Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Υορι μου, μου το εδωσαν κλειστο και το εχωσα στο πορτ μπαγκαζ, ουτε το κοιταξα. Οταν εφτασα σπιτι και το επομενο πρωι που πηγα να βγαλω τα υφασματα (γιατι ηταν μεσα στην βρωμα το ειχαν ατυλιχτο στην αποθηκη), ειδα οτι ειχε προβληματα πολλα :(

Ειναι πολυ καλοι φιλοι ομως, την κοπελα την ξερω απο τοτε που ειμασταν μωρα.

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασια μου μπραβο!!! Αντε αντε με το καλο!!

Κοριτσια ποτε στολιζετε για Χριστουγεννα?

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

μαμα κων/νου

το φιλτρο απορροφητηρα εννοεις το μεταλικο που ειναι 2 κ εχουν πλεγμα???

εκεινα ,βαλτα αν εχεις πλυντηριο πιατων, μεσα διαγωνιως!!!!!!

προσπαθησε να τα χωρεσεις εκει!

Μονο εκει καθαριζει αψογα κ φευγουν κ τα λιπη!!!

τοκανα την προηγουμενη βδομαδα!!

ειρηνη

μακαρι ναναι καθαρες οι εξετασεις του μικρου κ να τελειωνει κι αυτο!!

μην αγχωνεσαι παντως...αν ηταν κατι δεν θα σας εβγαζαν νομιζω ετσι απλα!!

Αχ Δημητρα μου!!!!!Αχ!Αχ!Αχ!!!Δεν εχω πλυντηριο πιατων....γι'αυτο και το εβαλα σε καυτο νερο...

:

:PΕπισης , με πηραν απο ΕΕΤΑΑ-ΕΣΠΑ!!

Αδειασε θεση σε ιδιωτικο παιδικο που ειχα δηλωσει!!!!!!!

Τους ειπα οτι θα απαντησω αυριο αλλά πεταω απο χαρα!!!!!

Το παιδι δεν τοχουν αλλαξει ποτε κ ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωμενη γιατι ειναι Παιδικος κ οχι Βρεφικος!

Τον παιρνω χαλια καθε μερα..Ουτε να μπει στο αμαξι δεν ειναι πολλες φορες...

Απλα δεν τοχα καει θεμα για να μην το βγαλουν στο παιδι κ γιατι μηπως αν δυσκολευτει αυτος το κοψει...

Τα μπάμπαλά του εχουν παρει φωτια ομως..ειμαστε με κρεμες στο σπιτι!!!

Θα γλιτωσω κ πολλα λεφτα..Πληρωναμε κ ηθελα κ 20ε βενζινη καθε βδομαδα γιατι ηταν μακριουτσικα ....:D:D:D

Λιγο την προσαρμογη σκεφτομαι αλλά δεν ειναι μεση χρονιας ..Ενα μηνα πηγαινει μονο!!!

Να τον αλλάξεις σχολείο άμεσα.....μα καλά αφήνουν το παιδί να συγκαίγεται και δεν τους νοιάζει???? αν είναι δυνατον!!!

Υορι μου, μου το εδωσαν κλειστο και το εχωσα στο πορτ μπαγκαζ, ουτε το κοιταξα. Οταν εφτασα σπιτι και το επομενο πρωι που πηγα να βγαλω τα υφασματα (γιατι ηταν μεσα στην βρωμα το ειχαν ατυλιχτο στην αποθηκη), ειδα οτι ειχε προβληματα πολλα :(

Ειναι πολυ καλοι φιλοι ομως, την κοπελα την ξερω απο τοτε που ειμασταν μωρα.

Τινα μου κρατησε το,αλλα εχε το νου σου μηπως βρεις κατι καλυτερο,γιατι δεν βαζεις μια αγγελια εδω στο φορουμ οτι ψαχνεις για καροτσι?δεν ξερεις,μπορει να τυχει κατι,αν οχι κρατας αυτο που σου εδωσαν.

Διαφημίσεις

μαμαβασια!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!

ξερεις πότε θαχεις κοψει το καπνισμα??εκ πειρας στο λεω!!!

Οταν θα σταματησεις να μετρας τις μερες!!!!!!!!!!!!

