Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

α domenica ki afroditi, εγω εχω (κρατηθειτε)τρια τετοια δωματια (χαος). ναι ναι. λεω οτι οι μισες θα με κοροιδευουν ως ανεπροκοπη, οι αλλες μισες θα με ζηλευουν. Η αληθεια ειναι οτι με δυσκολευουν στο να βρω που ειναι τι.. και ναι, ντρεπομαι λιγο. Να τονισω οτι δεν εχω στα δυο υπνοδωματια ντουλαπες :( λογω οικονομικου βαλαμε μονο στο δικο μας δωματιο..

φανταζομαι τωρα την Ειρηνη -αν και δεν την ξερω- να μενει με το στομα ανοιχτο νααααα τοσο:) και το kalamaraki το ιδιο :D. τα χω σε κουτες , σε σακουλες και παντα γινονται ανω κατω οσο και να τα φτιαχνω..

Καλως ήρθες.....όταν μπορέσεις θα ήταν καλό να πάρεις απο πράκτικερ ή ικεα οικονομική ντουλάπα...για να βάλεις τα ρούχα....όχι καμία μεγάλη και κανονικό μέγεθος κάνει την δουλειά του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας, χθες γυρίσαμε κατα τις 10 οποτε κάναμε μπανακι και κοιμήθηκε η μικρή μου αμέσως, καιρό έχει να γίνει αυτο, μέχρι τις 12 που ξάπλωσα έκανα κεκακια, καθάρισα τα παπούτσια μας και τα έβαλα στην θέση τους, ξεχώρισα τα πλυντήρια που θα μπουν και τακτοποίησα τα του σούπερ μάρκετ στην θέση τους.

Σημερα, άλλαξα σεντόνια, πετσέτες, ξεσκονισα, καθάρισα μπάνια, σκούπισα, σφουγγαρισα, τώρα περνούμε πρωινό με την κόρη μου, μετα θα κάνω μπανακι θα φτιάξω μαλλί και θα παμε βόλτα, α! Έβαλα και φαγητό κοτόπουλα κι κοκκινιστό με φασολάκια και πατάτες γιαχνί και θέλω να φτιάξω σιρόπι για να τηγανίζςω ύστερα κουρκουμπινια!!!!

Εριηνη μου, ευχομαι να είσαι καλυτερα, η διάθεση μας μπορει να φτιάξει απο κάτι μικρό, οποτε πλέον και αφου δεν θα πάω 5 μέρες στην δουλειά, γιουπι, θα κοιτάξω να περάσω καλα, το μόνο που με σταναχωρει ειναι τα χέρια μου που ανοίγουν ακόμη και πονάω!

Χρυσα81, απο παλιά που δεν είχα το παιδι, δούλευα 10-12 ώρες και μετα οταν γυρνούσα, καθάριζα ολο το σπίτι, έτσι μου έφευγε η κούραση, με την πάροδο των χρόνων και τώρα με το παιδι, αναγκαστικά παρα βλεπω κάποια πράγματα και έχω ψιλό χαλαρώσει, για να δούμε!

4u, σε ευχαριστω για την απάντηση σου για την ομοιοπαθητικη, θα το ψάξω αρχικά για μένα, ειδικά για τα δερματική που με ταλαιπωρούν!

Καλώς ήρθατε τα υπόλοιπα κορίτσια, πιστεύω οτι με ενα προγραμμα ανα καθετί που θελουμε να φτιάξουμε θα μας βοηθήσει, και φυσικά ενα ενα την φορά, όχι όλα μαζί!!

Καλη συνέχεια!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;;;

Πολλές πρωινές βλέπω σήμερα.

Ρούφηξα τη χθεσινή σελίδα. Καλέ τι οίστρος ήταν αυτός;; Μπιλάκι, 4uδάκι Αφροδίτη και μαμά Ειρήνη δώσατε ρέστα.Σίγουρα εκτός από easylining έχουμε γίνει όπως λέει και το Μπιλάκι group therapy. Και πόσο μας χρειάζεται αυτο!

Τα καλά νέα από το φιογκάκι και τα καλύτερα που έρχοναται μας ανέβασαν όλες.

Να καλωσωρίσω τα καινούργια μας κορίτσια Στέλλα, Domenica και Lila's mom.

