Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν είναι δάσκαλος σημαίνει πως έχει αναλάβει το ολοήμερο, {αν και νομίζω δεν πάνε 12 πάνε 11μιση} κ το ωράριο του καθημερινά είναι αυτό {αν είναι ειδικότητα πχ Εικαστικός, Θεατρική αγωγή σημαίνει πως έχει φουλ 5ωρο μαθημάτων/τάξεων}

12.35--13.15 μάθημα

13.15-13.25 διάλειμμα

13.25-14.00 μάθημα Τελευταία ώρα του πρωινού

14.00-14.50 Σίτηση παιδιών κ εφημερία/υπηρεσία στην αυλή/σχολείο

14.50-15.30 1η ώρα ολοημέρου Προετοιμασία των μαθηματων τους ή μάθημα ειδικότητας Εικαστικά,Θεατρική αγωγή.

15.30-15.40 διάλειμμα

15.40-16.15 2η ώρα ολοήμερου Προετοιμασία των μαθηματων τους ή μάθημα ειδικότητας Εικαστικά,Θεατρική αγωγή.

Είσαι πολύ τυχερή που στα έβαλε συμπιεσμένα , όσο σκέφτομαι τι πρόγραμμα είχα πέρυσι φτου φτου φέτος μια χαρά είμαι δεν με ενοχλέι καθόλου αφού σχολάει 2 ;)

μαλλον μου ειπε 12,30-16,15. δασκαλος ειναι. τι θα κανει δηλ θα διαβαζει τα παιδια για την αλλη μερα?

Μαμά, μαμά, η Γιώτα με κοροϊδεύειιιιιιι :tongue:!

Πείτε κανένα λαδερό για το πρόγραμμα φαγητού της βδομάδας. Έχω κολήσει :?.

Θα σας βάλω όλες τιμωρία και είναι και Παρασκευή!

Σας προειδοποιώ!!!!!!! :mad::mad:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τσ τσ τσ, τι καρφί! :tongue:

Τέλειο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το τρώω :mrgreen:!

καλα ρε καρφι!!! δεν ντεπεσαι να μας καφωνεις??????

ο αδελφος σου κ ο αντρας μου κολλητοι!!!:D

βλεπεις το καρφι????:twisted::twisted::twisted::twisted::tongue::tongue::tongue:

χιχιχι και μετά θα έχω καινούριο όνομα όπως τα ψάρια Ειρήνη το καρφί:D:D:D

Ο αδερφός μου το έκανε αυτό παλιά και ήθελα να τον κοπανήσω.Δεν προλάβαινα να κουνηθώ από τη θέση μου και φώναζε''Μαμά με βαράει,μην με βαράς μηηηηη πονάω'' κι έτρεχε η κακομοίρα η μανα μου.Μετά τον πήραν χαμπάρι κι εγώ ήμουν αγγελούδι:lol:

Αρακάς, it is!

Ευχαριστώ, μητέρα :cool:! (βλέπεις με τι σεβασμό σου απευθύνομαι! :mrgreen:)

Μητερούλα προσπαθεί να σε καλοπιάσει για να μην φάει τιμωρία...Μην μασάς:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαμά, μαμά, η Γιώτα με κοροϊδεύειιιιιιι :tongue:!

Πείτε κανένα λαδερό για το πρόγραμμα φαγητού της βδομάδας. Έχω κολήσει :?.

Αρακάς, it is!

α να χαθεις γλυφτρονι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ο αδερφός μου το έκανε αυτό παλιά και ήθελα να τον κοπανήσω.Δεν προλάβαινα να κουνηθώ από τη θέση μου και φώναζε''Μαμά με βαράει,μην με βαράς μηηηηη πονάω'' κι έτρεχε η κακομοίρα η μανα μου.Μετά τον πήραν χαμπάρι κι εγώ ήμουν αγγελούδι:lol:

Μητερούλα προσπαθεί να σε καλοπιάσει για να μην φάει τιμωρία...Μην μασάς:tongue:

αλλο γλυφτρονι απο κει!!!!:lol::lol::lol:

Μμμμ, μάλιστα! Γιώτα, εμείς μάλλον τη γλυτώνουμε. Τ' αρσενικά ξυπνάνε τα άγρια ένστικτά της, σύζυγος, αδερφός κλπ. ;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Μμμμ, μάλιστα! Γιώτα, εμείς μάλλον τη γλυτώνουμε. Τ' αρσενικά ξυπνάνε τα άγρια ένστικτά της, σύζυγος, αδερφός κλπ. ;)

Αμάν δεν το είχα σκεφτεί αυτό.Αχά μάλλον πρέπει να το ψάξω:tongue:

Ήρθε ο άντρας μου ξύπνησαν τα άγρια ένστικτά μου:D Φεύγωωωω

[sIGPIC][/sIGPIC]

παω να στρωσω τραπεζι του καλου μου!
Κι εγώ πάω στο χριστουγεννιάτικο!!!

Μετά θα πάμε να πάρω καινούριο υπολογιστή!!!

Το βράδυ για καφέ και για φαγητό με τους κουμπάρους!

Κι εγώ σούπερ μάρκετ.

Βλέπεις, μάνα, όλες για καλό σκοπό αναχωρούμε!

Φιλάκια! Να περάσετε όλες ένα όμορφο βράδυ Παρασκευής!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Αρακάς, it is!

χαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Έπλυνα τα πιάτα και ξεκουράζομαι... μάζεψα και τα απλωμένα.. σήμερα είπαμε, δεν έχει δουλειές. Ισως αργότερα λίγο σίδερο, πολύ χαλαρά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...