Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα αγαπημένες μου.

Πριν λίγο επιστρέψαμε. Αφού κάναμε μαθήματα {πόσα τους έχουν βάλει πια.... και αύριο έχουμε μπόλικα... :rolleyes: }, φύγαμε για Πειραιά. Είπαμε να κάνουμε κοντινή βολτίτσα αλλά μετά βουρ για Γλυφάδα... ξεμπαφιάσαμε, περπατήσαμε, κάναμε αγάπες.. επιστρέψαμε.

Κάναμε τα μπανάκια μας και στο στρωμένο σαλονάκι μας, πιάσαμε από έναν καναπέ.

Το μόνο που έκανα είναι να τακτοποιησω τα πρωϊνα σιδερωμένα.

Καλή ξεκούραση σε όλες! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον καταρρεω!!!

Α πα πα υπερβολική! Δυο δουλειές έκανε και καταρρέει λέει!!!! :mrgreen::mrgreen::lol:

ρε κοριτσια τον γαυρο τον εφερε σημερα ο αντρας μου απο την λαικη κ τον εχω στο ψυγειο, λεω να τον καθαρισω αυριο κ να τον βαλω μεριδες στην καταψυξη. θα χαλασει μεχρι αυριο στο ψυγειο λετε?

Οχι ματάκια μου.

Να σας ρωτήσω σχετικά με την σκόνη στα έπιπλα' date=' όπου την μια στιγμή ξεσκονιζεις και το απόγευμα πάλι χάλια ειναι, εγω τα περνάω με καλά στυμένο βετεξ αφου έχω βάλει λίγο απορυπαντικο και μετα με χαρτι κουζίνας αφου έχω βάλει λίγο υγρό τζαμιών, βέβαια τα κάνω σχεδόν κάθε μερα.[/quote']

Εχουμε τρελό "τιπ", το οποίο όσες το δοκιμάζουν το "κρατάνε".

Θα βάλεις σε ένα "ψεκαστήρι", νεράκι με λίγο μαλακτικό ρούχων και αφού τα ξεσκονίσεις με καλά στυμμένο πανάκι {οπως κάνεις δηλαδή}, θα τους ρίχνεις λιγάκι και θα τα περνάς με ένα στεγνό πανάκι. Για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω, η σκόνη δεν "κάθεται" συντομα. ;)

Αστα Ειρήνη' date=' ειμαι 12 χρόνια εκεί και με εχουν τρελάνει, το τι έχω περάσει δεν λέγεται, δεν μπόρεσα ούτε να χαρώ, ούτε να λυπηθώ για διάφορα γεγονότα της προσωπικής μου ζωής.[/quote']

Τι να πω κορίτσι μου...; Θα είχα τρελαθεί {και σε καταλαβαίνω} γιατί στον εργασιακό μου χώρο θέλω να υπάρχει "άπνοια", που το λέω εγώ, δηλαδή να υπάρχει πολύ ήρεμο κλίμα. Και δεν εννοώ τη δουλειά. Εκεί είμαι "σκυλί", κάνω 10 πράγματα μαζί. Αλλά το κλίμα, πρέπει να είναι εξαιρετικά καλό. Τι να σου πω κορίτσι μου. Κουράγιο ίσως....:roll:

Έχω κι εγώ δέκατα τώρα....τα πόδια μου με κόβουν και το κεφάλι καζάνι....Αυτός ο παιδικός είναι σούπερ στην εκκόλαψη βακτηριδίων......ωραίο Σ/Κ...

Πω-πω.. αυτό σου λειπε!

Τρίψου, πάρε depon και ξάπλωσε νωρίς.

Το τραπέζι (βάζω τόσα επάνω του όταν στολίζω για χριστούγεννα που τις άλλες εποχές είναι εντελώς λιτό!)

DSCN1628_360x480_zps45d07e12.jpg

Και πολύ καλά κάνεις και το κρατάς λιτό! Μαζί σου. Η τραπεζαρία μου αρέσει πολύ να έχει λίγα αντικείμενα επάνω της.