Καλως ήρθατε κορίτσια. Εδώ θα βοηθηθείτε πολύ από όλες τις απόψεις.

Δημητρούλα περαστικά και γρήγορα. Όλα μαζί σου έπεσαν πάλι. Ελπίζω αύριο που έχεις τη γιορτή να είναι όλα καλά.

Καλαμαράκι μου, γιατί τόσο πεσμένη;; Όλα θα ξεπεραστούν. Μην σε παίρνει από κάτω. Έλα, ανέβα.

Σοφάκι;;; Είσαι καλύτερα σήμερα;; Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά.

Γιωτουλι μου, που είσαι;; Μας λείπεις πολύ.Ελπίζω το μόνο πρόβλημα που υπάρχει να είναι το θέμα προσαρμογής της μικρής. Σε περιμένουμε εσένα και τις υπέροχες λίστες σου.

Μπιλλάκι μου, πολύ χαίρομαι που η μανούλα δεν πονάει πια. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι και τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι τέλεια.

Κι εγώ σήμερα προγραμμάτιζα να πάρω άδεια και για τη γιορτή της μικρής στο σχολείο και για να προχωρήσω μερικές δουλίτσες αλλά δεν.... Πιο πολύ με πειράζει που δεν θα είμαι στη γιορτή του παιδιού. Δεν θέλω να χάνω αυτές τις μοναδικές στιγμές.. αλλά τι να κάνουμε. Τουλάχιστον θα την καμαρώσω τη Δευτέρα στην παρέλαση.

Βασιούλα,πρόσεξε καλά τι θα ποστάρεις,όταν γυρίσεις από τα ψώνια σου. Μας χτυπάς ταυτόχρονα κι από δύο μέτωπα. Δεν μας πονάει το δόντι τώρα, και φτιάχνουμε συνέχεια λιχουδιές. Δεν μας λυπάσαι καθόλου;

Ειρήνη μου, φαντάζομαι πόσο ανυπομονεί το φιογκάκι για αύριο. Είμαι σίγουρη πως θα οργανώσετε μια υπέροχη μέρα που θα του μείνει αξέχαστη.

Σίγουρα ξεχνάω πολλές και πολλά, αλλά θα τα ξαναπούμε μέσα στη μέρα

Στέλνω από ένα μεγάλο φιλί σε όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο καλυτερα απο χτες

Χτες δεν ημουν καθολου καλά ...αστε που κατεβηκα απο το τρολευ...και...δεν μπορουσα να περπατησω ειχα πάθει κάτι σαν πανικο...και τοτε αχ Παναγιτσα μου!!!

και μετα σκεφτηκα λιγο και στο σπιτι ηταν ολα πιο ηρεμα,,,ηρεμισα λιγο...πηγα κολυμβητηριο με τον μικρο..και εκατσα 1 ωρα να τον κοιτάω...τιποτα άλλο γυρισα σπιτι δεν έκανα τιποτα (πολυ λιγα δηλαδή) και μετα ξάπλωσα

Σηκωθηκα το πρωι λιγο καλυτερα και πηγαινοντας προς την δουλεια αναψα και ένα κεράκι ..

Σας φιλω απλά νομιζω οτι ειμαι πολύ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!!!

ΧΧΧ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;;;

Πολλές πρωινές βλέπω σήμερα.

Ρούφηξα τη χθεσινή σελίδα. Καλέ τι οίστρος ήταν αυτός;; Μπιλάκι, 4uδάκι Αφροδίτη και μαμά Ειρήνη δώσατε ρέστα.Σίγουρα εκτός από easylining έχουμε γίνει όπως λέει και το Μπιλάκι group therapy. Και πόσο μας χρειάζεται αυτο!

Να καλωσωρίσω τα καινούργια μας κορίτσια Στέλλα, Domenica και Lila's mom.

Καλως ήρθατε κορίτσια. Εδώ θα βοηθηθείτε πολύ από όλες τις απόψεις.

Δημητρούλα περαστικά και γρήγορα. Όλα μαζί σου έπεσαν πάλι. Ελπίζω αύριο που έχεις τη γιορτή να είναι όλα καλά.

Καλαμαράκι μου, γιατί τόσο πεσμένη;; Όλα θα ξεπεραστούν. Μην σε παίρνει από κάτω. Έλα, ανέβα.

