Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλα σε όσους/όσες γιορτάζουν.

Σηκώθηκα με, μάζεψα τα στεγνά ρούχα που είχα απλώσει χθες, έβαλα ενα πλυντήριο, μου μένει αλλο ενα με παντελόνια, αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκονισα και έβαλα να φτιάξω χυλοπιτες στον φούρνο με κρέμα γάλακτος, λέω να σιδέρωσω όσα προλαβαίνω γιατι μετα θα παμε βόλτα με το καρότσι!

Mamavasia, καλα να περάσετε στο playmobilfun park, θέλω και εγω να πάω την κόρη μου αλλά νομίζω οτι ειναι ακόμη μικρή, βέβαια της έχω πάρει κάποια να παίζει και της αρέσουν πολυ.

Renata, καλώς σε βρήκα, ευχομαι όλα καλα!

Vasiliki67, ωραια ακούγονται αυτά που έφτιαξες, ποια συνταγή για πίτσα χρησιμοποιείς? δεν έχω φτιάξει ποτέ ζυμάρι.

Όσον αφορά τις δουλειές καλα τα λες, μας αφήνουν να φύγουμε μισή ώρα νωρίτερα ή στην ώρα μας και λέμε ουαου, οταν καθόμαστε με τις ώρες παραπάνω, τίποτα δεν αναγνωρίζεται!

Mirtoula4, καλα να περάσετε στην ωραια πόλη σας που γιορτάζει.

Αυτά, πάω να συνεχίσω, καλα να περνατε!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες .Δημητρα,χρονια σου πολλα και να χαιρεσαι το αγορακι σου.Χρονια πολλα και σε οσες αλλες εχουν δικους τους ανθρωπους να γιορταζουν.

Για εμας ειναι περιεργη ημερα η σημερινη,γιορταζε ο μπαμπάς μου ,και πάντα στο σπίτι μας εχαμε μεγαλη γιορτη,οποτε ανασυρονται μνημες σημερα...αλλα γιορταζει και η πεθερα μου και η ανηψια μας η μεγαλη , και ο νονος του γιου μου.Οπότε ευχομαι απλά να ειναι καλά οσοι σημερα ειναι κοντα μας και τον μπαμπά μου να τον φυλαέι ο θεος εκει που ειναι...

Γιωτα μου ,μακαρι να σταματησουν εκει οι αναποδιες,περαστικα στον αντρα σου και καλά κουραγια..

Λιλα,εχω περασει πολύ χειροτερα ,πιστεψε με ,ομως ποναει πολύ εκεινο το σημειο,περαστικα σου ,σε καταλαβαινω.Η αιτια μπορει να ειναι διαφορετικη αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και αντιμετωπίζεται με τον ιδιο τροπο.

Κική καλά μαγειρεματα για το σκ!Μασκα και πήλινγκ ,χρησιμοποιω του κορρε τα μικρα σωληναρια.Συνηθως το αγριο τριανταφυλλο.

Ραβ,οργανωθηκες πολύ ,μπραβο!Για τα ψωνια και εγω το ιδιο κανω.Ενα καλό σουπερμαρκετ για το μηνα και μετα καθε εβδομαδα ,γαλα ,τυρια και λοιπά.

Σταυρουλίτσα καλωσηρθες και πάλι!

Ρενατα,χαιρομαι για τη μαμά ,ευχομαι ολα νασ τρωσουν και να επιστρεψετε υγιεις στο σπίτι σας.

Βασια ,καλά να περασετε σημερα!

Μιρτουλα καλά να περασετε ,ειναι ομορφα οταν υπάρχει γιορτινο κλιμα,ακομη και με οσα συμβαινουν.

Ειρηνη ,σημερα γιορταζει το φιογκάκι σου,ή κανω λάθος?Να τα εκατοστησει ,με υγεια και πολλή πολλή χαρα στη ζωή του και πάντα να σας κανει να χαμογελάτε!

Εχθες δεν εκανα δουλιτσες αφου γυριζαμε ολη μερα και σημερα ξυπνησα νωρις ,εβαλα ενα πλυντηριο ,επλυνα καλά το μπάνιο ,ηπια τον καφε μου και πάω να συνεχισω.Το βραδυ θα πάμε στη νονα του γιου ,να τους χαιρετισουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερες απο ομορφη κ εορταζουσα Θεσσαλονικη!!!!!!!!!

συννεφια εδω!!!

τι κανετε καλες μου φιλες??

σας διαβαζω με τον καφε στο χερι,στο πατρικο μου δωματιο!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους Δημητρηδες κ τις Δημητρουλες!!!!!!

Χρονια Πολλά

στον πατερουλη μου

στον γιοκα μου

σε εμενα!!

και σε πολλους αλλους που ξερω!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ πολυ πολυ

για τις ευχες σας!!!

