγούμενες ημέρες ενημερώθηκα για τις προσφορές των σουπερ μάρκετ και σημείωσα αυτές που με ενδιαφέρουν.

Εδώ και καιρό σημειώνω μια έλλειψη αμέσως μόλις την αντιληφθώ.

Έφτιαξα λοιπόν μια λίστα με πράγματα που ενδεχομένως θα χρειαστώ μέσα στον μήνα. πχ Χαρτικά, ντοματοχυμούς, τόνους κονσέρβα κ.α. βάσει του τι υπάρχει ήδη (ή δεν υπάρχει βάσει των σημειώσεών μου) στα ντουλάπια μου.

Εάν κάποια προσφορά (κυρίως μιλάω για απορρυπαντικά που είναι και τα πιο ακριβά) είναι τόσο συμφέρουσα, θα αγοράσω το προϊόν ακόμα κι αν το χρειαστώ τον επόμενο μήνα. Ο επόμενος μήνας δε, εκτός απ των Χριστουγέννων είναι και των τελών κυκλοφορίας και των ασφαλίστρων. Επομένως τον ξαλαφρώνω όσο μπορώ.

Έτσι λοιπόν, έχω ολοκληρώσει τις αγορές του μήνα και της τρέχουσας εβδομάδας και μένει κάθε εβδομάδα να ψωνίζω τα είδη ψυγείου. Γάλατα, τυριά, κρέατα, λαχανικά και φρούτα.

Κάθισα και υπολόγισα επίσης πόσο φυσιολογικό ορό χρειαζόμαστε κάθε μήνα (δυστυχώς έχουμε μόνιμο μυξό-βηχα από Οκτώβρη έως Ιούνιο...) και παρήγγειλα στο φαρμακείο την ακριβή ποσότητα ώστε να μη πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο.

Την Τρίτη θα αγοράσουμε και την ποσότητα εμφιαλωμένου νερού που χρειαζόμαστε για τον μήνα κι έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των οικονομικών μας αφενός και αφετέρου δεν θα αναγκάζομαι μέρες που δεν έχω αυτοκίνητο να κουβαλάω βαριά πράγματα με τα χέρια.

Τα αναφέρω σε περίπτωση που μπορεί να βοηθηθεί κάποια κοπέλα.

Εάν συνέλθω, γιατί είμαι λίγο κάπως αυτή τη στιγμή, θα αλέσω τα κρεμμύδια που αγόρασα και θα τα βάλω σε σακουλάκια στην κατάψυξη ανά μερίδα ώστε να τα έχω έτοιμα για μαγείρεμα και θα φτιάξω γλυκό κουταλιού φιρίκι.

Υπέροχη, μπράβο!

Χαίρομαι να σε διαβάζω.

Γεια σας κορίτσια!

Γιώτα, χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας!

Καλωσορίζω και τα υπόλοιπα νέα κορίτσια

Εγώ είμαι στη δουλειά, δουλεύω μέχρι και τη Δευτέρα και παράλληλα ολοκληρώνω το πακετάρισμα. Έχω βάλει στόχο να τελειώσω μέχρι Κυριακή βράδυ γιατί μετά πάω στο αγόρι μου.

Με το νέο μήνα μετακομίζω, άντε να ξεμπερδεύω!

Ευχαριστώ όσες ρωτήσατε για τα χέρια μου... έχω πρόβλημα από μικρή και τώρα είναι σε έξαρση. Δεν είναι σοβαρό αλλά είναι ενοχλητικό, για να καταλάβετε έχω αφήσει προσωρινά μέχρι και το πλέξιμο!

Σας φιλώ

Κορίτσι μου... και τα χεράκια σου είναι έτσι και έχεις και ταλαιπωρία ακόμα μπροστά σου λόγω της μετακόμισης...

Καλό κουράγιο.

