Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Και ναι... Είναι γεγονός! Βλέπω τα πλακάκια του υπογείου! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Τακτοποίησα (εκτός απ τα πράγματα της απασχόλησής μου), στοίβαξα, σκούπισα και επειδή χάρηκα που το κατάφερα έφτιαξα και κριτσινάκια καρότου να μασουλάμε. Τώρα θα πάω τα σκουπίδια, θα πεταχτώ φαρμακείο και θα επιστρέψω να αλλάξω τη μικρή (όπως καταλάβατε, ακολουθώ τη συμβουλή σας μπας και γλιτώσουμε κανά μικρόβιο) και να της βάλω να φάει.

Μπράβο κορίτσι μου. Φαντάζομαι πόσο ανάλαφρη θα νιωθεις!

Υ.Γ. Θα δεις διαφορά στις ιωσεις, πιστεύω. Εγώ, το εφαρμόζω πιστά {μου το είχει πει μία φίλη} από τον παιδικό και πλέον το φιογκάκι το κάνει μόνο του. Με το που θα μπει. Και δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά το φιογκάκι το περισσότερο που έχει αρρωστήσει είναι μιάμιση μέρα με πυρετό {τον κρατησα 3 μέρες στο σπίτι}.

Εμείς όχι μόνο τα βγάζουμε όλα με το που μπούμε αλλά μπαίνουμε κατευθείαν στο μπάνιο! Καθαρά ρούχα μετά και φαγητό!

Επειδή πάμε και παιδική χαρά το απόγευμα κάνουμε μπάνιο ξανά το βράδυ αφού από τα χώματα ούτε που φαίνεται ο ασπρούλης :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια σας χαιρετω ετοιμαζομαι για δουλιτσα παραλαμβανω- παραδινω τον μικρο κ εφυγα.. αχ τυχερες εισαστε κ ειχα κ αλλη ορεξη για πειραγμα!

φιλακια

α κ σοφακι μου αυτο για σενα

images?q=tbn:ANd9GcR0ImIqja_pOJ6v9SyMdrxVaoNw5sC7ZFW9mg86o-KRYPeI57YQ

η το αντρακι σου το μικρο η το μεγαλο

Εμείς όχι μόνο τα βγάζουμε όλα με το που μπούμε αλλά μπαίνουμε κατευθείαν στο μπάνιο! Καθαρά ρούχα μετά και φαγητό!

Επειδή πάμε και παιδική χαρά το απόγευμα κάνουμε μπάνιο ξανά το βράδυ αφού από τα χώματα ούτε που φαίνεται ο ασπρούλης :tongue:

ε οσο για λιγο δουλεμα ακομα για το αγαπημενο 4γιουδακι προλαβαινω :mrgreen:

ετσι εξηγειται το εχεις ασπρισει το παιδι απο την πολυ απολυμανση.....:tongue::tongue::tongue:

ε οσο για λιγο δουλεμα ακομα για το αγαπημενο 4γιουδακι προλαβαινω :mrgreen:

ετσι εξηγειται το εχεις ασπρισει το παιδι απο την πολυ απολυμανση.....:tongue::tongue::tongue:

τι δεν το ξέρατε? κάνουμε μπάνιο με χλωρίνη .... ναι ναι ναι!!! και τον τρίβω, τον τρίβω, τον τρίβω.... :)

(εννοείτε κάνω πλάκα! μακριά η χλωρίνη απο τα παιδιά - ασε γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :rolleyes:)

τι δεν το ξέρατε? κάνουμε μπάνιο με χλωρίνη .... ναι ναι ναι!!! και τον τρίβω, τον τρίβω, τον τρίβω.... :)

(εννοείτε κάνω πλάκα! μακριά η χλωρίνη απο τα παιδιά - ασε γιατί ποτέ δεν ξέρεις... :rolleyes:)

- Πρόνοια εκεί; Θα ήθελα να καταγγείλω μια μαμά που πλένει το παιδί της με χλωρίνη παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

- Πρόνοια εκεί; Θα ήθελα να καταγγείλω μια μαμά που πλένει το παιδί της με χλωρίνη παρακαλώ!!!

Πρόνοια?

Είναι και άλλη μία που κοροϊδεύει την μάνα στο χριστουγεννιάτικο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Πρόνοια?

Που είστε ακριβώς? Θέλω να έρθω να παραδοθώ. Εχω "κόρες" που δεν τις έχω γεννήσει αλλά ούτε και υιοθετήσει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

:tongue:

Θέλω να πάω σπίτι μου....... (άσχετο)

Μόνο αυτό? Ολιγαρκής είσαι ... μπράβο!

Θέλω:

Διακοπές Διαρκείας σε όλο τον κόσμο με το σύζυγο και το γιο

Ένα τζετ

Ένα κρουαζιεροπλοιο

ή μάλλον θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου Αφροδιτάκι....

ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ

Ένα εκατομμύριο ευρώ!!!!

Πρόνοια?

Είναι και άλλη μία που κοροϊδεύει την μάνα στο χριστουγεννιάτικο! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Πρόνοια?

Που είστε ακριβώς? Θέλω να έρθω να παραδοθώ. Εχω "κόρες" που δεν τις έχω γεννήσει αλλά ούτε και υιοθετήσει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!

ΚΑΚΟΥΡΓΑ!!!!

Φάγαμε, σαν τα κτηνάκια, το φαγητό έγινε μούρλια κόρες!!!!

Και τώρα... ξάπλωσα στο κρεβατάκι μου, σας μιλάω και έχω και λίγο τηλεόραση χαμηλά. Αχ χλιδές!!!

Το φιογκάκι δήλωσε ρητά πως σήμερα

δεν θα διαβάσει

δεν θα ασχοληθεί με τίποτα

θέλω να δει παιδικά και να παίξει

και να μην ενοχληθεί! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μόνο αυτό? Ολιγαρκής είσαι ... μπράβο!

Θέλω:

Διακοπές Διαρκείας σε όλο τον κόσμο με το σύζυγο και το γιο

Ένα τζετ

Ένα κρουαζιεροπλοιο

ή μάλλον θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου Αφροδιτάκι....

ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ

Ένα εκατομμύριο ευρώ!!!!

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!

ΚΑΚΟΥΡΓΑ!!!!

Κλαίω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...