Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπιλάκι και Βασιλική περιττό να σας πω ότι δεν έχει μείνει ψίχουλο!!! Την τσάκισαν την λουκανικόπιτα...πιο πολύ την πόσταρα για να δείτε το σχέδιο...είναι πολύ εντυπωσιακό για παιδικά πάρτυ κλπ!

Οχι θα την αφήνανε! :twisted::twisted:

Βεβαίως Ειρήνη μου να μου προτείνεις' date=' να σου βγάλω φωτο να δεις το χάλι τους?

μίλησα ξανά με την δερματολογο και μου είπε να πάρω άλλη μια καλλυντικά να την βάζω με την θεραπευτική, για καλη μου τύχη την είχα πάρει για την μικρή, έχω δώσει 80? επίσκεψη γιατρού και αλοιφές και ταλαιπωρούνται ακόμη.[/quote']

Ατοπική δερματίτιδα έχεις?

Το συζητάς? Πολύ θα με βοηθήσει μία φωτογραφία, ευχαριστώ.

Δηλώνω ομοιοπαθουσα!Εχω ατοπική δερματιτιδα από μικρη,νομιζω πως εχω δοκιμασει καθε σκευασμα που κυκλοφορει...Αποτελεσμα,για λίγο ειαμι καλύτερα και μετα ξανα τα ιδια.Το καλοκαιρι ειμαι καλύτερα ,το χειμωνα χαλια.

Καλημερα κοριτσιααααααα,δεν ειπα!

Ειχαμε και εμεις ενα γεμάτο πρωινο,πήγα τον μικρο στο σχολειο και μετα πήγαμε για καφε με μαμαδες και υτα πιτσιρικια μας επαιξαν διπλα στην παιδικη χαρα.

Επιστρεψαμε,καναμε τα μπάνια μας,εβαλα φασολάκια και αρακα με πατατες,εβαλα ενα πλυντηριο με ρουχα του μικρου,εφτιαξα πορτοκαλάδες,και ειμαι λιωμα,τρελη κουραση και ζαλη ,ισως φταιει που αδιαθετησα γιατι δεν εχω κουραστει.Τεσπα,ολα καλά!

Το πρωι αλλαξα και τα κρεβατια μας ,και εβαλα τα σεντονια να πλενονται ,οπότε πάω τωρα να τα απλώσω.

Δύσκολη η ατοπική δερματίτιδα, Χρύσα μου... :roll:

ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ειδες βρε χρυσα το αντρακι μου! μου ειναι να μην τον λατρευω????

μαριαννα κ εγω συγκινουμαι κ με τα ξενα παδια βλεπεις το καμαρι τους την προσπαθεια τους ειναι αξιολατρευτα τα ατιμα! μεγαλο το ποιημα σας καλε!

ο δικος μου ειχε μονο ενα στιχακι με 4 γραμμες αλλα το ειχαν δωσει στον μπαμπα το ξεχασε στο ιχ κ μας το εφερε τεταρτη βραδυ.....

τεσπα την Πεμπτη το μαθαμε 3 φορες του το ειπα μονο.

ΚΟΥΚΛΟΣ είναι κούκλος! Δεν έχω δει ακόμα τις φωτογραφίες στο face αλλά το επιβεβαιώνω. ΚΟΥΚΛΟΣ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οσες θελετε συναντηση διαβαστε το!!

βρε κοριτσια..... θυμαστε που λεγαμε για συναντηση σε παιδοτοπο?????

βρηκα καλυτερη ιδεα δηλαδη ευχομαι να σας αρεσει.

δειτε εδω λεπτομερειες

http://www.letsdeal.gr/deals/shows/o-basilias-batraxos-paidiki-parastasi?lkws_135=526a2427-5cac-3e0c-e36f-da0f2e15ded8

εν περιληψη με 5+1 = 6 ευρω το ατομο μπορουμε να δουμε την θεατρικη παρατσαση κ να κλεισουμε το φουαγιε του θεατρου(απο 20 εισητηρια κ πανω που νομιζω τα μαζευουμε)

κ μετα το τελος της παραστασης να.... αντιγραφω την παραγραφο οπως το περιγραφει

""Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μετά το τέλος της παράστασης, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το φαγητό θα πρέπει να προνοήσετε εσείς), με επιπλέον χρέωση μόνο 1? ανά άτομο. Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το θέατρο!"""

