Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

ΕΙΡΗΝΗ τελειο το blog και πολυ καλες και οι συμβουλες. μπραβο!!!!!

4star εισαι απιστευτη. 4 παιδια πως τα φερνεις βολτα? χαρα στο κουραγιο σου.

MIRIKI εγω νομιζω οτι πρεπει να τις κρατησεις. παντα χρειαζονται. εκτος και αν δεν ειναι καλες. εγω σιγα σιγα τις αντικατεστησα ολες. καθε φορα που πηγαινα στο ικεα επερνα απο κει τις ξυλινες. μου αρεσουν πολυ. για τα χειμωνιατικα τις καφε και για τα καλοκαιρινα πηρα κατι λακαριστες λευκες.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ πρωτα κοιτα να καταληξεις σε τι χρωμα θελεις να κανεις το μπανιο σου και μετα συνεχιζεις και στο στιλ.

CHRIFILI να χαιρεσαι το μωρο σου, να σου ζησει. τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το χαιρεσαι και να το θυλαζεις. ασε τους αλλους να τρεχουν για σενα και να σας φροντιζουν( εσενα και το μωρο)

και για ολες τις υπολοιπες φιλακια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με γεια το μπλογκ αρχηγόπουλο!!

Μπράβο που έγινε τόσο γρήγορα

Δώσε μας οδηγίες για το πώς θα γραφτούμε

Ειμαι λίγο γκάου(έως πολύ)σε αυτά τα θεματα

Είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ

Καλορίζικο!!!

Έχω ήδη πάρα πολλές και αυτές τις συγκεκριμένες δεν τις χωνεύω με τιποτα. Κανένας από γύρω γύρω δεν τις θέλει, μου ρχεται να τις κατεβάσω στα σκουπίδια, μα το θεό. Μια κούτα κρεμάστρες.

sbxre6a2f.png

Ειρηνη μου καλοριζικο το blog ακι!!!!!!!

Ειμαι σιγουρη πως κι απο κει θα βοηθησεις πολυ κοσμο οπως εκανες κι εδω μεσα.

Εγινα μελος εγραψα 2 σχολια αλλα δεν τα πηρε.

Εκανα κατι λαθος?δεν ξερω.θα ξαναπροσπαθησω.φιλια!!!!!!!!!!!

Kαλημέραααα!

Σήμερα φαίνεται πως είναι μια πραγματικά όμορφη μέρα και έχω πάρει τα πάνω μου.Σηκώθηκα πρωί πρωί,ξεσκόνισα το σαλόνι,επλυνα πολύ πολύ καλά τα μπάνια μου και βέβαια έφιαξα το καφεδάκι μου και άραξα για λίγο.

Μιρίκι,μόνη σου δίνεις τη λύση,κρατα λίγες και τις υπόλοιπες πέταξε τις.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Τι κάνετε? Σάββατο και υπέροχη μέρα!

Χθες άργησα αρκετά να γυρίσω και έκανα τα μπάνια μου, ξεκουράστηκα, έφαγα... και είδα τα ραδίκια ανάποδα...:P

Είστε καλά?

Σήμερα το πρόγραμμα έχει αρκετό σίδερο. Για τα λοιπά δεν ξέρω ακόμη... θα δείξει ;)

777885dugw57gt25.gif

Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας! Είναι ενθαρρυντικά.. Θα προσπαθώ να μη στεναχωριέμαι για το σπίτι.. Πάντως εδώ θα είμαι και θα σας παρακολουθώ!

Αυτό έλειπε να στεναχωριέσαι για το σπίτι!

Έπρεπε να χω κανά βιντεάκι να σου δείξω από τότε που ήμουν εγώ λεχώνα και μόνο ο άντρας μου με βοηθούσε....! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Να σου ζησει και να τα χαιρεσαι γερα και δυνατα και τα δυο!!

Εγω εχω 4,το 4 πριν 5 μηνες,διαφορα με το τριτο 8 χρονια,λοιπον θα σου δωσω μια συμβουλη γιατι εγω τωρα το καταλαβα,ευχαριστησου τα παιδακια σου,παιξε χορτασε καθε στιγμη,τα χρονια περνανε γρηγορα,τα μικρακια μεγαλωνουν.....οι δουλειες ομως παααααααλι εδω θα ναι.........

Ειρηνη και εμενα μ αρεσει να βλεπω τις συμβουλες σου οχι να τις ψαχνω.

Εγω γυρισα αργα ειχαμε παει για την γιορτη των μεγαλων και εκανα μονο νεροχυτη,κρεββατια ,σκουπισμα!

Και μόνο που σκέφτομαι 4 φιογκάκια.... το χάνω το μυαλό μου!! :tongue: Να τα χαίρεσαι κοριτσάκι μου και όπως λες {γιατί το χεις πιάσει το νόημα..} ευχαριστήσου τα!!!! ;)

Και γω έτσι νομίζω πως είναι καλύτερα κοριτσάκι μου... σ' αυτό θα βοηθήσει πολυ το blog! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,

Πολύ ωραίο θέμα, το θυμάμαι από «δίπλα»

Θα βρίσκομαι και εγώ εδώ γύρω… fun της οργάνωσης επίσης :)

Καλορίζικο το blog, είμαι σίγουρη ότι εκεί θα είναι όλα τα θέματα τέλεια οργανωμένα :)

Γεια σας κοριτσια. Σας παρακολουθω καιρο. Ολες οι συμβουλες χρησιμες

Ειρηνη τελειο το blog. Γραφτηκα κιόλας. Προσωπικά νομιζω θα βολεψει γιατι εδω χανομαστε. Να τηρησετε οπωσδηποτε αυτο με τις κατηγοριες. Αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια οργανωμενω.

