Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιώτα πολύ ωραίο το χαλί σας! Αλλά και το φαί μου πέταξε τα μάτια όξω!

Ειρήνη και εγώ έχω φρικάρει με το κοριτσάκι....ελπίζω να βρεθούν οι γονείς του...πόσα άλλα τέτοια γίνονται και δεν τα έχουν ανακαλύψει!

Εμείς σήμερα θα ταβερνιαστούμε με μεγάλη παρέα.....αν την βγάλω καθαρή και σήμερα το βράδυ..δεν με φοβάμαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα πολύ ωραίο το χαλί σας! Αλλά και το φαί μου πέταξε τα μάτια όξω!

Ειρήνη και εγώ έχω φρικάρει με το κοριτσάκι....ελπίζω να βρεθούν οι γονείς του...πόσα άλλα τέτοια γίνονται και δεν τα έχουν ανακαλύψει!

Εμείς σήμερα θα ταβερνιαστούμε με μεγάλη παρέα.....αν την βγάλω καθαρή και σήμερα το βράδυ..δεν με φοβάμαι!

Αυτο ειναι δυσκολη πιστα που λεει κ η 4u. Αλλα μην υποκυψεις!

Νασια μου εχω γυρω στα 6 πλυντηρια ασιδερωτα.

Ειρηνη μου καλη ξεκουραση, κ εγω τελος για σημερα!

Βάσια κράτα χαρακτήρα.Τώρα είναι ή όλα ή τίποτα είναι κρίμα να πάει τζάμπα τόσος αγώνας.

yotou σε καταλαβαίνω απόλυτα.Αυτό συζητάγαμε και το πρωί με την Ειρήνη δηλαδή της έλεγα ότι πριν που δούλευα σιδέρωνα κάθε Σάββατο για κανένα τετράωρο δηλαδή 7-8 πλυντήρια και όταν σας διάβαζα και έβλεπα τα ασιδέρωτα έλεγα μα είναι δυνατόν με χαλαρό ωράριο και να μην προλαβαίνουν αλλά τώρα που είμαι και εγώ στο χαλαρό ωράριο πάντα κάτι προέκυπτε και έμεναν πίσω τα ασιδέρωτα έτσι σήμερα το πήρα απόφαση και επειδή θα χρειαστούμε κάποια από τα ρούχα για αύριο στο γάμο αναγκαστικά τα τελείωσα.Πάντως πιστεύω ότι είναι η πιο άχαρη δουλειά.

Δεν σου είπα και για το χαλί αλλά αυτο είναι το παραπονό μου τρελαίνομαι για πριγκίπισσες και όλο σε πρίγκηπες πέφτω.Το χαλί τέλειο πάντως.Καλοπάτητο να είναι.

Πρέπει να φτιάξω το πρόγραμμα για γενικό από Δευτέρα.

Άδειασα και το τελευταίο στεγνωτήριο, σιδέρωσα και τα ρουχαλάκια που υπήρχαν, τα τακτοποίησα όλα, έβρασα κι από ένα χωριάτικο αυγό για τον καθένα μας και τώρα ηρεμούμε. Σε λίγο θα βάλω και τη μικρή για ύπνο και θα χαλαρώσουμε βλέποντας τις σειρές μας. Καλό βράδυ σε όλες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

4u άκυρη η ερώτηση, είδα αργότερα πως πήγες Πράκτικερ. Θα πάω κι εγώ το απόγευμα γιατί σήμερα σχολάω στις 5.οο ακριβώς, ούτε λεπτό παραπάνω!

Αν βρω χρόνο σήμερα θα μπω και στα links που μου έστειλες για να τα δω και online.

Είδες και τα 2 και σου φάνηκαν πιο γερά αυτά του ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ;

όχι της ΙΚΕΑ δεν τα είδα απο κοντά γιατί με βόλευαν πιο πολυ σε διαστάσεις αυτά του πρακτικερ ;)

Εμεις ειμαστε τριτη και ω ναι εχουμε λαλησει....κι εγω φετος την ξεκινησα.Εγω μιλουσα για τα αγγλικα εκτος σχολειου στο σχολειο δεν ξεκινησαμε ακομα δεν εχει ερθει αγγλικος.

