Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κορίτσια συμφωνώ κ γω πολύ με κουρτίνες απ τη λαική...τέλεια σχέδια, καλή ποιότητα, ακόμα καλύτερη τιμή και δεν τις λυπάσαι...όποτε θες τις αλλάζεις...εγω μόνο τις πρώτες μου είχα πάρει από καλο μαγαζί και τα χα στάξει χοντρά, από τότε όλες από λαική για να τις αλλάζω και να κάνω συνδιασμούς

Ακριβώς το ίδιο έχω κάνει κι εγώ, μόνο που τα είχε πληρώσει η μανούλα μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν υπάρχουν όλα τα προιόντα στον κατάλογο γι' αυτό δεν τα βρίσκεις.

Στην ΙΚΕΑ δες τα KUPOL http://www.ikea.gr/DefaultLM.aspx?page=searchresults&txt=kupol

Στο Praktiker δες τα Terry Drawer http://www.praktiker.gr/Search-Products.aspx?qs=1&keywords=terry%20drawer

Φοβερή! Ευχαριστώ πολύ!

Τελικά πήγες εσύ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ;

Βασια αυτην τη συνταγη νομιζω θα την κανω.Ειχα καποιους ενδοιασμους στο αν φαινονται τα κομματακια,τωρα ησυχασα.Σε ρωτησα για τα αγγλικα γιατι συζητουσαμε με καποιες μαμάδες σε ποια ταξη τα ξεκινάμε.Εγω εχω σκοπό να τον βαλω στην τριτη αλλα ο αντιλογος ηταν πως προχωρανε αρκετα στο δημοτικο,οπότε και ουσιαστικα προπορευεται το σχολειο.Αυτο για εμενα ειανι καλπό γιατι φαινεται πως τελικα γινεται δουλεια,ισως ομως χρειαζεται ετσι περισσότερη δουλεια στο σπίτι.Οι μαμάδες με πιο μεγαλα παιδακια σιγουρα ξερουν καλύτερα.

Με δασκάλα αγγλικών που είχα μιλήσει μου είχε πει καλύτερα τρίτη τάξη να ξεκινάνε για να έχουν εμπεδώσει την γραμματική και τους χρόνους στην Δευτέρα....! Εγώ πάντως Τρίτη θα την γράψω....του χρόνου θα μαρτυρήσουμε με αγγλικά, ιστορία, θρησκευτικά....θα μπαίνω εδώ και θα γελάω απο νεύρα!

4u άκυρη η ερώτηση, είδα αργότερα πως πήγες Πράκτικερ. Θα πάω κι εγώ το απόγευμα γιατί σήμερα σχολάω στις 5.οο ακριβώς, ούτε λεπτό παραπάνω!

Αν βρω χρόνο σήμερα θα μπω και στα links που μου έστειλες για να τα δω και online.

Είδες και τα 2 και σου φάνηκαν πιο γερά αυτά του ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ;

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε τριτη και ω ναι εχουμε λαλησει....κι εγω φετος την ξεκινησα.Εγω μιλουσα για τα αγγλικα εκτος σχολειου στο σχολειο δεν ξεκινησαμε ακομα δεν εχει ερθει αγγλικος.

Χρυσα εγω απο την εμπειρια μου δεν ειδα να εγινε και τιποτα στο σχολειο οσο αναφορα τα αγγλικα στην πρωτη και στη δευτερα μαθανε τα ζωα τα χρωματα και τραγουδια,ουσιαστικα και αυτοι στην τριτη ξεκινανε γιατι φετος μας δωσανε βιβλια.

Δεν δινουν βιβλια πιο πριν και για μενα καλα κανουν γιατι θα μπερδευτουν τα καημενα τα παιδακια ας ξεκαθαρισουν πρωτα με τα ελληνικα.

4u καλο μου μην αγχωνεσαι τοσο για τις ψειρες τα αγορακια δεν κολλανε τοσο ευκολα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

1. Εγώ γιατί πλένω ακόμη τα φίλτρα στον νεροχύτη και δεν είχα σκεφτεί να τα βάλω στο πλυντήριο πιάτων??????????????