Δίκιο έχεις το έχω σκεφτεί και εγω αυτό....τώρα έχω βάλει ημερομηνία που το έκοψα, οπότε με βλέπω σιγά σιγά να αρχίζω να χάνω τον λογαριασμό! Αν και να σας πω την αλήθεια σήμερα παρότι 4η μέρα, μου ήρθε να καπνίσω ένα ολόκληρο πακέτο με τα παλιοδιαβάσματα!!!!!

Να τον αλλάξεις σχολείο άμεσα.....μα καλά αφήνουν το παιδί να συγκαίγεται και δεν τους νοιάζει???? αν είναι δυνατον!!!

Ουπς!τωρα το ειδα αυτο!Νομιζω οτι στους δημοσιους γι'αυτο περνουν παιδακια χωρις πανα,αλλα ρε κοριτσια για να καταλαβω,του φευγουν του παιδιου κι αυτη τι κανει?Το κοιταει και αδιαφορει???Ελεος...Και το μικρο σου δεν τον ενοχλει?Δεν της λεει κατι?

Δίκιο έχεις το έχω σκεφτεί και εγω αυτό....τώρα έχω βάλει ημερομηνία που το έκοψα, οπότε με βλέπω σιγά σιγά να αρχίζω να χάνω τον λογαριασμό! Αν και να σας πω την αλήθεια σήμερα παρότι 4η μέρα, μου ήρθε να καπνίσω ένα ολόκληρο πακέτο με τα παλιοδιαβάσματα!!!!!

Κοριτσια εγω με τον μικρο μου,δεν με βλεπω να το κοβω...μαλλον θα αναψω κι αργυλε...............

Βρε κορίτσια λύστε μου μια απορία......πως στο καλό μαθαίνετε στα παιδιά αγγλικά?????? θα παλαβώσω λέμε!!!

Δηλ. είχαν σήμερα να μάθουν απο το Α-Η και τις λέξεις egg, fish, ball, apple.....λοιπόν μάθαμε στα γράμματα ως το Η μετά μάθαμε τις λέξεις να τις λέμε και τι σημαίνουν και μετά την έβαλα και τις έγραψε 20 φορές την κάθε μια..... ε μετά δεν θυμόταν πως γράφονται!!!!! Πως θα της τα βάλω στο κεφάλι??????

Κοριτσια εγω με τον μικρο μου,δεν με βλεπω να το κοβω...μαλλον θα αναψω κι αργυλε...............

και εγώ έτσι έλεγα......αλλά τώρα που μεγάλωσαν δεν είχα πια δικαιολογία....πάντως και εμένα παλιά η βεράντα ήταν το ησυχαστήριο μου!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια λύστε μου μια απορία......πως στο καλό μαθαίνετε στα παιδιά αγγλικά?????? θα παλαβώσω λέμε!!!

Δηλ. είχαν σήμερα να μάθουν απο το Α-Η και τις λέξεις egg, fish, ball, apple.....λοιπόν μάθαμε στα γράμματα ως το Η μετά μάθαμε τις λέξεις να τις λέμε και τι σημαίνουν και μετά την έβαλα και τις έγραψε 20 φορές την κάθε μια..... ε μετά δεν θυμόταν πως γράφονται!!!!! Πως θα της τα βάλω στο κεφάλι??????

Βασια μου καποτε διαβαζα κατι παιδακια,μικρα,καναμε λοιπον τα αγγλικα τους,αυτο που τους εκανα ηταν διαφορα παιχνιδια,δηλαδη επερνα κολλες Α4 και στο γραφιζαμε απο ενα γραμμα,μετα τις περναμε και τις σκορπουσαμε στο πατωμα,επερνα εγω ενα καπακι απο κατσαρολα και το χτυπαγα με ενα κουταλι,οση ωρα χτυπαγα αυτο ετρεχε μολις σταματα τους ελεγα ενα γραμμα και ετρχε να βρει το χαρτι,μηπως κατι τετοιο σας βοηθησει σε καποια ωρα που ειστε πιο χαλαρα και παιζεται?

Καλέ καμιά σας δεν θα είναι το τριήμερο Αθήνα για να κανονίσουμε συνάντηση???

irene μου εμας το προγραμμα μας εινια πολυ ρευστο ακομα για το 3ημερο, απο την μια μας εχουν καλεσει στην ερετρια για 3ημερο κ απο την αλλη θελω να δω γονεις κ αδελφη (αν δεν ειναι τα παιδια της αρρωστα) αν κανονισετε κ μπορω να ξεκλεψω κανα διωρακι θα ειναι σουπερ!