Χρυσα εγω απο την εμπειρια μου δεν ειδα να εγινε και τιποτα στο σχολειο οσο αναφορα τα αγγλικα στην πρωτη και στη δευτερα μαθανε τα ζωα τα χρωματα και τραγουδια,ουσιαστικα και αυτοι στην τριτη ξεκινανε γιατι φετος μας δωσανε βιβλια.

Δεν δινουν βιβλια πιο πριν και για μενα καλα κανουν γιατι θα μπερδευτουν τα καημενα τα παιδακια ας ξεκαθαρισουν πρωτα με τα ελληνικα.

4u καλο μου μην αγχωνεσαι τοσο για τις ψειρες τα αγορακια δεν κολλανε τοσο ευκολα.

Αγοράκι όμως έχει στο σχολείο μας... και μου είπε σήμερα ο γιος ότι έτρωγε μόνος του μεσημεριανό και στενοχωρήθηκα παρα πολύ ... βέβεια δεν μου ανέφερε οτι έτρωγε μόνος του επειδή έχει ψείρες ή κατι τέτοιο .... :(:(:(:(

Μιλάμε έφριξα σήμερα .... το σκεφτόμουν και ξυνόμουν! Μέχρι στην κομμώτρια πήγα και της είπα να με ψάξει!!!

Μια φορά κόλλησα ως παιδί και ακόμα το θυμάμαι τι τράβηξε η μαμα μου να μας καθαρίσει με την αδερφή μου .... αλλά αξέχαστη θα μου μείνει και η τρελή φαγούρα!!!

Ευτυχώς δεν έχει ... τον κοίταξα μόλις τον πηρα απο το σχολείο και το κεφάλι ακόμα είναι καθαρό.

Εγώ φταίω κοριτσάκι μου, που δεν το αναφέρω συχνά... γιατί είναι πολύ σημαντική και δυστυχώς, βαρετή δουλειά.

Ναι ναι ναι !!!!

φταίς !!!!

να αυτομαστιγωθείς στο Σύνταγμα το Σάββατο στις 12!!!!!

ντροπή σου Ειρήνη! πως μπορεσες? ε? :tongue::):):)

Το πρώτο Σ/Κ του Δεκεμβρίου ή το τελευταίο Σ/Κ του Νοεμβρίου τα τελευταία χρόνια λόγω παιδιών!

έτσι και εμείς .... φέτος θα είναι το τελευταίο του Νοεμβρίου για εμάς ;)

Μπονζούρ καλησπέρα τώρα! α να χαθείς μαζί γράφαμε κ μετά έφυγα για μάθημα :tongue:

Θα ΜΕ πεις που βρήκες μηλόξυδοοοοοοοοοοο???

Να χαθώ! να χαθώ! :tongue:

καλά δεν θα το πιστεύεις !!!! σε 2 μέρες θα ανακαλύψεις την Αμερική δις!!!!!!!

βρήκα το μηλόξυδο...............................................

στοοοοοο.........................

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!

ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥ ΛΕΩ! :tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα!

Αυτό δεν το είδες μάλλον, ε;:

Ή μήπως έκανες ότι δεν το είδες, miss καταστροφή; :tongue:

Ρώτησα για το site. Μου είπε ότι στην απόγνωσή του πάνω είχε γκουγκλάρει "οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος".

Π.χ. δες εδώ: http://www.news.gr/ygeia/gia-na-zoyme-kalytera/article/22673/diakoph-kapnismatos-ofelh-sto-soma-mera-me-th.html

Επίσης, ότι του είχαν πει για ένα site βοήθειας στο οποίο γίνεσαι μέλος δωρεάν. Αυτό: http://stopsmokingcoach.eu/ShowTip.ashx?lang=el&tipguidstring=538A8956-CBF8-4122-9A36-1D0C50F92451

Μια χαρά πας! :D;)

Όσο μπορείς stay away from english lessons :tongue:! Ας τη διαβάζει ο μπαμπάς :lol:

Εγώ πάντως επειδή δεν έχω πλυντήριο πιατών :twisted::twisted:

Το φελέκι μου, που λέει κι Ειρήνη, θα ξαναπαντρευτώ και θα καλέσω όλο το ντουνιά :cool:!

