Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εδω παλι!

Ειρηνη μου καλες θα ειναι οι εξετασεις, μην ανησυχεις!

4u για το σκηνικο με τις ψειρες, δεν επρεπε η μαμα του να το κρατησει σπιτι μεχρι να του φυγουν? Γιατι να καθετε μονο του το καημενο? Επανερχομαι.

φαντάζομαι ότι η μαμα δουλεύει και δεν μπορεί!

Επειδή και εμένα με απασχόλησε πολύ αυτό και ήθελα να μάθω συζητήσαμε παλι το βραδυ με το γιο .... επειδή το παιδί το μεσημέρι δεν μου ανεφερε τπτ για ψειρες ότι δλδ τον βαλανε μονο του γι' αυτό το λόγο .....

Λοιπόν μαθαμε απο το γιο ότι τον βάλανε τιμωρία μόνο του γιατί χτύπησε άλλο παιδί με παιχνίδι του οποίου άνοιξε το κεφάλι και πήγαν οι γονείς του και το πήραν (το χτυπημένο παιδί.... άρα σοβαρά) :-( .... θα το ξανασυζητήσω και αύριο να δω αν θα μου πει τα ίδια :rolleyes: αλλά μάλλον έτσι είναι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφροδιτακι περαστηκα σας! Μακαρι να μεινετε εκει!

Αμελι μπραβο για τα λιλιπουτεια συρταρακια σας! Θα ειναι μια γλυκα!

Τινα η αδιαφορεια ειναι η καλυτερα εκδικηση! Παρολα αυτα καλως την νεα τινα!

Νασια μου δεν πειραζει κ οι πριγκηπες μια χαρα ειναι! Για το σιδερο ελεος, τι να πω! 4 χρ ειμαι παντρεμενη 3 φορες εχω καταφερει να μην εχω ασιδερωτα! Κ παντα δουλευα!

Εχω πλακωσει τα ξηροκαρπια κ τα κρασια κ βλεπω μπατμαν. Α 4υ το μεσημερι εφαγα κ εγω φασολακια!:tongue:

γι' αυτό βλέπεις μπατμαν!!!!! ειδες? καλά το διάβασα εγώ στο νετ ότι ο τύπος τρώει φασολάκια!!! :tongue:

φαντάζομαι ότι η μαμα δουλεύει και δεν μπορεί!

Επειδή και εμένα με απασχόλησε πολύ αυτό και ήθελα να μάθω συζητήσαμε παλι το βραδυ με το γιο .... επειδή το παιδί το μεσημέρι δεν μου ανεφερε τπτ για ψειρες ότι δλδ τον βαλανε μονο του γι' αυτό το λόγο .....

Λοιπόν μαθαμε απο το γιο ότι τον βάλανε τιμωρία μόνο του γιατί χτύπησε άλλο παιδί με παιχνίδι του οποίου άνοιξε το κεφάλι και πήγαν οι γονείς του και το πήραν (το χτυπημένο παιδί.... άρα σοβαρά) :-( .... θα το ξανασυζητήσω και αύριο να δω αν θα μου πει τα ίδια :rolleyes: αλλά μάλλον έτσι είναι...

Ε τοτε αλλαζει το θεμα!

Καλα δεν το ηξερες? Ο μπατμαν τρωει φασολακια, ο σουπερμαν φακες κ ο ποπαυ σπανακορυζο!

εδω παλι, ανεβηκα σηκωσα το παδι, την αλλαξα κ την ταισα.

εχω ενα θεμα που θελω να μοιραστω μαζι σας. οπως ηδη ξερετε, δεν εχουμε καθολου βοηθεια με το παιδι για να μπορουμε να δουλευουμε (για βολτα ουτε συζητηση) μεχρι τωρα λοιπον την εβαζα για υπνο στις 10,30 κ σηκωνοταν στις 2-3 το μεσημερι, οπου ανεβαινα επανω. τωρα τελευταια ομως που εχει μεγαλωσει, αργει να κοιμηθει με αποτελεσμα να καθετε μονη της χωρις να κοιμαται απο τις 10,30-11,30-12,00 . ετσι σκεφτηκαμε με τον αντρα μου να κανουμε δοκιμη να την περνουμε στο μαγαζι το πρωι κ να κοιμαται πλεον μεσημερι (οπως ολα τα φυσιολογικα 2χρονα) απο δευτερα λοιπον θα κατεβαινουμε ΚΑΙ απογευμα στο γραφειο για μια εβδ για να δουμε κατα ποσο μπορει να γινει αυτο πριν της αλλαξω το ωραριο κ κατι δεν παει καλα κ μετα δεν μπορω να την ξαναεπαναφερω. αν ολα πανε καλα θα κατεβαινουμε 10-12,30 στο γραφειο, μετα θα ανεβαινουμε κ θα εχω 1 ωρα για να την ταισω κ να την βαλω για υπνο. μετα θα ξανακατεβαινω κ θα ανεβαινω οταν τελειωνω την δουλεια η οταν ξυπναει. τουλαχιστον ετσι θα κοιμαμαι κανα μεσημερι το σκ κ θα μπορουμε να παμε καμια βολτα τα πρωινα που δεν μπορουσαμε.

