Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μιλάμε αύριο τηλεφωνικά ;) θα σε πάρω μετα τη γιορτή του σχολείου!!

Αμέ... :P

Γεια σας κοριτσακια μου!!!Τι κανετε???

Εμεις σημερα ημασταν πολυ χαλαρα,μιας και που το σπιτι ειναι καθαρο!Εβαλα τα σιδερωμενα στις ντουλαπες,μαγειρεψα κοκορα κοκκινιστο με μακαρονια,εστρωσα κρεβατια,βαζεψα τα πιατικα απο την πιατοθηκη, επλυνα κατι λιγα και τα καθημερινα του μικρου!Μονο αυτα!!!!!

Ετσι ειχαμε αρκετο χρονο και καναμε μια χειροτεχνια με τον μικρο μου,ο οποιος ξετρελαθηκε!!!!

Σας βαζω φωτο για τα κοριτσια με μικρα παιδακια μηπως εμπνευστειτε http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_54.html

Παω να σας διαβασω και σχολιασω!!!!

Φιλακια!!!

Ωραίο φαγάκι, Βουλάκι μου! :)

Μπράβο για τη χειροτεχνία. Μ' αρέσει που κάνετε πράγματα μαζί!

Είσαι ανάδοχος όμως... Απελπισμένων για λίγο easy living κορασίδων ανά την Ελλάδα...

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγραψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Αυτό, σύντομα στο μπαλκόνι... να μην ακουμπάει τίποτα κάτω, εκτός από τις 3 γλαστρούλες μου.. να μπορώ να ρίχνω νεράκι και να ειναι καθαρό χωρίς πολύ κόπο... ;)

mla102284_0207_brooms_hd_zps1b9158e3.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αμέ... :P

Ωραίο φαγάκι, Βουλάκι μου! :)

Μπράβο για τη χειροτεχνία. Μ' αρέσει που κάνετε πράγματα μαζί!

Ναι Ειρηνακη μου!!!Και μενα μάρεσει και ο ιδιος ξετρελενεται!!!!Θελω οσο γινεται να περναμε ομορφα τωρα που εχουμε χρονο οι δυο μας γιατι αργοτερα που θα αρχισουν τα σχολεια...θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε....

Ναι Ειρηνακη μου!!!Και μενα μάρεσει και ο ιδιος ξετρελενεται!!!!Θελω οσο γινεται να περναμε ομορφα τωρα που εχουμε χρονο οι δυο μας γιατι αργοτερα που θα αρχισουν τα σχολεια...θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε....

Ξεχασα να σας πω οτι ολα αυτα που φτιαχουμε,του τα κρεμαω στο δωματιο του,σε ενα σχοινακι με μικρα μανταλακια και οταν ερχεται ο μπαμπας απο την δουλεια,με το που μπαινει τρεχει,τον περνει απο το χερι και τον παει τρεχοντας στο δωματιο του και του το δειχνει γεματος περηφανεια!!!!

1394262_598829766844146_299310708_n.jpg

αχ ...είναι που έχετε γράψει κ πολλά, είναι που σήμερα είχα πολλή πολλή δουλειά στο σχολείο - πολλές επιδιορθώσεις στο εργαστήριο πληροφορικής μπας και συμμαζευτεί- και είμαι κουρασμένη και δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας...έπεσα όμως πάνω στον Γκλέτσο και μου φτιάξατε τη διάθεση!!πολύ γέλιο!!

παω να διαβάσω ό,τι προλάβω, ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Έχω ξεκινήσει να σας διαβάζω απο την Δευτέρα, ήδη προσπαθώ και πράττω κάποια

πράγματα(ημερολογιο και τι δουλειές πρέπει να γίνουν)

Το προβλημά μου:

Έχω ένα σπίτι, που ακόμα δεν έχω δεθεί μαζί του,:?:?:eek: και συνέχεια προσπαθώ να το βάλω σε τάξη.

Μα ποτέ να μην τα καταφέρνω!!!!!!

Έχει 3 υπνοδωμάτια, το μεσαίο το έχω ονομάσει "παράλληλο σύμπαν" :wink:

και όταν αναφέρομαι σε αυτό το φωνάζω "χάος":twisted::twisted:

[Μέχρι και ο μικρός μου το φωνάζει χαος]!!!!

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!!Πολλά ρούχα, καμία βοήθεια και΄

όταν το βλέπω μου έρχεται να τσιρίξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Το προβλημά μου:

Έχω ένα σπίτι, που ακόμα δεν έχω δεθεί μαζί του,:?:?:eek: και συνέχεια προσπαθώ να το βάλω σε τάξη.

