Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Το σ.κ. σας διάβασα στα πεταχτά χτες γιατί έκανα εργασιοθεραπεία

Έκανα δουλειές κ ασχολήθηκα μόνο με το σπίτι.:rolleyes:

Ξυπνήσαμε στις 9μιση με τη μικρή της ετοίμασα πρωινό φάγαμε ήπια καφέ..κ στις 11 ξεκίνησα

Σκούπισα όλο το σπίτι ξανά:rolleyes:

Με την σκούπα έκανα τους καναπέδες κ τους πίνακες

Έκανα όλα τους σιδηροδρόμους των μπαλκονοπορτών με τη σκούπα καλά

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι κ πάνω από τα ντουλάπια της κουζίνας κ πάνω από το ψυγείο

Πέρασα πανάκι με ξύδι ψυγείο, πλυντ. πιάτων κ πλυντ.ρούχων κ στεγνωτήριο

Κατέβασα τα πάντα από του πάγκους κ σαπούνισα καθάρισα καλά

Καθάρισα κ την καφετιέρα

Έβαλα πλυντήριο τα πατάκια μας

Κατέβασα κ έβαλα πλυντ. με λευκαντικό την κουρτίνα της κουζίνας γιατί είχε μαυρίσει ο ποδόγυρος της

Σφουγγάρισα όλο το σπίτι

Έπλυνα το φούρνο μικροκυμάτων

Ετοίμασα το μπριζόλες με πατάτες κ τις έβαλα να ψηθούν

Άπλωσα τα πατάκια

Έβαλα πλυντήριο στους 90 βαθμούς μετά τα πατάκια να καθαριστεί με ξύδι κ σόδα

Έβαλα το πλυντ. πιάτων με ξύδι να καθαριστεί

Άπλωσα την κουρτίνα

Τίναξα κ αέρισα τα ριχτάρια

Καθάρισα με νωπό πανί την οθόνη της τηλεόρασης να φύγουν οι δαχτυλίες της μικρής

Σκούπισα το μπροστινό μας μπαλκόνι με την ηλεκτρική

Κάθισα παρέα με τη μικρή να φάει κ μετά την έβαλα στο κρεβάτι της να ξεκουραστεί:cool:

Έβαλα πλυντήριο με της μικρής ρούχα

Έβγαλα τα μαξιλαράκια από το μπαλκόνι για πλύσιμο

Καθάρισα κ χλωρίνιασα όλα τα καθίσματα μας στο μπαλκόνι

Πέρασα με πανί χλωρίνη/νερό όλα τα κάγκελα

Έβαλα στεγνωτήριο τα ρούχα

Έκανα όλα τα τζάμια

Σκούπισα κ το πίσω μπαλκόνι κ το πλαινό κ τα σφουγγάρισα κ τα τρία με την σφουγγαρίστρα για τα μπαλκόνια {έχω δυο }

Με την σφουγγαρίστρα έκανα τους σιδηροδρόμους των μπαλκονοπορτών.

Μάζεψα σκουπίδια κουζίνας, ανακύκλωση κ μπάνιο

Έπλυνα τον κάδο σκουπιδιών με χλωρίνη

Καθάρισα το μπάνιο αυτή τη φορά με χλωρίνη κ σιφ όλο, πλακάκια τοίχους λεκάνη νεροχύτη και έτριψα τη μπανιέρα έλαμψε το άτιμο!

Σαπούνισα κ χλωρίνιασα το σκαμπουδάκι της μικρής {αυτό για να φτάνει στο ύψος να πλένει τα χέρια της} κ το πλαστικό βατραχάκι στη μπανιέρα.

Τακτοποίησα κ συμμάζεψα τα δυο μικρά ντουλαπάκια του μπάνιου κ τα ξεσκόνισα

Εφοδίασα το νεσεσέρ μου με τα σερβιετάκια κτλ

Εβαλα νέο πακέτο μωρομάντηλα στο κουτί για το μπάνιο

Εβαλα τις οδοντόβουρτές μας σε ξύδι με λίγο νερό

Συμμάζεψα τα πλυντήρια για σίδερο κ ετοίμασα τη σιδερώστρα στο σαλόνι με το λαπτοπ έτοιμο συνδεδεμένο με τιβι να δω το σήριαλ μου

Έκανα μπάνιο έβαλα κρέμες κ πιτζαμούλες και έγινα άνθρωπος

Έκανα μπάνιο στην μικρή κ ετοιμάστηκε , ήπιε γαλατάκι παραμυθάκι νάνι.

