Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γυρνώντας σπίτι από την δουλειά.......

Φάγαμε με τον άντρα μου, αφού γύρισα κανονικά και κανονίζαμε να πάμε για ψώνια.

Φέρνει ο μπαμπάς μου την μικρή μέσα στα κλάματα και με δέκατα. Μόλις ξύπνησε το απόγευμα άρχισε τα κλάματα ότι πονάει ο λαιμός της και δεν μπορεί να καταπιεί. Της δίνω μια καραμελίτσα παιδική για τον λαιμό και πυζάμες αμέσως.... Κάθε εβδομάδα και κάτι κουβαλάει από τον παιδικό στο σπίτι. Της έδωσα ομοιοπαθητικό και βλέπουμε πως θα ξυπνήσει αύριο...

Παίρνω την μεγάλη, πάμε PRAKTIKER και αγοράζω κουτιά για ντουλάπα και 2 ωραία καλαθάκια για το ψυγείο για να τακτοποιώ τα του ψυγείου. Τα L κουτιά είχαν τελειώσει.... 4U τα ξεσήκωσες όλα...μόνο 2 βρήκα! Αγόρασα και μία μακρόστενη φόρμα για κέηκ που δεν είχα...

Πάμε μετά σούπερ μάρκετ, γυρνάμε σπίτι, τακτοποιεί ο άντρας μου τα ψώνια. Η μικρή ανοδική πορεία στα δέκατα ακόμη... :( ελπίζω να μείνει εκεί...

Έπλυνα τα κουτιά στην μπανιέρα με JOHNSON BED TIME που μυρίζει λεβάντα και μας αρέσει πολύ και τώρα τα έχω πάνω στην απλώστρα να στεγνώσουν. Αύριο θα ασχοληθώ με την ντουλάπα τους :) :)

σιγά που τα πήρα όλα εγώ .... μόνο 3 πήρα! για αρχη ;) κάποια στιγμή θα παρω άλλα 2! εγώ τα περασα οινοπνευμα! βαριόμουν το πλατσούρισμα και να περιμένω να στεγνώσουν... είμαι ανυπόμονη!

Χρησιμοποιούμε και εμείς και έχω αρκετά μεγάλο φαρμακείο οπότε αν ποτέ χρειαστείς κάτι και δεν το βρίσκεις φαρμακείο ενημέρωσέ με ή ακόμα καλύτερα αν επιθυμείς ανταλλάσσουμε και τηλ. Το είχαμε κάνει και με άλλους γονείς απο "δίπλα"... Περαστικά σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρησιμοποιούμε και εμείς και έχω αρκετά μεγάλο φαρμακείο οπότε αν ποτέ χρειαστείς κάτι και δεν το βρίσκεις φαρμακείο ενημέρωσέ με ή ακόμα καλύτερα αν επιθυμείς ανταλλάσσουμε και τηλ. Το είχαμε κάνει και με άλλους γονείς απο "δίπλα"... Περαστικά σας!

Σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης αν χρειάζεσαι κάτι και δεν βρίσκεις να με ρωτήσεις. Δεν έχω μεγάλο φαρμακείο αλλά έχω κάποια βασικά!

Θα σου στείλω το τηλ. με π.μ.

Σε ευχαριστώ πολύ! Επίσης αν χρειάζεσαι κάτι και δεν βρίσκεις να με ρωτήσεις. Δεν έχω μεγάλο φαρμακείο αλλά έχω κάποια βασικά!

Θα σου στείλω το τηλ. με π.μ.

Τώρα που το λες ναι .... χρειάζομαι κάτι που δε βρίσκω........

χρειάζομαι απελπισμένα ένα .......

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! :tongue:

Τώρα που το λες ναι .... χρειάζομαι κάτι που δε βρίσκω........

χρειάζομαι απελπισμένα ένα .......