Θέατρο Θυμέλη

Διεύθυνση:

Μοσχονησίων 32, Αθήνα πλ Αμερικης

Website:

www.thymelitheater.com

πως σας φαινεται????

κανονιζουμε κ φερνουμε η καθε μια απο κατι που θα εχει φτιαξει-αγορασει ,

ξελυσανε τα παιδια κ λεμε καμμια κουβεντα εμεις.

αν σας ενδιαφερει ισχυει ως 24-11 να βρουμε μια Κυριακη που να μπορουμε αρκετες προτεινω στη απογευματινη παρασταση των 16.00

η μονη δυσκολια θεωρω ειναι..... να αναλαβει μια απο μας να της στειλουμε τα χρηματα κ να αγορασει μαζικα τα κουπονια ιντερνετικα ωστε να δικαιουμαστε την προσφορα!

Ανεξάρτητα του αν θα γίνει, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ιδέα, Μπιλάκι μου.

777885dugw57gt25.gif

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα, και εγω βλεπω τον ηλιο και εχω τοσες δουλειες στον κηπο και μπαλκονι να κανω!!! Σε μία ωρα σχολαω, μεχρι να φαω,μαζεψω κουζινα,και τα υπολοιπα απο σαλονι, θα βραδιασει πολι και δεν θα προλαβω.

Εν τω μεταξυ, εχω πει της μαμας μου να μην μου κανει καθόλου δουλειές (εχει προβληματα υγειας και που μου κραταει τα παιδια είναι υπερ αρκετο,αχ αυτες οι μανούλες μας , τρελή βοηθεια μιλαμε, να ειναι ολες καλα) , οπότε με παιρνει βραδυ και αν τελειωσω και παλι...

Και τους εχω υποσχεθει και για βραδινο τηγανοψωμα σημερα,αρα ζύμωμα πριν απο όλες τις δουλειές για να φουσκώσει,με μπολικη φετα μεσα, τα λατρευουν.

Άρα με βλεπω να χλαπακιαζω τηγανοψωμα και να μη μπορω να κανω τιποτα το βραδυ που θα κοιμηθουν τα τερατακια μου.

χαχα ειναι βδομαδα αναλαμπης!:mrgreen:

απο την αλλη να δουμε πως θα 'μαι.....:?:-?

Με όσα περάσαμε τελευταία, ένα θα σου προτείνω Μπιλάκι μου... μέρα-μέρα να το πηγαίνεις. ;)

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα, και εγω βλεπω τον ηλιο και εχω τοσες δουλειες στον κηπο και μπαλκονι να κανω!!! Σε μία ωρα σχολαω, μεχρι να φαω,μαζεψω κουζινα,και τα υπολοιπα απο σαλονι, θα βραδιασει πολι και δεν θα προλαβω.

Εν τω μεταξυ, εχω πει της μαμας μου να μην μου κανει καθόλου δουλειές (εχει προβληματα υγειας και που μου κραταει τα παιδια είναι υπερ αρκετο,αχ αυτες οι μανούλες μας , τρελή βοηθεια μιλαμε, να ειναι ολες καλα) , οπότε με παιρνει βραδυ και αν τελειωσω και παλι...

Και τους εχω υποσχεθει και για βραδινο τηγανοψωμα σημερα,αρα ζύμωμα πριν απο όλες τις δουλειές για να φουσκώσει,με μπολικη φετα μεσα, τα λατρευουν.

Άρα με βλεπω να χλαπακιαζω τηγανοψωμα και να μη μπορω να κανω τιποτα το βραδυ που θα κοιμηθουν τα τερατακια μου.

Και πολύ καλά θα κάνεις.

Κάνε το ζύμωμά σου, φάτε και ευχαριστηθείτε και αύριο μέρα είναι!

