Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ηρθα με λίστα....

Από το πρωι ,

επλυνα το μεγαλο μπάνιο,

τακτοποιησα και την επιφανεια του πλυντηριου,

επλυνα ενα καλάθι που εχω μεσα διαφορα κρεμες ,αφρολουτρα και λοιπά,

τα επλυνα κι αυτα,

εβαλα πλυντηριο,το απλωσα ,

εβαλα δευτερο

και επλυνα και τα παππουτσια του μικρου,

επλυνα τη βεραντα και τα πατζουρια σε αυτη,

ποτισα τα λουλούδια μου,

εβγαλα τα μαξιλάρια από τις καρεκλες και τα επλυνα,

ξεσκόνισα τα υπνοδωμάτιά μας ,

επλυνα τα τζαμια,

αερισα τα παπλωματά μας,

σκουπισα και σφουγγαρισα,

σκουπισα σαλόνι και κουζινα,

ξανασιδερωσα τα καρε γιατι ειχαν γινει χαλια,

τιναξα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα,

ξεσκόνισα ολο τον ενιαιο χωρο,

εκανα και τα υπόλοιπα τζαμια,

τηγανισα ψαρια και εβρασα πατατες,

ετοιμασα τυρόπιττα ,να πάω στην κουμπάρα μου το βραδυ,

ετοιμασα τραπέζι και φαγαμε ,

μαζεψα ,

ο μικρος εκανε τις εργασιες του και εγω πηγαινοερχομουν και

επλυνα νεροχυτη,πάγκους ,πλακακια και μικροσυσκευες καλά καλά,και λιγο τα ντουλάπια εξωτερικα με ενα βετεξ,

αλλαξα πετσετες στην κουζινα,

επλυνα και το δευτερο μπάνιο,

εβαλα καθαρα πατακια και πετσετες σε ολα ,

μαζεψα τα σκουπίδια και τωρα εχω ριξει λίγο ζεστο νερο και απορυπαντικο στα πλακάκια της κουζινας,τα ετριψα και πάω να σφουγγαρισω σαλόνι και κουζινα.

Εννοειται ελειπαν οι αντρες ολο το πρωι και μαλιστα πήγαν και για κουρεμα.Το υπόλοιπο τριημερο δεν θελω να ασχοληθω με το σπίτι ,οπότε τωρα ειμαστε ενταξει.Το απόγευμα θελω να πάω στο μπαμπά μου και να περιποιηθω λίγο και εμενα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Δημητρα χρονια σου πολλα και καλα,να χαιρεσαι το αγορακι σου και τον μπαμπα σου..καλα κανατε και πηγατε Θεσ/κη,με τα παιδια θα ξεχαστει..ολα καλα θα πανε να εισαι αισιοδοξη..

Ειρηνη μου να χαιρεσαι το αγορακι σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος..να περασετε τελεια σημερα..

Irene να τα εκατοστησει το μπουμπουκι σου..

Xρυσα να τους χαιρεσαι οσους γιορταζουν..και ο μπαμπας σου θα σας βλεπει και θα σας καμαρωνει..

Μαμα της λιλας πρεπει να πονανε πολυ τα χερια σου..ευχομαι γρηγορα να βελτιωθουν..

4u καλα να περασετε..

Αmelie αντε λιγο ακομα εμεινε κουραγιο..

Ρενατα περαστικα στην μανουλα,να ειναι καλα παο δω και περα..

Και εγω εχω αρκετους εορταζοντες σημερα αλλα οχι στην Αθηνα..τηλεφωνα εχω να κανω αρκετα..χθες το απογευμα εφυγε και η μαμα μου τρεις μερες μονοι μας και μετα ξανα η πεθερα..χθες λοιπον το απογευμα πηγαμε οικογενειακως σουπερ μαρκετ,μετα πηγαμε και πηραμε ενα μπουφαν για την μεγαλη και επιστρεψαμε..τακτοποιησα τα πραγματα,εκανα μπανιο τα παιδια,γαλατακια κα νανι..σημερα ξυπνησα στις 9 αλλαξα τα σεντονια παντου καθαρισα πολυ καλα την κουζινα,παγκους πλακακια ντουλαπια εξωτερικα,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα τα ριχταρια να πλενονται,επλυνα το μπανιο,εβαλα καλη σκουπα,ξεσκονισα πολυ καλα και ταισα τα φρουτα στην μικρη.μετα εφυγα για λαικη γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε κοτοπουλακι ψητο(delivery),μαζεψα την κουζινα,εστρωσα τα ριχταρια που στεγνωσαν,σκουπισα μπαλκονια και παω να σφουγγαρισω..

