Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Χτες ξεπατώθηκα στη μαγειρική ή καλύτερα ζαχαροπλαστική!Έφτιαξα μια λεμονόπιτα(μοιάζει με τσιζκεικ),μπισκοτάκια κανέλας και για πρώτη φορά ζαχαρόπαστα!!!Έβαλα και σε ένα κομμάτι χρώμα κόκκινο και την έκανα ροζ,βγήκε υπέροχη...Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου...!

Ειρήνη μου μήπως με σχεδιάγραμμα θα ήταν πιο εύκολο για το φιογκάκι να τα διαβάσει?Εγώ αν σου πω ότι ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο και να διαβάζουμε???Τι να πω μάλλον διαστροφή του επαγγέλματος:D

Αμάν! Ατιμο παιδί, τι μου αράδιασες όλα τα καλούδια?

Πεθαίνω για λεμονόπιτα, λατρεύω μπισκότα κανέλας!!! :lol::lol:

Τι εννοείς σχεδιάγραμμα, για βοήθα με, γιατρέ μου!:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμάν! Ατιμο παιδί, τι μου αράδιασες όλα τα καλούδια?

Πεθαίνω για λεμονόπιτα, λατρεύω μπισκότα κανέλας!!! :lol::lol:

Τι εννοείς σχεδιάγραμμα, για βοήθα με, γιατρέ μου!:tongue:

Να σου στείλω αγαπημένη μανούλα!!!:D

Για να τα μάθει πιο εύκολα πιστεύω θα τον βοηθούσε σε κάθε μάθημα ένα μικρό σχεδιάγραμμα με τις χρονολογίες και τα ονόματα και τι έχει γίνει,είναι και σαν παιχνίδι αυτό.Τρίτη δεν πάει ο δικός σου?Να σου στείλω συγκεκριμένα να δεις;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε?

Εμείς ξεκουραζόμαστε και διαβάζουμε μαζί.

Πήγαμε για μεσημεριανή, Κυριακάτικη περίθαλψη και φάγαμε σαν.. ζωάκια! :tongue::tongue: Το φιογκάκι 2 μερες σερί, που δεν πόνεσε και φτύστε όλες, κόρες!!!

Επιστρέψαμε, χαλαρώσαμε, ξαπλώσαμε και αφού σηκωθήκαμε, εμείς κάναμε επανάληψη στην ιστορία με τη βοήθεια που μου έστειλε το Ρηνάκι και η Βασουλα {κορίτσια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ που με σκεφτεστε!! Εκανα υπέροχες ασκησουλες στο φιογκάκι, με τα όσα μου στείλατε και εννοείται τα έσωσα για να τα έχω} και ο άντρας μου τελείωσε και το 2ο, μεγάλο χαλί του σαλονιού! Σε καμιά ωρίτσα θα το στρώσουμε κι αυτό!

Εμείς συνεχίζουμε χαλαρά τα τελευταία διαβάσματά μας {ήταν απίστευτα πολλά και η Ιστορία αλλά και η Γλώσσα και τα Μαθηματικά αλλά και τα Αγγλικά που έχει αύριο.. προφανως ετυχε να πέσουν πολλά και μαζεμένα} και μετά θα φτιάξουμε κέικ.. πάλι όπως μας έρθει! :tongue::tongue:

Εδώ γύρω θα είμαι :D

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη για να την κανεις κοκκινη εντονη, πρεπει στο κοκκινο να προσθεσεις και λιγο βιολετι :)

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Καλησπέρα μικρές μου.

Αφού τελειώσαμε τα διαβάσματά, χαλαρώσαμεεεεεεε... ;)

Στρώσαμε και το 2ο χαλί μας, της τραπεζαρίας μας και έτσι το σπίτι μας αρχίζει να παίρνει τη χειμερινή του μορφή.

Βάλαμε μουσικούλα, χριστουγεννιάτικα και χορέψαμε... :tongue:

Φτιάξαμε κέικ, με κακάο αυτή τη φορά ;)

Τσιμπήσανε τα αγόρια για βράδυ

Κάναμε τα μπάνια μας

Τώρα έχουμε αράξει στους καναπέδες μας, εγώ στο χαλάκι δηλαδή και σας μιλάω και το φιογκάκι παίζει... όμορφες φθινοπωρινές στιγμές... ;)

Σας φιλώ γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο εμένα!!!

