Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ήμουν μόνη σε αυτό...η Ειρήνη ήταν συνεχώς online και υπήρχε συνεχής συνεννόηση μέχρι να βρούμε τα σχέδια που ήθελε....υπήρχε συγχρονισμός και καλή συνεργασία!!!

Ήταν σαν τον επισκέπτη (Ειρήνη) που κάθεται δίπλα στον γιατρό (Βάσια) και περιμένει να δει αν θα κάνει καλά τον ασθενή (Blog) και αν θα το αναστήσει χαχαχαχαχα

Μου την δίνουν τα dividers :mad: :mad:

Ευχαριστώ που δεν λες πως σε έπρηζα συνέχεια και πως σου έλεγα βγάλε αυτό, βάλε το άλλο και εσύ με τρελή υπομονή μου έλεγες ναι!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Dividers και πάλι dividers!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα και από εμένα κορίτσια!Σήμερα με ξύπνησε ο γιος μου από τις 6,30 ο αθεόφοβος και ήρθε στο κρεβάτι και με βασάνιζε:-):-).

Σήκωθήκαμε ,άλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας και έβαλα το πρώτο πλυντήριο,ευτυχώς από αχθες το βράδυ είχα συμμαζέψει κουζίνα και σαλόνι και ήμασταν οκ.

Τον πήγα σχολείο και ήρθε μια φίλη μου για καφέ,πήγαμε ξανά και τα πήραμε σε μία ώρα γιατί σήμερα κάνανε μόνο πρόβα για τα ποιήματα τους, και γυρίσαμε σπίτι ,μαζί με τα πιτσιρίκια μας, τα οποία λύσσαξανε από το παιχνίδι.Τώρα κάθεται και χαζέυει για λίγο DVD και θα ξεκινήσω και εγώ με ότι μπορώ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

1) Κατέβασα τις κουρτίνες της κουζίνας και ήδη πλένονται στο πλυντήριο (είδατε πως κάνω σιγά-σιγά την γενική μου χωρίς άγχος και ταλαιπωρία??? ;)).

2) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ

3) Έπλυνα τα χθεσινοβραδινά πιατικά και ο νεροχύτης μου λάμπει..

4) Σαπούνισα και τα εσωτερικά αλουμίνια της πόρτας & του 2πλού παραθύρου της κουζίνας και... έλαμψαν! Πόσο το χρειαζόντουσαν!!! Τώρα, ούτε και ξέρω πότε θα ξανα-σχοληθώ μ' αυτά πια...! :tongue:

5) Μόλις άπλωσα και τις κουρτίνες της κουζίνας...

Τέλος. Τώρα θα χαλαρώσω λιγάκι και μετά θα φτιάξω τις σαρδελίτσες και έχω και σιδερωμα....! ;)

777885dugw57gt25.gif

Τσα! Να 'μαι κι εγώ - τις μεγάλες ώρες πάντα :) Ζιτώ συγνώμι εκ των προτέρων για τιν ανορθογραφία έπεσε coca cola στο λάπτοπ μου και κάποια κουμπιά δεν δουλεύουν :(

Ωχ... και τώρα τι θα κάνεις???

**Καλορίζικο το blog Ειρίνι μου!!!** Έτσι ακριβώς το φανταζόμουν κουκλίστικο :D mamavasia ένα μεγάλο μπράβο πολύ ωραία δουλειά! Γράφτικα κι εγώ και ανιπομονώ για τις πρώτες ενιμερώσεις

Αλήθεια έτσι το φανταζόσουν?? Εχω περιέργεια να δω αν θα μας "βολέψει"... σίγουρα θα είναι πολύ πιο εύχρηστο ώστε να βρίσκουμε όλες οτιδήποτε χρειαζόμαστε ανα πάσα στιγμή...!

Είμαι πολύ χαρούμενι σίμερα (θεέ μου τι γράφω το "ι" με γιώτα γκρρρ :mad: ) γιατί με αφορμί εκείνο το άδειο συρτάρι αν θυμάστε που σας είχα γράψει (που εξοικονόμισα από το δίπλωμα των πετσετών μου αλά Ειρίνι) έκανα ολικί αναδιοργάνωσι στιν κουζίνα μου που έγινε ακόμι πιο λειτουργικί :) Οπότε το γιόρτασα φτιάχνοντας μια τυρόπιτα και ένα γλυκό ψυγείου__Ίρθαν και φίλοι στο σπίτι που το είχα όμορφο και καθαρό και περάσαμε σούπερ :)

Είδες, πως με μια τόσο απλή αλλαγή, στο δίπλωμα της πετσέτας, ένιωσες στο άσχετο τόσο καλά????!!! Για κάποιους μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά εγώ έτσι ακριβώς νιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

*Διάβασα τις ανισυχείες σου για το φιογκάκι σου Ειρίνι μου_είσαι τόσο μα τόσο γλυκιά μαμά!! Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι τελείως άσχετι από παιδαγωγικά αλλά κι εγώ νόμιζα από τα σχόλια αυτά τις δασκάλας του ότι αναφερόταν σε παιδί 5-6 διμοτικού και συμφωνώ απόλυτα ότι είναι θέμα "χιμείας" με τι δασκάλα! Είναι τόσο μικρός ακόμα (κατά τι γνώμι μου πάντα) για να ανυσιχείς

Ευχαριστώ που λες "γλυκιά μαμά" και δεν λες "τρελή"!!! :lol::lol: Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει ώστε να μην στραβώσει με το σχολείο από τώρα που είναι αρχή...! :(:(

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνούλα σε λίγο που θα γίνεις καλύτερη από τη Μάρθα Στούαρτ να μας κάνεις καμιά εκπτωσούλα που σε ξέρουμε από τα πρώτα σου βήματα ε;

Α και βάλτο στην υπογραφή σου το λινκ.

xaxaxaxaxaxa!!!

