Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπράβο Ειρήνη μου, τέλεια.

Το χρειαζόσουν κι εσύ και το φιογκάκι μετά από αυτά που περάσατε.

Καλά αυτό το παιδί δεν παίζεται. Αλλά με τέτοια μανούλα......

κι εγώ θέλω jumbo και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ναι κοριτσάκι μου, το χρειαζόμασταν. Και επειδή, οπως καλύτερα ξέρεις εσύ από μένα, πιεζόμαστε πολυ με τα διαβάσματα {αναπολώ τις εποχές που δεν είχαμε διαβάσματα και κάναμε όλο βόλτες} θα το κατα-ευχαριστηθούμε τώρα! ;)

Την κάνεις, όχι την επόμενη αλλά την μεθεπόμενη εβδομάδα? :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσα!

τι κανετε? σας διαβαζα συνεχως! τρελλη ψυχοθεραπεια!

λοιπον περασα μια δυσκολη εβδ (οπως συζητησα κ με την μαμα-ειρηνη κ σε ευχαριστω πολυ-πολυ κ εσενα μπιλλακι μου αν κ δεν καταφερα να σου γραψω) εχω διαφορα θεματακια που με απασχολουν λογω αλλαγης της καθημερινοτητας μου εδω κ αρκετο καιρο κ κατα καιρους ερχονται στην επιφανεια οταν συμβει κ κατι αλλο κ ολα αυτα με ριχνουν ψυχολογικα.

τεσπα ειμαι αρκετα καλυτερα. σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες!!!

να καλως ορισω κ εγω τα νεα κοριτσια, πολυ γελασα με το χαος, εγω το λεω βρωμο ρουμ (το ειπε το μπιλλακι) ολα τα εχουμε κ εμεις μεσα εκτος απο τα ντραμς κ την χαλασμενη τηλεοραση!!!

σας φιλω, λιστες απο αυριο:-D

Κορίτσια μου, να κι ένα καλό σήμερα. Ο Διευθυντής μας έδωσε ημιαργία.

Μπιλλάκο μη βρίζεις.

Πάω να ψωνίσω και να ευχαριστηθώ κι εγώ σπιτάκι κι οικογενειακές στιγμές και φυσικά αρκετές δουλίτσες. Θα τα πούμε απ' το σπίτι.

Καλό μεσημέρι σε όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο καλυτερα απο χτες

Χτες δεν ημουν καθολου καλά ...αστε που κατεβηκα απο το τρολευ...και...δεν μπορουσα να περπατησω ειχα πάθει κάτι σαν πανικο...και τοτε αχ Παναγιτσα μου!!!

και μετα σκεφτηκα λιγο και στο σπιτι ηταν ολα πιο ηρεμα,,,ηρεμισα λιγο...πηγα κολυμβητηριο με τον μικρο..και εκατσα 1 ωρα να τον κοιτάω...τιποτα άλλο γυρισα σπιτι δεν έκανα τιποτα (πολυ λιγα δηλαδή) και μετα ξάπλωσα

Σηκωθηκα το πρωι λιγο καλυτερα και πηγαινοντας προς την δουλεια αναψα και ένα κεράκι ..

Σας φιλω απλά νομιζω οτι ειμαι πολύ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!

ΧΧΧ

Τι έπαθες βρε Σοφάκι???? Έγινε κάτι και είσαι έτσι...ή ξαφνικά νιώθεις down και αδιαθεσία???? Καμία φορά με πιάνει και εμένα αυτό, μελαγχολώ και όλα μου φταίνε!

τσα!

λοιπον περασα μια δυσκολη εβδ (οπως συζητησα κ με την μαμα-ειρηνη κ σε ευχαριστω πολυ-πολυ κ εσενα μπιλλακι μου αν κ δεν καταφερα να σου γραψω) εχω διαφορα θεματακια που με απασχολουν λογω αλλαγης της καθημερινοτητας μου εδω κ αρκετο καιρο κ κατα καιρους ερχονται στην επιφανεια οταν συμβει κ κατι αλλο κ ολα αυτα με ριχνουν ψυχολογικα.

να καλως ορισω κ εγω τα νεα κοριτσια, πολυ γελασα με το χαος, εγω το λεω βρωμο ρουμ (το ειπε το μπιλλακι) ολα τα εχουμε κ εμεις μεσα εκτος απο τα ντραμς κ την χαλασμενη τηλεοραση!!!