Και.....ξεκίνησα το σίδερο με το σήριαλ μου στις 9μιση κ τελείωσα στις 12μιση νομίζω

Αλλά.....

Δεν έχω ούτε ένα ασιδέρωτοοοοοοοο χε χε χε χε

Σήμερα χαλαρουίτα το σπίτι λάμπει κ μοσχοβολάει :D:D

Το πρωί χαλαρά ξύπνησα μόνη μου στις 6μιση :lol: ετοίμασα της μικρής την τσάντα {είχα μπριζόλα από χτες με ρυζάκι που της έκανα το πρωί}

Ξύπνησε το μικρό μου, ετοιμάστηκε ολομόναχη της εγώ της έκανα τα μαλλιά της μόνο , γαλατάκι λίγο τυρόπιτα κ φύγαμε κ οι δυο μας για σχολείο

Τώρα θα ξαπλώσω να σας διαβάσω κ στις 6 θα φύγουμε για ζωγραφική κ βόλτα μετά ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα από καινούριο πληκτρολόγιο :tongue:! Τι ωραία!

Αχ κρατάω......δεν μου λείπει στις κινήσεις...αλλά το άτιμο το μυαλό καμία φορά τρώει κολλήματα....τώρα στην 6η μέρα λιγότερα βέβαια ....αλλά η σκέψη υπάρχει!

Άμα ήδη στην 6η μέρα λιγότερο, μια χαρά είσαι! Ο Θ στις 10 μέρες μου έλεγε "θέλω πολύ περισσότερο να το συνεχίσω απ' ό,τι να το κόψω" κι όμως κοντεύει τους 2 μήνες τώρα. Και φυσικά είναι πολύ πολύ καλύτερα ;)!

Περαστικά για το δόντι! Σε καταλαβαίνω για την αναμονή :?!

Και σας καληνυχτίζω με το θεόκουφο του φιογκακίου.

Τρώγαμε και μας λέει:

"Μαμά, μερικά παιδιά στο σχολείο, έχουν κινητό. Εγώ, είμαι μικρός ακόμα αλλά όταν πάω.... Παρασκευή τάξη, θα μου πάρετε;;;;" :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: Τέλειος!

Μακάρι να έχετε τα καλύτερα αποτέλεσματα από τις εξετάσεις, Ειρηνάκι! Ταλαιπωρήθηκε πολύ ο μικρούλης;

Και για το τεστ μια χαρά θα τα έχει πάει. Έτσι κι αλλιώς, λογικά, το περιεχόμενο βαθμολογείται :)!

Kαλημερα κοριτσια και καλή εβδομάδα να εχουμε.

Δυστυχως ο μικρος μου ανεβασε πυρετο τη νυχτα και ειμαι να σκασω.Καθε δυο εβδομαδες κατι θα αρπάξει ,λιγο ή πολύ.Τεσπα ελπίζω σημερα να μην κανει μήπως πάει σχολείο αυριο,δεν γινεται να χανει τοσες ημερες.

Περαστικά του, Χρύσα μου!

Σας βαζω φωτο απο την χθεσινη μου κατασκευη,

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_21.html

Πολύ όμορφα!

Εμεις ειχαμε αποδραση το ΣΚ οποτε οπως καταλαβαινετε θα ειναι δυσκολη η εβδομαδα απο θεμα δουλειων αλλα αξιζε τον κοπο γιατι χαρηκαμε τη φυση και γεμισαμε τις μπαταριες μας.

Δε σε λυπάμαι :tongue:! Απλά σε ζηλεύω :D!

Εχω ξυπνησει απο τις 5 γιατι η μικρη ειχε βηχα,δεν ξανακοιμηθηκα εννοειται και με βλεπω να κοιμαμαι ορθια...

Περαστικά!

καλησπέρα κοριτσάκια σήμερα ειναι μια τρελη μερα!!

Ξεξκινησε το πρωι και πηγα τον μικρο για την εξέταση για την ομιλια ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..η γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται κάτι ..αλλη μια επισκεψη τον Ιανουριο ( μια καλημερα το ειπε ) ...

Αχ!!! Πολύ χάρηκα μου έφυγε και αυτο απο το κεφάλι μου!!!!

Μπράβο στον μικρούλη!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αυτό το σ/κ μου φάνηκε ότι πέρασε πολύ γρήγορα :roll:. Καθάρισα σχολαστικά το σπιτάκι μου το Σάββατο και το απόγευμα μετά από πολύ πολύ καιρό μείναμε μέσα. Είχα την ανάγκη για φθινοπωρινό χουχούλιασμα στο σπίτι και το ευχαριστήθηκα. Την Κυριακή πήγαμε με παρέα για φαγητό σε μια πολύ συμπαθητική ταβέρνα στο Μαραθώνα κοντά και σκάσαμε στο φαγητό :rolleyes:. Είχε μερίδες Ειρήνης μάλλον :tongue:!