Kαλώς το κορίτσι!

Χαίρομαι που βοηθιέσαι κοριτσάκι μου. Είναι μεγάλο πράγμα να νιώθεις καλά στο σπίτι σου και να μην πελαγώνεις.

Και αυτός είναι και ο σκοπός του blog.

Σίγουρα θα τηρήσω τις κατηγορίες... δεν μ' έχεις μάθει μέχρι τώρα!!!?? Αφού είμαι organization freak!!! :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ που γράφτηκες!

Μετακομισα σε καινουριο σπιτι. Αυτη τη στιγμη ωαχνουμε για βιβλιοθηκη (οπωτε ιστεω θα τακτοποιηθουν πολλα εκει) Απλα ροβληματιζομαι λιγο με θεματα διακομισεης. (τπαρχουν ηδη 2 στυλ εππλων)

Και καλοπιανω τον αντρα μου για ξεκαθαρισμα. Κληρονομησα 10 κουτες μεγαλες. τα παιδικα του παιχνιδια και γκρρρρρρ

Προσπάθησε να κάνεις έναν συνδυασμό από τα έπιπλα που σου αρέσουν και των 2 στυλ. Ειδικά αν υπάρχουν έπιπλα και αντικείμενα που σου αρέσουν και από τα 2 διαφορετικά στυλ.

Σιγά-σιγά... χωρίς να αγχωθείς. Κάνε αλλαγές... εναλλαγές και δες τι πηγαίνει καλύτερα και στον καινούργιο χώρο και στο γούστο σου αυτή τη στιγμή.

Οτι θες, εδώ είμαστε!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη, συγχαρητήρια για το blog! Είναι τέλειο!!

Πώς γραφόμαστε μέλη για να μπορούμε να κάνουμε σχόλια;

Ευχαριστώ Μαράκι μου! Σου αρέσει???!!!! :P

Μήπως και ξέρω...? Χθες κατάφερα και γω να γραφτώ στης κολλητής μου το site και τώρα προσπαθώ να γραφτώ στο site της miamama και δεν ξέρω!!! :( Τυχαία τα κάνω όλα ακόμη! Δεν το ξέρω καθόλου το blog-system...

Μπορεί κάποια που ξέρει να βοηθήσει το Μαράκι να γραφτεί στο blog παρακαλώ?

777885dugw57gt25.gif

Με γεια το μπλογκ αρχηγόπουλο!!

Μπράβο που έγινε τόσο γρήγορα

Δώσε μας οδηγίες για το πώς θα γραφτούμε

Ειμαι λίγο γκάου(έως πολύ)σε αυτά τα θεματα

Είναι απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ

Καλορίζικο!!!

Περιστεροπουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Σ' άρεσε?!!!?????

Μη νομίζεις.. ακόμη αρχή είναι... τώρα ανακαλύπτω και γω...ακόμη δεν ξέρω την.. τύφλα μου εκεί μέσα! :cool: Νιώθω χαμένη...

Ας την βοηθήσει κάποιος βρε παιδιά!!! Please! Είναι τόσα κορίτσια που θέλουν να γραφτούν.... μου στέλνουν και prive! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Έχω ήδη πάρα πολλές και αυτές τις συγκεκριμένες δεν τις χωνεύω με τιποτα. Κανένας από γύρω γύρω δεν τις θέλει, μου ρχεται να τις κατεβάσω στα σκουπίδια, μα το θεό. Μια κούτα κρεμάστρες.

Άμα δεν τις θέλεις βάλτες σε μια κούτα και άστες δίπλα στον κάδο σκουπιδιών. Μπορεί να τις χρειάζεται κάποιος και να τις πάρει!

Εμένα, κάποια στιγμή, η αδερφή του άντρα μου που εργαζόταν πωλήτρια, μου χε φέρει από τα morgan, πολλές ίδιες (ίδιες όμως) κρεμάστρες (ξέρει την τρέλα μου με την οργάνωση). Έτσι έχω από τότε φτιάξει την ντουλάπα του άντρα μου με όμοιες κρεμάστρες που δείχνουν πάντα την ντουλάπα του απλά... τέλεια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου καλοριζικο το blog ακι!!!!!!!

Ειμαι σιγουρη πως κι απο κει θα βοηθησεις πολυ κοσμο οπως εκανες κι εδω μεσα.

Εγινα μελος εγραψα 2 σχολια αλλα δεν τα πηρε.

Εκανα κατι λαθος?δεν ξερω.θα ξαναπροσπαθησω.φιλια!!!!!!!!!!!

Μακάρι... μακάρι και ευχαριστώ που το λές. Αυτός και μόνο είναι ο λόγος.. δεν έχω τίποτα άλλο να "κερδίσω"... :P

Αχ... δεν τα πήρε...? Γιατί????? :(:(:(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...