Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Υ.Γ. Καλώς όρισε και καλώς μας βρήκε το νέο μας κορίτσι :D.

Ειρήνη σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ήθελα απο καιρό να γράψω και να μοιραστώ μαζί σας τα του σπιτιού κλπ. και ήρθε η ώρα.

Καλο διάβασμα να έχετε και καλη βόλτα.

Εμένα μπαμπάς & κόρη κοιμούνται, κοιμήθηκα και εγω καμμιά ωριτσα και τώρα χαζεύω στο tablet.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπημενες μου μπουρμπουλοαδερφουλες τι κανετε???

σας παρακολουθω αλλα επειδη τωρα δε κανω πολλα πολλα εγω δε γραφω επισης σας ζηλευω και μου ελειψε ολο αυτο με το σπιτι ειμαι καλα γιατρε μου????

λοιπον σημερα ημουν μονη με τα παιδια και εκανα ενα περασμα απο ολο το σπιτι βεβαια δεν ειχε τιποτα αλλα και μονο που γυρνας συνεχεια σε πεντακαθαρο σπιτι ειναι μαγεια σημερα ουτε μαγειρεμα σουβλακια μιαμ μιαμ μιαμ

αν δειτε το κεφαλι μου θα παθετε ειμαι ξανθια και η ριζα εχει φτασει ....... αστα να πανε ευτυχως το αλλο σαββατο παω για ανταυγιες δεν αντεχω να με βλεπω λεμε χαλια σημερα εβγαλα και το φρυδι ετοιμαζομαι να μπω στο μπανιο να κανω και τα μποτε μου αχ τι καλα τι ωραια

ευχομαι σε ολες ενα υπεροχο σαββατοβραδο και να καλοσωρισω και το καινουργιο κοριτσι μας

σας φιλω

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καταλαβαίνω.....ωχ δύσκολο το έκζεμα στα χέρια, το είχε η μαμά μου....περαστικό να είναι καλή μου...

Ευχαριστώ ήταν πολύ επώδυνο γιατι είχαν ανοίξει και είχε ξεφλουδισει το δέρμα αλλά ειμαι σε καλό δρόμο.

με γεια τις ανταυγιες!

ευχαριστω, αλλα δεν ολοκληρωσα, κ νιωθω ηδη πτωμα

Κουράγιο, ξεκουράσου και όλα θα γίνουν σιγα-σιγα.

nJ2dp3.png

χρειάζομαι απελπισμένα ένα .......

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! :tongue:

Έχω ένα της match box, σου κάνει? :twisted:

Σήμερα μετα τη μεσημεριανή βόλτα - τρέξιμο επέστρεψα με φουλ διάθεση και έφτιαξα 3 μαξιλάρια μαλλινα τα γνωστά! ;) Ενα λευκό στον καναπέ σαλόνι και 2 ακόμα στο καθιστικό στις πολυθρόνες δίπλα στο τζάκι μας το ένα μαυρο - γκρί και το άλλο στο χρώμα της άμμου! :)

κουκουνάρια και μερικά ξύλα μάζεψα αρκετά το Σεπτέμβριο στην τελευταία μας εκδρομή! απο εβδομάδα νέα δημιουργια ..

Αχ, στείλε μου φωτογραφία από το μαξιλάρι, οταν μπορεσεις. Πλέκεις?

Σήμερα βγήκα λίγο στο χωράφι (με πονάνε τα χέρια μου ρε γαμώτο!), εκπαίδευσα το σκύλο (πρέπει να κουλάρει με τα κοτόπουλα!), έκοψα τη σαλάτα μας, μαγείρεψα φαγάκι και κρέπες για σνακ και επιτέλους τακτοποίησα τα ρούχα μας στα λιλιπούτεια ντουλαπάκια του τροχόσπιτου (αν τα δείτε θα βουρκώσετε και μετά θα τρέξετε να αγκαλιάσετε τις ντουλαπάρες σας :P).

Ειρηνάκι, καλά αποτελέσματα. δε διάβασα τι έγινε με την προηγούμενη εξέταση, θα δω όμως. Να 'ναι καλά ο μικρούλης!

Αχ, συνέχισε να με ταξιδεύεις με τις εικόνες που μου στέλνεις....

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ πολύ για όλο σου το ενδιαφέρον!

εδω παλι!

Ειρηνη μου καλες θα ειναι οι εξετασεις, μην ανησυχεις!

4u για το σκηνικο με τις ψειρες, δεν επρεπε η μαμα του να το κρατησει σπιτι μεχρι να του φυγουν? Γιατι να καθετε μονο του το καημενο? Επανερχομαι.

Αμήν γμτ! Αμήν!