Είμαστε 2 λοιπόν με τέτοιο δωμάτιο....Εμείς το ονομάζουμε panic room ή του κουτρούλη το δωμάτιο :lol: :lol:

Το προβλημά μου:

Καλως ήρθες!!!! Καταρχήν όσο θεωρείς ότι δεν μπορείς να το φτιάξεις τότε να ξέρεις ότι δεν θα το καταφέρεις ποτέ!!! Άρα μάθημα 1 σκεφτόμαστε θετικά, βάζουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (τρέλλα της αρχηγού είναι αυτό)

και κάνουμε ότι μπορούμε για να μην ενοχλεί το μάτι μας!!!

Επίσης σημαντικό είναι όταν ξυπνήσεις το πρωί να αερίσεις, στρώσεις κρεβάτια και πριν κοιμηθείς το βράδυ να έχεις καθαρίσει κουζίνα για να μην σου την σπάσει το πρωί μόλις φτιάχνεις καφέ! Εγώ τα ακολουθώ αυτά πάντα....!

Νομίζω πως πολλές έχουμε ένα τέτοιο δωμάτιο. Εγώ ας πούμε μέσα σε αυτό σιδερώνω, φυλάω τα ασιδέρωτα, την ηλεκτρική σκούπα, τη λεκάνη για τα ρούχα, μια τηλεόραση παλιά που κάηκε, την κούνια της 4,5 ετών κόρης μου (στην οποία έπαψε να κοιμάται εδώ και 2,5 χρόνια :-P). Ταυτόχρονα είναι το γραφείο μου όταν χρειάζομαι ησυχία και ο ξενώνας μας καθώς διαθέτει καναπέ- κρεββάτι. Μόλις σήμερα "άδειασα" απ αυτό τα ρούχα και παπούτσια της κόρης μου που δεν της κάνουν πια (εννοώ που δεν της κάνουν τους τελευταίους 6 μήνες- 2 σεζόν δηλαδή), μια σακούλα ΙΚΕΑ με ένα σωρό μικροπράγματα που απλά κατέληγαν εκεί μέσα, καθώς και 2 ανεμιστήρες απ την καλοκαιρινή περίοδο. Όταν βρούμε θύμα να κατεβάσει κούνια 2 ορόφους σκάλες θα τη βγάλουμε από εκεί μέσα (μεταξύ μας είναι πιο πιθανό να κάνω 2ο) και όοοοοοοταν το αποφασίσει ο άνδρας μου θα πετάξει και την τηλεόραση (πιο πιθανό να βαρέσω καμιά κρίση και να την πετάξω απ το μπαλκόνι). Γι αυτό σας λέω. Μη σκάτε. Τυχερές όσες έχουμε δωμάτιο- χωματερή...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα σε όλες :)

τι κάνετε;;χάθηκα αλλα δε προλαβαινω καθολου!!μεχρι να κοιμήσω τα μικρά και να μαζέψω τον παιδότοπο που ζουμε εχω κοιμηθει ορθια!

μου λείψατε πολυ πολυ !!

περαστικα στα αρρωστα μικρουλια και στις μαμαδες και Ειρηνη χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!!

είμαι πολυ προβληματισμενη, ο μεγαλος ζηλευει πολυ το μικρο. προσπαθει να το χτυπησει, ενω θα το εχει αγκαλιασει και θα το εχει φιλησει πριν, δε ξεκολλαει απο πανω μου, ουρα μου κανονικα, με το που ακουσει οτι ξυπνησε ο μικρος τρεχει να θηλασει πρωτος , ειναι φορες που το βλεπω στενοχωρημενο...

εννοειται πως δε τον πιεζω καθολου και σε τιποτα, του δινω το χρονο που του χρειαζεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα και οσο μπορω του εξηγω. με βοηθαει και καλα οταν αλλαζουμε το μωρο, οταν παιζουμε και το μωρο ειναι ξυπνιο το βαζω σε μαρσιπο οποτε παιζει υποτιθεται και μωρο μαζι μας ετσι, απλα εχω στενοχωρηθει και ισως τα βλεπω λιγο υπερβολικα ολα αυτα!!!

αυτα....;)

σημερα απο δουλειες τα βασικα....

αερισα δωματιο

στρωσιμο κρεββατι

2 πλυντηρια

μαγειρεψα μακαρονια με κιμα

μαζεψα πιατα αφου φαγαμε

και μετα ολο παιχνιδι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...