Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες επιτέλους Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η!!

Billako μου, γλυκο!!!

Ειρηνάκι καλή ιδεα να γινονται σιγα σιγα και εγω τα σκεφτομαι που τα εδωσα!!!

:) Θέλω να παρω τηλ να ρωτησω το μπουγιουρντι.. :)

Για πάρε να συγκρίνουμε, εγώ τα δίνω σε καθαριστήριο πρώτον γιατί βαριέμαι να τα πλένω, μπαλκόνια φαρδιά δεν έχω να τα ρίξω να τα πλύνω ούτε καθαρή ταράτσα κ δεύτερον άντε κ να το έκανα....δεν έχω χώρο κυριολεκτικά να τα φυλάξω ούτε πίσω από πόρτα ούτε στο πατάρι ούτε κάτω από κρεβάτια.

Οπότε τα στέλνω κάθε Μάιο πριν τη γιορτή μου στον ίδιο τα τελευταία 4 χρόνια, εμένα είναι συνθετικά μηχανής , δεν μπορώ να έχω μάλλινα με πιάνει το αλλεργικό μου άσθμα, χρεώνει νομίζω 4 ή 5 ευρώ το τ.μ. για το πλύσιμο κ ένα 20άρικο για τη φύλαξη όσο καιρό θες είτε πχ 3 μήνες είτε 6 μήνες.

Του έδωσα φέτος δυο χαλιά 1.60χ2.30 κ συμφωνήσαμε στα 52ευρώ τελική με την φύλαξη μέσα κ απόδειξη.

Από το να παιδεύομαι να τα πλύνω προτιμώ να δώσω το πενηντάρικο. Πέρυσι που του είχα δώσει 3 χαλιά κ κάτι διαδρόμους είχα δώσει 84ευρώ {αλλά του είχα ζητήσει έκπτωση κ μου είχε κάνει νομίζω περίπου 20%}

Φέτος τους διαδρόμους τους κράτησα {το 3ο χαλί το έδωσα στη μαμά μου} κ τους καθάρισε ο χαζμπαντ πριν τους φυλάξει στο πατάρι κ θα τους ξανάξυδιάσω εγώ για φρεσκάρισμα όταν τα κατεβάσω.

:PΓεια σας κοριτσαρες!!!!!

αγαπημενες μου φιλεναδες ειστε καλα??

Σας διαβαζω με περισση προσοχη κ ενδιαφερων !!!!!!!!!

;)να κανετε κ καμια παραγραφο γιατι χανομαι στις γραμμες :tongue:¨

:-(η χθεσινη μερα δεν ηταν τελικα καλη....τα αποτελεσματα της μικρης το απογευμα δεν ηταν καλα....ενας δεικτης ανεβασμενος....φλεγμονης ή κατι τετοιο.....Πηγα μονη στην γιατρο κ εδωσε εξτρα εξετασεις ουρων κ αιματος υπατικες...Ουρα δωσαμε τα πρωινα σημερα!

Κοπηκαν τα γονατα μου χθες απο τον φοβο...........

:DΗ σημερινη μερα ομως με αποζημιωσε αρκετα!!!!!!!!

Μεσημερι εμαθα τηλεφωνικως οτι ειναι τελικα καλες οι εξετασεις...

Οποτε ειπε κατι ιωγενες...

προσεχτικη διατροφη κ καθολου φαρμακα ακομη κ αν ανεβασει παλι πυρετο!!!!!

:PΕπισης , με πηραν απο ΕΕΤΑΑ-ΕΣΠΑ!!

Αδειασε θεση σε ιδιωτικο παιδικο που ειχα δηλωσει!!!!!!!

Τους ειπα οτι θα απαντησω αυριο αλλά πεταω απο χαρα!!!!!

Το παιδι δεν τοχουν αλλαξει ποτε κ ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωμενη γιατι ειναι Παιδικος κ οχι Βρεφικος!

Τον παιρνω χαλια καθε μερα..Ουτε να μπει στο αμαξι δεν ειναι πολλες φορες...