Σοφάκι;;; Είσαι καλύτερα σήμερα;; Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά.

Γιωτουλι μου, που είσαι;; Μας λείπεις πολύ.Ελπίζω το μόνο πρόβλημα που υπάρχει να είναι το θέμα προσαρμογής της μικρής. Σε περιμένουμε εσένα και τις υπέροχες λίστες σου.

Μπιλλάκι μου, πολύ χαίρομαι που η μανούλα δεν πονάει πια. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι και τα αποτελέσματα της βιοψίας να είναι τέλεια.

Κι εγώ σήμερα προγραμμάτιζα να πάρω άδεια και για τη γιορτή της μικρής στο σχολείο και για να προχωρήσω μερικές δουλίτσες αλλά δεν.... Πιο πολύ με πειράζει που δεν θα είμαι στη γιορτή του παιδιού. Δεν θέλω να χάνω αυτές τις μοναδικές στιγμές.. αλλά τι να κάνουμε. Τουλάχιστον θα την καμαρώσω τη Δευτέρα στην παρέλαση.

Βασιούλα,πρόσεξε καλά τι θα ποστάρεις,όταν γυρίσεις από τα ψώνια σου. Μας χτυπάς ταυτόχρονα κι από δύο μέτωπα. Δεν μας πονάει το δόντι τώρα, και φτιάχνουμε συνέχεια λιχουδιές. Δεν μας λυπάσαι καθόλου;

Ειρήνη μου, φαντάζομαι πόσο ανυπομονεί το φιογκάκι για αύριο. Είμαι σίγουρη πως θα οργανώσετε μια υπέροχη μέρα που θα του μείνει αξέχαστη.

Σίγουρα ξεχνάω πολλές και πολλά, αλλά θα τα ξαναπούμε μέσα στη μέρα

καλημερα κ σε εσενα:D

ευχαριστω βασω μου.

αχ δεν θα εισαι στην γιορτουλα της μικρης σου?? δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εγω το εχω μεγαλο καημο γιατι η μαμα μου παντα δουλευε κ δεν ηταν σε καμμια σχολικη γιορτη κ ημουν παιδι που συμμετειχα στα παντα κ δεν εχω ουτε φωτος...:( αλλα στις παρελασεις που ηταν αργια ηταν.:P

ευχομαι να μπορουσαμε ολες οι μανουλες κ οι μπαμπαδες να μην χανουμε τις στιγμες απ τα παιδακια μας

οσο για την βασια :twisted::twisted::twisted: κ εγω σκεφτομουν το αδυσωπητο μυαλο της τι να σκαρωνει ξανα για να μας ξελιγωσει....

αχ θα ερθω στα μερη σου θα ακολουθησω την μυρωδια.... θα σε βρω! κ θα σου την στηνω καθε μεσημερι σαν ζητιανακι εξω απ το σπιτι να με τραπεζωνεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφακι μου ηρεμησε οτι κ αν ειναι παιρνε βαθιες ανασες κ ολα γινονται

χαιρομαι που ξυπνησες καλυτερα

καλημερα κ σε εσενα:D

ευχαριστω βασω μου.

αχ δεν θα εισαι στην γιορτουλα της μικρης σου?? δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εγω το εχω μεγαλο καημο γιατι η μαμα μου παντα δουλευε κ δεν ηταν σε καμμια σχολικη γιορτη κ ημουν παιδι που συμμετειχα στα παντα κ δεν εχω ουτε φωτος...:( αλλα στις παρελασεις που ηταν αργια ηταν.:P

ευχομαι να μπορουσαμε ολες οι μανουλες κ οι μπαμπαδες να μην χανουμε τις στιγμες απ τα παιδακια μας

οσο για την βασια :twisted::twisted::twisted: κ εγω σκεφτομουν το αδυσωπητο μυαλο της τι να σκαρωνει ξανα για να μας ξελιγωσει....

αχ θα ερθω στα μερη σου θα ακολουθησω την μυρωδια.... θα σε βρω! κ θα σου την στηνω καθε μεσημερι σαν ζητιανακι εξω απ το σπιτι να με τραπεζωνεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πριν δυο χρονιές δεν μπόρεσα να είμαι ούτε στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του σχολείου όπου συμμετείχε και σ' ένα θεατρικό. Ευτυχώς όμως στη σημερινή εποχή είδα και φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά και πάλι με τρώει που δεν μπόρεσα να την καμαρώσω. Πολύ, πολύ άσχημο αυτό.