Σήμερα χαλαρώνουμε σπίτι μας....έλειπε ο άντρας μου για δουλειά όλη μέρα και με τα κορίτσια, παίξαμε uno, διάβασε η μεγάλη και φτιάξαμε σοκολατένια μπισκότα! Φάγαμε σούπα και ξεκουραστήκαμε!

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι στη δουλειά, σε καμιά ωρίτσα σχολάω. Δουλεύω και αύριο από νωρίς και μετά πρέπει να τρέξω στην πρωτεύουσα να προλάβω κάτι εξωτερικές δουλειές που εκκρεμούν καιρό.

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τη μετακόμιση... εκτός από όλα τα άλλα που με απασχολούν (μη σας κουράζω) θα ήθελα να ζητήσω από τον ιδιοκτήτη να βάψει το σπίτι πριν μπω αλλά δεν έχω ηρεμία και χρόνο να διαλέξω χρώματα. Να του πω να το κάνει όλο άσπρο; Ή κανένα άλλο ουδέτερο χρώμα; Αχ δεν ξέρω.. Πρέπει να κουλάρω :rolleyes: Που 'σαι καλέ 4u να βάλεις ένα χεράκι να το βάψουμε τσάκα τσάκα;

Να σαι καλά ρε Ειρηνάκι, μου μεταδίδεις φοβερή ηρεμία πάντα!

Φιλιά και καληνύχτες! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Βάσια, σε έχω πρότυπο για το κόψιμο του καπνίσματος. Να δούμε εγώ πότε θα αξιωθώ, αχ (στο χέρι μου είναι και το ξέρω!). Κράτα γερά!

Αχ κρατάω......δεν μου λείπει στις κινήσεις...αλλά το άτιμο το μυαλό καμία φορά τρώει κολλήματα....τώρα στην 6η μέρα λιγότερα βέβαια ....αλλά η σκέψη υπάρχει!

Έχω αρχίσει να αγχώνομαι με τη μετακόμιση... εκτός από όλα τα άλλα που με απασχολούν (μη σας κουράζω) θα ήθελα να ζητήσω από τον ιδιοκτήτη να βάψει το σπίτι πριν μπω αλλά δεν έχω ηρεμία και χρόνο να διαλέξω χρώματα. Να του πω να το κάνει όλο άσπρο; Ή κανένα άλλο ουδέτερο χρώμα; Αχ δεν ξέρω.. Πρέπει να κουλάρω :rolleyes: Που 'σαι καλέ 4u να βάλεις ένα χεράκι να το βάψουμε τσάκα τσάκα;

Εγώ θα σου πρότεινα, ένα χρώμα σε γλυκιά ώχρα. Οχι κίτρινο.. κάτι πολύ απαλό... θα ζεστάνει τον χώρο σου και θα του δώσει μία αίσθηση γαλήνης, ενώ το λευκό, νομίζω, θα τον "αγριέψει'...

Να σαι καλά ρε Ειρηνάκι, μου μεταδίδεις φοβερή ηρεμία πάντα!
Ευχαριστώ πολυ, κορίτσι μου. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και σας καληνυχτίζω με το θεόκουφο του φιογκακίου.

Τρώγαμε και μας λέει:

"Μαμά, μερικά παιδιά στο σχολείο, έχουν κινητό. Εγώ, είμαι μικρός ακόμα αλλά όταν πάω.... Παρασκευή τάξη, θα μου πάρετε;;;;" :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

"Μαμά, μερικά παιδιά στο σχολείο, έχουν κινητό. Εγώ, είμαι μικρός ακόμα αλλά όταν πάω.... Παρασκευή τάξη, θα μου πάρετε;;;;" :tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν έχω λόγια....και η δικιά μου το μπερδεύει αυτό χαχαχα!