καλημέρα τι κάνετε;

καλέ από που είναι αυτές οι ωραίες φώτο; αράχωβα;πολύ ωραίες.

ναι ναι!!!!:D:D:D

Μου έχει καρφωθεί επίσης να πάρω καινούργιες κουρτίνες στο σαλόνι, αυτές που έχω είναι ακριβές αλλά μου φαίνονται βαριές πλέον σε συνδιασμό με τον καναπέ και τα χαλιά(όταν τις πήρα είχα άλλο καναπέ και δεν είχα χαλιά)

Τι τιμή ανά μέτρο σας φαίνεται λογική για να κοιτάξω?

να παρεις! αλλα δεν εχω ιδεα απο τιμες!

Κορούλες καλημέρα.

Το τι δουλειές έχω κάνει από το πρωί.. αν και είναι μόλις 10.11.... :rolleyes: !

Έστρωσα κρεβάτια αφού άλλαξα όλα τα σεντόνια

Εβαλα "καλή" σκούπα σε όλο το σπίτι

Εκανα τα τζάμια, παντού

Ενα πέρασμα με καυτο νερό στο μπάνιο

Επλυνα το συρτάρι του πλυντηρίου, που παρά το ότι το είχα κάνει πρόσφατα ήταν.....:oops:

Αλλαξα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα παπούτσια

Σφουγγάρισα πολυ καλά όλο το σπίτι

Απλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

Εβαλα να πλένονται τα φθινοπωρινά μας ριχτάρια

Επλυνα κάποια πιατικά και ένα χθεσινό ταψί

Μάζεψα την κουζίνα

Και μόλις έπλυνα και το ένα μας χαλί. Το πέρασα σκούπα, τώρα με αφρό και αφού στεγνώσει {σε κανα 2 ώρες} θα το "ξυδιάσω". Με το που στεγνώσει, το στρώνω. Σάββατο άλλο ενα και Κυριακή και το 3ο και τέλος... :rolleyes:

Το φαγάκι μου μόλις ολοκληρώθηκε, μπάμιες λαδερές στο φούρνο.

Το απόγευμα δουλεύω οπότε τώρα, το αγόρι μου φτιάχνει καφεδάκια θα ξεκουραστώ λιγάκι.

Ανέβασα και κάποια ρουχαλάκια για πούλημα, δείτε μήπως σας ενδιαφέρει κάτι και αργότερα θα προσθέσω και κάποια ακόμα κομματια:

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=17223&page=2

Επίσης, χαρίζω αυτά τα καλοκαιρινά πέδιλα.

Είναι σε χρώμα nude, ουδετερο και φοριούνται με όλα. Νούμερο

Μου τα έχουν κάνει δώρο αλλά ποτέ δεν τα "βολεύτηκα":

[/url]

Μηπως αρέσουν σε κάποια από μας να τα δωρίσω?

Εδώ γύρω θα είμαι αγαπημένες μου φατσούλες!

πωπω η παλια καλη ειρηνη!!!! εχω παρομοια πεδιλα

αχχχχ..είμαι καθηγήτρια πληροφορικής..ήμουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση - γυμνάσιο/ λύκειο - αλλά φέτος έκανα μετάταξη στην πρωτοβάθμια...βγήκε πρόσκληση κ είπα να την εκμεταλλευτώ για να ερθω Θεσ/νίκη γιατί ήμουν σε λύκειο στην Αριδαία. Οντως ήρθα σε ενα δημοτικό 5 λεπτά απ το σπίτι μου...αλλά ελα που δεν μου αρέσει το δημοτικό...τα παιδιά, το κλίμα, η ύλη μου...ολα....και τώρα το σκέφτομαι να γυρίσω εκει που ήμουν, αλλά θα μαι πάλι μακρυά...μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα:(

Γιώτα πλέον δεν μ ενοχλεί τόσο που φεύγω τα πρωινά-άλλωστε είναι για λίγες ώρες- πιο πολύ μ ενοχλεί η ιδια η δουλειά...α τέλειες οι φωτο από Αράχωβα, πάντα τέτοια!

και συ Χριστίνα πάντα τέτοια -για το ταξιδάκια λεω;)

καλημέρα!!

