Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βρε Μαρτζιούλι αν δεν την σκοτώσεις με τέζα θα την αφήσεις μέσα στο σπίτι για να την βλέπεις καθημερινά????? χαχαχα

Εγώ δεν θυμάσαι τι είχα πάθει με το πλυντήριο στο χωριό το καλοκαίρι???? που είχε ανέβει πάνω στο κουτί απορρυπαντικού και με κοίταζε ακίνητη και εγώ την είδα ξαφνικά αγουροξυπνημένη και έτρεχα για τέζα χαχχαχα .....ουφ!!!

Εχεις απολυτο δικιο το ξερω αλλα δε μπορω να ξεπερασω αυτη τη φοβια μου με τιποτα τις σκοτωνουν ολοι οι υπολοιποι μεσα στο σπιτι εκτος απο μενα:wink:

Εγώ πάντως ομολογώ!!!! μια κρυφή ζήλια την έχω Μargio που ξεκινάτε βαψίματα....

Απογευματινό σημερινό συμβάν στην παιδική χαρά...

Μας κοιτάζει επίμονα γιαγια παιδιού και μας γυροφέρνει ώρα, σε κάποια φάση βρίσκει ευκαιρία....

Γιαγιά παιδιού: "Το παιδάκι δικό σας είναι?"

Εγώ: "Ναι"

Γ. Π.: "δλδ είσαστε η μαμά του?"

Εγώ: "Ναι"

Γ.Π.: "δλδ εσείς το γεννήσατε? είστε η φυσική του μητέρα?"

Εγώ: "____________" "βλέπετε πολύ τηλεόραση και σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία γεγονότα...."

Γ.Π: "όχι δεν ήθελα να πω..... αν και είναι περίεργο, δεν μοιάζετε καθόλου..."

Εγώ:"δεν θέλατε, αλλά συνεχίζετε....." "είναι απλό .... μια μελαχρινή μαμά μπορεί να γεννήσει ξανθό παιδί κλώνο του πατέρα...."

λίγο ακόμα και θα είχε καλέσει την αστυνομία :) :) :) .... απο αύριο το οικογενειακής κατάστασης στην τσάντα μου παρέα με δίπλωμα, ταυτότητα κλπ χαρτούρα :)

Μηπως θες να ερθεις να βοηθησεις?Θα σε βολταρω και στα βορεια θα σε παω οπου θες!

Δεν θα βαψω ολο το σπιτι μονο καποια σημεια στο σαλονι γιατι δεν μου αρεσε το χρωμα απο την αρχη (αυτο το λεω για να σε δελεασω :mrgreen::mrgreen:)

Καλα αυτη η υποθεση εχει χαζεψει τον κοσμο την ειδαν ολοι Σερλοκ Χολμς:tongue:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασια κουραγιο με το δοντι ευχομαι να ειναι οσο δυνατον ανωδυνο εχω ακοουσει κ περπτωσεις που δεν πονεσε κ πολυ παντως.

σημερα θα παρω την κοπελα που μου προτεινες για τα χαλια να ρθουν να τα παρουν.

θα πρεπει να βρω κ αλλου για φλοκατες κ ενα γουνινο που ηθελα να δωσω, αλλα δεν τα βιαζομαι αυτα τα στρωνω με το δεντρο για ατμοσφαιρα. επισης πρεπει να δωσω κ 1 κουβερτα κ το πουπουλενιο παπλωμα δεν το εχω δωσει ποτε.... στα 7 χρονια το τιναζω κ αεριζω καλα εσεις καθε ποτε το δινετε?

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνετε? Μου λείψατε πολύ!!

Εδώ τριγυρίζω , δεν πολυμπαίνω σας διαβάζω σποραδικά, δεν είμαι στα καλύτερα μου...νομίζω έχω πιάσει πάτο πια...τα προβλήματα πολλά σε πολλούς τομείς...κ μου φαίνονται άλυτα....πρώτη φορά ζορίζομαι να βρω λόγο να χαμογελάσω...ευτυχώς που κρατιέμαι για την μικρή...