Απλα δεν τοχα καει θεμα για να μην το βγαλουν στο παιδι κ γιατι μηπως αν δυσκολευτει αυτος το κοψει...

Τα μπάμπαλά του εχουν παρει φωτια ομως..ειμαστε με κρεμες στο σπιτι!!!

Θα γλιτωσω κ πολλα λεφτα..Πληρωναμε κ ηθελα κ 20ε βενζινη καθε βδομαδα γιατι ηταν μακριουτσικα ....:D:D:D

Λιγο την προσαρμογη σκεφτομαι αλλά δεν ειναι μεση χρονιας ..Ενα μηνα πηγαινει μονο!!!

Μπράβο για τη μικρή σου κ τα αποτελέσματα, εύχομαι να συνέλθει γρήγορα!

Όσο για την εεταα , δεν αγοράζεις ένα λαχείο, παίξε ένα τζοκερ??!!!

Είσαι γουρλού!!!

Λεγατε για πλυντηριο την βδομαδα!!

Εγω βαζω 2-3 μεσω ορο την βδομαδα!!

Τα χωριζω παντα ,μαυρα ,ασπρα, κοκκινα, πρασινα-γαλαζια-κιτρινα ή πολυχρωμα κ ενα δουλειας του αντρα μου !!Ειναι σιδερας κ γινονται χαλια τα πλενω στους 95!!!!!Κ οποια ειναι περισσοτερα βαζω!!

Το καλο με τα πολλα ρουχα ειναι οτι δεν βιαζεσαι να πλυνεις ή να σιδερωσεις!! ποτέ!! εχουμε να φορεσουμε απλα ξεχειλιζει το καλαθι ήτο ντουλαπι με τα ασιδερωτα....:tongue:

Ευτυχώς ....είπα κ εγώ μόνο εγώ είμαι που βάζω 4 πλυντήρια μέσο όρο τη βδομάδα εκτός απροόπτου! Βέβαια έχω ένα παιδάκι.

Μόλις!

Τα κακάκια είναι καθαρά από εκείνα τα βακτήρια που τους ανησυχούσαν!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Θέλουν την επόμενη εβδομάδα κι άλλα κακάκια και μαζί θα πάμε και το φιογκάκι για εξέταση αίματος. Και θα τον εξετάσουν φυσικά.

Μου είπαν πως αν στο μεταξύ πονεσει περισσότερο {γιατί τους ειπα πως ακομα ποναει κατα διαστηματα αλλα λιγο} να τον παμε "μέσα".

Μπράβο μπράβο για του φιογκακίου τα αποτελέσματα!!!

Μια χαρά θα είναι φτου φτου!!!

μαμα κων/νου

το φιλτρο απορροφητηρα εννοεις το μεταλικο που ειναι 2 κ εχουν πλεγμα???

εκεινα ,βαλτα αν εχεις πλυντηριο πιατων, μεσα διαγωνιως!!!!!!

προσπαθησε να τα χωρεσεις εκει!

Μονο εκει καθαριζει αψογα κ φευγουν κ τα λιπη!!!

τοκανα την προηγουμενη βδομαδα!!

:shock::shock::shock::shock:

Μόλις ανακάλυψα την Αμερική!!!

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!! μπράβο ρε συ Δήμητρα!!!

Θα το κάνω κ εγώ κ θα σου πω ;)

Εγώ τα πλυντήρια τα βάζω ως εξής: Λευκά, σκούρα, χρωματιστά, μικρής. Στην ουσία βγαίνουν 4 την εβδομάδα μέσο όρο. Δεν έχω πρόγραμμα, πλένω όταν συμπληρώνεται πλυντήριο. Κάθε 15 βγαίνει ένα επιπλέον πλυντήριο τα πιο σκούρα της μικρής, ένα με τα ριχτάρια και ένα με τα πατάκια του σπιτιού. Δεν υπολογίζω βέβαια τα έκτακτα (μπουφάν, παπούτσια, κουρτίνες). Σχεδόν 25 πλύσεις τον μήνα. Δεν χωρίζω σεντόνια και πετσέτες γιατί αυτά συνήθως είναι χρωματιστά και εμείς δεν φοράμε χρωματιστά ρούχα επομένως αυτά συνιστούν τα χρωματιστά μας :-P

