Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν έχω λόγια....και η δικιά μου το μπερδεύει αυτό χαχαχα!

:lol::lol::lol: σκάσαμε στα γέλια!!!! χαχαχαχα

Κορίτσια μου καλησπέρα!Τι κάνετε ,μπήκα σας διαβασα και το πρωι αλλα δεν προλαβα να γραψω.Εχθες εκανα λίγες δουλίτσες,βγηκαμε μετα ,ψωνισα διαφορα ρουχαλάκια του μικρου αγοριου,μπουφαν ,τζιν και μπλουζακια που ειχα κρατησει από καιρό στο μαγαζι,πήγαμε κουνιες ,βιβλιοπωλειο,επιστρεψαμε φαγαμε και ετοιμαστηκαμε για το γαμο.Γυρισαμε σπίτι μας ,εκανα λίγες δουλίτσες ακόμη που ειχα αφησει και ετσι ολοκλήρωσα το συγιρισμα του σπιτιου.Σημερα ειμαστε όλη την ημερα στο σπίτι με μια μικρηγ επίσκεψη το απόγευμα στη συνυφάδα μου για καφε.Το ευχαριστηθηκα ομως ,ηθελα λίγο θαλπωρη.Ο μικρος παραπονεθηκε για το λαιμο του απόψε ,το πρωι να δω πως θα ξημερωθει...

Πως είναι το παιδάκι σου, Χρύσα μου?

Δεν πρόκειται να ξαναπονέσει.Πάει πέρασε. Φτου το παιδάκι μας!!!!.

Ειρηνάκι μου ότι θες για τα μαθήματα να μου λες. Απ' ότι θυμάμαι μόλις τελειώνουν μια ενότητα γράφουν διαγώνισμα. Πολλές φορές έξτρα και στο μάθημα της ημέρας. Είχα ξεχάσει πως τα πρώτα κεφάλαια της Ιστορίας είναι κάπως. Στη συνέχεια είναι πιο εύκολα.

Και βεβαίως το φιογκάκι θα σκίσει αύριο.

Η ιστορία της Πέμπτης κορίτσια μου δεν παίζεται. Βυζάντιο. Με πολλά ονόματα, ημερομηνίες, γεγονότα και περίεργες λέξεις που πρέπει να τις μάθεις γιατί εάν το πεις με δικά σου λόγια αλλάζει το νόημα. Για παιδάκια αυτής της ηλικίας είναι πραγματικά δύσκολη. Ουφ!!!

Βυζάντιο ε? Εχει και για τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό μέσα? :mrgreen:

Βαρετή μου ακούγεται, αγαπημένη μου.. βυζαντινή ιστορία ε? :rolleyes:

Τι ωραία εικόνα θαλπωρής και ζεστασιάς. Μόνο που το διάβασα....

................Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι;;;

χαχαχαχαχα κρατιέμαι για καμιά 20αριά μέρες ακόμα... μετά.. δεν υπόσχομαι! :lol:

Έγραψε πάλι.

Ειδες το μπουφάκι? Πέσαμε κάτω από τα γέλια!! :lol::lol::lol:

Καλησπερα κοριτσακια!!!Τι κανετε???

Εμεις σημερα περασαμε πολυ ομορφα!!!Το πρωι σηκωθηκαμε,φτιαξαμε πρωινο και αραξαμε στο σαλονι μας,στις 11:00 φυγαμε και πηγαμε στο παρκο του Τριτση,περασαμε πολυ ομορφα και ο μικρος το καταευχαριστηθηκε!!!Ετρεχε συνεχεια περα-δωθε,ταισε τις παπιες,χαιδεψε τα σκυλακια και ξετρελαθηκε με τα αλογα!!!Ηταν πολυ ομορφα!!!Υστερα πηγαμε στην μαμα μου και φαγαμε ολοι μαζι!!!Γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκαμε μεχρι τις 6:00 και σηκωθηκα ορεξατοι για παιχνιδι!Απο δουλειες δεν εκανα τιποτα,μονο πιατα επλυνα,ψιλοεκοψα δυοσμο,τον εβαλα στην καταψυξη,και εκανα πατατες με αυγα στο ρομποτ αφου ειχα παραγγελια απο μπαμπα και γιο!!!