αχχχχχχχχχχχχχχχ τι με περιμενει.... θα καθετε στο μαγαζι η θα την κυνηγαω????? θα της κατεβασω τραπεζακι κ καρεκλιτσα κ παιχνιδια τυπου παζλ κ συνεργα ζωγραφικης.

σοφια ωραιο βιντεο κλιπ! το λατρεψα

αφροδιτη ανατριχιασα αλλα το εχω ξαναδιαβασει κ λεει σωστα πραγματα!

βρε νασια μου! ζωγραφισες!!!!

ελενα μυλοξυδο εχει στο σουπερ!

4u πηγες βολτουλα? πωπω ηθελα κ εγω!!!

να σας πω για τα πλυντηρια μου ανα 2 εβδ 3 τουλαχιστον χρωματιστα 1 λευκα 1 μαυρα κ 2 της μικρης (της μικρης τα βαζω ολα μαζι λευκα-χρωματιστα) δηλ αν δεν σιδερωσω καθολου 2 εβδ εχω 7 πλυντηρια!

το χαλι μας: (40 ευρω 2,00Χ2,30)

Epsiloniotakappa3CC0nualpha690_zps63eb1fd9.jpg

τα λαζανια με την συνταγη της αρετης μας!!!

Epsiloniotakappa3CC0nualpha689_zpsff9344b9.jpg

φιλη εξαρτατε απο το ποσο ζημιαρα ειναι :confused:εγω ας πουμε το μηκρο ουτε κατα διανια να τον παρω,το εκανα μια φοα για μια ωρα και τα ειδα ολα,αλλα ο δικος μου ειναι και καμικαζι οποτε:!: δοκιμασε παντος και βλεπεις...αν βλεπει παιδικα παρε ενα λαπτοπ και βαλε μικι μαους κλαμπ ,αρεσει στα μικρα:wink:

Μόλις μας πήρε η γιατρός.... :rolleyes:

Μας είπε πως τους ανησυχεί που εξακολουθεί το παιδί να έχει πονάκια οπότε θέλουν τη Δευτέρα στη 1 να τον πάμε στο νοσοκομείο για διαφορες εξετάσεις......

Ας είναι καλές βρε κορίτσια. Ας είναι καλές να ξέρουμε τουλάχιστον πως το παιδί καλυτερεύει....:roll::roll:

αχ τι καλα να βγουνε καλες να ηρεμησει και το παιδακι κι εσεις :o

Διαφημίσεις

πήγα να παρω το γιο από το σχολείο και μια συμμαθήτριά του (μάλλον εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος) είχε κρεμαστεί από τον μπαμπά της και τον παρακαλούσε να έρθει σπίτι μας.......... συμβιβαστήκαμε με το να παίξουν για λίγο στην αυλή του σχολείου!

Επιστρέψαμε, έκανε μπάνιο και κάτσαμε για φαγητό.......

το φαγητό μας? φασολάκια, πατζαροσαλάτα και ψωμί που έφτιαξα μόνη μου.

Τα φασολάκια δεν τα ήθελε με τπτ.... 2 εβδομάδες έχω αρχίσει το μπουρου μπουρου ..... Είχα πάρει θάρρος μετα τις 5 μπουκιές αρακά που έφαγε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά αυτή την εβδομάδα δεν έφαγε τον αρακά μόνο λίγο με δυσκολία :(

Σήμερα λοιπόν έκανα τις προσευχές μου και περίμενα την ώρα ....... οταν με ρώτησε σχολείο τι φαγητό έχουμε στραβωσε τα μούτρα όταν είπα φασολάκια (αν και τον είχα προετοιμασει το πρωί) στο αυτοκίνητο άρχισα τα γνωστα.... διάβασα ότι είανι το αγαπημένο του μπατμαν και του μπαντμαν και γίνεται δυνατό κλπ κλπ...... όταν ήρθε η ώρα λοιπόν εγώ σφύριζα αδιάφορα ....εβαλε την 1η μπουκιά στο στόμα και κρατούσα την ανάσα μου...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ έσκασα να τον σταματησω να τρώει .....!!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Μετά παιδική χαρά για ένα 3ωρο και ΣΜ! Πήρα καραμελωμένα φυστίκια αράπικα με σουσάμι, πολύ καλά να τα παρετε αν τα πετύχετε ;)

