Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα μικρές μου.

Αφού τελειώσαμε τα διαβάσματά, χαλαρώσαμεεεεεεε... ;)

Στρώσαμε και το 2ο χαλί μας, της τραπεζαρίας μας και έτσι το σπίτι μας αρχίζει να παίρνει τη χειμερινή του μορφή.

Βάλαμε μουσικούλα, χριστουγεννιάτικα και χορέψαμε... :tongue:

Φτιάξαμε κέικ, με κακάο αυτή τη φορά ;)

Τσιμπήσανε τα αγόρια για βράδυ

Κάναμε τα μπάνια μας

Τώρα έχουμε αράξει στους καναπέδες μας, εγώ στο χαλάκι δηλαδή και σας μιλάω και το φιογκάκι παίζει... όμορφες φθινοπωρινές στιγμές... ;)

Σας φιλώ γλυκά όλες

Τι ωραία εικόνα θαλπωρής και ζεστασιάς. Μόνο που το διάβασα....

................Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι;;;

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και σας καληνυχτίζω με το θεόκουφο του φιογκακίου.

Τρώγαμε και μας λέει:

"Μαμά, μερικά παιδιά στο σχολείο, έχουν κινητό. Εγώ, είμαι μικρός ακόμα αλλά όταν πάω.... Παρασκευή τάξη, θα μου πάρετε;;;;" :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έγραψε πάλι.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Αχ κρατάω......δεν μου λείπει στις κινήσεις...αλλά το άτιμο το μυαλό καμία φορά τρώει κολλήματα....τώρα στην 6η μέρα λιγότερα βέβαια ....αλλά η σκέψη υπάρχει!

Βάσια, κράτα, μην το σκέφτεσαι. Το νικάς.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Αχ κρατάω......δεν μου λείπει στις κινήσεις...αλλά το άτιμο το μυαλό καμία φορά τρώει κολλήματα....τώρα στην 6η μέρα λιγότερα βέβαια ....αλλά η σκέψη υπάρχει!

Μπραβο Βασια ,κρατα γερα,μαλλον το δυσκολο κομμάτι πέρασε ,τωρα μαλλον ειναι μονο του μυαλού το παιχνιδι και οχι της εξάρτησης.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι στη δουλειά, σε καμιά ωρίτσα σχολάω. Δουλεύω και αύριο από νωρίς και μετά πρέπει να τρέξω στην πρωτεύουσα να προλάβω κάτι εξωτερικές δουλειές που εκκρεμούν καιρό.

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τη μετακόμιση... εκτός από όλα τα άλλα που με απασχολούν (μη σας κουράζω) θα ήθελα να ζητήσω από τον ιδιοκτήτη να βάψει το σπίτι πριν μπω αλλά δεν έχω ηρεμία και χρόνο να διαλέξω χρώματα. Να του πω να το κάνει όλο άσπρο; Ή κανένα άλλο ουδέτερο χρώμα; Αχ δεν ξέρω.. Πρέπει να κουλάρω :rolleyes: Που 'σαι καλέ 4u να βάλεις ένα χεράκι να το βάψουμε τσάκα τσάκα;

Να σαι καλά ρε Ειρηνάκι, μου μεταδίδεις φοβερή ηρεμία πάντα!

Φιλιά και καληνύχτες! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Αν υπάρχει η δυνατοτητα να βαφτει ,να του πεις να το κανει.Εγω θα προτεινα ενα απαλό (πολύ απαλό μπεζ ,εφοσον ταιριαζει με τα χρωματα των επίπλων και με τις κουρτινες σου ,ζεσταινει το χωρο αλλα ταυτοχρονα δεν ειανι βαρυ.Οχι λευκό,εκτος και εαν εχεις το σπίτι της 4U που τα θελει όλα λευκα και μαυρα,τοτε πάω πάσο...;):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πρόκειται να ξαναπονέσει.Πάει πέρασε. Φτου το παιδάκι μας!!!!.

Ειρηνάκι μου ότι θες για τα μαθήματα να μου λες. Απ' ότι θυμάμαι μόλις τελειώνουν μια ενότητα γράφουν διαγώνισμα. Πολλές φορές έξτρα και στο μάθημα της ημέρας. Είχα ξεχάσει πως τα πρώτα κεφάλαια της Ιστορίας είναι κάπως. Στη συνέχεια είναι πιο εύκολα.

Και βεβαίως το φιογκάκι θα σκίσει αύριο.

Η ιστορία της Πέμπτης κορίτσια μου δεν παίζεται. Βυζάντιο. Με πολλά ονόματα, ημερομηνίες, γεγονότα και περίεργες λέξεις που πρέπει να τις μάθεις γιατί εάν το πεις με δικά σου λόγια αλλάζει το νόημα. Για παιδάκια αυτής της ηλικίας είναι πραγματικά δύσκολη. Ουφ!!!

Καλή δυναμη στα πιτσιρίκα ,ειναι πραγματικα σκληρα εργαζόμενοι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!!!Τι κανετε???