Εκανα και μια υπεροχη φθινοπωρινη κατασκευη,εφτιαξα σακουλακια απο λινατσια που επανα κολλησα δαντελα και μεσα εβαλα λεβαντα και πρασινο τσαι,τα απλωσα σε μια ψαθινη τεραστια πιατελα που εχω και το εβαλα στο χωλ!Μου εφτιαξε την διαθεση και μοσχομυριζει!Θα σας βαλω φωτο αυριο!!!

Αχ ναι, βάλε φωτογραφία, Βουλίτσα μου.

Χμ... και γω το χω στα υπόψη το πάρκο Τρίτση. Δεν έχουμε πάει ποτέ!

φτου φτου και μην ξαναπονεσει ποτε:o:)

Αμήν κορίτσι μου... αμήν! :rolleyes:

Σήμερα, μόλις έφαγε το πρωϊνό του τοστ, μου είπε πως ποναει αλλά λίγο και κρατησε ένα τεταρτάκι. Για να δουμε...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλη εβδομαδα να έχουμε.

Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα όλων των πλυντηρίων, οποτε έβαλα την σιδερωστρα στην θέση της, ρεί ενώ να κρυώσει το σίδερο για να μπει και αυτο στην δική του,

έστρωσα κρεβάτια, αέρισα το σπίτι, καθάρισα τα μπάνια, τίναξα χαλάκια, έβαλα να βράζω φασόλια για να φτιάξω φασολάδα για αύριο μιας και δουλεύω τις επόμενες μέρες, για σημερα το μενού έχει τσιπούρες στον φούρνο με τηγανιτές πατάτες.

Μόλις τελειώσουμε το πρωινό μας με την κόρη μου θα κατέβουμε για να παμε να πάρουμε τα ψαράκια και κάτι μικρό ελλείψεις απο sm και βολτιτσα γύρω γύρω.

Το απόγευμα λέω να την παμε παιδοτοπο μιας και ούτε χθες πήγαμε πουθενά.

Ειρήνη, ευχομαι όλα καλα να πανε με το φιογκακι.

Οι περιγραφές σου χθες με την φθινοπωρινή ατμόσφαιρα το κάτι αλλο.

περιμένω και εγω να στρώσω και να βάλω τα χειμερινά ριχτάρια για να μπω στο κλίμα. Ενα προβλημα που έχω ειναι τα παιχνίδια της μικρής όπου τα έχουμε όλα στο σαλόνι μιας και κάθεται εκεί ο μπαμπά της και θέλει να παίζει δίπλα του, ο σκοπός μου ειναι να της τα βάλω στο δωμάτιο της, να δω πως θα τα καταφέρω.

Χρυσα81, και εμένα τα έπιπλα ειναι μασιφ, πιστεύω οτι οτι αλλο βάζουμε εκτός απο νεράκι θα πρέπει να το κάνουμε αραιά, βέβαια έχω τα έχω 12 χρόνια και ευτυχώς παρ΄ολο που βάζω λίγο απορυπαντικο δεν έχω δει αλλοιώσεις.

Καλη συνέχεια.....

nJ2dp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ νυστάζω σήμερα καθώς η μικρή έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο. Δυστυχώς όταν έχει υπερένταση και ξεφεύγει χρονικά απ το πρόγραμμά της, συμβαίνει αυτό. Σήμερα έχει ξεκούραση. Σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο, κουζίνα μαζεμένη, φαγητό από χθες οπότε είμαστε μια χαρά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μπάνιο και πάγκοι κουζίνας έγιναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Επίσης, ετοίμασα και ένα νυχτερινό πλυντήριο για την νύχτα, με σκουρόρουχα.

Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω τακτοποιήσεις.

