Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερααα!Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες .Δημητρα,χρονια σου πολλα και να χαιρεσαι το αγορακι σου.Χρονια πολλα και σε οσες αλλες εχουν δικους τους ανθρωπους να γιορταζουν.

Για εμας ειναι περιεργη ημερα η σημερινη,γιορταζε ο μπαμπάς μου ,και πάντα στο σπίτι μας εχαμε μεγαλη γιορτη,οποτε ανασυρονται μνημες σημερα...αλλα γιορταζει και η πεθερα μου και η ανηψια μας η μεγαλη , και ο νονος του γιου μου.Οπότε ευχομαι απλά να ειναι καλά οσοι σημερα ειναι κοντα μας και τον μπαμπά μου να τον φυλαέι ο θεος εκει που ειναι...

Χρύσα μου, αγκαλίτσα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες απο ομορφη κ εορταζουσα Θεσσαλονικη!!!!!!!!!

συννεφια εδω!!!

τι κανετε καλες μου φιλες??

σας διαβαζω με τον καφε στο χερι,στο πατρικο μου δωματιο!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Δημητρηδες κ τις Δημητρουλες!!!!!!

Χρονια Πολλά

στον πατερουλη μου

στον γιοκα μου

σε εμενα!!

και σε πολλους αλλους που ξερω!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ πολυ πολυ

για τις ευχες σας!!!

Εμεις εδω οχι πολυ καλα!!

ηρθαμε αρον αρον χθες θεσσαλονικη........

βρηκαν τον μπαμπα μου κατι στο παχυ εντερο κ θα μπει Τριτη για εγχειρηση.....

ταχουμε παιξει ολοι........

το κλιμα καθολου καλο

εμεις ηρθαμε εδω για να ξεχαστει με τα παιδια γιατι αλλιως θαταν κολλημενος 3μερες......

ολα γιναν γρηγορα απο μια βιοψια....

μυβιλλυδωσε δυναμη πλιζ.................ο μπαμπας μου ειναι μολις 63χρονων.........

υοτου υγεια πανω απολα .....περαστικα κ σε εσας!

Χρόνια Πολλά Δήμητρα. Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και τον πατερούλη σου.

Όλα θα πάνε καλά. Να σκέφτεσαι θετικά. Αυτές οι περιπτώσεις είναι αντιμετωπίσιμες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Μόλις έφτιαξα την ζύμη για πίτσα με την sprite....στο ζύμωμα ήταν πολύ αφράτη...στο 1 κιλό αλεύρι κράτησα το μισό ζυμάρι στην κατάψυξη για άλλη φορά....μόλις το φάμε θα σας πω και εντυπώσεις...αλλά φαντάζομαι θα είναι τέλεια για να το λέτε όλες!!!

Μόλις έφτιαξα την ζύμη για πίτσα με την sprite....στο ζύμωμα ήταν πολύ αφράτη...στο 1 κιλό αλεύρι κράτησα το μισό ζυμάρι στην κατάψυξη για άλλη φορά....μόλις το φάμε θα σας πω και εντυπώσεις...αλλά φαντάζομαι θα είναι τέλεια για να το λέτε όλες!!!

Βασιούλα είναι υπέροχη. Θα την καταευχαριστηθείτε.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Κι εγώ νομίζω πως το φιογκάκι έχει γενεθλια τέλος του μηνός. Σήμερα είναι η μέρα του με τα δώρα του και τις βολτίτσες του. Γι αυτό και η Ειρήνη δεν έχει μπει από το πρωί.

Ειρήνη μου φαντάζομαι οργάνωσες υπέροχη μέρα για το φιογκάκι. Περιμένουμε νέα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Πως είστε?

Εμάς, συνεχίζει αυτό το ανελέητο "κυνηγητό" και σήμερα είχε σειρά ο μπαμπάς μου... και πάλι νοσοκομείο και πάλι Αττικό... :? τα ξημερώματα που έφυγε για δουλειά,έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μία κολώνα και... 20 ράματα στο μέτωπο....:(:(.

