Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκουπισα,σφουγγαρισα ολο το σπιτι και εστρωσα χαλια!!!!!!!!!!!!!

αχχχχ χαλια!!!ζηλευω!!

εμεις μετα τις 8 Νοεμβριου γιατι γιορταζει ο συζηγος, θα κανουμε τη γιορτη του και μετα!

Καλησπέρα σε όλες :)

τι κάνετε;;χάθηκα αλλα δε προλαβαινω καθολου!!μεχρι να κοιμήσω τα μικρά και να μαζέψω τον παιδότοπο που ζουμε εχω κοιμηθει ορθια!

μου λείψατε πολυ πολυ !!

περαστικα στα αρρωστα μικρουλια και στις μαμαδες και Ειρηνη χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!!

είμαι πολυ προβληματισμενη, ο μεγαλος ζηλευει πολυ το μικρο. προσπαθει να το χτυπησει, ενω θα το εχει αγκαλιασει και θα το εχει φιλησει πριν, δε ξεκολλαει απο πανω μου, ουρα μου κανονικα, με το που ακουσει οτι ξυπνησε ο μικρος τρεχει να θηλασει πρωτος , ειναι φορες που το βλεπω στενοχωρημενο...

εννοειται πως δε τον πιεζω καθολου και σε τιποτα, του δινω το χρονο που του χρειαζεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα και οσο μπορω του εξηγω. με βοηθαει και καλα οταν αλλαζουμε το μωρο, οταν παιζουμε και το μωρο ειναι ξυπνιο το βαζω σε μαρσιπο οποτε παιζει υποτιθεται και μωρο μαζι μας ετσι, απλα εχω στενοχωρηθει και ισως τα βλεπω λιγο υπερβολικα ολα αυτα!!!

αυτα....;)

σημερα απο δουλειες τα βασικα....

αερισα δωματιο

στρωσιμο κρεββατι

2 πλυντηρια

μαγειρεψα μακαρονια με κιμα

μαζεψα πιατα αφου φαγαμε

και μετα ολο παιχνιδι

Μην στεναχωριεσαι!Ειναι νωρις ακομα!!!Λογικο ειναι να ζηλευει και να συμπεριφερεται ετσι...Σιγα-σιγα θα συνηθησει τα νεα δεδομενα της ζωης του;)

αχχχχ χαλια!!!ζηλευω!!

εμεις μετα τις 8 Νοεμβριου γιατι γιορταζει ο συζηγος, θα κανουμε τη γιορτη του και μετα!

Δικιο εχεις!Αν εχετε γιορτουλα και ερθει κοσμος,εγω τα εστρωσα απο τωρα λογω του μικρου,επειδη ολη μερα ειναι στο πατωμα και παιζει.

ΚΑι μενα μ'αρεσει,εγινε το σπιτι πιο χουχουλιαρικο!

Διαφημίσεις

Εδω και εγω...

DOMENIKA,κοιταξε πρωτα καλά το χωρο σου και δες τι σε ενοχλει περισσότερο?

Γιατι δεν μπορεις να το φερεις βόλτα/Ειναι τα παιδια,η δουλεια,το ιδιο το σπίτι ,λάθος προγραμμα?Θα το λύσουμε εδω να εισαι σιγουρη.Τις συμβουλες της Βασιας τις ακολουθω πάντα και ειανι σωτηριο.