Καλα να περασουμε ολες...

Εκανες και εσυ...οπως πάντα πάρα πολλα!Καλή ξεκουραση τωρα Αρετη και να χαιρεσαι οσους γιορταζουν!Σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια.

Καλησπέρα,

Ειρήνη μου να το χαιρόμαστε το αγόρι μας! Δυνατός και ευτυχισμένος να είναι πάντα!!!

Γιώτα, περαστικά σας!

Δήμητρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά για το μπαμπά σου!

Γεμάτη μέρα σήμερα! Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού φαγαμε πρωινο και ήπιαμε καφέ φύγαμε για βόρεια στις 10.30.

Φτάσαμε εδώ: www.paradisepark.tv και παρακολουθήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απο το σταφύλι στο κρασί! Είδαμε τα αμπέλια, πατήσαμε σταφύλια και μάθαμε πως γίνετε το κρασί. μετά καναμε βόλτα με το πόνυ και στη συνέχεια οδηγήσαμε ηλεκτροκίνητο τζιπ! Στη συνέχεια έπαιξαν τα παιδιά σε παιδότοπο με φουσκωτά.

Γυρίσαμε πριν απο κανα μισάωρο και σε λίγο τρώμε, ξεκουραζόμαστε λίγο μεχρι τις 17:00 που θα ξαναφύγουμε για εδώ http://babyfeat.gr/wp-content/uploads/2012/03/Picture-71.png

Πολύ πολύ ομορφα μου φαινονται ολα.Μπραβο σας και πάλι!

Εγώ τώρα είμαι στη δουλειά, το πρωί έλυσα το κρεβάτι μου (2 βράδια θα κοιμηθώ με το στρώμα στο πάτωμα αλλά ήθελα να μην το αφήσω τελευταία στιγμή). Περιμένω να σχολάσω για να πάω να συνεχίσω! Είμαι στην τελική ευθεία και με έχει πιάσει ανυπομονησία! Περιττό να σας πω ότι από δουλειές κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα εδώ και ένα μήνα. Θα παραδώσω το σπίτι 10 μέρες μετά τη μετακόμιση και σκέφτομαι να κάνω μόνο τα χοντρά, αφού αδειάσει. Και πριν τη μετακόμιση πρέπει να πάω να καθαρίσω το καινούριο σπίτι! να δω πότε... Προσπαθώ να μην αγχώνομαι!

Σας φιλώ, καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε, είναι μια υπέροχη μέρα και σήμερα :D

Καλη δυναμη και καλή συνεχεια με τη μετακόμιση.

καλημερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη :-D βλεπω καινουρια κοριτσια στη παρεα μας καλος ορισατε λοιπον :P Γιωτα περαστικα στον αντρα σου (τρεμω της μηχανες:| και καποτε ειχα κι εγω να φανταστεις:rolleyes:) εμεις σημερα ειμαστε χαλαρα στο σπιτακι μας,ο αντρας μου πηγε λιγο στο γραφειο οπου να νε επιστρεφει και θα δουμε αν παμε σε φιλους στο λιβαδι η επανομη,αυριο παντος κανονησα να παμε με φιλους λευκοχωρη στα αλογα, αυτααα τα λεμε αργοτερα λοιπον.να εχετε ολες ενα υπεροχο σκ :wink:

Καλά να περασετε !

Καλημέρα σε όλες και Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Γιώτα περαστικά του εύχομαι! Ο δικός μου έχει χτυπήσει 3 φορές με το μηχανάκι, τη μια έσπασε το χέρι του και χειρουργήθηκε οπότε σε καταλαβαίνω. Να μείνει εκεί το κακό με τα δίτροχα...

Τα δυσάρεστα πάνε κι έρχονται στο θέμα μας αλλά είμαστε και πολλές...

Κάτι τέτοια διαβάζω και απαιτώ από τον εαυτό μου να μη γκρινιάζω...

Χθες τελικά δε συνήλθα οπότε σκούπισμα/σφουγγάρισμα έμειναν για σήμερα. Θα πάω και τη μικρή μια βόλτα παιδική χαρά, κρεοπωλείο και πάλι πίσω για μαγείρεμα.

Να περάσετε καλά εύχομαι!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει το φιογκίνι σου!

Εισαι καλύτερα σημερα??

Καλημέρα σε όλες!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα, παντα με υγεία!

Εγώ δουλεύω και Σάββατο δυστυχώς, πόσο σας ζηλεύω που ασχολείστε με το σπιτάκι σας τέτοια μέρα.

