Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι κάνετε κορίτσια μου? Μπήκα να σας γράψω σκηνικο

Το πρωί που πηγα τον μεγαλο σχολείο άφησα τη μικρή να κοιμάται με τον μπαμπά της και έλειψα κανα μισάωρο. Στο γυρισμό έξω απτην πόρτα με παίρνει τηλ ο άντρας μου του λέω απέξω είμαι. Μπαίνω να δω τι έγινε και μου λέει ξύπνησε η μικρή και μεζαλισε "κακα κακα κακα μαμά κακα κακα μαμ κακα λάλα(γάλα) μαμ κακα " την βγάζω και γώ απ το δωμάτιο και τρέχει και παίρνει αγκαλιά την κούκλα της την "Κοκό" (=Κακα!) και σαν να μην έφτανε αυτό την έβαλε τάχα μου στο στήθος της να την θηλασει!!! Ε, εμεινα καπως ετσι :shock::shock::shock::shock::shock:

Κού κου βα κου κου βα κου κου βα βα βα βα βαα !!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τέλεια νέα Ειρήνη! και οι αιματολογικές το ίδιο καλές θα είναι ;)

μπήκα μόνο για να διαβάσω τα νέα σας....

Σήμερα είμαι με το γιο σπίτι, είχε δέκατα χτες το μεσημέρι που τον πήρα, η δασκάλα του είπε ότι το τελευταίο τέταρτο πριν το σχόλασμα ήταν πεσμένος. Πήραμε το ομοιο και το βραδυ έφτασε μέχρι 38,3, σήμερα το πρωί δεν είχε πυρετό αλλά εννοείτε δεν τον πήγαμε σχολείο, ίσως αύριο αν δεν ξανακάνει.... που δεν νομίζω δλδ :)

Καλημέρα σε όλες σας και να έχετε μια καλή μέρα!

Καλημέρα!

Σπίτι σήμερα...έχω μαγείρεμα και καθάρισμα! Το μεσημέρι οδοντίατρο και το απόγευμα ενημέρωση γονεών...αν δεν είμαι πρησμένη και αν δεν πονάω θα πάω...αλλιώς ο σύζυγος!

θα σας διαβάσω μετά!

καλημερα κοριτσαρες

να καλως ορισω τις νεες της παρεας!

ειρηνη....δεν θα σχολιασω για τις απανωτες φαπες μονο θα κρατησω απο ολο αυτο οτι εχεις μεγαλωσει ενα θαυμασιο ανθρωπακι!!!(με συγκινησε πολυ η συμπεριφορα του) κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο απ' ολα. μπραβο για τις εξετασεις να συνεχισετε ετσι!

4u περαστικα στο φιλαρακι μας, εμεις τωρα πλεον καλα αλλα ειχε 2 βραδια κρισεις δυσπνοιας κ στο τσακ γλιτωσαμε το παιδων....

χρυσα ειδες διπλα που σου εγραψα για τα singulair?(για τον μικρο σου που εχει συχνα βηχα) αν δεν τα εχετε παρει ρωτα τον στον γιατρο σας. εμεις 2 χειμωνες εχουμε σωθει με αυτα, για φετος δεν τα εχουμε ξεκινησει ακομα απο Νοεμβρη ως Απριλιο τα παιρνουμε κ γλιτωνουμε κ αντιβιωση κ εισπνεουμενα.

κικη πεθαινω με τα σαρδαμ της κορης σου...α και να θυμηθω να πλυνω το βεσεσερ μου σημερα!!

αρετουλα περαστικα σας

yori τι εγινε με τις εξετασεις της κορης σου?? μπορει κ να εχεις γραψει αλλα εχω χασει επεισοδια γραφουμε πολλες πλεον κ δεν προλαβαινω να παρακολουθω κ να σχολιαζω οσο θελω.

ευα ελπιζω να πηγαινουν ολα οπως προβλεπεται με τις λιγοτερες δυνατον παρενεργειες, σας σκεφτομαι.

ρενατα που εισαι???????

γιωτα πως παει το πειραμα με την αλλαγη προγραμματος της μικρης?? ευχομαι να σας βγει οπως βολευεστε.

