Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Σημερα εχω κέφια,ο γιοκας μου ηταν καλά εχθες ολη την ημερα οπότε σημερα τον πήγα σχολειο,και ηταν μες την τρελλη χαρα το αγόρι μου.

Μετα πήγαμε με την κουμπάρα μου και μια φιλη για καφε,πήγα να δω και την αλλη κουμπάρα μου στο σπίτι της ,πήγα σουπερ μαρκετ και φουρνο και επέστρεψα.

Εβαλα γεμιστα να γινονται και κατευθειαν θα ξεκινησω δουλίτσες γιατι το πρωι αργησαμε να ξυπνησουμε και τα αφησα όλα μες τη μεση.

Ειρηνη μπραβο για τις εξετασεις του φιογκακίου ,αρχισαν τα ευχαριστα τωρα ,ολα θα πάνε καλά!

4U και Αρετη ,περαστικά στα παιδάκια σας,ευχομαι να επανελθουν συντομα!

Βιλλάκο,σε ευχαριστω πολύ. ,τωρα διαβασα το μηνυμα σου,ειχα δει μόνο το δευτερο.τΟ SINGULAIR,το γνωριζω αλλα ο παιδιατρος μου δεν μου το συστηνει,καθότι εχει εννοχοποιηθει για διαφορα,και επειδη λέει δεν εχει παθολογικο ασθμα ,απλά εχει ευαισθησια και κανει επιπλοκές στις ιωσεις.Δεν θελει να δινει πολλα φαρμακα.Ξερω πως θα τον βοηθουσε αλλα δεν το ρισκαρω και να το πάρω από μονη μου.Χαρηκα για τη μαμα ,στα ειπα και διπλα ,το οτι δεν ποναει ειναι πολύ καλό.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εν τω μεταξυ ,μολις πληροφορηθηκα πως εκλεψαν ενα σπίτι σημερα στο χωριο,το τριτο μεσα σε μια εβδομαδα.Από οτι φαινεται ειναι "γυφτοι",γιατι γυριζουν ,και καλά ζητιανευοντας και πουλάνε μικροπραγματα και κλεβουν μερα μεσημερι.Ελεος!!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Για μενα ειστε ολες ηρωιδες που κυνηγατε τις κατσαριδες ειτε με οινοπνευμα ειτε με τεζα ειτε με παντοφλα,κι εγω μολις τις δω τρεχω αλλα προς την αντιθετη κατευθυνση:lol::lol::lol:

Δεν θυμαμαι αν σας ειπα το σκηνικο με τη μικρη μου κορη το καλοκαιρι που πηγαμε στο σπιτι της μαμας μου για να ποτισουμε τα λουλουδια και βγηκε μια απ'αυτες τις ξανθες κι εγω εφυγα και πηρε την παντοφλα η μικρη τη σκοτωσε και γυριζει και μου λεει "Καλα βρε μαμα πως κανεις ετσι ενα εντομακι ειναι":oops::oops::oops::oops:

Μπιλακι οπως καταλαβαινεις αν εβλεπα το δεντρο σου δεν το γλιτωνα το εγκεφαλικο:)

Δουλειες δεν κανω εκτος απο τα βασικα γιατι την Πεμπτη ξεκιναω γενικη και βαψιμο,βοηθεια μου...

Φιλια σε ολες

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ειρηνη μου ΜΠΡΑΒΟ για τις εξετασεις του μικρου..τελεια νεα..αντε να ηρεμησει και ο μικρουλης και εσεις..απο δω και περα μονο ευχαριστα..

Μπιλλακι ευτυχως που δεν ποναει η μανουλα..μακαρι τα αποτελεσματα της βιοψιας να ειναι καλα..

Σοφακι κεικ με σοκολατα.....μιαμ μιαμ και την εχω την λιγουρα μου..

4u περαστικα στο αγορακι σου..αυριο να ειναι περδικι..

