Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U' date=' περαστικά και σε σας, καλα θα κανεις να τον προφυλάξεις και αύριο, όσον αφορά την ομοιοπαθητικη, υπάρχει ειδικός παιδίατρος, ή μπορει η δική μας παιδίατρος να υποστηρίζει την ομοιοπαθητικη?

Καλο βραδυ ευχομαι σε όλες σας!!![/quote']

Αύριο που θα πάει σχολείο θα έχει κλείσει πάνω απο 24 ώρες απύρετος ;)

Είναι υπερβολικό να κάτσει σπίτι.... ούτε σήμερα κάτσαμε μέσα :) αλλά δεν ήθελα να έρθει σε επαφή σε κλειστό χώρο με παιδιά.

Ομοιοπαθητική κάνει ομοιοπαθητικός γιατρός. Ο/Η παιδίατρος που δεν είναι και ομοιοπαθητικός εννοείτε δεν μπορεί να εφαρμόσει ομοιοπαθητική!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως ομολογώ!!!! μια κρυφή ζήλια την έχω Μargio που ξεκινάτε βαψίματα....

Απογευματινό σημερινό συμβάν στην παιδική χαρά...

Μας κοιτάζει επίμονα γιαγια παιδιού και μας γυροφέρνει ώρα, σε κάποια φάση βρίσκει ευκαιρία....

Γιαγιά παιδιού: "Το παιδάκι δικό σας είναι?"

Εγώ: "Ναι"

Γ. Π.: "δλδ είσαστε η μαμά του?"

Γ.Π.: "δλδ εσείς το γεννήσατε? είστε η φυσική του μητέρα?"

Εγώ: "____________" "βλέπετε πολύ τηλεόραση και σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία γεγονότα...."

Γ.Π: "όχι δεν ήθελα να πω..... αν και είναι περίεργο, δεν μοιάζετε καθόλου..."

Εγώ:"δεν θέλατε, αλλά συνεχίζετε....." "είναι απλό .... μια μελαχρινή μαμά μπορεί να γεννήσει ξανθό παιδί κλώνο του πατέρα...."

λίγο ακόμα και θα είχε καλέσει την αστυνομία :) :) :) .... απο αύριο το οικογενειακής κατάστασης στην τσάντα μου παρέα με δίπλωμα, ταυτότητα κλπ χαρτούρα :)

Ευχαριστώ βρε κορίτσια αλλά ευτυχώς δεν πονάω εδώ και μέρες.....λόγω αντιβίωσης δεν νιώθω καθόλου πόνο....απλά με τρομάζει ο γναθοχειρούργος...τι θα μου κάνει δηλαδή?????? και ξέρετε εγώ στην οδοντιατρική καρέκλα σε κάθε κίνηση μουγκανίζω κιόλας και ας μην πονάω....οπότε θα την πρίξω την γυναίκα!!! χαχαχαχ

Εγώ πάντως ομολογώ!!!! μια κρυφή ζήλια την έχω Μargio που ξεκινάτε βαψίματα....

Απογευματινό σημερινό συμβάν στην παιδική χαρά...

Μας κοιτάζει επίμονα γιαγια παιδιού και μας γυροφέρνει ώρα, σε κάποια φάση βρίσκει ευκαιρία....

Γιαγιά παιδιού: "Το παιδάκι δικό σας είναι?"

Γ. Π.: "δλδ είσαστε η μαμά του?"

Γ.Π.: "δλδ εσείς το γεννήσατε? είστε η φυσική του μητέρα?"

Εγώ: "____________" "βλέπετε πολύ τηλεόραση και σας έχουν επηρεάσει τα τελευταία γεγονότα...."

Γ.Π: "όχι δεν ήθελα να πω..... αν και είναι περίεργο, δεν μοιάζετε καθόλου..."

