Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , kate82 είπε:

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Ο συγκεκριμένος στον εντελώς φυσικό δε δίνει απολύτως τπτ. Μονο στον φυσικό τροποποιημένο. Ανάλογα πως βγαίνουν οι αιματολογικές.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και επό μένα! Δεν γράφω εδώ και καιρό, θα ήθελα να ευχηθώ στην Ειρήνη μας που αγαπάμε πολύ όλα να πηγαίνουν καλύτερα και αυτή να ήταν η τελευταία ατυχία!

Chrisanda καλώς ήρθες στην ομαδική ψυχοθεραπεία :-)

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω βρε Ειρήνη... Το παιδί για λίγες ώρες σε γιαγιά ή παππού ή μια καλή φίλη θα ναι μια χαρά. Πήγαινε να κάνεις ότι εξετάσεις χρειάζεται. Κακώς έφυγες από εκεί χθες... Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους σας

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειρηνάκι συμφωνώ με την Αρετή, την Ελιν και τα άλλα κορίτσια, το πιο πιθανό είναι να μην είναι τίποτα παθολογικό. Εύχομαι αυτό να ήταν το τελευταίο που σας βρήκε! Φιλιά για καλημέρα σε όλες!

καλημέρα κοριτσάκια !!

Αχ Βρε Ειρήνη μου τι έχει γίνει ?

Αχ!!! κοριτσάκι μου γλυκό πολλά πολλά περαστικά!!!

Από την κούραση είναι ...σίγουρα και βάζουμε και όλη την θετική μας ενέργεια

Εδω κοντα ειμαι εχω πολύ δουλεια...αλλα ειναι το λιγοτερο!!

Βρε Ειρηνη μου έπρεπε να την κάνεις την εξέταση μια και ήσουν εκει!! Σας φιλώ

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Μπηκα να χαζολογησω και ειδα τα νεα της Ειρηνης μας....

Βρε κοριτσακι μου τι ηταν αυτο παλι?Φνταζομαι το φιογκακι ποσο θα τρομαξε αλλα και ο αντρας σου θα τρελαθηκε μολις τον πηραν τηλ.Τι ατυχια ειναι αυτη που σας κυνηγαει το τελευταιο καιρο?Περαστικα και κατσε ξεκουρασου,προσπαθησε να μην κανεις τιποτα για να ανακτησεις τις δυναμεις σου....Σου στελνω ενα γλυκο φιλι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα! Σας διαβαζω όποτε μπορω αλλά δεν γραφω γιατι δεν...

Μπηκα μονο να γραψω στην Ειρηνη μας περαστικα! Μπορει λογω υπερκοπωσης των τελευταιων ημερων να επαθες μια καλή υπόταση. Σε συνδυσαμο που εβλεπες και την εξεταση του φιογκακιου....Δεν πιστευω οτι ειναι κατι σοβαρο παθολογικο παντως μην αμελησεις να κανεις τις εξετασεις σου γιατι ακομα και στην περιπτωση υπερκοπωσης μπορει να χρειαστεις να παρεις καποιο βιταμινουχο συμπληρωμα (το εχω παθει και μιλάω εκ πειρας). Και προσπαθησε να κατεβασεις ταχυτητες. Καταλαβαινω οτι τη δουλεια δεν μπορεις να την αμελησεις αλλά στο σπιτι κουλαρε οσο γινεται. Ειμαι εδω ο,τι χρειαστεις

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Ωχ εγω τωρα διαβασα τα νεα...χαζευα φωτο στο ιντερνετ και ειπα να της μοιραστω μαζι σας και δεν διαβασα τα προηγουμενα.

Ειρηνακι μου περαστικα και οπως ειπαν και τα κοριτσια κατεβασε λιγο τους ρυθμους σου και κανε τις απαραιτητες εξετασεις....εισαι στην σκεψη και στις προσευχες μου πολλα φιλια!!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστουλικα παιδάκια αλλά πολλά πολλά πολλά περαστικά στην μανούλα μας! Ειρήνη μου γλυκιά εύχομαι να νιώσεις σύντομα καλά και άλλο κακό να μη σας β ει! Μα πόσα να αντέξεις πια? Λογικό μου φαίνεται..