Καλώς ήρθες Γιωτάκι.Χαίρομαι που είσαι καλύτερα.Περιμένουμε λίστες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

τσα!

Αγαπάκι μου, αγαπάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες!!!

Εγώ πάντως ένα σου λέω: εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα οικονομικά μου είναι τέλεια, η υγεία μας επίσης... ! :mrgreen::mrgreen:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Νταξ????!!! :tongue::tongue:

Μπιλλάκο μη βρίζεις.

Πάω να ψωνίσω και να ευχαριστηθώ κι εγώ σπιτάκι κι οικογενειακές στιγμές και φυσικά αρκετές δουλίτσες. Θα τα πούμε απ' το σπίτι.

Καλό μεσημέρι σε όλες.

Καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Εβαλα βιδούλες να γίνονται, με απλή κόκκινη σαλτσούλα, θα κάνω και μία μεγάλη σαλάτα και ορίστε, θα φάμε!

Σφουγγάρισα όλο το σπίτι και έπλυνα κάποια ακομα πιατικά που βγήκαν.

777885dugw57gt25.gif

Μπιλάκι και Βασιλική περιττό να σας πω ότι δεν έχει μείνει ψίχουλο!!! Την τσάκισαν την λουκανικόπιτα...πιο πολύ την πόσταρα για να δείτε το σχέδιο...είναι πολύ εντυπωσιακό για παιδικά πάρτυ κλπ!

Σήμερα έφτιαξα τραχανόσουπα με κρέας μέσα....για να δούμε θα το φάνε τα κορίτσια!!! Είδα την συνταγή πάνω στο σακουλάκι και είπα να την κάνω...εμένα μου αρέσει!

Έκανα και τις δουλίτσες μου και τώρα χαλαρώνω....μετά απο τόσες μέρες χαλαρώνω πια χωρίς να σκέφτομαι το τσιγάρο, αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος φόβος μου....τι θα κάνω όταν δεν θα έχω τι να κάνω?????? Πρώτα όποτε δεν είχα τι να κάνω έβγαινα βεράντα...τώρα δεν υπάρχει αυτό πια και επίσης δεν έχω πιεί και καφέ τόσες μέρες.....Σήμερα έχω άλλη δοκιμασία....παιδότοπος, παιδικό πάρτυ χεχεχε...αλλά δεν μασάμε, εδώ ξεπεράσαμε την ταβέρνα που τους είχα όλους τριγύρω μου!

Υ.Γ. Για τα χέρια, να σου προτείνω μερικά πραγματάκια?!!

Βεβαίως Ειρήνη μου να μου προτείνεις, να σου βγάλω φωτο να δεις το χάλι τους?

μίλησα ξανά με την δερματολογο και μου είπε να πάρω άλλη μια καλλυντικά να την βάζω με την θεραπευτική, για καλη μου τύχη την είχα πάρει για την μικρή, έχω δώσει 80? επίσκεψη γιατρού και αλοιφές και ταλαιπωρούνται ακόμη.

nJ2dp3.png

Αγαπάκι μου, αγαπάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες!!!

Εγώ πάντως ένα σου λέω: εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα οικονομικά μου είναι τέλεια, η υγεία μας επίσης... ! :mrgreen::mrgreen:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Νταξ????!!! :tongue::tongue:

Καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτουλι!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

εννοειται δεν πειραζει για αυτο σου ειπα οποτε κ αν μορεσεις κ εχεις την αναγκη π.μ.....

κ οπως λεει κ η μανα στις ζωες μας ειναι ΟΛΑ τελεια!!!!:rolleyes::roll::mrgreen:

vasilikh δεν θα βρισω αλλα ζηλευω.... μου θυμησες μια.....:twisted::twisted:

παραμονη Χριστουγεννων μια φορα που δουλευα σε μεγαλη εταιρεια κ παιρνει τηλεφωνο μια συνεργατης κ ζητησε καποια τιμολογια που απαιτουσαν χρονο κ της λεω μετα τα Χριστουγεννα γιατι τωρα σχολαμε κ δεν προλαβαινω

τι ωρα σχολατε μου λεει απο τωρα??:twisted:

της λεω ναι μας εδωσαν ημιαργια κ φευγουμε!

μα καλα που ακουστηκε στον ιδιωτικο τομεα να σας δινουν ημιαργιες κ μπλα μπλα μπλα εχε φρικαρει η τυπισα ουρλιαζε!!! ουτε απ την τσεπη της να μας πληρωνε!:rolleyes:

Βεβαίως Ειρήνη μου να μου προτείνεις' date=' να σου βγάλω φωτο να δεις το χάλι τους?