Εγώ:"δεν θέλατε, αλλά συνεχίζετε....." "είναι απλό .... μια μελαχρινή μαμά μπορεί να γεννήσει ξανθό παιδί κλώνο του πατέρα...."

λίγο ακόμα και θα είχε καλέσει την αστυνομία :) :) :) .... απο αύριο το οικογενειακής κατάστασης στην τσάντα μου παρέα με δίπλωμα, ταυτότητα κλπ χαρτούρα :)

Καλά τι θράσσος????? αν είναι δυνατόν....!!! καλά της απάντησες

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου? Μπήκα να σας γράψω σκηνικο

Το πρωί που πηγα τον μεγαλο σχολείο άφησα τη μικρή να κοιμάται με τον μπαμπά της και έλειψα κανα μισάωρο. Στο γυρισμό έξω απτην πόρτα με παίρνει τηλ ο άντρας μου του λέω απέξω είμαι. Μπαίνω να δω τι έγινε και μου λέει ξύπνησε η μικρή και μεζαλισε "κακα κακα κακα μαμά κακα κακα μαμ κακα λάλα(γάλα) μαμ κακα " την βγάζω και γώ απ το δωμάτιο και τρέχει και παίρνει αγκαλιά την κούκλα της την "Κοκό" (=Κακα!) και σαν να μην έφτανε αυτό την έβαλε τάχα μου στο στήθος της να την θηλασει!!! Ε, εμεινα καπως ετσι :shock::shock::shock::shock::shock:

Κού κου βα κου κου βα κου κου βα βα βα βα βαα !!

:tongue::tongue:ειναι τερατα :tongue: εμενα ο γιος μου περσι το καλοκαιρη ελεγε στην ξαδερφη του Ειζα =Ελιζα (20χρ η Ελιζα:tongue:::)πανε στη μανα σου να φας μπιμπι:lol:

αντε καλε αφου εχουν πολυ πλακα!

θα τα μαθουν να τα λενε κ σωστα ας το απολαυσουμε ως τοτε!

να σας πω το σημερινο του γιου μου πριν λιγο που τον πηρα απ τον σταθμο

- μαμα μαθαμε στο σχολειο για τους Ελληνες μας που πολεμησανε με τους Τουρκους κ ητανε σε αυτον τον πολεμο κ οι Γερμανοι κ οι μεταλλικοι:roll::roll:

-Ιταλοι του λεω?

-Αα ναι Ιταλοι!:mrgreen::mrgreen:

-κ γιατι πολεμησανε?

ηθελαν να μας παρον την Ελλαδα μας, αλλα δεν τα καταφεραν τους κερδισαμε!

μετα απο λιγο κ απο βαθια περισυλογη...

- μαμα...πως θα την επαιρναν την Ελλαδα μας κ που θα την εβαζαν????? :rolleyes:

χαχα εχω λιωσει!!!

:tongue::tongue: να μην πουμε καλητερα που θα την εβαζαν η μαλον που θα τη βαλουν τωρα που την περνουν :rolleyes:

Να μαι και εγώ....όπως πήγα στον οδοντίατρο...έτσι έφυγα κιόλας!!! Μόλις είδα την πανοραμική που είχα κάνει μου είπε ότι πρέπει να με αναλάβει γναθοχειρούργος γιατί ο φρονιμήτης είναι ένα με την γνάθο και το νεύρο.....τέλεια νέα βρε!!!! Γύρισα σπίτι, πήρα τηλ γναθοχειρούργο, μου είπε να πάρω αντιβίωση αμοξιλ 500 (πιο δυνατή) για 7 μέρες και να πάω την Τρίτη να το δει.....ευτυχώς δεν πονάω!!!

