Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφάκι, ελπίζω να βρεις το χρόνο να ξεκουραστείς και να ανακάμψεις το τριήμερο. Πρόσεχε τον εαυτό σου, ε;

Περαστικά και καλή δύναμη στις ημι-αρρωστούλες, ravT και Δήμητρα, που κατάφεραν μπόνους δουλίτσες χθες και είχαν στο πρόγραμμα συνέχεια για σήμερα!

Καλαμάρι, καμιά φορά ίσως να μην ωφελεί να το παλεύεις :roll:. Πάρε λίγο χρόνο. Ωραία το είπε η Χρύσα για τη ζωή που κάνει κύκλους ;)! Σε περιμένουμε!

Irene, να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου και να περάσετε τέλεια! :D

...απο αύριο το οικογενειακής κατάστασης στην τσάντα μου παρέα με δίπλωμα, ταυτότητα κλπ χαρτούρα :-)

Πρόνοια; Η κυρία που πλένει το παιδάκι της με χλωρίνη; Ε, δεν είναι καν δικό της! :tongue:

Έλεος!!!

Λέω, να έρθω φέτος στο σπίτι σας, να σας σπάσω το ρόδι! Ε? Ε? Η τύχη μου σπάει καρύδια τελευταία! :tongue::tongue::tongue:

Εγώ, πάλι, γιατί νομίζω ότι πολλοί θα ήθελαν να τους κάνεις ποδαρικό ;);

Τσιμπηδάκι φρυδιών άμεσα! Θελω να βρεις χρονο να το πάρεις αμέσως. Σε παρακαλώ, θα νιώσεις πολύ όμορφα. Το χεις ανάγκη να βοηθήσεις λιγάκι την ψυχολογία σου.

Είδες, βρε Ειρήνη; Απλά "έχεις τον τρόπο" με τους άλλους! Κρέμα χεριών που μου τελειώνει για να προλάβω τα του χειμώνα, τσιμπιδάκι, lip balm και μια σπιτική περιποίηση προσώπου το σ/κ. Έχεις τίποτα να προτείνεις; Η apivita δεν έχει κάποιες μάσκες κλπ. σε φακελάκια;

Γιατί εγώ που περιμένω ακόμη 2 να βγουν? Μπέμπα!!!!! :tongue:

Κι εγώ, κι εγώ :tongue:!

α domenica ki afroditi, εγω εχω (κρατηθειτε)τρια τετοια δωματια (χαος). ναι ναι. λεω οτι οι μισες θα με κοροιδευουν ως ανεπροκοπη, οι αλλες μισες θα με ζηλευουν. Η αληθεια ειναι οτι με δυσκολευουν στο να βρω που ειναι τι.. και ναι, ντρεπομαι λιγο. Να τονισω οτι δεν εχω στα δυο υπνοδωματια ντουλαπες :-( λογω οικονομικου βαλαμε μονο στο δικο μας δωματιο..

φανταζομαι τωρα την Ειρηνη -αν και δεν την ξερω- να μενει με το στομα ανοιχτο νααααα τοσο:-) και το kalamaraki το ιδιο :-D. τα χω σε κουτες , σε σακουλες και παντα γινονται ανω κατω οσο και να τα φτιαχνω..

Στέλλα, τι έχεις μέσα σε κούτες και σακούλες; Ρούχα, κουβέρτες, σεντόνια, τι; Αν τα συγκέντρωνες όλα τα -ομοειδή- πράγματα σε ένα δωμάτιο και το έκανες τύπου βεστιάριο. Με οικονομικές λύσεις που μπορούμε να ψάξουμε όλες μαζί. Τα κορίτσια εδώ από ιδέες ουυυυυ :-D! Π.χ. Για ρούχα,παλτά κλπ. κάτι τέτοιο: http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=87678 , γαντζάκια στους τοίχους κλπ. εφόσον θα προορίζεται αποκλειστικά γι' αυτή τη χρήση το δωμάτιο.

Το σπίτι είναι μαζεμένο το μοναδικό πρόβλημα είναι το μεσαίο δωμάτιο.

