Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα....

Σήμερα τ πρωί έφυγα με αυτοκίνητο και πήγα να βγάλω πανοραμική δοντιών για να πάω Τετάρτη οδοντίατρο....απο την Παρασκευή είμαι με mesulid ανά 14 ώρες...παλιοφρονιμήτης είναι! Σήμερα ξεκίνησα και αντιβίωση μου είπε ο γιατρός γιατί είχε θέμα το δοντάκι!

Γύρισα στις 11 σπίτι και έβαλα αρακά να κάνω....έφτιαξα κρεβάτια και πάω για συγύρισμα!

Ωχ,ασχημο αυτο με το δοντι!Ο αντρας μου ακόμη παιδευεται και ας εχει περασει τα δευτερα -αντα...

Να σκίσει δεν νομίζω γιατί χθες που του έκανα "τεστ", ήξερε τις απαντήσεις αλλά τα γραπτά του... :rolleyes: ούτε τελείες ούτε τίποτα. Θα φρίξει η δασκάλα του! :tongue:

Περαστικά της βρε Αρετούλα μου. Εχετε και εμβόλιο... :rolleyes:

Υ.Γ. Κομματάκι από πορτοκαλοκέικ για μένα??? :tongue::tongue:

Αρκει στη συγκεκριμενη φαση το ότι τα γνωριζε,το αλλο θα λυθει...καλή επιτυχια και με οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος για το παιδι!

Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις την ιδια αποψη και οταν παει σχολειο κι εγω ετσι ελεγα και τωρα μολις ακουω για αργια και εκδρομη κανω παρτι,στεναχωριεμαι γι αυτην την εξελιξη αλλα εχω κουραστει πολυ κοριτσια:(

Θελω κι εγω σχδιαγραμματα αν ειναι ευκολο pleaseeeee κι εμεις Τριτη παμε.

Συμφωνω απολυτα το μπεζ εκτος απ'ολα αυτα που λεει η Χρυσα δεν φαινεται και τοσο λερωμενο.

Εμεις ειχαμε αποδραση το ΣΚ οποτε οπως καταλαβαινετε θα ειναι δυσκολη η εβδομαδα απο θεμα δουλειων αλλα αξιζε τον κοπο γιατι χαρηκαμε τη φυση και γεμισαμε τις μπαταριες μας.

Lila's mom καλως ηρθες στην παρεα μας.

ΜΠραβο για το σκ,καλή δυναμη για την υπόλοιπη εβδομαδα.Τις σελίδφες τις αποθηκευσα και εγω ,εχει για όλες τις ταξεις βοηθηματα.

Καλημεραααααααα!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ξυπνησα κατα τις 9:30,φτιαξαμε πρωινα και τωρα ο μικρος παιζει με τα παιχνιδια του ενω εγω χαζολογαω στον υπολογιστη!

Σημερα θα κανω γενικο στην κρεβατοκαμαρα μου.

Το menu εχει λαχανορυζο.

Σας βαζω φωτο απο την χθεσινη μου κατασκευη,

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_21.html

Ομορφη ειναι Βουλα,μου αρεσει τοσο πολύ η λεβαντα!

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!

Ειρηνη μου να ειναι η τελευταια σας επισκεψη στο νοσοκομειο..ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι..εσκισε το φιογκακι?

Χρυσα κριμα τον καημενουλη,περαστικα του και γρηγορα..και μενα η μικρη ειχε βηχα σαν κοκορακι,να δουμε πως θα παει..εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο το απογευμα οποτε θα την δει κιολας..

Ραβ και μενα το παθαινουν αυτο,οταν αλλαζει το προγραμμα τους ειναι ανησυχες..ευτυχως που δεν εχεις και πολλα να κανεις για να ξεκουραστεις..

Εχω ξυπνησει απο τις 5 γιατι η μικρη ειχε βηχα,δεν ξανακοιμηθηκα εννοειται και με βλεπω να κοιμαμαι ορθια..χθες περα απο το φαγητο μας και τα ταισματα,αλλαγματα εβγαλα τα φιλτρα απο τα αιρ-κοντισιον και τα επλυνα,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια και το απογευματακι εκανα και το πορτοκαλοκεικ απο την Βασια..παει το μισο...για σημερα γιουβαρλακια εχει το μενου..