Αντε να βάλεις και ένα πλυντήριο για την νύχτα και να πλύνεις τα πιάτα. Αυτά :wink:. Ξεκουράσου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

οσες θελετε συναντηση διαβαστε το!!

βρε κοριτσια..... θυμαστε που λεγαμε για συναντηση σε παιδοτοπο?????

βρηκα καλυτερη ιδεα δηλαδη ευχομαι να σας αρεσει.

δειτε εδω λεπτομερειες

http://www.letsdeal.gr/deals/shows/o-basilias-batraxos-paidiki-parastasi?lkws_135=526a2427-5cac-3e0c-e36f-da0f2e15ded8

εν περιληψη με 5+1 = 6 ευρω το ατομο μπορουμε να δουμε την θεατρικη παρατσαση κ να κλεισουμε το φουαγιε του θεατρου(απο 20 εισητηρια κ πανω που νομιζω τα μαζευουμε)

κ μετα το τελος της παραστασης να.... αντιγραφω την παραγραφο οπως το περιγραφει

""Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μετά το τέλος της παράστασης, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το φαγητό θα πρέπει να προνοήσετε εσείς), με επιπλέον χρέωση μόνο 1? ανά άτομο. Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το θέατρο!"""

Θέατρο Θυμέλη

Διεύθυνση:

Μοσχονησίων 32, Αθήνα πλ Αμερικης

Website:

www.thymelitheater.com

πως σας φαινεται????

κανονιζουμε κ φερνουμε η καθε μια απο κατι που θα εχει φτιαξει-αγορασει ,

ξελυσανε τα παιδια κ λεμε καμμια κουβεντα εμεις.

αν σας ενδιαφερει ισχυει ως 24-11 να βρουμε μια Κυριακη που να μπορουμε αρκετες προτεινω στη απογευματινη παρασταση των 16.00

η μονη δυσκολια θεωρω ειναι..... να αναλαβει μια απο μας να της στειλουμε τα χρηματα κ να αγορασει μαζικα τα κουπονια ιντερνετικα ωστε να δικαιουμαστε την προσφορα!

ωραια ιδεα!!!

ΚΑλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε????

Εγω σημερα ειχα μια κουλη μερα...Μας πηρε ο υπνος και ξυπνησαμε με τον μικρο στις 10:30,σηκωθηκαμε,καναμε πρωινα αλλαγματα και φυγαμε για βολτουλα,περασαμε απο τον δρομο που λατρευω να περπαταω και σας θυμηθηκα και εβγαλα φωτο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.636721533017911.1073741971.531237790232953&type=3&uploaded=1#!/photo.php?fbid=636721556351242&set=a.636721533017911.1073741971.531237790232953&type=3&theater

με χαλαρωνει τοσο πολυ οταν κανω περιπατο εκει!Γυρισαμε σπιτι και ενω το ρολοι μου ελεγε 12:30,ηταν 13:50!!!!ειχε χαλασει το ρολοι μου...τρεχοντας εκανα πατατες τηγανιτες,για να συνοδεψω τον κοκορα που ειχε μεινει απο χθες,ταισα τον μικρο,τον εβαλα για υπνο και να 'μαι!!!Παω να σας διαβασω!Φιλακια!!!

Με όσα περάσαμε τελευταία, ένα θα σου προτείνω Μπιλάκι μου... μέρα-μέρα να το πηγαίνεις. ;)

αχχχ αυτό είναι μεγάλη κουβέντα...και ναι θεωρώ πλέον κ γω ότι είναι το καλύτερο....

κορίτσια κ πάλι δεν πρόλαβα να διαβάσω λεπτομερώς, απ ό,τι συγκράτησα...mumsofia εύχομαι να χαλαρώσεις και να αφήσεις πίσω σου την πίεση...

Γιώτα χαίρομαι που άφησες πίσω σου τη δύσκολη εβδομάδα

Ειρήνη μπράβο για την ωραία σας μέρα, πάντα τέτοια!!

sailormoon σε καταλαβαίνω τόσο πολύ, το πέρασα -και ακόμα το περνάω εν μέρει:rolleyes:..- τόσο έντονα όλο αυτό με τη ζήλια/στεναχώρια του πρωτότοκου όταν ήρθε το νεο μέλος...δύσκολη φάση...

