Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️

Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι μου!

Ευχαριστούμε πολύ πολύ ❤️❤️🙏🏼🏻💪🏻

πρίν από 16 λεπτά , Bubble24 είπε:

Πόσα έβαλες; Εγώ τον επόμενο κύκλο θα μεταφέρω 3-ημερών, 2 έμβρυα..

Καλή επιτυχία και από εμένα κορίτσια από την καρδιά μου!!!!

Ευχαριστούμε!!με το καλό και εσύ τον επόμενη μήνα!! ❤️
      3 έβαλα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

δεν της εκοψα ποτε τον πρωινο υπνο, απο μικρο κοιμοταν στις 10,30. τωρα τελευταια εχει αρχισει κ αργει να κοιμηθει. εν ολιγοις λεω οτι θα την ανεβαζω στις 12,30 επανω να την ταιζω το μεσημεριανο (που τωρα το τρωει στις 3) κ να την κοιμηζω μεσημερι.

Σ' έχασα εκεί που έλεγες για το απόγευμα. Θες να της παίρνεις μαζί σου στο μαγαζί πρωί απόγευμα κάποιες ώρες;

Μωρέ, κι εγώ δεν της τον έκοψα τον πρωινό ύπνο. Μου τον έκοψε αυτή :rolleyes:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ' έχασα εκεί που έλεγες για το απόγευμα. Θες να της παίρνεις μαζί σου στο μαγαζί πρωί απόγευμα κάποιες ώρες;

Μωρέ, κι εγώ δεν της τον έκοψα τον πρωινό ύπνο. Μου τον έκοψε αυτή :rolleyes:!

ε ετσι πως το εγραψα! θα την κατεβαζω δοκιμαστηκα τα απογευματα για 1 εβδ, πριν της κοψω τον πρωινο υπνο για να δουμε πως τα παει.

κ εμενα πηγε να μου τον κοψει οταν ηταν 9 μηνων περιπου αλλα με πολυ αγκαλια, νανουρισμα κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις το επανεφερα. βλεπεις επρεπε να δουλεψουμε.....

Διαφημίσεις

ε ετσι πως το εγραψα! θα την κατεβαζω δοκιμαστηκα τα απογευματα για 1 εβδ, πριν της κοψω τον πρωινο υπνο για να δουμε πως τα παει.

κ εμενα πηγε να μου τον κοψει οταν ηταν 9 μηνων περιπου αλλα με πολυ αγκαλια, νανουρισμα κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις το επανεφερα. βλεπεις επρεπε να δουλεψουμε.....

κατάλαβα!

Μακάρι να πάει καλά τότε, αφού θα σας βολεύει από πολλές απόψεις.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

θα παθω εγκεφαλικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν το ειχα δει!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Δεν πειράζει Γιωτάκι μου, γι αυτό τα ξαναπόσταρα.

Θα ΜΕ πεις που βρήκες μηλόξυδοοοοοοοοοοο???

Γεια στα χέρια της Νάσιας πανέμορφο!!!

Οχι βρε Ειρήνη ειλικρινά δεν το θυμάμαι, σίγουρα μου είχε ξεφύγει γιατί σας διάβαζα σποραδικά παλιότερα όχι καθημερινά όπως τώρα. Θα το κάνω λέμε το σκ σίγουρα!

Ενιωσα λες κ ανακάλυψα την αμερική όταν το διάβασα από την Δήμητρα!!

Μυλόξυδο, έχει μπουκάλι, στο σουπερ μάρκετ, παιδί μου. ;) Το είδα σήμερα.

Γι αυτό ξανα-πόσταρα κάποια παλιότερα ποστ μου, για να τα δείτε Ελενάκι μου. Είδες? Κάποια πράγματα πρέπει να τα επαναλαμβάνω πιο συχνά για να βοηθιόμαστε.

Μόλις ανακάλυψα κάτι στο διαδίκτυο, μην φρικάρετε αλλά διαβάστε προσεκτικά!

Το έχω δει, κορίτσι μου, πριν μερικούς μήνες... :? . Οποια ενδιαφέρει, στο ίντερνετ, κυκλοφορεί και με εικόνες για καλύτερη κατανόηση, ειδικά για το "τρίγωνο" που αναφέρει.