Ετσι:

1) Είχα ήδη μία τσάντα για δόσιμο στη φίλη μου και την κόρη της, που της κάνουν τα ρούχα μου

2) Εβγαλα μία τσάντα για 2 άλλες κοπέλες {θα τα ξεχωρίζω όταν είναι να τις δω}

3) Ετοίμασα ακόμα μία, μεγαλύτερη τσάντα, για διάφορα πράγματα που θέλω να δώσω στο Δήμο. Ειναι σχετικά κοντά στο σχολείο του φιογκακίου, οπότε θα βάλω διάφορα πράγματα που έχω για δόσιμο και από βδομάδα θα τα πάω ένα πρωϊνό.

Ανέβασα και 2 παπουτσάκια του φιογκακίου για πούλημα εδώ και αν δεν πουληθούν θα τα δώσω, όπως πάντα {μόλις έβαλα το ένα ζευγάρι και αργότερα θα βάλω και το άλλο}:

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=2201452#post2201452

Kαλημερα κοριτσια και καλή εβδομάδα να εχουμε.

Δυστυχως ο μικρος μου ανεβασε πυρετο τη νυχτα και ειμαι να σκασω.Καθε δυο εβδομαδες κατι θα αρπάξει ,λιγο ή πολύ.Τεσπα ελπίζω σημερα να μην κανει μήπως πάει σχολείο αυριο,δεν γινεται να χανει τοσες ημερες.

Οχι ρε γμτ... και σας σκεφτόμουν... :-( Περαστικά!

Καλημέρα κορίτσια' date=' καλη εβδομαδα να έχουμε.

Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα όλων των πλυντηρίων, οποτε έβαλα την σιδερωστρα στην θέση της, ρεί ενώ να κρυώσει το σίδερο για να μπει και αυτο στην δική του,

έστρωσα κρεβάτια, αέρισα το σπίτι, καθάρισα τα μπάνια, τίναξα χαλάκια, έβαλα να βράζω φασόλια για να φτιάξω φασολάδα για αύριο μιας και δουλεύω τις επόμενες μέρες, για σημερα το μενού έχει τσιπούρες στον φούρνο με τηγανιτές πατάτες.

Μόλις τελειώσουμε το πρωινό μας με την κόρη μου θα κατέβουμε για να παμε να πάρουμε τα ψαράκια και κάτι μικρό ελλείψεις απο sm και βολτιτσα γύρω γύρω.

Το απόγευμα λέω να την παμε παιδοτοπο μιας και ούτε χθες πήγαμε πουθενά.

Ειρήνη, ευχομαι όλα καλα να πανε με το φιογκακι.

Οι περιγραφές σου χθες με την φθινοπωρινή ατμόσφαιρα το κάτι αλλο.

περιμένω και εγω να στρώσω και να βάλω τα χειμερινά ριχτάρια για να μπω στο κλίμα. Ενα προβλημα που έχω ειναι τα παιχνίδια της μικρής όπου τα έχουμε όλα στο σαλόνι μιας και κάθεται εκεί ο μπαμπά της και θέλει να παίζει δίπλα του, ο σκοπός μου ειναι να της τα βάλω στο δωμάτιο της, να δω πως θα τα καταφέρω.

Χρυσα81, και εμένα τα έπιπλα ειναι μασιφ, πιστεύω οτι οτι αλλο βάζουμε εκτός απο νεράκι θα πρέπει να το κάνουμε αραιά, βέβαια έχω τα έχω 12 χρόνια και ευτυχώς παρ΄ολο που βάζω λίγο απορυπαντικο δεν έχω δει αλλοιώσεις.

Καλη συνέχεια.....[/quote']

Εγώ ποτέ να μην τελειώνω το σιδέρωμα...? :rolleyes: Εχω συμβιβαστεί όμως! :tongue:

Για τα παιχνίδια, δεν πειράζει, είναι μικρή ακόμα.

Εδω το φιογκάκι, χθες, είχε φέρει στο σαλόνι, κουζινικά μου και έπαιζε μαζί με γκορμίτι... άντε βρες άκρη! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!

Ειρηνη μου να ειναι η τελευταια σας επισκεψη στο νοσοκομειο..ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι..εσκισε το φιογκακι?

Χρυσα κριμα τον καημενουλη,περαστικα του και γρηγορα..και μενα η μικρη ειχε βηχα σαν κοκορακι,να δουμε πως θα παει..εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο το απογευμα οποτε θα την δει κιολας..

