Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Πού είστε καλέ κορίτσια???

Εγώ μαζεύω τα ρούχα για να φτιάξω αύριο τις βαλίτσες μας και θέλω να κάνω και 2 δουλίτσες ακόμη για να ξεραθώ μετά!!!

Ειρηνάκι δεν σε φοβάμαι,θα βρεις τον τρόπο να το ξεφουρνίσεις...Για λίγο μωρέ,έστω και για μισή ωρίτσα...

Να σας πω ότι ακόμη δεύτερο νινί δεν έχω αλλά από τώρα σκέφτομαι πως θα διαχειριστώ τυχόν ζήλιες,βέβαια δεν έχω καταλήξει κάπου αλλά είμαι σε σκέψεις.Βλέπω και γνωστούς με δύο παιδάκια και όλα ζηλεύουν αλλά μετά τους περνάει!!1

Πάω για δουλειές γιατί δεν βλέπω να ξεμπερδεύω

Φιλιά

γεια σου Ειρηνη :)

βαλιτσες;;;απαπαπαπαπα, απο τις δουλειες που βαριεμαι πολυ!

οσο για τις ζηλιες, οταν με το καλο χρειαστει θα βρεις το τροπο, μην ακους που γκρινιαζω , ειναι λιγο η κουραση, λιγο οι ορμονες, χιχιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επέστρεψε απο μουσικοκινητικη το αγοράκι μου, καναμε τα μπανια μας, εκανα και τους 2 και ο μεγαλος εχει κοιμηθει εδω και ωρα!

ο συζηγος ακομα γραφειο...:( και ο μικρος ξυπνιος!

θα κανω κατι λιγα μαζεματα και μετα νανι!!!

Προκομμένες κόρες, γεια σας κι απο μενα. Σας διαβαζω καιρο μα δεν βρισκω χρονο να σας γραψω. θα με πειτε ακαματρα μα δεν δουλευω. Απλα Εχω ενα αγορακι 23 μηνων. Δεν εχω βοηθεια και τα χω βρει πολυ σκουρα. ειναι και δυσκολο μωρακι. δεν παιζει μονο του ακομη, θηλαζει, ανεβαινει οπου βρει κλπ.. Περιττο να σας πω οτι ξερω την ιστορια της καθε μιας:-)

Ηθελα να σας ρωτησω κατι μπας και ξεφορτωθω εστω χαρτουρα.. τους λογαριασμους δεκο, τηλ κλπ ποσο τους φυλατε? επειδη με αγχωνουν οτι γινονται λαθη κλπ. οκ, δεν θα πεταξω τον τελευταιο λογαριασμο καθε φορασ.. αυτο το κατανοω.. ειδικα τα τηλεφωνα εχω εκατονταδεσ.

α domenica ki afroditi, εγω εχω (κρατηθειτε)τρια τετοια δωματια (χαος). ναι ναι. λεω οτι οι μισες θα με κοροιδευουν ως ανεπροκοπη, οι αλλες μισες θα με ζηλευουν. Η αληθεια ειναι οτι με δυσκολευουν στο να βρω που ειναι τι.. και ναι, ντρεπομαι λιγο. Να τονισω οτι δεν εχω στα δυο υπνοδωματια ντουλαπες :( λογω οικονομικου βαλαμε μονο στο δικο μας δωματιο..

φανταζομαι τωρα την Ειρηνη -αν και δεν την ξερω- να μενει με το στομα ανοιχτο νααααα τοσο:) και το kalamaraki το ιδιο :D. τα χω σε κουτες , σε σακουλες και παντα γινονται ανω κατω οσο και να τα φτιαχνω..