αχ τι καλα να βγουνε καλες να ηρεμησει και το παιδακι κι εσεις :o

Ευχαριστώ ματάκια μου.Αντε να δουμε!

Χρυσα σε εβλεπα στον υπνο μου!Εβλεπα οτι ειμασταν καπου,μαλλον στα δικα σου μερη,και καθομασταν σε ενα τραπεζι και τρωγαμε μαζι με τον πρωθυπουργο:shock::shock::shock::shock:Δεν παω καλα,το ξερω!!!!!!!Μην αρχισει καμια το δουλεμα,αλιμονο της!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα σας' date=' σας διάβάζω εντατικά τον τελευταίο καιρό αφού πρωτα είχα πέσει στο blog της Ειρήνης με τις υπέροχες συμβουλές της και μετά είδα οτι υπάρχει και σχετικό θέμα στο parents, ειδικά τώρα τελευταία μου έχετε δώσει απίστευτες ιδέες σχετικά με την εκκαθάριση και τακτοποίηση των ντουλαπιών.[/quote']

Σε ευχαριστώ πολυ :P . Χαίρομαι που βοηθιέσαι. ΠΟΛΥ δηλαδη χαίρομαι γιατί οπως συνήθως λεω, ακόμα και ενας ανθρωπος να βοηθιεται προσωπικά νιώθω πολύ-πολύ όμορφα.

Ελπίζω να συνεχίσεις να εμπνέεσαι και να χαλαρώνεις μαζί μας.

Καλημέρα σας!!!

Ξυπνήσαμε χαλαρά....φάγαμε, ο σύζυγος δουλέυει και πήγαμε σούπερ....γυρίσαμε και μαγειρεύω κοκκινιστό κρέας με μακαρόνια!!!

Εχτές περάσαμε πολύ ωραία στην ταβέρνα και τα παιδιά έπαιξαν....ΛΟΙΠΟΝ...δεν κάπνισα καθόλου...με τόση κάπνα εκεί μέσα έκανα άνετα τζούρα....μπήκα στον πειρασμό να κάνω τράκα αλλά δεν έκανα!!! Έφαγα τον άμπακο όμως.....3 πιάτα και ήπια 5 ποτήρια κόκκινο κρασί χωρίς να ζαλιστώ....παλιά με το τσιγάρο και το κρασί ζαλιζόμουν...τώρα δεν το κατάλαβα! ΑΝΤΕΞΑ!!!!! Είχε πλάκα ο άντρας μου, όποτε γύριζε να με κοιτάξει μου έλεγε "θες? Δεν θες ε???" και τον κοίταζα και γελάγαμε!!!

Χίλια μπράβο!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

λοιπον καταρρεω!!!

απο το πρωι:

1. εφτιαξα καφεδες-γαλα -τυροπιτες
  2. τραβηγμα ολα τα επιπλα στο παιδικο κ καλο σκουπισμα κ σφουγγαρισμα
  3. ξεσκονισμα
  4. στρωσιμο χαλι (ο αντρας μου)
  5. βαλαμε τα επιπλα στην θεση τους μαζι
  6. αλλαξα σεντονια
  7. καναμε ενα διαλλειμα, ηπιαμε καφεδακι κ φαγαμε τις τυροπιτες εγω με την μικρη μου μιση-μιση.
  8. στο διαλλειμα μαζεψα ρουχα απλωμενα της μικρης κ τα διπλωσα
  9. αλλαξα κ κοιμησα την μικρη
  10. εβγαλα τους διαδρομους κ τους απλωσα στα καγκελα του μπαλκονιου
  11. ξεσκονισα καλα με στιμμενο βετεχ κ ταυτοχρονα αλλαζα την διακοσμηση σε πασο, τραπεζαρια κ τζακι
  12. σκουπισα κ σφουγγαρισα το υπολοιπο σπιτι
  13. περασα μια το μπανιο κ το σφουγγαρισα
  14. αλλαξα σεντονια κ εστρωσα το κρεβατι μας
  15. ξεσκονισα κ σκουπισα την κρεβατοκαμαρα μας
  16. επλυνα κουβα κ σφουγγαριστρα κ τα εβαλα στην θεση τους
  17. εφτιαξα πιπεριες γεμιστες με τυρι κ καθαρισα πατατες
  18. ξυπνησε η μικρη, την αλλαξα την ταισα
  19. εβαλα τις πατατες για τηγανισμα κ τηγανισα τα αυγα
  20. ηρθε ο αντρας μου απο την λαικη κ εβαλα τα πραγματα το ψυγειο
  21. εστρωσα τραπεζι κ φαγαμε
  22. μαζεψα τραπεζι κ ο νεροχυτης ειναι τιγκα!
  23. τιναξα τους διαδρομους κ τους ξαναεστρωσα