Εμεις εδω οχι πολυ καλα!!

ηρθαμε αρον αρον χθες θεσσαλονικη........

βρηκαν τον μπαμπα μου κατι στο παχυ εντερο κ θα μπει Τριτη για εγχειρηση.....

ταχουμε παιξει ολοι........

το κλιμα καθολου καλο

εμεις ηρθαμε εδω για να ξεχαστει με τα παιδια γιατι αλλιως θαταν κολλημενος 3μερες......

ολα γιναν γρηγορα απο μια βιοψια....

μυβιλλυδωσε δυναμη πλιζ.................ο μπαμπας μου ειναι μολις 63χρονων.........

υοτου υγεια πανω απολα .....περαστικα κ σε εσας!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα σε όλες!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες σήμερα, παντα με υγεία!

Εγώ δουλεύω και Σάββατο δυστυχώς, πόσο σας ζηλεύω που ασχολείστε με το σπιτάκι σας τέτοια μέρα.

Θα σχολάσω στις 4 , θα φαω-μαζέψω κουζίνα και ότι τριγυρνάει στο σπίτι (ρουχα,παιχνίδια,κτλ) και θα σουλουπώσω λίγο τον εαυτό μου γιατί έχω να πάω σε ένα γάμο απόψε.

Μετά αφου θα είμαστε όλοι στην τρίχα, ε δεν λεει να γυρίσουμε σπίτι, όλο και κάπου θα πάμε, σε κανά καφε, καμιά ταβέρνα, για παραπάνω δεν συζητώ, με 2 παιδάκια...

Ελπίζω να περάσουμε σούπερ, το έχω πολύ ανάγκη.

Ευτυχώς που πάμε και σε κανένα γάμο γιατί τα οικονομικά μας δεν μας επιτρεπουν πολλές εξόδους.

Τεσπα, φιλία σε όλες,περαστικα στις αρρωστούλες και αρρωστούληδες, καλό μας Σ/Κ.

Υ.Γ. LILA, αν θες συνταγή για ζύμη πίτσας πες μου, μιλάμε δεν υπάρχει ωραιότερη, εχω φάει πολλές, αλλά η δικία μου είναι καλύτερη.χαχαχα.(αν δεν παινεψεις το σπιτακι σου) και ψέμματα δεν είναι δικιά μου, την διάβασα στις συνταγες παρεας, λέγεται ζύμη αφρατη σαν της pizza hut. Φτιάξτην και θα με θυμηθείς! Η καλύτερη!!!

Με την ίδια ζύμη φτιάχνω και τηγανόψωμα.ΘΕΙΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

συννεφια εδω!!!

Χρονια Πολλά

στον πατερουλη μου

στον γιοκα μου

σε εμενα!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ πολυ πολυ

για τις ευχες σας!!!

το κλιμα καθολου καλο

εμεις ηρθαμε εδω για να ξεχαστει με τα παιδια γιατι αλλιως θαταν κολλημενος 3μερες......

μυβιλλυδωσε δυναμη πλιζ.................ο μπαμπας μου ειναι μολις 63χρονων.........

Καλημέρα κοριτσάκι, χρόνια πολλά στην οικογένεια σου.

Εύχομαι υγεία στον πατερούλη σου και καλή δύναμη σε όλους σας, μην ξεχνάς , όλα αντιμετωπίζονται πλέον (και εικά στο έντερο), είναι αρκετά νέος και οπωσδήποτε θα είναι δυνατός.

Εμείς έχουμε την πεθερά μου με κάποια συμπτώματα στο έντερο και αρνείται να κάνει μια κολονοσκόπηση να δούμε τι παίζει.

Εχει δυσκοιλιοτητα-διαρροια, κάποια μικρη αιμορραγια , και αλλα ενοχλήματα , αλλα δεν παει στον γιατρο.

Τι να πω; Ο θεός βάλει το χέρι του να είναι όλοι καλά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Γιώτα περαστικά του εύχομαι! Ο δικός μου έχει χτυπήσει 3 φορές με το μηχανάκι, τη μια έσπασε το χέρι του και χειρουργήθηκε οπότε σε καταλαβαίνω. Να μείνει εκεί το κακό με τα δίτροχα...

Τα δυσάρεστα πάνε κι έρχονται στο θέμα μας αλλά είμαστε και πολλές...

Κάτι τέτοια διαβάζω και απαιτώ από τον εαυτό μου να μη γκρινιάζω...

Χθες τελικά δε συνήλθα οπότε σκούπισμα/σφουγγάρισμα έμειναν για σήμερα. Θα πάω και τη μικρή μια βόλτα παιδική χαρά, κρεοπωλείο και πάλι πίσω για μαγείρεμα.

Να περάσετε καλά εύχομαι!