Margio καλα βαψιματα..κουραγιο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Για μενα ειστε ολες ηρωιδες που κυνηγατε τις κατσαριδες ειτε με οινοπνευμα ειτε με τεζα ειτε με παντοφλα,κι εγω μολις τις δω τρεχω αλλα προς την αντιθετη κατευθυνση:lol::lol::lol:

Βρε Μαρτζιούλι αν δεν την σκοτώσεις με τέζα θα την αφήσεις μέσα στο σπίτι για να την βλέπεις καθημερινά????? χαχαχα

Εγώ δεν θυμάσαι τι είχα πάθει με το πλυντήριο στο χωριό το καλοκαίρι???? που είχε ανέβει πάνω στο κουτί απορρυπαντικού και με κοίταζε ακίνητη και εγώ την είδα ξαφνικά αγουροξυπνημένη και έτρεχα για τέζα χαχχαχα .....ουφ!!!

Μαζεψα την κουζινα ,

επλυνα πάγκους νεροχυτη και λοιπά,

αδειασα το πλυντηριο από τα χθεσινα,

εβαλα σε νερο τα φρουτα που πήρα σημερα για να τα πλυνω σε λίγο,

τιναξα κουβερλί και σεντονια και εστρωσα τα κρεβατια,

συμμαζεψα τα υπνοδωμάτια,

εβαλα ενα πλυντηριο ,σκούπισα όλο το σπίτι ,

ψευτοξεσκόνισα παντου ,ισα ισα για φρεσκάρισμα

και εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο.

Μαργιο καλά βαψιματα ,δεν τη μπορω καθόλου τη διαδικασια αυτη με ολη την αναστατωση στο σπίτι.Το αποτελεσμα βεβαια σε αποζημιωνει.Καλοφαγωτο το κέικ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα κοριτσια!Σημερα εχω κέφια,ο γιοκας μου ηταν καλά εχθες ολη την ημερα οπότε σημερα τον πήγα σχολειο,και ηταν μες την τρελλη χαρα το αγόρι μου.

Μετα πήγαμε με την κουμπάρα μου και μια φιλη για καφε,πήγα να δω και την αλλη κουμπάρα μου στο σπίτι της ,πήγα σουπερ μαρκετ και φουρνο και επέστρεψα.

Εβαλα γεμιστα να γινονται και κατευθειαν θα ξεκινησω δουλίτσες γιατι το πρωι αργησαμε να ξυπνησουμε και τα αφησα όλα μες τη μεση.

Ειρηνη μπραβο για τις εξετασεις του φιογκακίου ,αρχισαν τα ευχαριστα τωρα ,ολα θα πάνε καλά!

4U και Αρετη ,περαστικά στα παιδάκια σας,ευχομαι να επανελθουν συντομα!

Βιλλάκο,σε ευχαριστω πολύ. ,τωρα διαβασα το μηνυμα σου,ειχα δει μόνο το δευτερο.τΟ SINGULAIR,το γνωριζω αλλα ο παιδιατρος μου δεν μου το συστηνει,καθότι εχει εννοχοποιηθει για διαφορα,και επειδη λέει δεν εχει παθολογικο ασθμα ,απλά εχει ευαισθησια και κανει επιπλοκές στις ιωσεις.Δεν θελει να δινει πολλα φαρμακα.Ξερω πως θα τον βοηθουσε αλλα δεν το ρισκαρω και να το πάρω από μονη μου.Χαρηκα για τη μαμα ,στα ειπα και διπλα ,το οτι δεν ποναει ειναι πολύ καλό.

ναι το καταλαβα οτι δεν το ειχες δει γι αυτο στο ξαναεγραψα εδω:wink:

συμφωνω σε ολα,κ συγνωμη για το θαρρος απλα βλεπω οτι ταλαιπωριεται πολυ συχνα κ ο μικρος σου.:?κ φυσικα δεν το παιζω γιατρος ουτε ξερολα:cool: απλα σου καταθετω την εμπειρια μας.

