Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη τι εγινε τελικά με το φιογκάκι???

Κική ο Ντουτσερ ειναι φίλος του Βεσεσερ???

Λιλα και εγω τετοια τυροπιττάκια φτιαχνω

1 ποτηρι λάδι ,1 αυγο ,1 φαριναπ και 1 γιαούρτι.Πετυχημενη και νοστιμη συνταγη πάντα.Για τα παιχνιδια υπομονη ,γρηγορα περναει ο καιρός και μεγαλωνουν τα παιδια μας!Λεγε της εσυ ,δειχνε της πάντα και καποια στιγμη θα μαθει.

Καλαμαράκι ,δεν κάθησες καθόλου ε?Τι λίστα ηταν αυτη,καλέ???Με 'γεια τα αγκιστρακια!

Νάσια ,σε σκεφτόμουν σημερα.Πως τα πάτε με τη δασκάλα την καινουρια?

Τελικα ο μικρος εκανε ολη την ημερα δεκατα εως 37,5,παραπονιεται πως εχει ασχημη γευση στο λαιμό του και γενικα ειναι κομμενος.Εαν συνεχισει ο πυρετος αυριο θα τον πάω στο γιατρο.Ολο το απόγευμα παιζαμε επιτραπέζια ,το μεσημερι διαβασαμε όσα εκαναν στο σχολειο και αφου φαγαμε και τον κοιμησα αδειασα το πλυντηριο πιατων ,μαζεψα τα βραδυνα ,επλυνα νεροχυτη ,κουζινα και πάγκους,εκανα το μπάνιο ,σφουγγαρισα εστρωσα τα ριχταρια και συμμάζεψα.Εκανα και ενα μπανάκι ,εβαλα καθαρες πυτζαμούλες και καθησα να χαζεψω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρήνη, ελπίζω να είναι τέλειες οι εξετάσεις και να ξεμπερδέψατε δια παντός!

Χρύσα περαστικά για το μικρούλη... Αρετή ελπίζω η δικιά σου να τη γλίτωσε.

Κωνσταντινομαμά, αν μένετε κοντά στο πάρκο Τρίτση είστε πολύ τυχεροί! Το ανακάλυψα με το ποδήλατο λίγο πριν φύγω από Αθήνα. Όαση!

Λιλομαμά, καλως ήρθες! Για πες για τα τυροπιτάκια!

Ειρήνη84, άλλο ένα ρικουέστ για τη συνταγή της λεμονόπιτας!

4u και Ειρήνη, για πλέξιμο ρωτήστε ό,τι θέλετε! Μου αρέσει πολύ, αν και τώρα με την τενοντίτιδα το έχω ελαττώσει. Μπορώ να προτείνω σχετική σελίδα για ονλάιν εκμάθηση! Έχω και ραπτομηχανή αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να καταπιαστώ.

Βάσια, σκεφτόμουν να σε ρωτήσω αν καπνίζει ο άντρας σου αλλά μου έδωσες την απάντηση!

Χρύσα, Ειρήνη, Μαρτζ ευχαριστώ για τις συμβουλές! Τελικά θα το βάψω μόνη μου σιγά σιγά (με το άκυρο πρόγραμμα που έχω βλέπω να μου παίρνει μήνες!)

Για τα χρώματα, έχω κίτρινους καναπέδες αλλά θέλω να αλλάξω καλύμματα γιατί είναι φθαρμένα (τους είχα πάρει μεταχειρισμένους). Δε θέλω πια να χρησιμοποιώ ριχτάρια. Τα υπόλοιπα έπιπλα είναι απλά αλλά πολλά είναι χρωματιστά. Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και αφού έχω χρόνο να διαλέξω βλέπω να "παίζω" πολύ με το χρώμα σε όλο το σπίτι... σιγά σιγά!

Για ουδέτερο διάβαζα μόλις σήμερα για το greige!

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=greige

Έχω και τα δύο χέρια σε νάρθηκα (αφαιρούμενο) ελπίζω να μου περάσει γιατί δυσκολεύομαι.. Έχω πάθει και ένα σωρό μικροατυχήματα σήμερα. Πάω να κοιμηθώ σύντομα γιατί δεν την παλεύω!

Σας καληνυχτώ!

Ειρηνη τι εγινε τελικά με το φιογκάκι???

Κική ο Ντουτσερ ειναι φίλος του Βεσεσερ???

Λιλα και εγω τετοια τυροπιττάκια φτιαχνω

1 ποτηρι λάδι ,1 αυγο ,1 φαριναπ και 1 γιαούρτι.Πετυχημενη και νοστιμη συνταγη πάντα.Για τα παιχνιδια υπομονη ,γρηγορα περναει ο καιρός και μεγαλωνουν τα παιδια μας!Λεγε της εσυ ,δειχνε της πάντα και καποια στιγμη θα μαθει.