Ευχαριστούμε βρε κοριτσάκι μου... τρέμω το σεισμό... :-(

Λιγο στεναχωρέθηκα ...εφυγε το ψαράκι μας....

:( σας φιλω...

Οχι μωρε.... :-(

Ειρήνη μου σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο πρωινό.Χαίρομαι που σου άρεσε το κασκολάκι.Τα νυχάκια σούπερ.:wink:;-)

Σου στέλνω γλυκά φιλιά!

Σήμερα θα κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα στο σπίτι μέχρι να ξυπνήσουν. Το απόγευμα θα σουπερ-μαρκετιαστούμε οικογενειακώς και το βραδάκι ο σύζυγος έχει εξόδου κι εμείς (τα κορίτσια) θα βγούμε με τη μαμά-γιαγιά που έχει σήμερα τα γενέθλιά της :). Θα είμαστε 3 γενιές γυναικών: η μαμά μου, εγώ κι η αδερφή μου κι η κόρη μου :D.

Αύριο το πρωινό θα αφιερωθεί σε καθαριότητες με πολύ χαρά και όρεξη... ελπίζω :tongue::rolleyes:!

Και πολύ καλά θα κάνεις. Τα ίδια και γω σήμερα.. αρκούν αυτά που έκανα χθες.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!

τα λαζανια με την συνταγη της αρετης μας!!!

Epsiloniotakappa3CC0nualpha689_zpsff9344b9.jpg

Τώρα ποια να μπλοκάρω? Την Αρετή ή τη Γιώτα???? :rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen:

{ξελιγώθηκα σας λέω!!!!}

Υ.Γ. Με γεια το υπέροχο χαλί της πριγκίπισσας σας!

Νασια πολυ ωραιο το κασκολ!Μπραβο!!!

Ειρηνη μου μεγεια!Πως ειναι ο μικρος?ελπιζω να μην ποναει καθολου!

Γιωτα μεγεια το χαλακι,πολυ ωραιο!Τελειο το φαγακι!Για την μικρη,δοκιμασε το και θα δεις πως θα παει,το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως ειναι ζωηρη και δεν σας αφηνει τα δουλεψετε,παντως ειναι πολυ καλη ιδεα!

Σοφια μου σε καταλαβαινω!Και μας πριν λιγο καιρο εφυγε ο Μπαμπης και ο μικρος ολο με ρωταει...

4u τι διαβαζεις?εχω χασει επεισοδια:rolleyes:

Κοριτσια και τρεμω τους σεισμους ειδικα απο τοτε που εγινα μητερα...το ποστ δεν το διαβασα,το προχωρησα κατευθειαν γιατι τρεμω.....

Οχι βρε!!! Ο Μπάμπης ο σουγιάς? :confused:

Υ.Γ. Σήμερα ακόμα, δεν μας έχει πει καθόλου για πόνο....

777885dugw57gt25.gif

καλησπέρα κ από μένα!

Ειρήνη τέλειο το κασκολ της Νάσιας, μπράβο Νάσια!

Γιώτα δεν μπορείτε να πηγαίνετε εναλλάξ στο γραφείο, πχ το πρωι εσυ το απόγευμα ο μπαμπάς της κ ο άλλος να κάθεται μαζί της?Δεν νομίζω ότι θα σας αφήνει ευκολα να δουλέψετε αν την έχετε μαζί σας - δεν ξέρω και τι δουλειά είναι βέβαια...- αλλά και το να κάθεται μόνη της στο σπίτι είναι πολύ επικύνδυνο θεωρώ...μπορεί να κάνει κάτι απρόβλεπτο

Καλαμαράκι γιατί πας 8-2 στο σχολείο?ετσι πάνε όλοι, σας κρατάει κανονικό ωράριο ή τυχαίνει να χεις αυτό το πρόγραμμα κάποιες μέρες?εμένα μου βγαλαν αρκετά καλό πρόγραμμα.....2 4ωρα σερί, 2 5ωρα σερί και ενα 6ωρο με ένα κενό μέσα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Τώρα μόλις αξιώθηκα να καθίσω να φάω κι εγώ και ταυτόχρονα σας διάβασα.