Σήμερα η μέρα ξεκινησε με πρόταση για δουλειά, την οποία μάλλον θα δεχτώ γιατί είναι για διδασκαλία 40 ωρών σε ένα σεμινάριο και τα χρήματα είναι καλά αλλά... για 2 βδομάδες θα λείπω από το σπίτι σερί 8 το πρωί με 10 παρά το βράδυ. Δε με νοιάζει για τις δουλειές, το σπίτι, την κούραση κτλ. Το παιδάκι μου σκέφτομαι :-(. Είμαι υπερβολική που είναι μόνο για 2 βδομάδες;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Να σας δείξω κ τις δουλίτσες μου

Έπλυνα κ το συρτάρι του πλυντ. ρούχων κ το σκαμπό κ το βατραχάκι

photo-2013-10-20-19-46-05-845_zps5845cde5.jpg

Και αγόρασα γαντζάκια για τη κουζίνα να κρεμάω τις βρεγμένες πετσετούλες ή μικρή σακούλα με σκουπιδια κ τα δυο 1μιση ευρώ

photo-2013-10-21-16-52-16-922_zps125d900a.jpg

Διαφημίσεις

Και αγόρασα γαντζάκια για τη κουζίνα να κρεμάω τις βρεγμένες πετσετούλες ή μικρή σακούλα με σκουπιδια κ τα δυο 1μιση ευρώ

photo-2013-10-21-16-52-16-922_zps125d900a.jpg

Πες μου, σε παρακαλώ, ότι τα πήρες από μαγαζί που έχει και στην Αθήνα!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Γιώτα, σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα δοκιμής με τη μικρή; Θα την πάρεις τώρα το απόγευμα μαζί σου; Καλή επιτυχία :D (Κολλάει τώρα αυτό σαν ευχή; Τεσπα, κατάλαβες εσύ :rolleyes:!)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

:shock::shock:

Ο Χριστός κι η Παναγία, ρε Καλαμάρι! :lol:

χαχαχα έλιωσα οκ αλλά ήθελα να κάνω δουλειές, ήθελα να ξεπεράσω την κακή μου διάθεση να μη σκέφτομαι....κ είπα στη μικρή να με βοηθήσει , της έδωσα πανί....κ τα έκανε μουτί αλλά με άφησε ανενόχλητη να κάνω ότι θέλω κ με λίγη βοήθεια ντιβιντί χε χε

Αυτό το σ/κ μου φάνηκε ότι πέρασε πολύ γρήγορα :roll:. Καθάρισα σχολαστικά το σπιτάκι μου το Σάββατο και το απόγευμα μετά από πολύ πολύ καιρό μείναμε μέσα. Είχα την ανάγκη για φθινοπωρινό χουχούλιασμα στο σπίτι και το ευχαριστήθηκα. Την Κυριακή πήγαμε με παρέα για φαγητό σε μια πολύ συμπαθητική ταβέρνα στο Μαραθώνα κοντά και σκάσαμε στο φαγητό :rolleyes:. Είχε μερίδες Ειρήνης μάλλον :tongue:!

Σήμερα η μέρα ξεκινησε με πρόταση για δουλειά, την οποία μάλλον θα δεχτώ γιατί είναι για διδασκαλία 40 ωρών σε ένα σεμινάριο και τα χρήματα είναι καλά αλλά... για 2 βδομάδες θα λείπω από το σπίτι σερί 8 το πρωί με 10 παρά το βράδυ. Δε με νοιάζει για τις δουλειές, το σπίτι, την κούραση κτλ. Το παιδάκι μου σκέφτομαι :-(. Είμαι υπερβολική που είναι μόνο για 2 βδομάδες;

όχι δεν σε βρίσκω υπερβολική καθόλου!

Κοίτα...αν τα χρειαζόμουν θα το έκανα με βαριά καρδιά αλλά θα το έκανα γιατί είναι μόνο για δυο βδομάδες κ δεν είναι μόνιμη εργασία.

Αν δεν τα χρειαζόμουν.....ίσως να μην το έκανα αλλά ....και πάλι ίσως να το έκανα για την εμπειρία/βιογραφικό μου...

Δεν μπορώ να πω σαν Έλενα πως θα αρνιόμουν εύκολα εργασία.