Από δουλειές συντηρώ τα καθαρά, λίγο σκούπα σοίφερ λίγο σφουγγάρισμα, μαγείρεμα τυπικό ίσα για να έχει η μικρή να φάει.... ουφφφ

Ευτυχώς έχω τις καθημερινές δραστηριότητες της μικρής κ ξεφεύγω λίγο..

Χρύσα περαστικά στον μικρό σου

etoiledunord κ σε εσάς επίσης περαστικά κ αγύριστα

Βάσια περαστικά κ σε σένα για τον φρονιμίτη, σε νιώθω πέρασα το ίδιο με εισαγωγή στην γναθοχειρουργική στο νοσοκομείο για 5 μέρες το 2011...κ τελικά τον αφαίρεσα γιατί είχε κάνει συρίγγιο κ ήταν η μόνη σωστή λύση. Εύχομαι να μη το χρειαστείς.

Συγνώμη αν ξέχασα κάποια

Τα φιλιά μου

Και σιδερωνω ,και σιδερωνω(ε,με λίγα διαλειματα)...Εχω κανει 3 πλυντηρια λευκα και ξεκιναω τωρα τα χρωματιστα.

Καλαμαρακι ,πραγματικα στενοχωριεμαι.Καταλαβαινω πως για εισαι ετσι πραγματι θα υπάρχουν ουσιαστικα προβλήματα ,αλλα εχε πίστη ,ολα θα αλλαξουν.Σκεψου πόσα ειναι τα καλά που εχεις,σιγουρα ειναι περισσότερα από τα ασχημα.Κυκλος ειναι η ζωη,θα γυρισει και πάλι.;)

Μπιλάκι,δεν εχω πουπουλενιο πάπλωμα και δεν γνωριζω...Μην βαριεσαι ,κανε κατι που σου αρεσει ,βαλε και μουσικουλα και να τη η διαθεση!

Τα κοριτσια πραγματι δεν εχουν μπει ακι δεν ξερω και τι κανει η κορη της Δημητρας ,ηταν αρρωστη την τελευταια φορα που μπήκε,ελπίζω ολα να ειναι καλά.

Αρετη ,καλα θα κανεις να κανεις τα μποτε σου αφού θα εχεις και λίγο παραπάνω χρονο.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!!!!!!

καλημερα απο τις Σερρες

ελπιζω να σας ελειψα...........

εχω να σας γραψω απο την Παρασκευη..

εμενα μου λειψατε υπερβολικα...

εδω ολα χαλια...

χαλασε το λαπτοπ...εχω παλιο υπολογιστη επανω στην κρεβατοκαμαρα ...

εγω ημουν χαλια απο υγεια,,,

πυρετο...δεν μπορουσα να κουνηθω...κ ζαλιζομουν...

μεχρι κ χθες...

ημουν κ αδιαθετη κ ειπα να περασουν οι μερες κ μετα να το ψαξω...

ο μικρος εκανε προσαρμογη στον καινουριο παιδικο μονο 2 ωρες καθε μερα..

και η μικρη σημερα πρωτη μερα πηγε σχολειο γιατι μετακομισαν σε καινουριο κτιριο...

κ αφου ημουν χαλια κ τα ειχα κ εδω τα παιδια..

προσπαθουσα ταυτοχρονα να κανω κ γενικη...

Σαββατο γιορταζω κ εγω κ το παλικαρακι μου κ ακομη γινεται πανικος εδω...

μονο σφουγγαρισμα κ χαλια καναμε με συζυγο το σκ...

κι εγω χαλια επεφτα...

τεσπα...

α!!!!!!!!! εχασα κ 3κιλα...

απο μονα τους...κακο αυτο ή καλο?

περαστικα σε ολους σας...

τρεχω να κανω πρασοριζο ασπρο με αυγολεμονο για σημερα...

φιλια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορούλες.