Ειρήνη να τα εκατοστήσει το φιογκίνι σου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

τα ειχαμε χυμα μας ηρθαν κ τσουβαλατα!

μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, χτυπησε ενας τον αντρα μου με την μηχανη κ εσπασε το ποδι του....:(

ευτυχως δεν ειναι τιποτα χειροτερο..... ας εχουμε υγεια!

θα σας διαβασω αυριο, σας φιλω

Γιωτούλα περαστικά του :(

Φαντάζομαι πόσο τρομερό είναι να έχει κάποιος δικός σου ατύχημα, το είχα ζήσει με την αδερφή μου όταν ήταν 12 χρονών που μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο ότι μία μηχανή την χτύπησε και την έχουν ήδη πάει στα επείγοντα. Ευτυχώς έμεινε μόνο 2 ημέρες μέσα λόγω διάσεισης, αλλά μέχρι να πάμε να δούμε ότι όντως ήταν ζωντανή και καλά μας έφυγε η ζωή μας.

Τώρα με το γύψο θα ταλαιπωρηθεί ο κακομοίρης αλλά όπως είπες και εσύ πάλι καλά που ήταν μόνο αυτό.

Περαστικά του και πάλι κοριτσάκι και καλό κουράγιο!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες που γιορτάζουν σήμερα. Μαμάδες, μπαμπάδες, παπούδες, γιαγιάδες, άντρες και παιδιά μας, συγγενείς και φίλους μας.

Ειρηνάκι να χαίρεσαι τον πρίγκιπά σου, να είναι καλά το παιδάκι σου ΠΑΝΤΑ!!!!

καλημερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη :-D βλεπω καινουρια κοριτσια στη παρεα μας καλος ορισατε λοιπον :P Γιωτα περαστικα στον αντρα σου (τρεμω της μηχανες:| και καποτε ειχα κι εγω να φανταστεις:rolleyes:) εμεις σημερα ειμαστε χαλαρα στο σπιτακι μας,ο αντρας μου πηγε λιγο στο γραφειο οπου να νε επιστρεφει και θα δουμε αν παμε σε φιλους στο λιβαδι η επανομη,αυριο παντος κανονησα να παμε με φιλους λευκοχωρη στα αλογα, αυτααα τα λεμε αργοτερα λοιπον.να εχετε ολες ενα υπεροχο σκ :wink:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Ειρηνάκι, έχει σήμερα γενέθλια ο μικρός; Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί :)

Δήμητρα, χρόνια πολλά σε εσένα, στο μπαμπά σου και στο μικρό σου! Εύχομαι ο,τι κι αν έχει ο πατέρας σου να αντιμετωπιστεί επιτυχώς στο χειρουργείο.

Γιώτα, κρίμα για τον άντρα σου... καλά που δε χτύπησε περισσότερο. Είναι ζόρι το σπασμένο πόδι και σου εύχομαι καλό κουράγιο! Ελπίζω τουλάχιστον να μην πονάει!

Ρενάτα, κουράγιο και καλά ξεμπερδέματα με τα νοσοκομεία...

Άρης-Άννα, πρέπει να πάει στο γιατρό η πεθερά σου! Όσο αργεί είναι χειρότερα... θα μου πεις, πώς να την πείσεις; Όσο για τη δουλειά, εμείς δεν έχουμε αργίες, το πάμε εκ περιτροπής! Εμένα δε με πειράζει να κάνω βάρδια στις γιορτές και δίνω προτεραιότητα στις άλλες συναδέλφους που έχουν παιδάκια. Μια ιδέα είναι όλα :)

Εγώ τώρα είμαι στη δουλειά, το πρωί έλυσα το κρεβάτι μου (2 βράδια θα κοιμηθώ με το στρώμα στο πάτωμα αλλά ήθελα να μην το αφήσω τελευταία στιγμή). Περιμένω να σχολάσω για να πάω να συνεχίσω! Είμαι στην τελική ευθεία και με έχει πιάσει ανυπομονησία! Περιττό να σας πω ότι από δουλειές κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα εδώ και ένα μήνα. Θα παραδώσω το σπίτι 10 μέρες μετά τη μετακόμιση και σκέφτομαι να κάνω μόνο τα χοντρά, αφού αδειάσει. Και πριν τη μετακόμιση πρέπει να πάω να καθαρίσω το καινούριο σπίτι! να δω πότε... Προσπαθώ να μην αγχώνομαι!

Σας φιλώ, καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε, είναι μια υπέροχη μέρα και σήμερα :D

Διαφημίσεις

συννεφια εδω!!!

Χρονια Πολλά

στον πατερουλη μου

στον γιοκα μου

σε εμενα!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ πολυ πολυ

για τις ευχες σας!!!