μίλησα ξανά με την δερματολογο και μου είπε να πάρω άλλη μια καλλυντικά να την βάζω με την θεραπευτική, για καλη μου τύχη την είχα πάρει για την μικρή, έχω δώσει 80? επίσκεψη γιατρού και αλοιφές και ταλαιπωρούνται ακόμη.[/quote']

Δηλώνω ομοιοπαθουσα!Εχω ατοπική δερματιτιδα από μικρη,νομιζω πως εχω δοκιμασει καθε σκευασμα που κυκλοφορει...Αποτελεσμα,για λίγο ειαμι καλύτερα και μετα ξανα τα ιδια.Το καλοκαιρι ειμαι καλύτερα ,το χειμωνα χαλια.

Καλημερα κοριτσιααααααα,δεν ειπα!

Ειχαμε και εμεις ενα γεμάτο πρωινο,πήγα τον μικρο στο σχολειο και μετα πήγαμε για καφε με μαμαδες και υτα πιτσιρικια μας επαιξαν διπλα στην παιδικη χαρα.

Επιστρεψαμε,καναμε τα μπάνια μας,εβαλα φασολάκια και αρακα με πατατες,εβαλα ενα πλυντηριο με ρουχα του μικρου,εφτιαξα πορτοκαλάδες,και ειμαι λιωμα,τρελη κουραση και ζαλη ,ισως φταιει που αδιαθετησα γιατι δεν εχω κουραστει.Τεσπα,ολα καλά!

Το πρωι αλλαξα και τα κρεβατια μας ,και εβαλα τα σεντονια να πλενονται ,οπότε πάω τωρα να τα απλώσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δηλώνω ομοιοπαθουσα!Εχω ατοπική δερματιτιδα από μικρη,νομιζω πως εχω δοκιμασει καθε σκευασμα που κυκλοφορει...Αποτελεσμα,για λίγο ειαμι καλύτερα και μετα ξανα τα ιδια.Το καλοκαιρι ειμαι καλύτερα ,το χειμωνα χαλια..

Ακριβώς το ίδιο, εμένα μου παρουσιάστηκε πριν 7 χρόνια, ποτέ σε εξαρξη ποτέ σε ύφεση, το καλοκαίρι όπως λες με τα μπάνια ήμουνα μια χαρα, το κακό ειναι οτι τώρα έπαθα και έκζεμα και ειναι στην χειρότερη κατάσταση.

Αυτήν την στιγμή έχω βάλει τσιροτα στο δάκτυλα μπάς και κλείσει καμμιά πληγή.

nJ2dp3.png

Μπιλλάκο μη βρίζεις.

Καλό μεσημέρι σε όλες.

Μπραβο Βασιλικη ,μπορει να μην την ειδες στη γιορτη αλλα θα την ευχαριστηθεις το απόγευμα!

τσα!

Ετσι μπραβο Γιωτακι,και ξερεις εμεις ειμαστε εδω ,οποτε θελήσεις.

Περιμενουμε λίστες.

Ναι κοριτσάκι μου, το χρειαζόμασταν. Και επειδή, οπως καλύτερα ξέρεις εσύ από μένα, πιεζόμαστε πολυ με τα διαβάσματα {αναπολώ τις εποχές που δεν είχαμε διαβάσματα και κάναμε όλο βόλτες} θα το κατα-ευχαριστηθούμε τώρα! ;)

Την κάνεις, όχι την επόμενη αλλά την μεθεπόμενη εβδομάδα? :mrgreen:

Τι ομορφη βολτα ,μπραβο Ειρηνη!Τις χρειαζομαστε αυτες τις ημερες για να χαλαρωνουμε και εμεις και τα παιδια μας.

καλημερα σε ολες! :D

καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια, ειναι σιγουρο οτι θα βοηθηθειτε, θα φανει στην πραξη!!! Το μπλογκ της Ειρηνης μας το εχετε επισκεφτει?? http://easylivingbyirene.blogspot.gr/ Το λεω και για την κοπελα που ξεκινησε να διαβαζει (ματαια) απο την αρχη, οπως ειχα τολμησει να κανω και γω οταν πρωτομπηκα πριν απο ενα χρονο!

