Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Αφού είπες ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις 2ο στον ίδιο κύκλο.. Αρα βάζεις αυτό που έχεις τώρα.. κι αν μείνεις έγκυος όλα καλά. Αν αποτύχει, που το απευχομαι,  αποφασίζεις μετά. Γνώμη μου.. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αυτό πιστεύω και εγώ Ειρηνάκι...σε έτρωγε εκ των έσω...ξεκουράσου και ηρέμησε...φυσικό είναι πονάς στο κεφάλι αφού έπεσες απότομα και όχι ελεγχόμενα άρα έφαγες γερό χτύπημα! Περαστικά και αγύριστα εύχομαι κοριτσάκι μου!!!

Ναι Βασιουλα μου, με έτρωγε, οπως το λέτε όλες. Γιατί η νευρολόγος μου είπε "από άγχος είσαι φουλ"... :-(

Ε, γίνανε πολλά τελευταία με το παιδάκι μου οπότε... :?

Να σας πω και ένα καλό νέο που σας έχω ζαλίσει τελευταία?

Το φιογκάκι μας πήρε Α; {άλφα με ερωτηματικό} στο διαγώνισμα της Ιστοριας... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου περαστικά και γρήγορα.

Μην στεναχωριέσαι για την αξονική που δεν έκανες, στην πρότειναν επειδή λυποθύμισες μέσα στο νοσοκομείο ακολούθησαν το πρωτόκολο κλπ, αν είχες λυποθυμίσει απουδήποτε αλλαού ούτε που θα πήγαινες στο νοσοκομείο.

Σου βγήκε όλο το συσωρευμένο στρες, δεν πέρασες και λίγα αλλά και μόνο το παιδάκι σου στο νοσοκομείο είναι αρκετό.

Μήπως τώρα πρέπει να θυμηθείς την συμβουλή που μας δίνεις? Μήπως πρέπει να φροντίσεις λίγο παραπάνω και το κουφαράκι σου?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ειρήνη μου περαστικά και γρήγορα.

Μην στεναχωριέσαι για την αξονική που δεν έκανες, στην πρότειναν επειδή λυποθύμισες μέσα στο νοσοκομείο ακολούθησαν το πρωτόκολο κλπ, αν είχες λυποθυμίσει απουδήποτε αλλαού ούτε που θα πήγαινες στο νοσοκομείο.

Σου βγήκε όλο το συσωρευμένο στρες, δεν πέρασες και λίγα αλλά και μόνο το παιδάκι σου στο νοσοκομείο είναι αρκετό.

Μήπως τώρα πρέπει να θυμηθείς την συμβουλή που μας δίνεις? Μήπως πρέπει να φροντίσεις λίγο παραπάνω και το κουφαράκι σου?

Βέβαια κοριτσάκι μου και έχεις πολύ δίκιο.

Αλλά πραγματικά, προσέχω πολύ. Και τρώω πολύ καλά και κοιμάμαι νωρίς και τις ώρες που χρειάζομαι για να νιώσω καλά.

Νομίζω πως ήταν το άγχος μου σε συνδυασμό με το αιματάκι που μύρισε τόσο έντονα... :rolleyes:. Ετυχε ρε γμτ να χτυπησω κι ολας εκει στα σιδερένια πόδια του ορού... που να με πιάσει η καημένη η γιατρός, δεν πρόλαβε. Είμαι και γρήγορη η άτιμη... :tongue:

Δεν θα πάω και tae τις επόμενες ημέρες, εννοείται.. απλώς τώρα περιμένουμε τις εξετάσεις του φιογκακίου και αυτό δουλεύει μέσα μου προφανώς. Αλλά πιστεύω πως όλες θα είναι καλές.

Ευχαριστώ ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

κορίτσια έχω ένα τρομερό πονοκέφαλο απο χθες το βράδυ... άλλο πράμα!!! Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου και είμαι ήδη λιώμα!! έχω πάρει του κόσμου τα παυσίπονα άλλα ο πόνος καλά κρατεί!!!!