εμεις καλουτσικα σε αναμονη της βιοψιας της μαμας(δεν ποναει ευτυχως).

κανω πολλεεεεεες δουλειες αυτες τις μερες θελω ολη την σελιδα για να τις γραψω.

τωρα βαζω λαζανια με σπανακι κ οταν τελειωσουν παω για τα μποτε μου(λεισερ αποτριχωση, βαφη μαλλι κ σχημα φρυδι) κ γυρναω φρεσκια να συνεχισω δουλειες....αχ για τον κουβα κ την σφουγγαριστρα θα στολιστω καλε!!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κουκλιτσες!!

Πολύ δουλεια χτες και σήμερα σηκωθηκα 06,30 γιατι ηθελα να κανω και τα μαλλακια μου πριν την δουλεια

Σας βάζω φωτο απο τα κεικ που εφτιαξα χτες ( εχω μια επισκεψη σήμερα και ήθελα να βάλω την πινελια μου στον καφέ)

πριν την σοκολάτα

DSC00774_zps6fa69d6d.jpg

με την σοκολάτα

DSC00775_zps3a44d4df.jpg

:)

Διαφημίσεις

εμεις καλουτσικα σε αναμονη της βιοψιας της μαμας(δεν ποναει ευτυχως).

κανω πολλεεεεεες δουλειες αυτες τις μερες θελω ολη την σελιδα για να τις γραψω.

τωρα βαζω λαζανια με σπανακι κ οταν τελειωσουν παω για τα μποτε μου(λεισερ αποτριχωση, βαφη μαλλι κ σχημα φρυδι) κ γυρναω φρεσκια να συνεχισω δουλειες....αχ για τον κουβα κ την σφουγγαριστρα θα στολιστω καλε!!!!!

σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που δεν πονάει η μαμά σου! Φιλιά στην σφουγγαρίστρα γιατί την έχω χάσει τώρα τελευταία και θα της έχω λείψει!!! :P

Καλημερα κοριτσια!!!!Τι κανετε?

Εγω νιωθω καπως περιεργα,σαν αρρωστη,σαν...δεν ξερω πως να το περιγραψω,μαλλον ειναι απο την κουραση...

Αλλα σημερα μαλλον τελειωνω,εχω να κατεβασω πινακες(που δεν προλαβα εχθες),να πλυνω μπαλκονια,μπατζουρια(μπλιαχ),τζαμια και τρελο σιδερο....

Καλημερα!!!!

καλημερα κουκλιτσες!!

Πολύ δουλεια χτες και σήμερα σηκωθηκα 06,30 γιατι ηθελα να κανω και τα μαλλακια μου πριν την δουλεια

Σας βάζω φωτο απο τα κεικ που εφτιαξα χτες ( εχω μια επισκεψη σήμερα και ήθελα να βάλω την πινελια μου στον καφέ)

πριν την σοκολάτα

DSC00774_zps6fa69d6d.jpg

με την σοκολάτα

DSC00775_zps3a44d4df.jpg

:)

Μιαμ-Μιαμ!!!!!!!!

Καλημερα Σοφακι!!!!

τέλεια νέα Ειρήνη! και οι αιματολογικές το ίδιο καλές θα είναι ;)

μπήκα μόνο για να διαβάσω τα νέα σας....

Σήμερα είμαι με το γιο σπίτι, είχε δέκατα χτες το μεσημέρι που τον πήρα, η δασκάλα του είπε ότι το τελευταίο τέταρτο πριν το σχόλασμα ήταν πεσμένος. Πήραμε το ομοιο και το βραδυ έφτασε μέχρι 38,3, σήμερα το πρωί δεν είχε πυρετό αλλά εννοείτε δεν τον πήγαμε σχολείο, ίσως αύριο αν δεν ξανακάνει.... που δεν νομίζω δλδ :)

Περαστικα 4U!

Διαφημίσεις

Κορούλες καλημέρα.

Σας γράφω 2 λογάκια και φεύγω για δουλίτσα.