Πωωωω πωωωωω, πόσο καιρό έχω να μπω να σας ακούσω και να κάνουμε παρέα;;;;; Εχουν πάει και οι σελίδες σας χίλιες τόσες πολλές, που μάλλον δεν θα προλάβω και να διαβάζω και να παρακολουθώ, αλλά τώρα που "δυστυχώς" τελειώνει η σεζόν δουλειάς και θα κάααααθομαιαιαιαι αρκετά, θα σας διαβάζω και πάλι.

Μία ξεχωριστή (μην ζηλεύετε) καλησπέρα στη "μανουλοειρηνούλα μας" και πιστεύω ότι θα τα λέμε συχνότερα αυτό τον καιρό...

Πού είσαι "μάνα" να με χαρείς!!!

Κορούλα μου αγαπημένη.... καλώς μας ξανα-ήρθες!

τα ειχαμε χυμα μας ηρθαν κ τσουβαλατα!

μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, χτυπησε ενας τον αντρα μου με την μηχανη κ εσπασε το ποδι του....:(

ευτυχως δεν ειναι τιποτα χειροτερο..... ας εχουμε υγεια!

θα σας διαβασω αυριο, σας φιλω

Ελα ρε Γιωτάκι.... :( ελα ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε γλεντια ολες!

Και για να πάρω το αίμα μου πίσω, σήμερα το απόγευμα που είχα ευκαιρία έφτιαξα, πίτσα, μπυρόψωμο αλά Βάσια και σοκολατόπιτα Παρλιάρου (τέλεια).

Όχι δεν τα έφαγα όλα. Μόνο δοκίμασα. Τα υπόλοιπα για την οικογένεια.

Γιατί άμα ξεφύγω....

Σοκολατόπιτα αγαπάκι μου??? Αχ, την λατρεύω!

κικη εγω παιρνω τις μασκες που εχει στο χοντο σε φακελακια διαφορους τυπους, εχω δοκιμασει αρκετες κ ειναι μια χαρα. πολυ καλες ειναι κ οι μασκες peel of ξερεις αυτες που στεγνωνουν πανω στο προσωπο κανουν σαν φιλμ κ τις τραβας σαν να ξεριζωνεις το πετσι σου!! δεν πονανε φυσικα! αλλα κανουν δουλιτσα κ ειδικα αν εχετε θεμα με ακμη δεν ερεθιζουν καθολου... εγω που ειμαι στην εφηβεια ακομη...εχω ενα θεματακι!!!!

... γκουχ... γκουχ...

Βρε τι στο καλό, πολλά τα δυσάρεστα τελευταία στο θέμα μας, είναι κανας Ερμής ανάδρομος??????? Μήπως μας ματιασανε???????

Σίγουρα Μαριαννούλα μου....

Για εμας ειναι περιεργη ημερα η σημερινη,γιορταζε ο μπαμπάς μου ,και πάντα στο σπίτι μας εχαμε μεγαλη γιορτη,οποτε ανασυρονται μνημες σημερα...αλλα γιορταζει και η πεθερα μου και η ανηψια μας η μεγαλη , και ο νονος του γιου μου.Οπότε ευχομαι απλά να ειναι καλά οσοι σημερα ειναι κοντα μας και τον μπαμπά μου να τον φυλαέι ο θεος εκει που ειναι...

Πόσο σε καταλαβαίνω....:(

βρηκαν τον μπαμπα μου κατι στο παχυ εντερο κ θα μπει Τριτη για εγχειρηση.....

ταχουμε παιξει ολοι........

το κλιμα καθολου καλο

εμεις ηρθαμε εδω για να ξεχαστει με τα παιδια γιατι αλλιως θαταν κολλημενος 3μερες......

ολα γιναν γρηγορα απο μια βιοψια....

Ελπίζω τίποτα μα τίποτα να μην είναι. Θα προσεύχομαι για τον μπαμπά σου...

777885dugw57gt25.gif

Παιδικό Μουσείο!

Να πάτε και να ξαναπάτε! Εχεις τόσα πολλά να δουν να φτιάξουν και να πειραματιστούν τα παιδιά. Ειδικά αν το συνδυάσετε με εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι το καλύτερο!