Καλαμαράκι ,δεν κάθησες καθόλου ε?Τι λίστα ηταν αυτη,καλέ???Με 'γεια τα αγκιστρακια!

Νάσια ,σε σκεφτόμουν σημερα.Πως τα πάτε με τη δασκάλα την καινουρια?

Τελικα ο μικρος εκανε ολη την ημερα δεκατα εως 37,5,παραπονιεται πως εχει ασχημη γευση στο λαιμό του και γενικα ειναι κομμενος.Εαν συνεχισει ο πυρετος αυριο θα τον πάω στο γιατρο.Ολο το απόγευμα παιζαμε επιτραπέζια ,το μεσημερι διαβασαμε όσα εκαναν στο σχολειο και αφου φαγαμε και τον κοιμησα αδειασα το πλυντηριο πιατων ,μαζεψα τα βραδυνα ,επλυνα νεροχυτη ,κουζινα και πάγκους,εκανα το μπάνιο ,σφουγγαρισα εστρωσα τα ριχταρια και συμμάζεψα.Εκανα και ενα μπανάκι ,εβαλα καθαρες πυτζαμούλες και καθησα να χαζεψω.

περαστηκα ρε χρυσακο...τι κακο ειναι αυτο καθε 15 μερες ρε παιδι μου το μικρο:?

καλησπερα κοριτσια...

εγω σημερα δεν εκανα πολα στο σπιτι καθος τα εκανα ολα εχθες,οποτε μια που ο μικρος ειναι στους παπουδες ειμαι στη γυρα

:cool: το πρωι πηγα ζαρα να του παρω ρουχαλακια πηρα και για μενα ενα τζιν πουκαμισο απο στρατιβαριους μετα πηγα με το μεγαλο αγορη μακρο για να δουμε κατι και μετα απο τοσα ψωνια γυρησα κατακοπη στο σπιτι :tongue: τεληκα το να εχεις λευτα και να ψωνηζεις δεν ειναι και τοσο καλο,σε κανει κουρελι ρε παιδι μου:tongue::tongue: Ειρηνη καλα αποτελεσματα να εχεις και παλι :neutral:CENTER]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δυστυχώς η άσχημη περίοδος συνεχίζεται για μας.... :roll: δεν έχω λόγια δηλαδή...

Χθες, όλα καλά.. φεύγω από το σπίτι ήρεμη, πάω στο φιογκάκι... όλα εντάξει.Κατά την αιμοληψία και ενώ το φιογκάκι παρέμενε ψύχραιμο και εγώ του κράταγα το χεράκι... ζαλίστηκα... και αυτό ήταν...:-(

Λιποθύμησα και πέφτοντας χτύπησα το κεφάλι μου στα μεταλλικά πόδια ενός ορού.... :-(.

Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα κάτω... όταν συνήλθα είδα πρόσωπα από πάνω μου και τρόμαξα πολυ {ενώ εχω ξαναλιποθυμήσει στο παρελθόν αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί} γιατί αργησα να καταλαβω που ήμουν και ποιοι ήταν όλοι αυτοί.... με σήκωσαν, με ξάπλωσαν και μου έκαναν διάφορες εξετάσεις. Τηλεφώνησαν στον άντρα μου, που ήρθε τρέχοντας... είχε τρελαθεί ο άνθρωπος.. ολα μαζεμένα... :-(...

Το φιογκάκι τρόμαξε σίγουρα αλλά ευτυχώς είναι ψύχραιμος, ήταν δίπλα μου και μου κράταγε το χεράκι. Είχα μουδιάσματα για περισσότερο από 1 ώρα και έτσι έφεραν τραυματιοφορέα και με πήγαν στα επείγοντα...:-(. Εκεί... φαντάζεστε τι γινόταν και είχαμε και το παιδί μαζί.. ευτυχώς στο μεταξύ ήρθε και ο άντρας μου. Με εξέτασαν νευρολόγοι, δεν είδαν κάτι και μου εκαναν καρδιογράφημα. Επίσης δεν είχε κάτι. Τότε μας έστειλαν για αξονική αλλά δεν μπορούσα να κρατω το παιδί άλλο εκεί. Εγώ ζαλιζόμουν, από το χτύπημα, γιατί έχω χτυπήσει σε 3-4 σημεία στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, το φιογκάκι πεινούσε και ειχε κουραστει και ταλαιπωρηθει τοσο πολυ {αφηστε το τι γινοταν εκει μεσα...:? } και επειδη ειχαν περασει τοσες ωρες φυγαμε. Ο αντρας μου φωναζε αλλα το παιδί δεν αντεχε αλλο. Το χω μετανιωσει που φυγαμε, για μενα, οχι για το παιδι, γιατι το παιδι ηταν στα ορια του και τωρα παλι με πηρε ο αντρας μου και φωναζε.

