Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Συνταγή ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΕΙΚ

1 κούπα λάδι,

1 κούπα ζάχαρη,

3 αυγά,

1 πορτοκάλι στο μουλτι, το πλένετε με την φλούδα και το κόβετε στα 4 και το αλέθετε μέχρι να γίνει κρέμα

2κουπες αλευρι φαρινάπ.

ανακατεύεις τα υλικά καλά ή τα χτυπας στο μίξερ και ρίχνεις το μείγμα σε βουτυρωμενο ταψί. Ψήνεις στους μέχρι να ροδίσει και φουσκώσει.

Το πορτοκάλι δεν το νιώθεις στο στόμα, δηλαδή δεν έχει κομμάτια....αλλά απο γεύση σκίζει!

Αυτό δεν το είδες μάλλον, ε;:

Πραγματικά είναι τέλειο! Το 'χω φτιάξει κι εγώ μερικές φορές. Νομίζω μας την είχε δώσει τη συνταγή, η miss καταστροφή! Ε, Βάσια; :tongue:

Ή μήπως έκανες ότι δεν το είδες, miss καταστροφή; :tongue:

Ρώτησα για το site. Μου είπε ότι στην απόγνωσή του πάνω είχε γκουγκλάρει "οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος".

Π.χ. δες εδώ: http://www.news.gr/ygeia/gia-na-zoyme-kalytera/article/22673/diakoph-kapnismatos-ofelh-sto-soma-mera-me-th.html

Επίσης, ότι του είχαν πει για ένα site βοήθειας στο οποίο γίνεσαι μέλος δωρεάν. Αυτό: http://stopsmokingcoach.eu/ShowTip.ashx?lang=el&tipguidstring=538A8956-CBF8-4122-9A36-1D0C50F92451

Μια χαρά πας! :D;)

Όσο μπορείς stay away from english lessons :tongue:! Ας τη διαβάζει ο μπαμπάς :lol:

1. Εγώ γιατί πλένω ακόμη τα φίλτρα στον νεροχύτη και δεν είχα σκεφτεί να τα βάλω στο πλυντήριο πιάτων??????????????

Εγώ πάντως επειδή δεν έχω πλυντήριο πιατών :twisted::twisted:

Το φελέκι μου, που λέει κι Ειρήνη, θα ξαναπαντρευτώ και θα καλέσω όλο το ντουνιά :cool:!

Δε θα μου' χε φέρει κάποιος ένα πλυντήριο πιάτων, αν είχα καλεσμένους :rolleyes:;

Σας διάβασα κι από τα λίγα που θυμάμαι :oops::

Μπιλάκο μου, τι σοφή η απόφαση!

Ειρήνη, με γεια σου! Πραγματικό πανέμορφο! Μπράβο στη χρυσοχέρα, Νάσια!

Τα καλύτερα αποτελέσματα και για τη συνέχεια για το φιογκάκι!

Καλαμάρι, εμένα, πάντως, μου φάνηκε πολύ έντονη η μυρωδιά κι επειδή δεν την πάλευα, έκανα αυτό που λέει η Χρύσα, άφησα τον φούρνο να κρυώσει αλλά μετά δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι, αν είχα καταφέρει να το κάνω όσο ήταν ζεστός (που ήταν αδύνατον για μένα - παρεμπιπτόντως απορώ πώς αντέχετε, όταν βάφετε τα μαλλιά σας), θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό.

4Uδι, με γεια τα πραγματάκια!

Από χαλιά πρέπει να τηλ κι εγώ. Θέλω να μου τα φέρουν μετά το 3ημερο για να στρώσω το πρώτο σ/κ του Νοεμβρίου. Για να δούμε τι θα λέει η λυπητερή :|.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νάσια μου ειναι υπεροχο το δωράκι !! Τέλειο

Το λιγο για το ψαράκι ειναι ΠΟΛΥ ...σκεφτομαι μήπως έκανα κάτι λάθος!!!

Σήμερα εβαλα μια φωτο του μικρου μου διπλά στο γραφειο μου για να χαμογελω..οταν μελαγχολώ ..απλά την κοιτάω !!!

:)

Κι εμείς έχουμε αποχαιρετήσει 4 ψαράκια έως τώρα... Κάνουμε διάλειμμα από ζωάκια τώρα....

Το λιγο για το ψαράκι ειναι ΠΟΛΥ ...σκεφτομαι μήπως έκανα κάτι λάθος!!!