τοτε αυτο αλλαζει ευκολα, μην το σκεφτεσαι, αν εισαι οκ με την εξτρα βενζινη κ με την 1 ωρα παραπανω βουρ για αριδαια!

τα νεα απ την μαμα μπηκαμε τελικα προχθες ευτυχως ο γιατρος της εδρασε αμμεσα κ παρ' οτι δυσκολο μας βρηκε κρεβατι! εχουν μετριασει τον πονο της με πεθιδινες κ αλλα πολλα..... αλλα ακομα δεν ειναι σε κατασταση να βγει θα δουμε....

σημερα ειμαι σπιτι με τον μικρο ανεβασε πυρετο το βραδυ. κριμα γιατι στον παιδικο σημερα ειχαμε μαζι κ οι γονεις,αναπαρασταση πατηματος σταφυλιων παραγωγης μουστου κρασιου κτλ κ το χασαμε.

ομως ειμαι καλα, γιατι μου εφυγαν δυο απο τα ουφ που ειχα, με πολυ τρεξιμο καταφερα να τον παρουν στο ολοημερο αρα θα εχω αναγκη λιγοτερες μερες την πεθερα...κ ΑΝ καταφερω να βρω κ γυναικα για λιγες ωρες δεν θα την εχω καθολου αναγκη!!!!!!

κ επισης μειωσα τα τροφεια μας κατα το ημισυ απο 120 στα 60ε τον μηνα! χαρηκα πολυυυυυ γιατι θα ηταν δυσκολο το αρχικο ποσο καθε μηνα ενω τα 60 παλευονται!

ακομα αποφασισα να ασχολουμαι περοσοτερο με καταστασεις που μπορουν να αλλαξουν(διασταση) κ αυτες που ειναι αμετακλητες(νοσος μαμας) να τις υπομενω στωικα κ υποστηρικτικα. ετσι για να αντεξω!

μπραβο κοριτσακι μου πολυ πολυ χαιρομαι για ολες τις εκβασεις! μηπως να περιμενες μηπως αλλαξουν καποιες καταστασεις που λες κ μετα να ψαξεις να βρεις γυναικα????? λεω εγω τωρα!

περαστηκα για τον μικρουλη σου!

πολυ χαρηκα που η μαμα σου δεν ποναει τωρα!!!

Καλημερα κοριτσακια μου.

Ειστε το αγχολυτικο μου. Να ξερετε με γλυτωνεται απο πολλη ψυχικη οδυνη...ναι δεν υπερβαλω... Ιδιως το Μπιλακι μας με τα ποστ της...

Εμεις επιτελους κλεισαμε 24 ωρες χωρις πυρετο...Ο παιδιατρος απο χτες το μεσημερι δεησε να με παρει τηλ πριν 15 λεπτα και αφου αφησα 2 μηνυματα το πρωι (ειχα παρει και χτες φυσικα)..............:(

Ειμαστε οικογενειακως σε καραντινα και αυτο με τρελαινει γτ δεν μπορω να βοηθησω με το αλλο θεμα : σημερα ξεκινησε τις θεραπειες και πρεπει να ειναι απολυτα υγιης.......:( Φοβαμαι πολυ βρε κοριτσια...Μπιλακι ο φοβος φευγει????? Ειρηνη μου πως ειναι το παιδι????

Δεν σας λεω πως ειναι το σπιτι...Μεχρι το πρωι δεν με ενοιαζε αλλα τωρα πρεπει να ασχοληθω........

χαιρομαι που δινω εστω κ σε μια απο εμας κουραγιο κ δυναμη θα χαιρομουν ομως περισοτερο αν δεν χρειαζομασταν κατι απο αυτα...

ειναι η αρχη θα ειναι δυσκολα για ολους σας.

ο φοβος ευα μου....δεν φευγει απλα συνηθιζεται καπως. σιγα σιγα βλεπετε τις αντιδρασεις του οργανισμου της κ ξερετε. στην περιπτωση μας η μαμα εκανε πολυ ισχυρες χμθ κ μας ειχαν πει πως η καθε σταγονα που επεφτε μεσα της μπορει να την εστελνε κατ ευθειαν:-( μια φορα 3-4 σταγονες πριν τελειωσει ο ορος σχεδον εφυγε κ ξαναγυρισε...μετα ξεραμε την βλεπαμε κ απλως ξεραμε. κ οι γιατροι μαθαινουν τον οργανισμο της ποσο αντεχει κ πραττουν αναλογα.