Μάλλον παρεξηγήθηκαν τα γραπτά μου :rolleyes:

Δεν βάζω πρόγραμμα ούτε εγώ, κ εγώ όντως βάζω όταν συμπληρώνεται κάδος μόνο, απλά κάνω το διαχωρισμό σε σεντόνια , πετσέτες κτλ γιατί με βολεύει με το στεγνωτήριο. Άλλο πρόγραμμα χρειάζονται οι πετσέτες άλλο τα ρούχα άλλο τα ριχτάρια ανάλογα με το είδος του ρούχου πάει κ η θερμοκρασία στο στέγνωμα κτλ

Αλλιώς βγαίνουν νωπά ή σαν πατσαβούρια, οπότε αφού έτσι κ αλλιώς χειμώνα καλοκαίρι το δουλεύω το στεγνωτήριο {τζάμπα το πήρα?} προσάρμοσα τους τύπους των πλυντηρίων μου για να έχω τα καλύτερα δυνατά στεγνώματα.

κοριτσι για αμμωνια δεν ξερω να σου πω ...

αλλα θα σου πω για σοδα και ξυδι
:tongue:
βαλε σε ενα μπολ σεστο νερο μια κουταλια σουπας σοδα και ξυδι καο λιγο υγρο πιατων τριψε με το σφουγγαρακι..και ενα αλλο που κανω...μετα απο καθε ψησιμο ψαριου αφου αδειασω το ταψι ριχνω νερω σοδα και λεμονοκουπες και το ξαναβαζω μεσα μεχρι να φαμε και απο τους υδρατμους μαλακονει ο φουρνος μοσχοβολαει το λεμονι και μετα καθαρηζω φουρνο και ταψι ευκολα χωρις φαρμακα
:wink:

Ωραίο κόλπο αυτό με το ψάρι!! Και με ενοχλεί ιδιαίτερα η μυρωδιά του αφού ψηθεί....να φανταστείς δεν το βάζω πλυντ. πιάτων γιατί μετά όλα μου μυρίζουν ψαρίλα....κ το πλένω στο χέρι με ξύδι κ νερό σαπούνι.

Για το φουρνο ,εγω βαζω ενα φακελάκι αμμωνια μεσα σε ενα μπωλάκι νερο ,χωρις ιδιαιτερη δοσολογια.Το νερο το βαζω χλιαρο και αναβω το φουρνο στους 150.

Να κάνω μια ερώτηση?

Αυτό με την αμμωνία, έχω ένα φακελάκι , κάνει αναθυμιάσεις? Γιατί έχω πρόβλημα με το άσθμα μου κ δεν μπορώ τις έντονες μυρωδιές αναθυμιάσεις κτλ

Στα δικά μας

Χτες γυρίσαμε με τη μικρή σπίτι μετά το σχολείο

Της έβαλα να φάει φρούτα [εγώ έφαγα το μεσημεριανό μου στο ολοήμερο}

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

{Όσο τα έκανα όλα αυτά έκανα κάτι πολύ παιδαγωγικό....έβαλα στη μικρή να δει παιδική ταινία με τις Aristocats }

Έκανα το μπάνιο

Ξανασφουγγάρισα

Έβαλα πλυντ. πιάτων κ πλυντ. ρουχων της μικρής

Eκανα ντουζάκι τη μικρή

Ετοιμάστηκαμε για νάνι, παραμύθι

Έκανα μπάνιο

Είδα το σήριαλ μου κ μετά βουρρρρρρρρ για νανι.