το κλιμα καθολου καλο

Δημητρα μου χρονια σου πολα,να χερεσαι την οικογενια σου και το παιδακι σου .......μακαρη να εχει καλη βιοψια ο μπαμπα σου....... ξερω οτι ειναι μια πολυ δυσκολη αναμονη, το περασα με το μπαμπα μου .......πολες φορες δυστηχος.....αλλα σημασια εχει το αποτελεσμα, οποτε μετα τα ξεχνας :rolleyes: χρονια του πολα και καλα αποτελεσματα να εχει :wink::wink: ολλα θα πανε καλα.....

Καλησπέρα,

Ειρήνη μου να το χαιρόμαστε το αγόρι μας! Δυνατός και ευτυχισμένος να είναι πάντα!!!

Γιώτα, περαστικά σας!

Δήμητρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά για το μπαμπά σου!

Γεμάτη μέρα σήμερα! Σηκωθήκαμε το πρωί και αφού φαγαμε πρωινο και ήπιαμε καφέ φύγαμε για βόρεια στις 10.30.

Φτάσαμε εδώ: www.paradisepark.tv και παρακολουθήσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απο το σταφύλι στο κρασί! Είδαμε τα αμπέλια, πατήσαμε σταφύλια και μάθαμε πως γίνετε το κρασί. μετά καναμε βόλτα με το πόνυ και στη συνέχεια οδηγήσαμε ηλεκτροκίνητο τζιπ! Στη συνέχεια έπαιξαν τα παιδιά σε παιδότοπο με φουσκωτά.

Γυρίσαμε πριν απο κανα μισάωρο και σε λίγο τρώμε, ξεκουραζόμαστε λίγο μεχρι τις 17:00 που θα ξαναφύγουμε για εδώ http://babyfeat.gr/wp-content/uploads/2012/03/Picture-71.png

να προσθέσω στο παραπάνω ότι υπάρχουν άλλες 2 δραστηριότητες την ίδια ώρα στην ίδια οδό μερικά μέτρα απόσταση οπότε θα τα επισκεφτούμε όλα ;)

"Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13),το Κέντρο BabyFeat (Αλκμήνης 16)

και το 2nd Hand shop Κρεμάστρα (Αλκμήνης 24) σας προσκαλούμε σε μία τρομακτική γιορτή με πολύ μουσική, παιχνίδι, μεταμφιέσεις

και μυστήριο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 21:00."

Ειρήνη σήμερα εχει γενέθλια το αγόρι σου?Να τον χαίρεστε καλή μου, πάντα γερός κ καλότυχος και σεις να τον καμαρώνετε!:D

amelie τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Δημητρα χρονια σου πολλα και καλα,να χαιρεσαι το αγορακι σου και τον μπαμπα σου..καλα κανατε και πηγατε Θεσ/κη,με τα παιδια θα ξεχαστει..ολα καλα θα πανε να εισαι αισιοδοξη..

Ειρηνη μου να χαιρεσαι το αγορακι σου να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος..να περασετε τελεια σημερα..

Irene να τα εκατοστησει το μπουμπουκι σου..

Xρυσα να τους χαιρεσαι οσους γιορταζουν..και ο μπαμπας σου θα σας βλεπει και θα σας καμαρωνει..

Μαμα της λιλας πρεπει να πονανε πολυ τα χερια σου..ευχομαι γρηγορα να βελτιωθουν..

4u καλα να περασετε..

Αmelie αντε λιγο ακομα εμεινε κουραγιο..

Ρενατα περαστικα στην μανουλα,να ειναι καλα παο δω και περα..

Και εγω εχω αρκετους εορταζοντες σημερα αλλα οχι στην Αθηνα..τηλεφωνα εχω να κανω αρκετα..χθες το απογευμα εφυγε και η μαμα μου τρεις μερες μονοι μας και μετα ξανα η πεθερα..χθες λοιπον το απογευμα πηγαμε οικογενειακως σουπερ μαρκετ,μετα πηγαμε και πηραμε ενα μπουφαν για την μεγαλη και επιστρεψαμε..τακτοποιησα τα πραγματα,εκανα μπανιο τα παιδια,γαλατακια κα νανι..σημερα ξυπνησα στις 9 αλλαξα τα σεντονια παντου καθαρισα πολυ καλα την κουζινα,παγκους πλακακια ντουλαπια εξωτερικα,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα τα ριχταρια να πλενονται,επλυνα το μπανιο,εβαλα καλη σκουπα,ξεσκονισα πολυ καλα και ταισα τα φρουτα στην μικρη.μετα εφυγα για λαικη γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε κοτοπουλακι ψητο(delivery),μαζεψα την κουζινα,εστρωσα τα ριχταρια που στεγνωσαν,σκουπισα μπαλκονια και παω να σφουγγαρισω..

Καλα να περασουμε ολες...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...