Επίσης, αν μου επιτρέπεις, νομίζω θα την απογείωνε μία τραβέρσα ή ράνερ {δεν ξέρω τη διαφορά τους}

Μέρος του μπουφέ. Δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα αλλά όσο προχωρά το φθινόπωρο, θα προχωρώ κι εγώ.

DSCN1632_640x480_zps4a7c13a7.jpg

Πολύ όμορφο και ζεστό!
Σας είχα πει πρόσφατα πως πρέπει να φτιάξω το συρτάρι του συζύγου ώστε να μην ανακατεύει τα μπλουζάκια του. Τελικά τα δίπλωσα έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει ποιο είναι πιο χωρίς να τα ανακατεύει.

DSCN1635_640x480_zps178c16ba.jpg

Εχεις πιάσει το νόημα και είμαι πολυ χαρούμενη που διευκολύνεις τόσο την καθημερινότητά σου! Μπράβο! :P

Κάπως έτσι έχω και εγώ του άντρα μου και ξέρω πως σας χρωστώ δημοσίευση καθώς και φωτογραφίες. :D

σας παρακολουθω αλλα επειδη τωρα δε κανω πολλα πολλα εγω δε γραφω επισης σας ζηλευω και μου ελειψε ολο αυτο με το σπιτι ειμαι καλα γιατρε μου????

αν δειτε το κεφαλι μου θα παθετε ειμαι ξανθια και η ριζα εχει φτασει ....... αστα να πανε ευτυχως το αλλο σαββατο παω για ανταυγιες δεν αντεχω να με βλεπω λεμε χαλια σημερα εβγαλα και το φρυδι ετοιμαζομαι να μπω στο μπανιο να κανω και τα μποτε μου αχ τι καλα τι ωραια

Εσύ σουσουραδίτσα μου, ξέχνα τη ρίζα για την ώρα. Κοίτα το κοιλάκι σου, τα άλλα είναι "μετά" ε? ;)

Υ.Γ. Φυσικά και δεν είσαι καλά! Εισαι αρρωστη με το σπίτι, κορη μου!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Τι κανετε αγαπημενες μου?χαθηκα σημερα..

Αφροδιτη μου περαστικα σου,αυριο να εισαι περδικι..

Βασια μπραβο σου που αντεξες..πολυ καλα τα πας..

Γιωτα ξεκουραστηκες καθολου?τιποτα δεν παθαινει ο γαυρος μην ανησυχεις..

Ειρηνη μου μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις του παιδιου..σημερα πονεσε?

Μαμα της λιλας καλως μας ηρθες..

Ραβ πολυ ωραιο το σπιτακι σου..

Χαρα περασαν οι αναγουλες?

Βουλα και την προηγυμενη φορα που το ειχες αναφερει ηθελα να σε ρωτησω και το ξεχασα..με το baby oilδεν παθαινουν τιποτα τα επιπλα ε?βαζεις μικρη ποσοτητα κατευθειαν πανω στο βιτεξακι?εμενα τα επιλα μου ειναι βεγκε και μου τη δινει που ξεσκονιζω και μετα απο λιγες ωρες παλι εχει σκονη..

Εγω χθες εκανα καποια πραγματα γιατι σημερα το μεσημερι ειχαμε παιδικο παρτυ και δεν ηθελα να πιεστω..

Σαπουνισα παγκους και μικροσυσκευες

καθαρισα τα ντουλαπια εξωτερικα

εβαλα καλη σκουπα

επλυνα το μπανιο

ξεσκονισα πολυ καλα

σφουγγαρισα

σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια

ετοιμασα ενα πλυντηριο για την νυχτα

Σημερα σηκωθηκαμε κατα τις 9 οικογενειακως ,ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και γαλατακια και εγω αλλαξα σεντονια σε ολα τα δωματια

