Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βρε κορίτσια λύστε μου μια απορία......πως στο καλό μαθαίνετε στα παιδιά αγγλικά?????? θα παλαβώσω λέμε!!!

Δηλ. είχαν σήμερα να μάθουν απο το Α-Η και τις λέξεις egg, fish, ball, apple.....λοιπόν μάθαμε στα γράμματα ως το Η μετά μάθαμε τις λέξεις να τις λέμε και τι σημαίνουν και μετά την έβαλα και τις έγραψε 20 φορές την κάθε μια..... ε μετά δεν θυμόταν πως γράφονται!!!!! Πως θα της τα βάλω στο κεφάλι??????

αν της ζωγραφισεις ενα αυγο ενα ψαρι μια μπαλα κ ενα μηλο κ της γραψεις μεσα την αγγλικη λεξη κ της τα δωσεις να παιξει κ να μελετησει σαν καρτες κ μετα να γραψει κ εκεινη την αγγλικη λεξη απο πισω???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνακι μπραβο για τον Φιογκακι!!! Ελπιζω να μην ξαναπονεσει!!! :) :)

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Ειρηνη μου χαρηκα τοσο πολυ με τα αποτελεσματα της εξετασης..μπραβο,αντε εφυγε και αυτο το βαρος..ναι εχεις δικιο προσπαθω να μην κανω πολλα πραγματα μαζι αλλα χθες επρεπενα γινουν..το πατωμα ηταν χαλια,σκουπιδια,βρωμικο..μου γυρισε το ματι οταν το ειδα..σημερα εκανα λιγα πραγματα και μαγειρεψα για αυριο..

Μπιλλακι και Γιωτα μου οχι δεν μαγειρευει εγω το κανω οπως και ολες τις δουλειες..και σε συνδυασμο οτι δεν μπορω να ξεκουραστω οποτε και οπως θελω και η ολη αναστατωση με εχει κουρασει παρα πολυ..

Δημητρα μπραβο για τον παιδικο..η δημοτικοι σταθμοι εδω δεν τα περνουν αν δεν εχουν βγαλει την πανα,μονο οι καθαρα βρεφονηπιακοι..

Νυσταζω αλλα η μεγαλη μου κοιμηθηκε αρκετα το μεσημερι και τωρα δεν κοιμαται..θελω να ξαπλωσω,να κοιμηθω..το μονο που με παρηγορει ειναι οτι αυριο ειναι Παρασκευη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Δήμητρα ευχαριστώ για τη συνταγές σου ,αλλά μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη...Είμαι λίγο παιδί της δοσολογίας γι'αυτό προτιμώ την ζαχαροπλαστική:D

Ειρηνάκι πολύ χαίρομαι με τα αποτελέσματα,ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα...;)

Τίνα σου βρήκα και κάποια άλλα,θα τα φέρω μαζί με τα υπόλοιπα:-D

Βάσια κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια.Αν είναι και αρχή για την κόρη σου θέλει και μια προσαρμογή.Δοκίμασε κάποιες παραλλαγές για να δεις ποιος τρόπος διαβάσματος θα της ταιριάξει περισσότερο.Με τα παιδιά που κάνω μάθημα στην αρχή λειτουργούμε διερευνητικά διότι το καθένα έχει τους ρυθμούς του και λειτουργεί με τον τρόπο του,σιγά σιγά βρίσκουμε τρόπους εύκολους για να διαβάζουν κι έτσι δεν πελαγώνουν και οι γονείς

Γιώτα εντάξει η κόρη σου?Κοιμήθηκε χτες?

Αρετή δεν έχω χειρότερο να νυστάζω και η κόρη μου να είναι ντούρασελ:rolleyes:Ελπίζω να κοιμηθεί γρήγορα για να ξεκουραστείς κι εσύ

Πάω να διορθώσω και μετά να ξεραθώ...Καληνύχτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αρετη ,νομιζω πως πρωτη φορα από οταν ξεκίνησες να γραφεις φαινεσαι ετσι κουρασμενη και αναστατωμενη.Ελπίζω να περασε καλά η πεθερά σου ,να την ευχαριστηθηκε και ο αντρας σου και να μπειτε πάλι στους ρυθμους σας.Υπομονη ,ποσο θα καθηει ακομη?

