Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλησπέρα κ από μένα!

Καλαμαράκι γιατί πας 8-2 στο σχολείο?ετσι πάνε όλοι, σας κρατάει κανονικό ωράριο ή τυχαίνει να χεις αυτό το πρόγραμμα κάποιες μέρες?εμένα μου βγαλαν αρκετά καλό πρόγραμμα.....2 4ωρα σερί, 2 5ωρα σερί και ενα 6ωρο με ένα κενό μέσα...

Μυρτούλα όχι δεν μας κρατάει πέρα του διδακτικού ωραρίου αλλά έχω πιστωθεί για 24ωρο τη βδομάδα, κάνω μέχρι στιγμής μόνο τις 22 ώρες

Δευτέρα 8-2 = 5 ωρες μάθημα συν δυο ώρες κενο

Τρίτη 8-2= 6 ώρες μάθημα συν μια ώρα κενό

Τετάρτη 11.30-2 = 3 ώρες μάθημα συν μια ώρα κενό

Πέμπτη 12μιση-3μιση = 2 ώρες μάθημα στο πρωινό συν μια ώρα ολοήμερο

Παρασκευή 10-2 = 5ωρο συνεχόμενο χωρίς κενά.

Και μένουν τώρα 2 ώρες....το ολοήμερο μας δεν έχει πολλά παιδιά σχολάνε τα περισσότερα στις 3μιση κ μάλλον θα με βάλει στο πρωινό καμιά ευέλικτη ζώνη αλλά περιμένουμε έναν/μια με απόσπαση ή μετάταξη πληροφορικό γιατί είμαστε 16θεσιο κ λείπουν ώρες ακόμη.

Υ.Γ. Καλαμαρού, είπα μη περνάει κρίση η σχέση μας... :-P

Είναι δυνατόν???

Έχουμε εξηγηθεί πολλά χρόνια πριν :cool::lol::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενα να μας ενημερωσεις οταν ερθει εγκυκλιος

κικιτσα μου καλα να περασετε!

για δωστε μου τα φωτα σας!

η κουρτινα στο παιδικο κατω χαμηλα εχει σκιστει σε μερικα σημεια επειδη το πιανει η μπαλκονοπορτα κ ηθελα να την φτιαξω. επειδη δεν ξερω ραπτομηχανη, κ ειναι πολλα μετρα για να ραφτει στο χερι (λεω να παρω υφασμα κ να το βαλω φασα περα περα) ξερετε αν υπαρχει χρωματιστη αυτοκολλητη φοδρα που κολαει με το σιδερο? θελω πρασινη σκουρα. ειναι γκαζον υποτηθεται στο σημειο αυτο.

Σήμερα τα έχω φτύσει,ξεκινήσαμε το πρωί με τη μαμά μου να κάνουμε γενική και είπαμε να ξεκινήσουμε από το δωμάτιο της μικρής,μαζί με την μικρή φυσικά.Τα φτιάξαμε όλα,τα τακτοποιήσαμε έβαλε και το κορίτσι το χεράκι του και κάναμε πόσες ώρες αλλά εντάξει τελειώσαμε.

Ξεκίνησα κι εγώ να φτιάξω τη ντουλάπα μου την ώρα που κοιμόταν και έκανα τη μισή.

Έδωσα στις μαθήτριές μου 9 φούστες,3 σορτσάκια,7 μπλούζες χειμωνιάτικες και 18 καλοκαιρινές,χαρά που έκαναν.Κι εγώ χάρηκα όμως γιατί τα κράταγα τόσο καιρό ενώ ήξερα ότι δεν θα τα φορούσα.(Ακούς μανούλα!!!)

Για τον σεισμό που λέτε νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.Εγώ είμαι ψύχραιμη γενικά ο άντρας μου καθόλου.Πέρυσι που είχε κάνει 5 ρίχτερ στην περιοχή μας και κουνηθήκαμε αρκετά ήταν και νωρίς,στις 6 το πρωί, κόντεψε να σπάσει το πόδι του έτσι όπως κατέβηκε από το κρεβάτι.Του δήλωσα πάντως ότι αν τύχει κάτι εγώ θα πάρω το παιδί κι εκείνος θα μ'ακολουθήσει χωρίς 2η κουβέντα...