Θα σχολάσω στις 4 , θα φαω-μαζέψω κουζίνα και ότι τριγυρνάει στο σπίτι (ρουχα,παιχνίδια,κτλ) και θα σουλουπώσω λίγο τον εαυτό μου γιατί έχω να πάω σε ένα γάμο απόψε.

Μετά αφου θα είμαστε όλοι στην τρίχα, ε δεν λεει να γυρίσουμε σπίτι, όλο και κάπου θα πάμε, σε κανά καφε, καμιά ταβέρνα, για παραπάνω δεν συζητώ, με 2 παιδάκια...

Ελπίζω να περάσουμε σούπερ, το έχω πολύ ανάγκη.

Ευτυχώς που πάμε και σε κανένα γάμο γιατί τα οικονομικά μας δεν μας επιτρεπουν πολλές εξόδους.

Τεσπα, φιλία σε όλες,περαστικα στις αρρωστούλες και αρρωστούληδες, καλό μας Σ/Κ.

Καλά να περασετε και εσεις.Για την πεθερα θα συμφωνησω,πρεπει να πάει αμεσα για εξεταση.

καλημερες απο ομορφη κ εορταζουσα Θεσσαλονικη!!!!!!!!!

συννεφια εδω!!!

τι κανετε καλες μου φιλες??

σας διαβαζω με τον καφε στο χερι,στο πατρικο μου δωματιο!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Δημητρηδες κ τις Δημητρουλες!!!!!!

Χρονια Πολλά

στον πατερουλη μου

στον γιοκα μου

σε εμενα!!

και σε πολλους αλλους που ξερω!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ πολυ πολυ

για τις ευχες σας!!!

Εμεις εδω οχι πολυ καλα!!

ηρθαμε αρον αρον χθες θεσσαλονικη........

βρηκαν τον μπαμπα μου κατι στο παχυ εντερο κ θα μπει Τριτη για εγχειρηση.....

ταχουμε παιξει ολοι........

το κλιμα καθολου καλο

εμεις ηρθαμε εδω για να ξεχαστει με τα παιδια γιατι αλλιως θαταν κολλημενος 3μερες......

ολα γιναν γρηγορα απο μια βιοψια....

μυβιλλυδωσε δυναμη πλιζ.................ο μπαμπας μου ειναι μολις 63χρονων.........

υοτου υγεια πανω απολα .....περαστικα κ σε εσας!

Δημητρα ολες εχουμε περασει κατι τετοιο ,ξερω πως σου κοβονται τα ποδια,υπομονη ομως ολα ξεπερνιουνται.Ο μπαμπας σου οτι και αν ειναι θα τα καταφερεις ,ειανι ευκολες αυτες οι περιπτωσεις.Να τον χαρειτε σημερα που γιορταζει και να διασκεδασετε ολοι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας αγαπημενες μου φιλεναδιτσες τι κανετε???

το φιογκακι εχει γενεθλια 31 του μηνος αν δε κανω λαθος οχι σημερα

εγω ειμαι μια χαρα ειχα παλι λιγο αιματακι αλλα περασε πολυ γρηγορα ευτυχως

ο μεγαλος μου το δεκεμβρη εχει γενεθλια και σκεφτομαι επειδη περσι με το νεογεννητο δε καναμε τιποτα φετος να κανουμε σουπερ παρτυ με θεμα το μικυ οτι προταση για διακοσμηση και μπουφε καλοδεχουμενη

να καλοσωρισω και τα καινουργια κοριτσια βλεπω ειναι πολλες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια εν μέσω μαγειρικών :tongue:!

Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ στη Δήμητρα, το αγοράκι της και τον μπαμπά (για τον οποίο κυρίως εύχομαι να σας ανησυχήσει άδικα) αλλά και σε όλους τους δικούς σας εορτάζοντες! Επίσης, θέλω να στείλω ξεχωριστά τη σκέψη μου στη Χρύσα, χωρίς άλλα λόγια.

Ακόμη, τεράστιες, ιριδίζουσες, φούξια και ροζ μπουρμπουληθρωτές ευχές για το κουκλί της Irene! Να σου ζήσει, Ρηνάκι! Να είναι πάντα ευτυχισμένη!

Εν τω μεταξύ, με έχετε μπερδέψει! Εγώ γιατί νομίζω ότι τα γενέθλια του φιογκακίου είναι μεσοβδόμαδα και απλά για σήμερα είχε οργανωθεί η birthday day του;

Όπως και να 'χει, οι ευχές πάντα καλοδεχούμενες είναι, οπότε θα ευχηθώ στο φιογκάκι και στη φιογκοοικογένεια όοοοολη την υγεία και μπαράζ καλής τύχης και χαρμόσυνων :D!