Εχετε να πειτε κάτι? Να σχολιάσετε? Να σας πω, πως πραγματικά δεν έχω λόγια...? Δεν ξέρω τι να πω.. απλώς δεν ξέρω.

Και ο καημένος αντί να μας πάρει τα ξημερώματα, ενημέρωσε έναν φίλο του, εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και τον πήραν. Και έμεινε μέχρι τις 10 παρά στο νοσοκομείο για να μην μας ξυπνήσει {.....:|} οπου επιτέλους μας πήρε τηλέφωνο για να πάμε να τον πάρουμε. Επαθα σοκ! Και πήγα και επειδή είχε τελειώσει η εφημερία του νοσοκομείου, ήταν μόνος του στα επείγοντα. Μόνος του... :(

Και φαντάζεστε εικόνα με 20 ράμματα στο κεφάλι.. μπαταρισμένος γύρω-γύρω...

Η κολλητή μου, μου είπε πως πλέον είναι σίγουρη πως κάτι δεν "πάει-καλά" και καλό θα είναι να φέρουμε κανέναν παπά να μας διαβάσει.

Προσωπικά δεν πιστεύω σε προλήψεις αλλά πιστεύω στην κακή ενέργεια και πλέον έχω χάσει και γω τα λόγια μου. Τρίτη πρωί, τρέχοντας και αφού αφήσω το παιδί σχολείο, θα παω στην εκκλησία να μιλήσω με τον παπά, να του εξηγήσω τι συμβαίνει και να έρθει να μας διαβάσει κάτι. Θα τρελαθώ δηλαδή...

Επανέρχομαι.

777885dugw57gt25.gif

Χρόνια πολλά σε όσους-όσες γιορτάζουν.

Δήμητρα περαστικά για τον μπαμπά σου, εύχομαι να περάσετε μαζί πολλές πολλές πολλές γιορτές!

Ειρήνη, περαστικά να είναι σιδερένιος ο άνθρωπος....τι άλλο να πω, δεν ξέρω....

να πω χρονια πολλα στην Δημητρα κ το αγορακι της.

ευχομαι ολα καλα να πανε με τον μπαμπα σου, μην πανικοβαλεσαι ψυχραιμια κ θετικη σκεψη. δυστυχως ο κληρος αυτος πεφτει ολο κ σε περισοτερους,αλλα πολλες μορφες πλεον ειναι ιασιμες. να εχετε δυναμη ολοι σας να τον στηριξετε.

Δημητρα

ο πατερας μου εφυγε στα 63 του πριν... 1μιση χρονο,15 μερες μετα βγηκε η διαγνωση της μαμας μου....ειναι 62 κ παλευει ηδη... 1μιση χρονο.

μου ειχες γραψει καποια στιγμη οτι δεν ξερεις αν θα αντεχες ολα αυτα που μου συμβαινουν αλλα ειμστε φτιαγμενες απο υλικο που αντεχει πολλα!

πιστεψε σ εσενα,πιστεψε κ στον μπαμπα σου κ θα δεις οτι θα τον γιορταζετε πολλα πολλα χρονια ακομα.

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όσους-όσες γιορτάζουν.

Δήμητρα περαστικά για τον μπαμπά σου, εύχομαι να περάσετε μαζί πολλές πολλές πολλές γιορτές!

Ειρήνη, περαστικά να είναι σιδερένιος ο άνθρωπος....τι άλλο να πω, δεν ξέρω....

Να σαι καλα κορίτσι μου.

βρε Ειρηνη...............

αχ αχ αχ τι να πω???????

τι να σου πω????

καπου ξεμεινε η τυχη σας αλλα θα σας ξαναβρει!!!

περαστικα στον πατερουλη ελπιζω να μην ποναει.

Πραγματικά κάπου θα ξέμεινε γιατί δεν ξέρω τι άλλο να πω.. :(

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

Οπως φανταζεστε ηταν δυσκολη μερα η σημερινη.