Βρε κορίτσια να σας πω τη γνωμη και εγω για τα πιτσιρικια.Παντα και εμενα με το που θα μπει σπίτι θα αλλαξει και θα πλυνει καλά τα χερια του και το προσωπο ,οστωσω από ιωσεις καλά πάμε.Προφανως γλιτωνεις κατι αλλα περισσότερο για τα υπόλοιπα μελη στο σπίτι,το παιδι εχει ερθει ηδη σε επαφη με τα μικροβια και μαλιστα για αρκετες ωρες.Εκει που εχω καταλήξει ειναι πως η ευαισθησια απλά εξαρταται από τον οργανισμο του καθε παιδιου,γεννιεται με αυτο,δεν ξερω.Ξερω παιδακια που δεν θηλασαν ,που δεν τρωνε σωστα ,που δεν κανουν μπάνια το καλοκαιρι ,οστωσω ειανι μια χαρα και ο δικος μου που τον παλευω με φαγητο σωστο και καθαρο,βιταμίνες ,πλυσιματα,μπανια ,τις ιωσεις δεν τις γλιτωνουμε.Το μονο που βλέπω ειναι πως μεγαλωνοντας τα περναει πιο ευκολα.Δεν εγκαταλειπω βεβαια ολα αυτα,προσπαθω να κανω το καλύτερο που μπορω,αλλα παρατηρω και το τι γινεται.Συγγνωμη για το κατεβατο αλλα χτυπήσατε σε ευαισθητο σημειο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Νομίζω πως πολλές έχουμε ένα τέτοιο δωμάτιο. Εγώ ας πούμε μέσα σε αυτό σιδερώνω, φυλάω τα ασιδέρωτα, την ηλεκτρική σκούπα, τη λεκάνη για τα ρούχα, μια τηλεόραση παλιά που κάηκε, την κούνια της 4,5 ετών κόρης μου (στην οποία έπαψε να κοιμάται εδώ και 2,5 χρόνια :-P). Ταυτόχρονα είναι το γραφείο μου όταν χρειάζομαι ησυχία και ο ξενώνας μας καθώς διαθέτει καναπέ- κρεββάτι. Μόλις σήμερα "άδειασα" απ αυτό τα ρούχα και παπούτσια της κόρης μου που δεν της κάνουν πια (εννοώ που δεν της κάνουν τους τελευταίους 6 μήνες- 2 σεζόν δηλαδή), μια σακούλα ΙΚΕΑ με ένα σωρό μικροπράγματα που απλά κατέληγαν εκεί μέσα, καθώς και 2 ανεμιστήρες απ την καλοκαιρινή περίοδο. Όταν βρούμε θύμα να κατεβάσει κούνια 2 ορόφους σκάλες θα τη βγάλουμε από εκεί μέσα (μεταξύ μας είναι πιο πιθανό να κάνω 2ο) και όοοοοοοταν το αποφασίσει ο άνδρας μου θα πετάξει και την τηλεόραση (πιο πιθανό να βαρέσω καμιά κρίση και να την πετάξω απ το μπαλκόνι). Γι αυτό σας λέω. Μη σκάτε. Τυχερές όσες έχουμε δωμάτιο- χωματερή...

Μήπως συγκατοικούμε και δεν το ξέρουμε; Αααα εμένα έχει και ντραμς και βιβλιοθήκη και παπουτσοθήκη......

τι κάνετε;;χάθηκα αλλα δε προλαβαινω καθολου!!μεχρι να κοιμήσω τα μικρά και να μαζέψω τον παιδότοπο που ζουμε εχω κοιμηθει ορθια!

μου λείψατε πολυ πολυ !!

περαστικα στα αρρωστα μικρουλια και στις μαμαδες και Ειρηνη χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!!

είμαι πολυ προβληματισμενη, ο μεγαλος ζηλευει πολυ το μικρο. προσπαθει να το χτυπησει, ενω θα το εχει αγκαλιασει και θα το εχει φιλησει πριν, δε ξεκολλαει απο πανω μου, ουρα μου κανονικα, με το που ακουσει οτι ξυπνησε ο μικρος τρεχει να θηλασει πρωτος , ειναι φορες που το βλεπω στενοχωρημενο...

εννοειται πως δε τον πιεζω καθολου και σε τιποτα, του δινω το χρονο που του χρειαζεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα και οσο μπορω του εξηγω. με βοηθαει και καλα οταν αλλαζουμε το μωρο, οταν παιζουμε και το μωρο ειναι ξυπνιο το βαζω σε μαρσιπο οποτε παιζει υποτιθεται και μωρο μαζι μας ετσι, απλα εχω στενοχωρηθει και ισως τα βλεπω λιγο υπερβολικα ολα αυτα!!!

αυτα....;)

αερισα δωματιο

στρωσιμο κρεββατι

2 πλυντηρια

μαζεψα πιατα αφου φαγαμε

και μετα ολο παιχνιδι

Ναυτακι υπομονη.Εμεις σε αυτη την ηλικια δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τις αλλαγες ,ποσο μαλλον τα παιδακια.Προσπάθησε να εισαι δικαιη μαζι του και δεν μπορει ολα θα φτιαξουν.Ξερω βεβαια ,οποιος ειναι εξω από το χορο...:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εδω και εγω...

DOMENIKA,κοιταξε πρωτα καλά το χωρο σου και δες τι σε ενοχλει περισσότερο?

Γιατι δεν μπορεις να το φερεις βόλτα/Ειναι τα παιδια,η δουλεια,το ιδιο το σπίτι ,λάθος προγραμμα?Θα το λύσουμε εδω να εισαι σιγουρη.Τις συμβουλες της Βασιας τις ακολουθω πάντα και ειανι σωτηριο.