Καλέ, τι ψυχή έχει ένα δωματιάκι; :tongue:

Καλώς ήρθες, Domenica!

σας φιλω, λιστες απο αυριο:-D

Μουτς!

Όλα καλά ;):D!

Έκανα και τις δουλίτσες μου και τώρα χαλαρώνω....μετά απο τόσες μέρες χαλαρώνω πια χωρίς να σκέφτομαι το τσιγάρο, αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος φόβος μου....τι θα κάνω όταν δεν θα έχω τι να κάνω?????? Πρώτα όποτε δεν είχα τι να κάνω έβγαινα βεράντα...τώρα δεν υπάρχει αυτό πια και επίσης δεν έχω πιεί και καφέ τόσες μέρες.....Σήμερα έχω άλλη δοκιμασία....παιδότοπος, παιδικό πάρτυ χεχεχε...αλλά δεν μασάμε, εδώ ξεπεράσαμε την ταβέρνα που τους είχα όλους τριγύρω μου!

Εννοείται! Είσαι αστέρι, έτσι;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα σε όλες! Μεγαλώνει η παρέα! Εγώ σήμερα παρότι είχα προγραμματίσει φουλ καθαριότητες, διαφοροποίησα λίγο το πρόγραμμά μου.

Ξυπνήσαμε, ετοιμαστήκαμε, έβγαλα κουβέρτα/μαξιλάρια/κουκλάκια της μικρής να αεριστούν και έβαλα σεντόνια και ρούχα της να πλυθούν. Έφτιαξα καφέ, έφυγε η μικρή και άνοιξα να αερίσω. Έβαλα τα ρούχα της στεγνωτήριο και άπλωσα κάτι λίγα που δεν τα βάζω μέσα. Φύγαμε για το σχολείο όπου συζήτησα μια ιδέα μου με τη διευθύντρια, πήγαμε να πληρώσουμε λογαριασμούς και σουπερ μαρκετ. Γυρίσαμε σπίτι, τακτοποίησα τα του ψυγείου και ξαναφύγαμε για το επόμενο σούπερ μάρκετ μαζί με τη μικρή αυτή τη φορά. Γυρίσαμε, της άλλαξα ρούχα, έβγαλα και δίπλωσα τα ρούχα απ το στεγνωτήριο, τα τακτοποίησα στη θέση τους, έβαλα να πλένει σκούρα δικά μας και ξεσκόνισα τον πάνω όροφο. Καθάρισα το πάνω μπάνιο και τακτοποίησα όλα τα ψώνια μας. Μάζεψα την κουζίνα και έβαλα και το επόμενο πλυντήριο στο στεγνωτήριο. Τώρα έβαλα ένα σύντομο την τσάντα και το μπουφάν της μικρής και έπεται ακόμα ένα πλυντήριο με σκούρα της μικρής.Ξεσκόνισα τον κάτω όροφο και καθάρισα το μπάνιο. Επειδή εξακολουθώ να υποφέρω απ το κρύωμα, κάθισα λίγο να σας διαβάσω πίνοντας ένα ντεπονάκι, θα φτιάξω και καφεδάκι γιατί δεν τον ευχαριστήθηκα το πρωι και μόλις ξυπνήσει ο μπαμπάς μας θα βάλω σκούπα και θα σφουγγαρίσω.

Να σας πω τι έκανα σήμερα. Στόχος είναι να το καταφέρνω κάθε μήνα αλλά δεν είναι πάντα εφικτό.

Τις προηγούμενες ημέρες ενημερώθηκα για τις προσφορές των σουπερ μάρκετ και σημείωσα αυτές που με ενδιαφέρουν.

Εδώ και καιρό σημειώνω μια έλλειψη αμέσως μόλις την αντιληφθώ.

Έφτιαξα λοιπόν μια λίστα με πράγματα που ενδεχομένως θα χρειαστώ μέσα στον μήνα. πχ Χαρτικά, ντοματοχυμούς, τόνους κονσέρβα κ.α. βάσει του τι υπάρχει ήδη (ή δεν υπάρχει βάσει των σημειώσεών μου) στα ντουλάπια μου.