Προκομμένες κόρες, γεια σας κι απο μενα. Σας διαβαζω καιρο μα δεν βρισκω χρονο να σας γραψω. θα με πειτε ακαματρα μα δεν δουλευω. Απλα Εχω ενα αγορακι 23 μηνων. Δεν εχω βοηθεια και τα χω βρει πολυ σκουρα. ειναι και δυσκολο μωρακι. δεν παιζει μονο του ακομη, θηλαζει, ανεβαινει οπου βρει κλπ.. Περιττο να σας πω οτι ξερω την ιστορια της καθε μιας:-)

Ηθελα να σας ρωτησω κατι μπας και ξεφορτωθω εστω χαρτουρα.. τους λογαριασμους δεκο, τηλ κλπ ποσο τους φυλατε? επειδη με αγχωνουν οτι γινονται λαθη κλπ. οκ, δεν θα πεταξω τον τελευταιο λογαριασμο καθε φορασ.. αυτο το κατανοω.. ειδικα τα τηλεφωνα εχω εκατονταδεσ.

Γεια σου Στέλλα. Θα σου πω μόνο για αρχειοθέτηση γιατί κατά τ'άλλα δεν................:tongue: αφήνω σε άλλες τις συμβουλές.

Εγώ κρατάω τους λογαριασμού μέσα σε κλασέρ (ντοσιέ) με τρύπες. Συνήθως κρατάω 5ετία αλλα τώρα το μείωσα σε 3ετία. Έχω βάλει διαχωριστικά χαρτόνια με τίτλους ανά θέμα, π.χ. ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, VODAFONE, INTERAMERICAN, κτλ κτλ. Ένα μεγάλο κλασέρ θα σου κρατήσει σίγουρα για αρχείο τουλάχιστον 3ετίας. Έχω άλλο κλασέρ για αρχείο τραπεζικών συναλλαγών, δηλ. τις δόσεις του στεγαστικού ή των δανείων αυτοκινήτων που έχουμε πάρει.

Αυτά!!!

Πάω να ντυθώ για να ξυπνήσω τις μικρές....

Καλημέρα σε όλες!

Διαφημίσεις

α domenica ki afroditi, εγω εχω (κρατηθειτε)τρια τετοια δωματια (χαος). ναι ναι. λεω οτι οι μισες θα με κοροιδευουν ως ανεπροκοπη, οι αλλες μισες θα με ζηλευουν. Η αληθεια ειναι οτι με δυσκολευουν στο να βρω που ειναι τι.. και ναι, ντρεπομαι λιγο. Να τονισω οτι δεν εχω στα δυο υπνοδωματια ντουλαπες :( λογω οικονομικου βαλαμε μονο στο δικο μας δωματιο..

φανταζομαι τωρα την Ειρηνη -αν και δεν την ξερω- να μενει με το στομα ανοιχτο νααααα τοσο:) και το kalamaraki το ιδιο :D. τα χω σε κουτες , σε σακουλες και παντα γινονται ανω κατω οσο και να τα φτιαχνω..

ουπς! Εσύ χρειάζεσαι ιδιαίτερα και μάλιστα εντατικά! Ειρήνη και σία, ανασκουμπωθείτε!

Καλημέρα :)

Ξύπνια απο τις 06:10 , λόγω μικρού και ακόμα δεν έχει κοιμηθει,ευτυχως δε πολυγκρινιάζει. πίνω καφεδακι και ξεκίνησα χαλαρά κάποις δουλειές.

1) πλυσίματα δικα μου και του βρέφους

2) αδειασμα όλα τα καλαθάκια απο τα σκουπιδια για να τα παρει ο καλος μου

3) μαζεψα τα παιχνίδια του μικρου που εχει οταν κανει μπανιο γιατι τα ειχα να στεγνωνουν

Καλως ήρθες!!! να χαιρεσαι το μικρο σου :)

ευτυχως τους λογαριασμους τους κραταει το αγορι μου στο γραφειο του, καθε δεκο και αλλο ντοσιε και κραταει λογαριασμους εκει απο οταν παντρευτηκαμε, 4 χρονια δηλαδη.