Περαστικα και στο δικό σου κοριτσακι,ελπίζω να περασει ευκολα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ νυστάζω σήμερα καθώς η μικρή έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο. Δυστυχώς όταν έχει υπερένταση και ξεφεύγει χρονικά απ το πρόγραμμά της, συμβαίνει αυτό. Σήμερα έχει ξεκούραση. Σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο, κουζίνα μαζεμένη, φαγητό από χθες οπότε είμαστε μια χαρά!

Καλη ξεκούραση σημερα λοιπόν,να ανακτησεις δυναμεις αφού δεν κοιμηθηκες κιολας.

Καλημέρα κορίτσια' date=' καλη εβδομαδα να έχουμε.

Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα όλων των πλυντηρίων, οποτε έβαλα την σιδερωστρα στην θέση της, ρεί ενώ να κρυώσει το σίδερο για να μπει και αυτο στην δική του,

έστρωσα κρεβάτια, αέρισα το σπίτι, καθάρισα τα μπάνια, τίναξα χαλάκια, έβαλα να βράζω φασόλια για να φτιάξω φασολάδα για αύριο μιας και δουλεύω τις επόμενες μέρες, για σημερα το μενού έχει τσιπούρες στον φούρνο με τηγανιτές πατάτες.

Μόλις τελειώσουμε το πρωινό μας με την κόρη μου θα κατέβουμε για να παμε να πάρουμε τα ψαράκια και κάτι μικρό ελλείψεις απο sm και βολτιτσα γύρω γύρω.

Το απόγευμα λέω να την παμε παιδοτοπο μιας και ούτε χθες πήγαμε πουθενά.

Ειρήνη, ευχομαι όλα καλα να πανε με το φιογκακι.

Οι περιγραφές σου χθες με την φθινοπωρινή ατμόσφαιρα το κάτι αλλο.

περιμένω και εγω να στρώσω και να βάλω τα χειμερινά ριχτάρια για να μπω στο κλίμα. Ενα προβλημα που έχω ειναι τα παιχνίδια της μικρής όπου τα έχουμε όλα στο σαλόνι μιας και κάθεται εκεί ο μπαμπά της και θέλει να παίζει δίπλα του, ο σκοπός μου ειναι να της τα βάλω στο δωμάτιο της, να δω πως θα τα καταφέρω.

Χρυσα81, και εμένα τα έπιπλα ειναι μασιφ, πιστεύω οτι οτι αλλο βάζουμε εκτός απο νεράκι θα πρέπει να το κάνουμε αραιά, βέβαια έχω τα έχω 12 χρόνια και ευτυχώς παρ΄ολο που βάζω λίγο απορυπαντικο δεν έχω δει αλλοιώσεις.

Καλη συνέχεια.....[/quote']

Λιλα ,συγγνωμη ,ξεχαστηκα και δεν σε καλωσόρισα.Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και να μην αγχωνεσαι για τα παιχνιδια ,δεν ειναι δειγμα λερωμένου σπιτιού αυτο,απλά μαθε την να μαζευει κιολας οσο ειναι δυνατόν.

Στα επιπλα αυτο που λέω ειναι πως δεν φαινεται στο ματι αλλα όταν ο μαστορας πάει να το ξαναβαψει μετα από το τριψιμο ,δεν πιανει η μπογια.

Βεβαια και εγω καποιες φορες το εχω κάνει.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!

Περάσαμε ένα φουλ γεμάτο ΣΚ και το ευχαριστηθήκαμε!

Σήμερα είχα αρκετές δουλειές στο σπίτι, ΣΜ αλλά και διάβασμα (τώρα κάνω ενα μικρό διάλειμμα απο διάβασμα ;) )

Ειρήνη, εύχομαι να πανε όλα καλά!

Βάσια περαστικά!

Lila's mom καλώς μας ήρθες!

όχι Ειρήνη δεν πλέκω... ακόμα :) ξέρει μια φίλη και θα κάτσουμε να μάθω κάποια στιγμή ;) Δεν έχω ξεχάσει και θα ανεβάσω φωτό κάποια στιγμή ;)

Καλημεραααααααα!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ξυπνησα κατα τις 9:30,φτιαξαμε πρωινα και τωρα ο μικρος παιζει με τα παιχνιδια του ενω εγω χαζολογαω στον υπολογιστη!