Εμεις σημερα περασαμε πολυ ομορφα!!!Το πρωι σηκωθηκαμε,φτιαξαμε πρωινο και αραξαμε στο σαλονι μας,στις 11:00 φυγαμε και πηγαμε στο παρκο του Τριτση,περασαμε πολυ ομορφα και ο μικρος το καταευχαριστηθηκε!!!Ετρεχε συνεχεια περα-δωθε,ταισε τις παπιες,χαιδεψε τα σκυλακια και ξετρελαθηκε με τα αλογα!!!Ηταν πολυ ομορφα!!!Υστερα πηγαμε στην μαμα μου και φαγαμε ολοι μαζι!!!Γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκαμε μεχρι τις 6:00 και σηκωθηκα ορεξατοι για παιχνιδι!Απο δουλειες δεν εκανα τιποτα,μονο πιατα επλυνα,ψιλοεκοψα δυοσμο,τον εβαλα στην καταψυξη,και εκανα πατατες με αυγα στο ρομποτ αφου ειχα παραγγελια απο μπαμπα και γιο!!!

Εκανα και μια υπεροχη φθινοπωρινη κατασκευη,εφτιαξα σακουλακια απο λινατσια που επανα κολλησα δαντελα και μεσα εβαλα λεβαντα και πρασινο τσαι,τα απλωσα σε μια ψαθινη τεραστια πιατελα που εχω και το εβαλα στο χωλ!Μου εφτιαξε την διαθεση και μοσχομυριζει!Θα σας βαλω φωτο αυριο!!!

Βουλα και την προηγυμενη φορα που το ειχες αναφερει ηθελα να σε ρωτησω και το ξεχασα..με το baby oilδεν παθαινουν τιποτα τα επιπλα ε?βαζεις μικρη ποσοτητα κατευθειαν πανω στο βιτεξακι?εμενα τα επιλα μου ειναι βεγκε και μου τη δινει που ξεσκονιζω και μετα απο λιγες ωρες παλι εχει σκονη..

Αρετη μου δεν παθαινουν τιποτα!Ισα-ισα γυαλιζουν και λιγο οπως οταν χρησιμοποιεις τα σπρει που πουλανε για τα επιπλα(overline κτλ).Δεν το βαζω με βετεξ αλλα σε πανακι,βαζω λιγη ποσοτητα ισα να νοτισει και τα περναω,εγω εχω δει μεγαλη διαφορα και μ'αρεσει πολυ που αφηνει και ενα απαλο αρωμα στο χωρο.Αν θες να εισαι σιγουρη για το οτι δεν θα παθουν τιποτα τα επιπλα, δοκιμασε το πρωτα σε ενα κρυφο σημειο των επιπλων σου;)

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε?

Εμείς ξεκουραζόμαστε και διαβάζουμε μαζί.

Πήγαμε για μεσημεριανή, Κυριακάτικη περίθαλψη και φάγαμε σαν.. ζωάκια! :tongue::tongue: Το φιογκάκι 2 μερες σερί, που δεν πόνεσε και φτύστε όλες, κόρες!!!

Επιστρέψαμε, χαλαρώσαμε, ξαπλώσαμε και αφού σηκωθήκαμε, εμείς κάναμε επανάληψη στην ιστορία με τη βοήθεια που μου έστειλε το Ρηνάκι και η Βασουλα {κορίτσια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ που με σκεφτεστε!! Εκανα υπέροχες ασκησουλες στο φιογκάκι, με τα όσα μου στείλατε και εννοείται τα έσωσα για να τα έχω} και ο άντρας μου τελείωσε και το 2ο, μεγάλο χαλί του σαλονιού! Σε καμιά ωρίτσα θα το στρώσουμε κι αυτό!

Εμείς συνεχίζουμε χαλαρά τα τελευταία διαβάσματά μας {ήταν απίστευτα πολλά και η Ιστορία αλλά και η Γλώσσα και τα Μαθηματικά αλλά και τα Αγγλικά που έχει αύριο.. προφανως ετυχε να πέσουν πολλά και μαζεμένα} και μετά θα φτιάξουμε κέικ.. πάλι όπως μας έρθει! :tongue::tongue:

Εδώ γύρω θα είμαι :D

φτου φτου και μην ξαναπονεσει ποτε:o:)

Και σας καληνυχτίζω με το θεόκουφο του φιογκακίου.

Τρώγαμε και μας λέει:

