Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Mόλις φαγαμε με το παιδάκι μου ,μιας και ο μπαμπάς μας θα καθυστερήσει να έρθει,άπλωσα τα 2 πλυντήρια που έβαλα το πρωί και μένει να μαζέψω την κουζίνα.Το απόγευμα θα πάμε εκκλησία και έτσι τέλος οι δουλειές.Νυστάζω....

Για πηγαινε να δεις... τι υπάρχει κάτω από τα σκεπάσματα.....!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ευχάριστη ανανέωση και το αρωμα του φρεσκοπλυμμένου και η λάμψη τους!Κάλά πας με τη γενική.Καλή ξεκούραση,όσο προλαβαίνεις...:-):-)

Αχ ναι.... το λατρεύω Χρύσα μου!!!

Δεν θα κάνω απολύτως τίποτα άλλο σήμερα γιατί αργοτερα δουλεύω. Ηταν υπερ-αρκετά όσα έκανα...;)

777885dugw57gt25.gif

διαβασα και την πρώτη ανάρτηση.

λοιπόν είναι πολύ ενθαριντικό να τα βλέπεις κάθε μέρα μπροστά σου και να τα εμπεδώνεις. τελικά θα είναι πολύ easy living το μπλογκ...

Βικούλα μου,

Ακριβώς έτσι το σκέφτηκα και αποφάσισα να το κάνω.

Στην άκρη, δεξιά, θα βάζω τα θέματα ανάλογα με τις ονομασίες τους (π.χ. ψυγείο κτλ.) οπότε έτσι θα είναι τόσο εύκολο να βρούμε οτιδήποτε θέλουμε ανά πάσα στιγμή! ;);)

Ελπίζω να προσαρμοστείτε και σεις, να μου γράφετε σιγά-σιγά τιποτα εκεί, να μην αισθάνομαι.. "μόνη"!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Χαλοου κοριτσια!!

Ηρθα και εγω σπιτι επιτελους!!

Ετρεχα απο το πρωι για διαφορα γραφειοκρατικα!!

Μετα πηγα να δω για πλακακια μπανιου...Υπαρχει τοοοση ποικιλια που δεν ξερω αν θα καταληξω ποτε!!:roll:

Μετα πηγα στο καινουργιο σπιτι να δω που βρισκονται οι εργασιες.

Πηγα πηρα τη μικρη,την εβαλα για υπνο και εκατσα τωρα εδω να σας διαβασω..

Πηρα και τα προσκλητηρια της βαφτισης μας και πρεπει να τα κοψω..:? αχ,αχ!!

Ευτυχως εκανα πολλες δουλιτσες χθες το απογευμα κ το σπιτι δεν ειναι σε δραματικη κατασταση!!

Χαλαρα λοιπον και ολα θα γινουν!!

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας! Είναι ενθαρρυντικά.. Θα προσπαθώ να μη στεναχωριέμαι για το σπίτι.. Πάντως εδώ θα είμαι και θα σας παρακολουθώ!

και γω στην ίδια φάση με σένα είμαι καλή μου...τι κάνω?Εχω στεγνωτήριο, οπότε καθημερινά πλυντήριο - στεγνωτήριο - ντουλάπα-τέρμα το σίδερο, φαγάκι από μαμά- πεθερά, γυναίκα κάθε 15 και εγω καθημερινά αερίζω παπλώματα, στρωσίδια κλπ, κανένα ξεσκόνισμα στα δωμάτια που είναι τα παιδιά και τακτοποίηση των διάφορων που γυρνοβολάνε για να μη δημιουργηθεί χάος....μόνο αυτά. καλή μας ευκολία!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Χαίρετε! Έχω καιρό να γράψω.. Γέννησα τη Δευτέρα το 2ο παιδάκι μου! Ήθελα να ρωτήσω..σε περιόδους σαν κι αυτές με 2 μωρά και με την επιλόχειο κατάθλιψη και με ένα σχετικά μεγάλο σπίτι είναι εφικτό το easy living;; Πραγματικά κάθε συμβουλή θα είναι χρήσιμη! Αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι το σπίτι μου χάλια!

Να σου ζησει και να τα χαιρεσαι γερα και δυνατα και τα δυο!!

Εγω εχω 4,το 4 πριν 5 μηνες,διαφορα με το τριτο 8 χρονια,λοιπον θα σου δωσω μια συμβουλη γιατι εγω τωρα το καταλαβα,ευχαριστησου τα παιδακια σου,παιξε χορτασε καθε στιγμη,τα χρονια περνανε γρηγορα,τα μικρακια μεγαλωνουν.....οι δουλειες ομως παααααααλι εδω θα ναι.........

Ειρηνη και εμενα μ αρεσει να βλεπω τις συμβουλες σου οχι να τις ψαχνω.