Τα ζητιανάκια κάντα δύο για να μάθει να φέρεται.

Αχ, πόσο, μα πόσο χαίρομαι που διαβάζω το καινούργιο μας Μπιλλάκι.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο καλυτερα απο χτες

Χτες δεν ημουν καθολου καλά ...αστε που κατεβηκα απο το τρολευ...και...δεν μπορουσα να περπατησω ειχα πάθει κάτι σαν πανικο...και τοτε αχ Παναγιτσα μου!!!

και μετα σκεφτηκα λιγο και στο σπιτι ηταν ολα πιο ηρεμα,,,ηρεμισα λιγο...πηγα κολυμβητηριο με τον μικρο..και εκατσα 1 ωρα να τον κοιτάω...τιποτα άλλο γυρισα σπιτι δεν έκανα τιποτα (πολυ λιγα δηλαδή) και μετα ξάπλωσα

Σηκωθηκα το πρωι λιγο καλυτερα και πηγαινοντας προς την δουλεια αναψα και ένα κεράκι ..

ΧΧΧ

Καλημέρα Σοφάκι.

Ξεκουράσου, ηρέμησε, κι αύριο θα είναι μια ακόμα καλύτερη μέρα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημέρα κορίτσια, σας διαβαζω πολυ καιρό αλλα είναι η πρωτη φορα που σας γραφω.

Με εχετε βοηθησει πολυ σε θεματα σπιτιου και όχι μονο.Εχω 2 παιδακια 6 και 3 χρονων και ειμαι εργαζομενη κι εγω.Οι συμβουλες σας σε θεματα νοικοκυριου ειδικά με έχουν βάλει σε μια ταξη.(γενικά ήμουν τακτικη, αλλα βελτιώθηκα αρκετα.)Εγω σήμερα:

σηκώθηκα με τον γιο μου στις 7, του ετοιμασα γαλα , ετοιμαστηκα εγω και εκείνος πηγε απο τις 7 και στο καινουριο του δωματιο να ζωγραφίσει (που την βρηκε την ορεξη)!!!Μετά ήρθε η μαμά μου που τον κραταει και έφυγα για την δουλεια μου.

Αχ, μακάρι να μπορουσα να μην δουλευω, να ήμουν αποκλειστικα εγω με τα αγγελουδια μου!!!

Η μισή μερα που μου μένει μετα την δουλεια δεν μου φτανει με τιποτα.Τι να πρωτοκανουμε, δουλειες, χρόνος με τα παιδια;Ο αντρας μου λόγω δουλειας και κυλιόμενου ωραριου δεν καταφέρνει παντα να βοηθα, αλλα όσο μπορεί

Σας φιλω, καλη συνεχεια στην μέρα σας, είστε καταπληκτική παρέα ...

Καλημέρα κορίτσια,

Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα

όσο καλύτερα μπορώ!!!!!

Κάθε βράδι μαζεύω σαλόνι(μετά που θα κοιμηθεί ο μικρός, παιχνιδια και συναφή),

κουζίνα, μεγάλο μπάνιο(μετά το μπάνιο του μικρού) και αν με παίρνει ο

χρόνος θα μαγειρέψω κατι και θα απλώσω ρούχα.

Κάθε πρωί στρώνω τα κρεββάτια μας και αερίζω το χώρο.

Το σπίτι είναι μαζεμένο το μοναδικό πρόβλημα είναι το μεσαίο δωμάτιο.

Νιώθω ότι δεν μου φτάνει ο χρόνος.

Με το σύζυγο μετακομίσαμε πριν 1 χρόνο στο πατρικό του(μπλιαχ)

με τα πεθερικά απο κάτω!!(δις μπλιαχ)

Ήμουν πιο ήρεμη στο προηγούμενο σπίτι.

Το πρόγραμμά μου:

06:30 ξύπνημα

06:45 θα ξυπνήσω το μικρό

07:10 φεύγει ο μικρός με το σχολικό

07:45 φεύγω εγώ

18:00 θα γυρίσω απο την δουλειά (στην καλύτερη)

Διαφημίσεις

οσες θελετε συναντηση διαβαστε το!!