Εκτός από πλυντήρια στεγνωτήρια, απλώματα, μαζέματα και τακτοποιήσεις ρούχων, καθάρισα το κάτω μπάνιο, τακτοποίησα, ξεσκόνισα, τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια, σκούπισα, σφουγγάρισα, έβαλα τα μπιφτέκια να ψήνονται και το πιλάφι να βράζει. Ήρθε η μικρή, την έκανα αμέσως μπάνιο, έφτιαξα σαλάτα και τους έβαλα να φάνε. Έστρωσα κρεββάτια, έστρωσα το καινούργιο χαλί της μικρής και έκανα κι εγώ μπάνιο. Έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο, άδειασα το πλυντήριο των πιάτων και μάζεψα την κουζίνα. Τώρα περιμένω το πεθερικό να πιούμε καφέ όλοι μαζί. Α! Πρέπει να πετάξω και τα σκουπίδια! Ααααααααααααν βρω κουράγιο, θα πλύνω το καλάθι απλύτων μας και θα σιδερώσω τα ρουχάκια που θέλουν σίδερο απ τα σημερινά πλυντήρια.

Υ.Γ. Καλαμαρού, είπα μη περνάει κρίση η σχέση μας... :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κ από μένα!

Ειρήνη τέλειο το κασκολ της Νάσιας, μπράβο Νάσια!

Γιώτα δεν μπορείτε να πηγαίνετε εναλλάξ στο γραφείο, πχ το πρωι εσυ το απόγευμα ο μπαμπάς της κ ο άλλος να κάθεται μαζί της?Δεν νομίζω ότι θα σας αφήνει ευκολα να δουλέψετε αν την έχετε μαζί σας - δεν ξέρω και τι δουλειά είναι βέβαια...- αλλά και το να κάθεται μόνη της στο σπίτι είναι πολύ επικύνδυνο θεωρώ...μπορεί να κάνει κάτι απρόβλεπτο

Καλαμαράκι γιατί πας 8-2 στο σχολείο?ετσι πάνε όλοι, σας κρατάει κανονικό ωράριο ή τυχαίνει να χεις αυτό το πρόγραμμα κάποιες μέρες?εμένα μου βγαλαν αρκετά καλό πρόγραμμα.....2 4ωρα σερί, 2 5ωρα σερί και ενα 6ωρο με ένα κενό μέσα...

καλε δεν καθεται μονη της, την βαζω στην κουνια της κ την βλεπω απο την καμερα που εχω στο δωματιο της . για το γραφειο δεν μπορουμε να κανουμε εναλαξ γιατι τις περισσοτερες ωρες ο αντρας μου λειπει σε εξωτερικες δουλειες

σε γενικες γραμμες δουλεια γραφειου ειναι, το μονο μου προβλημα ειναι μην μιλαει η φωναζει η κλαιει οταν μιλαω με πελατη, η οταν κοβω τιμολογια κ δεν εχω πληρη οπτικη επαφη μαζι της μην πιασει τιποτα που δεν πρεπει.

Μόλις ανακάλυψα κάτι στο διαδίκτυο, μην φρικάρετε αλλά διαβάστε προσεκτικά!

Τα ίδια συζητούσαμε στο σχολείο που κάναμε άσκηση σεισμού....περιμένουμε νέα εγκύκλιο/οδηγίες από τους αρμόδιους.

Καλησπερα κοριτσάκια !!!