τελικα ποτε δεν το διαβασα ολο φυσικα, ολα ειναι ομορφα γραμμενα στο μπλογκακι αυτο και εδω απλα "απλωνουμε" την καθημερινοτητα μας και..σουσουραδιζουμε!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω το πρωι σηκωθηκα επιτηδες νωρις νωρις, ηπια ησυχα μονη μου το καφεδακι μου, λουστηκα, βαφτηκα και ετοιμαστηκα για την γιιορτουλα του μικρου μου, ξυπνησα και τα μικρα και τα ετοιμασα και βουρ για το σχολειο! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΚΛΑΙΓΑ!!!! Παντα κλαιω με ολα τα παιδακια, ακομα και οταν ειχα τον γιο μου πολυ πολυ μικρουλη και εβλεπα τα αλλα (αγνωστα) παιδακια, ποσο μαλλον τωρα!!!!!

Θα σας γραψω και το ποιημα του, το οποιο εμενα οταν το πρωτοδιαβασα μου φανηκε παλουκακι για προνηπιο!!! (ειδικα το μεγεθος!)!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΛΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Μη με βλεπετε μικρο

και θαρρειτε πως δεν ξερω

τι σημαινει η Ελλαδα

για εμας ολους εδω

Μου 'χουν πει για το Σαραντα

πως ενα κρυο πρωινο

ζητησαν να μας παρουν

το αγιο χωμα που πατω

Ο παππους τοτε, που λετε,

πηγε πανω στα βουνα

να στηριξει, οπως λεει,

το "ΟΧΙ" που ειπε ο Μεταξας

Θελω τωρα να φωναξω

ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

σε εσας που πια δεν ζειτε

για να 'μαι Ελληνας εγω!

.............:cry::cry::cry::cry::cry::rolleyes:.... εννοειται ο παππους μας εδω (ο προπαππους του δηλαδη) οντως πολεμησε στα βουνα, και να 'ταν μονο αυτο..αχ...... πολυ κλαμα.....

Μπραβο στο αγορακι σου ,να τον χαιρεσαι.Εμας νομιζω η πρωτη δευτερα θα κανει γιορτη τα Χριστουγεννα,αυτες τις χανουμε αλλα πάντα βρισκουμε τροπους να ευχαριστιομαστε τις ημερες.

Καλημέρα κορίτσια,

Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα

όσο καλύτερα μπορώ!!!!!

Κάθε βράδι μαζεύω σαλόνι(μετά που θα κοιμηθεί ο μικρός, παιχνιδια και συναφή),

κουζίνα, μεγάλο μπάνιο(μετά το μπάνιο του μικρού) και αν με παίρνει ο

χρόνος θα μαγειρέψω κατι και θα απλώσω ρούχα.

Κάθε πρωί στρώνω τα κρεββάτια μας και αερίζω το χώρο.

Το σπίτι είναι μαζεμένο το μοναδικό πρόβλημα είναι το μεσαίο δωμάτιο.

Νιώθω ότι δεν μου φτάνει ο χρόνος.

Με το σύζυγο μετακομίσαμε πριν 1 χρόνο στο πατρικό του(μπλιαχ)

με τα πεθερικά απο κάτω!!(δις μπλιαχ)

Ήμουν πιο ήρεμη στο προηγούμενο σπίτι.

Το πρόγραμμά μου:

06:30 ξύπνημα

06:45 θα ξυπνήσω το μικρό

07:10 φεύγει ο μικρός με το σχολικό

07:45 φεύγω εγώ

18:00 θα γυρίσω απο την δουλειά (στην καλύτερη)

Ε,μαλλον μια χαρα οργανωμενη εισαι.Για το δωματιο ,μην αγχωνεσαι,ειναι το λιγοτερο.Μαλλον το θεμε σου ειναι το σπίτι,οπότε μηπως να επεμβεις καπως ωστε να το δεις με αλλο ματι?

Καλημέρα κορίτσια, σας διαβαζω πολυ καιρό αλλα είναι η πρωτη φορα που σας γραφω.

Με εχετε βοηθησει πολυ σε θεματα σπιτιου και όχι μονο.Εχω 2 παιδακια 6 και 3 χρονων και ειμαι εργαζομενη κι εγω.Οι συμβουλες σας σε θεματα νοικοκυριου ειδικά με έχουν βάλει σε μια ταξη.(γενικά ήμουν τακτικη, αλλα βελτιώθηκα αρκετα.)Εγω σήμερα:

σηκώθηκα με τον γιο μου στις 7, του ετοιμασα γαλα , ετοιμαστηκα εγω και εκείνος πηγε απο τις 7 και στο καινουριο του δωματιο να ζωγραφίσει (που την βρηκε την ορεξη)!!!Μετά ήρθε η μαμά μου που τον κραταει και έφυγα για την δουλεια μου.