2. Πείτε μου πως ξυδιάζετε τα χαλιά για φρεσκάρισμα παρακαλώ! Εγώ με βούρτσα παπουτσιών και μετά άπλωμα στον ήλιο.... Ρωτάω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος, πιο εύκολος βρε παιδί μου...

φιλιά!

Margio,και εγω για εξωσχολικα μιλούσα.Εδω εχουν ξεκινησει στο σχολειο δυο φορες την εβδομάδα χωρις βιβλία εννοειται.Για τον ιδιο λόγο δεν θελω να ξεκινησουμε του χρονου,θελω πρωτα να στρωσει στο σχολειο.Ως τοτε βεβαια ,βλέπουμε.

Βασω ,ναι ξεκινησαν και μαλιστα από τη μανταρινια της μαμάς μου ειναι .Ενα αρωμα αλλο πραγμα!

Τα φίλτρα και εγω πάντα στο πλυντηριο τα επλενα,πουθενα αλλου δεν καθαρίζουν τόσο καλά.

Αφροδιτακι,εγω φτιαχνω ενα δυαλυνα με λίγη σόδα ,ελάχιστη ,ξυδι και λίγο νερό και βουταω σε αυτο μια βουρτσα και τα περνάω.Στα δυσκολα βαζω μεσα και καρπεξ ,ελάχιστο επίσης.

Εβαλα φακές να βραζουν και καλαμαρακια με λίγο νερο και λάδι στο τηγανι και θα τα σβησω με κρασι αργοτερα και ριγανη.Ξεσκονισα και σκουπισα τα υπνοδωμάτια,επλυνα στο πλυντηριο τα μαξιλάρια μας και τωρα στεγνωνουν,(να τα 2 πλυντηρια επιπλέον),απλωσα τοπ πρωινο πλυντηριο,επλυνα τα τζαμια στο σαλόνι ακι πάω να κανω τη βεραντα.Ο αντρας μου μαλλον θα σχολάσει νωρίς οπότε θα πάρει τον μικρο από το σχολείο και θα ερθουν νωρίτερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σουσουραδίτσες μου αγαπημένες, ηλιόλουστη καλημέρα.

Είναι Παρασκευούλα και έχουμε κέφια.

Η μέρα μου ξεκίνησε υπέροχα, με καφεδάκι με την Νάσια μας. Κάναμε τα νυχάκια, ήπιαμε καφεδάκι και είπαμε τα δικά μας.

Αγαπάκι μου, πολύ καλά περνάω μαζί σου! Ξέρεις τι αδυναμία σου έχω... :P

Και, το δώρο της, το οποίο το έχει φτιάξει μόνη της, το άτιμο χρυσοχέρικο :shock::

PA180120_zpsb6a8e5ba.jpg

Και υπέροχο και στα χρώματά μου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!:P

Επέστρεψα σπιτάκι μου, πήγα με τον άντρα μου μία βολτούλα, περπατήσαμε λιγάκι και σούπερ για μερικά πραγματάκια. Αδιαθέτησα κι όλας, νωρίς το πρωί και η μέση μου δεν είναι στα καλύτερά της.

Εβαλα ένα πλυντήριο με χειμωνιάτικες παντόφλες, σπορτέξ και ήδη λιάζονται στον ήλιο. Αμέσως έβαλα ένα ακόμα πλυντήριο, με μαύρα, ευπαθή. Ευκαιρία που έχει ήλιο.

Το απόγευμα θα έρθει η κολλητή μου, θέλει το άτιμο να της φτιάξω τα νύχια. Ελπίζω να μην πονάω να πάω και tae, που το χασα προχθές.

Εδώ γύρω θα είμαι, σας φιλώ όλες!

Υ.Γ. Ελενάκι μου, αλήθεια δεν το ειχες διαβάσει το "κόλπο" με τα κομμάτια του απορροφητήρα??? Κοριτσάκι μου, το κάνω χρόνια και κατά διαστήματα το αναφέρω και στο θέμα μας. Είναι μεγάλη, τρελή ευκολία.

