Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα! τι κανετε?

εγω σηκωθηκα πρωι πρωι καθαρισα το δωματιο της μικρης κ βαλαμε το χαλι (με επιασε η μεση μου γιατι σηκωσαμε το κρεβατι της), εγινε παρα πολυ ωραιο!

μετα καφεδακι-γαλα κ τυροπιτες. τωρα εβαλα την μικρη για υπνο ξεκιναω δουλειες!

χρυσα κ εγω βαριεμαι αφορητα να γυρισω σπιτι αμεσως μετα. πατε καμια βολτα μετα για φαγητο ισως! φακες καστοριας περνω εχει στον βασιλοπουλο.

μαριαννα μου οχι ειναι υπναρου, απλα μερικες φορες ξυπναει καθετε λιγο κ ξανακοιμαται, αλλα τωρα που ειχε αρρωστησει κοιμομουν στο δωματιο της κ με συνηθησε, γιαυτο γκρινιαζε. εδω κ 2 μερες που την μαλωσε ο πατερας της μια χαρα κοιμομαστε.

μαμα της λιλας καλως ορισες!

βουλα αστον κ λιγο να παιξει μονος του για να κανεις κ εσυ τις δουλιτσες σου!

παω να ξεκινησω! φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα ενα διαλειμμα απο τις δουλειες και μπηκα να δω τι κανετε!

Γιωτακι μου τον αφηνω για να πλυνω πιατα,μαγειρεψω,στρωσω κρεβατια κτλ,μην νομιζεις δεν μας μενει και πολυ χρονο γιατι καθε πρωι τον παω βολτουλα,δεν θελω να κλεινετε μεσα τωρα που ειναι καλος ο καιρος.

Καλημέρα σας!!!

Ξυπνήσαμε χαλαρά....φάγαμε, ο σύζυγος δουλέυει και πήγαμε σούπερ....γυρίσαμε και μαγειρεύω κοκκινιστό κρέας με μακαρόνια!!!

Εχτές περάσαμε πολύ ωραία στην ταβέρνα και τα παιδιά έπαιξαν....ΛΟΙΠΟΝ...δεν κάπνισα καθόλου...με τόση κάπνα εκεί μέσα έκανα άνετα τζούρα....μπήκα στον πειρασμό να κάνω τράκα αλλά δεν έκανα!!! Έφαγα τον άμπακο όμως.....3 πιάτα και ήπια 5 ποτήρια κόκκινο κρασί χωρίς να ζαλιστώ....παλιά με το τσιγάρο και το κρασί ζαλιζόμουν...τώρα δεν το κατάλαβα! ΑΝΤΕΞΑ!!!!! Είχε πλάκα ο άντρας μου, όποτε γύριζε να με κοιτάξει μου έλεγε "θες? Δεν θες ε???" και τον κοίταζα και γελάγαμε!!!

Γιώτα...πυθία και μπουκάλα πάιζαμε και εμείς αλλά είμασταν δημοτικό....αν μου το ξεκινήσουν στο Γυμνάσιο καλά θα είναι χαχαχαχ!!!

Ειρηνάκι εύχομαι να πάνε καλά οι εξετάσεις!!!

Αφροδιτακη, οινοπνευμα :)

Δοκίμασα με καθαρό οινόπνευμα και έφυγε....Πως δεν το σκέφτηκα...και το χάλασα ακόμα δεν το χρησιμοποίησα....Ευχαριστώ Τίνα ;)

Διαφημίσεις

γεια σας!!!

εχω τρελλα κεφια σημερα! ετσι μαζι με την εβδομαδιαια καθαριοτητα εκανα κ αλλαγη στην διακοσμηση. την εκανα φθινοπωρινη! (ελεος με αυτα τα κοχυλια πια!!!!) βεβαια ειμαι παλι out of season, αλλα θα φθινοπωριασει που θα παει!!!

εβαλα τα βασικα κομματια κ τωρα μενει το στολισμα (φυλλα ξυλα κ κουκουναρια). μ'αρεσει!

το σπιτι λοιπον ειναι πεντακαθαρο (εκτος απο το βρωμο ρουμ που ειναι αστα να πανε!)

για φαγητο αυγα με πατατες τηγανιτες κ πιπεριες γεμιστες με τυρι μιαμ μιαμ!

πηγε κ ο αντρουλης λαικη κ τον περιμενω να γυρισει!

θα σας βαλω φωτο εννοειται απο την καινουρια διακοσμιση!!!

σας φιλω!

βασια μπραβο σου!!!

Εκανα ενα διαλειμμα απο τις δουλειες και μπηκα να δω τι κανετε!