Κορίτσια μου καλησπέρα!Τι κάνετε ,μπήκα σας διαβασα και το πρωι αλλα δεν προλαβα να γραψω.Εχθες εκανα λίγες δουλίτσες,βγηκαμε μετα ,ψωνισα διαφορα ρουχαλάκια του μικρου αγοριου,μπουφαν ,τζιν και μπλουζακια που ειχα κρατησει από καιρό στο μαγαζι,πήγαμε κουνιες ,βιβλιοπωλειο,επιστρεψαμε φαγαμε και ετοιμαστηκαμε για το γαμο.Γυρισαμε σπίτι μας ,εκανα λίγες δουλίτσες ακόμη που ειχα αφησει και ετσι ολοκλήρωσα το συγιρισμα του σπιτιου.Σημερα ειμαστε όλη την ημερα στο σπίτι με μια μικρηγ επίσκεψη το απόγευμα στη συνυφάδα μου για καφε.Το ευχαριστηθηκα ομως ,ηθελα λίγο θαλπωρη.Ο μικρος παραπονεθηκε για το λαιμο του απόψε ,το πρωι να δω πως θα ξημερωθει...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε?

Εμείς ξεκουραζόμαστε και διαβάζουμε μαζί.

Πήγαμε για μεσημεριανή, Κυριακάτικη περίθαλψη και φάγαμε σαν.. ζωάκια! :tongue::tongue: Το φιογκάκι 2 μερες σερί, που δεν πόνεσε και φτύστε όλες, κόρες!!!

Επιστρέψαμε, χαλαρώσαμε, ξαπλώσαμε και αφού σηκωθήκαμε, εμείς κάναμε επανάληψη στην ιστορία με τη βοήθεια που μου έστειλε το Ρηνάκι και η Βασουλα {κορίτσια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ που με σκεφτεστε!! Εκανα υπέροχες ασκησουλες στο φιογκάκι, με τα όσα μου στείλατε και εννοείται τα έσωσα για να τα έχω} και ο άντρας μου τελείωσε και το 2ο, μεγάλο χαλί του σαλονιού! Σε καμιά ωρίτσα θα το στρώσουμε κι αυτό!

Εμείς συνεχίζουμε χαλαρά τα τελευταία διαβάσματά μας {ήταν απίστευτα πολλά και η Ιστορία αλλά και η Γλώσσα και τα Μαθηματικά αλλά και τα Αγγλικά που έχει αύριο.. προφανως ετυχε να πέσουν πολλά και μαζεμένα} και μετά θα φτιάξουμε κέικ.. πάλι όπως μας έρθει! :tongue::tongue:

Εδώ γύρω θα είμαι :D

Δεν πρόκειται να ξαναπονέσει.Πάει πέρασε. Φτου το παιδάκι μας!!!!.

Ειρηνάκι μου ότι θες για τα μαθήματα να μου λες. Απ' ότι θυμάμαι μόλις τελειώνουν μια ενότητα γράφουν διαγώνισμα. Πολλές φορές έξτρα και στο μάθημα της ημέρας. Είχα ξεχάσει πως τα πρώτα κεφάλαια της Ιστορίας είναι κάπως. Στη συνέχεια είναι πιο εύκολα.

Και βεβαίως το φιογκάκι θα σκίσει αύριο.

Η ιστορία της Πέμπτης κορίτσια μου δεν παίζεται. Βυζάντιο. Με πολλά ονόματα, ημερομηνίες, γεγονότα και περίεργες λέξεις που πρέπει να τις μάθεις γιατί εάν το πεις με δικά σου λόγια αλλάζει το νόημα. Για παιδάκια αυτής της ηλικίας είναι πραγματικά δύσκολη. Ουφ!!!

7q1Np2.png0ulEp2.png

Και σας καληνυχτίζω με το θεόκουφο του φιογκακίου.

Τρώγαμε και μας λέει:

Απίστευτος!!!!!Ε,μην αγχωνεσαι και εσυ για το κινητο ,θα του το πάρεις τοτε!

Καλή επιτυχια στο διαγωνισμά του,αρχισαν τα ζορια μαλλον Ειρηνη μου,καλή δυναμη!Αυριοτελικα θα τον πας μεσα??Οχι ,ε?Αντε να μεινει πια αναμνηση κακή αυτο που πέρασε το παιδι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...