αουτσ :shock:

Καλησπέρα κορίτσια' date=' εγω σημερα σχόλασα κανονικά, οποτε με το που έφτασα σπίτι κατα τις 5.30, έκανα την γενική της εβδομάδας, μπαλκόνια, τζάμια, μπάνια, καλο ξεσκονισμα επίπλων , τράβηξα έπιπλα κλπ. Ευτυχώς η μικρή ήταν στην μητέρα μου οποτε έκανα άνετα τις δουλειές μου, βέβαια έπρεπε να πάω σούπερ μάρκετ αλλά όλα μαζί δεν γίνονται, πήρα την μικρή, κάναμε τα μπάνια μας, φάγαμε φρουτάκια και τώρα παίζει δίπλα μας.

Ειρήνη, πολυ χαίρομαι που βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις του φιογκακιου, ευχομαι και σε σένα όλα καλα με την αξονικη!

Χρύσα81, περαστικά στον μικρό σου, όντως τα τυρόπιτακια ειναι πολυ ωραια, θα σας γράψω κάποια στιγμή και συνταγή για αλμυρά muffins, τέλεια!

4U, περαστικά και σε σας, καλα θα κανεις να τον προφυλάξεις και αύριο, όσον αφορά την ομοιοπαθητικη, υπάρχει ειδικός παιδίατρος, ή μπορει η δική μας παιδίατρος να υποστηρίζει την ομοιοπαθητικη?

Mamavasia, άσχημο πράγμα ο πονοδοντος, μπορει με την αντιβίωση να γλυτωσεις εξαγωγή, εγω πέρσι αναγκαστικά έκανα απονεύρωση γιατι δεν έπιασε το σφράγισμα σε ενα σπάσιμο του δοντιού, πέρασα φρικτές μέρες, υπομονή ευχομαι.

Amelie, η συνταγή για τα τυρόπιτακια έχει ως εξής:

2 αυγά, 1 γιαούρτι τοταλ, 300γρ. Φέτα, 100 γράμμα. Κεφαλοτύρι ή αλλο τυρί της αρεσκείας σου, 1 φαρίν απ, λίγο μοσχοκάρυδο, επίσης μισό ελαιόλαδο, μισό σπορέλαιο στο κεσεδάκι του γιαουρτιού, τα ανακατεύουμε όλα, τα ζυμωνουμε και τα πλαθουμε σε οποίο σχήμα θελουμε, τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά στους 180 με αέρα, με αυτήν την ποσότητα γεμίζει όλη η λαμαρίνα του φούρνου.

My billy, ευχομαι τα καλυτερα!!!

Είπες μποτέ και θυμήθηκα οτι είδα τον εαυτό μου στον καθρέπτη μόλις βγήκα απο το μπάνιο και είπα απο μέσα ωχ!!!! Φαίνομαι τόσο κουρασμένη που ήμουν έτοιμη να πάω να βαφτω για να αλλάξει η διάθεση μου γιατι ειμαι πολυ στα κάτω μου, πονάνε παρα πολυ τα χέρια μου απο το έκζεμα το οποίο δεν λέει να περάσει, έχω βαρεθεί να βάζω αλοιφές!

Καλο βραδυ ευχομαι σε όλες σας!!![/quote']

αν και αργησα λιγο :mrgreen: καλος ηρθες :P ειμαι η μαρια :)

Ευχαριστώ βρε κορίτσια αλλά ευτυχώς δεν πονάω εδώ και μέρες.....λόγω αντιβίωσης δεν νιώθω καθόλου πόνο....απλά με τρομάζει ο γναθοχειρούργος...τι θα μου κάνει δηλαδή?????? και ξέρετε εγώ στην οδοντιατρική καρέκλα σε κάθε κίνηση μουγκανίζω κιόλας και ας μην πονάω....οπότε θα την πρίξω την γυναίκα!!! χαχαχαχ

σε καταλαβενω,ο οδοντιατρος που εχω παει 2 φορες στη ζωη μου με αντημετοπηζει ως διχρονο :mrgreen: (ευτηχος ειναι φιλος και συναθλητης και εχω ολο το θαρος να μουγκανιζω και να κλοτσαω:mrgreen: )

Διαφημίσεις

καλησπερα ολο λεω θα μπω να διαβασω και να σας γραψω μια φορα μερα αλλαδεν τα καταφερνω
:rolleyes:
Ειρηνακη ολα καλα
:wink:
εμεις σημερα αρωστησαμε λιγο,μηξουλες και δεκατα,το κακο ειναι οτι δεν βαζουμε θερμομετρο δεν περνουμε φαρμακα ουτε ορους σπρεει κτλ.
:rolleyes:

Kαλημερα !!!Τι κάνετε σημερα?