Σήμερα επιτέλους μετά από δυο βδομάδες προσαρμογής ξύπνησα ΠΡΙΝ το ξυπνητήρι μου :lol: στις 6:45

Ετοιμάστηκα , ήπια λίγο καφέ ετοίμασα την τσάντα της

Ξύπνησε το μικρό, έφαγε πρωινό, έπλυνε δοντάκια, ντύθηκε σήμερα βάλαμε κ σκουφί έχει τρελό αέρα κ φοβάμαι για τα αυτιά της

Την πήγα σχολείο, γύρισα , μάζεψα την κουζίνα

Αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια μας

Ετοίμασα την τσάντα μου για το σχολείο

Τώρα πίνω λίγες γουλιές ακόμη από τον καφέ μου κ φεύγω σε μισή ώρα για σχολείο έχω συνεχόμενο 5ωρο σήμερα :rolleyes: χωρίς κενό

Το 4Uδάκι που είναι??? Διαβάζειςςςςςςςςςςςςς????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Πήρα χτες 3 κουτια απο πρακτικερ και τακτοποίησα όμορφα την ντουλάπα.

Πήρα και ένα τεράστιο αυτοκόλλητο buzz lightyear (περίπου 1 μ. ύψος) που είχε μαζί και άλλα 6 λίγο πιο μικρά 5? απο 10? αρχική στο τμήμα εκποίησης του πρακτικερ και ο γιος ξετρελάθηκε! Το είχε ζητήσει απο την Ανοιξη που πηγαίναμε και αγοράζαμε χρώματα, όταν έβαφα... και του εξήγησα ότι είχαμε έξοδα με το βάψιμο και ότι όταν μπορέσουμε θα το πάρουμε.... ε, ήρθε η ώρα του! Χαρήκαμε και εμείς πολυ με τη χαρά του... :)

ΤΟ ΣΚ στο σινεμά παράδεισος έχει την παιδική ταινία ΚΡΟΥΝΤΣ με ώρες παραστάσεων: 11:00-13:00-15:00-17:00-19:00.

Για τα φίλτρα του απορροφητήρα και εγώ έτσι κάνω, αναφέρεται και στις οδηγίες χρήσης του απορροφητήρα μας!

Τα πλυντήρια που βάζω εγώ είναι κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 6 και πολλές φορές παραπάνω. Βάζω 2 καθε 2η μέρα (Δ -Τ &Π) εκτός ΣΚ αλλά πολλές φορές (τουλάχιστον 1 φορά το μήνα με τα έκτακτα) βάζω και ΣΚ ή μέσα στην εβδομάδα και 3ο μετά τα 2.

Δλδ τη μια μέρα βάζω 2 πλυντήρια και απλώνω και την επόμενη μαζεύω και τα τακτοποιώ!

Σήμερα πλένει το 2ο αλλά χρειάστηκε να βάλω και χτες ένα με έκτακτα :(

Την επόμενη εβδομάδα έχω την τελευταία ενότητα μαθημάτων! Είμαι 2,5 εβδομάδες μπροστά! Δ-Τ-Τ-Π τελείωσα 2 εβδομάδες :) θέλω να το τελειώσω γιατί την μεθεπόμενη αρχίσω άλλο μάθημα ;)

Βρε κορίτσια λύστε μου μια απορία......πως στο καλό μαθαίνετε στα παιδιά αγγλικά?????? θα παλαβώσω λέμε!!!

Δηλ. είχαν σήμερα να μάθουν απο το Α-Η και τις λέξεις egg, fish, ball, apple.....λοιπόν μάθαμε στα γράμματα ως το Η μετά μάθαμε τις λέξεις να τις λέμε και τι σημαίνουν και μετά την έβαλα και τις έγραψε 20 φορές την κάθε μια..... ε μετά δεν θυμόταν πως γράφονται!!!!! Πως θα της τα βάλω στο κεφάλι??????

Zω ακριβως το ιδιο δραμα:twisted::twisted::twisted:εδω σκεφτομαι εγω να αρχισω το τσιγαρο που το'χω κοψει 4 χρονια.Λυση δεν εχω να σου δωσω οπως καταλαβες αλλα να σε παρηγορησω οτι πολλες μανουλες περνανε τα ιδια.