Καλησπερα!Τι κανετε?

Εμεις το πρωι πηγαμε παιδικη χαρα,καναμε και εναν περιπατο και γυρισαμε,εβαλα στον μικρο dvd με το μικυ και εγω μαγειρεψα,μαζεψα τα πιατικα και επλυνα κατι λιγα που ειχαν βγει,ταισα τον μικρο,τον αλλαξα,τον εβαλα για υπνο,εβαλα 3 πλυντηρια και ξεκινησα γενικο στο δωματιο μας,τακτοποιησα τα παντα,ντουλαπες,συρταρια κτλ (δεν ηταν πολλα,γιατι τα δυσκολα τα ειχα κανει οταν κατεβασα τα χειμωνιατικα),τωρα μου εμειναν κατι λιγα που τα αφησα για το βραδυ,για να με βοηθησει ο αντρας μου.Και μετα ξεσκονισμα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα και ολα ετοιμα και εκει!

Τωρα μαλλον θα πλυνω τα ποτηρια του μπουφε.

Διαφημίσεις

Σκέψου ότι είναι για δύο εβδομάδες.....οπότε θα περάσουν γρήγορα! Δυστυχώς στις μέρες μας δεν έχεις και πολλές επιλογές για να αφήνεις δουλειές :) ! Έχεις δίκιο για το παιδάκι σου αλλά θα περάσει γρήγορα

Καλησπέρα σας, μόλις τελείωσα το συμμάζεμα της κουζίνας, έφτιαξα τυροπιτάκια πολύ εύκολα, ίσως την ξερετε την συνταγή, είναι με γιαούρτι και ελαιόλαδο, σας βαζω φωτο.

awm5.jpg

Σε λίγο θα ντυθούμε για να πάμε στην γιαγιά να παίξει η μικρή.

Για τα παιχνίδια, δεν πειράζει, είναι μικρή ακόμα.

Εδω το φιογκάκι, χθες, είχε φέρει στο σαλόνι, κουζινικά μου και έπαιζε μαζί με γκορμίτι... άντε βρες άκρη! :tongue::tongue::tongue:

Όντως δεν βρίσκεις άκρη, αυτην την στιγμή είναι βομβαρδισμένο το σαλόνι και μέσα στα παιχνίδια βρίσκεις καραμέλες, πλαστελίνες, κ.α

Έχω πάρει αυτά τα καλάθακια σε ροζ και λευκό και με έχουν σώσει,opl3.jpg

λέω να πάρω άλλο ενα σε ρόζ και να τα βάζω κάτω απο την κούνια, έλα όμως που έχουμε και καρότσι για την κούκλα και καρότσι sm και κουζίνα.....

τι έγινε με τις εξετάσεις, πότε θα έχετε αποτελέσματα?

Σας βαζω φωτο απο την χθεσινη μου κατασκευη,

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_21.html

Φανταστικά, με γειά, λατρεύω λεβάντα.

Λιλα ,συγγνωμη ,ξεχαστηκα και δεν σε καλωσόρισα.Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να μην αγχωνεσαι για τα παιχνιδια ,δεν ειναι δειγμα λερωμένου σπιτιού αυτο,απλά μαθε την να μαζευει κιολας οσο ειναι δυνατόν.

Στα επιπλα αυτο που λέω ειναι πως δεν φαινεται στο ματι αλλα όταν ο μαστορας πάει να το ξαναβαψει μετα από το τριψιμο ,δεν πιανει η μπογια.

Βεβαια και εγω καποιες φορες το εχω κάνει.

Με ενοχλεί η ακαταστασία και οτι δεν με ακούει, σίγουρα είναι μικρή, αλλά δεν πρέπει σιγά σιγά όπως τα βγάζει να τα μαζεύει κιόλας....

Για τα έπιπλα δεν το ήξερα αυτό οτι δεν φαίνεται με το μάτι, καλά που το συζητάμε.

Lila's mom καλως ηρθες στην παρεα μας.

Lila's mom καλώς μας ήρθες!

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!!

τα υπόλοιπα κορίτσια θα σας μάθω σίγά σιγά, εύχομαι καλή συνέχεια!!!

nJ2dp3.png

Ειρήνη ευχαριστώ και γι'αυτό!

Δεν προλαβαίνω τώρα γιατί ακόμη δουλεύω αλλά θα τα δω το Σ/Κ. Βοηθήματα για διάβασμα δεν είναι;

Δεν έχεις απαντήσει για τις εξετάσεις...Εύχομαι να είναι όλα καλά με το παιδί!

Καληνύχτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...