Το menu εχει λαχανορυζο.

Διάλειμμα στην δουλειά....

Μου αρέσει πολύ και τρελλαίνομαι για λεβάντα!

Καλησπέρα!

Είχαμε ένα όμορφο πρωινό,πήγαμε με τη μικρή παιδική χαρά,λύσσαξε:D και μετά πήγα το αυτοκίνητο για ένα τσεκ απ μιας και Παρασκευή ταξιδεύουμε!!!Πολύ χαίρομαι που θα φύγουμε,θα κάνουμε τα ψώνια μας και πάρτι της μικρής το Σάββατο για τα γενέθλια,θα ξεκουραστούμε και Δευτέρα θα επιστρέψουμε στη βάση μας!

Χτες τελειώσαμε με τις ντουλάπες,έδωσα άλλη μια τσάντα δικά μου ρούχα και μία ο άντρας μου(πώς τον έπεισα απορώ:tongue:)

Επιστρέψαμε, χαλαρώσαμε, ξαπλώσαμε και αφού σηκωθήκαμε, εμείς κάναμε επανάληψη στην ιστορία με τη βοήθεια που μου έστειλε το Ρηνάκι και η Βασουλα {κορίτσια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ που με σκεφτεστε!! Εκανα υπέροχες ασκησουλες στο φιογκάκι, με τα όσα μου στείλατε και εννοείται τα έσωσα για να τα έχω}

Πολύ χαίρομαι που σε βοήθησα!!!όποτε χρειαστείς και κάτι άλλο απλά ζήτησέ το!Και όποια άλλη θέλει εννοείται;)Μακάρι οι εξετάσεις σας να βγουν τέλειες

Αχ κρατάω......δεν μου λείπει στις κινήσεις...αλλά το άτιμο το μυαλό καμία φορά τρώει κολλήματα....τώρα στην 6η μέρα λιγότερα βέβαια ....αλλά η σκέψη υπάρχει!

Κράτα γερά Βάσια μου:D

Καλημεραααααααα!!!!!

Τι κανετε?

Το menu εχει λαχανορυζο.

Τι ωραίο βρε Βούλα!Είσαι χρυσοχέρα κοριτσάκι μου.Λατρεύω τη λεβάντα

Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις την ιδια αποψη και οταν παει σχολειο κι εγω ετσι ελεγα και τωρα μολις ακουω για αργια και εκδρομη κανω παρτι,στεναχωριεμαι γι αυτην την εξελιξη αλλα εχω κουραστει πολυ κοριτσια:(

Θελω κι εγω σχδιαγραμματα αν ειναι ευκολο pleaseeeee κι εμεις Τριτη παμε.

Δεν ξέρω βρε Margio,μου αρέσει πολύ να διαβάζω τα παιδάκια (και τους μεγάλους:rolleyes:) το κάνω με πολλή όρεξη αρκετά χρόνια κι ελπίζω έτσι να συνεχίσω.Η μικρή μου λέει ''μαμά έλα μάθημα'' και πάμε στο γραφείο μου και κάθεται κι αυτή και διαβάζει το παραμύθι της.Βέβαια ακόμη είναι 2 χρονών οπότε δεν ξέρω τι μου ξημερώνει...

Τις σελίδες στις έδωσε η Ειρήνη:wink:

Ποπο!!!Μου ανοιξες την ορεξη!!!Λατρευω τα κουλουρακια καννελας!!!Μπορεις να μου δωσεις την συνταγη για την λεμονοπιτα?

Θα σου στείλω πμ!

Κοριτσια μου ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον.Σημερα εχει κανει ενα 37.2 την ωρα που ξυπνησε αλλα επεσε στο 36.5 χωρίς αντιπυρετικό ,για να δουμε...