Ειρηνη ,πολύ χαιρομαι για τα αποτελέσματα του μικρου,ευχομαι να μην ξαναπονεσει το παιδι...

Δημητρα ,μαλλον σου χαμογελάει η τυχη!Να τον αλλαξεις ,ειναι νωρίς ακόμη.Και εδω πάντως δεν παιρνουνπαιδακια με πάνα στον παιδικο.Ελπίζω στον ιδιωτικο να τον βοηθησουν να την κόψει.

Βασια ,αγγλικα εξω σε φροντιστηριο ποτε θα την βαλεις ή δεν θελεις?Παντως με τις ξενες γλωσσες ειναι ιδιαιτερο κομματι,νομιζω ειναι να το εχει το παιδι.Το δικο πάντως δεν φαινεται να το εχει ,δεν θυμαται πολλά απόσα λένε στο σχολειο.

Ολες φαινεται στρωνετε σιγα σιγα ,εγω περιμενω να χαλάσει ο καιρος.

Πλυντηρια βαζω αρκετα μες την εβδομαδα.

Καθε Παρασκευη Σαββατο βαζω 5 ,2 με πετσετες -σεντονια εσωρουχα και αλλα δυο τουλαχιστον με τα ρουχα μας,ενα του μικρου και δυο δικα μας,ενα της δουλειας του αντρα μου και ενα δικο μου με με οσα βαζει στο σπίτι ο αντρας μου και στις βολτες.Εννοειται μες την εβδομαδα προκυπτουν και αλλα ξωφαλτσα,πετσετες κουζινας ,τραπεζομάντηλα,ριχταρια ,κουβερλι,ευαισθητα,με ιδιαιτερα χρωματα που δεν ταιριαζουν με τα υπόλοιπα...οπότε εχουμε σιγουρα 7.

Το μεσημερι πήρα το αγορακι μου και κοιμηθηκαμε αγκαλίτσα,αφου ο μπαμπας μας θα αργουσε,σηκωθηκαμε,ηρθε ο αντρας μου,ηπιαμε καφε με τη μαμά μου,διαβασε ο μικρος ,καναμε καποιες χειροτεχνίες και εφτιαξα τυροπιττακια με ζυμη κουρου και ,μυζηθρα ,που μου εφερε η πεθερά μου.Φαγαμε,κοιμηθηκε ο μικρος,μαζεψα την κουζινα,εκανα καλά τους παγκους και τα πλακάκια,εβαλα ξυδι στο βραστηρα,ετοιμασα τα ρουχα του μικρου για αυριο και καθησα να σας διαβάσω.

Μπιλάκι ,τελειο το τραγουδι ,εγω εχω κολλησει με αυτο τελευταια

Καληνυχτα !

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας κοριτσια! Ειμαι ηδη στο κρεβατι. Γραφω απο το κιν κ ετσι δεν ειμαι για πολλα! Εκτος απο διαφορες καθημερινες δουλιτσες ετριψα ενα κεφαλακι μυτζηθρα, περασα ολο το μπανιο ξυδι για τα αλατατα κ καθαρισα τον φουρνο. Καναμε τα βραδυνα μας κ την εβαλα για υπνο. Τσιμπησαμε κ εμεις τοστακια κ επεσα. Πηραμε χαλι για το δωματιο της κορης! Υπεροχο θα σας βαλω αυριο φωτο. Ιρενε μου παλι ξυνησε στις 2.30 κλασσικα, πηγα την αλλαξα κ μετα γκρινιαζε σηκωθηκε ο πατερας της κ την μαλωσε, εκλαψε λιγο αλλα κοιμηθηκε. Για να δουμε σημερα. Αχ κοριτσια καταρεω! Τα λ αυριο!