ο καθε ασθενης ειναι αλλιως προσπαθησε να αφουγκραστεις τις δικες της αναγκες. εγω ας πουμε στην αρχη προσπαθουσα να τις περιορισω τις απαγορευτικες τροφες μου ζητουσε σοκολατες φρουτα κ αλλα που απαγορευοντουσαν ρητως! αλλα νευριαζε μου ελεγε πως της θυμιζω συνεχως οτι ειναι αρρωστη ενω ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ετσι χαλαρωσα κ ειπα ας νοσησει οπως εκεινη επιθυμει. πολλες φορες γινεται αποτομη κ πολυ σκληρη μαζι μας αλλα ποναει κ απλα κανουμε πως δεν ακουμε κ ας ποναμε κ εμεις πολυ...

ειναι φορες που μας διωχνει, αλλα ξερουμε οτι το κανει απο φοβο κ μενουμε διπλα της. ειναι φορες που απογοητευεται κ τα παραταει ολα,αλλα της λεω να μην κοιταει πως πρεπει να ανεβει ολο το βουνο με μιας αλλα πετραδακι πετραδακι. ειναι φορες που δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα κ απλα καθεσαι ολο το βραδυ κ την τριβεις εκει που ποναει κ ας μην αισθανεσαι τα χερια σου πια. αλλες φορες μπορει να σκεφτεις οτι ειναι πολυ αυτο για εσενα κ δεν αντεχεις,αλλα μετα να σκεφτεις οτι δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που περναει εκεινη.

ευχομαι να μην εχω καταλαβει καλα κ να κανει καποια πιο ηπια θεραπεια κ οχι χμθ. ευχομαι να ανταπεξελθει καλα κ με ψυχικη δυναμη που νικαει πολλα. σας βαζω στις προσευχες μου κ σε φιλω. ολα να πανε καλα απο καρδιας.

αχ βρε κοριτσια μου......:(:(:(:(

Τι κανετε κοριτσαρες?

Ειρηνη να εχετε τα καλυτεροτερα αποτελεσματα..αχ τι καλα που εστρωσες..πολυ μ'αρεσει το στρωμενο σπιτι..τοlenor χρησιμοποιω το χρυσο και με τρελλαινει το αρωμα του..

Μπιλλακι μου εισαι πραγματικα αξια θαυμασμου..μπραβο για ολα..περαστικα στον μικρουλη σου και μακαρι να σταματησει να ποναει η μανουλα σου..

Ευα μου περαστικα στην μπουμπου σου..την υποστηριξη μπορεις να την προσφερεις οχι μονο με την παρουσια σου,οποτε μην στεναχωριεσαι..να πανε ολα καλα..

Χριστινα στην λαικη εχει πολυ ωραιες κουρτινες με 10-15ευρω το μετρο..δεν το σκεφτεσαι να τις αλλαξεις..ριξε μια ματια..

Βασια μπραβο για το τσιγαρο..καθε μερα θα σου λειπει και λιγοτερο..

Κι εγω τα χαλια τα πλενω στο μπαλκονι,δεν τα δινω για οικονομικους εννοειται λογους..και μαλιστα τα επλυνα τον Σεπτεμβρη για να ειναι φρεσκα..επισης τα ριχταρια οταν θελω να τα αλλαξω τοτε τα πλενω γιατι θελω να μοσχοβολανε..

Χθες δεν ξεκουραστηκα καθολου μαγειρεψα ψαροσουπα για σημερα,σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα επλυνα το μπανιο,αλλαξα πετσετες..πεθανα..το βραδυ η μικρη κοιμοταν και ξυπνουσε καθε λιγο και λιγακι μεχρι τις 1:30..ξυπνησα στις 6 παρα και τωρα σερνομαι..αδιαθετησα και το πρωι με το καλημερα σας και ειμαι μια ομορφια..τελικα μου ειναι πολυ δυσκολο βρε κοριτσια να μενει καποιος μαζι μας..αισθανομαι καπως,δεν νιωθω ανετα..

αχ σε καταλαβαινω απολυτα κ εγω ετσι δεν μπορω αλλον μες το σπιτι....

τουλαχιστον αφου ειναι σπιτι δεν σου φτιαχνει κανα φαγητο????