Εγώ εχτες :

Ανοιξα και αερισα όλο το σπίτ

έβαλα ένα πλυντήριο

έβγαλα όλα τα σεντόνια για αλλαγμα

άπλωσα να αεριστουν όλες οι κουβέρτες και όλα τα μαξιλάρια

Αφησα τα στρώματα να πάρουν κι αυτα αέρα και μετά έστρωσα καθαρά σεντόνια

πήρα απέξω τις κουβέρτες και εστρωσα

μάζεψα κάποια στεγνά ρούχα

άπλωσα το πρώτο πλυντήριο και έβαλα και τα σεντόνια μας να πλυθούν

χώρισα και αλλά ρούχα για πλύσιμο

άπλωσα και τα σεντόνια

φάγαμε γιουβετσι που είχε περισσέψει

κοίμησα τη μικρή

εστρωσα τους καναπέδες

Μάζεψα και καθαρίσα το τραπέζι

σκουπισα κάτω από το τραπέζι τα κριθαράκια :rolleyes:

πέταξα τα σκουπίδια

σκουπισα την αυλή

ήρθαν δύο παιδάκια να παίξουν με τα μικρα

παίξαμε, ζωγραφισαμε :)

αφού έφυγαν εβαλα στα μικρα μου να φάνε

μαζέψαμε όλα τα παιχνίδια μας

Τα ετοίμασα για ύπνο

αφού κοιμήθηκαν καθίσαμε με τον αντρουλη μου να φάμε βλέποντας ταινία :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Δεν ήθελα να σας ανησυχήσω. Δεν "μπορούσα" να μην μοιραστώ κι αυτά τα άσχημα νέα μαζί σας αλλά δεν ήθελα να σας ανησυχήσω.

Είμαι καλά. Το μόνο που νιώθω είναι πόνο στη δεξιά μεριά του κεφαλιού, εκεί που χτύπησα που έχω τα καρούμπαλα.

Σας ευχαριστώ που με νοιάζεστε, που ανησυχείτε μαζί μου, που με σκέφτεστε και σκέφτεστε αν μπορείτε να βοηθήσετε κάπου. Ευχαριστώ.

Νομίζω πως με "πείραξε" το αίμα. Πάντα είχα αυτό το θέμα με το αίμα, ειδικά όταν το μυρίσω νιωθω να χάνομαι απλώς χθες, όπως σωστά είπατε είχα και την πίεση τόσων ημερών και...

Η γιατρός χρειαζόταν αρκετό αίμα από το φιογκάκι {του πήραν 4 ειδικά μπουκαλάκια} και η νοσοκόμα, μετέφερε το πλαστικό σωληνάκι από μπουκαλάκι σε μπουκαλάκι... το μύρισα και.. απλώς έτυχε να πέσω σε σημείο άσχημο και χτυπησα. :?

Σήμερα έχω τα χτεσινά ζυμωμένα μπιφτεκάκια και έβαλα και πατατούλες να γίνονται στον φούρνο για να μην έχω να ασχοληθώ. Και σιδέρωσα πολύ. Καθιστή, οπως πάντα αλλά προχώρησα αρκετά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ και τις κοπέλες που δεν γράφουν ποτέ ή γράφουν σπάνια και έγραψαν μόνο και μόνο για να μου ευχηθούν και να μου πουν 2 καλά λόγια, ΟΛΕΣ όμως ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το κασκολάκι.Είναι πλεγμένο με βελόνες και μετά από παρότρυνσή σας πέρσι είχα αρχίσει να πλέκω και να τα δίνω σε φίλους και γνωστούς.Εχω φτιάξει ομάδα στο φατσοβιβλίο και θα βάλω και καινούργια χρώματα τις προσεχείς ημέρες οπότε και θα σας ενημερώσω.

Προσωπικά, το περιμένω με ανυπομονησία, Νάσια μου.

Εφοδίασα το νεσεσέρ μου με τα σερβιετάκια κτλ

Εβαλα νέο πακέτο μωρομάντηλα στο κουτί για το μπάνιο

Εβαλα τις οδοντόβουρτές μας σε ξύδι με λίγο νερό

Συμμάζεψα τα πλυντήρια για σίδερο κ ετοίμασα τη σιδερώστρα στο σαλόνι με το λαπτοπ έτοιμο συνδεδεμένο με τιβι να δω το σήριαλ μου

Έκανα μπάνιο έβαλα κρέμες κ πιτζαμούλες και έγινα άνθρωπος

Έκανα μπάνιο στην μικρή κ ετοιμάστηκε , ήπιε γαλατάκι παραμυθάκι νάνι.

Και.....ξεκίνησα το σίδερο με το σήριαλ μου στις 9μιση κ τελείωσα στις 12μιση νομίζω

Μπράβο Ελενάκι μου.

Εκανες πολλές και σημαντικές δουλίτσες! Εύγε!

Οι φωτογραφίες που έβαλες δε... με πορώνουν!!!!

