Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Ο γιατρός σου τι προτείνει??? Το ενδομητριο είναι εντάξει?

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις επί του επαγγελματικού.

Νιώθω ότι δεν έχω την πολυτέλεια να μην πάω. Τα οικονομικά μας δεδομένα θα αλλάξουν (κι άλλο) από τη νέα χρονιά και όχι προς το καλύτερο, οπότε... ό,τι προκύπτει "καλοδεχούμενο" :|. Απλά στεναχωριέμαι λίγο για τη μικρή, αλλά, όπως το λέτε, είναι για λίγο :roll:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιοκας μου ευτυχως σημερα ειναι καλά και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για να δω τι μαθηματα εχουν κανει για να ξεκινησουμε διαβασμα.Τα χθεσινα τα εχουμε κανει.

Κατα τ'αλλα εβαλα 2 πλυντηρια,ευτυχως το σπίτι ηταν οκ,οπότε καθησα με τον μικρο και μαγειρεψα και μελιτζανες παππουτσακια.Ηρθε η μαμά μου,φαγαμε ,μαζεψα κια ελπίζω να καταφερω σημερα να σιδερωσω.

Καλό διάβασμα! Πάντως, και το να γλιτώνουν τις επιπλοκές και τις αντιβιώσεις από τις ιωσούλες κάτι είναι!

Χρυσάνδα, καλώς ήρθες κι από εμένα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μπράβο για το φιογκάκι Ειρήνη!

Χαρούλα εγώ όταν έχω ημικρανίες βάζω τον άντρα μου και με πατάει με δύναμη πιο πάνω απο τα αυτιά και κάνει κυκλικές κινήσεις...μου περνάει μετά απο λίγο με αυτή την μέθοδο....στην αρχή με πατάει με τόση δύναμη που δεν το καταλαβαίνω...αλλά μετά ισιώνω αμέσως!

Πάω να κοιμηθώ γιατί με το δόντι, το διάβασμα και την περίοδο μαζί...αλλά και ακάπνιστη (αυτό είναι το λιγότερο πλέον)....ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!!!

Ειρήνη μου, περαστικά σου! Σίγουρα δεν ήταν τίποτα. Είδες η κακιά στιγμή, όμως, ρε γμτ :(. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις ό,τι πρέπει για να σε φροντίσεις :D! Σήμερα πονάει πολύ;

Μπράβο στο φιογκάκι για το τεστ και μπράβο στη μανούλα! Να δεις που θα είναι η αρχή σειράς θετικών πραγμάτων. Και θα πάει κλιμακωτά: τα θετικά που έρχονται θα είναι σπουδαιότερα ;)!

Αυτό σκεφτόμουν βρε κορίτσι μου... την κακιά στιγμη, το πιστεύεις? :-(

Πονάει το άτιμο! :tongue:

Ειρηνη μου ,μπραβο στο φιογκάκι για το τετσ,τα πήγε τέλεια!!!!!!

Εσυ εννοειται χρειαζεσαι χρονο,πολλές φορες δεν εξωτερικευουμε το αγχος μας αλλα αυτο δουλευει...

Κων μαμα ,σημερα εχει γενέθλια ο γιοκας σου???Να τον χαιρεσαι!

Χαρούλα περαστικα.Προσωπικα εαν κοιμηθω με πονοκεφαλο γινομαι χειρότερα.

Μαργιο ,ομορφες οι φωτογραφίες που μας εβαλες..

Χρυσανδα ,να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να μας γραφεις οποτε μπορεις.

Ο γιοκας μου ευτυχως σημερα ειναι καλά και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για να δω τι μαθηματα εχουν κανει για να ξεκινησουμε διαβασμα.Τα χθεσινα τα εχουμε κανει.

Κατα τ'αλλα εβαλα 2 πλυντηρια,ευτυχως το σπίτι ηταν οκ,οπότε καθησα με τον μικρο και μαγειρεψα και μελιτζανες παππουτσακια.Ηρθε η μαμά μου,φαγαμε ,μαζεψα κια ελπίζω να καταφερω σημερα να σιδερωσω.

Παλι καλα το παιδι. Εχουμε και τα διαβασματα αμα αρρωστησουμε...:rolleyes:

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις επί του επαγγελματικού.