Σοφία, κρίμα, μωρέ, αλλά δεν νομίζω ότι έφταιγες εσύ. Γενικά, δεν είναι και πολύ "ανθεκτικά" αυτά τα μικρά ψαράκια που παίρνουμε σπίτι.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Σήμερα θα κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα στο σπίτι μέχρι να ξυπνήσουν. Το απόγευμα θα σουπερ-μαρκετιαστούμε οικογενειακώς και το βραδάκι ο σύζυγος έχει εξόδου κι εμείς (τα κορίτσια) θα βγούμε με τη μαμά-γιαγιά που έχει σήμερα τα γενέθλιά της :). Θα είμαστε 3 γενιές γυναικών: η μαμά μου, εγώ κι η αδερφή μου κι η κόρη μου :D.

Αύριο το πρωινό θα αφιερωθεί σε καθαριότητες με πολύ χαρά και όρεξη... ελπίζω :tongue::rolleyes:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Παιδιά το πόσο φοβάμαι τους σεισμούς δεν λέγεται.Τελικά δεν ξέρεις τί να πιστέψεις κάτω από το τραπέζι ή δίπλα και θα έχεις την ψυχραιμία να αντιδράσεις σωστά και τα παιδιά θα ακολουθήσουν ή θα φοβηθούν και θα μουλαρώσουν.Δεν ξέρω φοβάμαι πολύ αν είναι να με βρει σεισμός μακάρι όλος ο κόσμος να είναι έξω στον δρόμο παρά σε κτήριο γιατί τα κτήρια στην Ελλάδα είναι ψεύτικα πέφτουν λες και είναι χάρτινα.

Εγώ πάντως θα το ψάξω γιατί μου κίνησε την περιέργεια. Κι εγώ μέχρι τώρα κάτω από την κάσα της πόρτας πήγαινα πάντα....

Διαφημίσεις

εδω παλι, ανεβηκα σηκωσα το παδι, την αλλαξα κ την ταισα.

εχω ενα θεμα που θελω να μοιραστω μαζι σας. οπως ηδη ξερετε, δεν εχουμε καθολου βοηθεια με το παιδι για να μπορουμε να δουλευουμε (για βολτα ουτε συζητηση) μεχρι τωρα λοιπον την εβαζα για υπνο στις 10,30 κ σηκωνοταν στις 2-3 το μεσημερι, οπου ανεβαινα επανω. τωρα τελευταια ομως που εχει μεγαλωσει, αργει να κοιμηθει με αποτελεσμα να καθετε μονη της χωρις να κοιμαται απο τις 10,30-11,30-12,00 . ετσι σκεφτηκαμε με τον αντρα μου να κανουμε δοκιμη να την περνουμε στο μαγαζι το πρωι κ να κοιμαται πλεον μεσημερι (οπως ολα τα φυσιολογικα 2χρονα) απο δευτερα λοιπον θα κατεβαινουμε ΚΑΙ απογευμα στο γραφειο για μια εβδ για να δουμε κατα ποσο μπορει να γινει αυτο πριν της αλλαξω το ωραριο κ κατι δεν παει καλα κ μετα δεν μπορω να την ξαναεπαναφερω. αν ολα πανε καλα θα κατεβαινουμε 10-12,30 στο γραφειο, μετα θα ανεβαινουμε κ θα εχω 1 ωρα για να την ταισω κ να την βαλω για υπνο. μετα θα ξανακατεβαινω κ θα ανεβαινω οταν τελειωνω την δουλεια η οταν ξυπναει. τουλαχιστον ετσι θα κοιμαμαι κανα μεσημερι το σκ κ θα μπορουμε να παμε καμια βολτα τα πρωινα που δεν μπορουσαμε.

αχχχχχχχχχχχχχχχ τι με περιμενει.... θα καθετε στο μαγαζι η θα την κυνηγαω????? θα της κατεβασω τραπεζακι κ καρεκλιτσα κ παιχνιδια τυπου παζλ κ συνεργα ζωγραφικης.

σοφια ωραιο βιντεο κλιπ! το λατρεψα

αφροδιτη ανατριχιασα αλλα το εχω ξαναδιαβασει κ λεει σωστα πραγματα!

βρε νασια μου! ζωγραφισες!!!!

ελενα μυλοξυδο εχει στο σουπερ!

4u πηγες βολτουλα? πωπω ηθελα κ εγω!!!

να σας πω για τα πλυντηρια μου ανα 2 εβδ 3 τουλαχιστον χρωματιστα 1 λευκα 1 μαυρα κ 2 της μικρης (της μικρης τα βαζω ολα μαζι λευκα-χρωματιστα) δηλ αν δεν σιδερωσω καθολου 2 εβδ εχω 7 πλυντηρια!

το χαλι μας: (40 ευρω 2,00Χ2,30)

Epsiloniotakappa3CC0nualpha690_zps63eb1fd9.jpg

τα λαζανια με την συνταγη της αρετης μας!!!

