Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια ελπιζω ολες να εισαστε καλα,πολυ περιληπτικα σας διαβαζω,εμεις ευτυχως ειμαστε σε καλυτερη κατασταση,ο γιος μου αρχισε να συνιθιζει τη μπεμπα κ ολο αγαπες της κανει,τα κρυωματακια δεν τα εχουμε ξεπερασει ακομα το σπιτι μπορω να πω οτι το εχω σε μια καλη κατασταση,αν εξαιρεσεις το σαλονι που απο τη μερα που εστρωσα εχει μετατραπει σε παιχνιδοτοπο!ειρηνη,πολυ τρομαξα οταν διαβαζα για τη λιποθυμια σου,περαστικα να ειναι κ για σενα κ για το φιογκακι γιωτα τι εγινε με το δοκιμαστικο υπνου,πετυχε τελικα?κικι κ εγω λεω να δεχτεις για τη δουλεια,θα ζοριστεις λιγο αλλα ειναι για λιγο καιρο my billy πολυ ζηλεψα που πηγες για μποτε,δεν προλαβαινω ουτε τα φρυδια μου να βγαλω κ το μαλλι ειναι τρικολορε

Μπράβο που ηρεμείτε και μπαίνετε σε πρόγραμμα. Σιγά-σιγά!

Εδώ κι εγώ. Προσπαθώ να συνέλθω από τη σημερινή μέρα στη δουλειά . Το δύσκολη πίστα είναι understatement :(...

Ζηλεύω τρελά το μποτέ. Έχω χάσει το τσιμπιδάκι μου των φρυδιών - μάνα και λοιπές "επιμελείς" σε θέματα εξωτερικής εμφάνισης, προσπεράστε με επιείκεια, παρακαλώ - και ελπίζω να δεήσω να αγοράσω άλλο πριν γίνω σαν τον Καραμανλή !

Από τα λοιπά διαβάσματα συμπεραίνω ότι σε γενικές γραμμές όλα βαίνουν καλώς: τα άρρωστα παιδάκι ανάρρωσαν, τα κέικ ξεφουρνίστηκαν , χαλασμένοι φρονιμήτες εξολοθρεύονται, βολτίτσες, καφεδάκια, δουλίτσες κλπ. κλπ. Ας μπει κι η Γιώτα να μας πει ότι μια χαρά πάει το "δοκιμαστικό" κι όλα καλά, ε;

Όπως καταλαβαίνετε, έχω μεγάλη ανάγκη να δω τη θετική πλευρά των πραγμάτων !

Δύσκολο ε? :roll:

Τσιμπηδάκι φρυδιών άμεσα! Θελω να βρεις χρονο να το πάρεις αμέσως. Σε παρακαλώ, θα νιώσεις πολύ όμορφα. Το χεις ανάγκη να βοηθήσεις λιγάκι την ψυχολογία σου.

Περαστικά μωρέ στο ζουζούνι!

Που δεν τη διορθώνω, είναι μεγάλη κουταμάρα :oops::mrgreen:; Μ' αρέσει τόσο πολύ! Ντροπή μου, ε; Να πάει το παιδάκι μου σε καμιά 15αριά χρόνια στον Χόντο της εποχής και να ζητάει βεσεσέρ, ε;

Σε νιώθω.. το φιογκάκι, πριν πάει σχολείο, πηγαίναμε 2 φορές την εβδομάδα παιδότοπο. Καθημερινή και πρωινή ώρα, που δεν είχε κόσμο. Ε, το έλεγε... ΠΑΙΔΟΚΟΤΟ:mrgreen::mrgreen: Παιδιά και κότες, παίζανε μαζί προφανώς... :lol::lol::lol::lol:

αντε καλε αφου εχουν πολυ πλακα!

θα τα μαθουν να τα λενε κ σωστα ας το απολαυσουμε ως τοτε!

να σας πω το σημερινο του γιου μου πριν λιγο που τον πηρα απ τον σταθμο

- μαμα μαθαμε στο σχολειο για τους Ελληνες μας που πολεμησανε με τους Τουρκους κ ητανε σε αυτον τον πολεμο κ οι Γερμανοι κ οι μεταλλικοι

-Ιταλοι του λεω?

-Αα ναι Ιταλοι!:mrgreen:

-κ γιατι πολεμησανε?

ηθελαν να μας παρον την Ελλαδα μας, αλλα δεν τα καταφεραν τους κερδισαμε!

μετα απο λιγο κ απο βαθια περισυλογη...

- μαμα...πως θα την επαιρναν την Ελλαδα μας κ που θα την εβαζαν?????

χαχα εχω λιωσει!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!! :tongue:

Οι μεταλλικοί!!!!!

κ εγω μην νομιζεις ετσι ειχα γινει καθ' οτι ξεκινησε πολυ νωρις η πρεσβυωπια μου(μην ακουσω δουλεμα ε!)κ δεν βλεπω μονη μου τα καταστρεφω

κ ολο ηθελα να παω αλλα δεν προλαβαινα μια περουκα θα την εφτιαχνε με τις τριχες που μου μαδησε:tongue:

α κ να πω προς σε ολοληρωση του μποτε μου εφτιαξα κ τα χερια ηταν επισης χαλια με ημιμονιμο 1μιση μηνα και βαλε:roll:(ειρηνη μην ακους!) ευτυχως που ειναι εξ αιματος, κ με κραζει ηπιως....