Δείτε εδώ τα προγράμματα για τα επόμενα ΣΚ ;)

http://www.elamazi.gr/event/%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BF-2013-10-27/

αν θέλετε εκπαιδευτικό πρόγραμμα να πατε πολύ νωρίτερα να κλείσετε θέση, συνήθως γίνετε χαμός!

Τι ωραιο!!!!!Τι κριμα:(τα προγραμματα για την ηλικιας μας τελειωσαν:(

4U πήγατε σήμερα εκεί που έλεγες, αλκμίνης??? πως τα περάσατε??? τι ήταν αυτά γιατί δεν πολυκατάλαβα!

ναι! 3 διαφορετικά event σε 3 διαφορετικούς χώρους σε απόσταση αναπνοής ... ναι παρα πολύ καλά ειδικά στο θεατράκι ;)

Ειρήνη μου ευχομαι περαστικά στον μπαμπά σου, όντως πολλα μαζεμένα, καλα σκεφτηκες για το ευχελαιο.

Το σημαντικό ειναι που έδωσες χαρα στο φιογκακι σου και εκείνο με την σειρά του δύναμη να είσαι δίπλα σε όλους!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραιο!!!!!Τι κριμα:(τα προγραμματα για την ηλικιας μας τελειωσαν:(

δεν χρειάζεται να έχει πρόγραμμα για να πας! ασε που βάζουν συνέχεια ... έχει παρα πολλά να δει εκεί ;)

Δες τη σελίδα τους στο νετ;)

Στα δικά μου, πριν λίγο κοιμήθηκε η μικρή μου, την είχα αφήσει απο το μεσημέρι στην μητέρα μου, γιατι αποφάσισα να κάνω το σαλόνι, οποτε έκανα πολύφωτα, τζάμια, πατζουρια, έβγαλα στο μπαλκόνι τις καρέκλες της τραπεζαρίας και τις καθάρισα με τον ατμοκαθαριστή, τίναξα και έκανα και αυτά με ατμο τα μαξιλάρια των καναπεδων, έπλυνα ριχτάρια, κουρτίνες και σεμεδακια (3 πλυντήρια), έκανα καλα καλα τα έπιπλα, τράβηξα καναπέδες, καθάρισα σοβατεπια, τοίχους και καλοριφέρ, έπλυνα τα κρύσταλλα που βάζω τον χειμωνα και σφουγγαρισα.

Ξεκουράστηκα λίγο και μετα άρχισα το σιδέρωμα, ριχτάρια, καινούργια σεμεν, τα έστρωσα, έβαλα και τα κρύσταλλα και μένει αύριο να σιδέρωσω τις χειμερινές κουρτίνες, επίσης είχα μια αναπάντεχη βοήθεια απο την θεία μου η οποία μου γυαλί σε όλα μου τα ασημικά που έχω σε μια βιτρίνα, και μου τα έκανε τέλεια, οποτε αύριο πρέπει να καθάρισω την βιτρίνα, να τα τακτοποιήσω και να πλύνω κατι κρυστάλλινες μινιατουρες.

nJ2dp3.png

δεν χρειάζεται να έχει πρόγραμμα για να πας! ασε που βάζουν συνέχεια ... έχει παρα πολλά να δει εκεί ;)

Δες τη σελίδα τους στο νετ;)

Ναι!Το ειδα και ειναι παρα πολυ καλο!Σιγουρα θα τον παω!παω να μελετησω το αλλο που εβαλες!

Γυρίσαμε πριν απο κανα μισάωρο και σε λίγο τρώμε, ξεκουραζόμαστε λίγο μεχρι τις 17:00 που θα ξαναφύγουμε για εδώ http://babyfeat.gr/wp-content/uploads/2012/03/Picture-71.png

Πως ήταν αυτό, κορίτσι μου?

Ειρήνη σήμερα εχει γενέθλια το αγόρι σου?Να τον χαίρεστε καλή μου, πάντα γερός κ καλότυχος και σεις να τον καμαρώνετε!:D

Ευχαριστώ Ερση μου. ΠΟΛΥ.