το ιδιο θεμα εχει και ο δικος μου με τα πρασινα λαχανικα,:mrgreen: ετσι ειναι οταν τα βλεπει....και το χειροτερο ειναι οτι δεν δοκημαζει νεες γευσεις :mad:

Ξύπνησα κι εγώ με πονόλαιμο :(

Ζεστά και καραμέλες και βλέπουμε..... Μόνο χουχούλιασμα σε κουβέρτες θέλω τώρα, ευτυχώς πήγα για ψώνια εχθές... Θα στείλω τον σύζυξ σε χασάπη και φούρνο μόνο...

Φαγητό έχει αρκετό από εχθές και προχθές, δεν μαγειρεύω!

Kαλημερα!!!!!

Σημερα τεμπελιασαμε και σηκωθηκαμε αργα.Εφτιαξα καφεδακι αλλα εχω αρκετες δουλειες και θα ξεκινησω αμεσα.

Το απόγευμα εχουμε γαμο και πολύ βαριεμαι.Δεν θα εχει τραπέζι μετα και αυτο το ντυσου σιγυρισου και σε μια ωρα ξανα πίσω πολύ με χαλάει.

Εχθες,εκανα τα υπνοδωμάτια καλά ,εκανα και τα τζαμια του σαλονιού,φυτεψα το κυκλαμινο που αγορασα προχθες,επλυνα τη βεραντα,εκανα κουζινα ,πάγκους καλά μετα το φαγητο,διαβασαμε και το απόγευμα αφησαμε τον μικρο καρατε και πήγαμε στο συμβολαιογραφο με τον αντρα μου και μετα όλοι μαζι για καφεδακι και σουβλάκια σε φιλους.

Αφροδιτακι,περαστικά σας!

Για το σεισμό το αρθρο το εχω διαβασει και εγω παλαιοτερα ,δεν ξερω τι να πιστεψω....Εχθες το συζητούσαμε και με δυο φίλες ,ισως πρεπει να εχουμε ετοιμο ενα σακιδιακι ,για ωρα αναγκης.Σιγουρα στην επαρχια με τα χαμηλοραφα κτιρια δεν υπάρχει το ιδιο προβλημα,αλλα μιλάνε για μεγαλο σεισμό και ποτε δεν ξέρεις.

Ειρηνη ,μεγεια το κασκόλ,γεια στα χερια σου Νασια(εχω και εγω δυο τετοια δωρο από μια θεια μου,ενα γκρι-μαυρο και ενα στους τονους του καφε.)Ευχομαι να εχει καλά αποτελέσματα ο μικρος ,να ησυχασετε.

Νασια μου ,αυτο με τις δουλειες το εχουμε αναφερει και παλαιότερα.Εγω δεν δουλευω ,αλλα οταν ειμαι πιεσμένη χρονικα ,λειτουργω καλύτερα και ειμαι πιο παραγωγικη ,αλλιως οι ωρες περνανε και δεν το καταλαβαινεις.

Κωνμαμα,κριμα για το ψαρακι...

Γιωτα ,μεγεια το χαλί.Οσο για τη μικρη ,νομιζω καποια στιγμη θα αναγκαστεις ετσι και αλλιως να το κανεις ,οπότε πρεπει να το σκεφτεις.

4U,μπραβο για τα φασολάκια του Μπατμαν!Εχθες ειχα φακες,ο μικρος προσπάθησε να φαει αλλα εφαγε μονο 3 κουταλιες.Ενω του αρεσει η γευση ,τον χαλάει οτανμενει στο τελος κανενα τσοφλι.Τι να πω,ηταν και σωστα βρασμένες ακι φρεσκιας σοδιας?Ξερετε καμια καλή φακη ,να πάρω για δοκιμη,μηπως δεν εχει σκληρο τσοφλι?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Προσωπικά αγοράζω όταν μπορώ και βρίσκω (συνήθως από την αγορά του Πειραιά ή της Αθήνας) όσπρια από Καστοριά ή Πρέσπες. Είναι τα καλύτερα!