αλλαξα τα ριχταρια και εβαλα καθαρα φρεσκοπλυμμενα και μυρωδατα

απλωσα το πλυντηριο

πηγαμε λαικη γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα

ετοιμασα τα παιδια

ετοιμαστηκαμε και εμεις και φυγαμε..γυρισαμε,ταισα την μικρη,την αλλαξα ξεκουραστηκαμε και καναμε οικογενειακως μπανιο..παω να κοιμισω τις μικρες και να χαλαρωσουμε με τον συζυγο..θα αντεξω να δουμε καμια ταινιουλα αραγε?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Το ξέρω Ειρηνάκι, στα υπόψιν είναι ένα ράνερ απλά όπως υποθέτεις αυτά τα τόσο έξτρα ακόμα και 1 ευρώ να κοστίζουν, πάνε πίσω και πιο πίσω και πιο πίσω...

Οπως το λες παιδί μου... αλλά χαίρομαι που σε "βρήκα" γιατί και γω, είμαι της ίδιας λογικής. Οταν κάτι είναι "έξτρα", αυτό το "κάτι παραπάνω" τότε πάει πίσω ... και πιο πίσω, όπως σωστά γράφεις.

Εχω δει στο ΙΚΕΑ, ένα υπέροχο "καπέλο" για το πορτατίφ του σαλονιού μας, σε σκούρο καφέ, που κυριολεκτικά θα απογειώσει το σαλόνι μας, με κόστος 10?. Το πιστευεις πως όλο το πάω πίσω, παρά το χαμηλό κόστος...; :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Άτιμες εποχές Ειρηνάκι... Δεν πειράζει, να χουμε την υγεία μας και ας μην έχουμε νέα διακόσμηση κάθε τόσο...

Σήμερα, μετά το χθεσινό ξεπάτωμα, ζω το easy living :-P

Ξυπνήσαμε, ετοιμαστήκαμε, άνοιξα να αερίσω, έφτιαξα πρωινό, έστρωσα κρεβάτια, ντυθήκαμε και πήγαμε για τα ψώνια του ΣΚ (ΣΜ και χασάπη), επιστρέψαμε, έψησα της μικρής ψαράκι και πατατούλες και μάζεψα την κουζίνα.

Φτιάξαμε και ένα πορτοκαλοκέικ και έκτοτε χαλαρά.

Μόλις τώρα μάζεψα τα παιχνίδια της απ το σαλόνι, έφτιαξα σαλάτες για βραδινό, ετοίμασα γάλα και πάμε για παραμυθάκι και ύπνο.

Καλό βράδυ σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τι κανετε αγαπημενες μου?χαθηκα σημερα..

Αφροδιτη μου περαστικα σου,αυριο να εισαι περδικι..

Βασια μπραβο σου που αντεξες..πολυ καλα τα πας..

Γιωτα ξεκουραστηκες καθολου?τιποτα δεν παθαινει ο γαυρος μην ανησυχεις..

Ειρηνη μου μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις του παιδιου..σημερα πονεσε?

Μαμα της λιλας καλως μας ηρθες..

Ραβ πολυ ωραιο το σπιτακι σου..

Χαρα περασαν οι αναγουλες?

Βουλα και την προηγυμενη φορα που το ειχες αναφερει ηθελα να σε ρωτησω και το ξεχασα..με το baby oilδεν παθαινουν τιποτα τα επιπλα ε?βαζεις μικρη ποσοτητα κατευθειαν πανω στο βιτεξακι?εμενα τα επιλα μου ειναι βεγκε και μου τη δινει που ξεσκονιζω και μετα απο λιγες ωρες παλι εχει σκονη..

Εγω χθες εκανα καποια πραγματα γιατι σημερα το μεσημερι ειχαμε παιδικο παρτυ και δεν ηθελα να πιεστω..