τελικα ομως μαλλι δεν εβαψα γιατι δεν προλαβαινε.

επισης αγορασα ενυδατικη προσωπου λα ρος ποσε, κ αυτο το γνωστο ποσιμο κολλαγονο:cool: οταν με ξαναδειτε θα μοιαζω 20αρα:tongue::tongue:

Αχ δεν μπορώ η μάνα... πόσα να προσπεράσω και να μην τσουρομαδηθώ? :tongue:

Υ.Γ. Εικοσάρα μοιάζεις και τώρα μαρή! Οταν φτάσεις στα 14, πες μου! :mrgreen::lol::lol: χαχαχαχαχαχα

Θεός ο μικρός! Εμάς, μάλλον για ν' αποφύγει αυτού του τύπου τις απορίες, τους είπε ότι "ήθελαν να μας τα πάρουν όλα"

Ποια όλα, παιδί μου; της λέω

Όλα, μαμά, όλα... Καναπέεεεδες, πολυθρόοοονες, φουστάνια (με τα φουστάνια το 'κανε δικό της, ένιωσε το μέγεθος της συμφοράς !)

Θεέεε μου!

Ε όχι και τα φουστάνια βρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::mrgreen:

Να μαι και εγώ....όπως πήγα στον οδοντίατρο...έτσι έφυγα κιόλας!!! Μόλις είδα την πανοραμική που είχα κάνει μου είπε ότι πρέπει να με αναλάβει γναθοχειρούργος γιατί ο φρονιμήτης είναι ένα με την γνάθο και το νεύρο.....τέλεια νέα βρε!!!! Γύρισα σπίτι, πήρα τηλ γναθοχειρούργο, μου είπε να πάρω αντιβίωση αμοξιλ 500 (πιο δυνατή) για 7 μέρες και να πάω την Τρίτη να το δει.....ευτυχώς δεν πονάω!!!

Μαρή Βάσια, τώρα βγάζεις φρονιμήτη? Στα 31? :mrgreen:

Είπες μποτέ και θυμήθηκα οτι είδα τον εαυτό μου στον καθρέπτη μόλις βγήκα απο το μπάνιο και είπα απο μέσα ωχ!!!! Φαίνομαι τόσο κουρασμένη που ήμουν έτοιμη να πάω να βαφτω για να αλλάξει η διάθεση μου γιατι ειμαι πολυ στα κάτω μου' date=' πονάνε παρα πολυ τα χέρια μου απο το έκζεμα το οποίο δεν λέει να περάσει, έχω βαρεθεί να βάζω αλοιφές!

Καλο βραδυ ευχομαι σε όλες σας!!![/quote']

Σε παρακαλώ, κάνε κάτι και για σένα. Τι θα μπορούσες να κάνεις που θα σου ανεβάσει λιγάκι τα κέφια και την ψυχολογία?

Φρυδάκια?

Νυχάκια μόνη σου?

Ενα πίλιγκ σώματος?

Μία μάσκα, σπιτική?

Απογευματινό σημερινό συμβάν στην παιδική χαρά...

Μας κοιτάζει επίμονα γιαγια παιδιού και μας γυροφέρνει ώρα, σε κάποια φάση βρίσκει ευκαιρία....

Γιαγιά παιδιού: "Το παιδάκι δικό σας είναι?"

Εγώ: "Ναι"

Γ. Π.: "δλδ είσαστε η μαμά του?"

Εγώ: "Ναι"

Γ.Π.: "δλδ εσείς το γεννήσατε? είστε η φυσική του μητέρα?"

Εγώ: "____________" "βλέπετε πολύ τηλεόραση και σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία γεγονότα...."

Γ.Π: "όχι δεν ήθελα να πω..... αν και είναι περίεργο, δεν μοιάζετε καθόλου..."

Εγώ:"δεν θέλατε, αλλά συνεχίζετε....." "είναι απλό .... μια μελαχρινή μαμά μπορεί να γεννήσει ξανθό παιδί κλώνο του πατέρα...."

λίγο ακόμα και θα είχε καλέσει την αστυνομία :) .... απο αύριο το οικογενειακής κατάστασης στην τσάντα μου παρέα με δίπλωμα, ταυτότητα κλπ χαρτούρα :)

:? εντάξει... με πιάνουν τα νεύρα μου!

Αντε, ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι την Αμερική! :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι χαίρομαι που σε βρίσκω κεφάτη! Δεν σε ήθελε ο αξονικός παιδάκι μου!!! Βγάζω τον τελευταίο φρονιμήτη αλλά κάτι μου λέει ότι θα με παιδέψει!

Γιωτάκι είμαστε εδώ και σε περιμένουμε!!!

Ρενατούλι περαστικά στην μαμά!

Καλαμαρίδιο ψήλα το κεφάλι....έφτιαξα και παντζαροσαλάτα σήμερα....με ενέπνευσες!!!