αν μπορέσω και είμαι καλύτερα θα μπω το βραδάκι!

Ειρήνη μου τέλος λοιπόν κ αυτή η περιπέτεια...μπράβο και για το Α σας!!

Κική μου επειδή ρωτάς εγω προσωπικά δεν θα πήγαινα στο σεμινάριο και να λείπω τόσες ώρες, αλλά εγω εχω δυο παιδιά κ το ενα μικρότερο από το δικό σου και θηλάζει κιόλας κλπ...εσυ όμως με τα δικά σου δεδομένα νομίζω μπορείς να πας, ε λίγες μέρες είναι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?

Εμεις το πρωι σηκωθηκαμε και μετα το πρωινο πηγαμε περιπατο με το γιο μου και παιδικη χαρα,χωρις καροτσι,το καταευχαριστιεται να περπαταει,γυρισαμε τηγανι γαυρο και εβρασα πατατουλες,ταισα τον μικρο και τον εβαλα για υπνο,εβαλα στην θεση τους τα πιατα που ειχα πλυνει το βραδυ και επλυνα κατι λιγα που ειχαν βγει,επλυνα με χλωρινη το μπανιο πολυ καλα απο ακρη σε ακρη,πλακακια τα παντα,τωρα περιμενω να στεγνωσει γιανα βαλω στην θεση τους κατι πραγματακια,το απογευμα θελω να κανω πορτες και ντουλαπες εξωτερικα(τα φυλλα) και να κατεβασω τους πινακες για να τους ξεσκονισω,αυριο μου μενουν μπαλκονια και τελειωνω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

κορίτσια έχω ένα τρομερό πονοκέφαλο απο χθες το βράδυ... άλλο πράμα!!! Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου και είμαι ήδη λιώμα!! έχω πάρει του κόσμου τα παυσίπονα άλλα ο πόνος καλά κρατεί!!!!

αν μπορέσω και είμαι καλύτερα θα μπω το βραδάκι!

Περαστικά σου κορίτσι μου.

Ο αντρας μου έχει χρόνια ημικρανίες και βλέπω τι τραβάει... :-(

Πιες μπόλικο νεράκι, φάει λίγα καρύδια αν έχεις και φυσικά ξεκουράσου. Περαστικά!

777885dugw57gt25.gif

Κικη μου εγω θα πηγαινα στο σεμιναριο,αφου λες πως τα χρηματα ειναι καλα και μονο για δυο εβδομαδες.Ειναι δυσκολες οι εποχες για να λεμε οχι στις δουλειες που προκειπτουν,μη στεναχωριεσαι για την μικρη σου(και εγω το ιδιο θα ενιωθα)αλλα ειναι μονο για λιγο!

Βέβαια κοριτσάκι μου και έχεις πολύ δίκιο.

Αλλά πραγματικά, προσέχω πολύ. Και τρώω πολύ καλά και κοιμάμαι νωρίς και τις ώρες που χρειάζομαι για να νιώσω καλά.

Νομίζω πως ήταν το άγχος μου σε συνδυασμό με το αιματάκι που μύρισε τόσο έντονα... :rolleyes:. Ετυχε ρε γμτ να χτυπησω κι ολας εκει στα σιδερένια πόδια του ορού... που να με πιάσει η καημένη η γιατρός, δεν πρόλαβε. Είμαι και γρήγορη η άτιμη... :tongue:

Δεν θα πάω και tae τις επόμενες ημέρες, εννοείται.. απλώς τώρα περιμένουμε τις εξετάσεις του φιογκακίου και αυτό δουλεύει μέσα μου προφανώς. Αλλά πιστεύω πως όλες θα είναι καλές.

Ευχαριστώ ;)

Ειρήνη μου, περαστικά σου! Σίγουρα δεν ήταν τίποτα. Είδες η κακιά στιγμή, όμως, ρε γμτ :(. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις ό,τι πρέπει για να σε φροντίσεις :D! Σήμερα πονάει πολύ;

Μπράβο στο φιογκάκι για το τεστ και μπράβο στη μανούλα! Να δεις που θα είναι η αρχή σειράς θετικών πραγμάτων. Και θα πάει κλιμακωτά: τα θετικά που έρχονται θα είναι σπουδαιότερα ;)!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Τι κανετε?