Bonjour σουσουραδίτσες μου!

Πρωϊνή σήμερα, ξύπνησα όταν εφευγε το μεγάλο αγόρι για δουλειά. Το φιογκάκι τρυπωσε στο κρεβάτι μας και τον ρούφηξα τον άτιμο. :tongue:

Σηκώθηκα, μετά από αρκετή ώρα και μόλις έκανα πρωινά τοστάκια..

Σήμερα δεν ξέρω πως θα πάει η μέρα μας, από δουλίτσες. Χθες τελικά, έβαλα το απόγευμα σκούπα και σιδερωσα μπόλικα ρούχα. Οπότε σε λίγο θα σφουγγαρίσω, ήδη έστρωσα κρεβάτι του μικρού, ψευτομάζεψα και είμαστε τακτοποιημένοι, σχετικά.

Σκέφτομαι καφεδάκι... σκέφτομαι δουλίτσες... σκέφτομαι βόλτα... θα δούμε. Αύριο, είναι και η "μέρα-γεννεθλίων" του φιογκακίου, που είχαμε κανονίσει οπότε θα χορτάσει βόλτα και δωράκια. Βλέπουμε... :)

Σας καλημερίζω με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, που αγαπώ πολύ:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πού είστε καλέ κορίτσια???

Εγώ μαζεύω τα ρούχα για να φτιάξω αύριο τις βαλίτσες μας και θέλω να κάνω και 2 δουλίτσες ακόμη για να ξεραθώ μετά!!!

Ειρηνάκι δεν σε φοβάμαι,θα βρεις τον τρόπο να το ξεφουρνίσεις...Για λίγο μωρέ,έστω και για μισή ωρίτσα...

Να σας πω ότι ακόμη δεύτερο νινί δεν έχω αλλά από τώρα σκέφτομαι πως θα διαχειριστώ τυχόν ζήλιες,βέβαια δεν έχω καταλήξει κάπου αλλά είμαι σε σκέψεις.Βλέπω και γνωστούς με δύο παιδάκια και όλα ζηλεύουν αλλά μετά τους περνάει!!1

Πάω για δουλειές γιατί δεν βλέπω να ξεμπερδεύω

Φιλιά

Aχ το ξερω Ρηνάκι μου, απλώς το μέρος που λέμε είναι πολυ μακριά από μας. Θέλουμε δηλαδή περίπου 45-50 λεπτά οδήγηση για να έρθουμε και άλλα τόσα για επιστρέψουμε. Δηλαδή πάει το πρωϊνό του φιογκακίου, οπως του το χουμε υποσχεθεί.. :rolleyes: γι αυτό ανησυχώ. Θα το δουμε ομως ε? ;)

Με το καλό να ρθεις πάντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου, καλώς σε βρήκαμε.

Μπα... έχω συνηθίσει με τις κόρες τόσα χρόνια, πλέον το στόμα ανοίγει άμα έχει κάτι να "συμβουλέψει", μην ανησυχείς. :-D:-D Α και κανένας δεν θα σε πει ακαμάτρα ή ανεπρόκοπη εδώ μέσα. Γι αυτό να είσαι σίγουρη.

Για το θέμα με τους λογαριασμούς, θα σου βάλω ξεχωριστό ποστ, εννοείται. ;)

777885dugw57gt25.gif

Τακτοποίησα τα χθεσινά σιδερωμένα, στις θέσεις τους, πλυθήκαμε γίναμε άνθρωποι :tongue:, έπλυνα τα χθεσινά μας ποτήρια, πότισα τα λουλουδάκια μου....πολύ χαλαρά.:P

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα!!!επιτελους Παρασκευη και ερχεται τριημερο..