Από την μία δεν μπορούσα να στεναχωρήσω τόσο το παιδί {με τίποτα αφού και δεν θα έκανε πάρτυ και με τα όσα πέρασε τελευταία} και από την άλλη τα κέφια μου ήταν στο... πάτωμα.

Τακτοποίησα τον μπαμπά μου, έφαγε, βρήκαμε φαρμακείο, πήρε την αντιβίωση και κοιμήθηκε. Ηταν χάλια και από την αϋπνία.

Πήρα τον μικρό λοιπόν {που περίμενε σε αναμένα κάρβουνα} και πήγαμε στο village. Δεν κατάλαβε πως ήμουν "αλλού", κάναμε οτι του είχα υποσχεθεί κανονικά. Επαιξε, ευχαριστήθηκε, ένιωσε όμορφα και επιστρέψαμε σπίτι. Ετοιμασα φαγάκι για όλους, περιποιήθηκα τον μπαμπά και εκείνος ξανακοιμήθηκε {ξυπνάει και κοιμάται, πονάει}. Αφησα τον μπαμπά με τον άντρα μου και πήγα το παιδί σινεμά, όπως είχαμε συμφωνήσει. Το καταχάρηκε. Επιστρέψαμε σπίτι και πέταγε από χαρά. Εγώ πάλι δεν το ευχαριστήθηκα ουτε καν οπως τη χθεσινή μας μέρα που ήταν τέλεια. Αλλά εκείνος το χάρηκε.

777885dugw57gt25.gif

4U πες τιμές για το paradise park!

Αν θυμάμαι καλά το "πρόγραμμα" που έγραψα παραπάνω είχε 25?. Εμείς είχαμε πάρει κουπόνι απο τέλη Αυγούστου 9?/παιδί + 5? για τους καφέδες μας (φαγητό είχα πάρει μαζί μου για το παιδί ;) - φρούτο, τοστ και κράκερ)

Κορίτσια μου καλησπέρα.

Πως είστε?

Εμάς, συνεχίζει αυτό το ανελέητο "κυνηγητό" και σήμερα είχε σειρά ο μπαμπάς μου... και πάλι νοσοκομείο και πάλι Αττικό... :? τα ξημερώματα που έφυγε για δουλειά,έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε σε μία κολώνα και... 20 ράματα στο μέτωπο....:(:(.

Εχετε να πειτε κάτι? Να σχολιάσετε? Να σας πω, πως πραγματικά δεν έχω λόγια...? Δεν ξέρω τι να πω.. απλώς δεν ξέρω.

Και ο καημένος αντί να μας πάρει τα ξημερώματα, ενημέρωσε έναν φίλο του, εκείνος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και τον πήραν. Και έμεινε μέχρι τις 10 παρά στο νοσοκομείο για να μην μας ξυπνήσει {.....:|} οπου επιτέλους μας πήρε τηλέφωνο για να πάμε να τον πάρουμε. Επαθα σοκ! Και πήγα και επειδή είχε τελειώσει η εφημερία του νοσοκομείου, ήταν μόνος του στα επείγοντα. Μόνος του... :(

Και φαντάζεστε εικόνα με 20 ράμματα στο κεφάλι.. μπαταρισμένος γύρω-γύρω...

Η κολλητή μου, μου είπε πως πλέον είναι σίγουρη πως κάτι δεν "πάει-καλά" και καλό θα είναι να φέρουμε κανέναν παπά να μας διαβάσει.

Προσωπικά δεν πιστεύω σε προλήψεις αλλά πιστεύω στην κακή ενέργεια και πλέον έχω χάσει και γω τα λόγια μου. Τρίτη πρωί, τρέχοντας και αφού αφήσω το παιδί σχολείο, θα παω στην εκκλησία να μιλήσω με τον παπά, να του εξηγήσω τι συμβαίνει και να έρθει να μας διαβάσει κάτι. Θα τρελαθώ δηλαδή...

Επανέρχομαι.

Έλεος όμως .......... έχω μείνει άφωνη.....

Περαστικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...