Εγώ συνήθως κάνω το εξής:

Τα αφαιρώ από τον απορροφητήρα {έχω 2 κομμάτια}, τα βάζω στον νεροχύτη μου και τους ρίχνω "λιποκαθαριστικό" υγρό. Τα αφήνω έτσι καμιά ωρίτσα και μετά βουρ στο πλυντήριο πιάτων! Ξεμπέρδεψα!;)

777885dugw57gt25.gif

Χτες είχαμε κρούσμα με ψείρες στο σχολείο ..... μπρρρρρρρ δεν το έχουμε πάθει ποτέ αλλά φοβάμαι τόσοοοοο..... χρυσό τον έκανα να μην πάει, το τι του έταξα αλλά ανένδοτος ο κύριος "Μαμά θα με περιμένουν οι φίλοι μου, τι θα κάνουν χωρίς εμένα?"

Τον έλουσα με μυλόξυδο, του έβαλα και κολώνια σπιντερμαν πανω απο τα ρούχα για τη μπόχα αλλά και για επιπλέον προστασία και έκανα τον σταυρό μου! "Μαμά γιατί κάνεις το σταυρό σου? φίλησες εικόνα? δεν είμαστε στην εκκλησία...."

Εμείς έχουμε κρούσματα στον παιδικό.... εχθές ξυνόταν συνέχεια, μου είπε ο άντρας μου. Εγώ γύρισα λίγο πριν τις 9 το βράδυ, την βουτάω στο μπάνιο και κοίταζα το κεφάλι της με φακό... Δεν είδα τίποτα στον σβέρκο και πίσω από τα αυτιά, στον σβέρκο ξυνόταν.

Το πρωί ήταν μια χαρά!

Ελπίζω να την έχει πειράξει το νέο σαμπουάν, γιατί οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες μας έλειπαν...

Διαφημίσεις

Πλύσιμο, στέγνωμα, δίπλωμα και τακτοποίηση ρούχων μικρής : Check

Πλύσιμο και στέγνωμα χρωματιστών ρούχων : Check (μόλις τελείωσε το στεγνωτήριο)

Άπλωμα κομματιών που δε μπαίνουν στεγνωτήριο : Check

Καλό καθάρισμα μπάνιου : Check

Πλύσιμο πατάκια: Check (μόλις ολοκληρώθηκε η πλύση)

Τοποθέτηση αντισκωριακού- αρωματικού στις ντουλάπες Check

Τακτοποίηση t- shirts συζύγου ώστε να μη τα ανακατεύει Check (θα βάλω φωτο μετά)

Ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα επάνω ορόφου και εσωτερικής σκάλας Check

Μόλις έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει και έβγαλα μπιφτεκάκια απ την κατάψυξη. Θα τα κάνω με πατατούλες και πιλαφάκι.

Πάω να βγάλω το πλυντήριο και το στεγνωτήριο και να ξεκινήσω τον κάτω όροφο πριν επιστρέψει η μικρή!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια μου έκανα το τεστ και εντέλει ΔΕΝ είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!! Μου φύγε ένα βάρος!! Σας εχω χάσει λίγο τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω αλλά το σπιτάκι μας είναι τακτοποιημένο φουλ και αυτό είναι που μετράει!!!!! Μεγάλο πράμα τελικά, αμέσως ηρεμώ μόλις το βλέπω, καμία σχέση με το σπίτι πριν λίγο καιρό που είχα παλαβώσει!

Είδα ανοίξατε και το χριστουγεννιάτικο :twisted::twisted:

Μπράβο Μαριαννούλα μου.

Θα είσαι και εσύ ήρεμη αφού είναι το σπιτάκι σου μαζεμένο. ;)

Ειρηνακη μου 50 ευρω και υφασμα και ραπτικα?Τελεια!Συμφωνω μαζι σου στην λαικη βρισκεις πολυ ωραια σχεδια,και μπορεις να τα αλλαζεις συνεχεια!Παλιοτερα τις εραβαν πιο μακρυες,εχεις δικιο θα κοιταξω και αλλου.