Εάν κάποια προσφορά (κυρίως μιλάω για απορρυπαντικά που είναι και τα πιο ακριβά) είναι τόσο συμφέρουσα, θα αγοράσω το προϊόν ακόμα κι αν το χρειαστώ τον επόμενο μήνα. Ο επόμενος μήνας δε, εκτός απ των Χριστουγέννων είναι και των τελών κυκλοφορίας και των ασφαλίστρων. Επομένως τον ξαλαφρώνω όσο μπορώ.

Έτσι λοιπόν, έχω ολοκληρώσει τις αγορές του μήνα και της τρέχουσας εβδομάδας και μένει κάθε εβδομάδα να ψωνίζω τα είδη ψυγείου. Γάλατα, τυριά, κρέατα, λαχανικά και φρούτα.

Κάθισα και υπολόγισα επίσης πόσο φυσιολογικό ορό χρειαζόμαστε κάθε μήνα (δυστυχώς έχουμε μόνιμο μυξό-βηχα από Οκτώβρη έως Ιούνιο...) και παρήγγειλα στο φαρμακείο την ακριβή ποσότητα ώστε να μη πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο.

Την Τρίτη θα αγοράσουμε και την ποσότητα εμφιαλωμένου νερού που χρειαζόμαστε για τον μήνα κι έτσι θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των οικονομικών μας αφενός και αφετέρου δεν θα αναγκάζομαι μέρες που δεν έχω αυτοκίνητο να κουβαλάω βαριά πράγματα με τα χέρια.

Τα αναφέρω σε περίπτωση που μπορεί να βοηθηθεί κάποια κοπέλα.

Εάν συνέλθω, γιατί είμαι λίγο κάπως αυτή τη στιγμή, θα αλέσω τα κρεμμύδια που αγόρασα και θα τα βάλω σε σακουλάκια στην κατάψυξη ανά μερίδα ώστε να τα έχω έτοιμα για μαγείρεμα και θα φτιάξω γλυκό κουταλιού φιρίκι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Γιώτα, χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας!

Καλωσορίζω και τα υπόλοιπα νέα κορίτσια :)

Εγώ είμαι στη δουλειά, δουλεύω μέχρι και τη Δευτέρα και παράλληλα ολοκληρώνω το πακετάρισμα. Έχω βάλει στόχο να τελειώσω μέχρι Κυριακή βράδυ γιατί μετά πάω στο αγόρι μου.

Με το νέο μήνα μετακομίζω, άντε να ξεμπερδεύω!

Ευχαριστώ όσες ρωτήσατε για τα χέρια μου... έχω πρόβλημα από μικρή και τώρα είναι σε έξαρση. Δεν είναι σοβαρό αλλά είναι ενοχλητικό, για να καταλάβετε έχω αφήσει προσωρινά μέχρι και το πλέξιμο! :tongue:

Σας φιλώ

Πωωωω πωωωωω, πόσο καιρό έχω να μπω να σας ακούσω και να κάνουμε παρέα;;;;; Εχουν πάει και οι σελίδες σας χίλιες τόσες πολλές, που μάλλον δεν θα προλάβω και να διαβάζω και να παρακολουθώ, αλλά τώρα που "δυστυχώς" τελειώνει η σεζόν δουλειάς και θα κάααααθομαιαιαιαι αρκετά, θα σας διαβάζω και πάλι.

Μία ξεχωριστή (μην ζηλεύετε) καλησπέρα στη "μανουλοειρηνούλα μας" και πιστεύω ότι θα τα λέμε συχνότερα αυτό τον καιρό...

Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

Υ.Γ. Ευπειθώς αναφέρω ότι όσο και αν δεν το πιστεύετε, έχω τόσο πολύ προοδεύσει με το θέμα την τακτοποίησης σχετικά με παλιότερα που τώρα πια είμαι αυτή που μαλώνει με τους υπόλοιπους της οικογένειας που παρατάνε τα πράγματά τους εδώ και εκεί. Κάθε φορά λοιπόν που μπαίνω στο σπίτι από το μαγαζί, κάνω ένα "σιφουνομάζεμα" 10 λεπτών και μπορεί τα ασιδέρωτα πλυντήριά μου να είναι 10, αλλά το υπόλοιπο σπίτι είναι μαζεμένο και καθαρό.

Πού είσαι "μάνα" να με χαρείς!!!

Διαφημίσεις

τα ειχαμε χυμα μας ηρθαν κ τσουβαλατα!

μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, χτυπησε ενας τον αντρα μου με την μηχανη κ εσπασε το ποδι του....:(

ευτυχως δεν ειναι τιποτα χειροτερο..... ας εχουμε υγεια!

θα σας διαβασω αυριο, σας φιλω

μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, χτυπησε ενας τον αντρα μου με την μηχανη κ εσπασε το ποδι του....:(

βρε γιωτακι μου:(:(:( ευτυχως δεν λες τιποτα:roll::roll:

κουραγιο....

Βρε κοριτσακι μου....Τι να πω????Μα ποσες ατυχιες μαζεμμενες πια?????

Ευτυχως που ειναι μονο αυτο...πως ειναι τωρα?Ποναει?Η μικρη σου οταν ησουν στο νοσοκομειο?Περαστικα βρε κοριτσακι μου...

Μπηκα να σας διαβασω να χαλαρωσω λιγακι και επεσα πανω σε δυσαρεστα..

Γιωτακι ελεος πια..περαστικα του γρηγορη αναρρωση και ευτυχως που δεν ηταν τιποτα αλλο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

vasilikh δεν θα βρισω αλλα ζηλευω.... μου θυμησες μια.....:twisted::twisted:

παραμονη Χριστουγεννων μια φορα που δουλευα σε μεγαλη εταιρεια κ παιρνει τηλεφωνο μια συνεργατης κ ζητησε καποια τιμολογια που απαιτουσαν χρονο κ της λεω μετα τα Χριστουγεννα γιατι τωρα σχολαμε κ δεν προλαβαινω

τι ωρα σχολατε μου λεει απο τωρα??:twisted:

της λεω ναι μας εδωσαν ημιαργια κ φευγουμε!

μα καλα που ακουστηκε στον ιδιωτικο τομεα να σας δινουν ημιαργιες κ μπλα μπλα μπλα εχε φρικαρει η τυπισα ουρλιαζε!!! ουτε απ την τσεπη της να μας πληρωνε!:rolleyes:

Μπιλλάκο μου,πλάκα έκανα. Αν ήξερα ότι θα σου θυμίσω δυσάρεστο γεγονός δεν θα το ανέφερα καθόλου. Πάνω στον ενθουσιασμό μου, το είπα.

Τι πάει να πει που ακούστηκε ημιαργία στον ιδιωτικό τομέα; Και κει άνθρωποι δεν δουλεύουν;,δεν δικαιούνται; Τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίες τις έχει σκεφτεί ποτέ κανείς;; Αλλά όλοι τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Και μας την ημιαργία που μας έδωσαν, άλλες μέρες μας την βγάζουν απ' τη μύτη. Μην μου στενοχωριέσαι.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Μπιλάκι και Βασιλική περιττό να σας πω ότι δεν έχει μείνει ψίχουλο!!! Την τσάκισαν την λουκανικόπιτα...πιο πολύ την πόσταρα για να δείτε το σχέδιο...είναι πολύ εντυπωσιακό για παιδικά πάρτυ κλπ!

Σήμερα έφτιαξα τραχανόσουπα με κρέας μέσα....για να δούμε θα το φάνε τα κορίτσια!!! Είδα την συνταγή πάνω στο σακουλάκι και είπα να την κάνω...εμένα μου αρέσει!