Εννοείται δεν πήγα για την αξονική... χάλασε ο αξονικός, του νοσοκομείου που θα πήγαινα.... :mrgreen::roll:

Λέω, να έρθω φέτος στο σπίτι σας, να σας σπάσω το ρόδι! Ε? Ε? Η τύχη μου σπάει καρύδια τελευταία! :tongue::tongue::tongue:

Οπότε... τίποτα. Βλέπουμε τις επόμενες ημέρες αλλά αν ήταν να ψοφίσω... ή θα είχα ψοφίσει ήδη ή θα ψοφίσω στις επόμενες ημέρες οπότε θα ξέρουμε! :mrgreen:

Χθες, ειχαμε ένα όμορφο απόγευμα και βράδυ.

Πήγαμε με τον αντρούλη μου, τα 2 μας, στα αγγλικά του φιογκακίου. Πήγαμε σούπερ και μετά σε ένα καφέ, κάτσαμε, τσιμπήσαμε κάτι ελαφρύ και τα είπαμε. Τι χαλάρωση.. την είχαμε και οι 2 μας ανάγκη. Πήραμε το φιογκάκι, επιστρέψαμε και ετοίμασα βραδυνό για όλους. Ηταν και ο μπαμπάς μου και η θεία μου εδώ και το φιογκάκι έκανε τρελές χαρές. Ηταν όμορφο βράδυ και έφτιαξα και της θείας μου τα νύχια, της έβαλα και ένα υπέροχο χρώμα και πολύ το χάρηκε!

Σήμερα το πήγα σχολείο {τελευταία μέραααααααααααααααααα :-D:grin:} και μετά:

Πήγα φούρνο

Πήγα σούπερ

Πήγα αποθήκη χαρτικών

Πήγα μοδίστρα

Επέστρεψα, έβαλα χοιρινό στην κατσαρόλα με πολύχρωμες πιπεριές

Μάζεψα όλο το σπίτι, ειδικά σεντόνια, μαξιλάρια τόσοι που ήμασταν χθες :wink:.

Εφτιαξα πρωϊνά

Επλυνα τα χθεσινά πιατικα {χθες δεν είχα κουραγιο}

Ετοίμασα ένα πλυντήριο, το οποίο μόλις ξεκίνησε

Εβαλα τα υλικά της δουλειάς στον κλίβανο, να αποστειρώνονται

Τακτοποίησα ολα τα πράγματα που αγόρασα

Τώρα κάνω ένα διαλειμματάκι και σε λίγο θέλω να βάλω σκούπα σε όλο το σπίτι.

Εδώ γύρω θα είμαι, σας φιλώ γλυκά :D

Υ.Γ. Για να μην ανησυχείτε:

Η Ρενάτα μας, βρίσκεται στο πλάι της μανούλας της, που περνάει ένα θέμα.

Η Γιώτα μας, χρειάζεται λίγο χρόνο.

777885dugw57gt25.gif

Εγώ συνεχίζω να μην κάνω δουλειές...... εκτός από τα βασικά.... επειδή δεν έχω κουράγιο αργά το απόγευμα και προτιμώ να εκμεταλλευτώ τον καλό καιρό για βόλτες με τις μικρές!Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για το 3μερο που θα πάμε Καλαμάτα. Ελπίζω να μην αρρωστήσει κανείς μόνο!

Ειρηνη ,ελεος!!!!Τι να πω πια?Πήγαινε κανε εναν αγιασμό,εναν εξορκισμο ,κατι τελοσπάντων!

Δημητρα ,αρκει που αναρρωσατε.Καλή αρχη στα πιτσιρικια!

Ρενατα ευχομαι να πάνε ολα καλά.

Γιωτα ,μας ελειψες αλλα να μπεις οποτε εσυ μπορεσεις.Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο ,αλλα απλά ελλειψη χρονου.Τα φιλια μου!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορούλες.

Εννοείται δεν πήγα για την αξονική... χάλασε ο αξονικός, του νοσοκομείου που θα πήγαινα.... :mrgreen::roll:

Θα είσαι μια χαρά! Μην βάζεις στο μυαλό σου τέτοια γιατί δημιουργείς αρνητική ενέργεια από μόνη σου.... Φιλιά!

Κάθε λιμάνι και καημός λέω εγώ... Και επειδή όλες λίγο - πολύ τα έχουμε τα θεματάκια μας, θα μας ευχηθώ καλά κουράγια και αισιοδοξία!