Ερώτηση: Εχθές αγόρασα μία φόρμα για κέηκ μακρόστενη και είχε ένα κολλημένο χαρτί στο εσωτερικό της. Προσπαθώ από εχθές να βγάλω όλη την κόλλα αλλά έχει ακόμη υπολείμματα. Έβαλα σαπούνι, μαγιονέζα, ξύδι αλλά τίποτα. Στο τέλος νευρίασα και έτριψα με σφουγγαράκι και φυσική την έγδαρα!!!! Ξέρετε κολπάκι;

Nasia μου αρέσει πολύ αυτό που έφτιαξες στην Ειρήνη! Με βελονάκι μικρό τα φτιάχνεις; Όχι ότι ξέρω να πλέκω δηλαδή.....έτσι ρωτάω! :)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε????

Εμεις ξυπνησαμε πριν απο λιγο,φτιαξαμε καφεδακι και βγηκαμε στο μπαλκονι να το πιουμε,αν και κανει λιγο ψυχρουλα αλλα μας αρεσει!

Χρυσα σε εβλεπα στον υπνο μου!Εβλεπα οτι ειμασταν καπου,μαλλον στα δικα σου μερη,και καθομασταν σε ενα τραπεζι και τρωγαμε μαζι με τον πρωθυπουργο:shock::shock::shock::shock:Δεν παω καλα,το ξερω!!!!!!!Μην αρχισει καμια το δουλεμα,αλιμονο της!!!!!!!!!

Τα νεα του σπιτιου ειναι οτι τελειωσα την κουζινα,πλακα-πλακα απο πανω απο πανω απο τα ντουλαπια γινοταν χαμος απο σκονη,και σημερα λεω να ξεκινησω σαλονι,το θεμα ειναι οτι το σπιτι ειναι αναστατωμενα εως χαλια μπορω να πω γιατι ολη μερα ειμαι με το μικρο ειμαι απασχολημενη και οταν κοιμαται κανω τα χοντρα,ντουλαπια κτλ,οποτε τα καθημερινα πανε πισω...και εχθες με πηρε η πεθερα μου και μου ειπε οτι μαλλον θα ερθει σημερα....

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο!

Σας διάβαζα χτες όλη μέρα χαχα

Ξύπνησα και κατευθείαν έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα της γιαγιάς που το είχα ξεχάσει, έφτιαξα γαλατά καφεδάκια και τοστακια και τώρα παλεύω με τη μικρή που θέλει ντε και καλά να δει ζουζουνια :evil:

ειρήνη καλά αποτελέσματα σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Γιώτα μόλις διάβασα τις ώρες που κοιμάται η μικρή σκέφτηκα μήπως γιαυτό που ξυπνούσε τη νύχτα :confused:

αφροδιτακι μόλις διάβασα το ποστ για τους σεισμούς είπα "μα πόσο πιο λογικό?" Μ ου ανέτρεψε τα πάντα όσα γνώριζα για τους σεισμούς! Και πιστεύω ότι αφού το λέει άνθρωπος που έχει απεγκλωβίσει τόσους και τόσους, και τα έχει δει με τα ίδια του τα μάτια, κάτι παραπάνω θα ξέρει από την γνωστή "θεωρία" που ξέραμε ως τώρα...:?

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Οχι βρε!!! Ο Μπάμπης ο σουγιάς? :confused:

Υ.Γ. Σήμερα ακόμα, δεν μας έχει πει καθόλου για πόνο....

βρε βουλα, τωρα το ειδα! ο μπαμπης ο σουγιας?????? παει? θα παρετε αλλο?

Ναι κοριτσια!!!Ο Μπαμπης ο Σουγιας μας εγκατελιψε...Να σας πω την αληθεια,στεναχωρηθηκα γιατι τον ειχαμε 8 ολοκληρα χρονια!Τωρα θα παρουμε Χρυσαοψαρα.

:lol::lol: θα με πεθάνεις!!!

Βούλα, συγγνώμη! Η Γιώτα φταίει!

:lol::lol:

τι γελας ρε??? η βουλα τον λεει ετσι!!! επειδη ετρωγε ολα τα ψαρια γυρω του!

αχαχαχαχαχαχα!!!!

Ναι!Θεος χωρεστον ηταν καλοφαγας.....:tongue::tongue:

Αλλα ονόματα για ψαράκι:

Ο Πέτρος, ο πέτρας

Ο Βάγγος, ο γκοτζίλας

Ο Μήτσος, ο πεταλούδας

Ο Γιώργος, ο μπαλτάς

Νονά, εγω!!!! :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

για τις μαμαδες μεγαλυτερων παιδιων: η γειτονοπουλα που ειναι 11 κανει παρτυ για τα γενεθλια της κ παιζουν πυθεια, μπουκαλα κ θαρρος η αληθεια! Λιποθυμαωωωω!!!