Χθες, η εξέταση για το πάγκρεας του φιογκακίου βγήκαν εξαιρετικές! :P

Σήμερα, το μεσημεράκι, θα αφήσω μήνυμα στη γιατρό, να την ενημερώσω και θα προσπαθήσω να μάθω και τις αιματολογιές που κάναμε στο νοσοκομείο προχθες. Για να δουμε. Ελπίζω να είναι ολα καλα!

Σας φιλώ γλυκά, ευχαριστηθείτε την όμορφη μέρα, θα τα πούμε μετα.

Φιλιά σε ολες

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!Υπεροχα νεα!!!!

Καλημέρα παρεάκι!

Ειρήνη, μπράβο για τα καλά νέα, άλλο κακό να μη σας βρει! Φιλιά στο γλυκό φιογκάκι!

Χρύσα, Αρετή, 4γιου περαστικά στα μικρά σας.

Μαριάννα, πλάκα έχει η μικρή σου! Για τις κατσαρίδες, νομίζω το έχω ξαναπεί, η πιο "καθαρή" λύση είναι το οινόπνευμα. Το μπλε που είναι φθηνό το χρησιμοποιώ για γρήγορο πέρασμα καθρέφτες-τζάμια. Αν δω κατσαρίδα, τη λούζω και λίγα δευτερόλεπτα μετά, πάρτην κάτω. Απολυμαίνει και δεν επιβαρύνομαι με χημικά!

Χθες ξενυχτήσαμε και άργησα να πάρω μπρος σήμερα. Παίξαμε ρίσκ καμιά 10αριά άτομα σε σπίτι φίλου (οι μόνοι Έλληνες ήμασταν εμείς) και ξαφνικά γίνεται το εξής κουλό: ένα παιδί πίνει λίγο νερό, αρχίζει να βήχει, σκέφτομαι ότι πνίγεται, σηκώνεται βήχοντας, κάνει δυο βήματα προς τη μπαλκονόπορτα και σωριάζεται πάνω στο ψυγείο, που άνοιξε και έσπασαν διάφορα, και πέφτει κάτω! Πεταχτήκαμε όλοι πάνω, πανικός! Όπως καταλαβαίνετε πάθαμε σοκ! Ευτυχώς το παιδί δεν έπαθε τίποτα, δε χτύπησε καν το κεφάλι του. Λιποθύμησε για 2 δευτερόλεπτα λόγω υπότασης. Ειρήνη, εσένα σκέφτηκα! Αχ τι τρομάρα πήραμε, είμαστε και μακριά το νοσοκομείο! Έχω κι εγώ κατά καιρούς λιποθυμήσει, ευτυχώς ποτέ δε χτύπησα σοβαρά πέφτοντας (είναι πολύ επικίνδυνο)

Πολλά έγραψα! Πάω να σουλουπώσω το τροχόσπιτο και να βγω στον ήλιο! Ακούω όλα τα πουλάκια να τιτιβίζουν χαρούμενα :) Καλημέρα!!

Περαστικά!

Για τις κατσαρίδες, νομίζω το έχω ξαναπεί, η πιο "καθαρή" λύση είναι το οινόπνευμα. Το μπλε που είναι φθηνό το χρησιμοποιώ για γρήγορο πέρασμα καθρέφτες-τζάμια. Αν δω κατσαρίδα, τη λούζω και λίγα δευτερόλεπτα μετά, πάρτην κάτω. Απολυμαίνει και δεν επιβαρύνομαι με χημικά!

Μιλάς για τις μεγάλες που τρέχουν σαν τρελές ή για τις κανονικές??????? Αν την κυνηγάω με το οινόπνευμα θα το αδειάσω σε όλο το σπίτι μέχρι να την πετύχω....ουφ τις θυμήθηκα και συγχίστηκα....!!! Όταν πηγαίνω στο χωριό καλοκαίρι είμαι μονίμως σε επιφυλακή μην δω καμία!

Περαστικά στα αρρωστούλικα...!!!

Εγώ μαγείρεψα, σκούπισα το σπίτι, άδειασα σκουπίδια, γέμισα τα καλαθάκια όλα με σακούλες, έστρωσα κρεβάτια, αέρισα σπίτι, έβαλα πλυντήριο και πάω να απλώσω πλυντήριο :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...