γεια σας κοριτσια! Ειμαι ηδη στο κρεβατι. Γραφω απο το κιν κ ετσι δεν ειμαι για πολλα! Εκτος απο διαφορες καθημερινες δουλιτσες ετριψα ενα κεφαλακι μυτζηθρα, περασα ολο το μπανιο ξυδι για τα αλατατα κ καθαρισα τον φουρνο. Καναμε τα βραδυνα μας κ την εβαλα για υπνο. Τσιμπησαμε κ εμεις τοστακια κ επεσα. Πηραμε χαλι για το δωματιο της κορης! Υπεροχο θα σας βαλω αυριο φωτο. Ιρενε μου παλι ξυνησε στις 2.30 κλασσικα, πηγα την αλλαξα κ μετα γκρινιαζε σηκωθηκε ο πατερας της κ την μαλωσε, εκλαψε λιγο αλλα κοιμηθηκε. Για να δουμε σημερα. Αχ κοριτσια καταρεω! Τα λ αυριο!

Βρε Γιωτα μου ,νομιζω σε εχουμε ξαναρωτησει,μηπως πεινάει το παιδι?Καλη ξεκουραση,και εγω καληνυχτησα αλλα ακομη χαζευω.

Με γεια το χαλί!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Α ωραια, εγω θα συναντηθω με το Ρηνακι γιατι (και την ευχαριστω ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ πολυ) θελει να μου δωσει μερικα πραγματακια για την μπεμπα οποτε θελω πολυ να σας δω κοριτσια. Μου λειπει να εχω φιλες λεμε :)

Λοιπον μου χαρισανε ενα καροτσι. Τυχαινει να ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα στα αγορια αλλα μονό. Ειναι ενα ακριβο και καλο καροτσι ομως ειναι σε ασχημη κατασταση.

Συγκεκριμενα: Ο ενας τροχος εχει σπασει η ζαντα. Παει ακομα βεβαια αλλα δεν ξερω για ποσο. Το κλιπ της ζωνης εχει σπασει και πρεπει να αλλαχτει φυσικα γιατι ειναι θεμα ασφαλειας καθοτι δεν κλεινει και τελος τα χερουλια εχουν λιωσει και κολλανε :(

Εννοειται οτι το δεχθηκα με μεγααααλη ευγνωμοσυνη αλλα τωρα δυσκολευομαι να βρω ανταλλακτικα.

Εγραψα στην Maclaren Και περιμενω να μου απαντησουν. Ειναι αυτο εδω:

$T2eC16N,!)QE9s3HD)lkBRmQ7tGcsg~~60_35.JPG

Χωρις την ποδια. Ξερει καμια που να βρω τα ανταλλακτικα? Ιδανικα, αν εχω τα χρηματα θελω να αντικαταστησω ολο το χαλιναρι/ζωνη γιατι εχουν βγαλει καλυτερη με καλυτερο κλιπ γιατι αυτο ειναι πολυ δυσκολο και ζορικο να κλεισει και να ανοιξει, το ξερω το εζησα και με τα αγορια.

Εχουμε αντιπροσωπεια εδω Ελλαδα? ή θα με γδαρουν και καλυτερα να τα παρω απ'εξω?

θα σε γδαρουν :mad: να το παρειε απ'εξω:wink:

Διαφημίσεις

:PΓεια σας κοριτσαρες!!!!!

αγαπημενες μου φιλεναδες ειστε καλα??

Σας διαβαζω με περισση προσοχη κ ενδιαφερων !!!!!!!!!