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!! :tongue:

Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο το ιδιωτικό μου τζετ αυτές τις μέρες. Από Δευτέρα σου το δανείζω για λίγο.... :tongue:

Διαφημίσεις

Σήμερα μετα τη μεσημεριανή βόλτα - τρέξιμο επέστρεψα με φουλ διάθεση και έφτιαξα 3 μαξιλάρια μαλλινα τα γνωστά! ;) Ενα λευκό στον καναπέ σαλόνι και 2 ακόμα στο καθιστικό στις πολυθρόνες δίπλα στο τζάκι μας το ένα μαυρο - γκρί και το άλλο στο χρώμα της άμμου! :)

κουκουνάρια και μερικά ξύλα μάζεψα αρκετά το Σεπτέμβριο στην τελευταία μας εκδρομή! απο εβδομάδα νέα δημιουργια ..

Θα το χρειαστώ για το 3μερο που έρχεται...βρε πως κάνεις έτσι;

:):):):):):)

θέλω να πεταχτώ μια Μεξικό και μια Ιαπωνία και χρειάζομαι χρόνο :tongue:

προσφέρθηκες να κάνεις ενα καλό και ξινό θα μας το βγάλεις..... αντε θα περιμένω να γυρίσεις... τι να κάνω η φτωχή:cool:

4U Μου να σου πω στα γρηγορα οτι ο Γιαννης μου πιανει ψειρες πανευκολα. Οποτε μην το λετε οτι τα αγορακια δεν εχουν.

Ναι θυμαμαι και εμεις παιδια ηταν δυσκολα να φυγουνε :(

Τωρα ομως με τα ψειρο-σαμπουαν, πανευκολο!

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πρεπει να κλεισω σε σακουλες ΟΟΟΟΟΛΑ τα λουτρινα για δυο βδομαδες να σκασουν οι ψειρες. Καλα τα σεντονια/μαξιλαρια τα βραζεις, no problem. Εμεις κοιμομαστε και με 45 ζωακια και αν λειπει ενα, ΔΕΝ κοιμομαστε... γκρρρρρρ. Αυτο μας βασανισε δηλαδη οχι οι ψειρες!!!

Δεν σας εχω διαβασει, απλα επεσε το ματι μου στο μηνυμα με τις ψειρες.

Σας φιλω... και θα ειστε περηφανες για εμενα, επιτελους ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ και τα ειπα εξω απο τα δοντια στον πρωην αντρα μου... και ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ!!! Ποια εγω, το γλυκομιλητο, μαζεμενο κοριτσακι που το ποδοπατουσαν οι αλλοι γιατι δεν ειχε το κουραγιο να μιλησει!

Χα!! Ναι ναι.. η καινουρια, και βελτιωμενη Τινα ερχεται!! :)

Καληνυχταααα!

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

4U Μου να σου πω στα γρηγορα οτι ο Γιαννης μου πιανει ψειρες πανευκολα. Οποτε μην το λετε οτι τα αγορακια δεν εχουν.

Ναι θυμαμαι και εμεις παιδια ηταν δυσκολα να φυγουνε :(

Τωρα ομως με τα ψειρο-σαμπουαν, πανευκολο!

Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι πρεπει να κλεισω σε σακουλες ΟΟΟΟΟΛΑ τα λουτρινα για δυο βδομαδες να σκασουν οι ψειρες. Καλα τα σεντονια/μαξιλαρια τα βραζεις, no problem. Εμεις κοιμομαστε και με 45 ζωακια και αν λειπει ενα, ΔΕΝ κοιμομαστε... γκρρρρρρ. Αυτο μας βασανισε δηλαδη οχι οι ψειρες!!!

Δεν σας εχω διαβασει, απλα επεσε το ματι μου στο μηνυμα με τις ψειρες.

Σας φιλω... και θα ειστε περηφανες για εμενα, επιτελους ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ και τα ειπα εξω απο τα δοντια στον πρωην αντρα μου... και ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ!!! Ποια εγω, το γλυκομιλητο, μαζεμενο κοριτσακι που το ποδοπατουσαν οι αλλοι γιατι δεν ειχε το κουραγιο να μιλησει!

Χα!! Ναι ναι.. η καινουρια, και βελτιωμενη Τινα ερχεται!! :)

Καληνυχταααα!

έφαγες και εσύ φασολάκια όπως το μπαντμαν ε? δεν εξηγείτε τέτοια δύναμη! Χαιρετώ λοιπόν τη Νέα Τίνα!

τέλεια.............:tongue:

με βλέπω να εξαφανίζομαι απο το σπίτι ........... ή τώρα που το σκέφτομαι θα τον παω για σκι σε κανά βουνό να ψοφήσουν τσακ μπαμ απο το κρυο........