Δε θα μου' χε φέρει κάποιος ένα πλυντήριο πιάτων, αν είχα καλεσμένους :rolleyes:;

Σας διάβασα κι από τα λίγα που θυμάμαι :oops::

Μπιλάκο μου, τι σοφή η απόφαση!

Ειρήνη, με γεια σου! Πραγματικό πανέμορφο! Μπράβο στη χρυσοχέρα, Νάσια!

Τα καλύτερα αποτελέσματα και για τη συνέχεια για το φιογκάκι!

Καλαμάρι, εμένα, πάντως, μου φάνηκε πολύ έντονη η μυρωδιά κι επειδή δεν την πάλευα, έκανα αυτό που λέει η Χρύσα, άφησα τον φούρνο να κρυώσει αλλά μετά δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι, αν είχα καταφέρει να το κάνω όσο ήταν ζεστός (που ήταν αδύνατον για μένα - παρεμπιπτόντως απορώ πώς αντέχετε, όταν βάφετε τα μαλλιά σας), θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό.

4Uδι, με γεια τα πραγματάκια!

Από χαλιά πρέπει να τηλ κι εγώ. Θέλω να μου τα φέρουν μετά το 3ημερο για να στρώσω το πρώτο σ/κ του Νοεμβρίου. Για να δούμε τι θα λέει η λυπητερή :|.

ευχαριστώ ;)

καλά αυτό το που καμια σας δεν ξέρει απο πριν την τιμή για τα χαλιά με απογειώνει!!!!!!!!

Εγώ όσες φορές τα είχα δώσει πάντα με το που τα έπαιρναν κανόνιζα και τιμή!!! όποιος δεν ήξερε τι θα μου κοστίσει δεν τα έπαιρνε ... απλά πράγματα ... εκπλήξεις τέτοιες ΔΕΝ θέλω!

Εγώ πάντως θα το ψάξω γιατί μου κίνησε την περιέργεια. Κι εγώ μέχρι τώρα κάτω από την κάσα της πόρτας πήγαινα πάντα....

Η κάσα είναι η χειρότερη!

Όσο για το απο κάτω ή δίπλα λογικό μου φαίνεται το δίπλα αλλά υπάρχουν υποστηρικτες και των 2 και λίγο αμφιταλαντεύομαι σε αυτό!

Κάναμε τα μπάνια μας, τσιμπήσαμε βραδινό, σιδέρωσα και "προχώρησα" αρκετά τα ρούχα μας, ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο με κίτρινα, έπλυνα τα πιάτα.

Το φιογκάκι είδε ένα παιδικό στο laptop και εγώ με τον άντρα μου παιξαμε "Θανάση".. τον έσκισα :tongue::tongue::tongue:.

Τώρα, πιάσαμε από έναν καναπέ και δεν τον αφήνουμε λέμε!

Δουλευω και πολυ νωρίς αύριο...

Μόλις τελειώσα το σίδερο και έβαλα και τα ρούχα στην θέση τους από τις 3 σιδερώνω με επιασε η μέση μου.Βέβαια έχω ήδη άπλυτα αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Α πα πα, πόσες ώρες!

Είμαι τόσο θυμωμένη! :mad: Θα μπορούσα να τους πνίξω με τα χέρια μου, ειδικά αν αποδειχτεί πως πήραν το παιδάκι από τους γονείς του!!!!!! :mad:

Είπαν, στον Αλφα νομίζω, πως ήδη υπάρχει μία οικογένεια {από τη Σκανδιναβία}, η οποία ζητάει περισσότερες πληροφορίες και τεστ dna καθώς η γυναίκα είχε γεννήσει κοριτσάκι στη Θεσσαλία και τους ειπαν πως το παιδί τους πέθανε χωρίς να τους το δείξουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad: Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά είμαι τρελή από νεύρα!