καλε ποσο γελασα!!!!! ακου να σπασει το ποδι του! σαν τον γαμπρο μου χαχαχαχαχα

μπραβο για τις εκκαθαρισεις

Γιώτα εμένα μόνη της σταμάτησε να κοιμάται το πρωί(γύρω στις 11 κοιμόταν).Τώρα κοιμάται 3-5 περίπου και το βράδυ 22.00-22.30.Το πρωί ξυπνάει στις 8.Κι εγώ όταν δουλεύω στο γραφείο μου και την έχω μαζί,της δίνω και ζωγραφίζει ή διαβάζει τα παραμύθια της,της μιλάω και λίγο και κάνω τη δουλειά μου.Δεν κάθεται πάντως πολλή ώρα.

Με γεια το χαλί σας!

Βούλα και Σοφία λυπάμαι για τα ψαράκια σας...Εμένα δεν μ'αρέσουν ιδιαίτερα,ο αδερφός μου έχει τρία ενυδρεία και περίπου 40 ψάρια.Η μικρή τρελαίνεται όταν τα βλέπει

Σας φαίνονται πολλά αυτά τα χρήματα για τα χαλιά?Κι εγώ τόσα δίνω και μου φαίνεται μια χαρά η τιμή.Μήπως δεν είναι,δεν ξέρω,προβληματίστηκα τώρα...

Ειρήνη μου μακάρι να μην ξαναπονέσει το φιογκάκι σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ελενα να μας ενημερωσεις οταν ερθει εγκυκλιος

κικιτσα μου καλα να περασετε!

για δωστε μου τα φωτα σας!

η κουρτινα στο παιδικο κατω χαμηλα εχει σκιστει σε μερικα σημεια επειδη το πιανει η μπαλκονοπορτα κ ηθελα να την φτιαξω. επειδη δεν ξερω ραπτομηχανη, κ ειναι πολλα μετρα για να ραφτει στο χερι (λεω να παρω υφασμα κ να το βαλω φασα περα περα) ξερετε αν υπαρχει χρωματιστη αυτοκολλητη φοδρα που κολαει με το σιδερο? θελω πρασινη σκουρα. ειναι γκαζον υποτηθεται στο σημειο αυτο.

Εννοείτε θα σας πω, εγώ προσωπικά πάντως, έχοντας δει κ ένα ρεπορταζ παλιότερα , κλίνω προς τη θεωρία του τριγώνου....τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα αν γινόταν σεισμός....φτου φτου μακριά από εμάς

Υπάρχει νομίζω, εγώ είχα πάρει λευκή :confused:

κατάλαβα.....ναι πάρτην μαζί σου, φέρε και τα παιχνίδια της και το παρκοκρέβατο για ωρα ανάγκης και πιστευω θα τα πάτε καλά....γιατί στην κούνια της στο σπίτι-ακόμα και αν τη βλέπεις - δεν θα κάθεται για πολύ καιρό ακόμα από τη δικιά μου εμπειρία τουλάχιστον....ξεκίνα το Γιώτα μου και η μόνη λύση είναι και πιστευω θα πάει καλά..

μακαρι ρε παδι μου, να εχει φυσιολογικη ζωη 2χρονου, να πηγαινουμε βολτα πρωινα σαββατο-κυριακη, τα απογευματα που ειναι σκοταδια!

:lol::lol: θα με πεθάνεις!!!

Βούλα, συγγνώμη! Η Γιώτα φταίει!

Ειρήνη, μπράβο στο φιογκάκι :D!

τι γελας ρε??? η βουλα τον λεει ετσι!!! επειδη ετρωγε ολα τα ψαρια γυρω του!

αχαχαχαχαχαχα!!!!

καλε ποσο γελασα!!!!! ακου να σπασει το ποδι του! σαν τον γαμπρο μου χαχαχαχαχα

μπραβο για τις εκκαθαρισεις

Μην γελάς βρε...:tongue:Εμένα εκείνη την ώρα μου ήρθε να τον κοπανήσω κιόλας.Αν γινόταν κάτι πως θα τον κουβαλούσα και αυτόν και τη μικρή μου λες.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μυρτούλα όχι δεν μας κρατάει πέρα του διδακτικού ωραρίου αλλά έχω πιστωθεί για 24ωρο τη βδομάδα, κάνω μέχρι στιγμής μόνο τις 22 ώρες

για βοηθα, τι κανει μια δασκαλα σε δημοτικο οταν δουλευει σε ολοημερο 12,15-16,30???