εφτιαξα καφεδακι κ εκατσα να χαλαρωσω λιγο

1. τωρα ακομα θελω:
  2. να αδειασω το πλυντηριο πιατων
  3. να μαζεψω νεροχυτη
  4. να τελειωσω την διακοσμιση
  5. να βαψω τα μαλλια μου (χλωμο για σημερα)
  6. να καθαρισω το μπαλκονι (αυριο)
  7. να παμε σουπερ οικογενιακως
  8. να καθαρισω γαυρο (αυριο)
  9. να πλυνω τα λαχανικα απο την λαικη (αυριο)

αχ απειρα ειναι να δω ποτε θα γινουν ολα αυτα

Διαφημίσεις

Τέλειο είναι απο την μια' date=' οτι είμαι με το παιδί μου γιατί η μητέρα μου που μου τη κρατάει δεν μπορεί καθημερινά λόγω προβλημάτων υγείας, επίσης άλλο σημαντικό είναι οτι με την κρίση επικρατεί στην εταιρεία που είμαι ενα ασχημο κλίμα με φωνές και εκνευρισμό όποτε όσο λιγότερο πηγαίνω τόσο το καλύτερο, βέβαια όταν δουλεύω συσσωρεύεται η δουλειά και δεν φεύγω ποτέ στην ώρα μου, επίσης άλλο αρνητικό είναι οτι απο το άγχος μου όλο και κάτι παθαίνω, "τώρα" έχω πάθει έκζεμα στα χέρια και κάνω θεραπεία.[/quote']

Πω-πω.. σε νιώθω.. αυτά τα ψυχοσωματικά να τα προσέχουμε όλες.

Εγώ όταν στεναχωριέμαι ή πιέζομαι πολύ, βγάζω πίσω στην πλάτη, χαμηλά στη ράχη, μία κοκκινίλα, η οποία με φαγουρίζει... :rolleyes:

Αει στο καλό με τον κάθε τρελό ρε γμτ... μα δεν καταλαβαίνουν πως με φωνές και φασαρίες δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας άνθρωπος?

777885dugw57gt25.gif

ρε κοριτσια τον γαυρο τον εφερε σημερα ο αντρας μου απο την λαικη κ τον εχω στο ψυγειο, λεω να τον καθαρισω αυριο κ να τον βαλω μεριδες στην καταψυξη. θα χαλασει μεχρι αυριο στο ψυγειο λετε?

Χαρα25, σε ευχαριστω και σένα, καλώς σας βρήκα, με το καλο να υποδεχτείς το νέο μέλος της οικόγενεια σας.

Yotou, πολυ μεγάλη η λίστα σου, στην αρίθμηση όμως παρατήρησα οτι δεν έβαλες "ξεκουράστηκα λίγο" , για να έχεις δυνάμεις για τα υπόλοιπα.

Επειδή και εγω έτσι ειμαι και ειδικά τώρα με το παιδι το σαλόνι ειναι μόνιμα βομβαρδισμένο, πάντα ξεκουράζομαι λίγο ώστε να έχω δυνάμεις.

rav, πολυ κομψή η τραπεζαρία σου.

Να σας ρωτήσω σχετικά με την σκόνη στα έπιπλα, όπου την μια στιγμή ξεσκονιζεις και το απόγευμα πάλι χάλια ειναι, εγω τα περνάω με καλά στυμένο βετεξ αφου έχω βάλει λίγο απορυπαντικο και μετα με χαρτι κουζίνας αφου έχω βάλει λίγο υγρό τζαμιών, βέβαια τα κάνω σχεδόν κάθε μερα.

Απο γενική το μόνο που μου έχει μείνει ειναι το σαλόνι, όπου θα το κάνω μια και καλη μόλις ειναι να στρώσω, τα υπνοδωμάτια εχουν γίνει (αλλαγές κουρτίνας, παπλώματα κλπ.) εκτός απο στρωσιμο χαλιων, η κουζίνα το ίδιο, και επίσης μένει να αλλάξω τα παπούτσια μου απο καλοκαιρινά σε χειμερινά, ίσως μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να γίνουν.

nJ2dp3.png

Πω-πω.. σε νιώθω.. αυτά τα ψυχοσωματικά να τα προσέχουμε όλες.

Εγώ όταν στεναχωριέμαι ή πιέζομαι πολύ, βγάζω πίσω στην πλάτη, χαμηλά στη ράχη, μία κοκκινίλα, η οποία με φαγουρίζει... :rolleyes:

Αει στο καλό με τον κάθε τρελό ρε γμτ... μα δεν καταλαβαίνουν πως με φωνές και φασαρίες δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας άνθρωπος?