Epsiloniotakappa3CC0nualpha689_zpsff9344b9.jpg

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις κοιμηθηκαμε ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!!!! κ οχι χρυσα μου δεν πειναει, εχω κανει διαφορα τεστ, απλα ξυπναει κ θελει παρεα. εκτος του οτι μου ειπε η παιδιατρος οτι τρωει αρκετα για 2 χρ παιδι (κ συγκριτικα με υψος κ βαρος που ειναι για 2,5 ετων) κ να μην την επιβαρυνω το βραδυ! το παθαιμε κ περυσι αυτο που ειχε ξανα αρρωστησει (την κακομαθαινω, κοιμαμαι μαζι της κτλ)

εγω σημερα εκανα:

εστρωσα κρεβατια-αερισα

εβαλα πιατα στο πλυντηριο

μαγειρεψα της μικρης

εκανα τζαμια

εβαλα ενα πλυντηριο με βετεχ-πατακια μπανιου

συμμεζεψα

δεν προλαβαινω να σχολιασω αλλο, παω να την βαλω για υπνο κ να παω δουλεια!

φιλακια

μηπος βλεπει ονειρα και φοβατε :confused:

ο γιος μου στα 2.5 μου ελεγε μαμα ηρθε ο κακος
:?

δεν με φωναζει αλλα πηδαει απο το κρεβατακι και ερχετε και μπενει αναμεσα μας και ουτε περνω χαμπαρι:cool: αλλα μου αρεσει να κοιμαμαι αγκαλια με τα μπουτακια του:mrgreen:

Καλησπερα!Τι κανετε?

Εγω προχωρησα λιγο τις δουλιτσες μου!Εχθες το απογευμα δεν εκανα τιποτα,κι ετσι σηκωθηκα,εφτιαξα πρωινα,ντυθηκαμε και πηγαμε με το μικρο βολτουλα μιας και ο καιρος ειναι τελειος!Γυρισαμε,εβαλα το φαγητο,εκανα πατατες με κοτοπουλο στο ρομποτ,επλυνα πιατα,ταισα τον μικρο,τον εβαλα για υπνο ,εβαλαενα συντομο πλυντηριο με δυο ρουχαλακια του μικρου που τα γορασα εχθες,το απλωσα και αδειασα ολα τα κατω ντουλαπια, τα περασα με νεροξυδο,τα αφησα να ξεμυρισουν απο το ξυδι και ξανατακτοποιησα τα πραγματα,τωρα μου εμενε απο πανω απο τα ντουλαπια και δυο ψηλα που δεν φτανω και θα με βοηθησει ο αντρουλης,και επλυνα φουρνο!!!!

Λοιπον κοριτσια,στο γαμο μου,μου ειχαν κανει δωρο ενα ρομποτ,το οποιο δεν το χρησιμοποιουσα ποτε,σημερα μαγειρεψα πρωτη φορα πατατες με κοτοπουλο και εγινε τελειο!!!Απο δω και περα θα το χρησιμοποιω πιο συχνα,γιατι και οικονομια κανω και δεν λερενω τον φουρνο;);)

εδω παλι, ανεβηκα σηκωσα το παδι, την αλλαξα κ την ταισα.

εχω ενα θεμα που θελω να μοιραστω μαζι σας. οπως ηδη ξερετε, δεν εχουμε καθολου βοηθεια με το παιδι για να μπορουμε να δουλευουμε (για βολτα ουτε συζητηση) μεχρι τωρα λοιπον την εβαζα για υπνο στις 10,30 κ σηκωνοταν στις 2-3 το μεσημερι, οπου ανεβαινα επανω. τωρα τελευταια ομως που εχει μεγαλωσει, αργει να κοιμηθει με αποτελεσμα να καθετε μονη της χωρις να κοιμαται απο τις 10,30-11,30-12,00 . ετσι σκεφτηκαμε με τον αντρα μου να κανουμε δοκιμη να την περνουμε στο μαγαζι το πρωι κ να κοιμαται πλεον μεσημερι (οπως ολα τα φυσιολογικα 2χρονα) απο δευτερα λοιπον θα κατεβαινουμε ΚΑΙ απογευμα στο γραφειο για μια εβδ για να δουμε κατα ποσο μπορει να γινει αυτο πριν της αλλαξω το ωραριο κ κατι δεν παει καλα κ μετα δεν μπορω να την ξαναεπαναφερω. αν ολα πανε καλα θα κατεβαινουμε 10-12,30 στο γραφειο, μετα θα ανεβαινουμε κ θα εχω 1 ωρα για να την ταισω κ να την βαλω για υπνο. μετα θα ξανακατεβαινω κ θα ανεβαινω οταν τελειωνω την δουλεια η οταν ξυπναει. τουλαχιστον ετσι θα κοιμαμαι κανα μεσημερι το σκ κ θα μπορουμε να παμε καμια βολτα τα πρωινα που δεν μπορουσαμε.