Φανταστείτε το σύζυγο....

"Μωρό μου φεύγουμε για μια εβδομάδα για σκι ... το παιδί κόλλησε ψείρες!!!!"

ντουπ ... πάρτον κάτω....:rolleyes::tongue:

και αυτά τα παλιο σαμπουαν είναι που δεν θέλω να του βάλω επάνω του.... προσωπικά προτιμώ να ταλαιπωρηθούμε λίγο παραπάνω αλλά με φυσικό τρόπο

Καλησπέρα κορίτσια!

Διάβασα στα γρήγορα την τελευταία σελίδα (ίσως κυριακή - δευτέρα στη δουλειά να βρω χρόνο να διαβάσω όσα γράψατε από την τελευταία φορά που μπήκα)

Χθες ήρθα στο πάνω χωριό, είδα μια αγαπημένη φίλη που είχα να δω ένα χρόνο. Μαγείρεψα την ώρα που τα λέγαμε, φάγαμε και επιδόρπιο ενώ το αγόρι μου έκανε τα αγροτικά!

Σήμερα βγήκα λίγο στο χωράφι (με πονάνε τα χέρια μου ρε γαμώτο!), εκπαίδευσα το σκύλο (πρέπει να κουλάρει με τα κοτόπουλα!), έκοψα τη σαλάτα μας, μαγείρεψα φαγάκι και κρέπες για σνακ και επιτέλους τακτοποίησα τα ρούχα μας στα λιλιπούτεια ντουλαπάκια του τροχόσπιτου (αν τα δείτε θα βουρκώσετε και μετά θα τρέξετε να αγκαλιάσετε τις ντουλαπάρες σας :P).

Μπαίνουν όλα σιγά σιγά σε τάξη και πρέπει να δρομολογήσω, παράλληλα με τη μετακόμιση, διάφορες αγορές κ μάλλον ιντερνετικά για να οργανωθούμε καλύτερα. Για καιρό με δυσκόλευε το διπλό ταμπλό που ζω (μην παρεξηγηθώ, ένα σύντροφο έχω αλλά δύο "βάσεις") αλλά τους τελευταίους μήνες την έχω δει αλλιώς!

Ψείρες! κορίτσια το'χω, καθότι πολλά χρόνια σε κατασκήνωση. το ξυδάκι είναι μια χαρά για πρόληψη. Σε τυχόν κρούσμα, χαρτί λευκό κάτω, χτενάκι και πάμε!

Για τυχόν σκευάσματα δε γνωρίζω πάντως.

Τώρα ξεψυλλίζω το σκυλάκι μας :) Είναι πιο δύσκολο γιατί πηδάνε :D αλλά έχω γίνει εξπέρ. Το καλοκαίρι όμως με τις ζέστες δε γλιτώσαμε τη χημεία γιατί όλη μέρα στο χώμα είναι και κολλάει από εκεί.

4γιου, μπράβο για τα φασολάκια! Μου θυμίζει ένα βελγάκι αγαπημένο (τώρα είναι 11 το καμάρι μου) που στα 3 του όλα τα περίεργα για να τα φάει έπρεπε να είναι "το αγαπημένο των πειρατών"! Φιλιά στον ερωτιάρη το γιο

Ειρηνάκι, καλά αποτελέσματα. δε διάβασα τι έγινε με την προηγούμενη εξέταση, θα δω όμως. Να 'ναι καλά ο μικρούλης!

Τίνα, δώσε γερά!

(πολλά έγραψα και ξεκίνησα για λίγα)

Σας φιλώ όλες!

εδω παλι!

Ειρηνη μου καλες θα ειναι οι εξετασεις, μην ανησυχεις!

4u για το σκηνικο με τις ψειρες, δεν επρεπε η μαμα του να το κρατησει σπιτι μεχρι να του φυγουν? Γιατι να καθετε μονο του το καημενο? Επανερχομαι.

Καλησπέρα κορίτσια!