Βρε κορίτσια να σας πω τη γνωμη και εγω για τα πιτσιρικια.Παντα και εμενα με το που θα μπει σπίτι θα αλλαξει και θα πλυνει καλά τα χερια του και το προσωπο ,οστωσω από ιωσεις καλά πάμε.Προφανως γλιτωνεις κατι αλλα περισσότερο για τα υπόλοιπα μελη στο σπίτι,το παιδι εχει ερθει ηδη σε επαφη με τα μικροβια και μαλιστα για αρκετες ωρες.Εκει που εχω καταλήξει ειναι πως η ευαισθησια απλά εξαρταται από τον οργανισμο του καθε παιδιου,γεννιεται με αυτο,δεν ξερω.Ξερω παιδακια που δεν θηλασαν ,που δεν τρωνε σωστα ,που δεν κανουν μπάνια το καλοκαιρι ,οστωσω ειανι μια χαρα και ο δικος μου που τον παλευω με φαγητο σωστο και καθαρο,βιταμίνες ,πλυσιματα,μπανια ,τις ιωσεις δεν τις γλιτωνουμε.Το μονο που βλέπω ειναι πως μεγαλωνοντας τα περναει πιο ευκολα.Δεν εγκαταλειπω βεβαια ολα αυτα,προσπαθω να κανω το καλύτερο που μπορω,αλλα παρατηρω και το τι γινεται.Συγγνωμη για το κατεβατο αλλα χτυπήσατε σε ευαισθητο σημειο.

Χρυσα μου εχεις δικιο!Σιγουρα παιζει ρολο και οργανισμος του καθε παιδιου,απλα με το να αλλαζουν κατευθειαν,πλενονται κτλ,βοηθας καπως την κατασταση.

Έχω ξεκινήσει να σας διαβάζω απο την Δευτέρα, ήδη προσπαθώ και πράττω κάποια

πράγματα(ημερολογιο και τι δουλειές πρέπει να γίνουν)

Το προβλημά μου:

Έχω ένα σπίτι, που ακόμα δεν έχω δεθεί μαζί του,:?:?:eek: και συνέχεια προσπαθώ να το βάλω σε τάξη.

Μα ποτέ να μην τα καταφέρνω!!!!!!

Έχει 3 υπνοδωμάτια, το μεσαίο το έχω ονομάσει "παράλληλο σύμπαν" :wink:

και όταν αναφέρομαι σε αυτό το φωνάζω "χάος":twisted::twisted:

[Μέχρι και ο μικρός μου το φωνάζει χαος]!!!!

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!!Πολλά ρούχα, καμία βοήθεια και΄

όταν το βλέπω μου έρχεται να τσιρίξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το σπουδαιότερο είναι να έχεις στο μυαλό σου, πως δεν θα εισαι πιο ευτυχισμένη αν έχεις ένα πεντακάθαρο ή πάντα τακτοποιημένο σπίτι {δεν γίνεται, αλλά συζητάμε τώρα :)}. Δεν θα είσαι πιο ευτυχισμένη αν το σπίτι είναι πάντα ξεσκονισμένο, το μπαλκόνι καθαρό και δεν έχεις άπλυτα.

Σίγουρα θα είσαι πιο ήρεμη αν καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη το σπίτι και την καθημερινότητά σου, όχι για αλλο λόγο αλλά για να μην πιέζεσαι περισσότερο από όσο πιεζόμαστε όλοι απο την ίδια τη ζωή που ζούμε.

Αρχικά να σε ρωτήσω το εξής:

Γιατί λες πως δεν έχεις "δεθεί" ακόμα με το σπίτι σου?

Μη σε νοιάζει.. θα το πιάσουμε κομμάτι κομμάτι και σε λίγο καιρό θα πετάς! Να είσαι σίγουρη! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:) Θα σας διαβάζω σήμερα χωρις να σχολιαζω...ορεξη καμμια!!!

Ακομα τα ίδια "κέφια", Σοφάκι μου? :?

Είμαστε 2 λοιπόν με τέτοιο δωμάτιο....Εμείς το ονομάζουμε panic room ή του κουτρούλη το δωμάτιο :lol: :lol:

Ω.... κουτρούλης!!! I know κουτρούλης! :tongue::tongue::tongue:

Καλως ήρθες!!!! Καταρχήν όσο θεωρείς ότι δεν μπορείς να το φτιάξεις τότε να ξέρεις ότι δεν θα το καταφέρεις ποτέ!!! Άρα μάθημα 1 σκεφτόμαστε θετικά, βάζουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (τρέλλα της αρχηγού είναι αυτό)

και κάνουμε ότι μπορούμε για να μην ενοχλεί το μάτι μας!!!