Ο μικρος εβλεπε παιδικα στον υπολογιστη και εγω εκανα δουλίτσες.Αν και το σπίτι ηταν καθαρο από τη μιζερια της αρρωστιας ,επλυνα το κουβηερλί μας,γιατι κοιμηθηκε στο κρεβάτι μας εχθες,επλυνα και τα σεντονια μας,τα απλωσα όλα.Ανοιξα όλα τα παραθυρα να αεριστει το σπίτι,συμμαζεψα,σκούπισα όλο το σπίτι ,ξεσκόνισα σαλόνι ,τραπεζαρια και το υπνοδωμάτιό μας με νερόξυδο,εφτιαξα τοστ και φαγαμε,πήγα φουρνο και μενει να κανω λιγακι το μπάνιο.Το μεσημερι θα φαμε μακαροναδα απλή,με κοκκινη σαλτσα,να φαει και το μιζερούλι μου,που ειδικα τωρα του εχει κοπει η όρεξη.

Περαστικά στο μικρούλι σου!

Γεια σας κοριτσακια!!!

Περάσαμε ένα φουλ γεμάτο ΣΚ και το ευχαριστηθήκαμε!

Σήμερα είχα αρκετές δουλειές στο σπίτι, ΣΜ αλλά και διάβασμα (τώρα κάνω ενα μικρό διάλειμμα απο διάβασμα ;) )

Ειρήνη, εύχομαι να πανε όλα καλά!

Βάσια περαστικά!

Lila's mom καλώς μας ήρθες!

όχι Ειρήνη δεν πλέκω... ακόμα :) ξέρει μια φίλη και θα κάτσουμε να μάθω κάποια στιγμή ;) Δεν έχω ξεχάσει και θα ανεβάσω φωτό κάποια στιγμή ;)

Διάλειμμα από το διάβασμα???Φτου σου:tongue::tongue::tongue:

κι εγώ θέλω να μάθω να ράβω και να πλέκω.Και είμαι απαράδεκτη γιατί έχω γιαγιά μοδίστρα με έτοιμη καινούρια ραπτομηχανή για να μάθω...:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ειρήνη καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

Σε όλα τα παιδάκια που είναι άρρωστα και τις αρρωστούλες μαμάδες περαστικά!!!

Κυρίες δασκάλες θα μου στείλετε κι εμένα βοηθητικό υλικό για δημοτικό σας παρακαλώ;;;;;

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!

Τι μου κάνετε?? Εμείς κορίτσια περάσαμε ένα τέλειο ΣΚ. Ο μπαμπάς με την κορή πήγανε διήμερο με τους προσκόπους (ο μπαμπάς μας είναι πρόσκοπος) και εγώ έμεινα με το μικρό ταρζανάκι. Αν πήγαμε βολτούλες και αν παίξαμε!!! Και χθες που γυρίσανε πήγαμε οικογενειακώς γήπεδο! ο μικρός μας για πρώτη φορά και ξετρελάθηκε!! την έχουμε την λόξα και οι δυο μας με το γήπεδο και απο ότι καταλαβαίνετε την περνάμε και στα παιδιά.

Σήμερα ξυπνήσαμε φάγαμε πρωινό και ξεκίνησα:

Αέρισα και άλλαξα σεντόνια

ξεσκόνισα με μαλακτικό (μ' άρεσε πολύ αυτό το tip και το εφαρμόζω συχνά)

σκούπισα

σφουγγάρισα

έβαλα δύο πλυντήρια (αφού είχαμε ένα σάκο απο το διήμερο)

σιδέρωσα δύο πλυντήρια (το ΣΚ δεν έκανα καμία δουλειά)

έφτιαξα φακούλες που τρελένεται η μικρή μου

έφτιαξα cupcakes με κρέμα μερέντας

πήγα σμ και πήρα μερικά πραγματάκια, γύρισα και τα βόλεψα

μόλις κάθησα να σας διαβάσω λίγο γιατί όντως είστε ηρεμιστικό!!!

Ειρήνη μπράβο για το φιογκάκι!!! Πάει πέρασε!!! Αχ σκέφτομαι και εγώ απο του χρόνου α' δημοτικού η μικρή τη μας περιμένει!!!!

Χρύσα περαστικό στο μικρούλη σου!!

mama konstantinou υπέροχα τα πουγκάκια!! μπράβο σου!!

mamavasia και μόνο που το έχεις κομμένο μία εβδομάδα σχεδόν είναι κατόρθωμα (στο λέω γιατί καπνίζω) μην το βάζεις κάτω, είναι άτιμο και σου τριβελίζει το μυαλό!! Βάστα γερά. Ο άντρας μου το έχει κόψει εδώ και ένα μήνα (κάπνιζε έναν καπνό την ημέρα).