Είμαι καλά, νιώθω μόνο κουρασμένη και πονάει το κεφάλι μου, στη δεξιά πλευρά.. λογικό, από το χτύπημα.

Χθες, κοιμηθηκα απο νωρις, μας πηρε και η γιατρος του μικρού, γύρω στις 22.30 {είχε εφημερία} αλλά μέσα στον ύπνο μου δεν ξέρω τι της έλεγα.. :-(

Θα την πάρω σήμερα κάποια στιγμή.

Πόσες "φάπες" θα φάμε μαζεμένες?

777885dugw57gt25.gif

Τι έπαθες βρε Ειρήνη μου.Από την κούραση θα πρέπει να είναι.Κάτσε να ξεκουραστείς παιδί μου και άστα όλα τα άλλα,θα τα κάνεις αργότερα.Κοίτα λίγο και τον εαυτό σου.

Περαστικά σου και μην σκέφτεσαι αρνητικά τροχός είναι και γυρίζει και όλα θα τελειώσουν και θα ξανά ξημερώσουν όμορφες μέρες.

Καλημέρα κορίτσια μου.

Δυστυχώς η άσχημη περίοδος συνεχίζεται για μας.... :roll: δεν έχω λόγια δηλαδή...

Χθες, όλα καλά.. φεύγω από το σπίτι ήρεμη, πάω στο φιογκάκι... όλα εντάξει.Κατά την αιμοληψία και ενώ το φιογκάκι παρέμενε ψύχραιμο και εγώ του κράταγα το χεράκι... ζαλίστηκα... και αυτό ήταν...:-(

Λιποθύμησα και πέφτοντας χτύπησα το κεφάλι μου στα μεταλλικά πόδια ενός ορού.... :-(.

Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα κάτω... όταν συνήλθα είδα πρόσωπα από πάνω μου και τρόμαξα πολυ {ενώ εχω ξαναλιποθυμήσει στο παρελθόν αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί} γιατί αργησα να καταλαβω που ήμουν και ποιοι ήταν όλοι αυτοί.... με σήκωσαν, με ξάπλωσαν και μου έκαναν διάφορες εξετάσεις. Τηλεφώνησαν στον άντρα μου, που ήρθε τρέχοντας... είχε τρελαθεί ο άνθρωπος.. ολα μαζεμένα... :-(...

Το φιογκάκι τρόμαξε σίγουρα αλλά ευτυχώς είναι ψύχραιμος, ήταν δίπλα μου και μου κράταγε το χεράκι. Είχα μουδιάσματα για περισσότερο από 1 ώρα και έτσι έφεραν τραυματιοφορέα και με πήγαν στα επείγοντα...:-(. Εκεί... φαντάζεστε τι γινόταν και είχαμε και το παιδί μαζί.. ευτυχώς στο μεταξύ ήρθε και ο άντρας μου. Με εξέτασαν νευρολόγοι, δεν είδαν κάτι και μου εκαναν καρδιογράφημα. Επίσης δεν είχε κάτι. Τότε μας έστειλαν για αξονική αλλά δεν μπορούσα να κρατω το παιδί άλλο εκεί. Εγώ ζαλιζόμουν, από το χτύπημα, γιατί έχω χτυπήσει σε 3-4 σημεία στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, το φιογκάκι πεινούσε και ειχε κουραστει και ταλαιπωρηθει τοσο πολυ {αφηστε το τι γινοταν εκει μεσα...:? } και επειδη ειχαν περασει τοσες ωρες φυγαμε. Ο αντρας μου φωναζε αλλα το παιδί δεν αντεχε αλλο. Το χω μετανιωσει που φυγαμε, για μενα, οχι για το παιδι, γιατι το παιδι ηταν στα ορια του και τωρα παλι με πηρε ο αντρας μου και φωναζε.

Είμαι καλά, νιώθω μόνο κουρασμένη και πονάει το κεφάλι μου, στη δεξιά πλευρά.. λογικό, από το χτύπημα.

Χθες, κοιμηθηκα απο νωρις, μας πηρε και η γιατρος του μικρού, γύρω στις 22.30 {είχε εφημερία} αλλά μέσα στον ύπνο μου δεν ξέρω τι της έλεγα.. :-(

Θα την πάρω σήμερα κάποια στιγμή.

Πόσες "φάπες" θα φάμε μαζεμένες?