Ντομενικα καλως μας ηρθες..εδω περα απο την καθημερινοτητα μας η καθεμια λεει και τα εσωψυχα της..ειμαστε μια καλη παρεουλα..οσο για το σπιτι μηξν ανησυχεις θα βρουμε ολες μαζι την ακρη..προσπαθησε οπως σου ειπε και η Βασια απο το βραδυ να ειναι καθαρος ο νεροχυτης και να υπαρχουν πραγματα πεταμενα ωστε το πρωι οταν ανοιγεις τα ματια σου να σου δημιουργειται η αισθηση της ηρεμιας..

Στελλα καλως μας ηρθες και εσυ..

Ναυτακι υπομονη..θα περασει η δυσκολη φαση..ο μεγαλος εχασε την πρωτοκαθεδρια και ειναι λογικο να αντιδρα ετσι..θα συνηθισει ομως..εμενα η μεγαλη ηταν πολυ καλη απεναντι στο μωρο αλλα ειχε κολλησει πιο πολυ σ'εμενα..διεκδικουσε περισσοτερο χρονο μαζι μου..βεβαια ηταν και πιο μεγαλη απο τον δικο σου και σιγουρα παιζει και αυτο ρολο..ολα καλα θα πανε..

Βουλα αχ τι καλα που εστρωσες..και εγω θελω αλλα για τις επομενες δεκα μερες δεν..θα ξεκινησω σιγασιγα την καθαριοτητα,κουρτινες κτλ και μετα χαλακια..ε με την δουλεια κιολας το θελω το δεκαημερο..

Χρυσα συμφωνω μαζι σου οτι το ποσο αρρωσταινει ενα παιδι ειναι θεμα οργανισμου..καποια παιδακια ειναι πιο ευαισθητα..και εγω η μεγαλη με το που θα μπει σπιτι παει κατευθειαν στο μπανιοβγαζουμε ολα τα ρουχα και πηγαινουν στα απλυτα και αμεσως ντουζακι και λουσιμο..το ιδιο και οταν πηγαινουμε παιδικη χαρα..ισως βοηθαμε εστω και λιγο να αποφευχθουν καποιες ιωσεις..

Ειρηνη ειμαι σιγουρη οτι θα περασει καταπληκτικα το φιογκακι την ημερα των γενεθλιων και θα φροντισεις εσυ για αυτο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

γεια σου καλως μας βρηκες! να σου ζησει το αγορακι σου,

ax ax! απ την μια ζηλεψα κ απ την αλλη αχγωθηκα:rolleyes:

για βοηθησε μας με περισοτερες λεπτομερειες ποσα δωματια εχι συνολικα το σπιτι σου? για να λες εχεις 3 βρωμορουμ(που τα λεει το γιωτακι μας !αχ που εισαι???!!) θα εχεις κ κανενα νορμαλ:roll::roll: το δικο σας? του μικρου?

αν κ μου ακουγεται κ εν μερη λογικο αφου δεν εχεις ντουλαπα ποσο καλα τακτοποιημενα να τα καταφερεις στις κουτες βρε κοριτσι μου.:roll: το προγραμμα σας δεν προβλεπει συντομα ντουλαπα η μια συρταριερα ικεα κατι...???? νομιζω οτι απο εκει πρεπει να ξεκινησεις γιατι οι κουτες απολυτως λογικο ειναι να δημιουργουν το χαος που σε αγχωνει.

μεχρι τοτε προσπαθησε να ξεκαθαρισεις απ τις στιβες οτι δεν χρειαζεστε.

προσπαθησε οι κουτες να ειναι στιβαγμενες ανα ειδος κ γραψε απ εξω π.χ καλοκαιρινα ρουχα παιδιου κτλ...

βαζε τες περιμετρικα του δωματιου ωστε στην μεση ο χωρος να ανασαινει κ να μπορεις να καθαρισεις κ να κυκλοφορεις πιο ανετα.

βαλε στοχο εστω κ μια κουτα την ημερα, αν δεν μπορεις παραπανω, να αδειαζει κ να ταξινομειτε ανα ειδος, μην μπερδευεις τα περιεχομενα τους.

