Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα

4u

κ εσυ που δεν αφησες παραλια για παραλια κ εγινες σαν το γυφτακι....να τωρα θα σου παρει η προνοια το ξανθο παιδι

Φιλενάδα αν με έβλεπε μαυρισμένη θα είχε καλέσει σίγουρα αστυνομία.... ευτυχώς έχουν σκουρύνει πολύ τα μαλλιά του παιδιού.... και δεν είναι πια άσπρα... Αντε να πιάσουν τα κρύα να τον κυκλοφορώ με σκούφο!

4u!!!

θεά!!!!!! κλαίω.....

για ποια απ' όλα ? :o

Για τον Γκλέτσο?

για την ομπρέλα?

για το ότι πρέπει να κυκλοφορούμε μεταμφιεσμένοι?

Καλησπέρα!

Καθάρισα όλο το σπίτι και για σήμερα φτιάχνω σαλάτα ταμπουλέ και για κυρίως ακόμα δεν ξέρω :( μάλλον κολοκυθοκεφτέδες...

Σήμερα ο γιος πήγε σχολείο με την ομπρέλα του!

Θυμάστε την ομπρέλα που αγοράσαμε χτες? πάλι καλά που δεν κοιμήθηκε μαζί της να βγάλει τα μάτια του.... συμβιβάστηκε να είναι ακριβώς κάτω απο το κρεβάτι για να την πιάνει!

Τουλάχιστον φτιάξαμε την ημέρα της δασκάλας, οπότε φάνηκε χρήσιμη και σε ηλιόλουστη μέρα η ομπρέλα ;)

Αχ καρδούλα μου... κοιμήθηκε σχεδον με την ομπρελίτσα του ε?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου είναι δύσκολο, προσπαθώ να σας διαβάσω

αλλά έχω φτάσει μόνο μέχρι την 10η σελίδα!!!!

Παίζει να μου "ρίξετε" καμμιά περίληψη για να σας προλάβω?????:confused::roll:

Δομινικη,καλωσηρθες!Το θεμα του καφε μας μαλλον το εχεις καταλάβει.Γραφε μας οποτε θελεις εσυ δεν πειραζει που δεν μας διαβασες,σιγα σιγα.:)

Υ.γ. επιτελους τελειωσα με το σιδερο.6 στοιβες εχω κανει.

Εβαλα να τηγανιζονται πατατες και μολις τις βγαλω θα πάω να πάρω τον μικρο.Καλό μεσημερι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλως την!

χα χα βρε κοριτσι μου

images?q=tbn:ANd9GcQXmLSqVsu2ewkCHo2SiMUukOTHtXlU-Iq4VZcvxATuFFnqJYEBLw

τι περιληψη?? εδω η καθε μια μας ειναι μια σαπουνοπερα απο μονη της!!!!

ασε τις σελιδες που εχεις χασει ξεκινα απο εδω κ θα μπεις καλυτερα στο πνευμα.

μεσα στα τιπς τις καθημερινοτητας κ το προγραμμα των δουλειων που εφαρμοζει η καθε μια ισως βρεις λυσεις που δεν ειχες σκεφτει κ σε βολευουν. επισης επειδη εχουμε κανει καλο παρεακι το θεμα προσφερει κ δωρεαν group therapy!!!:mrgreen::mrgreen:

ειμαστε μια καλη ιντερνετικη γυναικοπαρεα!

Διαφημίσεις

Και ναι... Είναι γεγονός! Βλέπω τα πλακάκια του υπογείου! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Τακτοποίησα (εκτός απ τα πράγματα της απασχόλησής μου), στοίβαξα, σκούπισα και επειδή χάρηκα που το κατάφερα έφτιαξα και κριτσινάκια καρότου να μασουλάμε. Τώρα θα πάω τα σκουπίδια, θα πεταχτώ φαρμακείο και θα επιστρέψω να αλλάξω τη μικρή (όπως καταλάβατε, ακολουθώ τη συμβουλή σας μπας και γλιτώσουμε κανά μικρόβιο) και να της βάλω να φάει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, σιγά-σιγά θα βρεις τους ρυθμούς σου. Μην πιεστείς. Απλώς, χαλαρά, συμμετέχεις με την όμορφη καθημερινότητά σου.

Καλώς σε βρήκαμε :D .

Απλα ευτυχως που σας διάβασα!!!

Σήμερα πολύ δυσκολη μερα

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Γιατί αγαπάκι μου? :?

Το θέμα που μου είπες χθες?

Υ.γ. επιτελους τελειωσα με το σιδερο.6 στοιβες εχω κανει.

Εβαλα να τηγανιζονται πατατες και μολις τις βγαλω θα πάω να πάρω τον μικρο.Καλό μεσημερι.

Επειδή έχω άπειρα ασιδέρωτα θέλω πολύ να σε πνίξω αυτή τη στιγμή... :mrgreen:

καλως την!

χα χα βρε κοριτσι μου

images?q=tbn:ANd9GcQXmLSqVsu2ewkCHo2SiMUukOTHtXlU-Iq4VZcvxATuFFnqJYEBLw

τι περιληψη?? εδω η καθε μια μας ειναι μια σαπουνοπερα απο μονη της!!!!

ασε τις σελιδες που εχεις χασει ξεκινα απο εδω κ θα μπεις καλυτερα στο πνευμα.

μεσα στα τιπς τις καθημερινοτητας κ το προγραμμα των δουλειων που εφαρμοζει η καθε μια ισως βρεις λυσεις που δεν ειχες σκεφτει κ σε βολευουν. επισης επειδη εχουμε κανει καλο παρεακι το θεμα προσφερει κ δωρεαν group therapy!!!:mrgreen::mrgreen:

ειμαστε μια καλη ιντερνετικη γυναικοπαρεα!