ουτε ο δικος μου εχει παθολογικο ασθμα παντως, αλλα οπως κ δικος σου μια ευαισθησια στο αναπνευστικο που ολα του γυρνουσαν εκει. κ να σου πω το καλυτερο θα ηταν να μην χρειαζοντουσαν τα παλιοφαρμακα κ εγω κατα τους ειμαι κ η παιδιατρος μας δυσκολα δινει. αλλα απ το να ειμαστε συνεχεια με ειπνεουμενα ολο τον χειμωνα κ με το που τα σταματουσε σε μια βδομαδα ξανα βηχα:roll: κ στο τελος αντιβιωση κ ξανα εισπνεουμενα κ αφου τελειωνε κ η αντιβιωση σε 10-15 μερες, μια απο τα ιδια...

απ το να ταλαιπωριεται ετσι το παιδι κ εμεις ολο το βραδυ σε επιφυλακη... το προτιμω:rolleyes: γλιτωνουμε ολα τα υπολοιπα ζυγιζεις τις παρενεργειες κ τα οφελη απο καθε φαρμακο κ πραττεις.

Διαφημίσεις

Σοφία μου έτρεχαν τα σάλια πρωί πρωί (ξέχασα να το γράψω) :)

Ετοιμάζομαι για οδοντίατρο σε λίγο....για να δούμε θα τον βγάλουμε τον φρονιμήτη!

φρονιμητη??? χαχα ειδες τι παθαινεις για να εισαι μολις 20κατι:tongue::tongue::tongue:

αχ κ εγω ζηλεψα κεικ με σοκολατα τελικα μερικες μερικες εδω μεσα δεν εχουν οικτο για τους συνανθρωπους τους που πεινανε.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue:

στειλε κομματι σοφιαααααα

Δεν θυμαμαι αν σας ειπα το σκηνικο με τη μικρη μου κορη το καλοκαιρι που πηγαμε στο σπιτι της μαμας μου για να ποτισουμε τα λουλουδια και βγηκε μια απ'αυτες τις ξανθες κι εγω εφυγα και πηρε την παντοφλα η μικρη τη σκοτωσε και γυριζει και μου λεει "Καλα βρε μαμα πως κανεις ετσι ενα εντομακι ειναι":oops::oops::oops::oops:

Μπιλακι οπως καταλαβαινεις αν εβλεπα το δεντρο σου δεν το γλιτωνα το εγκεφαλικο:)

Δουλειες δεν κανω εκτος απο τα βασικα γιατι την Πεμπτη ξεκιναω γενικη και βαψιμο,βοηθεια μου...

Φιλια σε ολες

βαψιμο? ωχ ωχ δεν σε ζηλευω, θα ζηλευω ομως μετα...:mrgreen:

το χριστουγεννιατικο κατσαριδοδεντρακι μου λες ε????

χαχα τωρα το θυμαμαι κ γελαω τοτε ομως μπρρρ η τριχα καγκελο για σκεψου αν τις ειχα αφησει χωρις να τις κυνηγησω θα ειχε γεμισει ολη η περιοχη:rolleyes: (αν θυμασαι μου το ειχαν χαρισει το δεντρο αχ ποιος ξερει που το φυλουσανε....)

ευτυχως εδω παρότι εξοχικα σχετικα δεν εχουμε κατσαριδες.:roll:

2-3 ειδα μονο φετος ποτε ξανα

ναι το καταλαβα οτι δεν το ειχες δει γι αυτο στο ξαναεγραψα εδω:wink:

συμφωνω σε ολα,κ συγνωμη για το θαρρος απλα βλεπω οτι ταλαιπωριεται πολυ συχνα κ ο μικρος σου.:?κ φυσικα δεν το παιζω γιατρος ουτε ξερολα:cool: απλα σου καταθετω την εμπειρια μας.

ουτε ο δικος μου εχει παθολογικο ασθμα παντως, αλλα οπως κ δικος σου μια ευαισθησια στο αναπνευστικο που ολα του γυρνουσαν εκει. κ να σου πω το καλυτερο θα ηταν να μην χρειαζοντουσαν τα παλιοφαρμακα κ εγω κατα τους ειμαι κ η παιδιατρος μας δυσκολα δινει. αλλα απ το να ειμαστε συνεχεια με ειπνεουμενα ολο τον χειμωνα κ με το που τα σταματουσε σε μια βδομαδα ξανα βηχα:roll: κ στο τελος αντιβιωση κ ξανα εισπνεουμενα κ αφου τελειωνε κ η αντιβιωση σε 10-15 μερες, μια απο τα ιδια...