ξεκινα τις λιστες με τις δουλειες που θα ηθελες(οχι ιδανικα, για να μην απογοητευεσαι, παντα μεσα στις δυναμεις σου) να κανεις καθημερινα κ σβηνε ειναι πολυ αχγολυτικο....

ελπιζω να βοηθησα;)

Καλημερα!!!επιτελους Παρασκευη και ερχεται τριημερο..

Ντομενικα καλως μας ηρθες..εδω περα απο την καθημερινοτητα μας η καθεμια λεει και τα εσωψυχα της..ειμαστε μια καλη παρεουλα..οσο για το σπιτι μηξν ανησυχεις θα βρουμε ολες μαζι την ακρη..προσπαθησε οπως σου ειπε και η Βασια απο το βραδυ να ειναι καθαρος ο νεροχυτης και να υπαρχουν πραγματα πεταμενα ωστε το πρωι οταν ανοιγεις τα ματια σου να σου δημιουργειται η αισθηση της ηρεμιας..

Στελλα καλως μας ηρθες και εσυ..

Ναυτακι υπομονη..θα περασει η δυσκολη φαση..ο μεγαλος εχασε την πρωτοκαθεδρια και ειναι λογικο να αντιδρα ετσι..θα συνηθισει ομως..εμενα η μεγαλη ηταν πολυ καλη απεναντι στο μωρο αλλα ειχε κολλησει πιο πολυ σ'εμενα..διεκδικουσε περισσοτερο χρονο μαζι μου..βεβαια ηταν και πιο μεγαλη απο τον δικο σου και σιγουρα παιζει και αυτο ρολο..ολα καλα θα πανε..

Βουλα αχ τι καλα που εστρωσες..και εγω θελω αλλα για τις επομενες δεκα μερες δεν..θα ξεκινησω σιγασιγα την καθαριοτητα,κουρτινες κτλ και μετα χαλακια..ε με την δουλεια κιολας το θελω το δεκαημερο..

Χρυσα συμφωνω μαζι σου οτι το ποσο αρρωσταινει ενα παιδι ειναι θεμα οργανισμου..καποια παιδακια ειναι πιο ευαισθητα..και εγω η μεγαλη με το που θα μπει σπιτι παει κατευθειαν στο μπανιοβγαζουμε ολα τα ρουχα και πηγαινουν στα απλυτα και αμεσως ντουζακι και λουσιμο..το ιδιο και οταν πηγαινουμε παιδικη χαρα..ισως βοηθαμε εστω και λιγο να αποφευχθουν καποιες ιωσεις..

Ειρηνη ειμαι σιγουρη οτι θα περασει καταπληκτικα το φιογκακι την ημερα των γενεθλιων και θα φροντισεις εσυ για αυτο..

καλημερα σε ολες !!!!!!!!

αρετουλα μην τα λες ετσι αυτα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καθε φορα που λεει καποια γιουπι Παρασκευη!! σκεφτομαι ε και??????:roll:

δεν ειναι για ολους τριημερο:(:(

μερικοι δουλευουν κ Σαββατο κ ζηλευουν:twisted::tongue:

εγω σημερα καταληγω σπιτι 10.30 κ αυριο 5.30-6.00.....

αχ καλα να περασετε οσοι καθεστε απο σημερα:)

ο μικρος θα φυγει σημερα για χωριο με τον μπαμπα του θα γυρισουν Δευτερα για να παμε ολοι μαζι παρελαση μην με αφησουν μονη:cool:

τον εντυσα ομορφα το πρωι μου ειπε κ το ποιημα του θα κανουν κλειστη γιορτη στον παιδικο ο κουκλος μου!! κουκουβααααα:mrgreen::mrgreen: μπορει να σας βαλω φωτο.

να χαιρομαστε τα παιδακια μας κ να τα καμαρωνουμε παντα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...