Επίσης σημαντικό είναι όταν ξυπνήσεις το πρωί να αερίσεις, στρώσεις κρεβάτια και πριν κοιμηθείς το βράδυ να έχεις καθαρίσει κουζίνα για να μην σου την σπάσει το πρωί μόλις φτιάχνεις καφέ! Εγώ τα ακολουθώ αυτά πάντα....!

χαχαχαχαχα, θα μας πάρουν, όχι με τις πέτρες αλλά με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια!!! :mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Τέλειες συμβουλές... ;) Θα τις δώσω τα tips μας αλλά θέλω πρώτα να μιλήσουμε, να καταλάβουμε 2 πράγματα και να την πάμε σιγά-σιγά, να της δώσουμε το χρόνο της και σίγουρα θα πεταει σε λίγο καιρό! :wink:

Νομίζω πως πολλές έχουμε ένα τέτοιο δωμάτιο. Εγώ ας πούμε μέσα σε αυτό σιδερώνω, φυλάω τα ασιδέρωτα, την ηλεκτρική σκούπα, τη λεκάνη για τα ρούχα, μια τηλεόραση παλιά που κάηκε, την κούνια της 4,5 ετών κόρης μου (στην οποία έπαψε να κοιμάται εδώ και 2,5 χρόνια :-P). Ταυτόχρονα είναι το γραφείο μου όταν χρειάζομαι ησυχία και ο ξενώνας μας καθώς διαθέτει καναπέ- κρεββάτι. Μόλις σήμερα "άδειασα" απ αυτό τα ρούχα και παπούτσια της κόρης μου που δεν της κάνουν πια (εννοώ που δεν της κάνουν τους τελευταίους 6 μήνες- 2 σεζόν δηλαδή), μια σακούλα ΙΚΕΑ με ένα σωρό μικροπράγματα που απλά κατέληγαν εκεί μέσα, καθώς και 2 ανεμιστήρες απ την καλοκαιρινή περίοδο. Όταν βρούμε θύμα να κατεβάσει κούνια 2 ορόφους σκάλες θα τη βγάλουμε από εκεί μέσα (μεταξύ μας είναι πιο πιθανό να κάνω 2ο) και όοοοοοοταν το αποφασίσει ο άνδρας μου θα πετάξει και την τηλεόραση (πιο πιθανό να βαρέσω καμιά κρίση και να την πετάξω απ το μπαλκόνι). Γι αυτό σας λέω. Μη σκάτε. Τυχερές όσες έχουμε δωμάτιο- χωματερή...

Συμφωνω για το τυχερές... και σε διαβάζω και θέλω να σου προτείνω να αλλάξουμε σπίτι :mrgreen:. Αφού το έχεις το δωμάτιο, γιατί δεν το διαμορφώνεις ΚΑΙ σε χώρο σου??? ;)

μου λείψατε πολυ πολυ !!

αυτα....;)

αερισα δωματιο

στρωσιμο κρεββατι

2 πλυντηρια

μαζεψα πιατα αφου φαγαμε

και μετα ολο παιχνιδι

Μπράβο σου ναυτάκι μου, που του δίνεις χρόνο.. είναι μικρούλης μωρέ και ζηλεύει. Δεν μπορεί το μυαλουδάκι του να αντιληφθεί ακριβώς τι γίνεται και τώρα του "πήραν" την βασιλική πρωτιά γιατί όλα τα παιδάκια μας {οσες εχουμε ενα}, τα χουμε σαν "βασιλιάδες".

Αχ κουράγιο μανούλα!!!!!

Συμφωνώ, πως το κάθε παιδάκι, ο κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός. Ισως, Χρυσάκι μου, αν το παιδάκι σου δεν άλλαζε και πλενοταν αμέσως μετά το σχολείο να αρρώσταινε ακόμα πιο συχνά.

Πολύ καλά κάνεις και το παλεύεις με όλους τους τρόπους που μπορείς!

777885dugw57gt25.gif

μου λείψατε πολυ πολυ !!

αυτα....;)

αερισα δωματιο

στρωσιμο κρεββατι

2 πλυντηρια

μαζεψα πιατα αφου φαγαμε

και μετα ολο παιχνιδι

Υπομονή....τα έχω περάσει!!! Εγώ όταν ήταν νεογέννητο το δεύτερο έλεγα στην μεγάλη "ουφ κάτσε να κοιμήσω αυτό το μωρό και έρχομαι για παιχνίδι" ή "αυτό το μωρό μόνο να τρώει και να κοιμάται θέλει...εμένα μου αρέσει να παίζουμε" κλπ!!! κουράγιο μάνα!!