Εμεις καθε φορα ειχαμε τρια γραμματα και 3 λεξεις για ορθογραφια παντα επαιρνε 20 λεω ε ενταξει το'χουμε και πως μου'ρχεται την Κυριακη και της πεταω στο ασχετο καποιες απο τις πρωτες λεξεις και τις κανει ΟΛΕΣ λαθος.

Νομιζω οτι ακομη δεν εχουν ξεκαθαρισει τα ελληνικα με τα αγγλικα τουλαχιστον η δικια μου αυτο κανει ακουει ας πουμε χορς και γραφει hors.Ελπιζω να ειναι ετσι επειδη ειναι αρχη.Εγω απο την Κυριακη που το ανακαλυψα της βαζω καθε μερα να της γραψει χωρις να τις βλεπει μπορω να πω οτι απο τις 17 τωρα κανει καναδυο λαθος.

Δεν ειχαμε εδω μια καθηγητρια αγγλικων να μας βοηθησει λιγο?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα σε όλες επιτέλους Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η!!

Για πάρε να συγκρίνουμε, εγώ τα δίνω σε καθαριστήριο πρώτον γιατί βαριέμαι να τα πλένω, μπαλκόνια φαρδιά δεν έχω να τα ρίξω να τα πλύνω ούτε καθαρή ταράτσα κ δεύτερον άντε κ να το έκανα....δεν έχω χώρο κυριολεκτικά να τα φυλάξω ούτε πίσω από πόρτα ούτε στο πατάρι ούτε κάτω από κρεβάτια.

Οπότε τα στέλνω κάθε Μάιο πριν τη γιορτή μου στον ίδιο τα τελευταία 4 χρόνια, εμένα είναι συνθετικά μηχανής , δεν μπορώ να έχω μάλλινα με πιάνει το αλλεργικό μου άσθμα, χρεώνει νομίζω 4 ή 5 ευρώ το τ.μ. για το πλύσιμο κ ένα 20άρικο για τη φύλαξη όσο καιρό θες είτε πχ 3 μήνες είτε 6 μήνες.

Του έδωσα φέτος δυο χαλιά 1.60χ2.30 κ συμφωνήσαμε στα 52ευρώ τελική με την φύλαξη μέσα κ απόδειξη.

Από το να παιδεύομαι να τα πλύνω προτιμώ να δώσω το πενηντάρικο. Πέρυσι που του είχα δώσει 3 χαλιά κ κάτι διαδρόμους είχα δώσει 84ευρώ {αλλά του είχα ζητήσει έκπτωση κ μου είχε κάνει νομίζω περίπου 20%}

Φέτος τους διαδρόμους τους κράτησα {το 3ο χαλί το έδωσα στη μαμά μου} κ τους καθάρισε ο χαζμπαντ πριν τους φυλάξει στο πατάρι κ θα τους ξανάξυδιάσω εγώ για φρεσκάρισμα όταν τα κατεβάσω.

Μπράβο για τη μικρή σου κ τα αποτελέσματα, εύχομαι να συνέλθει γρήγορα!

Όσο για την εεταα , δεν αγοράζεις ένα λαχείο, παίξε ένα τζοκερ??!!!

Είσαι γουρλού!!!

Ευτυχώς ....είπα κ εγώ μόνο εγώ είμαι που βάζω 4 πλυντήρια μέσο όρο τη βδομάδα εκτός απροόπτου! Βέβαια έχω ένα παιδάκι.

Μπράβο μπράβο για του φιογκακίου τα αποτελέσματα!!!

Μια χαρά θα είναι φτου φτου!!!

:shock::shock::shock::shock:

Μόλις ανακάλυψα την Αμερική!!!

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ!! μπράβο ρε συ Δήμητρα!!!