βρε κοριτσια..... θυμαστε που λεγαμε για συναντηση σε παιδοτοπο?????

βρηκα καλυτερη ιδεα δηλαδη ευχομαι να σας αρεσει.

δειτε εδω λεπτομερειες

http://www.letsdeal.gr/deals/shows/o-basilias-batraxos-paidiki-parastasi?lkws_135=526a2427-5cac-3e0c-e36f-da0f2e15ded8

εν περιληψη με 5+1 = 6 ευρω το ατομο μπορουμε να δουμε την θεατρικη παρατσαση κ να κλεισουμε το φουαγιε του θεατρου(απο 20 εισητηρια κ πανω που νομιζω τα μαζευουμε)

κ μετα το τελος της παραστασης να.... αντιγραφω την παραγραφο οπως το περιγραφει

""Με την αγορά 20 εισιτηρίων και άνω σας παρέχεται ο χώρος του φουαγιέ για το πάρτι του παιδιού σας, μετά το τέλος της παράστασης, μαζί με μουσική, dj, χορό, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις (για την τούρτα και το φαγητό θα πρέπει να προνοήσετε εσείς), με επιπλέον χρέωση μόνο 1? ανά άτομο. Απαραίτητα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση με το θέατρο!"""

Θέατρο Θυμέλη

Διεύθυνση:

Μοσχονησίων 32, Αθήνα πλ Αμερικης

Website:

www.thymelitheater.com

πως σας φαινεται????

κανονιζουμε κ φερνουμε η καθε μια απο κατι που θα εχει φτιαξει-αγορασει ,

ξελυσανε τα παιδια κ λεμε καμμια κουβεντα εμεις.

αν σας ενδιαφερει ισχυει ως 24-11 να βρουμε μια Κυριακη που να μπορουμε αρκετες προτεινω στη απογευματινη παρασταση των 16.00

η μονη δυσκολια θεωρω ειναι..... να αναλαβει μια απο μας να της στειλουμε τα χρηματα κ να αγορασει μαζικα τα κουπονια ιντερνετικα ωστε να δικαιουμαστε την προσφορα!

καλημερα σε ολες! :D

καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια, ειναι σιγουρο οτι θα βοηθηθειτε, θα φανει στην πραξη!!! Το μπλογκ της Ειρηνης μας το εχετε επισκεφτει?? http://easylivingbyirene.blogspot.gr/ Το λεω και για την κοπελα που ξεκινησε να διαβαζει (ματαια) απο την αρχη, οπως ειχα τολμησει να κανω και γω οταν πρωτομπηκα πριν απο ενα χρονο!

τελικα ποτε δεν το διαβασα ολο φυσικα, ολα ειναι ομορφα γραμμενα στο μπλογκακι αυτο και εδω απλα "απλωνουμε" την καθημερινοτητα μας και..σουσουραδιζουμε!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω το πρωι σηκωθηκα επιτηδες νωρις νωρις, ηπια ησυχα μονη μου το καφεδακι μου, λουστηκα, βαφτηκα και ετοιμαστηκα για την γιιορτουλα του μικρου μου, ξυπνησα και τα μικρα και τα ετοιμασα και βουρ για το σχολειο! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΚΛΑΙΓΑ!!!! Παντα κλαιω με ολα τα παιδακια, ακομα και οταν ειχα τον γιο μου πολυ πολυ μικρουλη και εβλεπα τα αλλα (αγνωστα) παιδακια, ποσο μαλλον τωρα!!!!!

Θα σας γραψω και το ποιημα του, το οποιο εμενα οταν το πρωτοδιαβασα μου φανηκε παλουκακι για προνηπιο!!! (ειδικα το μεγεθος!)!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΛΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Μη με βλεπετε μικρο

και θαρρειτε πως δεν ξερω

τι σημαινει η Ελλαδα

για εμας ολους εδω

Μου 'χουν πει για το Σαραντα

πως ενα κρυο πρωινο

ζητησαν να μας παρουν

το αγιο χωμα που πατω

Ο παππους τοτε, που λετε,

πηγε πανω στα βουνα

να στηριξει, οπως λεει,

το "ΟΧΙ" που ειπε ο Μεταξας

Θελω τωρα να φωναξω

ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

σε εσας που πια δεν ζειτε

για να 'μαι Ελληνας εγω!