Έκανα και τις δουλίτσες μου και τώρα χαλαρώνω....μετά απο τόσες μέρες χαλαρώνω πια χωρίς να σκέφτομαι το τσιγάρο, αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος φόβος μου....τι θα κάνω όταν δεν θα έχω τι να κάνω?????? Πρώτα όποτε δεν είχα τι να κάνω έβγαινα βεράντα...τώρα δεν υπάρχει αυτό πια και επίσης δεν έχω πιεί και καφέ τόσες μέρες.....Σήμερα έχω άλλη δοκιμασία....παιδότοπος, παιδικό πάρτυ χεχεχε...αλλά δεν μασάμε, εδώ ξεπεράσαμε την ταβέρνα που τους είχα όλους τριγύρω μου!

Τέλειο φαγάκι. Και μένα μου αρέσει πολύ. Τελικά έφαγαν τα κορίτσια;;

Και φυσικά δεν μασάμε. Περνάμε κι αυτή τη δοκιμασία επιτυχώς και προχωράμε...

Και για να πάρω το αίμα μου πίσω, σήμερα το απόγευμα που είχα ευκαιρία έφτιαξα, πίτσα, μπυρόψωμο αλά Βάσια και σοκολατόπιτα Παρλιάρου (τέλεια).

Όχι δεν τα έφαγα όλα. Μόνο δοκίμασα. Τα υπόλοιπα για την οικογένεια.

Γιατί άμα ξεφύγω....

7q1Np2.png0ulEp2.png

ειδες βρε χρυσα το αντρακι μου! μου ειναι να μην τον λατρευω????

μαριαννα κ εγω συγκινουμαι κ με τα ξενα παδια βλεπεις το καμαρι τους την προσπαθεια τους ειναι αξιολατρευτα τα ατιμα! μεγαλο το ποιημα σας καλε!

ο δικος μου ειχε μονο ενα στιχακι με 4 γραμμες αλλα το ειχαν δωσει στον μπαμπα το ξεχασε στο ιχ κ μας το εφερε τεταρτη βραδυ.....

τεσπα την Πεμπτη το μαθαμε 3 φορες του το ειπα μονο.

Μπράβο στο αστεράκι σου. Και είναι και κουκλάκι.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Μπιλλάκο μου,πλάκα έκανα. Αν ήξερα ότι θα σου θυμίσω δυσάρεστο γεγονός δεν θα το ανέφερα καθόλου. Πάνω στον ενθουσιασμό μου, το είπα.

Τι πάει να πει που ακούστηκε ημιαργία στον ιδιωτικό τομέα; Και κει άνθρωποι δεν δουλεύουν;,δεν δικαιούνται; Τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίες τις έχει σκεφτεί ποτέ κανείς;; Αλλά όλοι τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν. Και μας την ημιαργία που μας έδωσαν, άλλες μέρες μας την βγάζουν απ' τη μύτη. Μην μου στενοχωριέσαι.

καλε σιγα που στεναχωρηθηκα:tongue::tongue: αν στεναχωριομουν ετσι ευκολα στο Δαφνι θα ημουν ως τωρα:rolleyes::rolleyes:

βρε ετσι το ειπα κ εγω για να δεις οτι υπαρχουν μερικες που σκανε απ την ζηλια τους περισοτερο απο εμενα!!!:mrgreen::mrgreen:

Ωχ!!! Περαστικά βρε Γιώτα!!! Αυτό σας έλειπε τώρα!

;

Είδες, βρε Ειρήνη; Απλά "έχεις τον τρόπο" με τους άλλους! Κρέμα χεριών που μου τελειώνει για να προλάβω τα του χειμώνα, τσιμπιδάκι, lip balm και μια σπιτική περιποίηση προσώπου το σ/κ. Έχεις τίποτα να προτείνεις; Η apivita δεν έχει κάποιες μάσκες κλπ. σε φακελάκια;

Κική μου, εγώ χρησιμοποιώ της APIVITA. Πολύ καλή είναι με τον άργυλο.Τώρα έχω πάρει με ALOE VERA αλλά δεν τη δοκίμασα ακόμα. Έχει και μάσκα ματιών επίσης πολύ καλή.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...