Σαπουνισα παγκους και μικροσυσκευες

καθαρισα τα ντουλαπια εξωτερικα

εβαλα καλη σκουπα

επλυνα το μπανιο

ξεσκονισα πολυ καλα

σφουγγαρισα

σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια

ετοιμασα ενα πλυντηριο για την νυχτα

Σημερα σηκωθηκαμε κατα τις 9 οικογενειακως ,ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και γαλατακια και εγω αλλαξα σεντονια σε ολα τα δωματια

αλλαξα τα ριχταρια και εβαλα καθαρα φρεσκοπλυμμενα και μυρωδατα

απλωσα το πλυντηριο

πηγαμε λαικη γυρισαμε τακτοποιησα τα πραγματα

ετοιμασα τα παιδια

ετοιμαστηκαμε και εμεις και φυγαμε..γυρισαμε,ταισα την μικρη,την αλλαξα ξεκουραστηκαμε και καναμε οικογενειακως μπανιο..παω να κοιμισω τις μικρες και να χαλαρωσουμε με τον συζυγο..θα αντεξω να δουμε καμια ταινιουλα αραγε?

Θέλεις και ταινιούλα ύστερα από όλα αυτά?

Είσαι αισιόδοξο παιδί! :lol::lol::lol:

Καλή ξεκούραση Αρετουλα μου και ελπίζω αύριο να μην κάνεις τίποτα!

Υ.Γ. Μέχρι τώρα ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑΜΕ σήμερα!!!!!!!! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σας , εμείς τελικά χθές δεν πήγαμε πουθενά παρα μόνο για καμμια ωρίτσα στην μητέρα μου.

Σήμερα, αφού πήραμε το πρωινό μας, έφτιαξα σουφλέ με ψωμί του τόστ, το οποίο το έχω βάλει στο ψυγείο για να πιεί το γάλα, αέρισα, έστρωσα κρεββάτια, καθαρισα τα μπάνια, έπλυνα πιατικά (δεν έχω πλυντήριο πιάτων) και έχω ξεκινήσει σίδερο (5 πλυντήρια), μετά λέω να φτιάξω γλυκάκι (θα σας βάλω φώτο).

Σας ευχαριστώ και πάλι για το καλωσόρισμα.

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Εγω περναω τα επιπλα με ενα πανακι που το εχω βρεξει πολυ λιγο με baby oil,πραγματα κανει θαυματα!!!Και γυαλιζει τα επιπλα και τα κραταει χωρις σκονη πααααρα πολυ καιρο,και μυριζει πολυ ομορφα ο χωρος σου απο το αρωμα του λαδιου.Δοκιμασε το!

Θα το δοκιμάσω σίγουρα, μακάρι να κάνει δουλειά.

Εχουμε τρελό "τιπ", το οποίο όσες το δοκιμάζουν το "κρατάνε".

Θα βάλεις σε ένα "ψεκαστήρι", νεράκι με λίγο μαλακτικό ρούχων και αφού τα ξεσκονίσεις με καλά στυμμένο πανάκι {οπως κάνεις δηλαδή}, θα τους ρίχνεις λιγάκι και θα τα περνάς με ένα στεγνό πανάκι. Για κάποιο λόγο που αδυνατώ να καταλάβω, η σκόνη δεν "κάθεται" συντομα.

Αυτόν το συνδιασμό τον χρησιμοποιώ πολύ καιρό σαναποσμητικό χώρου καθώς και σαν φρεσκάρισμα στις κουρτίνες και στα ριχτάρια.

Θα το δοκιμάσω και στα έπιπλα.

Να έχετε μια ήρεμη και ωραία Κυριακή!!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημερα!!

Ειρηνη μου παρα πολυ καλο οτι δεν πονεσε χθες..μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις του αυριο..

και φυσικα ημουν πολυ αισιοδοξη χθες για ταινιουλα..κοιμηθηκα ενω εβαζα τις μικρες για υπνο..

Ραβ δεν πειραζει εμεις να ειμαστε καλα..και εγω θελω καποια πραγματα για το σπιτι και αν και μικρο κοστος δεν...παντα σκεφτομαι πρωτα τα παιδια και τις αναγκες τους.. τεσπα..