Αχ, μακάρι να μπορουσα να μην δουλευω, να ήμουν αποκλειστικα εγω με τα αγγελουδια μου!!!

Η μισή μερα που μου μένει μετα την δουλεια δεν μου φτανει με τιποτα.Τι να πρωτοκανουμε, δουλειες, χρόνος με τα παιδια;Ο αντρας μου λόγω δουλειας και κυλιόμενου ωραριου δεν καταφέρνει παντα να βοηθα, αλλα όσο μπορεί

Σας φιλω, καλη συνεχεια στην μέρα σας, είστε καταπληκτική παρέα ...

Καλωσήρθες και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο καλυτερα απο χτες

Χτες δεν ημουν καθολου καλά ...αστε που κατεβηκα απο το τρολευ...και...δεν μπορουσα να περπατησω ειχα πάθει κάτι σαν πανικο...και τοτε αχ Παναγιτσα μου!!!

και μετα σκεφτηκα λιγο και στο σπιτι ηταν ολα πιο ηρεμα,,,ηρεμισα λιγο...πηγα κολυμβητηριο με τον μικρο..και εκατσα 1 ωρα να τον κοιτάω...τιποτα άλλο γυρισα σπιτι δεν έκανα τιποτα (πολυ λιγα δηλαδή) και μετα ξάπλωσα

Σηκωθηκα το πρωι λιγο καλυτερα και πηγαινοντας προς την δουλεια αναψα και ένα κεράκι ..

Σας φιλω απλά νομιζω οτι ειμαι πολύ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!

ΧΧΧ

Σοφία μου ,παρε το χρονο σου το τριημερο για να συνελθεις,πάρε και τιποτα βιταμίνες και ξεκουρασου...

καλημερα σε ολες !!!!!!!!

αρετουλα μην τα λες ετσι αυτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καθε φορα που λεει καποια γιουπι Παρασκευη!! σκεφτομαι ε και??????:roll:

δεν ειναι για ολους τριημερο:(:(

μερικοι δουλευουν κ Σαββατο κ ζηλευουν:twisted::tongue:

εγω σημερα καταληγω σπιτι 10.30 κ αυριο 5.30-6.00.....

αχ καλα να περασετε οσοι καθεστε απο σημερα:)

ο μικρος θα φυγει σημερα για χωριο με τον μπαμπα του θα γυρισουν Δευτερα για να παμε ολοι μαζι παρελαση μην με αφησουν μονη:cool:

τον εντυσα ομορφα το πρωι μου ειπε κ το ποιημα του θα κανουν κλειστη γιορτη στον παιδικο ο κουκλος μου!! κουκουβααααα:mrgreen::mrgreen: μπορει να σας βαλω φωτο.

να χαιρομαστε τα παιδακια μας κ να τα καμαρωνουμε παντα

Ειδα και διπλα τις φωτο,κουκλος το αστερι σου!Εσυ προετοιμασου για τη Δευτερα ,θα εχεις την Κυριακη για να χαλαρωσεις.Καλή δυναμη για σημερα!

Τακτοποίησα τα χθεσινά σιδερωμένα, στις θέσεις τους, πλυθήκαμε γίναμε άνθρωποι :tongue:, έπλυνα τα χθεσινά μας ποτήρια, πότισα τα λουλουδάκια μου....πολύ χαλαρά.:P

Αχ,εμενα ακομη περιμενουν στη θεση τους...

Γεια σου Στέλλα. Θα σου πω μόνο για αρχειοθέτηση γιατί κατά τ'άλλα δεν................:tongue: αφήνω σε άλλες τις συμβουλές.

Εγώ κρατάω τους λογαριασμού μέσα σε κλασέρ (ντοσιέ) με τρύπες. Συνήθως κρατάω 5ετία αλλα τώρα το μείωσα σε 3ετία. Έχω βάλει διαχωριστικά χαρτόνια με τίτλους ανά θέμα, π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, VODAFONE, INTERAMERICAN, κτλ κτλ. Ένα μεγάλο κλασέρ θα σου κρατήσει σίγουρα για αρχείο τουλάχιστον 3ετίας. Έχω άλλο κλασέρ για αρχείο τραπεζικών συναλλαγών, δηλ. τις δόσεις του στεγαστικού ή των δανείων αυτοκινήτων που έχουμε πάρει.