Νιώθω ότι δεν έχω την πολυτέλεια να μην πάω. Τα οικονομικά μας δεδομένα θα αλλάξουν (κι άλλο) από τη νέα χρονιά και όχι προς το καλύτερο, οπότε... ό,τι προκύπτει "καλοδεχούμενο" :|. Απλά στεναχωριέμαι λίγο για τη μικρή, αλλά, όπως το λέτε, είναι για λίγο :roll:.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

777885dugw57gt25.gif

Αχ μου λειπουν αυτα τα πρωινά, που δεν είχε το φιογκάκι σχολείο και κάναμε τις βόλτες μας.. παντού είχαμε πάει!

Μπράβο κορίτσι μου, είχε και ηλιόλουστη μέρα.

Πονάω μόνο στα χτυπηματα, θα περασει, προσωρινο ειναι.

Το φιογκάκι είναι μια χαρά. Ηρεμος. Ακομα και χθες ηταν τοσο ψύχραιμος. Οταν συνηλθα και μου κραταγε το χερι του ειπα "συγνωμη αγαπη μου, φανταζομαι θα σε τρομαξα, δεν το ηθελα να το παθω αυτο και να σε τρομαξω". Και μου απαντησε

"Δεν πειραζει μαμα, οπως με φροντιζες εσυ στο νοσοκομειο, τωρα θα σε φροντισω και γω....":rolleyes:

Ουτε στο καρδιογραφημα δεν ηθελε να βγει εξω, ελεγε "της ειπα θα της κραταω το χερι" αλλα επρεπε γιατι εβγαλα ολα μου τα πανω ρουχα και οι γιατροι επεμεναν {λογικο}..

Αχ βρε Ειρηνακη μου ποσο γλυκο παιδι ειναι το φιογακι!!!!Να το χαιρεσαι κοριτσακι μου!!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου ,μπραβο στο φιογκάκι για το τετσ,τα πήγε τέλεια!!!!!!

Εσυ εννοειται χρειαζεσαι χρονο,πολλές φορες δεν εξωτερικευουμε το αγχος μας αλλα αυτο δουλευει...

Κων μαμα ,σημερα εχει γενέθλια ο γιοκας σου???Να τον χαιρεσαι!

Χαρούλα περαστικα.Προσωπικα εαν κοιμηθω με πονοκεφαλο γινομαι χειρότερα.

Μαργιο ,ομορφες οι φωτογραφίες που μας εβαλες..

Χρυσανδα ,να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να μας γραφεις οποτε μπορεις.

Οχι Χρυσα μου,τον Ιουλιο εχει.Εχει κολλησει το τικερακι απο τοτε αλλα δεν ξερω να το φτιαξω...

Καλημερα κ απο μενα!σας διαβαζω απο την αρχη του θεματος αλλα με δυο μωρα, ενα εντεκα μηνων κ ενα 2,5 δεν γραφω γιατι συνηθως ειμαι με καποιο απο τα δυο αγκαλια!!οπως εχουν πει κ αλλα κοριτσια ειστε ψυχοθεραπεια!!σημερα ομως εγραψα για να πω στην ειρηνη κουραγιο..ελπιζω να γυρισει αμεσα ο τροχος..

Καλώς σε βρήκαμε και σ ευχαριστώ πολυ για το μήνυμα συμπαράστασης και συμπάθειας.

Σε καταλαβαίνω.. τα πιτσιρικάκια σου ειναι σε φάση που απαιτούν όλη σου την προσοχή. Υπομονή κορίτσι μου!

Υ.Γ. Εvi μου, ευχαριστώ και ελπίζω να περνάτε πολύ καλά στα λατρεμένα ******** {δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει δημόσια την πόλη σου} . ;) Ηταν πολυ ομορφο το σχολιο σου, ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δυστυχώς η άσχημη περίοδος συνεχίζεται για μας.... :roll: δεν έχω λόγια δηλαδή...

Χθες, όλα καλά.. φεύγω από το σπίτι ήρεμη, πάω στο φιογκάκι... όλα εντάξει.Κατά την αιμοληψία και ενώ το φιογκάκι παρέμενε ψύχραιμο και εγώ του κράταγα το χεράκι... ζαλίστηκα... και αυτό ήταν...:-(

Λιποθύμησα και πέφτοντας χτύπησα το κεφάλι μου στα μεταλλικά πόδια ενός ορού.... :-(.

Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα κάτω... όταν συνήλθα είδα πρόσωπα από πάνω μου και τρόμαξα πολυ {ενώ εχω ξαναλιποθυμήσει στο παρελθόν αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί} γιατί αργησα να καταλαβω που ήμουν και ποιοι ήταν όλοι αυτοί.... με σήκωσαν, με ξάπλωσαν και μου έκαναν διάφορες εξετάσεις. Τηλεφώνησαν στον άντρα μου, που ήρθε τρέχοντας... είχε τρελαθεί ο άνθρωπος.. ολα μαζεμένα... :-(...

Το φιογκάκι τρόμαξε σίγουρα αλλά ευτυχώς είναι ψύχραιμος, ήταν δίπλα μου και μου κράταγε το χεράκι. Είχα μουδιάσματα για περισσότερο από 1 ώρα και έτσι έφεραν τραυματιοφορέα και με πήγαν στα επείγοντα...:-(. Εκεί... φαντάζεστε τι γινόταν και είχαμε και το παιδί μαζί.. ευτυχώς στο μεταξύ ήρθε και ο άντρας μου. Με εξέτασαν νευρολόγοι, δεν είδαν κάτι και μου εκαναν καρδιογράφημα. Επίσης δεν είχε κάτι. Τότε μας έστειλαν για αξονική αλλά δεν μπορούσα να κρατω το παιδί άλλο εκεί. Εγώ ζαλιζόμουν, από το χτύπημα, γιατί έχω χτυπήσει σε 3-4 σημεία στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, το φιογκάκι πεινούσε και ειχε κουραστει και ταλαιπωρηθει τοσο πολυ {αφηστε το τι γινοταν εκει μεσα...:? } και επειδη ειχαν περασει τοσες ωρες φυγαμε. Ο αντρας μου φωναζε αλλα το παιδί δεν αντεχε αλλο. Το χω μετανιωσει που φυγαμε, για μενα, οχι για το παιδι, γιατι το παιδι ηταν στα ορια του και τωρα παλι με πηρε ο αντρας μου και φωναζε.

Είμαι καλά, νιώθω μόνο κουρασμένη και πονάει το κεφάλι μου, στη δεξιά πλευρά.. λογικό, από το χτύπημα.

Χθες, κοιμηθηκα απο νωρις, μας πηρε και η γιατρος του μικρού, γύρω στις 22.30 {είχε εφημερία} αλλά μέσα στον ύπνο μου δεν ξέρω τι της έλεγα.. :-(

Θα την πάρω σήμερα κάποια στιγμή.

Πόσες "φάπες" θα φάμε μαζεμένες?

:shock::shock: Τι shock ηταν αυτο ρε ειρηνη,να κανεις οπος δηποτε τη αξονηκη μην το αφησεις...τι να πω δεν περασες και λιγα το τελευταιο καιρο :-(

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δυστυχώς η άσχημη περίοδος συνεχίζεται για μας.... :roll: δεν έχω λόγια δηλαδή...

Χθες, όλα καλά.. φεύγω από το σπίτι ήρεμη, πάω στο φιογκάκι... όλα εντάξει.Κατά την αιμοληψία και ενώ το φιογκάκι παρέμενε ψύχραιμο και εγώ του κράταγα το χεράκι... ζαλίστηκα... και αυτό ήταν...:-(

Λιποθύμησα και πέφτοντας χτύπησα το κεφάλι μου στα μεταλλικά πόδια ενός ορού.... :-(.

Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα κάτω... όταν συνήλθα είδα πρόσωπα από πάνω μου και τρόμαξα πολυ {ενώ εχω ξαναλιποθυμήσει στο παρελθόν αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί} γιατί αργησα να καταλαβω που ήμουν και ποιοι ήταν όλοι αυτοί.... με σήκωσαν, με ξάπλωσαν και μου έκαναν διάφορες εξετάσεις. Τηλεφώνησαν στον άντρα μου, που ήρθε τρέχοντας... είχε τρελαθεί ο άνθρωπος.. ολα μαζεμένα... :-(...