αχχχχχχχχχχχχχχχ τι με περιμενει.... θα καθετε στο μαγαζι η θα την κυνηγαω????? θα της κατεβασω τραπεζακι κ καρεκλιτσα κ παιχνιδια τυπου παζλ κ συνεργα ζωγραφικης.

Γιωτούλι, με γεια το χαλί! Τα λαζάνια μου πέταξαν τα μάτια έξω :shock:!

Να πω την αλήθεια το πρόγραμμα δεν το κατάλαβα ακριβώς αλλά πιστεύω ότι η αλλαγή στο ωράριο του ύπνου της πρέπει να γίνει. Πώς τα είχες καταφέρει, ρε συ, να μπορεί να κοιμάται 2 ώρες αφού ξυπνούσε από τον βραδινό ύπνο; Η μικρή στο σπίτι απασχολείται μόνη της; Αν ναι, νομίζω, ότι θα μπορεί να το κάνει κι εκεί. ;)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια,στο γαμο μου,μου ειχαν κανει δωρο ενα ρομποτ,το οποιο δεν το χρησιμοποιουσα ποτε,σημερα μαγειρεψα πρωτη φορα πατατες με κοτοπουλο και εγινε τελειο!!!Απο δω και περα θα το χρησιμοποιω πιο συχνα,γιατι και οικονομια κανω και δεν λερενω τον φουρνο;);)

:lol::lol::lol: Δες το ποστ μου λίγο παραπάνω και θα καταλάβεις γιατί γελάω!

Ακούω μια φωνή. Είναι από το σύμπαν. Μου φωνάζει "καλά να πάθεις" και γελάει :lol:!

Καλέ, άσε ήσυχα τα ντουλάπια της ολοκαίνουριας κουζίνας!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Να πω την αλήθεια το πρόγραμμα δεν το κατάλαβα ακριβώς αλλά πιστεύω ότι η αλλαγή στο ωράριο του ύπνου της πρέπει να γίνει. Πώς τα είχες καταφέρει, ρε συ, να μπορεί να κοιμάται 2 ώρες αφού ξυπνούσε από τον βραδινό ύπνο; Η μικρή στο σπίτι απασχολείται μόνη της; Αν ναι, νομίζω, ότι θα μπορεί να το κάνει κι εκεί. ;)

δεν της εκοψα ποτε τον πρωινο υπνο, απο μικρο κοιμοταν στις 10,30. τωρα τελευταια εχει αρχισει κ αργει να κοιμηθει. εν ολιγοις λεω οτι θα την ανεβαζω στις 12,30 επανω να την ταιζω το μεσημεριανο (που τωρα το τρωει στις 3) κ να την κοιμηζω μεσημερι.

Νασια πολυ ωραιο το κασκολ!Μπραβο!!!

Ειρηνη μου μεγεια!Πως ειναι ο μικρος?ελπιζω να μην ποναει καθολου!

Γιωτα μεγεια το χαλακι,πολυ ωραιο!Τελειο το φαγακι!Για την μικρη,δοκιμασε το και θα δεις πως θα παει,το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως ειναι ζωηρη και δεν σας αφηνει τα δουλεψετε,παντως ειναι πολυ καλη ιδεα!

Σοφια μου σε καταλαβαινω!Και μας πριν λιγο καιρο εφυγε ο Μπαμπης και ο μικρος ολο με ρωταει...

4u τι διαβαζεις?εχω χασει επεισοδια:rolleyes:

Κοριτσια και τρεμω τους σεισμους ειδικα απο τοτε που εγινα μητερα...το ποστ δεν το διαβασα,το προχωρησα κατευθειαν γιατι τρεμω.....

:lol::lol::lol: Δες το ποστ μου λίγο παραπάνω και θα καταλάβεις γιατί γελάω!

Ακούω μια φωνή. Είναι από το σύμπαν. Μου φωνάζει "καλά να πάθεις" και γελάει :lol:!

Καλέ, άσε ήσυχα τα ντουλάπια της ολοκαίνουριας κουζίνας!

:lol::lol::lol:

οσο για την κουζινα....καινουργιο κοσκινακι μου που να σε κρεμασω....χαχα!!!

ξεχασα να γραψω, στο σπιτι απασχολειται κ μονη της αλλα στο γραφειο εχουμε κουτια (εμπορευμα) κ τα πειραζει, παει περνει τα χαρτια τα στυλο, πιανει τα ποντικια τα κομπιουτερακια κτλ. τι να πω? θα δειξει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...