αμαν βρε Ειρήνη μου, τι ταλαιπωρία κορίτσι μου.....δεν εχω λόγια....όντως πολλά μαζεμένα στα καλά του καθουμένου...ευχομαι μόνο να ταν ενα τυχαίο περιστατικό και να μην υπάρχει κάποιο σοβαρό τραυμα στο κεφάλι. Σου στέλνω τα φιλιά μου και την υποστήριξή μου

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα...Βρε Ειρηνη τι ήταν αυτο πάλι???Σιγουρα τη δεδομένη στιγμη εφταιγε το αγχος σου και η τελευταια ταλαιπωρια αλλα την αξονικη επρεπε να την κανεις,αφου βρεθηκες εκει.Ξεκουρασου τωρα να συνελθεις...

Ο μικρος μου ειχε μεχρι και τη νυχτα πυρετο οπότε οταν ξυπνησει θα τον πάω στο γιατρο.Ολα τα πιτσιρικια ειναι με βηχα και μυξες ,αλλα ισως το περνανε πιο ελαφρια ,με στενοχωρει που δεν μπορει να πάει σχολειο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη καλημέρα.

Μα τι να πω...

Θα πω κάτι, όμως. Σε παρακαλώ, ακόμη και για καθαρά προληπτικούς λόγους, ακολούθησε οδηγίες γιατρών σε σχέση με το περιστατικό. Π ρ έ π ε ι να είσαι εσύ καλά πρώτα από όλα για το μικρό σου.

Έχω την αίσθηση ότι έχεις πιεστεί πάρα πολύ εσωτερικά, κάτι που δεν βγαίνει βέβαια στα γραφόμενά σου, αλλά μέσα σου σε "τρώει"-κ πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αφού πρόκειται για το παιδάκι σου-κ δέκατα να ανεβάσουν, ανησυχούμε.

Ξέρεις, ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεδώσεις κάπως ψυχολογικά-για το σωματικό - αναφορικά με το συμβάν - δες ένα γιατρό πληζ.

Εισαγωγή στο νοσοκομείο ξαφνικά, αγωνία, εξιτήριο, φόβος για επικείμενη εκ νέου εισαγωγή, τροποποίηση φαγητού κ κάθε τρεις κ λίγο σκέψεις για το αν το παιδί πονά μετά το γεύμα του κ μέσα σε όλα αυτά η καθημερινότητα: νοικοκυριό, διάβασμα, υποχρεώσεις κ εκρεμμότητες εξετάσεων για το παιδί...

Πίεση ουκ ολίγη λέω εγώ.

Καλημερα!!

Ειρηνη ο οργανισμος σου νομιζω σου λεει οτι πρεπει να ξεκουραστεις..με την ταλαιπωρια του νοσοκομειου,την αγωνια,την κουραση και την σωματικη και την ψυχολογικη,μετα καπακι δουλεια στρες να ειναι καλα ο μικρος δεν αφησες τον εαυτο σου να χαλαρωσει και να ''ξεσπασει''..χρειαζεσαι νομιζω ξεκουραση και ηρεμια..ειμαι σιγουρη οτι δεν ειναι κατι παθολογικο..μην παραμελεις τον ευατο σου..οι εξετασεις του παιδιου?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κικη και μενα η μεγαλη χθες το απογευμα τραγουδουσε συνεχεια τον ντουτσε και ηθελε να της ποιος ειναι και τι εκανε αναλυτικα..επισης κανει συνεχεια προβα για την παρελαση και λεει στην αδερφη της να μην την ενοχλει γιατι πρεπει να το κανει σωστα..αχ...

Χρυσα περαστικα του μικρουλη..ολα τα μικρα αρρωστα ειναι..χθες πηγα την μικρη στην παιδιατρο,δεν της εκανε το εμβολιο,εχει κατακοκκινο λαιμο με φυσαλιδες, φλεμματα κολλημενα και μου ειπε οτι μπορει να επιδεινωθει γιατι ο βηχας της πηγαινει προς λαρυγγιτιδα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημέρα κ από μένα.

ειρηνάκι περαστικά να ναι έτσι; ξέρείς όμως ότι μπορεί πέρα από την κούραση κ το άγχος να ταν της στιγμής εκείνης που έβλεπες τον μικρό να του πέρνουνε αίμα κ να σου ρθε λιποθυμία. ξέρω πολύ κόσμο που στη θέα βελόνας κ αίματος χάνουν τις αισθήσεις τους.

υποσυνείδητα μπορεί να μην το κατάλαβες κ βλέποντας στη θέση αυτήν τον μικρό να σου ρθε άσχημα.

ελπίζω να ναι όλα καλά.

Καλημερα κ απο μενα!σας διαβαζω απο την αρχη του θεματος αλλα με δυο μωρα, ενα εντεκα μηνων κ ενα 2,5 δεν γραφω γιατι συνηθως ειμαι με καποιο απο τα δυο αγκαλια!!οπως εχουν πει κ αλλα κοριτσια ειστε ψυχοθεραπεια!!σημερα ομως εγραψα για να πω στην ειρηνη κουραγιο..ελπιζω να γυρισει αμεσα ο τροχος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...