;)να κανετε κ καμια παραγραφο γιατι χανομαι στις γραμμες :tongue:¨

:-(η χθεσινη μερα δεν ηταν τελικα καλη....τα αποτελεσματα της μικρης το απογευμα δεν ηταν καλα....ενας δεικτης ανεβασμενος....φλεγμονης ή κατι τετοιο.....Πηγα μονη στην γιατρο κ εδωσε εξτρα εξετασεις ουρων κ αιματος υπατικες...Ουρα δωσαμε τα πρωινα σημερα!

Κοπηκαν τα γονατα μου χθες απο τον φοβο...........

:DΗ σημερινη μερα ομως με αποζημιωσε αρκετα!!!!!!!!

Μεσημερι εμαθα τηλεφωνικως οτι ειναι τελικα καλες οι εξετασεις...

Οποτε ειπε κατι ιωγενες...

προσεχτικη διατροφη κ καθολου φαρμακα ακομη κ αν ανεβασει παλι πυρετο!!!!!

:PΕπισης , με πηραν απο ΕΕΤΑΑ-ΕΣΠΑ!!

Αδειασε θεση σε ιδιωτικο παιδικο που ειχα δηλωσει!!!!!!!

Τους ειπα οτι θα απαντησω αυριο αλλά πεταω απο χαρα!!!!!

Το παιδι δεν τοχουν αλλαξει ποτε κ ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωμενη γιατι ειναι Παιδικος κ οχι Βρεφικος!

Τον παιρνω χαλια καθε μερα..Ουτε να μπει στο αμαξι δεν ειναι πολλες φορες...

Απλα δεν τοχα καει θεμα για να μην το βγαλουν στο παιδι κ γιατι μηπως αν δυσκολευτει αυτος το κοψει...

Τα μπάμπαλά του εχουν παρει φωτια ομως..ειμαστε με κρεμες στο σπιτι!!!

Θα γλιτωσω κ πολλα λεφτα..Πληρωναμε κ ηθελα κ 20ε βενζινη καθε βδομαδα γιατι ηταν μακριουτσικα ....:D:D:D

Λιγο την προσαρμογη σκεφτομαι αλλά δεν ειναι μεση χρονιας ..Ενα μηνα πηγαινει μονο!!!

μηπος να προσπαθησεις ξανα να του βγαλεις το παμπερ :?: ισος να ειναι ποιο ετοιμος :!:

Δυο μέρες χωρίς ίντερνετ και σας διαβάζω 2 ώρες! Χάρηκα με τα αποτελέσματα του φιογκακίου, στεναχωρήθηκα με τα μικρά ή μεγάλα ζόρια σας και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται!

Εγώ δεν έχω κάνει σπουδαία πράγματα αυτές τις μέρες αλλά αύριο έχει γενική, να τακτοποιηθούμε.

Εγώ τα πλυντήρια τα βάζω ως εξής: Λευκά, σκούρα, χρωματιστά, μικρής. Στην ουσία βγαίνουν 4 την εβδομάδα μέσο όρο. Δεν έχω πρόγραμμα, πλένω όταν συμπληρώνεται πλυντήριο. Κάθε 15 βγαίνει ένα επιπλέον πλυντήριο τα πιο σκούρα της μικρής, ένα με τα ριχτάρια και ένα με τα πατάκια του σπιτιού. Δεν υπολογίζω βέβαια τα έκτακτα (μπουφάν, παπούτσια, κουρτίνες). Σχεδόν 25 πλύσεις τον μήνα. Δεν χωρίζω σεντόνια και πετσέτες γιατί αυτά συνήθως είναι χρωματιστά και εμείς δεν φοράμε χρωματιστά ρούχα επομένως αυτά συνιστούν τα χρωματιστά μας :-P

Σας έχω πει πως ο μεγάλος μου καημός είναι ο φούρνος μου; Λόγω άγνοιας το πρώτο διάστημα χρήσης δεν καθάριζα μετά από κάθε ψήσιμο με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν τα λίπη. Πλέον, μετά από 5,5 χρόνια φαντάζεστε τι συμβαίνει... Είναι ένα με τον φούρνο. Σκεφτείτε πως πλέον τρίβω και καθαρίζω μετά από κάθε ψήσιμο αλλά φυσικά βγαίνουν μόνο οι νέοι λεκέδες... Έχω δοκιμάσει ένα σωρό καθαριστικά. Η προ τελευταία μου επιλογή είναι ένα νέο καθαριστικό και έπειτα το νερό με την αμμωνία. Θα ήμουν ευγνώμον αν μου πει κάποια την δοσολογία.