Διάβασα στα γρήγορα την τελευταία σελίδα (ίσως κυριακή - δευτέρα στη δουλειά να βρω χρόνο να διαβάσω όσα γράψατε από την τελευταία φορά που μπήκα)

Χθες ήρθα στο πάνω χωριό, είδα μια αγαπημένη φίλη που είχα να δω ένα χρόνο. Μαγείρεψα την ώρα που τα λέγαμε, φάγαμε και επιδόρπιο ενώ το αγόρι μου έκανε τα αγροτικά!

Σήμερα βγήκα λίγο στο χωράφι (με πονάνε τα χέρια μου ρε γαμώτο!), εκπαίδευσα το σκύλο (πρέπει να κουλάρει με τα κοτόπουλα!), έκοψα τη σαλάτα μας, μαγείρεψα φαγάκι και κρέπες για σνακ και επιτέλους τακτοποίησα τα ρούχα μας στα λιλιπούτεια ντουλαπάκια του τροχόσπιτου (αν τα δείτε θα βουρκώσετε και μετά θα τρέξετε να αγκαλιάσετε τις ντουλαπάρες σας :P).

Μπαίνουν όλα σιγά σιγά σε τάξη και πρέπει να δρομολογήσω, παράλληλα με τη μετακόμιση, διάφορες αγορές κ μάλλον ιντερνετικά για να οργανωθούμε καλύτερα. Για καιρό με δυσκόλευε το διπλό ταμπλό που ζω (μην παρεξηγηθώ, ένα σύντροφο έχω αλλά δύο "βάσεις") αλλά τους τελευταίους μήνες την έχω δει αλλιώς!

Ψείρες! κορίτσια το'χω, καθότι πολλά χρόνια σε κατασκήνωση. το ξυδάκι είναι μια χαρά για πρόληψη. Σε τυχόν κρούσμα, χαρτί λευκό κάτω, χτενάκι και πάμε!

Για τυχόν σκευάσματα δε γνωρίζω πάντως.

Τώρα ξεψυλλίζω το σκυλάκι μας :) Είναι πιο δύσκολο γιατί πηδάνε :D αλλά έχω γίνει εξπέρ. Το καλοκαίρι όμως με τις ζέστες δε γλιτώσαμε τη χημεία γιατί όλη μέρα στο χώμα είναι και κολλάει από εκεί.

4γιου, μπράβο για τα φασολάκια! Μου θυμίζει ένα βελγάκι αγαπημένο (τώρα είναι 11 το καμάρι μου) που στα 3 του όλα τα περίεργα για να τα φάει έπρεπε να είναι "το αγαπημένο των πειρατών"! Φιλιά στον ερωτιάρη το γιο

Ειρηνάκι, καλά αποτελέσματα. δε διάβασα τι έγινε με την προηγούμενη εξέταση, θα δω όμως. Να 'ναι καλά ο μικρούλης!

Τίνα, δώσε γερά!

(πολλά έγραψα και ξεκίνησα για λίγα)

Σας φιλώ όλες!

Μα πραγματικά τι ωραία ........ διαβάζω για τη μέρα σου και γεμίζω με καθαρό αέρα! Ανάσα και οξυγόνο !

Όσο για τα ντουλαπάκια που λες τα λατρεύω!!!! :D ... ευχομαι να έχουμε την τύχη να τα ξανασυναντήσουμε το καλοκαίρι! Για τους 3 μας πάντως μας φτάνουν πάντα και μας περισσεύουν ;) Αγαπημένη ασχολία του γιου είναι να έχει τα δικά του με τα δικά του πράγματα και να τα ανοιγοκλείνει, να ακούει το κλακ κλακ απο την "ασφάλεια" ;)

αφροδιτακι περαστηκα σας! Μακαρι να μεινετε εκει!

Αμελι μπραβο για τα λιλιπουτεια συρταρακια σας! Θα ειναι μια γλυκα!

Τινα η αδιαφορεια ειναι η καλυτερα εκδικηση! Παρολα αυτα καλως την νεα τινα!

Νασια μου δεν πειραζει κ οι πριγκηπες μια χαρα ειναι! Για το σιδερο ελεος, τι να πω! 4 χρ ειμαι παντρεμενη 3 φορες εχω καταφερει να μην εχω ασιδερωτα! Κ παντα δουλευα!

Εχω πλακωσει τα ξηροκαρπια κ τα κρασια κ βλεπω μπατμαν. Α 4υ το μεσημερι εφαγα κ εγω φασολακια!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...