:PΓεια σας κοριτσαρες!!!!!

αγαπημενες μου φιλεναδες ειστε καλα??

Σας διαβαζω με περισση προσοχη κ ενδιαφερων !!!!!!!!!

;)να κανετε κ καμια παραγραφο γιατι χανομαι στις γραμμες :tongue:¨

:-(η χθεσινη μερα δεν ηταν τελικα καλη....τα αποτελεσματα της μικρης το απογευμα δεν ηταν καλα....ενας δεικτης ανεβασμενος....φλεγμονης ή κατι τετοιο.....Πηγα μονη στην γιατρο κ εδωσε εξτρα εξετασεις ουρων κ αιματος υπατικες...Ουρα δωσαμε τα πρωινα σημερα!

Κοπηκαν τα γονατα μου χθες απο τον φοβο...........

:DΗ σημερινη μερα ομως με αποζημιωσε αρκετα!!!!!!!!

Μεσημερι εμαθα τηλεφωνικως οτι ειναι τελικα καλες οι εξετασεις...

Οποτε ειπε κατι ιωγενες...

προσεχτικη διατροφη κ καθολου φαρμακα ακομη κ αν ανεβασει παλι πυρετο!!!!!

:PΕπισης , με πηραν απο ΕΕΤΑΑ-ΕΣΠΑ!!

Αδειασε θεση σε ιδιωτικο παιδικο που ειχα δηλωσει!!!!!!!

Τους ειπα οτι θα απαντησω αυριο αλλά πεταω απο χαρα!!!!!

Το παιδι δεν τοχουν αλλαξει ποτε κ ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωμενη γιατι ειναι Παιδικος κ οχι Βρεφικος!

Τον παιρνω χαλια καθε μερα..Ουτε να μπει στο αμαξι δεν ειναι πολλες φορες...

Απλα δεν τοχα καει θεμα για να μην το βγαλουν στο παιδι κ γιατι μηπως αν δυσκολευτει αυτος το κοψει...

Τα μπάμπαλά του εχουν παρει φωτια ομως..ειμαστε με κρεμες στο σπιτι!!!

Θα γλιτωσω κ πολλα λεφτα..Πληρωναμε κ ηθελα κ 20ε βενζινη καθε βδομαδα γιατι ηταν μακριουτσικα ....:D:D:D

Λιγο την προσαρμογη σκεφτομαι αλλά δεν ειναι μεση χρονιας ..Ενα μηνα πηγαινει μονο!!!

παλι καλα το κοριτσακι!!!!!

βρε δημητρα δεν πας να παιξεις κανα λοττο?????:D:D:D

Δυο μέρες χωρίς ίντερνετ και σας διαβάζω 2 ώρες! Χάρηκα με τα αποτελέσματα του φιογκακίου, στεναχωρήθηκα με τα μικρά ή μεγάλα ζόρια σας και κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται!

Εγώ δεν έχω κάνει σπουδαία πράγματα αυτές τις μέρες αλλά αύριο έχει γενική, να τακτοποιηθούμε.

Εγώ τα πλυντήρια τα βάζω ως εξής: Λευκά, σκούρα, χρωματιστά, μικρής. Στην ουσία βγαίνουν 4 την εβδομάδα μέσο όρο. Δεν έχω πρόγραμμα, πλένω όταν συμπληρώνεται πλυντήριο. Κάθε 15 βγαίνει ένα επιπλέον πλυντήριο τα πιο σκούρα της μικρής, ένα με τα ριχτάρια και ένα με τα πατάκια του σπιτιού. Δεν υπολογίζω βέβαια τα έκτακτα (μπουφάν, παπούτσια, κουρτίνες). Σχεδόν 25 πλύσεις τον μήνα. Δεν χωρίζω σεντόνια και πετσέτες γιατί αυτά συνήθως είναι χρωματιστά και εμείς δεν φοράμε χρωματιστά ρούχα επομένως αυτά συνιστούν τα χρωματιστά μας :-P

Σας έχω πει πως ο μεγάλος μου καημός είναι ο φούρνος μου; Λόγω άγνοιας το πρώτο διάστημα χρήσης δεν καθάριζα μετά από κάθε ψήσιμο με αποτέλεσμα να μη βγαίνουν τα λίπη. Πλέον, μετά από 5,5 χρόνια φαντάζεστε τι συμβαίνει... Είναι ένα με τον φούρνο. Σκεφτείτε πως πλέον τρίβω και καθαρίζω μετά από κάθε ψήσιμο αλλά φυσικά βγαίνουν μόνο οι νέοι λεκέδες... Έχω δοκιμάσει ένα σωρό καθαριστικά. Η προ τελευταία μου επιλογή είναι ένα νέο καθαριστικό και έπειτα το νερό με την αμμωνία. Θα ήμουν ευγνώμον αν μου πει κάποια την δοσολογία.