κοριτσι για αμμωνια δεν ξερω να σου πω ...

αλλα θα σου πω για σοδα και ξυδι
:tongue:
βαλε σε ενα μπολ σεστο νερο μια κουταλια σουπας σοδα και ξυδι καο λιγο υγρο πιατων τριψε με το σφουγγαρακι..και ενα αλλο που κανω...μετα απο καθε ψησιμο ψαριου αφου αδειασω το ταψι ριχνω νερω σοδα και λεμονοκουπες και το ξαναβαζω μεσα μεχρι να φαμε και απο τους υδρατμους μαλακονει ο φουρνος μοσχοβολαει το λεμονι και μετα καθαρηζω φουρνο και ταψι ευκολα χωρις φαρμακα
:wink:

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Επιτελους Παρασκευη!!!Χρυσα μου δεν ειναι μονο η κουραση αλλα η αναστατωση απο την παρουσια ενος αλλου ανθρωπου στο σπιτι..και στην μικρη βγαινει παρα πολυ..εχει γκρινιτσα,αργει να κοιμηθει,ξυπναει πολλες φορες..σημερα το απογευμα θα φυγει η πεθερα μου αλλα θα ξαναρθει..

Γιωτακι μεγεια το χαλακι..

Θελω πολυ να στρωσω αλλα λεω να χαλασει λιγο ακομα ο καιρος..συνηθως τελος του μηνα στρωνω..πλυντηρια και εγω αρκετα βαζω την εβδομαδα,2παιδικα,ενα με πετσετες-εσωρουχα,ενα με σεντονια 1με σκουροχρωμα και 1 με χρωματιστα..και φυσικα οπως και η Χρυσα εξτρα τα ριχταρια,κουβερτακια,πατακια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρααα!Παρασκευη σημερα!Περιμενω με λαχταρα καθε φορα την Παρασκευη αλλα οι τελευταιες εβδομάδες περνουν ανησυχητικα γρηγορα!

Αρετή ,γιάυτο εγραψα πως πρωτη φορα γαινεσαι ετσι ,προφανως και φταιει και η αναστατωση.

Για το φουρνο ,εγω βαζω ενα φακελάκι αμμωνια μεσα σε ενα μπωλάκι νερο ,χωρις ιδιαιτερη δοσολογια.Το νερο το βαζω χλιαρο και αναβω το φουρνο στους 150.

Σημερα σηκωθηκαμε νωρις ,εβγαλα τα σεντονια και τα εβαλα στο πλυντηριο,εβγαλα εξω να αεριστουν τα κουβερλί,ετοιμασα πρωινο,ετοιμαστηκαμε,πήγα τον μικρο στη σταση ,επέστρεψα και εφτιαξα καφεδακι.Θα κανω λίγες δουλίτσες και θα πάω για περπάτημα με δυο φίλες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εχθές κοίταγα τον κατάλογο ΙΚΕΑ και δεν είδα κάτι τέτοιο....Στραβομάρα έχω; Αν πας ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ πες μου κι εμένα τι βρήκες!

Δεν υπάρχουν όλα τα προιόντα στον κατάλογο γι' αυτό δεν τα βρίσκεις.

Στην ΙΚΕΑ δες τα KUPOL http://www.ikea.gr/DefaultLM.aspx?page=searchresults&txt=kupol

Στο Praktiker δες τα Terry Drawer http://www.praktiker.gr/Search-Products.aspx?qs=1&keywords=terry%20drawer

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...