Εφτασε η Παρασκευη και να σας πω λιγο το κεφαλι μου πάει να σπασει...αλλα δεν θα με παρει απο κάτω... μάλλον η αναιμια μου φταιει

Σαββατοκυριακο θα ειναι δημιουργικο γιατι δεν εχω ετοιμασει τιποτα για την δασκαλιτσα μου, και εχω να φτιαξω ένα σκυλακι μαξιλαράκι!!! και να ράψω στο χερι ένα καπελάκι του σεφ για παιδάκια :)

Εχω μια συνάντηση με φιλες την Τετάρτη και να δουνε πραγματάκια και ετσι εχω να φτιαξω αρκετά πραγματάκια

Έχω κολλήσει πολύ με το νέο τραγουδι του Χατζηγιαννη ( μην με κοροιδευετε) μου αρέσει πολύ,,,,

Δουλεια αρκετη και εχω και ψιλοαγχος την Δευτερα εχω ραντεβου με την παιδοψυχολογο για τον Γιαννη για την ομιλία εχει φτιαξει αρκετά απο τον Μαιο αλλα θελω να ειμαι σιγουρη τώρα διορθώνει μόνος του τα λάθη

Θέλω επιτελους να φτιαξω το σαλονι φθινοπωρινο θα σας βάλω και φωτο οταν το ετοιμάσω ...

Λιγο στεναχωρέθηκα ...εφυγε το ψαράκι μας....

:( σας φιλω...

Κρίμα για το ψαράκι.....:-(

Μπράβο για το Γιαννάκη σου!! Και μένα χτες η μικρή είπε μόνη της το Ρ στη λέξη Ζαχαρίας {διαβάζαμε του τριβιζά Ο Ζαχαρίας κ η Γλυκερία} :D:D

Νάσια μου ειναι υπεροχο το δωράκι !! Τέλειο

Το λιγο για το ψαράκι ειναι ΠΟΛΥ ...σκεφτομαι μήπως έκανα κάτι λάθος!!!

Σήμερα εβαλα μια φωτο του μικρου μου διπλά στο γραφειο μου για να χαμογελω..οταν μελαγχολώ ..απλά την κοιτάω !!!

:)

Καλά έκανες, εγώ την έχω τη μικρή εικόνα αναμονής στο κινητό, μιας κ το ανοίγω συνέχεια να βλέπω την ώρα, δεν φοράω ρολόι ;)

Εγώ πάντως επειδή δεν έχω πλυντήριο πιατών :twisted::twisted:

Το φελέκι μου, που λέει κι Ειρήνη, θα ξαναπαντρευτώ και θα καλέσω όλο το ντουνιά :cool:!

Δε θα μου' χε φέρει κάποιος ένα πλυντήριο πιάτων, αν είχα καλεσμένους :rolleyes:;

Καλαμάρι, εμένα, πάντως, μου φάνηκε πολύ έντονη η μυρωδιά κι επειδή δεν την πάλευα, έκανα αυτό που λέει η Χρύσα, άφησα τον φούρνο να κρυώσει αλλά μετά δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι, αν είχα καταφέρει να το κάνω όσο ήταν ζεστός (που ήταν αδύνατον για μένα - παρεμπιπτόντως απορώ πώς αντέχετε, όταν βάφετε τα μαλλιά σας), θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό.

4Uδι, με γεια τα πραγματάκια!

Από χαλιά πρέπει να τηλ κι εγώ. Θέλω να μου τα φέρουν μετά το 3ημερο για να στρώσω το πρώτο σ/κ του Νοεμβρίου. Για να δούμε τι θα λέει η λυπητερή :|.

ααααααα να χαρείς ούτε εμάς μας πήραν πλυντ. πιάτων δώρο γάμου χε χε μόνοι μας τα πήραμε όλα ;)

Λες ε??.....μωρέ φοβάμαι μην αφήσω τα πνευμόνια μου βήχοντας μετά....

Θα το δοκιμάσω κ βλέπουμε

Και εγώ περιμένω να πληρωθώ τέλος του μήνα κ θα τον φωνάξω να τα φέρει μετά το τριήμερο

Σήμερα θα κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα στο σπίτι μέχρι να ξυπνήσουν. Το απόγευμα θα σουπερ-μαρκετιαστούμε οικογενειακώς και το βραδάκι ο σύζυγος έχει εξόδου κι εμείς (τα κορίτσια) θα βγούμε με τη μαμά-γιαγιά που έχει σήμερα τα γενέθλιά της :). Θα είμαστε 3 γενιές γυναικών: η μαμά μου, εγώ κι η αδερφή μου κι η κόρη μου :D.