Ραβ και μενα το παθαινουν αυτο,οταν αλλαζει το προγραμμα τους ειναι ανησυχες..ευτυχως που δεν εχεις και πολλα να κανεις για να ξεκουραστεις..

Εχω ξυπνησει απο τις 5 γιατι η μικρη ειχε βηχα,δεν ξανακοιμηθηκα εννοειται και με βλεπω να κοιμαμαι ορθια..χθες περα απο το φαγητο μας και τα ταισματα,αλλαγματα εβγαλα τα φιλτρα απο τα αιρ-κοντισιον και τα επλυνα,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια και το απογευματακι εκανα και το πορτοκαλοκεικ απο την Βασια..παει το μισο...για σημερα γιουβαρλακια εχει το μενου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα!!!!!

Τι κανετε?

Εμεις ξυπνησα κατα τις 9:30,φτιαξαμε πρωινα και τωρα ο μικρος παιζει με τα παιχνιδια του ενω εγω χαζολογαω στον υπολογιστη!

Σημερα θα κανω γενικο στην κρεβατοκαμαρα μου.

Το menu εχει λαχανορυζο.

Σας βαζω φωτο απο την χθεσινη μου κατασκευη,

http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/10/blog-post_21.html

Καλημέρα!!!

Εγώ αν σου πω ότι ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο και να διαβάζουμε???Τι να πω μάλλον διαστροφή του επαγγέλματος:D

Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις την ιδια αποψη και οταν παει σχολειο κι εγω ετσι ελεγα και τωρα μολις ακουω για αργια και εκδρομη κανω παρτι,στεναχωριεμαι γι αυτην την εξελιξη αλλα εχω κουραστει πολυ κοριτσια:(

Να σου στείλω αγαπημένη μανούλα!!!:D

Για να τα μάθει πιο εύκολα πιστεύω θα τον βοηθούσε σε κάθε μάθημα ένα μικρό σχεδιάγραμμα με τις χρονολογίες και τα ονόματα και τι έχει γίνει,είναι και σαν παιχνίδι αυτό.Τρίτη δεν πάει ο δικός σου?Να σου στείλω συγκεκριμένα να δεις;)

Θελω κι εγω σχδιαγραμματα αν ειναι ευκολο pleaseeeee κι εμεις Τριτη παμε.

Αν υπάρχει η δυνατοτητα να βαφτει ,να του πεις να το κανει.Εγω θα προτεινα ενα απαλό (πολύ απαλό μπεζ ,εφοσον ταιριαζει με τα χρωματα των επίπλων και με τις κουρτινες σου ,ζεσταινει το χωρο αλλα ταυτοχρονα δεν ειανι βαρυ.Οχι λευκό,εκτος και εαν εχεις το σπίτι της 4U που τα θελει όλα λευκα και μαυρα,τοτε πάω πάσο...;):)

Συμφωνω απολυτα το μπεζ εκτος απ'ολα αυτα που λεει η Χρυσα δεν φαινεται και τοσο λερωμενο.

Εμεις ειχαμε αποδραση το ΣΚ οποτε οπως καταλαβαινετε θα ειναι δυσκολη η εβδομαδα απο θεμα δουλειων αλλα αξιζε τον κοπο γιατι χαρηκαμε τη φυση και γεμισαμε τις μπαταριες μας.

Lila's mom καλως ηρθες στην παρεα μας.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ειρηνακη μου ευχομαι ο μικρος να σκισει στο τεστ!!!!

Και καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις!Ποπο σκεφτομαι το μικρο ποσο αγχος θα εχει....Δωστου ενα φιλι!

Καλημερα και καλη βδομαδα!!!

Ειρηνη μου να ειναι η τελευταια σας επισκεψη στο νοσοκομειο..ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι..εσκισε το φιογκακι?

Χρυσα κριμα τον καημενουλη,περαστικα του και γρηγορα..και μενα η μικρη ειχε βηχα σαν κοκορακι,να δουμε πως θα παει..εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο το απογευμα οποτε θα την δει κιολας..