Γιωτακι μου τον αφηνω για να πλυνω πιατα,μαγειρεψω,στρωσω κρεβατια κτλ,μην νομιζεις δεν μας μενει και πολυ χρονο γιατι καθε πρωι τον παω βολτουλα,δεν θελω να κλεινετε μεσα τωρα που ειναι καλος ο καιρος.

εχεις δικιο, ξερεις ποσες φορες το σκεφτομαι αυτο???? μια η δουλεια μια ο πρωινος υπνος.....

Σε όποια θέλεις...λάδωσε την πρώτα όμως...ελαφρώς!

Οκ, ευχαριστώ! Δεν τα πάω καλά με το θέμα χωρητικότητας για να καταλάβω από την δοσολογία αν μία φόρμα είναι μεγάλη ή μικρή...:)

εργάζομαι μισές μέρες της εβδομάδας πλέον λόγω περικοπών αλλά και δικής μου απόφασης

αχ πόσο τέλειο αυτό!!Πώς θα θελα κ γω να πηγαίνω ας πούμε 3 μέρες την εβδομάδα στη δουλειά από 3-4 ωρες...ισα να ξεφεύγω λίγο.....αλλά ο μισθός μισθός ε?:D:D:D μπράβο Lilas mom, κατάφερες το τέλειο!

λοιπόν οσον αφορά τις δουλειές, τωρα που άρχισα δουλειά έπρεπε να αλλάξω πλάνο γιατί δεν έβγαιναν αλλιώς....έτσι κάνω το εξής: τις βγάζω τις βασικές δουλειές (ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπάνια) σε δυο μέρες - μια μέρα για το κάθε επίπεδο - και αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνεται 2 φορές την εβδομάδα, μια το ΣΚ και μια μεσοβδόμαδα....ολα αυτά χωρίς φυσικά να κόβω από βόλτες, καλοπεράσεις κλπ.....αλλά σε κενό χρόνο...εννοείται νεροχύτη-πλυντήρια-τακτοποίηση κάθε μέρα πολλές φορές....και τα λοιπά χοντρά πχ αυλές-βεράντες, τζάμια αλλά κ όλο το σπίτι καλά, μια φορά το μήνα (πλέον:()που παίρνω γυναίκα....από φαγητό πηγαινοέρχονται τα τάπερ από μαμά-πεθερά....οπότε από το μέτωπο σπίτι-δουλειές τουλάχιστον είμαστε εντάξει:D

καλό υπόλοιπο ΣΚ σε όλες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ΥΟΤΟU, σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, με γειά η καινούργια σου διακόσμηση.

Εγώ μιας και δεν δούλευα χθές έκανα γενική, με αλλαγή σεντονιών-πετσέτες, πλυντήρια, μετά πήγα κομμωτήριο για ανταύγειες και κούρεμα.

Σήμερα πιο χαλάρα, αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκόνησα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι, μάζεψα τα στεγνά ρούχα και άπλωσα ένα πλυντήριο, έχω να βάλω άλλο ένα με τα παντελόνια μας.

Επίσης μαγείρεψα, κοτόπουλο στο φούρνο, βραστές πατάτες με κολοκυθάκια και ρυζάκι, ψιλοέφαγε η μικρή (έχουμε ένα θέμα με το φαγητό), της έδωσα γάλα και τώρα παίζει με τον μπαμπά της και περιμένω να την κοιμίσω.

Πήγαμε και βολτίτσα με το καρότσι άλλα είχε αρκετή ζέστη και γυρίσαμε σχετικά γρήγορα, ίσως πάμε το απόγευμα σε παιδότοπο!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

αχ πόσο τέλειο αυτό!!Πώς θα θελα κ γω να πηγαίνω ας πούμε 3 μέρες την εβδομάδα στη δουλειά από 3-4 ωρες...ισα να ξεφεύγω λίγο.....αλλά ο μισθός μισθός ε?:D:D:D μπράβο Lilas mom, κατάφερες το τέλειο!

Τέλειο είναι απο την μια, οτι είμαι με το παιδί μου γιατί η μητέρα μου που μου τη κρατάει δεν μπορεί καθημερινά λόγω προβλημάτων υγείας, επίσης άλλο σημαντικό είναι οτι με την κρίση επικρατεί στην εταιρεία που είμαι ενα ασχημο κλίμα με φωνές και εκνευρισμό όποτε όσο λιγότερο πηγαίνω τόσο το καλύτερο, βέβαια όταν δουλεύω συσσωρεύεται η δουλειά και δεν φεύγω ποτέ στην ώρα μου, επίσης άλλο αρνητικό είναι οτι απο το άγχος μου όλο και κάτι παθαίνω, "τώρα" έχω πάθει έκζεμα στα χέρια και κάνω θεραπεία.