Και όσες είχατε την καλοσύνη να ευχηθείτε στο παιδάκι μου. Σασ ευχαριστώ πολυ!

χθες το απογευμα εφυγε και η μαμα μου τρεις μερες μονοι μας και μετα ξανα η πεθερα..χθες λοιπον το απογευμα πηγαμε οικογενειακως σουπερ μαρκετ,μετα πηγαμε και πηραμε ενα μπουφαν για την μεγαλη και επιστρεψαμε..τακτοποιησα τα πραγματα,εκανα μπανιο τα παιδια,γαλατακια κα νανι..σημερα ξυπνησα στις 9 αλλαξα τα σεντονια παντου καθαρισα πολυ καλα την κουζινα,παγκους πλακακια ντουλαπια εξωτερικα,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα τα ριχταρια να πλενονται,επλυνα το μπανιο,εβαλα καλη σκουπα,ξεσκονισα πολυ καλα και ταισα τα φρουτα στην μικρη.μετα εφυγα για λαικη γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε κοτοπουλακι ψητο(delivery),μαζεψα την κουζινα,εστρωσα τα ριχταρια που στεγνωσαν,σκουπισα μπαλκονια και παω να σφουγγαρισω..

Καλα να περασουμε ολες...

Ελιωσες πάλι Αρετούλα μου.

Ελπίζω να ευχαριστηθείτε τις ήσυχες ημέρες σας.

γεια σας αγαπημενες μου φιλεναδιτσες τι κανετε???

το φιογκακι εχει γενεθλια 31 του μηνος αν δε κανω λαθος οχι σημερα

εγω ειμαι μια χαρα ειχα παλι λιγο αιματακι αλλα περασε πολυ γρηγορα ευτυχως

ο μεγαλος μου το δεκεμβρη εχει γενεθλια και σκεφτομαι επειδη περσι με το νεογεννητο δε καναμε τιποτα φετος να κανουμε σουπερ παρτυ με θεμα το μικυ οτι προταση για διακοσμηση και μπουφε καλοδεχουμενη

Αχ μικρή κορούλα τι μνήμη έχεις. Οντως το φιογκάκι έχει γεννέθλια στις 31!

Θα σου δώσω δεκάδες ιδέες, μην ανησυχείς καθόλου!

Εμείς το πρωί φύγαμε για playmobil fun park και φτάσαμε 11 εκεί...κορίτσια είναι τέλεια!!!! Όσες δεν έχετε πάει, να το κάνετε....έχει όλα τα είδη για να παίξουν τα παιδιά ινδιάνους, ζώα, αστρονάυτες, σαλούν, βασιλόσπιτα, τριόροφα σπίτια, εξοχικά, αστυνομίες, φάρμες και πόσα ακόμα... και όλα τα έχει απο 2 φορές και άνω...!!! Οι κοπέλες εκεί συνέχεια έφτιαχναν τα κομματάκια για να τα βρίσκει το επόμενο παιδάκι έτοιμα!! Έκαναν και κατασκεύη δωρεάν! τα κορίτσια μου έπαθαν πλάκα....δεν ήξεραν με τι να πρωτοπαίξουν!

Εμ... δεν σας τα έλεγε η μάνα βρε? Αφού ξέρετε πως στο θέμα παιδί, το ψάχνω πολυ.

Κι εγώ νομίζω πως το φιογκάκι έχει γενεθλια τέλος του μηνός. Σήμερα είναι η μέρα του με τα δώρα του και τις βολτίτσες του. Γι αυτό και η Ειρήνη δεν έχει μπει από το πρωί.

Ειρήνη μου φαντάζομαι οργάνωσες υπέροχη μέρα για το φιογκάκι. Περιμένουμε νέα.

Προσπάθησα, αγαπάκι μου...

Το κρατώ, φαίνεται υπέροχο και πανεύκολο. Ευχαριστώ

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...