κ γω του "Thanks god is Friday" γιατί δεν την πάλευα άλλο...εμείς σήμερα κάναμε γιορτη στο σχολειο οπότε έφυγα νωρίς και πήγαμε οικογενειακώς Απολλώνια και Κόσμος, περάσαμε σούπερ!

και είναι οχι μόνο Friday αλλά και αρχή τριημέρου!!καλά να περάσουμε όλες λοιπόν!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Hello there!!!

Σας διαβάζω στα πεταχτά και δεν μπορώ να σχολιάσω.Την επόμενη βδομάδα θα επιστρέψω δριμύτερη!!!

Καλώς ήρθατε καινούρια κορίτσια...!

Ειρήνη μου μην αγχωθείς,άστο για την επόμενη φορά,δεν θέλω να χαλαστεί το φιογκάκι.Άσε που όντως είναι μεγάλη η απόσταση για λίγη ώρα που θα καταφέρουμε να τα πούμε!Θα πάω jumbo να ψωνίσω χριστουγεννιάτικαααααα!Μου έφτιαξες τη μέρα!

Θέλω να γράψω σε όλες αλλά ειλικρινά δεν μπορώ τώρα...δυστυχώς.Δεν θα προλάβω να ξαναμπώ μάλλον οπότε εύχομαι σε όλες καλό τριήμερο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο καλυτερα απο χτες

Χτες δεν ημουν καθολου καλά ...αστε που κατεβηκα απο το τρολευ...και...δεν μπορουσα να περπατησω ειχα πάθει κάτι σαν πανικο...και τοτε αχ Παναγιτσα μου!!!

και μετα σκεφτηκα λιγο και στο σπιτι ηταν ολα πιο ηρεμα,,,ηρεμισα λιγο...πηγα κολυμβητηριο με τον μικρο..και εκατσα 1 ωρα να τον κοιτάω...τιποτα άλλο γυρισα σπιτι δεν έκανα τιποτα (πολυ λιγα δηλαδή) και μετα ξάπλωσα

Σηκωθηκα το πρωι λιγο καλυτερα και πηγαινοντας προς την δουλεια αναψα και ένα κεράκι ..

Σας φιλω απλά νομιζω οτι ειμαι πολύ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!

ΧΧΧ

Σοφακι μου ελπιζω να εισαι καλυτερα!Προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε χαλαρωνουν για να σου φυγει το αγχος;)

Διαφημίσεις

τσα!

τι κανετε? σας διαβαζα συνεχως! τρελλη ψυχοθεραπεια!

λοιπον περασα μια δυσκολη εβδ (οπως συζητησα κ με την μαμα-ειρηνη κ σε ευχαριστω πολυ-πολυ κ εσενα μπιλλακι μου αν κ δεν καταφερα να σου γραψω) εχω διαφορα θεματακια που με απασχολουν λογω αλλαγης της καθημερινοτητας μου εδω κ αρκετο καιρο κ κατα καιρους ερχονται στην επιφανεια οταν συμβει κ κατι αλλο κ ολα αυτα με ριχνουν ψυχολογικα.

τεσπα ειμαι αρκετα καλυτερα. σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες!!!

να καλως ορισω κ εγω τα νεα κοριτσια, πολυ γελασα με το χαος, εγω το λεω βρωμο ρουμ (το ειπε το μπιλλακι) ολα τα εχουμε κ εμεις μεσα εκτος απο τα ντραμς κ την χαλασμενη τηλεοραση!!!

σας φιλω, λιστες απο αυριο:-D

Γιωτακι μου να σκεφτεσαι οτι αυτες τις εποχες,ολοι περναμε δυσκολες φασεις...Ξεκινα τις λιστες...για μενα οι δουλειες ειναι τρελη χαλαρωση!!!!