Το φιογκάκι τρόμαξε σίγουρα αλλά ευτυχώς είναι ψύχραιμος, ήταν δίπλα μου και μου κράταγε το χεράκι. Είχα μουδιάσματα για περισσότερο από 1 ώρα και έτσι έφεραν τραυματιοφορέα και με πήγαν στα επείγοντα...:-(. Εκεί... φαντάζεστε τι γινόταν και είχαμε και το παιδί μαζί.. ευτυχώς στο μεταξύ ήρθε και ο άντρας μου. Με εξέτασαν νευρολόγοι, δεν είδαν κάτι και μου εκαναν καρδιογράφημα. Επίσης δεν είχε κάτι. Τότε μας έστειλαν για αξονική αλλά δεν μπορούσα να κρατω το παιδί άλλο εκεί. Εγώ ζαλιζόμουν, από το χτύπημα, γιατί έχω χτυπήσει σε 3-4 σημεία στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, το φιογκάκι πεινούσε και ειχε κουραστει και ταλαιπωρηθει τοσο πολυ {αφηστε το τι γινοταν εκει μεσα...:? } και επειδη ειχαν περασει τοσες ωρες φυγαμε. Ο αντρας μου φωναζε αλλα το παιδί δεν αντεχε αλλο. Το χω μετανιωσει που φυγαμε, για μενα, οχι για το παιδι, γιατι το παιδι ηταν στα ορια του και τωρα παλι με πηρε ο αντρας μου και φωναζε.

Είμαι καλά, νιώθω μόνο κουρασμένη και πονάει το κεφάλι μου, στη δεξιά πλευρά.. λογικό, από το χτύπημα.

Χθες, κοιμηθηκα απο νωρις, μας πηρε και η γιατρος του μικρού, γύρω στις 22.30 {είχε εφημερία} αλλά μέσα στον ύπνο μου δεν ξέρω τι της έλεγα.. :-(

Θα την πάρω σήμερα κάποια στιγμή.

Πόσες "φάπες" θα φάμε μαζεμένες?

οουυυυφφφφφφφφφφφφφφφφ τι να πω χαιρομαι που τωρα εισαι καλυτερα ξεκουρασου λιγακι και εσυ γιατι αυτο το καιρο ταλαιπωρηθηκες πολυ ευχομαι να ειναι το τελευταιο ασχημο που σας συμβαινει περαστικουλια κοριτσακι και νομιζω και εγω οτιπρεπει να κανεις την αξονικη ετσι για καλο και για κακο

διαβαζοντας αυτο το μηνυμα της ειρηνης με επιασε ενας ξαφνικος πονοκεφαλος ηθελα να σχολιασω πολλα αλλα αδυνατο αυτη τη στιγμη

εμεις επιτελους τελειωσαμε τη γενικη και τωρα καθοαι σε ενα ηρεμο και απολυτως τακτοποιημενο και στρωμενο σπιτακι και πολυ το χαιρομαι

σημερα εχουμε κοτοσουπα αφου εχω το μεγαλο απο το πρωι λιγο αρρωστουλη λιγο πυρετο, μπουκωμα και πονοκεφαλο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Ειρήνη μου,

ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!!Και εγώ πιστεύω πως ήταν η κακιά στιγμή... Δεν θα είναι τίποτα να δεις!!Και το φιογκάκι μας εκτός από υπέργλυκο θα ειναι και σούπερ στην υγεία του!!!!!!!!!!!!!Θα σας έχω στις προσευχές μου!!

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, να ευχηθώ πρώτα πρώτα στην Ειρήνη περαστικά, με τόσα που πέρασες τις προηγούμενες εβδομάδες λογικό ο οργανισμός σου να ευαισθητοποιηθεί, συσωρεύτηκε το άγχος και η κούραση και ξέσπασε, όσο μπορεις να ξεκουραζεσαι, μπράβο και στο φιογκακι που στάθηκε δυνατός δίπλα σου!!!

Εγω δούλευα σημερα και δεν έκανα τίποτα, μόνο αέρισα το πρωί και έστρωσα τα κρεβάτια, γυρίσαμε σπίτι με την μικρή στις 9 και τότε καθάρισα τα βασικά στα μπάνια, τακτοποίησα τα σιδερωμένα στην θέση τους, μάζεψα τα παιχνίδια της μικρής απο το δωμάτιο της, την έδωσα την πρώτη δόση γαλατος και περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι με τον μπαμπά της για να κοιμηθεί αφου ξαναπιεί γάλα!!!!

Σας ευχομαι καλο βραδυ!!!

nJ2dp3.png

Αν θέλεις την γνώμη μου, Μαριαννούλα μου, βάλε σε προτεραιότητα τα πιάτα. Το σίδερο θα το κανεις σιγά-σιγά αλλά τα πιάτα νομίζω χρειάζονται άμεσα.

Ειναι λογικό να μην τα προλαβαίνουμε όλα. Γι αυτό χρησιμοποιώ το easy living, έναν προγραμματισμό δηλαδή στο μυαλό μου ώστε να τα "ρεγουλάρω" όλα.