Καλησπέρα κορίτσια,

Βάσια μου δεν έχω χειρότερο από τον οδοντιάτρο περαστικά σου εύχομαι.

Ειρήνη μου τί έγινε με το παιδί πήγατε τελικά για τις εξετάσεις;Πώς πήγε με τα μαθήματα.Αν κρίνω από την δική μας δασκάλα στην Ιστορία έλεγχε μόνο τις απαντήσεις των παιδιών αν ήταν σωστές και την ορθογραφία την άφηνε ευτυχώς γιατί αν έπιανε την ορθογραφία τότε θα είχαμε πατώσει.

Χρύσα μου περαστικά και στο παιδί.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το κασκολάκι.Είναι πλεγμένο με βελόνες και μετά από παρότρυνσή σας πέρσι είχα αρχίσει να πλέκω και να τα δίνω σε φίλους και γνωστούς.Εχω φτιάξει ομάδα στο φατσοβιβλίο και θα βάλω και καινούργια χρώματα τις προσεχείς ημέρες οπότε και θα σας ενημερώσω.

Εμείς το ΣΚ είχαμε γάμο στην Πάτρα οπότε εκδρομεύσαμε για την Δυτική Ελλάδα.Ωραίος γάμος αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβω γιατί δεν σκέφτονται λίγο και τους καλεσμένους.Τί θέλω να πώ.Από την εκκλησία τελειώσαμε κατά τις 8.30 και στις 9 είμαστε στο τραπέζι.Το ζευγάρι όμως ήρθε στις 11.30 μέχρι τότε είχαν αρχίσει όλοι να δυσανασχετούν γιατί μέχρι τις 11 δεν είχε σερβιριστεί τίποτε και στις 11 είπε η μαμά της νύφης και ξεκίνησαν με το ορεκτικό αλλιώς θα περιμέναμε.Ο κόσμος είχε φουσκώσει με τα νερά και τα ποτά και τελικά το κυρίως έμεινε στις πιατέλες γιατί έφτασε να το δώσουν στις 12 και τότε άρχισε ο κόσμος να αποχωρεί.Πολύ καθυστέρηση τί να πώ.

Τεσπά να ζήσουν τα παιδιά.Λοιπόν σήμερα:

1. Ξύπνησα τα παιδιά
  2. Ετοιμασα πρωινά και κολατσιό για το σχολείο
  3. Πηγα τα παιδιά στο σχολείο
  4. Γύρισα έφτιαξα καφέ και ξεκίνησα
  5. Αλλαξα σεντόνια και πετσετες
  6. Εκανα τα τζάμια
  7. Σκούπισα
  8. Ξεσκόνισα
  9. Σφουγγάρισα
  10. Εκανα τα μπανια
  11. Εκανα την κουζίνα
  12. Εβαλα φαγήτο (μπριζολιτσες είχε το μενού σήμερα)
  13. Κατέβηκα στην πυλωτή που είχε έρθει ένας υδραυλικός να μας δώσεις μία προσφορά για την αποχέτευση
  14. Εβαλα 4 πλυντήρια με τα ρούχα του ΣΚ και τα σεντόνια αλλά και τα παπλώματα που σκεπαζόμαστε
  15. Απλωσα τα πλυντηρια
  16. Μάζεψα τα πλυντηρια
  17. Ξανακατέβηκα γιατί ξαναήρθε ο υδραυλικός -μεγάλη ζημία τελικά και δεν ξέρω τί θα γίνει
  18. Πηγα πήρα τα παιδιά απο το σχολείο
  19. Εστρωσα το τραπεζι
  20. Φαγαμε
  21. Μαζεψα τραπέζι και έπλυνα τα πιάτα
  22. Καθάρισα σταφύλι και τώρα είναι στην κατσαρόλα και γίνεται ωραιότατο γλυκάκι του κουταλιού
  23. Πρέπει να ξεκινήσω και σίδερο αλλά βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τα λέμε

ΥΓ να μην ξεχάσω mama konstantinou πολύ ωραία η κατασκευή σου καλό χειμώνα να έχετε ευωδιαστό και μυρωδάτο σαν την κατασκευή σου.

Βάσια μου δεν έχω χειρότερο από τον οδοντιάτρο περαστικά σου εύχομαι.