απ το να ταλαιπωριεται ετσι το παιδι κ εμεις ολο το βραδυ σε επιφυλακη... το προτιμω:rolleyes: γλιτωνουμε ολα τα υπολοιπα ζυγιζεις τις παρενεργειες κ τα οφελη απο καθε φαρμακο κ πραττεις.

Μπιλάκο μου σε ευχαριστω πολύ ,καλά εκανες και μου το ειπες,το εχω στο μυαλο μου ετσι και αλλιως αλλα δεν το ρισκαρω οπως ειπα να του το δωσω από μονη μου.:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας!

ευχαριστώ για τα περαστικά ... και είναι ήδη ;)

Όπως είπα από το πρωί απύρετος. Ούτε μισή μέρα δεν μας κράτησε :) και εννοείτε χωρίς να δώσω αντιπυρετικό, οπότε ξέρω με σιγουριά ότι μας πέρασε!

Στις 10 φύγαμε και πήγαμε για μια μικρή κατάθεση jumbo. Πήρε ομπρέλα που τη ζητούσε συνέχεια και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ξαναβρέξει και δεν θα την έχουμε! Περιμένουμε την 1η βροχή να βγούμε βόλτα ο καθένας με τη δική του ομπρέλα και γαλότσες:) Πήραμε αυτοκόλλητα (700 τμ. 1,5?) και ένα βιβλίο για νήπια με την α-β κλπ ;) μετά παιδική χαρά και επιστρέψαμε πριν απο λίγο για να μαγειρέψουμε ψαράκι στο φούρνο!

Το απόγευμα θα ξαναπάμε για παιχνίδι έξω αφού χτες δεν βγήκαμε και μας έλειψε ;)

Μου είχε λείψει πολύ να είμαστε οι 2 μαζί τόσες ώρες... :)

Φιλιά πολλά

Γεια σας!

ευχαριστώ για τα περαστικά ... και είναι ήδη ;)

Όπως είπα από το πρωί απύρετος. Ούτε μισή μέρα δεν μας κράτησε :) και εννοείτε χωρίς να δώσω αντιπυρετικό, οπότε ξέρω με σιγουριά ότι μας πέρασε!

Στις 10 φύγαμε και πήγαμε για μια μικρή κατάθεση jumbo. Πήρε ομπρέλα που τη ζητούσε συνέχεια και δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα ξαναβρέξει και δεν θα την έχουμε! Περιμένουμε την 1η βροχή να βγούμε βόλτα ο καθένας με τη δική του ομπρέλα και γαλότσες:) Πήραμε αυτοκόλλητα (700 τμ. 1,5?) και ένα βιβλίο για νήπια με την α-β κλπ ;) μετά παιδική χαρά και επιστρέψαμε πριν απο λίγο για να μαγειρέψουμε ψαράκι στο φούρνο!

Το απόγευμα θα ξαναπάμε για παιχνίδι έξω αφού χτες δεν βγήκαμε και μας έλειψε ;)

Μου είχε λείψει πολύ να είμαστε οι 2 μαζί τόσες ώρες... :)

Φιλιά πολλά

αυτο το στερητικο συνδρομο νομιζω δεν ξεπερνιεται ποτε!!!:roll:

σημερα αγορασα του κορε(αν κ δεν τα πολυσυμπαθω) σαμπουαν με μηλοξιδο κ σε θυμηθηκα.... ευτυχως που εχουμε αγορια! δεν εχει κολλησει τοσα χρονια ο δικος μου αν κ παντα υπαρχουν κρουσματα κ ευτυχως που δεν μου εμοιασε γιατι εγω μικρη κολλουσα πολυ ευκολα κ τις ετρωγα κ απο πανω:rolleyes::rolleyes: να μην εκανα λεει παρεα με ψειρουδες:roll: αχ ρε μανα!

α να πω οτι ειχα μαυρο μαλλι ολοισιο μεχρι την μεση τι τραβαγαμε καθε φορα να μου τις βγαλει:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...