Μπιλάκι πολύ εμψυχωτική φώτο....!!! Όλες την παλεύουμε!!!!

Μπήκα στην κουζίνα και έφτιαξα λουκανικόπιτα και παντζαροσαλάτα!!! Φωτογραφίες αργότερα!

Διαφημίσεις

Μου έχει μπλοκάρει κάποια sites αλλά στο Parents μου επιτρέπει!!!! :lol:

χαχαχαχα!!!! :tongue::tongue:

Ειρηνάκι χαίρομαι που σε βρίσκω κεφάτη! Δεν σε ήθελε ο αξονικός παιδάκι μου!!! Βγάζω τον τελευταίο φρονιμήτη αλλά κάτι μου λέει ότι θα με παιδέψει!

Μπήκα στην κουζίνα και έφτιαξα λουκανικόπιτα και παντζαροσαλάτα!!! Φωτογραφίες αργότερα!

Τι να κάνω βρε Βασιούλα μου? Και θα χάσω σήμερα πάλι το tae... δεν είμαι έτοιμη, το κεφάλι μου είναι πολύ βαρύ... ούτε να κλωτσήσω σάκο δεν μπορώ... νομίζω πως έτσι και τρανταχτεί το σώμα μου, πλέον, ο εγκέφαλος θα βγει μόνος του έξω και θα μου πει:

"Φεύγω χαζή ξανθιά, αφού δεν με χρειάζεσαι καθόλου πλέον!" :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω οδοντίατρο απίστευτο, αυτό σου λέω μόνο, που με έχει καταφέρει και πηγαίνω μόνη μου.. παλιά ήθελα τουλάχιστον 2-3 άτομα για υποστήριξη... είχα πέσει σε μία..."άσχετη" και ούτε να ακούσω ήθελα για οδοντίατρο.

Και πολύ εμφανίσημο. Μου τον γνώρισε ο άντρας μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Σε νιώθω.. το φιογκάκι, πριν πάει σχολείο, πηγαίναμε 2 φορές την εβδομάδα παιδότοπο. Καθημερινή και πρωινή ώρα, που δεν είχε κόσμο. Ε, το έλεγε... ΠΑΙΔΟΚΟΤΟ:mrgreen::mrgreen: Παιδιά και κότες, παίζανε μαζί προφανώς... :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!! :tongue:

Οι μεταλλικοί!!!!!

κικη....βρε λες που το ριχνουμε στην πλακα κ δεν τα διορθωνουμε να μεγαλωσουν κ να γραφουν καπως ετσι????

images?q=tbn:ANd9GcR7CT8oznXvk23M8w02Z7btf0xr-JJN-BUMW_TP7ksU3LHzh04H3A

Αχ δεν μπορώ η μάνα... πόσα να προσπεράσω και να μην τσουρομαδηθώ? :tongue:

Υ.Γ. Εικοσάρα μοιάζεις και τώρα μαρή! Οταν φτάσεις στα 14, πες μου! :mrgreen::lol::lol: χαχαχαχαχαχα

μοιαζω 20αρα βεβαιως βεβαιως αλλα πια απο τις 2???

γιατι κατα το γνωστο ασμα οι σαρανταρες ισον με 2 εικοσαρες:tongue::tongue::tongue:

Ε όχι και τα φουστάνια βρε παιδί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::mrgreen:

κ κυριως οχι τα τιγρε φουστανια!!!:mrgreen::mrgreen:

Μαρή Βάσια, τώρα βγάζεις φρονιμήτη? Στα 31? :mrgreen:

γιατι οχι??? ειναι μια εικοσαρα κ μιση

:mad:

σιδερωνω αλλα βαριεμαι.........

μαγειρευω αλλα βαριεμαι.....

ταχτοποιησα κ διαφορα στην σκαλα αλλα βαριεμαι.....

σας το ειπα οτι βαριεμαι???????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρηνη ,σου εκλεισαν καινουριο ραντεβού τουλάχιστον?Αφου συνεχιζει ο πονοκεφαλος πρεπει να το δεις.

Εχουμε το ιδιο φαγητό σημερα!Καλή μας όρεξη!

Βρε Βασια,μα λουκανικοπιττα?Ελεος!

Και εγω περιμενω τον τελευταιο φρονιμητη να βγει αλλα και ο τριτος δεν εχει βγει εντελως...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Καθάρισα όλο το σπίτι και για σήμερα φτιάχνω σαλάτα ταμπουλέ και για κυρίως ακόμα δεν ξέρω :( μάλλον κολοκυθοκεφτέδες...

Σήμερα ο γιος πήγε σχολείο με την ομπρέλα του!

Θυμάστε την ομπρέλα που αγοράσαμε χτες? πάλι καλά που δεν κοιμήθηκε μαζί της να βγάλει τα μάτια του.... συμβιβάστηκε να είναι ακριβώς κάτω απο το κρεβάτι για να την πιάνει!

Τουλάχιστον φτιάξαμε την ημέρα της δασκάλας, οπότε φάνηκε χρήσιμη και σε ηλιόλουστη μέρα η ομπρέλα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...