Θα το κάνω κ εγώ κ θα σου πω ;)

Δεν βάζω πρόγραμμα ούτε εγώ, κ εγώ όντως βάζω όταν συμπληρώνεται κάδος μόνο, απλά κάνω το διαχωρισμό σε σεντόνια , πετσέτες κτλ γιατί με βολεύει με το στεγνωτήριο. Άλλο πρόγραμμα χρειάζονται οι πετσέτες άλλο τα ρούχα άλλο τα ριχτάρια ανάλογα με το είδος του ρούχου πάει κ η θερμοκρασία στο στέγνωμα κτλ

Αλλιώς βγαίνουν νωπά ή σαν πατσαβούρια, οπότε αφού έτσι κ αλλιώς χειμώνα καλοκαίρι το δουλεύω το στεγνωτήριο {τζάμπα το πήρα?} προσάρμοσα τους τύπους των πλυντηρίων μου για να έχω τα καλύτερα δυνατά στεγνώματα.

Ωραίο κόλπο αυτό με το ψάρι!! Και με ενοχλεί ιδιαίτερα η μυρωδιά του αφού ψηθεί....να φανταστείς δεν το βάζω πλυντ. πιάτων γιατί μετά όλα μου μυρίζουν ψαρίλα....κ το πλένω στο χέρι με ξύδι κ νερό σαπούνι.

Να κάνω μια ερώτηση?

Αυτό με την αμμωνία, έχω ένα φακελάκι , κάνει αναθυμιάσεις? Γιατί έχω πρόβλημα με το άσθμα μου κ δεν μπορώ τις έντονες μυρωδιές αναθυμιάσεις κτλ

Στα δικά μας

Χτες γυρίσαμε με τη μικρή σπίτι μετά το σχολείο

Της έβαλα να φάει φρούτα [εγώ έφαγα το μεσημεριανό μου στο ολοήμερο}

Ξεσκόνισα όλο το σπίτι

{Όσο τα έκανα όλα αυτά έκανα κάτι πολύ παιδαγωγικό....έβαλα στη μικρή να δει παιδική ταινία με τις Aristocats }

Έκανα το μπάνιο

Ξανασφουγγάρισα

Έβαλα πλυντ. πιάτων κ πλυντ. ρουχων της μικρής

Eκανα ντουζάκι τη μικρή

Ετοιμάστηκαμε για νάνι, παραμύθι

Έκανα μπάνιο

Είδα το σήριαλ μου κ μετά βουρρρρρρρρ για νανι.

Σήμερα επιτέλους μετά από δυο βδομάδες προσαρμογής ξύπνησα ΠΡΙΝ το ξυπνητήρι μου :lol: στις 6:45

Ετοιμάστηκα , ήπια λίγο καφέ ετοίμασα την τσάντα της

Ξύπνησε το μικρό, έφαγε πρωινό, έπλυνε δοντάκια, ντύθηκε σήμερα βάλαμε κ σκουφί έχει τρελό αέρα κ φοβάμαι για τα αυτιά της

Την πήγα σχολείο, γύρισα , μάζεψα την κουζίνα

Αέρισα κ έστρωσα κρεβάτια μας

Ετοίμασα την τσάντα μου για το σχολείο

Τώρα πίνω λίγες γουλιές ακόμη από τον καφέ μου κ φεύγω σε μισή ώρα για σχολείο έχω συνεχόμενο 5ωρο σήμερα :rolleyes: χωρίς κενό

Το 4Uδάκι που είναι??? Διαβάζειςςςςςςςςςςςςς????????

Οι λίγες γουλιές καφέ δεν βοηθάνε!!!

πιες..... πιες.....

λίγο ακόμα.........

τώρα με βλέπεις??????

:D:D:D:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

Χτες είχαμε κρούσμα με ψείρες στο σχολείο ..... μπρρρρρρρ δεν το έχουμε πάθει ποτέ αλλά φοβάμαι τόσοοοοο..... χρυσό τον έκανα να μην πάει, το τι του έταξα αλλά ανένδοτος ο κύριος "Μαμά θα με περιμένουν οι φίλοι μου, τι θα κάνουν χωρίς εμένα?"