Έχω πάνω από μια εβδομάδα που χαζοβήχω. Χθες το βράδυ με έπιασε μια κρίση βήχα και ξύπνησα, έφτιαξα ένα τσαγάκι και πήγα ξανά για ύπνο. Δεν κοιμήθηκα καλά φυσικά και ξύπνησα με πονοκέφαλο. Ήθελα σήμερα να κατέβω στο υπόγειο αλλά το σκέφτομαι.

Το πρωι ετοιμαστήκαμε, αέρισα, έφτιαξα μακαρόνια ογκρατεν να πάρει μαζί η μικρή, μάζεψα την κουζίνα, έφτιαξα καφέ και κάθομαι.

Αύριο έχω καθαριότητες φουλ για να είμαστε οκ για το τριήμερο.

Καλή σας ημέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλαμαρακι μην σε παιρνει απο κατω..ολοι αντιμετωπιζουμε δυσκολιες..δες το πιο αισιοδοξα..δεν θελω να σε ακουω ετσι..

Ειρηνη μα ελεος...μα να χαλασει ο αξονικος..τι να πω..κανε κανενα ευχελαιο..

Δημητρα περαστικα σου και καλη προσαρμογη στα παιδακια σου..σιγα σιγα θα τα ετοιμασεις ολα για την γιορτη σας..

Ρενατα ολα καλα να ειναι με την μαμα σου..

Γιωτακι ελπιζω να ειναι μονο το θεμα της προσαρμογης της μικρης στο καινουργιο ωραριο..σε περιμενουμε και σε σενα και τις λιστες σου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Εγώ συνεχίζω να μην κάνω δουλειές...... εκτός από τα βασικά.... επειδή δεν έχω κουράγιο αργά το απόγευμα και προτιμώ να εκμεταλλευτώ τον καλό καιρό για βόλτες με τις μικρές!Ετοιμάζομαι πυρετωδώς για το 3μερο που θα πάμε Καλαμάτα. Ελπίζω να μην αρρωστήσει κανείς μόνο!

Και πολυ καλά κανεις! Χρειαζόμαστε και τα ριλάξ μας! ;)

Και εγώ, γι αυτό κάνω δουλίτσες τώρα. Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ το 4ήμερο και να ευχαριστηθώ τους αγαπημένους μου!

Ειρηνη ,ελεος!!!!Τι να πω πια?Πήγαινε κανε εναν αγιασμό,εναν εξορκισμο ,κατι τελοσπάντων!

Δημητρα ,αρκει που αναρρωσατε.Καλή αρχη στα πιτσιρικια!

Ρενατα ευχομαι να πάνε ολα καλά.

Γιωτα ,μας ελειψες αλλα να μπεις οποτε εσυ μπορεσεις.Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο ,αλλα απλά ελλειψη χρονου.Τα φιλια μου!

Χρειάζομαι εξορκισμό σίγουρα! :mrgreen::mrgreen:

Θα είσαι μια χαρά! Μην βάζεις στο μυαλό σου τέτοια γιατί δημιουργείς αρνητική ενέργεια από μόνη σου.... Φιλιά!

Δεν βάζω τίποτα στο μυαλό μου, κοριτσάκι μου. Είπαμε εμένα η χαρά είναι στο dna μου ;) . Αλλά με πονάει στο άτιμο. Σήμερα το πίσω-δεξί μέρος του κεφαλιού μου είναι καλύτερα αλλά με πονάει μπροστά η δεξιά πλευρά. Μάτι, μάγουλο μέχρι και δόντια.. :rolleyes:

για ολες μας!!!!!!!!

994032_707827802580063_246543684_n.jpg

Ετσι, αγαπημένη μου!!! :D:D

Δείτε και το σημερινό φαγάκι μας, που μόλις έγινε. ΜΟΥΡΛΙΑ κόρες:

Θα το συνοδέψω με ρυζάκι μπασμάτι, που θα φτιάξω αργότερα

PA240131_zps8b2ceb7f.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...