YqE6p2.png

IqItp3.png

thanks για τη γνώμη καλή μου...καθόλου βλακεία, είναι κ αυτό μια λύση - μέσα στις τόσες που στριφογυρίζουν στο μυαλό μου -

βρε να σου πω, αν σταματησεις κ μετα ξαναρχισεις δεν θα ειναι πιο δυσκολο να ξανα προσαρμοστειται κ πιο πολυ τα παιδια?

Μόλις!

Τα κακάκια είναι καθαρά από εκείνα τα βακτήρια που τους ανησυχούσαν!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Θέλουν την επόμενη εβδομάδα κι άλλα κακάκια και μαζί θα πάμε και το φιογκάκι για εξέταση αίματος. Και θα τον εξετάσουν φυσικά.

Μου είπαν πως αν στο μεταξύ πονεσει περισσότερο {γιατί τους ειπα πως ακομα ποναει κατα διαστηματα αλλα λιγο} να τον παμε "μέσα".

Μπράβο του. Χρυσοχέρης!

Υ.Γ. Τελικά, ξαναλλαξε το ραντεβού.. θα παω αργά! Γκρρρρρρρρρρρρ..........

μπραβο ειρηνη μου!!!! ΜΠΡΑΒΟ!:D:D:D:D

Κορίτσια μου έκανα το τεστ και εντέλει ΔΕΝ είμαι έγκυος!!!!!!!!!!!! Μου φύγε ένα βάρος!! Σας εχω χάσει λίγο τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω αλλά το σπιτάκι μας είναι τακτοποιημένο φουλ και αυτό είναι που μετράει!!!!! Μεγάλο πράμα τελικά, αμέσως ηρεμώ μόλις το βλέπω, καμία σχέση με το σπίτι πριν λίγο καιρό που είχα παλαβώσει!

Είδα ανοίξατε και το χριστουγεννιάτικο :twisted::twisted:

ειδες που τσαμπα αγχωνοσουν???? ΟΛΑ καλα!!!

Αχ σ'ευχαριστω Ερσακι μου!Θα το κανω το απογευμα,δεν εχει σχεδον τιποτα γιατι ειναι καινουργιος αλλα λεω να το κανω μια φορα το μηνα γιατι δεν θελω με τιποτα να μου βρωμισει και τραβαω οτι τραβαγα με τον προηγουμενο...

αχ τι δουλεια μου εβαλες να κανω!!!!!!

εισαι σε καλο δρομο παντως! κ εγω ακομα κ τωρα πολλες φορες θελω να καπνισω οχι τσιγαρο, ΠΟΥΡΟ!!!

α ωραια κ οι κορη σου σαν κ εμενα στα αγγλικα..... τελικα ομως εμαθα!!!

(εκανα μια ταξη τον χειμωνα κ την ιδια την ξαναεκανα καλοκαιρι!!!)

Βασια μου καποτε διαβαζα κατι παιδακια,μικρα,καναμε λοιπον τα αγγλικα τους,αυτο που τους εκανα ηταν διαφορα παιχνιδια,δηλαδη επερνα κολλες Α4 και στο γραφιζαμε απο ενα γραμμα,μετα τις περναμε και τις σκορπουσαμε στο πατωμα,επερνα εγω ενα καπακι απο κατσαρολα και το χτυπαγα με ενα κουταλι,οση ωρα χτυπαγα αυτο ετρεχε μολις σταματα τους ελεγα ενα γραμμα και ετρχε να βρει το χαρτι,μηπως κατι τετοιο σας βοηθησει σε καποια ωρα που ειστε πιο χαλαρα και παιζεται?

βρε βουλα μου αν ειναι 3-4 λεξεις οκ, αν ειναι καμια 15αρια ποση ωρα θελει για να το κανει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...