Υ.Γ. Μακάρι να καταφέρεις να κρατηθείς.

για τις μαμαδες μεγαλυτερων παιδιων: η γειτονοπουλα που ειναι 11 κανει παρτυ για τα γενεθλια της κ παιζουν πυθεια, μπουκαλα κ θαρρος η αληθεια! Λιποθυμαωωωω!!!

Αααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :|:-|:|:-|:|

777885dugw57gt25.gif

Αγοράκι όμως έχει στο σχολείο μας... και μου είπε σήμερα ο γιος ότι έτρωγε μόνος του μεσημεριανό και στενοχωρήθηκα παρα πολύ ... βέβεια δεν μου ανέφερε οτι έτρωγε μόνος του επειδή έχει ψείρες ή κατι τέτοιο .... :(:(:(:(

Λες οι δασκάλες....;;;;

Ναι ναι ναι !!!!

φταίς !!!!

να αυτομαστιγωθείς στο Σύνταγμα το Σάββατο στις 12!!!!!

ντροπή σου Ειρήνη! πως μπορεσες? ε? :tongue::):):)

Με θες ντυμένη ή......:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:
καλά αυτό το που καμια σας δεν ξέρει απο πριν την τιμή για τα χαλιά με απογειώνει!!!!!!!!

Εγώ όσες φορές τα είχα δώσει πάντα με το που τα έπαιρναν κανόνιζα και τιμή!!! όποιος δεν ήξερε τι θα μου κοστίσει δεν τα έπαιρνε ... απλά πράγματα ... εκπλήξεις τέτοιες ΔΕΝ θέλω!

Και γω. Εκανα έρευνα αγοράς πριν τα δώσω και όταν επέλεγα που θα τα δώσω ήξερα ακριβώς το ποσό που θα πληρώσω.

777885dugw57gt25.gif

Μόλις μας πήρε η γιατρός.... :rolleyes:

Μας είπε πως τους ανησυχεί που εξακολουθεί το παιδί να έχει πονάκια οπότε θέλουν τη Δευτέρα στη 1 να τον πάμε στο νοσοκομείο για διαφορες εξετάσεις......

Ας είναι καλές βρε κορίτσια. Ας είναι καλές να ξέρουμε τουλάχιστον πως το παιδί καλυτερεύει....:roll::roll:

777885dugw57gt25.gif

Νασια πολυ ωραιο το κασκολ!Μπραβο!!!

Ειρηνη μου μεγεια!Πως ειναι ο μικρος?ελπιζω να μην ποναει καθολου!

Γιωτα μεγεια το χαλακι,πολυ ωραιο!Τελειο το φαγακι!Για την μικρη,δοκιμασε το και θα δεις πως θα παει,το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως ειναι ζωηρη και δεν σας αφηνει τα δουλεψετε,παντως ειναι πολυ καλη ιδεα!

Σοφια μου σε καταλαβαινω!Και μας πριν λιγο καιρο εφυγε ο Μπαμπης και ο μικρος ολο με ρωταει...

4u τι διαβαζεις?εχω χασει επεισοδια:rolleyes:

Κοριτσια και τρεμω τους σεισμους ειδικα απο τοτε που εγινα μητερα...το ποστ δεν το διαβασα,το προχωρησα κατευθειαν γιατι τρεμω.....

Μου έκαναν πρόταση συνεργασίας απο ΝΑΣΑ!

και διαβάζω το συμβόλαιο συνεργασίας ........

αλλά μην το πεις στις άλλες γιατί τους έγραψα ότι κάνω κάποια μαθήματα ονλαιν εδώ www.coursera.org ;)

για βοηθα, τι κανει μια δασκαλα σε δημοτικο οταν δουλευει σε ολοημερο 12,15-16,30???

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Μόλις μας πήρε η γιατρός.... :rolleyes:

Μας είπε πως τους ανησυχεί που εξακολουθεί το παιδί να έχει πονάκια οπότε θέλουν τη Δευτέρα στη 1 να τον πάμε στο νοσοκομείο για διαφορες εξετάσεις......