Ειρηνη ,καλα αποτελέσματα από την αξονικη,καλά εκανε ο αντρας σου ,να φυγει και αυτη η εγνοια από το μυαλό σας.

4U,billy και Κική τα παιδακια σας ειναι τρελα!Γιάυτο εγω λέω πως αυτη η ηλικια ειναι τοσο γλυκια!

Βασια ,για εσενα δεν νομιζω πως θα εχει διαφορα η επέμβαση,το οτι δεν πονας προφανως και ειναι καλό.

Λίλα,πολλα εκανες εχθες ,ειδικα για ημερα που ειχες και δουλεια.Σημερα θα το ευχαριστηθεις ομως το σπίτι σου.

Αλεξενια ,μπραβο σας ,στρωνει η κατασταση σιγα σιγα .

Για τα μποτε που λέτε εχω ξεκινησει και εγω το χειμερινο προγραμμα γιατι ολο το διαστημα ειχα καπως εγκαταλειφθει.Καθε Παρασκευη ή Σαββατο ,κανω μασκα ,πήλινγκ,αποτριχωσεις και κανω και νυχια.Πρεπει στο προσεχες διαστημα να πάω και κομμωτηριο για ενα φρεσκάρισμα.

Σημερα ξυπνησα,ετοιμαστηκαμε και πήγα τον μικρο στη σταση .Επέστρεψα ,εφτιαξα καφεδακι ,χαζεψα στο ιντερνετ και τωρα ξεκιναω σιδερο.Το σπίτι ειναι μια χαρα ,οπότε δεν θα ασχοληθω,παρα μονο με μαγειρεμα,χοιρινο λεμονατο για το μεσημερι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημερα!!τι κανετε?

Ειρηνη μου καλα αποτελεσματα απο την αξονικη αν και σιγουρα θα ειναι καλα..καλη επιτυχια στο φιογκακι για το τεστ..

Κικη διαβαζα αυτο που ειπε η κορη σου και γελαγα μονη μου..δεν υπαρχει λεμε..μα τα φουστανια...

Βασια καλα ξεμπερδεματα με το δοντι..αουτς και μονο που το σκεφτηκα πονεσα..δεν σε βοηθαω και πολυ βεβαια..

4U καλα δεν παιζοταν η κυρια στην παιδικη χαρα..δεν ξερει οτι τα παιδια μπορει να μοιαζουν και στον πατερα?αχ τι ακουμε...

Αλεξενια σιγα σιγα θα βρειτε τους ρυθμους σας..θελει χρονο και ο μικρουλης να συνηθισει τη νεα κατασταση..

Χρυσα και πολυ καλα κανεις που ξαναβαλες στο προγραμμα την περιποιηση..και εγω το Σ/κ θα κανω τις ομορφιες μου..ειναι και τριημερο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερα!

4u να κυκλοφορεις με φωτογραφια του αντρα σου, γιατι σε βλεπω στο αυτοφορο κ το παιδι, στο χαμογελο του παιδιου...!!!!!!!!

δηλαδη κ ο ξαδερφος μου που εχει παρει κινεζα να μην κυκλοφορει μονος του με τα παιδια του.

διορθωστε με αν κανω λαθος η γιωτα η yori κ η ρενατα εχουν να μπουν μερες? δωστε παρον κοριτσια.

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...