Διαφημίσεις

Δευτέρα 8-2 = 5 ωρες μάθημα συν δυο ώρες κενο

Τρίτη 8-2= 6 ώρες μάθημα συν μια ώρα κενό

Τετάρτη 11.30-2 = 3 ώρες μάθημα συν μια ώρα κενό

Πέμπτη 12μιση-3μιση = 2 ώρες μάθημα στο πρωινό συν μια ώρα ολοήμερο

Παρασκευή 10-2 = 5ωρο συνεχόμενο χωρίς κενά.

Και μένουν τώρα 2 ώρες....το ολοήμερο μας δεν έχει πολλά παιδιά σχολάνε τα περισσότερα στις 3μιση κ μάλλον θα με βάλει στο πρωινό καμιά ευέλικτη ζώνη αλλά περιμένουμε έναν/μια με απόσπαση ή μετάταξη πληροφορικό γιατί είμαστε 16θεσιο κ λείπουν ώρες ακόμη.

Είναι δυνατόν???

Έχουμε εξηγηθεί πολλά χρόνια πριν :cool::lol::tongue:

α εντάξει...νόμιζα κάθε μέρα πας 8-2....μια χαρά τότε...πάντως αυτό το 10-2 με βόλεψε τελικά πολύ τις μέρες που το χω γιατί είναι συμπιεσμένο 5ωρο

κορίτσια εμένα τα χαλιά τα πλένουν μαμά-πεθερά το καλοκαίρι στην αυλή...αυτη τη δουλειά τους την εχω δώσει μετά χαράς!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

τι γελας ρε??? η βουλα τον λεει ετσι!!! επειδη ετρωγε ολα τα ψαρια γυρω του!

αχαχαχαχαχαχα!!!!

Το ξέρω αλλά φαντάστηκα και τη φωνή: "Πάει ο Μπάμπης ο Σουγιάς;"

Ακόμη γελάω!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Μην γελάς βρε...:tongue:Εμένα εκείνη την ώρα μου ήρθε να τον κοπανήσω κιόλας.Αν γινόταν κάτι πως θα τον κουβαλούσα και αυτόν και τη μικρή μου λες.;)

καλε συνεχιζω να γελαω αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! λες κ ακουω την αδελφη μου ετσι λεει "μου ερχεται να τον κοπανησω!!!!!", (ο γαμπρος μου σκονταφτει/πεφτει συνεχεια κτλ κ τον λεμε σκουντουφλη )

Το ξέρω αλλά φαντάστηκα και τη φωνή: "Πάει ο Μπάμπης ο Σουγιάς;"

Ακόμη γελάω!

Αλλα ονόματα για ψαράκι:

Ο Πέτρος, ο πέτρας

Ο Βάγγος, ο γκοτζίλας

Ο Μήτσος, ο πεταλούδας

Ο Γιώργος, ο μπαλτάς

Νονά, εγω!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γιώτα εμένα μόνη της σταμάτησε να κοιμάται το πρωί(γύρω στις 11 κοιμόταν).Τώρα κοιμάται 3-5 περίπου και το βράδυ 22.00-22.30.Το πρωί ξυπνάει στις 8.Κι εγώ όταν δουλεύω στο γραφείο μου και την έχω μαζί,της δίνω και ζωγραφίζει ή διαβάζει τα παραμύθια της,της μιλάω και λίγο και κάνω τη δουλειά μου.Δεν κάθεται πάντως πολλή ώρα.

Με γεια το χαλί σας!

Βούλα και Σοφία λυπάμαι για τα ψαράκια σας...Εμένα δεν μ'αρέσουν ιδιαίτερα,ο αδερφός μου έχει τρία ενυδρεία και περίπου 40 ψάρια.Η μικρή τρελαίνεται όταν τα βλέπει

Σας φαίνονται πολλά αυτά τα χρήματα για τα χαλιά?Κι εγώ τόσα δίνω και μου φαίνεται μια χαρά η τιμή.Μήπως δεν είναι,δεν ξέρω,προβληματίστηκα τώρα...

Ειρήνη μου μακάρι να μην ξαναπονέσει το φιογκάκι σου...

θα σου πω πως θα τα παμε....

ευχαριστω! δεν ειναι τελειο???? κ εμεις εχουμε ενυδριο, η μικρη δεν δινει καμια σημασια, τα εχει συνηθησει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...