και πράγματι τα πιάτα έκανα τελικά ! Το σίδερο όπως έμεινε να περιμένει ( για άλλη μία μέρα..)
Ήρωα μου!!!!! Τις σκοτώνεις κιόλας???? Εγώ απλά τρέχω με το τέζα!

Χαχαχα με το τεζα τρέχουν σαν παλαβες, αμα δεν πέσει παντόφλα δεν γίνεται δουλειά Χαχαχα!!!!!

Αχ μου λειπουν αυτα τα πρωινά, που δεν είχε το φιογκάκι σχολείο και κάναμε τις βόλτες μας.. παντού είχαμε πάει!

Μπράβο κορίτσι μου, είχε και ηλιόλουστη μέρα.

Πονάω μόνο στα χτυπηματα, θα περασει, προσωρινο ειναι.

Το φιογκάκι είναι μια χαρά. Ηρεμος. Ακομα και χθες ηταν τοσο ψύχραιμος. Οταν συνηλθα και μου κραταγε το χερι του ειπα "συγνωμη αγαπη μου, φανταζομαι θα σε τρομαξα, δεν το ηθελα να το παθω αυτο και να σε τρομαξω". Και μου απαντησε

"Δεν πειραζει μαμα, οπως με φροντιζες εσυ στο νοσοκομειο, τωρα θα σε φροντισω και γω....":rolleyes:

Ουτε στο καρδιογραφημα δεν ηθελε να βγει εξω, ελεγε "της ειπα θα της κραταω το χερι" αλλα επρεπε γιατι εβγαλα ολα μου τα πανω ρουχα και οι γιατροι επεμεναν {λογικο}..

οκ, ελιωσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε λατρεύει αυτό το παιδί!!!!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημερα!!!

Ειρηη μου τι κανεις?εισαι καλυτερα?μπραβο στο φιογκακι για το τεστ..τι γλυκος που ειναι..ευασισθητουλης,αγαπησιαρης..παιδι σου ειναι δεν θα μπορουσε να ηταν αλλιως βεβαια..παντως στην θεα του αιματος και η μυρωδια του σε πολλους ανθρωπους προκαλει κατι..σημερα θα παρετε τις απαντησεις απο τις εξετασεις του?ολα καλα θα ειναι..

Κικη μου εφοσον ειναι μονο για δυο εβδομαδες να την δεχτεις την δουλεια..θα ειναι λιγο δυσκολα αλλα θα περασουν οι μερες γρηγορα και μετα θα αναπληρωσεις τον χρονο με την μικρη..

Η μικρη μου ηταν πολυ ανησυχη χθες..προφανως την ενοχλει ο λαιμος της..δεν εφαγε τιποτα ολη μερα εκτος απο γαλα..ολο το απογευμα ηθελε να την εχω αγκαλια..να δουμε πως θα παει σημερα..ετυχως που ειναι η σειρα της μαμας μου αυτην την εβδομαδα(ερχονται εναλλαξ με την πεθερα για να κρατανε την μικρη μεχρι να ξεκινησει σταθμο)και δεν εχω δουλειες και μαγειρεμα..αχ μανουλα..

Γιωτακι που εισαι?

Χρυσα καλυτερα ο μικρος?

Chrisanda καλως μας ηρθες..να χαιρεσαι τα παιδακια σου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορούλες καλημέρα.

Σας γράφω 2 λογάκια και φεύγω για δουλίτσα.

Χθες, η εξέταση για το πάγκρεας του φιογκακίου βγήκαν εξαιρετικές! :P

Σήμερα, το μεσημεράκι, θα αφήσω μήνυμα στη γιατρό, να την ενημερώσω και θα προσπαθήσω να μάθω και τις αιματολογιές που κάναμε στο νοσοκομείο προχθες. Για να δουμε. Ελπίζω να είναι ολα καλα!

Σας φιλώ γλυκά, ευχαριστηθείτε την όμορφη μέρα, θα τα πούμε μετα.

Φιλιά σε ολες

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες καλημέρα.

Σας γράφω 2 λογάκια και φεύγω για δουλίτσα.

Χθες, η εξέταση για το πάγκρεας του φιογκακίου βγήκαν εξαιρετικές! :P

Μπράβο μπράβο!!:Dτέλος καλό ολα καλά!

Να ευχηθώ μια καλή μέρα για όλες μας!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...