Ρενάτα, περαστικά στη μαμά!

Στο σπίτι έκανα τα απολύτως απαραίτητα (μπάνιο, γρήγορο ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πλυντήρια) και μετά το 'ριξα στη μαγειρική. Έφτιαξα τη γαριδομακαρονάδα (την προτείνω ανεπιφύλακτα :wink:), τζατζίκι κι έβρασα τα ρεβίθια για τη χόμους. Μετά βόλτα για καφεδάκι και παιχνίδι στον ήλιο :D.

Αφού φάγαμε και κοιμήθηκαν, έφτιαξα το ζυμάρι για τις πίτσες και τις ετοίμασα, ώστε να θέλουν μόνο ψήσιμο το βράδυ.

Αύριο έχουμε βάφτιση το πρωί προς θάλασσα μεριά και μετά έχει και τραπέζι, οπότε δεν θα χρειαστεί να μαγειρέψω.

Εύχομαι σε όλες σας να περάσετε υπέροχα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Υ.Γ. LILA, αν θες συνταγή για ζύμη πίτσας πες μου, μιλάμε δεν υπάρχει ωραιότερη, εχω φάει πολλές, αλλά η δικία μου είναι καλύτερη.χαχαχα.(αν δεν παινεψεις το σπιτακι σου) και ψέμματα δεν είναι δικιά μου, την διάβασα στις συνταγες παρεας, λέγεται ζύμη αφρατη σαν της pizza hut. Φτιάξτην και θα με θυμηθείς! Η καλύτερη!!!

Με την ίδια ζύμη φτιάχνω και τηγανόψωμα.ΘΕΙΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

ε πες την ντέ!!!! χαχαχα μας έκανες και έπεσαν τα σάλια μας!

Καλησπερα κοριτσαι!!!

Δημητρα Χρονια Πολλα!!!

Χρυσα και Αρετη ποσα κανατε???Εγω σημερα δεν εκανα τιποτα και πολυ το χαιρομαι!!!!

4U τι ωραια που περνατε μπραβο σας!!!Που τα ξετρυπωνεις ολα αυτα????

Χαρα μου μιλησες με τον γιατρο σου?Χαλαρα οσο μπορεις!με μια συντομη αναζητηση βρηκα αυτα http://www.eimaimama.gr/2012/03/party-mickey-minnie.html

http://kallitechnimata.blogspot.gr/2012/03/mickeys-birthday-party.html

http://www.eimaimama.gr/2013/09/didimoparty-genethlion-mickey.html

για δες μηπως παρεις καμια ιδεα!

ε πες την ντέ!!!! χαχαχα μας έκανες και έπεσαν τα σάλια μας!

Στας διαταγάς σας :tongue:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html

Φαντάζομαι αυτήν εννοεί το κορίτσι. Κι εγώ αυτήν έκανα λόγω τυφλής εμπιστοσύνης στην Έλενα στα μαγειρικά :mrgreen:. Την προτείνει δίπλα. Θα σε πω εντυπώσεις αύριο. Αν δεν την έχεις φτιάξει ήδη, προκομένο μου ;):-D!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εμείς το πρωί φύγαμε για playmobil fun park και φτάσαμε 11 εκεί...κορίτσια είναι τέλεια!!!! Όσες δεν έχετε πάει, να το κάνετε....έχει όλα τα είδη για να παίξουν τα παιδιά ινδιάνους, ζώα, αστρονάυτες, σαλούν, βασιλόσπιτα, τριόροφα σπίτια, εξοχικά, αστυνομίες, φάρμες και πόσα ακόμα... και όλα τα έχει απο 2 φορές και άνω...!!! Οι κοπέλες εκεί συνέχεια έφτιαχναν τα κομματάκια για να τα βρίσκει το επόμενο παιδάκι έτοιμα!! Έκαναν και κατασκεύη δωρεάν! τα κορίτσια μου έπαθαν πλάκα....δεν ήξεραν με τι να πρωτοπαίξουν!

Πάρτε και κολατσιό μαζί σας γιατί για 9 ευρώ είσοδο δίνουν μόνο cheerios μικρό κουτί....πολλοί αυτό έκαναν...μέχρι και τάπερ που έτρωγε μαμά είδα σε τραπέζι (εγώ δεν θα έφερνα τάπερ να σας πω την αλήθεια) :)

Αφού ξεσάλωσαν ως τις 2.30 γυρίσαμε σπίτι φάγαμε και ξεραθήκαμε για ύπνο!