"Μαμά, μερικά παιδιά στο σχολείο, έχουν κινητό. Εγώ, είμαι μικρός ακόμα αλλά όταν πάω.... Παρασκευή τάξη, θα μου πάρετε;;;;" :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παρακευη με τιποτα :tongue::tongue: πανε σαββατοκυριακο και βλεπουμε :tongue::tongue: τα ζουζουνια τι πλακα εχουν :lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, σήμερα ξεπατωθηκα αύριο με παραμένει πολύ σίδερο.. Ξεκινάει και ο μεγάλος ξανά το σχολείο, αρκετές μέρες έχασε με της παλιό-ιώσεις. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν.. Καλή ξεκούραση σε όλες, φιλιά πολλά!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλησπερα......σημερα ειχα χαλαραρη κυριακη, ξυπνησαμε αργα οικογενιακος 9.30 και μετα το πρωινο μας πατερας και γιος πηγαν πλατεια με το ποδηλατο κι εγω εκανα καποια πραγματα στο σπιτι,μετα για φαγυτο στο πεθερηκο και αμεσος πηγα το μικρο στους γονοις μου που ηρθαν απο το χωριο και ο γιος ξελησαξε.ειπια καφε με κουμπαρα και μετα γυρησα σπιτι πηρα το μεγαλο αγορη και πηγαμε στην στην απονομη( ιστιοπλοια)για να δουμε φιλους και παλιους συναθλητες,με το πληρωμα μου ετρεξε η αδερφη μου και πηραν κυπελο
:-)
:smile:
μετα για ποτακι με φιλους και τωρα σπιτι,αυτααα καληνυχτααααααα
;)

καλησπερα......σημερα ειχα χαλαραρη κυριακη, ξυπνησαμε αργα οικογενιακος 9.30 και μετα το πρωινο μας πατερας και γιος πηγαν πλατεια με το ποδηλατο κι εγω εκανα καποια πραγματα στο σπιτι,μετα για φαγυτο στο πεθερηκο και αμεσος πηγα το μικρο στους γονοις μου που ηρθαν απο το χωριο και ο γιος ξελησαξε.ειπια καφε με κουμπαρα και μετα γυρησα σπιτι πηρα το μεγαλο αγορη και πηγαμε στην στην απονομη( ιστιοπλοια)για να δουμε φιλους και παλιους συναθλητες,με το πληρωμα μου ετρεξε η αδερφη μου και πηραν κυπελο
μετα για ποτακι με φιλους και τωρα σπιτι,αυτααα καληνυχτααααααα
;)

καλε τι εγραψα εδω :confused:

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα :P .

Πως είστε μικρές μου?

Εγώ σπίτι μας. Πήγα το φιογκάκι σχολείο, τώρα λογικά θα έχει τελειώσει το τεστ Ιστορίας.... :rolleyes:, μετά πήγα για χαρτικά στην αποθήκη και μετά σούπερ για 2 πραγματάκια. Μ' αρέσει να πηγαίνω πρωί.. δεν έχει καθόλου κόσμο.

Μόλις ζύμωσα μπιφτεκάκια, για το μεσημέρι, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με κοκκινόρουχα, έστρωσα κρεβάτια, ψευτομάζεψα και το σπιτάκι μου μαζεμένο και καθαρό. Το "κυνηγάω", δηλαδή κάνω και από λίγες δουλίτσες τις καθημερινές ώστε να μην χρειάζομαι τις πολλές και λιώνω στην κούραση...

Στις 12.25, θα περάσω να πάρω το φιογκάκι από το σχολείο {συννενοήθηκα με τη δασκάλα του και το δ/ντή} για να πάμε στο νοσοκομειο για εξετάσεις. Ο καημένος ο μικρός φοβάται τις ενέσεις αλλά τι να γίνει... :rolleyes: το συζητήσαμε πολύ από την Παρασκευή. Δεν ξέρω τι ώρα θα επιστρέψουμε, ελπίζω να πάνε όλα καλά αν και δεν νομίζω πως θα ξέρουμε σήμερα. Ιδωμεν...

Σήμερα το πρόγραμμα έχει καθαρισμό μπάνιου και της κουζίνας, που με τα μπιφτέκια βγήκαν διάφορα... ξεκινώ λοιπόν ;) .

Εδω γύρω θα είμαι.

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα κοριτσια και καλή εβδομάδα να εχουμε.

Δυστυχως ο μικρος μου ανεβασε πυρετο τη νυχτα και ειμαι να σκασω.Καθε δυο εβδομαδες κατι θα αρπάξει ,λιγο ή πολύ.Τεσπα ελπίζω σημερα να μην κανει μήπως πάει σχολείο αυριο,δεν γινεται να χανει τοσες ημερες.

Κων μαμα ,ξεχασα να σχολιασω το ονειρο τις προαλες,μα με τον πρωθυπουργο κοπελια,ελεος!!!!!!!

Για το ξεσκόνισμα ,υπάρχει ενα θεμα με αυτα νομιζω.Εαν ειναι ξυλινα και για καποιο λόγο χρειαστειτε να τα τριψετε-βαψετε μετα υπάρχει προβλημα.Αυτο το ξερω για τις κρεμες τυπου οβερλάυ ,κανουν καποιο φιλμ στα επιπλά και μετα αυτα δεν επισκευαζονται σε τυχον αναγκη ,φανταζομαι το ίδιο συμβαινει και με το μαλακτικο και το λαδι.Παλαιότερα το ειχα χρησιμοποιήσει και εγω αλλα επειδη τα επιπλα μου ειναι μασιφ ξυλο και θα τα πάω για φρεσκαρισμα καποια στιγμη ,το σταματησα.Ψαξτε το λιγο.

Μαριαννα και εγω σημερα εχω πολύ σιδερο.

Etoil,μια χαρα περασατε ,μπραβο,καλη εβδομαδα να εχεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...