χαχαχαχα η κάθε μία σαπουνόπερα μόνη της... σωστή!:tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Το Σάββατο γενεθλιάζει το μπουμπούκι;

ΝΑΙ!Κλείνει τα 2 το αστέρι μου:D

Να μαι και εγώ....όπως πήγα στον οδοντίατρο...έτσι έφυγα κιόλας!!! Μόλις είδα την πανοραμική που είχα κάνει μου είπε ότι πρέπει να με αναλάβει γναθοχειρούργος γιατί ο φρονιμήτης είναι ένα με την γνάθο και το νεύρο.....τέλεια νέα βρε!!!! Γύρισα σπίτι, πήρα τηλ γναθοχειρούργο, μου είπε να πάρω αντιβίωση αμοξιλ 500 (πιο δυνατή) για 7 μέρες και να πάω την Τρίτη να το δει.....ευτυχώς δεν πονάω!!!

Πεαρστικά,εγώ τους έβγαλα όλους όταν ήμουν 19(πριν λίγο καιρό δηλαδή:tongue:) κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Εγώ πάντως ομολογώ!!!! μια κρυφή ζήλια την έχω Μargio που ξεκινάτε βαψίματα....

Απογευματινό σημερινό συμβάν στην παιδική χαρά...

Μας κοιτάζει επίμονα γιαγια παιδιού και μας γυροφέρνει ώρα, σε κάποια φάση βρίσκει ευκαιρία....

Γιαγιά παιδιού: "Το παιδάκι δικό σας είναι?"

Εγώ: "Ναι"

Γ. Π.: "δλδ είσαστε η μαμά του?"

Εγώ: "Ναι"

Γ.Π.: "δλδ εσείς το γεννήσατε? είστε η φυσική του μητέρα?"

Εγώ: "____________" "βλέπετε πολύ τηλεόραση και σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία γεγονότα...."

Γ.Π: "όχι δεν ήθελα να πω..... αν και είναι περίεργο, δεν μοιάζετε καθόλου..."

Εγώ:"δεν θέλατε, αλλά συνεχίζετε....." "είναι απλό .... μια μελαχρινή μαμά μπορεί να γεννήσει ξανθό παιδί κλώνο του πατέρα...."

λίγο ακόμα και θα είχε καλέσει την αστυνομία :) :) :) .... απο αύριο το οικογενειακής κατάστασης στην τσάντα μου παρέα με δίπλωμα, ταυτότητα κλπ χαρτούρα :)

Τα χαρτιά σας παρακαλώ!!!Η γιαγιά Σέρλοκ Χολμς...

Και εγώ, γι αυτό κάνω δουλίτσες τώρα. Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ το 4ήμερο και να ευχαριστηθώ τους αγαπημένους μου!

Και μένα παρακαλώ Ειρηνάκι,να μ'έχεις στο πρόγραμμά σου!

Φιλενάδα αν με έβλεπε μαυρισμένη θα είχε καλέσει σίγουρα αστυνομία.... ευτυχώς έχουν σκουρύνει πολύ τα μαλλιά του παιδιού.... και δεν είναι πια άσπρα... Αντε να πιάσουν τα κρύα να τον κυκλοφορώ με σκούφο!

για ποια απ' όλα ? :o

Για τον Γκλέτσο?

για την ομπρέλα?

για το ότι πρέπει να κυκλοφορούμε μεταμφιεσμένοι?

Είσαι τρελή!!!:D

Απλα ευτυχως που σας διάβασα!!!

Σήμερα πολύ δυσκολη μερα

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Σοφάκι μου μια αγκαλιά σου στέλνω....

Κορίτσια καλησπέρα!!!Τα λέμε πιο μετά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ναι... Είναι γεγονός! Βλέπω τα πλακάκια του υπογείου! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Τακτοποίησα (εκτός απ τα πράγματα της απασχόλησής μου), στοίβαξα, σκούπισα και επειδή χάρηκα που το κατάφερα έφτιαξα και κριτσινάκια καρότου να μασουλάμε. Τώρα θα πάω τα σκουπίδια, θα πεταχτώ φαρμακείο και θα επιστρέψω να αλλάξω τη μικρή (όπως καταλάβατε, ακολουθώ τη συμβουλή σας μπας και γλιτώσουμε κανά μικρόβιο) και να της βάλω να φάει.

Μπράβο κορίτσι μου. Φαντάζομαι πόσο ανάλαφρη θα νιωθεις!

Υ.Γ. Θα δεις διαφορά στις ιωσεις, πιστεύω. Εγώ, το εφαρμόζω πιστά {μου το είχει πει μία φίλη} από τον παιδικό και πλέον το φιογκάκι το κάνει μόνο του. Με το που θα μπει. Και δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά το φιογκάκι το περισσότερο που έχει αρρωστήσει είναι μιάμιση μέρα με πυρετό {τον κρατησα 3 μέρες στο σπίτι}.

777885dugw57gt25.gif

Πεαρστικά,εγώ τους έβγαλα όλους όταν ήμουν 19(πριν λίγο καιρό δηλαδή:tongue:) κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Και μένα παρακαλώ Ειρηνάκι,να μ'έχεις στο πρόγραμμά σου!

Πριν 3 χρόνια, μόλις!

Αυτό σκέφτομαι! Πως θα το πω στο φιογκάκι που το Σαββατο λέει ειναι το Σάββατο των γεννεθλιων του??? :rolleyes::rolleyes: Αχ μαμά μου! Θα φάω ξύλο! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...