Ας είναι καλές βρε κορίτσια. Ας είναι καλές να ξέρουμε τουλάχιστον πως το παιδί καλυτερεύει....:roll::roll:

ΕΛΕΟΣ ΌΜΩΣ ...............

τπτ δεν έχει ματάκια μου, όλα καλά θα πάνε!!!!!

Διαφημίσεις

Γυρνώντας σπίτι από την δουλειά.......

Φάγαμε με τον άντρα μου, αφού γύρισα κανονικά και κανονίζαμε να πάμε για ψώνια.

Φέρνει ο μπαμπάς μου την μικρή μέσα στα κλάματα και με δέκατα. Μόλις ξύπνησε το απόγευμα άρχισε τα κλάματα ότι πονάει ο λαιμός της και δεν μπορεί να καταπιεί. Της δίνω μια καραμελίτσα παιδική για τον λαιμό και πυζάμες αμέσως.... Κάθε εβδομάδα και κάτι κουβαλάει από τον παιδικό στο σπίτι. Της έδωσα ομοιοπαθητικό και βλέπουμε πως θα ξυπνήσει αύριο...

Παίρνω την μεγάλη, πάμε PRAKTIKER και αγοράζω κουτιά για ντουλάπα και 2 ωραία καλαθάκια για το ψυγείο για να τακτοποιώ τα του ψυγείου. Τα L κουτιά είχαν τελειώσει.... 4U τα ξεσήκωσες όλα...μόνο 2 βρήκα! Αγόρασα και μία μακρόστενη φόρμα για κέηκ που δεν είχα...

Πάμε μετά σούπερ μάρκετ, γυρνάμε σπίτι, τακτοποιεί ο άντρας μου τα ψώνια. Η μικρή ανοδική πορεία στα δέκατα ακόμη... :( ελπίζω να μείνει εκεί...

Έπλυνα τα κουτιά στην μπανιέρα με JOHNSON BED TIME που μυρίζει λεβάντα και μας αρέσει πολύ και τώρα τα έχω πάνω στην απλώστρα να στεγνώσουν. Αύριο θα ασχοληθώ με την ντουλάπα τους :) :)

πήγα να παρω το γιο από το σχολείο και μια συμμαθήτριά του (μάλλον εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος) είχε κρεμαστεί από τον μπαμπά της και τον παρακαλούσε να έρθει σπίτι μας.......... συμβιβαστήκαμε με το να παίξουν για λίγο στην αυλή του σχολείου!

Επιστρέψαμε, έκανε μπάνιο και κάτσαμε για φαγητό.......

το φαγητό μας? φασολάκια, πατζαροσαλάτα και ψωμί που έφτιαξα μόνη μου.

Τα φασολάκια δεν τα ήθελε με τπτ.... 2 εβδομάδες έχω αρχίσει το μπουρου μπουρου ..... Είχα πάρει θάρρος μετα τις 5 μπουκιές αρακά που έφαγε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά αυτή την εβδομάδα δεν έφαγε τον αρακά μόνο λίγο με δυσκολία :(

Σήμερα λοιπόν έκανα τις προσευχές μου και περίμενα την ώρα ....... οταν με ρώτησε σχολείο τι φαγητό έχουμε στραβωσε τα μούτρα όταν είπα φασολάκια (αν και τον είχα προετοιμασει το πρωί) στο αυτοκίνητο άρχισα τα γνωστα.... διάβασα ότι είανι το αγαπημένο του μπατμαν και του μπαντμαν και γίνεται δυνατό κλπ κλπ...... όταν ήρθε η ώρα λοιπόν εγώ σφύριζα αδιάφορα ....εβαλε την 1η μπουκιά στο στόμα και κρατούσα την ανάσα μου...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ έσκασα να τον σταματησω να τρώει .....!!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Μετά παιδική χαρά για ένα 3ωρο και ΣΜ! Πήρα καραμελωμένα φυστίκια αράπικα με σουσάμι, πολύ καλά να τα παρετε αν τα πετύχετε ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...