Σε νιωθω..ευτυχως τωρα εμενα ειναι σε καλή κατασταση αλλα το εχω περασει πολλες φορες.Βαλε στα ανοιγμενα σημεια μεγαλη ποσοτητα κρεμας ακι ασε την εκει ,μαλακωνει και δεν πονανε,η κορτιζονη εαν χρησιμοποιεις τα ανοιγει περισσότερο,θελει να την βαζεις με φειδω.

Eξαιρετικο εκει που εχουν ανοιξει ειναι αυτο,επουλώνει τα πάντα αλλα ειανι δυσκολο να το βρεις.

GR-RA4.jpg

Ισως σε ββοηθησει ακι η κεραλοιφη ,εμενα δεν την ανεχεται το δερμα μου,αλλα και το βαλσαμέλαιο,εγω το βαζω μαζι με μια απλή ενυδατικη.

Υπομονη...

Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες, ευτυχώς που μου είπες για τις κορτιζονουχες αλοιφές γιατι βάζω συνέχεια, ίσως για αυτο δεν επουλώνονται, δεν έχω δοκιμάσει κάθε αυτού κεραλοιφη αλλά ενα χειροποίητο σκευασμα με κερηθρα και λάδι το οποίο με ανακόυφισε λίγο.

Θα ψάξω και για αυτο που μου έβαλες.

Ατοπική δερματίτιδα έχεις?

Το συζητάς? Πολύ θα με βοηθήσει μία φωτογραφία, ευχαριστώ.

Νευροδερματιτιδα έχω, δεν ξέρω εαν εχουν τα ίδια συμπτώματα.

Σου βάζω φωτο, ελπίζω να φαίνεται το προβλημα.

8gb4.jpg

nJ2dp3.png

Σοφία μου βαθιές αναπνοές. Το παθαίνω κι εγώ σε καιρούς μεγάλης πίεσης. Έχω στην τσάντα μου και ένα μικρό χάρτινο σακουλάκι και αναπνέω μέσα σε αυτό κρατώντας το στο στόμα μου. Βοηθάει πολύ.

Επειδή σε καταλαβαίνω.....μόλις έμαθα πως αναλαμβάνω και άλλον ένα πελάτη!!!! χρειάζεσαι αρκετή ''εσωτερική'' δουλειά από εσένα. Εμένα με βοήθησε πολύ και η yoga. Αν θες μπορώ να σου στείλω video με απλές ασκήσεις, το ουσιαστικό της στοιχείο όμως είναι οι καλές αναπνοές-εισπνοές, γι' αυτό βοηθάει πολύ σαν δραστηριότητα.

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια, "παλιά" και νέα!

Νιώθω μια γλυκιά ευφορία εν όψει τριημέρου :D! Το παιδάκι μου είπε κι εμένα το ποίημα του στη γιορτή (κεκλεισμένων των θυρών και σ' εμάς σαν του Μπιλακίου) κι ήταν πολύ χαρούμενη!

Στο σπίτι χρειάζονται μπόλικα να γίνουν από καθαριότητες αλλά δεν θα σκάσω καθόλου. Αν έχω όρεξη, θα κάνω ό,τι μπορώ αφού, έτσι κι αλλιώς, στα τέλη της ερχόμενης βδομάδας θα γίνει μια καλή καλή καθαριότητα ώστε να στρωθούν τα χαλιά που έρχονται το Σάββατο.

Όμως, μ' έχει πιάσει ένας μαγειρικός οίστρος και παρ' ότι, φαντάζομαι, δεν θα μας πολυδεί το σπίτι -ειδικά αν συνεχίσει κι ο καιρός στο ίδιο μοτίβο- θα κάνω μια λιστάρα νααα για το απογευματινό μας σούπερ μάρκετ και θα του δώσω να καταλάβει! Σκέφτομαι να κάνω τη γαριδομακαρονάδα του Καλαμαρακίου, την ζύμα για πίτσα του Καλαμαρακίου για home made πίτσες κανένα βραδάκι, το πορτοκαλοκέικ της miss καταστροφής, χόμους και τζατζίκι για τις βραδινές λιγούρες του αγοριού μου και μερικά ακόμα :D.

Εύχομαι να περάσουμε όλες ένα ξεκούραστο κι ανέφελο 3ήμερο!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...