Αμάν,εγώ θα το πω στον άντρα μου να γελάσω λίγο:tongue:

Μόλις μας πήρε η γιατρός.... :rolleyes:

Μας είπε πως τους ανησυχεί που εξακολουθεί το παιδί να έχει πονάκια οπότε θέλουν τη Δευτέρα στη 1 να τον πάμε στο νοσοκομείο για διαφορες εξετάσεις......

Ας είναι καλές βρε κορίτσια. Ας είναι καλές να ξέρουμε τουλάχιστον πως το παιδί καλυτερεύει....:roll::roll:

Ειρηνάκι μου τα καλύτερα εύχομαι!!!

4U Μου να σου πω στα γρηγορα οτι ο Γιαννης μου πιανει ψειρες πανευκολα. Οποτε μην το λετε οτι τα αγορακια δεν εχουν.

Ναι θυμαμαι και εμεις παιδια ηταν δυσκολα να φυγουνε :(

Τωρα ομως με τα ψειρο-σαμπουαν, πανευκολο!

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πρεπει να κλεισω σε σακουλες ΟΟΟΟΟΛΑ τα λουτρινα για δυο βδομαδες να σκασουν οι ψειρες. Καλα τα σεντονια/μαξιλαρια τα βραζεις, no problem. Εμεις κοιμομαστε και με 45 ζωακια και αν λειπει ενα, ΔΕΝ κοιμομαστε... γκρρρρρρ. Αυτο μας βασανισε δηλαδη οχι οι ψειρες!!!

Δεν σας εχω διαβασει, απλα επεσε το ματι μου στο μηνυμα με τις ψειρες.

Σας φιλω... και θα ειστε περηφανες για εμενα, επιτελους ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ και τα ειπα εξω απο τα δοντια στον πρωην αντρα μου... και ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ!!! Ποια εγω, το γλυκομιλητο, μαζεμενο κοριτσακι που το ποδοπατουσαν οι αλλοι γιατι δεν ειχε το κουραγιο να μιλησει!

Χα!! Ναι ναι.. η καινουρια, και βελτιωμενη Τινα ερχεται!! :)

Καληνυχταααα!

Καινούρια Τίνα καλημέρα:D

Ξύπνησα κι εγώ με πονόλαιμο :(

Ζεστά και καραμέλες και βλέπουμε..... Μόνο χουχούλιασμα σε κουβέρτες θέλω τώρα, ευτυχώς πήγα για ψώνια εχθές... Θα στείλω τον σύζυξ σε χασάπη και φούρνο μόνο...

Φαγητό έχει αρκετό από εχθές και προχθές, δεν μαγειρεύω!

Περαστικούλια!

Καλημέρα!Σήμερα έχει υπέροχο καιρό σε λίγο έχω μάθημα και μετά θα πάμε σμ για τα ψώνια της εβδομάδας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σας, σας διάβάζω εντατικά τον τελευταίο καιρό αφού πρωτα είχα πέσει στο blog της Ειρήνης με τις υπέροχες συμβουλές της και μετά είδα οτι υπάρχει και σχετικό θέμα στο parents, ειδικά τώρα τελευταία μου έχετε δώσει απίστευτες ιδέες σχετικά με την εκκαθάριση και τακτοποίηση των ντουλαπιών.

Λίγα λόγια για μένα, είμαι μαμά ενός κοριτσιού 2,5 ετών περίπου, εργάζομαι μισές μέρες της εβδομάδας πλέον λόγω περικοπών αλλά και δικής μου απόφασης και απο τότε που παντρεύτηκα (12 χρόνια) η καθαριότητα και η τακτοποίηση του σπιτιού αλλά ακόμη και το σίδερο λειτουργεί σαν θεραπεία για το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζω κατά καιρούς, βέβαια για αυτήν την "μανία της καθαριότητας μου" έχω παρεξηγηθεί απο πολλούς καλοθελήτες οπού θεωρούσαν υπερβολικά τα αυτονόητα!!!

Να μην σας κουράζω άλλο για μένα, να ευχηθώ σε όλες σας τα καλύτερα για ολα τα θέματα και να έχουμε θετική σκέψη!

Α! για αρχή να σας κεράσω απο τα κεκάκια μας?

aayx.jpg

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...