Εγώ Νάσια μου ήθελα να πάω...να μου το ναρκώσει και να μου το βγάλει να τελειώνω...όπως έκανα με τους άλλους 3....άσχημη διαδικασία αλλά σε 2 μέρες είσαι καλά!!! Τώρα παιδεύομαι απο την Παρασκευή και τελικά την Τετάρτη θα δούμε τι θα το κάνουμε!

Κάλεσε μας στην ομάδα σου στο φατσοβιβλίο...!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια κρατάω και ευτυχώς που έχω και εσάς και με παρηγορείτε :)

Και ο άντρας μου όλο επαίνους είναι και φιλιά γιατί πρώτη φορά καταφέρνω να το κόψω μετά τις εγκυμοσύνες....!! Πάντα του έλεγα το κόβω και στην μισή μέρα υποχωρούσα! Να ξέρετε όσες θέλετε να το κόψετε, η καλύτερη ευκαιρία είναι όταν αρρωστήσετε....που είσαι κομμάτια και δεν μπορείς να κάνεις πολλά! Να σημειώσω ότι στο σπίτι καπνίζει ο άντρας μου....καπνό κάνει, και εννοείται δεν έχω κάνει ούτε τζούρα και επίσης έχει αρχίσει και μου βρωμάει.....μου υποσχέθηκε ότι θα πάρει σειρά!!!

Απο δουλειες δεν έκανα κάτι σήμερα....είχα το παλιοδόντι να πονάει.....ψιλοσυγύρισα και σκούπισα όλα τα δωμάτια!

Ειρήνη μπράβο για το φιογκάκι!!! σούπερ νέα!

Βούλα υπέροχα τα πουγκάκια!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια σήμερα ειναι μια τρελη μερα!!

Ξεξκινησε το πρωι και πηγα τον μικρο για την εξέταση για την ομιλια ΟΛΑ ΚΑΛΑ ..η γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται κάτι ..αλλη μια επισκεψη τον Ιανουριο ( μια καλημερα το ειπε ) ...

Αχ!!! Πολύ χάρηκα μου έφυγε και αυτο απο το κεφάλι μου!!!!

Μετα ετρεχα για δουλεια οπου και θα φυγω αργά μια και αργησα το πρωι

Το Σάββατο ποναγε πάρα πολύ το χερι μου κοριτσια φοβηθηκα...μάλλον ειναι απο την κουραση...αλλαζω σιγα σιγα σιγα και το σπιτι το έκανα φθινοπωρινο

Αλλαξα ριχτάρια ..εφτιαξα χαλάκι μικρο για την κουζινα!!! - εραψα ένα χονδρο υφασμα και εγινε σουπερ και ταιριαζει τοσο με την κουζινα μου!!!

Αλλαξα κουρτινες μαζεψα και συμμαζεψα - σιδερωσα 4 πλυντηρια και αρχισα τις κατασκευες

Την Τεταρτη κανονίστηκε να δειξω κάποια πραγματα σε φίλες και ολοι μαζι θα πιουμε καφεδάκι

Επομένως πρέπει να φτιαξω αρκετά πραγματάκια!!!

Χτες το απογευματάκι πηγαμε σινεμαδακι με τον μικρο στο cine Paradisos

περάσαμε υπέροχα ...και χαλαρά μετα γυρισαμε τους εφτιαξα σουβλάκια και μαζεψα γυρω γυρω

Σας φιλώ...

irene εγω νομιζω καπου το'χασα γιατι ειχα μονο εγω ορεξη και οχι η αλλη πλευρα κι αυτο με κουρασε τωρα ειμαστε καπως καλυτερα αλλα οχι αυτο που εγω ονειρευομουν οτι θα ειμαστε,τελος παντων.

Οι σελιδες αυτες ειναι οι αγαπημενες μου τις συμβουλευομαι συχνα,εχει ομως καπου σχεδιαγραμματα για την ιστορια και δεν τα ειδα:confused:

Βασια περαστικα για το δοντι και συγχαρητηρια για το τσιγαρο!Και ταβερνα πηγες και εχεις τον πειρασμο μες στο σπιτι σου πραγματικα μπραβο.Ο αντρας μου οταν το εκοψε εκανε ενα μηνα να βγει εξω για ποτο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...