Εννοείται με τα ραφτικά! Και είναι εξαιρετικό ύφασμα. Ψάξτο λίγο στις λαϊκές σου. Το λέω γιατί είναι κρίμα να δώσεις ένα σκασμό λεφτά.

Κοριτσια ποτε στολιζετε για Χριστουγεννα?

Συνήθως τέλη Νοεμβρίου. ;)

Βρε κορίτσια λύστε μου μια απορία......πως στο καλό μαθαίνετε στα παιδιά αγγλικά?????? θα παλαβώσω λέμε!!!

Δηλ. είχαν σήμερα να μάθουν απο το Α-Η και τις λέξεις egg, fish, ball, apple.....λοιπόν μάθαμε στα γράμματα ως το Η μετά μάθαμε τις λέξεις να τις λέμε και τι σημαίνουν και μετά την έβαλα και τις έγραψε 20 φορές την κάθε μια..... ε μετά δεν θυμόταν πως γράφονται!!!!! Πως θα της τα βάλω στο κεφάλι??????

Βασιούλα μου,

Παπαγαλία, δυστυχώς.... τον βάζω και τις γράφει αρκετές φορές, μέχρι που είναι "έτοιμος" και τις θυμαται... :?

Ειρηνη μου χαρηκα τοσο πολυ με τα αποτελεσματα της εξετασης..μπραβο,αντε εφυγε και αυτο το βαρος..ναι εχεις δικιο προσπαθω να μην κανω πολλα πραγματα μαζι αλλα χθες επρεπενα γινουν..το πατωμα ηταν χαλια,σκουπιδια,βρωμικο..μου γυρισε το ματι οταν το ειδα..σημερα εκανα λιγα πραγματα και μαγειρεψα για αυριο..

Μπιλλακι και Γιωτα μου οχι δεν μαγειρευει εγω το κανω οπως και ολες τις δουλειες..και σε συνδυασμο οτι δεν μπορω να ξεκουραστω οποτε και οπως θελω και η ολη αναστατωση με εχει κουρασει παρα πολυ..

Δημητρα μπραβο για τον παιδικο..η δημοτικοι σταθμοι εδω δεν τα περνουν αν δεν εχουν βγαλει την πανα,μονο οι καθαρα βρεφονηπιακοι..

Νυσταζω αλλα η μεγαλη μου κοιμηθηκε αρκετα το μεσημερι και τωρα δεν κοιμαται..θελω να ξαπλωσω,να κοιμηθω..το μονο που με παρηγορει ειναι οτι αυριο ειναι Παρασκευη..

Σε νιώθω Αρετούλα.. είναι μερικές μέρες... άστα να πάνε! Ξεκουράσου τουλάχιστον λιγάκι το Σ/Κ ε?

Για πάρε να συγκρίνουμε, εγώ τα δίνω σε καθαριστήριο πρώτον γιατί βαριέμαι να τα πλένω, μπαλκόνια φαρδιά δεν έχω να τα ρίξω να τα πλύνω ούτε καθαρή ταράτσα κ δεύτερον άντε κ να το έκανα....δεν έχω χώρο κυριολεκτικά να τα φυλάξω ούτε πίσω από πόρτα ούτε στο πατάρι ούτε κάτω από κρεβάτια.

Ευτυχώς ....είπα κ εγώ μόνο εγώ είμαι που βάζω 4 πλυντήρια μέσο όρο τη βδομάδα εκτός απροόπτου! Βέβαια έχω ένα παιδάκι.

Ούτε και γω έχω, Ελενάκι μου, φαρδιά μπαλκόνια... το αντίθετο.. είναι μια σταλιά... :roll: . Αλλά φέτος, που πρώτη φορά δεν τα έδωσα, τα πλένω στο σαλόνι. Εχω μεγάλο σαλόνι οπότε εκεί...