Στας διαταγάς σας :tongue:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html

Φαντάζομαι αυτήν εννοεί το κορίτσι. Κι εγώ αυτήν έκανα λόγω τυφλής εμπιστοσύνης στην Έλενα στα μαγειρικά :mrgreen:. Την προτείνει δίπλα. Θα σε πω εντυπώσεις αύριο. Αν δεν την έχεις φτιάξει ήδη, προκομένο μου ;):-D!

Είχαμε ζύμη με μπύρα τώρα έχουμε και με sprite!!!χαχαχαχα μπήκε στα υπόψην!

Χρύσα είμαι καλύτερα από χθες αλλά εξακολουθώ να μην είμαι καλά. Επειδή όμως δε θέλω να περάσει το τριήμερο μίζερα, θα παριστάνω πως δεν έχω τίποτα :-P Σ ευχαριστώ!

Το πρωι πήγαμε τη βόλτα μας με τη μικρή, επιστρέψαμε και κατεβήκαμε στον κήπο. Η μικρή έπαιξε με τη μπάλα και εγώ κλάδεψα τις τριανταφυλλιές και ξεχορτάσιασα το παρτέρι μου. Ποτίσαμε και τα βότανά μας και ανεβήκαμε. Αλλάξαμε και ξεκίνησα μαγείρεμα. Φάγαμε χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με πιλαφάκι.

Ξύπνησε ο μπαμπάς μας, σκούπισα και σφουγγάρισα πάνω και κάτω, μάζεψα την κουζίνα και έκανα ένα καυτό, απολαυστικό μπάνιο! Σιδέρωσα ακριβώς 5 λεπτά τα χθεσινά ρούχα και έβαλα ένα πλυντήριο με τα λευκά μας. Τώρα πίνω το καφεδάκι μου καθαρή και σε καθαρό σπίτι! Καλά να περάσετε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Kοριτσάκια μου έχετε λείψει και είναι τόσα που έχετε γράψει.

Εμείς τον τελευταίο καιρό "διάγουμε βίον όμορφον και μαγικόν" στο νοσοκομείο, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Ολα καλά όμως πήγαν και οσονούπω βγαίνουμε.

Φιλιά πολλά σε όλες:)

Ρενάτα μου και συ μας έλειψες. Περαστικά στη μανούλα. Όλα καλά από δω και πέρα. Καλώς μας ήρθες και πάλι.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλα σε όσους/όσες γιορτάζουν.

Σηκώθηκα με' date=' μάζεψα τα στεγνά ρούχα που είχα απλώσει χθες, έβαλα ενα πλυντήριο, μου μένει αλλο ενα με παντελόνια, αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκονισα και έβαλα να φτιάξω χυλοπιτες στον φούρνο με κρέμα γάλακτος, λέω να σιδέρωσω όσα προλαβαίνω γιατι μετα θα παμε βόλτα με το καρότσι!

Mamavasia, καλα να περάσετε στο playmobilfun park, θέλω και εγω να πάω την κόρη μου αλλά νομίζω οτι ειναι ακόμη μικρή, βέβαια της έχω πάρει κάποια να παίζει και της αρέσουν πολυ.

Renata, καλώς σε βρήκα, ευχομαι όλα καλα!

Vasiliki67, ωραια ακούγονται αυτά που έφτιαξες, ποια συνταγή για πίτσα χρησιμοποιείς? δεν έχω φτιάξει ποτέ ζυμάρι.

Όσον αφορά τις δουλειές καλα τα λες, μας αφήνουν να φύγουμε μισή ώρα νωρίτερα ή στην ώρα μας και λέμε ουαου, οταν καθόμαστε με τις ώρες παραπάνω, τίποτα δεν αναγνωρίζεται!

Mirtoula4, καλα να περάσετε στην ωραια πόλη σας που γιορτάζει.

Αυτά, πάω να συνεχίσω, καλα να περνατε![/quote']

Από ζυμάρι πίτσας Κάνω αυτό που λένε και τα κορίτσια με την sprite από τις συνταγές της παρέας και σίγουρη επιτυχία, εγγύηση από το καλαμαράκι.

Όσον αφορά τη δουλειά ένα θα σου πω,

1.Έχω φύγει κανονικά το μεσημέρι και ξαναγύρισα.

2.Ήμουνα σε άδεια και μου έκαναν ανάκληση.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...