Τον έλουσα με μυλόξυδο, του έβαλα και κολώνια σπιντερμαν πανω απο τα ρούχα για τη μπόχα αλλά και για επιπλέον προστασία και έκανα τον σταυρό μου! "Μαμά γιατί κάνεις το σταυρό σου? φίλησες εικόνα? δεν είμαστε στην εκκλησία...."

Μέχρι τώρα αέρισα το σπίτι, ήπια καφέ, άλλαξα σεντόνια, άπλωσα ένα πλυντήριο και έβαλα άλλο ένα! Συνεχίζω με τις δουλειές γιατί θέλω να έχω τελειώσει έως 12 για να παω βόλτα- τρεξιματάκι παραλία :)

Καλημέρα!!!

4U άπαιχτος ο γιός !!! χαχαχα

Χρύσα στο σχολείο κάνουν αγγλικά....απο του χρόνου θα την ξεκινήσω και μάλιστα φέτος δεν έχω σκοπό να την ζορίσω...!!

Μάρτζιο εχτές στο τσάκ ήμουν να πάρω πακέτο σου λέω!!! Απορώ πως άντεξα!

Εχτές την άφησα να ξεκουραστεί τελικά απλά τα είχαμε μάθει προφορικά.....και μετά απο 2 ώρες τα γράψαμε και της εξήγησα όσο μπόρεσα....της είπα να ακούει τις λέξεις για να καταλάβει πως γράφονται....με την τρίτη φορά τα καταφέραμε και τις θυμόταν! Ε και να κάνει λάθος δεν πειράζει....πάντως αυτό το χθεσινό δεν το ξανακάνω και θα μιλήσω και με την δασκάλα να με καθοδηγήσει! Δεν θέλω να την τρομάξω κιόλας με τα αγγλικά, δευτέρα δημοτικού είμαστε και μέχρι του χρόνου μεσολαβεί ένας χρόνος και θα έχει άλλο μυαλό!

Σήμερα έχω λίγες δουλίτσες αλλά για να απασχολώ το μυαλό μου θα βρω να κάνω και άλλες.....έχω να φτιάξω και ρυζόγαλο!

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω πάρει κιλά....μόνο 400 γραμμάρια...το έχω ρίξει στις σαλάτες και στα φρούτα και η επίδερμίδα βιλούδο :P :p :P

Συνταγή ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΕΙΚ

1 κούπα λάδι,

1 κούπα ζάχαρη,

3 αυγά,

1 πορτοκάλι στο μουλτι, το πλένετε με την φλούδα και το κόβετε στα 4 και το αλέθετε μέχρι να γίνει κρέμα

2κουπες αλευρι φαρινάπ.

ανακατεύεις τα υλικά καλά ή τα χτυπας στο μίξερ και ρίχνεις το μείγμα σε βουτυρωμενο ταψί. Ψήνεις στους μέχρι να ροδίσει και φουσκώσει.

Το πορτοκάλι δεν το νιώθεις στο στόμα, δηλαδή δεν έχει κομμάτια....αλλά απο γεύση σκίζει!

Διαφημίσεις

Ξέχασα επίσης να πω για τα λενόρ που λέγατε εχτές ότι είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!

Πρώτη φορά που έχω πλύνει απο πέρσυ ρούχα και τα βγάζω μυρωδάτα απο τις θήκες....το ίδιο και τις κουβέρτες!!!

Εγώ είμαι φάν του χρυσού, μωβ και ασημένιου!!!! Με τα άλλα χρώματα δεν μου έμενε το άρωμα στα ρούχα!

Πάντως από εμένα δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση γραπτών. Έγραψα τι κάνω εγώ. Δεν είπα ότι είναι σωστό ή βολικό. Δεν έχω θέμα με το στέγνωμα όταν περιλαμβάνει σεντόνια απλά αν έχω μέσα ρούχα τα τσαλακώνει και θέλουν σιδέρωμα. Επειδή όμως όπως είπα δεν φοράω χρωματιστά, δεν υπάρχουν ρούχα σε αυτές τις πλύσεις.