Αυτά!!!

Πάω να ντυθώ για να ξυπνήσω τις μικρές....

Καλημέρα σε όλες!

Και εγω σε κλασερ τους εχω (ο αντρας μου για την ακριβεια),και δεν πιανουν πολύ χωρο και ειναι οργανωμενοι.

Προκομμένες κόρες, γεια σας κι απο μενα. Σας διαβαζω καιρο μα δεν βρισκω χρονο να σας γραψω. θα με πειτε ακαματρα μα δεν δουλευω. Απλα Εχω ενα αγορακι 23 μηνων. Δεν εχω βοηθεια και τα χω βρει πολυ σκουρα. ειναι και δυσκολο μωρακι. δεν παιζει μονο του ακομη, θηλαζει, ανεβαινει οπου βρει κλπ.. Περιττο να σας πω οτι ξερω την ιστορια της καθε μιας:-)

Ηθελα να σας ρωτησω κατι μπας και ξεφορτωθω εστω χαρτουρα.. τους λογαριασμους δεκο, τηλ κλπ ποσο τους φυλατε? επειδη με αγχωνουν οτι γινονται λαθη κλπ. οκ, δεν θα πεταξω τον τελευταιο λογαριασμο καθε φορασ.. αυτο το κατανοω.. ειδικα τα τηλεφωνα εχω εκατονταδεσ.

Να χαιρεσαι το γιοκα σου και καλωσηρθες στην παρεα μας.Ειναι πολύ μικρο ακομη το παιδακι σου και στην πιο δυσκολη ηλικια ,οπότε μην αδικεις ετσι τον εαυτο σου.

Κραταω τους λογαριασμους των 2 τελευταιων ετων,δεν εχει νοημα νομιζω να κρατας παλαιοτερους.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ακριβώς το ίδιο' date=' εμένα μου παρουσιάστηκε πριν 7 χρόνια, ποτέ σε εξαρξη ποτέ σε ύφεση, το καλοκαίρι όπως λες με τα μπάνια ήμουνα μια χαρα, το κακό ειναι οτι τώρα έπαθα και έκζεμα και ειναι στην χειρότερη κατάσταση.

Αυτήν την στιγμή έχω βάλει τσιροτα στο δάκτυλα μπάς και κλείσει καμμιά πληγή.[/quote']

Σε νιωθω..ευτυχως τωρα εμενα ειναι σε καλή κατασταση αλλα το εχω περασει πολλες φορες.Βαλε στα ανοιγμενα σημεια μεγαλη ποσοτητα κρεμας ακι ασε την εκει ,μαλακωνει και δεν πονανε,η κορτιζονη εαν χρησιμοποιεις τα ανοιγει περισσότερο,θελει να την βαζεις με φειδω.

Eξαιρετικο εκει που εχουν ανοιξει ειναι αυτο,επουλώνει τα πάντα αλλα ειανι δυσκολο να το βρεις.

GR-RA4.jpg

Ισως σε ββοηθησει ακι η κεραλοιφη ,εμενα δεν την ανεχεται το δερμα μου,αλλα και το βαλσαμέλαιο,εγω το βαζω μαζι με μια απλή ενυδατικη.

Υπομονη...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ειδες βρε χρυσα το αντρακι μου! μου ειναι να μην τον λατρευω????

μαριαννα κ εγω συγκινουμαι κ με τα ξενα παδια βλεπεις το καμαρι τους την προσπαθεια τους ειναι αξιολατρευτα τα ατιμα! μεγαλο το ποιημα σας καλε!

ο δικος μου ειχε μονο ενα στιχακι με 4 γραμμες αλλα το ειχαν δωσει στον μπαμπα το ξεχασε στο ιχ κ μας το εφερε τεταρτη βραδυ.....

τεσπα την Πεμπτη το μαθαμε 3 φορες του το ειπα μονο.

Κοριτσάκια μου

Φάγαμε μακαρονάδα με σαλατούλα, μάζεψα, έπλυνα τα πιάτα, ξεσκόνισα καλα το σαλόνι μας και ξεκινήσαμε το γράψιμο με το φιογκάκι. Θα κάνουμε τα μαθήματα με πολύ "χαλαρουϊτα" και με αρκετά διαλειμματα. Γράψαμε αντιγραφή για την ώρα... :)

Τώρα χαλαρώνω λιγάκι.... αχ ήλιος!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...