Αστα Ειρήνη, ειμαι 12 χρόνια εκεί και με εχουν τρελάνει, το τι έχω περάσει δεν λέγεται, δεν μπόρεσα ούτε να χαρώ, ούτε να λυπηθώ για διάφορα γεγονότα της προσωπικής μου ζωής.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Lila's mom καλως ηρθες! μπηκες δυναμικα στο κλιμα μας βλεπω! ;)

Γιωτα δεν θα χαλασει σε μια μερα ο γαυρος βρε, μια χαρα θα ειναι! Εμενα ο θειος του αντρα μου που ψαρευει μας φερνει αρκετες φορες "απροοπτα" ψαρια (και ή θα ειναι μεγαλα ή θα ειναι πολλα μικρα :rolleyes:) και ποτε δεν εχω το χρονο να τα κανω την ιδια ημερα!!!!!!!!!!!!!

Αφροδιτακι περαστικα σας!

Εγω απλωσα το πρωινο πλυντηριο, εβαλα αλλα 2 (το ενα με δυο κουρτινουλες στα ευαισθητα) επλυνα πιατα αλλα εχει αλλα τοσα τωρα ο νεροχυτης μου :roll:, ζυμωσα ψωμακι, μαγειρεψα κοτοπουλομπουκιτσες σε κοκκινιστη σαλτσουλα και τηγανισα πατατες. Κοιμησα και τη μικρη, φαγαμε, μαζεψα και σκουπισα το τραπεζι. Ο αντρας μου βγηκε να δει ματς και γω εβαλα (παλι) βιντεακια με τα ζουζουνια στα μικρα, μου τα ζητανε συνεχεια μετα μανιας, τι να κανω, με τιποτα δεν μπορω να τα ξεγελασω γμτ να ξεχαστουνε, εχουν κολλησει :evil::evil::evil:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εκανα γενικο σαλονι,χωλ!

Ξεκουκουλωσα ολα τα επιπλα τα αδειασα,τα αδειασα,τα περασα με baby oil,εβαλα παλι τα πραγματα,εφτιαξα το επιπλο της τηλεορασης,μεσα εχω ολα τα cd,τα ξεχωρισα σε κατηγοριες,πεταξα αρκετα που δεν επαιζαν,τραβηξα ολα τα επιπλα και σκουπισα με την ηλεκτρικη(καλα!Τελεια ειναι!),εφτιαξα την συρταριερα που εχω στο χωλ,εφτιαξα τα συρταρια του μπουφε,και κρεμασα μια εικονα του Προφητη Ηλια που την εχει αγιογραφισει η μαμα μου και πολυ το χαρηκα αλλα και αυτη!Κουκουλωσα τα επιπλα με ομορφα ριχταρια,κατεβασα κουρτινες,τις επλυνα,απλωσα και τωρα μου εχει μεινει να κατεβασω πινακες και να πλυνω τα ποτηρια που εχω στις βιτρινες του μπουφε.

Υ.Γ.Και το σιδερο ολο και πλυθαινει..............

Να σας ρωτήσω σχετικά με την σκόνη στα έπιπλα' date=' όπου την μια στιγμή ξεσκονιζεις και το απόγευμα πάλι χάλια ειναι, εγω τα περνάω με καλά στυμένο βετεξ αφου έχω βάλει λίγο απορυπαντικο και μετα με χαρτι κουζίνας αφου έχω βάλει λίγο υγρό τζαμιών, βέβαια τα κάνω σχεδόν κάθε μερα.

[/quote']

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Εγω περναω τα επιπλα με ενα πανακι που το εχω βρεξει πολυ λιγο με baby oil,πραγματα κανει θαυματα!!!Και γυαλιζει τα επιπλα και τα κραταει χωρις σκονη πααααρα πολυ καιρο,και μυριζει πολυ ομορφα ο χωρος σου απο το αρωμα του λαδιου.Δοκιμασε το!

Αφροδιτη μου περαστικα!

Γιωτακι ποσα εκανες?????Μπραβο σου!!!Πτωμα θα νιωθεις,ε?

δεν νομιζω οτι θα χαλασει ο γαυρος.

Ραντ παρα πολυ ομορφο το σπιτακι σου!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!Εγω περναω τα επιπλα με ενα πανακι που το εχω βρεξει πολυ λιγο με baby oil,πραγματα κανει θαυματα!!!Και γυαλιζει τα επιπλα και τα κραταει χωρις σκονη πααααρα πολυ καιρο,και μυριζει πολυ ομορφα ο χωρος σου απο το αρωμα του λαδιου.Δοκιμασε το!

lila's mom καλωσήλθες!

mama konstantinou θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα σου πώ!

ravt το σπίτι πανέμορφο! Καλό φθινόπωρο!

Ευχαριστώ για τα περαστικά όλες σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...