Ραβ και μενα το παθαινουν αυτο,οταν αλλαζει το προγραμμα τους ειναι ανησυχες..ευτυχως που δεν εχεις και πολλα να κανεις για να ξεκουραστεις..

Εχω ξυπνησει απο τις 5 γιατι η μικρη ειχε βηχα,δεν ξανακοιμηθηκα εννοειται και με βλεπω να κοιμαμαι ορθια..χθες περα απο το φαγητο μας και τα ταισματα,αλλαγματα εβγαλα τα φιλτρα απο τα αιρ-κοντισιον και τα επλυνα,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια και το απογευματακι εκανα και το πορτοκαλοκεικ απο την Βασια..παει το μισο...για σημερα γιουβαρλακια εχει το μενου..

Να σκίσει δεν νομίζω γιατί χθες που του έκανα "τεστ", ήξερε τις απαντήσεις αλλά τα γραπτά του... :rolleyes: ούτε τελείες ούτε τίποτα. Θα φρίξει η δασκάλα του! :tongue:

Περαστικά της βρε Αρετούλα μου. Εχετε και εμβόλιο... :rolleyes:

Υ.Γ. Κομματάκι από πορτοκαλοκέικ για μένα??? :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Χτες ξεπατώθηκα στη μαγειρική ή καλύτερα ζαχαροπλαστική!Έφτιαξα μια λεμονόπιτα(μοιάζει με τσιζκεικ),μπισκοτάκια κανέλας και για πρώτη φορά ζαχαρόπαστα!!!Έβαλα και σε ένα κομμάτι χρώμα κόκκινο και την έκανα ροζ,βγήκε υπέροχη...Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου...!

Ποπο!!!Μου ανοιξες την ορεξη!!!Λατρευω τα κουλουρακια καννελας!!!Μπορεις να μου δωσεις την συνταγη για την λεμονοπιτα?

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις την ιδια αποψη και οταν παει σχολειο κι εγω ετσι ελεγα και τωρα μολις ακουω για αργια και εκδρομη κανω παρτι,στεναχωριεμαι γι αυτην την εξελιξη αλλα εχω κουραστει πολυ κοριτσια:(

Θελω κι εγω σχδιαγραμματα αν ειναι ευκολο pleaseeeee κι εμεις Τριτη παμε.

Συμφωνω απολυτα το μπεζ εκτος απ'ολα αυτα που λεει η Χρυσα δεν φαινεται και τοσο λερωμενο.

Εμεις ειχαμε αποδραση το ΣΚ οποτε οπως καταλαβαινετε θα ειναι δυσκολη η εβδομαδα απο θεμα δουλειων αλλα αξιζε τον κοπο γιατι χαρηκαμε τη φυση και γεμισαμε τις μπαταριες μας.

Lila's mom καλως ηρθες στην παρεα μας.

Αχ μπράβο που φύγατε! Φαντάζομαι ποσο όμορφα θα περάσατε. Πάντα τέτοια, αγαπημένη μου!

Οσο για το διάβασμα... :rolleyes:. Και γω καθόλου δεν "θέλω"... άσε που έχουμε κλειστεί και αρκετά μέσα με δαύτο... αλλά και το παιδί πιέζω... :rolleyes:

Δες εδώ

http://www.e-selides.gr/downloads.php

Και εδώ

http://e-didaskalia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_395.html

Ειρηνακη μου ευχομαι ο μικρος να σκισει στο τεστ!!!!

Και καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις!Ποπο σκεφτομαι το μικρο ποσο αγχος θα εχει....Δωστου ενα φιλι!

Ναι, φοβάται πολύ αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το συζητήσαμε πολύ.. για να δούμε.. :rolleyes:

Ευχαριστώ Βουλάκι μου.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία που τελείωσα τις προγραμματισμένες δουλίτσες μου, έκανα και ένα ελαφριακό {:tongue: } ντου, στο δωμάτιο του φιογκακίου... ξεφορτώθηκα μισή σακουλίτσα! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα ομορφες! Τι κανετε? Χαζολογησα αρκετα στο fb σημερα, το ευχαριστηθηκα :tongue: Εννοειται δεν εχω κανει τιποτα στο σπιτι (αν και δεν χρειαζεται πολλα), μονο ετοιμασα τον μικρο για το σχολειο και εβγαλα ενα ψωμακι απο την καταψυξη, εφτιαξα και καφεδακι και αραξα.