Εγώ, από πλυντήρια, συνήθως βάζω 5 την εβδομάδα...

"Μαμά γιατί κάνεις το σταυρό σου? φίλησες εικόνα? δεν είμαστε στην εκκλησία...."

χαχαχαχα δεν σου έχω πει να μην τα βάζεις με το πανέξυπνο μουτράκι του???? :lol:

Συνταγή ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΕΙΚ

1 κούπα λάδι,

1 κούπα ζάχαρη,

3 αυγά,

1 πορτοκάλι στο μουλτι, το πλένετε με την φλούδα και το κόβετε στα 4 και το αλέθετε μέχρι να γίνει κρέμα

2κουπες αλευρι φαρινάπ.

ανακατεύεις τα υλικά καλά ή τα χτυπας στο μίξερ και ρίχνεις το μείγμα σε βουτυρωμενο ταψί. Ψήνεις στους μέχρι να ροδίσει και φουσκώσει.

Το πορτοκάλι δεν το νιώθεις στο στόμα, δηλαδή δεν έχει κομμάτια....αλλά απο γεύση σκίζει!

Πανεύκολο!

Λατρεύω πορτοκαλοκέικ και θα το κάνω και θα σου πω. Ευχαριστώ Βασιούλα μου! ;)

1. Εγώ γιατί πλένω ακόμη τα φίλτρα στον νεροχύτη και δεν είχα σκεφτεί να τα βάλω στο πλυντήριο πιάτων??????????????

2. Πείτε μου πως ξυδιάζετε τα χαλιά για φρεσκάρισμα παρακαλώ! Εγώ με βούρτσα παπουτσιών και μετά άπλωμα στον ήλιο.... Ρωτάω μήπως υπάρχει άλλος τρόπος, πιο εύκολος βρε παιδί μου...

Ρίχνω σε μία λεκανίτσα, νερό βρύσης και ρίχνω ξύδι. Με μία βούρτσα {μαλακή}, τα περνάω καλά. Βρέχονται αλλά δεν γίνονται "λούτσα". Τα αφήνω και στεγνώνουν. Ζωντανεύουν τα χρώματα αλλά και εξαφανίζει αρκετά μικρόβια. :D

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις κοιμηθηκαμε ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!!!! κ οχι χρυσα μου δεν πειναει, εχω κανει διαφορα τεστ, απλα ξυπναει κ θελει παρεα. εκτος του οτι μου ειπε η παιδιατρος οτι τρωει αρκετα για 2 χρ παιδι (κ συγκριτικα με υψος κ βαρος που ειναι για 2,5 ετων) κ να μην την επιβαρυνω το βραδυ! το παθαιμε κ περυσι αυτο που ειχε ξανα αρρωστησει (την κακομαθαινω, κοιμαμαι μαζι της κτλ)

εγω σημερα εκανα:

εστρωσα κρεβατια-αερισα

εβαλα πιατα στο πλυντηριο

μαγειρεψα της μικρης

εκανα τζαμια

εβαλα ενα πλυντηριο με βετεχ-πατακια μπανιου

συμμεζεψα

δεν προλαβαινω να σχολιασω αλλο, παω να την βαλω για υπνο κ να παω δουλεια!

φιλακια

Καλά κουράγια και για σήμερα, Γιωτούλα μου.

....μαζεψα και κλαδια κουμαριας να βαλω στο βάζο μου και επιστρεψαμε.

Υπέροχα!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη κι εγώ έτσι κάνω τελικά αυτά που πλένω με ξύδι.

Για τα φίλτρα, σίγουρα το έχετε αναφέρει κι άλλες φορές αλλά έχω καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα....

Ειρήνη κι εγώ έτσι κάνω τελικά αυτά που πλένω με ξύδι.

Για τα φίλτρα, σίγουρα το έχετε αναφέρει κι άλλες φορές αλλά έχω καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα....

Εγώ φταίω κοριτσάκι μου, που δεν το αναφέρω συχνά... γιατί είναι πολύ σημαντική και δυστυχώς, βαρετή δουλειά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...