.............:cry::cry::cry::cry::cry::rolleyes:.... εννοειται ο παππους μας εδω (ο προπαππους του δηλαδη) οντως πολεμησε στα βουνα, και να 'ταν μονο αυτο..αχ...... πολυ κλαμα.....

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Γλυκές μου σουσουραδίτσες μόλις γυρίσαμε, είχαμε ένα σούπερ πρωϊνό!!!!

Τελικά, βούτηξα το φιογκάκι και παρά που δεν είχαμε αμάξι γιατί το έχει ο μπαμπάς μας, πήγαμε βόλτα.

Αρχικά jumbo και πήραμε το δωράκι γεννεθλίων από την μαμά και τον μπαμπά. Πολύ οικονομικό, σε σχέση με άλλα χρόνια αλλά το φιογκάκι ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ! Πήραμε 3 "μικρά" και πετάει από χαρά!!! :wink:

Μετά, σκέφτομαι "σιγά μην πάμε σπίτι"! Και βουρ, περπατήσαμε μέχρι κοντά στο village και πήγαμε σε μία τέλεια παιδική χαρά, σχετικά καινούργια, που την προσέχουν πολύ και έχει υπέροχα "παιχνίδια". Το φιογκάκι... φαντάζεστε!

Μου λέει

"μαμά, είσαι η μόνη που ξέρει πως να μου φτιάχνει τέλεια την μέρα"!!!

{οχι, να τα λέμε αυτά ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:} χαχαχαχαχα

Μετά, και αφού μόνος του είπε να φύγουμε {κάτσαμε πάνω από μιάμιση ώρα και ξελύσσαξε!}, περπατήσαμε προς το σπίτι μας, με μία στάση σε φούρνο και οπωροπώλη για 2 πραγματάκια. Και μόλις μπήκαμε σπίτι μας!!!! Τέλειο πρωινό κόρες.. ήπια και καφεδάκι στην παιδική χαρά, στον ήλιο και χαλάρωσε το κορμάκι μου. :D

Jumbo

Πρέπει να σας πω τι έχουν ξεκινήσει να βάζουν? Ε? Ε? Πρέπει??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Κόρες.. όνειρο! Πρέπει να παω ένα πρωϊνό μόνη μου... να γυρίσω.... να μυρίσω... γενικά ρε παιδί μου, να κάτσω μέχρι να με πετάξουν έξω! :tongue::tongue: Τι χιονόμπαλες, τι αγ. βασίληδες, τι κρεμαστά για την πόρτα... τι μαξιλάρια... αχ θα παωωωωωωωωωωωωωωωωω ξανα! :tongue:

Πάω να κάνω ένα καλό ξεσκόνισμα στο σαλόνι και επιστρέφω.. εδώ γύρω θα είμαι, σε λίγο θα σας "μιλήσω"...

Σας φιλώ γλυκα! :D

777885dugw57gt25.gif

γεια σου καλως μας βρηκες! να σου ζησει το αγορακι σου,

ax ax! απ την μια ζηλεψα κ απ την αλλη αχγωθηκα:rolleyes:

για βοηθησε μας με περισοτερες λεπτομερειες ποσα δωματια εχι συνολικα το σπιτι σου? για να λες εχεις 3 βρωμορουμ(που τα λεει το γιωτακι μας !αχ που εισαι???!!) θα εχεις κ κανενα νορμαλ:roll::roll: το δικο σας? του μικρου?

αν κ μου ακουγεται κ εν μερη λογικο αφου δεν εχεις ντουλαπα ποσο καλα τακτοποιημενα να τα καταφερεις στις κουτες βρε κοριτσι μου.:roll: το προγραμμα σας δεν προβλεπει συντομα ντουλαπα η μια συρταριερα ικεα κατι...???? νομιζω οτι απο εκει πρεπει να ξεκινησεις γιατι οι κουτες απολυτως λογικο ειναι να δημιουργουν το χαος που σε αγχωνει.

μεχρι τοτε προσπαθησε να ξεκαθαρισεις απ τις στιβες οτι δεν χρειαζεστε.

προσπαθησε οι κουτες να ειναι στιβαγμενες ανα ειδος κ γραψε απ εξω π.χ καλοκαιρινα ρουχα παιδιου κτλ...