Λοιπον εχθες:

ανοιξα παραθυρα πατζουρια αερισα καλα μιας και ειχε τελεια μερα

μαζεψα στεγνα ρουχα απεξω

απλωσα τα βραδινα

εβαλα αλλο ενα πλυντηριο

εφτιαξα γαλατα καφεδες και ψωμια με μαρμελαδα να φαμε

εστρωσα κρεβατια

εβγαλα εξω την απλωστρα και απλωσα και το πρωινο πλυντηριο

χωρισα και αλλα ρουχα για το πλυντηριο

τακτοποιησα τα στεγνα πιατικα

επλυνα οσα πιατα χωρεσαν στο στραγγιστηρι αλλα εμειναν και αλλα στο νεροχυτη :rolleyes:

μαγειρεψα γιουβετσακι εγινε μιαμ μιαμ μιαμ πεντανοστιμο

φαγαμε

κοιμησα τη μικρη

μαζεψα το τραπεζι και σκουπισα απο κατω που ειχε γινει ο χαμος :rolleyes:

ετοιμαστηκαμε και πηγαμε για καφεδακι :D

πριν φυγουμε εβαλα αλλο ενα πλυντηριακι συντομο να πλενει

αφου γυρισαμε μαζεψα τα απλωμενα απεξω

απλωσα το συντομο στην απλωστρα

χλωρινιασα ολο το μπανιο νιπτηρα-λεκανη-σκουπιδοτενεκε-πιγκαλ-μπανιερα

ζεστανα νερο και εκανα μπανιο τα μικρα

τα εντυσα και ετοιμασα γαλατα

σιροπια-δοντακια-ορο-νανι

εννοειται με πηρε κι εμενα ο υπνος μαζι τους και ξυπνησα στις 12μιση και εκατσα να φαω κι εγω το ζωακι :tongue:

αααχ τι καλα, μακαρι να εχουμε και σημερα μια δημιουργικη μερα!

σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα....

Σήμερα τ πρωί έφυγα με αυτοκίνητο και πήγα να βγάλω πανοραμική δοντιών για να πάω Τετάρτη οδοντίατρο....απο την Παρασκευή είμαι με mesulid ανά 14 ώρες...παλιοφρονιμήτης είναι! Σήμερα ξεκίνησα και αντιβίωση μου είπε ο γιατρός γιατί είχε θέμα το δοντάκι!

Γύρισα στις 11 σπίτι και έβαλα αρακά να κάνω....έφτιαξα κρεβάτια και πάω για συγύρισμα!

Κοριτσια μου ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον.Σημερα εχει κανει ενα 37.2 την ωρα που ξυπνησε αλλα επεσε στο 36.5 χωρίς αντιπυρετικό ,για να δουμε...

Ο μικρος εβλεπε παιδικα στον υπολογιστη και εγω εκανα δουλίτσες.Αν και το σπίτι ηταν καθαρο από τη μιζερια της αρρωστιας ,επλυνα το κουβηερλί μας,γιατι κοιμηθηκε στο κρεβάτι μας εχθες,επλυνα και τα σεντονια μας,τα απλωσα όλα.Ανοιξα όλα τα παραθυρα να αεριστει το σπίτι,συμμαζεψα,σκούπισα όλο το σπίτι ,ξεσκόνισα σαλόνι ,τραπεζαρια και το υπνοδωμάτιό μας με νερόξυδο,εφτιαξα τοστ και φαγαμε,πήγα φουρνο και μενει να κανω λιγακι το μπάνιο.Το μεσημερι θα φαμε μακαροναδα απλή,με κοκκινη σαλτσα,να φαει και το μιζερούλι μου,που ειδικα τωρα του εχει κοπει η όρεξη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...