Αν γίνω η Μάρθα Στιούαρτ της Ελλάδας, θα σας προσλάβω όλες ώστε και λεφτά να βγάζουμε και να είμαστε όλες μαζί, η κάθε μία στον τομέα της, και να περνάμε τέλεια!!!!

Α, μπράβο! Τέλεια ιδέα!!! Καλά που το πες!!! Μπράβο βρε συ! Τέτοιες ιδέες θέλω! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια!

με γεια το μπλογκάκι! Πραγματικά πολύ όμορφο. συγχαρητήρια στις δημιουργούς και καλό στήσιμο πλέον...

Ειρήνη εύχομαι να βολέψει και να μην παιδέψει....

Και γω Βικούλα μου! Ισχύει για όλες μας αυτό! Στο μυαλό μου το χω πως αυτό το blog ανήκει σε όλες μας. Αφού όλες θα βοηθηθούμε.

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Καλορίζικο το όμορφο blog!!!

Κορίτσια μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο !!!!!!

Να σαι καλά Nirmako!

Εχθές έκανα αρκετές δουλίτσες καθώς τα κορίτσια μου είχαν μπαλέτο και με άφησαν μόνη στο σπίτι;)

4. Καθάρισα τον νεροχύτη μου ακολουθοντας ΟΛΕΣ τις συμβουλές... :lol:

τον σαπούνισα με υγρό πιάτων, έβαλα viakal και στο τέλος καθώς σε κάποια σημεία δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα, έβαλα και χλωρίνη το άφησα κανένα δεκάλεπτο και έγινε super!!!! Μετα τον πέρασα με ένα βαμβάκι με baby oil και γυάλισε.:P

Μπράβο! Σιφουνάκι, έκανες αρκετές δουλειές χθες!

Ο νεροχύτης φαντάζομαι θα έγινε κουκούλι ε???? ;)

Ειρηνούλα μου, πως πήγε με το φιογκάκι σου? φαντάζομαι σήμερα έχεις αρχίσει να το βλέπεις διαφορετικά το ¨πρόβλημα¨ που όπως είπαν και τα κορίτσια μπορει και να μην είναι και τόσο πρόβλημα ;)

Είμαι πιο ήρεμη σήμερα αλλά ακόμη ανησυχώ. Απο βδομάδα θα μιλήσω με κάποιον από συμβουλευτική γονέων για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι.... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαλη αρχη Ειρηνακι μας ειμαι σιγουρη οτι θα παει πολυ καλα..το χεις ..

Προσπαθω να βρω τροπο να κανω Like αλλα δεν το χω με την τεχνολογια θα το βρω που θα παει,

Μήπως το χω εγώ??? :lol:

Βρε κορίτσια, εσείς που το χετε, για βοηθήστε το κορίτσι να κάνει like!!! Γίνεται???

Καλή αρχή μας !

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα και από εμένα κορίτσια!Σήμερα με ξύπνησε ο γιος μου από τις 6,30 ο αθεόφοβος και ήρθε στο κρεβάτι και με βασάνιζε:-):-).

Σήκωθήκαμε ,άλλαξα τα σεντόνια στα κρεβάτια μας και έβαλα το πρώτο πλυντήριο,ευτυχώς από αχθες το βράδυ είχα συμμαζέψει κουζίνα και σαλόνι και ήμασταν οκ.

Τον πήγα σχολείο και ήρθε μια φίλη μου για καφέ,πήγαμε ξανά και τα πήραμε σε μία ώρα γιατί σήμερα κάνανε μόνο πρόβα για τα ποιήματα τους, και γυρίσαμε σπίτι ,μαζί με τα πιτσιρίκια μας, τα οποία λύσσαξανε από το παιχνίδι.Τώρα κάθεται και χαζέυει για λίγο DVD και θα ξεκινήσω και εγώ με ότι μπορώ!

Γεια σου ρε Χρυσάκι με τους καφέδες σου που σε ζηλεύουμε όλες!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Να σαι καλά Nirmako!

Μπράβο! Σιφουνάκι, έκανες αρκετές δουλειές χθες!

Ο νεροχύτης φαντάζομαι θα έγινε κουκούλι ε???? ;)

Είμαι πιο ήρεμη σήμερα αλλά ακόμη ανησυχώ. Απο βδομάδα θα μιλήσω με κάποιον από συμβουλευτική γονέων για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι.... :rolleyes:

Μπράβο,είδες αν απομακρυνθούμε λίγο από το πρόβλημα,χαλαρόνουμε και το βλέπουμε στις πραγματικές διαστάσεις του.:wink::-):-)

Ρώτα κάποιον όχι γιατί υπάρχει πρόβλημα,αλλά να δεις με ποιον τρόπο μπορείς να βοηθήσεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σου ρε Χρυσάκι με τους καφέδες σου που σε ζηλεύουμε όλες!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ολα κι όλα! O καφές είναι ιερό πράγμα,μπορεί να σκοτώνομαι κάποιες ώρες αλλά ακόμη κι αν δεν έχω παρέα θα κάτσω ήσυχα με τον καφέ μου για μισή ώρα να διαβάσω η να δω κάτι.Εasy living...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...