βαζε τες περιμετρικα του δωματιου ωστε στην μεση ο χωρος να ανασαινει κ να μπορεις να καθαρισεις κ να κυκλοφορεις πιο ανετα.

βαλε στοχο εστω κ μια κουτα την ημερα, αν δεν μπορεις παραπανω, να αδειαζει κ να ταξινομειτε ανα ειδος, μην μπερδευεις τα περιεχομενα τους.

ξεκινα τις λιστες με τις δουλειες που θα ηθελες(οχι ιδανικα, για να μην απογοητευεσαι, παντα μεσα στις δυναμεις σου) να κανεις καθημερινα κ σβηνε ειναι πολυ αχγολυτικο....

ελπιζω να βοηθησα;)

Πολύ μου αρέσουν οι συμβουλές σου, Μπιλάκι μου! ;)

Εριηνη μου' date=' ευχομαι να είσαι καλυτερα, η διάθεση μας μπορει να φτιάξει απο κάτι μικρό, οποτε πλέον και αφου δεν θα πάω 5 μέρες στην δουλειά, γιουπι, θα κοιτάξω να περάσω καλα, το μόνο που με σταναχωρει ειναι τα χέρια μου που ανοίγουν ακόμη και πονάω![/quote']

Και πολύ καλά θα κάνεις, κοριτσάκι μου!

Η διάθεσή μας, πολύ σωστα τα λες, φτιάχνει από οτιδήποτε μας δίνει κέφι. Στο χέρι μας είναι! Εγώ τώρα νιώθω σούπερ χαρούμενη από ένα απλό πρωινό με το παιδάκι μου!

Μπράβο που προχώρησες τις δουλίτσες σου για να έχετε χρόνο για βόλτες! Καλή διασκέδαση να έχετε.

Υ.Γ. Για τα χέρια, να σου προτείνω μερικά πραγματάκια?

Δεν τα κατάφερες καρδουλα μου ε? :rolleyes:

Τουλάχιστον όπως λες, θα την καμαρώσεις στην παρέλαση!! Με το καλό!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Λιγο καλυτερα απο χτες

ΧΧΧ

Εσένα, θα σου τραβήξω τσουλούφι όταν σε δω... και ξέρεις, το κάνω σπάνια γιατί πονάει πολύ!

Αφήνεις τις συγκεντρώσεις και τα μακρινά πέρα-δώθε {εκτός από το "αναγκαστικό", αυτό της δουλειάς} για να κάτσεις και λιγο σπίτι να ξεκουραστείς??? Με εχεις ανησυχήσει λέμε! :roll:

Καλημέρα κορίτσια, σας διαβαζω πολυ καιρό αλλα είναι η πρωτη φορα που σας γραφω.

Με εχετε βοηθησει πολυ σε θεματα σπιτιου και όχι μονο.Εχω 2 παιδακια 6 και 3 χρονων και ειμαι εργαζομενη κι εγω.Οι συμβουλες σας σε θεματα νοικοκυριου ειδικά με έχουν βάλει σε μια ταξη.(γενικά ήμουν τακτικη, αλλα βελτιώθηκα αρκετα.)Εγω σήμερα:

σηκώθηκα με τον γιο μου στις 7, του ετοιμασα γαλα , ετοιμαστηκα εγω και εκείνος πηγε απο τις 7 και στο καινουριο του δωματιο να ζωγραφίσει (που την βρηκε την ορεξη)!!!Μετά ήρθε η μαμά μου που τον κραταει και έφυγα για την δουλεια μου.

Αχ, μακάρι να μπορουσα να μην δουλευω, να ήμουν αποκλειστικα εγω με τα αγγελουδια μου!!!

Η μισή μερα που μου μένει μετα την δουλεια δεν μου φτανει με τιποτα.Τι να πρωτοκανουμε, δουλειες, χρόνος με τα παιδια;Ο αντρας μου λόγω δουλειας και κυλιόμενου ωραριου δεν καταφέρνει παντα να βοηθα, αλλα όσο μπορεί

Σας φιλω, καλη συνεχεια στην μέρα σας, είστε καταπληκτική παρέα ...

Καλώς ήρθες κορίτσι μου.