Σηκωθηκαμε ολοι μαζι παλι στις 9,ο αντρας μου εφτιαξε καφεδακια και εγω εστρωσα κρεβατια,απλωσα ενα πλυντηριο και εντυσα τα παιδια..τωρα πινω τον καφε μου και θα συνεχισω λιγα πραγματακια μου εχω στο μυαλο μου να κανω..

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορούλες,

Να έχουμε όλες μία ήρεμη και χαλαρή Κυριακή.

Εμείς διαβάζουμε.. κλειστήκαμε πολύ αυτό το σ/κο... του είχαν τόσα διαβάσματα και γραψίματα... πρώτη φορά τόσα πολλά. :eek: Και γράφουν και τεστ Ιστορίας αύριο, με περισσότερα από 40 ονόματα... :|. Το χω πρήξει το παιδάκι....

Αχ κόρες, εσείς με τα μικρά παιδάκια, ευχαριστηθείτε τις βόλτες τώρα, πριν πάνε σχολείο και ξεκινήσουν τα διαβάσματα και τα εξωσχολικά...

Το σπιτάκι μου είναι εντελώς μαζεμένο. Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο, ο άντρας μου έκανε καφεδάκια, στρώσαμε κρεβάτια και έτοιμο... χαλαροί, ξεκινήσαμε διάβασμα.. τώρα το φιογκάκι κάνει ένα διάλειμμα για παιδικά και σε κανα τεταρτάκι θα ξεκινήσουμε πάλι.

Σας φιλώ όλες

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Χτες ξεπατώθηκα στη μαγειρική ή καλύτερα ζαχαροπλαστική!Έφτιαξα μια λεμονόπιτα(μοιάζει με τσιζκεικ),μπισκοτάκια κανέλας και για πρώτη φορά ζαχαρόπαστα!!!Έβαλα και σε ένα κομμάτι χρώμα κόκκινο και την έκανα ροζ,βγήκε υπέροχη...Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου...!

Lila's mom καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Γιώτα αν σε δω από κοντά θα μου επιτρέψεις να σε χαστουκίσω για τις λίστες που κάνεις!!!Με κάνεις και νιώθω ένα μυρμηγκάκι,κακούργα:tongue:

Rav ωραία τραπεζαρία έχεις...;)

Ειρήνη μου μήπως με σχεδιάγραμμα θα ήταν πιο εύκολο για το φιογκάκι να τα διαβάσει?Εγώ αν σου πω ότι ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο και να διαβάζουμε???Τι να πω μάλλον διαστροφή του επαγγέλματος:D

Αρετή κι εγώ όλο λέω θα δω ταινία ή θα κάνω κάτι άλλο όταν κοιμηθεί αλλά σχεδόν ποτέ δεν τα καταφέρνω...:rolleyes:

Βούλα θα το κάνω αυτό με το λαδάκι να δω αν όντως πιάνει

Μαριαννάκι αυτό είναι το ωραίο στα χωριά,όλοι σου φέρνουν κι από κάτι.Χτες μου έφεραν μια σακούλα μανταρίνια,μία πορτοκάλια και μία μελιτζάνες.Όλο το χειμώνα δεν αγοράζω ποτέ πορτοκάλια πάντα μου φέρνουν φίλοι και μαρούλια και κουνουπίδια,βασικά μόνο για κάποια φρούτα πάω στο μανάβη,τα λαχανικά όλα μου τα φέρνουν.Λέω αυτή τη βδομάδα να φτιάξω λικέρ μανταρίνι και σοκολατάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο νυχτερινο πλυντήριο που είχα, έβαλα τα ρούχα της δουλειάς του μπαμπά μου, μαζι με κάλτσες και πετσέτες ποδιών μπάνιου. Αυτά, τα βάζω πλέον όλα μαζί και σε σχετικά ψηλή θερμοκρασία για να μοσχομυρίζουν βγαίνοντας.

Χθες, έβαλα και τα γάντια φούρνου μου :tongue:, που τώρα στεγνώνουν στην λιακάδα :

PA200125_zpseb42d2e4.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...