Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόλις τελείωσα με την καθαριότητα στα υπνοδωμάτια.

Τίναξα χαλάκια και σκουπισα πατώματα και το χαλί στο δωμάτιο του μικρού,

έκανα καθάρισμα εξωτερικά στις ντουλάπες ,

ξεσκόνισα όλα τα επιπλα και τα διακοσμητικά τους και στα 3 υπνοδωμάτια,

καθάρισα το φωτιστικό στο δικό μας υπνοδωμάτιο,που είναι πιο ευκολο,

έκανα επίθεση στο γραφείο μας και πέταξα κάμποση σαβούρα,το καθάρισα καλά καλά και αυτό και είναι τωρα μια χαρά!

Πάω να βάλω ένα λαχανόρυζο που είναι γρήγορο και αν έχω διάθεση θα συνεχίσω και με το σαλόνι.:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ευπειθώς αναφέρω πως έγινε η πρώτη μας ανάρτηση στο blog μας, σχετικά με τα 7 σημαντικότερα, καθημερινά tips...!!!! :P:p

:-):-):-)Ευχαριστούμε που μας τα θυμίζεις,όλες κάπου ξεχνιόμαστε...:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χαίρετε! Έχω καιρό να γράψω.. Γέννησα τη Δευτέρα το 2ο παιδάκι μου! Ήθελα να ρωτήσω..σε περιόδους σαν κι αυτές με 2 μωρά και με την επιλόχειο κατάθλιψη και με ένα σχετικά μεγάλο σπίτι είναι εφικτό το easy living;; Πραγματικά κάθε συμβουλή θα είναι χρήσιμη! Αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι το σπίτι μου χάλια!

xhbDp2.png863np2.png

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει! Να το καμαρώνεις, να είναι πάντα γερό και τυχερό κι αγαπημένο!

Υπάρχει εξαιρετική λύση. Αγγαρεύεις τις μαμάδες, πεθερές, πρόθυμες φίλες, συγγενείς και γειτόνισσες που περιμένουν μία σου κουβέντα. Χωρίς ντροπές και με πρόγραμμα.

Επίσης αν, λέμε τώρα, σε παίρνει οικονομικά γυναίκα κάθε 15 μέρες τουλάχιστον.

Και το κυριότερο έχεις μάτια μόνο για τα παιδιά σου και όχι για τα χνούδια (καλέ τι με προσπέρασε μόλις; Μπα θα μου φάνηκε).

sbxre6a2f.png

Χαίρετε! Έχω καιρό να γράψω.. Γέννησα τη Δευτέρα το 2ο παιδάκι μου! Ήθελα να ρωτήσω..σε περιόδους σαν κι αυτές με 2 μωρά και με την επιλόχειο κατάθλιψη και με ένα σχετικά μεγάλο σπίτι είναι εφικτό το easy living;; Πραγματικά κάθε συμβουλή θα είναι χρήσιμη! Αυτή τη στιγμή το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι το σπίτι μου χάλια!

Να σου ζήσει,να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!Οχι νομίζω δεν είναι εφικτό αλλά συμφωνώ απόλυτα με τη Μιρίκι.Μόιρασε στους πάντες αρμοδιότητες και πρόσεχε πολύ πολύ τον εαυτό σου και τους δικούς σου.Σύντομα θα συντονιστείς με τη νέα πραγματικότητα και θα βρεις τους ρυθμούς σου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Κατέβασα τις κουρτίνες της κουζίνας και ήδη πλένονται στο πλυντήριο (είδατε πως κάνω σιγά-σιγά την γενική μου χωρίς άγχος και ταλαιπωρία??? ;)).

2) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ

3) Έπλυνα τα χθεσινοβραδινά πιατικά και ο νεροχύτης μου λάμπει.

4) Σαπούνισα και τα εσωτερικά αλουμίνια της πόρτας & του 2πλού παραθύρου της κουζίνας και... έλαμψαν! Πόσο το χρειαζόντουσαν!!! Τώρα, ούτε και ξέρω πότε θα ξανα-σχοληθώ μ' αυτά πια...! :tongue:

5) Μόλις άπλωσα και τις κουρτίνες της κουζίνας...

6) Το φαγάκι μπήκε στον φούρνο... {ελπίζω να βγει καλό!!! :rolleyes:}

7) Μάζεψα τις κουρτίνες της κουζίνας, τις σιδέρωσα και τις κρέμασα!! Τώρα η κουζίνα μου δείχνει υπέροχη!!! Είδατε πόσο εύκολο είναι και χωρίς ταλαιπωρία?

8 ) Σιδέρωσα λιγάκι... λίγα ρούχα γιατί δουλεύω από το μεσημέρι μέχρι αργά οπότε δεν θέλω να κουραστώ ιδιαίτερα....

Τέλος για σήμερα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Mόλις φαγαμε με το παιδάκι μου ,μιας και ο μπαμπάς μας θα καθυστερήσει να έρθει,άπλωσα τα 2 πλυντήρια που έβαλα το πρωί και μένει να μαζέψω την κουζίνα.Το απόγευμα θα πάμε εκκλησία και έτσι τέλος οι δουλειές.Νυστάζω....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

6) Το φαγάκι μπήκε στον φούρνο... {ελπίζω να βγει καλό!!! :rolleyes:}

7) Μάζεψα τις κουρτίνες της κουζίνας, τις σιδέρωσα και τις κρέμασα!! Τώρα η κουζίνα μου δείχνει υπέροχη!!! Είδατε πόσο εύκολο είναι και χωρίς ταλαιπωρία?

8 ) Σιδέρωσα λιγάκι... λίγα ρούχα γιατί δουλεύω από το μεσημέρι μέχρι αργά οπότε δεν θέλω να κουραστώ ιδιαίτερα....

Τέλος για σήμερα! ;)

Είναι ευχάριστη ανανέωση και το αρωμα του φρεσκοπλυμμένου και η λάμψη τους!Κάλά πας με τη γενική.Καλή ξεκούραση,όσο προλαβαίνεις...:-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπράβο,είδες αν απομακρυνθούμε λίγο από το πρόβλημα,χαλαρόνουμε και το βλέπουμε στις πραγματικές διαστάσεις του.:wink::-):-)

Ρώτα κάποιον όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα,αλλά να δεις με ποιον τρόπο μπορείς να βοηθήσεις.

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.... για να δουμε.. αν θα βρουμε ακρη! :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Με το καλό να σαραντίσεις!!!!!!!!!!!!!!

Υπομονή και πολλά-πολλά κουράγια!!!

Κοριτσάκι μου όχι... δεν γίνεται τώρα να ασχολείσαι με το σπίτι.

Τώρα ασχολείσου με σένα, με το πως να νιώσιες καλύτερα και φυσικά με τα φιογκάκια σου! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ δεν υπάρχει τώρα!

Αν έχεις κάποιον να σε βοηθά, δέξου τη βοήθεια του και ξέχνα οτιδήποτε άλλο. Εχεις ακόμη δρόμο μπροστά σου, μέχρι να ξεπεταχτεί λιγάκι και το μικράκι σου και μετά... το πιάνεις από κει!

Ηρεμία και κουράγια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Και το κυριότερο έχεις μάτια μόνο για τα παιδιά σου και όχι για τα χνούδια (καλέ τι με προσπέρασε μόλις; Μπα θα μου φάνηκε).

:!::!::!:!!!!!!!! xaxaxaxaxa!!!!:lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...