Έβαλα ήδη το πλυντήριο με ρούχα, σεντόνια, πετσέτες της μικρής να πλένει και αερίζω την κουβέρτα και τα μαξιλάρια της. Τώρα πίνω καφεδάκι και σερφάρω ώστε να πάρω δυνάμεις και να αρχίσω τη σάρωση :-P Καλημέρα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εμεις κοιμηθηκαμε ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ!!!! κ οχι χρυσα μου δεν πειναει, εχω κανει διαφορα τεστ, απλα ξυπναει κ θελει παρεα. εκτος του οτι μου ειπε η παιδιατρος οτι τρωει αρκετα για 2 χρ παιδι (κ συγκριτικα με υψος κ βαρος που ειναι για 2,5 ετων) κ να μην την επιβαρυνω το βραδυ! το παθαιμε κ περυσι αυτο που ειχε ξανα αρρωστησει (την κακομαθαινω, κοιμαμαι μαζι της κτλ)

εγω σημερα εκανα:

εστρωσα κρεβατια-αερισα

εβαλα πιατα στο πλυντηριο

μαγειρεψα της μικρης

εκανα τζαμια

εβαλα ενα πλυντηριο με βετεχ-πατακια μπανιου

συμμεζεψα

δεν προλαβαινω να σχολιασω αλλο, παω να την βαλω για υπνο κ να παω δουλεια!

φιλακια

καλημέρα σε όλες τις κοπέλες. τι κάνετε; εγώ δουλειάαααα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ η καλύτερη μέρα της εβδομάδας; χαχα.

έφτιαξα κέικ με ζάχαρη μαύρη κ έγινε μούρλια, κρέμα αραβοσίτου για τα παιδιά κ ψωμάκι.

καλαμαράκι δοκίμασες να φτιάξεις ψωμάκι στον αρτοπαρασκευαστή με ζεστό νεράκι;

Πήγα με το περπάτημά μας ,χαζολογησαμε κιολας ,μαζεψα και κλαδια κουμαριας να βαλω στο βάζο μου και επιστρεψαμε.Εφαγα δυο μανταρινια ,ηπια μια λεμοναδα και πάω να συνεχισω δουλίτσες.Δεν ξερω τι να βαλω το μεσημερι.Ειχα φακες στο προγραμμα αλλα οι αντρες πολύ τις γκρινιάζουν.Ισως βαλω και καλαμαρι κρασατο για συνοδευτικο,θα δουμε.

Βασια αυτην τη συνταγη νομιζω θα την κανω.Ειχα καποιους ενδοιασμους στο αν φαινονται τα κομματακια,τωρα ησυχασα.Σε ρωτησα για τα αγγλικα γιατι συζητουσαμε με καποιες μαμάδες σε ποια ταξη τα ξεκινάμε.Εγω εχω σκοπό να τον βαλω στην τριτη αλλα ο αντιλογος ηταν πως προχωρανε αρκετα στο δημοτικο,οπότε και ουσιαστικα προπορευεται το σχολειο.Αυτο για εμενα ειανι καλπό γιατι φαινεται πως τελικα γινεται δουλεια,ισως ομως χρειαζεται ετσι περισσότερη δουλεια στο σπίτι.Οι μαμάδες με πιο μεγαλα παιδακια σιγουρα ξερουν καλύτερα.

4U,προχωρας σουπερ,ως συνηθως!!!Αντε να το τελειωσεις,να πας γι'αλλα!

Βασω πολλα εκανες εχθες!Προσαρμόζεσαι σιγα σιγα ,ε?Καλή ξεκούραση το σκ.

Καλαμαρακι,κανει αναθυμιασεις οπως εαν εψηηνες κουλουρακια για παραδειγμα.Μπορεις ομως να βαλεις ζεστο νερο ,να βαλεις το φουρνο να καψει στους 200 να βαλεις μεσα το μπωλάκι και να τον σβησεις.Μπορεις να το αφησεις οσο εισαι στη δουλεια και μετα να τον καθαρισεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...