ααααα πολύ ωραία!! :D

το χαλι μας: (40 ευρω 2,00Χ2,30)

Epsiloniotakappa3CC0nualpha690_zps63eb1fd9.jpg

τα λαζανια με την συνταγη της αρετης μας!!!

Epsiloniotakappa3CC0nualpha689_zpsff9344b9.jpg

Με γειες με γειες!! Πολύ όμορφο κ χαρούμενο!

Αχχχχχχχχχχ άτιμη......δεν μιλάω!!

Τώρα ποια να μπλοκάρω? Την Αρετή ή τη Γιώτα???? :rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen:

{ξελιγώθηκα σας λέω!!!!}

Υ.Γ. Με γεια το υπέροχο χαλί της πριγκίπισσας σας!

Οχι βρε!!! Ο Μπάμπης ο σουγιάς? :confused:

Υ.Γ. Σήμερα ακόμα, δεν μας έχει πει καθόλου για πόνο....

ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ειναι ηθικος αυτουργος! (μολις παρατηρησα οτι εκει στην ακρη φαινεται κ η παντοφλα μου (γαλαζια με καρδουλες χαχαχαχαχχα!!!)

ευχαριστω!!!! δεν ειναι τελειο??????:D:D:D

μπραβο στο φιογκακι ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

βρε βουλα, τωρα το ειδα! ο μπαμπης ο σουγιας?????? παει? θα παρετε αλλο?

Σήμερα τα έχω φτύσει,ξεκινήσαμε το πρωί με τη μαμά μου να κάνουμε γενική και είπαμε να ξεκινήσουμε από το δωμάτιο της μικρής,μαζί με την μικρή φυσικά.Τα φτιάξαμε όλα,τα τακτοποιήσαμε έβαλε και το κορίτσι το χεράκι του και κάναμε πόσες ώρες αλλά εντάξει τελειώσαμε.

Ξεκίνησα κι εγώ να φτιάξω τη ντουλάπα μου την ώρα που κοιμόταν και έκανα τη μισή.

Έδωσα στις μαθήτριές μου 9 φούστες,3 σορτσάκια,7 μπλούζες χειμωνιάτικες και 18 καλοκαιρινές,χαρά που έκαναν.Κι εγώ χάρηκα όμως γιατί τα κράταγα τόσο καιρό ενώ ήξερα ότι δεν θα τα φορούσα.(Ακούς μανούλα!!!)

Για τον σεισμό που λέτε νομίζω ότι όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.Εγώ είμαι ψύχραιμη γενικά ο άντρας μου καθόλου.Πέρυσι που είχε κάνει 5 ρίχτερ στην περιοχή μας και κουνηθήκαμε αρκετά ήταν και νωρίς,στις 6 το πρωί, κόντεψε να σπάσει το πόδι του έτσι όπως κατέβηκε από το κρεβάτι.Του δήλωσα πάντως ότι αν τύχει κάτι εγώ θα πάρω το παιδί κι εκείνος θα μ'ακολουθήσει χωρίς 2η κουβέντα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλε δεν καθεται μονη της, την βαζω στην κουνια της κ την βλεπω απο την καμερα που εχω στο δωματιο της . για το γραφειο δεν μπορουμε να κανουμε εναλαξ γιατι τις περισσοτερες ωρες ο αντρας μου λειπει σε εξωτερικες δουλειες

σε γενικες γραμμες δουλεια γραφειου ειναι, το μονο μου προβλημα ειναι μην μιλαει η φωναζει η κλαιει οταν μιλαω με πελατη, η οταν κοβω τιμολογια κ δεν εχω πληρη οπτικη επαφη μαζι της μην πιασει τιποτα που δεν πρεπει.

κατάλαβα.....ναι πάρτην μαζί σου, φέρε και τα παιχνίδια της και το παρκοκρέβατο για ωρα ανάγκης και πιστευω θα τα πάτε καλά....γιατί στην κούνια της στο σπίτι-ακόμα και αν τη βλέπεις - δεν θα κάθεται για πολύ καιρό ακόμα από τη δικιά μου εμπειρία τουλάχιστον....ξεκίνα το Γιώτα μου και η μόνη λύση είναι και πιστευω θα πάει καλά..

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...