nJ2dp3.png

Τέλειο είναι απο την μια' date=' οτι είμαι με το παιδί μου γιατί η μητέρα μου που μου τη κρατάει δεν μπορεί καθημερινά λόγω προβλημάτων υγείας, επίσης άλλο σημαντικό είναι οτι με την κρίση επικρατεί στην εταιρεία που είμαι ενα ασχημο κλίμα με φωνές και εκνευρισμό όποτε όσο λιγότερο πηγαίνω τόσο το καλύτερο, βέβαια όταν δουλεύω συσσωρεύεται η δουλειά και δεν φεύγω ποτέ στην ώρα μου, επίσης άλλο αρνητικό είναι οτι απο το άγχος μου όλο και κάτι παθαίνω, "τώρα" έχω πάθει έκζεμα στα χέρια και κάνω θεραπεία.[/quote']

καταλαβαίνω.....ωχ δύσκολο το έκζεμα στα χέρια, το είχε η μαμά μου....περαστικό να είναι καλή μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ΥΟΤΟU' date=' σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, με γειά η καινούργια σου διακόσμηση.

Εγώ μιας και δεν δούλευα χθές έκανα γενική, με αλλαγή σεντονιών-πετσέτες, πλυντήρια, μετά πήγα κομμωτήριο για ανταύγειες και κούρεμα.

Σήμερα πιο χαλάρα, αέρισα, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκόνησα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι, μάζεψα τα στεγνά ρούχα και άπλωσα ένα πλυντήριο, έχω να βάλω άλλο ένα με τα παντελόνια μας.

Επίσης μαγείρεψα, κοτόπουλο στο φούρνο, βραστές πατάτες με κολοκυθάκια και ρυζάκι, ψιλοέφαγε η μικρή (έχουμε ένα θέμα με το φαγητό), της έδωσα γάλα και τώρα παίζει με τον μπαμπά της και περιμένω να την κοιμίσω.

Πήγαμε και βολτίτσα με το καρότσι άλλα είχε αρκετή ζέστη και γυρίσαμε σχετικά γρήγορα, ίσως πάμε το απόγευμα σε παιδότοπο!!![/quote']

με γεια τις ανταυγιες!

ευχαριστω, αλλα δεν ολοκληρωσα, κ νιωθω ηδη πτωμα

Μικρες μου κορούλες καλησπέρα.

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς είχαμε μία ήσυχη μέρα, που ξεκίνησε με μπόλικη δουλίτσα από νωρίς.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, πετάχτηκα σούπερ και γυρίζοντας έβαλα μπριζολίτσες, με πατατούλες λεμονάτες και θυμάρι στο φούρνο και φάγαμε όμορφα. Σιδερωσα λίγο και ψευτο-μάζεψα. Το σπίτι μου είναι καθαρό οπότε χωρίς σπουδαίες δουλίτσες η σημερινή μερα.

Μετά, διαβάσαμε λίγο και πάλι με το φιογκάκι {ξεκινήσαμε από χθες} γιατί έχουν τόσα μα τόσα πολλά για Δευτέρα... άλλο να σας τα λέω βρε κορίτσια μου... αφήστε που γράφουν και τεστ Ιστορίας με 3 ολόκληρα κεφάλαια, την 1η ώρα... :rolleyes::rolleyes:.. τι να πω.

Μετά, ξαπλώσαμε όλοι αγκαλίτσα και μας πήρε ο ύπνος. Μόλις ξυπνήσαμε. Θα τελειώσουμε ορθογραφία και αγγλικά και μετά... βόλτα! Βουρ για έξω!:tongue:

Σας φιλώ όλες ;)

Υ.Γ. Καλώς όρισε και καλώς μας βρήκε το νέο μας κορίτσι :D.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλες! Μιας και περί φθινοπωρινής διακόσμησης ο λόγος, ας σας βάλω κι εγώ δυο σημεία της τραπεζαρίας μου.

Το τραπέζι (βάζω τόσα επάνω του όταν στολίζω για χριστούγεννα που τις άλλες εποχές είναι εντελώς λιτό!)

DSCN1628_360x480_zps45d07e12.jpg

Μέρος του μπουφέ. Δεν το έχω ολοκληρώσει ακόμα αλλά όσο προχωρά το φθινόπωρο, θα προχωρώ κι εγώ.

DSCN1632_640x480_zps4a7c13a7.jpg

Σας είχα πει πρόσφατα πως πρέπει να φτιάξω το συρτάρι του συζύγου ώστε να μην ανακατεύει τα μπλουζάκια του. Τελικά τα δίπλωσα έτσι ώστε να μπορεί να βλέπει ποιο είναι πιο χωρίς να τα ανακατεύει.

DSCN1635_640x480_zps178c16ba.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...