Αυτό το σ/κ μου φάνηκε ότι πέρασε πολύ γρήγορα :roll:. Καθάρισα σχολαστικά το σπιτάκι μου το Σάββατο και το απόγευμα μετά από πολύ πολύ καιρό μείναμε μέσα. Είχα την ανάγκη για φθινοπωρινό χουχούλιασμα στο σπίτι και το ευχαριστήθηκα. Την Κυριακή πήγαμε με παρέα για φαγητό σε μια πολύ συμπαθητική ταβέρνα στο Μαραθώνα κοντά και σκάσαμε στο φαγητό :rolleyes:. Είχε μερίδες Ειρήνης μάλλον :tongue:!

Σήμερα η μέρα ξεκινησε με πρόταση για δουλειά, την οποία μάλλον θα δεχτώ γιατί είναι για διδασκαλία 40 ωρών σε ένα σεμινάριο και τα χρήματα είναι καλά αλλά... για 2 βδομάδες θα λείπω από το σπίτι σερί 8 το πρωί με 10 παρά το βράδυ. Δε με νοιάζει για τις δουλειές, το σπίτι, την κούραση κτλ. Το παιδάκι μου σκέφτομαι :-(. Είμαι υπερβολική που είναι μόνο για 2 βδομάδες;

Για πες που ακριβώς για να την επισκεφτούμε και μεις ε? :tongue:

Οχι, δεν είσαι καθόλου υπερβολική!

Και γω στη θέση σου θα δεχόμουν τη δουλειά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μέσα μου δεν θα ένιωθα "κάπως"...

Οταν τελειώσεις με το σεμινάριο, πέρασε περισσότερο χρόνο με το μπουμπούκι σου, κάντε και κάτι ωραίο μαζί και... θα "αποζημιωθείτε" και οι δύο! ;)

Όντως δεν βρίσκεις άκρη' date=' αυτην την στιγμή είναι βομβαρδισμένο το σαλόνι και μέσα στα παιχνίδια βρίσκεις καραμέλες, πλαστελίνες, κ.α

Έχω πάρει αυτά τα καλάθακια σε ροζ και λευκό και με έχουν σώσει,[img']http://imageshack.us/a/img703/6677/opl3.jpg[/img]

λέω να πάρω άλλο ενα σε ρόζ και να τα βάζω κάτω απο την κούνια, έλα όμως που έχουμε και καρότσι για την κούκλα και καρότσι sm και κουζίνα.....

Πολύ ωραία η ιδέα σου. Αν υπάρχουν και 3-4 μεγαλύτερα κομμάτια οπως λες. Τα μικροπαίχνιδα, που συνήθως είναι δεκάδες μας εκνευρίζουν περισσότερο στο μάτι.

Έμαθαν καινούριο τραγούδι στο σχολείο. Επίκαιρο:

Βάζει ο Ντούτσερ τη στολή του...! :cool::lol:

χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη, ελπίζω να είναι τέλειες οι εξετάσεις και να ξεμπερδέψατε δια παντός!

Χρύσα, Ειρήνη, Μαρτζ ευχαριστώ για τις συμβουλές! Τελικά θα το βάψω μόνη μου σιγά σιγά (με το άκυρο πρόγραμμα που έχω βλέπω να μου παίρνει μήνες!)

Για τα χρώματα, έχω κίτρινους καναπέδες αλλά θέλω να αλλάξω καλύμματα γιατί είναι φθαρμένα (τους είχα πάρει μεταχειρισμένους). Δε θέλω πια να χρησιμοποιώ ριχτάρια. Τα υπόλοιπα έπιπλα είναι απλά αλλά πολλά είναι χρωματιστά. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και αφού έχω χρόνο να διαλέξω βλέπω να "παίζω" πολύ με το χρώμα σε όλο το σπίτι... σιγά σιγά!

Για ουδέτερο διάβαζα μόλις σήμερα για το greige!

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=greige

Έχω και τα δύο χέρια σε νάρθηκα (αφαιρούμενο) ελπίζω να μου περάσει γιατί δυσκολεύομαι.. Έχω πάθει και ένα σωρό μικροατυχήματα σήμερα. Πάω να κοιμηθώ σύντομα γιατί δεν την παλεύω!

Σας καληνυχτώ!

Μου αρέσει πολυ το χρώμα που σκέφτεσαι. Ειναι υπέροχο, τόσο σικ και φίνο.

Περαστικά. Ελπίζω να βρήκες λίγο χρόνο να ξεκουραστείς. Τενοντίτιδα?