Εμεις το πρωι σηκωθηκαμε και μετα το πρωινο πηγαμε περιπατο με το γιο μου και παιδικη χαρα,χωρις καροτσι,το καταευχαριστιεται να περπαταει,γυρισαμε τηγανι γαυρο και εβρασα πατατουλες,ταισα τον μικρο και τον εβαλα για υπνο,εβαλα στην θεση τους τα πιατα που ειχα πλυνει το βραδυ και επλυνα κατι λιγα που ειχαν βγει,επλυνα με χλωρινη το μπανιο πολυ καλα απο ακρη σε ακρη,πλακακια τα παντα,τωρα περιμενω να στεγνωσει γιανα βαλω στην θεση τους κατι πραγματακια,το απογευμα θελω να κανω πορτες και ντουλαπες εξωτερικα(τα φυλλα) και να κατεβασω τους πινακες για να τους ξεσκονισω,αυριο μου μενουν μπαλκονια και τελειωνω!!!!!!!!!!

Αχ μου λειπουν αυτα τα πρωινά, που δεν είχε το φιογκάκι σχολείο και κάναμε τις βόλτες μας.. παντού είχαμε πάει!

Μπράβο κορίτσι μου, είχε και ηλιόλουστη μέρα.

Ειρηνακη πως εισαι?νιωθεις καλυτερα?

Ο μικρος εχει ηρεμισει καθολου?Μπραβο του!!!Εσχισε στο τεστ!!!

Πονάω μόνο στα χτυπηματα, θα περασει, προσωρινο ειναι.

Το φιογκάκι είναι μια χαρά. Ηρεμος. Ακομα και χθες ηταν τοσο ψύχραιμος. Οταν συνηλθα και μου κραταγε το χερι του ειπα "συγνωμη αγαπη μου, φανταζομαι θα σε τρομαξα, δεν το ηθελα να το παθω αυτο και να σε τρομαξω". Και μου απαντησε

"Δεν πειραζει μαμα, οπως με φροντιζες εσυ στο νοσοκομειο, τωρα θα σε φροντισω και γω....":rolleyes:

Ουτε στο καρδιογραφημα δεν ηθελε να βγει εξω, ελεγε "της ειπα θα της κραταω το χερι" αλλα επρεπε γιατι εβγαλα ολα μου τα πανω ρουχα και οι γιατροι επεμεναν {λογικο}..

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου ,μπραβο στο φιογκάκι για το τετσ,τα πήγε τέλεια!!!!!!

Εσυ εννοειται χρειαζεσαι χρονο,πολλές φορες δεν εξωτερικευουμε το αγχος μας αλλα αυτο δουλευει...

Κων μαμα ,σημερα εχει γενέθλια ο γιοκας σου???Να τον χαιρεσαι!

Χαρούλα περαστικα.Προσωπικα εαν κοιμηθω με πονοκεφαλο γινομαι χειρότερα.

Μαργιο ,ομορφες οι φωτογραφίες που μας εβαλες..

Χρυσανδα ,να χαιρεσαι τα παιδακια σου και να μας γραφεις οποτε μπορεις.

Ο γιοκας μου ευτυχως σημερα ειναι καλά και περιμενω να με παρουν τηλεφωνο για να δω τι μαθηματα εχουν κανει για να ξεκινησουμε διαβασμα.Τα χθεσινα τα εχουμε κανει.

Κατα τ'αλλα εβαλα 2 πλυντηρια,ευτυχως το σπίτι ηταν οκ,οπότε καθησα με τον μικρο και μαγειρεψα και μελιτζανες παππουτσακια.Ηρθε η μαμά μου,φαγαμε ,μαζεψα κια ελπίζω να καταφερω σημερα να σιδερωσω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...