Δύσκολο φορτίο και το δικό σου...

Κάνε ότι μπορείς και μην πιέζεσαι περισσότερο. Σου φτάνει όση ταλαιπωρία τραβάς καθημερινά από τα ίδια τα "καθημερινά".

Καλημέρα κορίτσια,

Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα

όσο καλύτερα μπορώ!!!!!

Κάθε βράδι μαζεύω σαλόνι(μετά που θα κοιμηθεί ο μικρός, παιχνιδια και συναφή),

κουζίνα, μεγάλο μπάνιο(μετά το μπάνιο του μικρού) και αν με παίρνει ο

χρόνος θα μαγειρέψω κατι και θα απλώσω ρούχα.

Κάθε πρωί στρώνω τα κρεββάτια μας και αερίζω το χώρο.

Το σπίτι είναι μαζεμένο το μοναδικό πρόβλημα είναι το μεσαίο δωμάτιο.

Νιώθω ότι δεν μου φτάνει ο χρόνος.

Με το σύζυγο μετακομίσαμε πριν 1 χρόνο στο πατρικό του(μπλιαχ)

με τα πεθερικά απο κάτω!!(δις μπλιαχ)

Ήμουν πιο ήρεμη στο προηγούμενο σπίτι.

Το πρόγραμμά μου:

06:30 ξύπνημα

06:45 θα ξυπνήσω το μικρό

07:10 φεύγει ο μικρός με το σχολικό

07:45 φεύγω εγώ

18:00 θα γυρίσω απο την δουλειά (στην καλύτερη)

Τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν έχεις δεθεί με το σπίτι, όπως είπες. Σε καταλαβαίνω.

Οι δουλειές που κάνεις είναι ΑΡΙΣΤΕΣ και σίγουρα σε βοηθούν πιο ήρεμη αφού το σπίτι σου θα φαίνεται μαζεμένο και δεν θα πιέζεσαι βλέποντας έναν "χαμό". Πολύ μου αρέσουν αυτά που κάνεις και είμαι μαζί σου.

Το μεσαίο δωμάτιο θα το τακτοποιήσουμε λιγάκι, μην ανησυχείς! ;) Για δώσε μερικές πληροφορίες γι αυτό.

καλημερα σε ολες! :D

καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια, ειναι σιγουρο οτι θα βοηθηθειτε, θα φανει στην πραξη!!! Το μπλογκ της Ειρηνης μας το εχετε επισκεφτει?? http://easylivingbyirene.blogspot.gr/ Το λεω και για την κοπελα που ξεκινησε να διαβαζει (ματαια) απο την αρχη, οπως ειχα τολμησει να κανω και γω οταν πρωτομπηκα πριν απο ενα χρονο!

τελικα ποτε δεν το διαβασα ολο φυσικα, ολα ειναι ομορφα γραμμενα στο μπλογκακι αυτο και εδω απλα "απλωνουμε" την καθημερινοτητα μας και..σουσουραδιζουμε!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω το πρωι σηκωθηκα επιτηδες νωρις νωρις, ηπια ησυχα μονη μου το καφεδακι μου, λουστηκα, βαφτηκα και ετοιμαστηκα για την γιιορτουλα του μικρου μου, ξυπνησα και τα μικρα και τα ετοιμασα και βουρ για το σχολειο! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΕΚΛΑΙΓΑ!!!! Παντα κλαιω με ολα τα παιδακια, ακομα και οταν ειχα τον γιο μου πολυ πολυ μικρουλη και εβλεπα τα αλλα (αγνωστα) παιδακια, ποσο μαλλον τωρα!!!!!

Ηταν όντως μεγάλο ποίημα για τόσο μικρό παιδάκι!!! :shock: Αλλά πολυ συγκινητικό βρε Μαριαννούλα μου!!!!!!!!!!!!!

Να το χαίρεσαι και η Παναγία μαζί του!

Υ.Γ. Μόλις μίλησα με την Ρενάτα μας και είναι όλα πολύ καλύτερα!!

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο Ειρήνη μου, τέλεια.

Το χρειαζόσουν κι εσύ και το φιογκάκι μετά από αυτά που περάσατε.

Καλά αυτό το παιδί δεν παίζεται. Αλλά με τέτοια μανούλα......

κι εγώ θέλω jumbo και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...