101550392.jpg.rendition.largest.jpg

101649150.jpg.rendition.largest.jpg

Για να παιρνουμε ιδεες για φθινοπωρινη διακοσμηση

Υπέροχες κοριτσάκι μου. Ευχαριστούμε.

Οτι βρεις, μας ενδιαφέρει. :)

777885dugw57gt25.gif

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια εχτες δεν πρόλαβα τελικά να κάνω καθόλου από το σίδερο (όπως υπολόγιζα) και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν πρόλαβα ούτε τα πιάτα να πλύνω και σήμερα έχουνε μαζευτεί..σωροί! Μακάρι να μπορέσω να κάνω σήμερα έστω λίγα . Μέχρι στιγμής ασχολήθηκα με άλλες δουλειές και τα εχω αφήσει για όταν κοιμηθεί η μικρή μου..

Ούτε στον παππού μας εχω πάει καθόλου, με τις παλιο-ιώσεις :( ξέρετε πόσο τον σκέφτομαι? Ειδικά προχτες που βγήκαμε για καφέ, νιώθω και τύψεις, κάπως πρέπει να τα στριμώξω όλα μπας και καταφέρω να πεταχτω..

Άσχετο. Έχουμε γεμίσει μύγες! Πολλές! Και χτες το βράδυ σκότωσα στην αυλή μια κατσαρίδα ! Ελπίζω να ήταν η τελευταία της σεζόν! Τι να πω? Λες και ξανάρθε το καλοκαίρι !

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Εντωμεταξύ βρε κορίτσια εχτες δεν πρόλαβα τελικά να κάνω καθόλου από το σίδερο (όπως υπολόγιζα) και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν πρόλαβα ούτε τα πιάτα να πλύνω και σήμερα έχουνε μαζευτεί..σωροί! Μακάρι να μπορέσω να κάνω σήμερα έστω λίγα . Μέχρι στιγμής ασχολήθηκα με άλλες δουλειές και τα εχω αφήσει για όταν κοιμηθεί η μικρή μου..

Ούτε στον παππού μας εχω πάει καθόλου, με τις παλιο-ιώσεις :( ξέρετε πόσο τον σκέφτομαι? Ειδικά προχτες που βγήκαμε για καφέ, νιώθω και τύψεις, κάπως πρέπει να τα στριμώξω όλα μπας και καταφέρω να πεταχτω..

Άσχετο. Έχουμε γεμίσει μύγες! Πολλές! Και χτες το βράδυ σκότωσα στην αυλή μια κατσαρίδα ! Ελπίζω να ήταν η τελευταία της σεζόν! Τι να πω? Λες και ξανάρθε το καλοκαίρι !

Αν θέλεις την γνώμη μου, Μαριαννούλα μου, βάλε σε προτεραιότητα τα πιάτα. Το σίδερο θα το κανεις σιγά-σιγά αλλά τα πιάτα νομίζω χρειάζονται άμεσα.

Ειναι λογικό να μην τα προλαβαίνουμε όλα. Γι αυτό χρησιμοποιώ το easy living, έναν προγραμματισμό δηλαδή στο μυαλό μου ώστε να τα "ρεγουλάρω" όλα.

777885dugw57gt25.gif

Εισαγωγή στο νοσοκομείο ξαφνικά, αγωνία, εξιτήριο, φόβος για επικείμενη εκ νέου εισαγωγή, τροποποίηση φαγητού κ κάθε τρεις κ λίγο σκέψεις για το αν το παιδί πονά μετά το γεύμα του κ μέσα σε όλα αυτά η καθημερινότητα: νοικοκυριό, διάβασμα, υποχρεώσεις κ εκρεμμότητες εξετάσεων για το παιδί...

Πίεση ουκ ολίγη λέω εγώ.

Αυτό πιστεύω και εγώ Ειρηνάκι...σε έτρωγε εκ των έσω...ξεκουράσου και ηρέμησε...φυσικό είναι πονάς στο κεφάλι αφού έπεσες απότομα και όχι ελεγχόμενα άρα έφαγες γερό χτύπημα! Περαστικά και αγύριστα εύχομαι κοριτσάκι μου!!!

Έχουμε γεμίσει μύγες! Πολλές! Και χτες το βράδυ σκότωσα στην αυλή μια κατσαρίδα ! Ελπίζω να ήταν η τελευταία της σεζόν! Τι να πω? Λες και ξανάρθε το καλοκαίρι !

Ήρωα μου!!!!! Τις σκοτώνεις κιόλας???? Εγώ απλά τρέχω με το τέζα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...