Εγω γυρισα αργα ειχαμε παει για την γιορτη των μεγαλων και εκανα μονο νεροχυτη,κρεββατια ,σκουπισμα!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σας! Είναι ενθαρρυντικά.. Θα προσπαθώ να μη στεναχωριέμαι για το σπίτι.. Πάντως εδώ θα είμαι και θα σας παρακολουθώ!

Κούκλα μου κρατάς στα χέρια σου τη χαρά της νέας ζωής που εσύ έφτιαξες (εντάξει με λίγη βοήθεια από συζυγο) και θα σκας για το σπίτι; Μου είναι αδιανόητο!!!

Δίνε οδηγίες. Μόνο!

sbxre6a2f.png

Γεια σας κοριτσια. Σας παρακολουθω καιρο. Ολες οι συμβουλες χρησιμες

Ειρηνη τελειο το blog. Γραφτηκα κιόλας. Προσωπικά νομιζω θα βολεψει γιατι εδω χανομαστε. Να τηρησετε οπωσδηποτε αυτο με τις κατηγοριες. Αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια οργανωμενω.

Μετακομισα σε καινουριο σπιτι. Αυτη τη στιγμη ωαχνουμε για βιβλιοθηκη (οπωτε ιστεω θα τακτοποιηθουν πολλα εκει) Απλα ροβληματιζομαι λιγο με θεματα διακομισεης. (τπαρχουν ηδη 2 στυλ εππλων)

Και καλοπιανω τον αντρα μου για ξεκαθαρισμα. Κληρονομησα 10 κουτες μεγαλες. τα παιδικα του παιχνιδια και γκρρρρρρ

Διαφημίσεις

Καλό θα ήταν ό,τι αγοράζεις από εδώ και μπρος να είναι του απόλυτου γούστου σας. Εμείς προτιμούμε τα πολύ ογκωδη αντικείμενα να είναι απλά και λιτά για να μη "φωνάζουν" μέσα στο χώρο και τα βαρεθούμε. Από την 'αλλη αν κάτι σου κάνει τρελό κλικ εεεε δεν αντιστέκεσαι.

Κορίτσια έχω πολλές κρεμάστρες ρούχων που δε θέλω, τι να τις κάνω (είναι σε καλή κατάσταση).

sbxre6a2f.png

Για πηγαινε να δεις... τι υπάρχει κάτω από τα σκεπάσματα.....!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Είδα,είδα...!Εριξα έναν ύπνο ξεγυρισμένο,ο άντρας μου ηρθε και έφυγε ξανά για δουλειά και το πιτσιρίκι μου κοιμάται ακόμη....Πάω να τακτοποιήσω τη στοίβα με τα σιδερωμένα από προχθές!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλό θα ήταν ό,τι αγοράζεις από εδώ και μπρος να είναι του απόλυτου γούστου σας. Εμείς προτιμούμε τα πολύ ογκωδη αντικείμενα να είναι απλά και λιτά για να μη "φωνάζουν" μέσα στο χώρο και τα βαρεθούμε. Από την 'αλλη αν κάτι σου κάνει τρελό κλικ εεεε δεν αντιστέκεσαι.

Κορίτσια έχω πολλές κρεμάστρες ρούχων που δε θέλω, τι να τις κάνω (είναι σε καλή κατάσταση).

Πέταξε τις πιο άχρηστες,κράτησε 5-6 και τις υπόλοιπες δώσε τις,σίγουρα κάπιοα μαμά,πεθερά θα τις χρειάζεται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσια. Σας παρακολουθω καιρο. Ολες οι συμβουλες χρησιμες

Ειρηνη τελειο το blog. Γραφτηκα κιόλας. Προσωπικά νομιζω θα βολεψει γιατι εδω χανομαστε. Να τηρησετε οπωσδηποτε αυτο με τις κατηγοριες. Αν και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι τελεια οργανωμενω.

Μετακομισα σε καινουριο σπιτι. Αυτη τη στιγμη ωαχνουμε για βιβλιοθηκη (οπωτε ιστεω θα τακτοποιηθουν πολλα εκει) Απλα ροβληματιζομαι λιγο με θεματα διακομισεης. (τπαρχουν ηδη 2 στυλ εππλων)

Και καλοπιανω τον αντρα μου για ξεκαθαρισμα. Κληρονομησα 10 κουτες μεγαλες. τα παιδικα του παιχνιδια και γκρρρρρρ

Δώσε μας λίγες πληροφορίες παραπάνω για το χώρο και το στυλ και ίσως σεβοηθήσουμε.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Chrifili! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!!!!!!

Πάντα γερό κι ευτυχισμένο!!!!!!!!!!!

Και όντως, ζήτα από τους άλλους να σε βοηθήσουν με το σπίτι!

Αν δεν το κάνουν τώρα, πότε θα το κάνουν; ;)

Ειρήνη, συγχαρητήρια για το blog! Είναι τέλειο!!

Πώς γραφόμαστε μέλη για να μπορούμε να κάνουμε σχόλια;

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...