Στειλε sms τον αριθμό 3 στο 1256 χωρις χρέωση και η cosmote σου δίνει δωρεαν επικοινωνία ολα τα σαββατοκυριακα του Νοεμβρίου!!! Δίνει 1500 προς ολα τα δίκτυα 1500 sms 1,5 gb internet! H προσφορα ισχύει μέχρι 31-10!!!!

Μονο στις συνδέσεις και τα καρτοσυμβολαια, όχι για καρτοκινητά!

Πού είστε καλέ κορίτσια???

Εγώ μαζεύω τα ρούχα για να φτιάξω αύριο τις βαλίτσες μας και θέλω να κάνω και 2 δουλίτσες ακόμη για να ξεραθώ μετά!!!

Ειρηνάκι δεν σε φοβάμαι,θα βρεις τον τρόπο να το ξεφουρνίσεις...Για λίγο μωρέ,έστω και για μισή ωρίτσα...

Να σας πω ότι ακόμη δεύτερο νινί δεν έχω αλλά από τώρα σκέφτομαι πως θα διαχειριστώ τυχόν ζήλιες,βέβαια δεν έχω καταλήξει κάπου αλλά είμαι σε σκέψεις.Βλέπω και γνωστούς με δύο παιδάκια και όλα ζηλεύουν αλλά μετά τους περνάει!!1

Πάω για δουλειές γιατί δεν βλέπω να ξεμπερδεύω

Φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην στεναχωριεσαι!Ειναι νωρις ακομα!!!Λογικο ειναι να ζηλευει και να συμπεριφερεται ετσι...Σιγα-σιγα θα συνηθησει τα νεα δεδομενα της ζωης του;)
Δικιο εχεις!Αν εχετε γιορτουλα και ερθει κοσμος,εγω τα εστρωσα απο τωρα λογω του μικρου,επειδη ολη μερα ειναι στο πατωμα και παιζει.

ΚΑι μενα μ'αρεσει,εγινε το σπιτι πιο χουχουλιαρικο!

έχεις δίκιο, σίγουρα ειναι νωρις ακόμα να συνηθισει :)

και εμενα σερνεται οταν παιζει οποτε για αυτες τις μερες του εχω ενα κουβερτακι για κατω.

Εδω και εγω...

εχεις δικιο, καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, εμεις απλα τον ενισχυουμε οσο μπορουμε.

Ναυτακι υπομονη.Εμεις σε αυτη την ηλικια δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τις αλλαγες ,ποσο μαλλον τα παιδακια.Προσπάθησε να εισαι δικαιη μαζι του και δεν μπορει ολα θα φτιαξουν.Ξερω βεβαια ,οποιος ειναι εξω από το χορο...:rolleyes:

σε ευχαριστω γλυκια μου. αυτο προσπαθω να μη τον αδικω :)

Μπράβο σου ναυτάκι μου, που του δίνεις χρόνο.. είναι μικρούλης μωρέ και ζηλεύει. Δεν μπορεί το μυαλουδάκι του να αντιληφθεί ακριβώς τι γίνεται και τώρα του "πήραν" την βασιλική πρωτιά γιατί όλα τα παιδάκια μας {οσες εχουμε ενα}, τα χουμε σαν "βασιλιάδες".

Αχ κουράγιο μανούλα!!!!!

ευχαριστω Ειρηνη μου, που θα παει θα περασει :)

Υπομονή....τα έχω περάσει!!! Εγώ όταν ήταν νεογέννητο το δεύτερο έλεγα στην μεγάλη "ουφ κάτσε να κοιμήσω αυτό το μωρό και έρχομαι για παιχνίδι" ή "αυτό το μωρό μόνο να τρώει και να κοιμάται θέλει...εμένα μου αρέσει να παίζουμε" κλπ!!! κουράγιο μάνα!!

ευχαριστω Βασια μου, κουραγιο δε λες τιποτα! χαχαχα

Στειλε sms τον αριθμό 3 στο 1256 χωρις χρέωση και η cosmote σου δίνει δωρεαν επικοινωνία ολα τα σαββατοκυριακα του Νοεμβρίου!!! Δίνει 1500 προς ολα τα δίκτυα 1500 sms 1,5 gb internet! H προσφορα ισχύει μέχρι 31-10!!!!

Μονο στις συνδέσεις και τα καρτοσυμβολαια, όχι για καρτοκινητά!

πολυ χρησιμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...