Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αρετη

σε λιγο πρεπει να ετοιμαστω για δουλεια αχ δεν θελω........

Θα περάσει γρήγορα σήμερα με τέτοιο καιρό... Εγώ με βλέπω να γυρνάω σήμερα γύρω στις 9 το βράδυ σπίτι.... κλαψ :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου ομορφα, καλημερα,εστω και αργούτσικα!Τι κάνετε?

Ειρηνη, εσυ τι θα κανεις θα μας τρελάνεις φετος με τα κέικ????Ηδη εφτιαξα εχθες.

Μπραβο για τα χαλιά!

Βρε κορίτσια ,αν και κουραστικη δουλεια ,θεωρω πως ειναι πολλά τα χρηματα που ζητουν στο καθαριστηριο,εμενα ειναι και πολλά τετραγωνικα και ειναι απαγορευτικό το ποσό.

Σημερα πήγα το πιτσιρικι στο σχολειο μιας και ηθελε και η μαμα μου δουλειες εξω ,πήγαμε μετα λαικη ,αγορασα και ενα κυκλάμινο να το βαλω σε μικρη γλαστρουλα στο τραπέζι στη βεράντα,πήγαμε φαρμακειο,σούπερ μαρκετ αλλα και για καφεδακι.Επιστρεψαμε μαζι στο σπίτι ,εφτιαξα μπιφτεκια και η μαμά μου εβρασε πατατες και φασολάκι.Το σπίτι ειναι μια χαρα και ετσι δεν εχω πολλα σημερα.

χαχαχαχα θα γίνω η νέα-Βάσια.. να με έχετε ετοιμη για μπανάρισμα!!!:tongue::tongue:

Κυκλαμινάκι ε? Τα λατρεύω!

Τι κανετε κοριτσαρες?

Ειρηνη να εχετε τα καλυτεροτερα αποτελεσματα..αχ τι καλα που εστρωσες..πολυ μ'αρεσει το στρωμενο σπιτι..τοlenor χρησιμοποιω το χρυσο και με τρελλαινει το αρωμα του..

Κι εγω τα χαλια τα πλενω στο μπαλκονι,δεν τα δινω για οικονομικους εννοειται λογους..και μαλιστα τα επλυνα τον Σεπτεμβρη για να ειναι φρεσκα..επισης τα ριχταρια οταν θελω να τα αλλαξω τοτε τα πλενω γιατι θελω να μοσχοβολανε..

Χθες δεν ξεκουραστηκα καθολου μαγειρεψα ψαροσουπα για σημερα,σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα επλυνα το μπανιο,αλλαξα πετσετες..πεθανα..το βραδυ η μικρη κοιμοταν και ξυπνουσε καθε λιγο και λιγακι μεχρι τις 1:30..ξυπνησα στις 6 παρα και τωρα σερνομαι..αδιαθετησα και το πρωι με το καλημερα σας και ειμαι μια ομορφια..τελικα μου ειναι πολυ δυσκολο βρε κοριτσια να μενει καποιος μαζι μας..αισθανομαι καπως,δεν νιωθω ανετα..

Αχ Αρετούλα μου... δυσκολο ε?

Και μας ο μπαμπάς μου ακόμα μαζί μας και σε νιώθω...

Καρδουλα μου, ξέρω πόσο δύσκολη ειναι η καθημερινότητα όταν δουλευεις... προσπάθησε να μην βάζεις πολλά μαζί. Δηλαδη ας πουμε, όχι το ίδιο απόγευμα μαζί, πλύσιμο μπάνιου και σκούπισμα/σφουγγάρισμα.. ή "δύσκολα" φαγητά να τα κάνεις σε "χαλαρές" μέρες όπως το σ/κ. Εντάξει, σίγουρα τα ξέρεις αυτά και τα κάνεις ήδη απλώς να σε απαλύνω λιγάκι..

Σημερα τουλαχιστον θα μπορουσες να μην κανεις τιποτα να ξεκουραστεις?

777885dugw57gt25.gif

Θα περάσει γρήγορα σήμερα με τέτοιο καιρό... Εγώ με βλέπω να γυρνάω σήμερα γύρω στις 9 το βράδυ σπίτι.... κλαψ :(

αχ δεν περναει ετσι ευκολα η ωρα εκει, εγω θα γυρισω 11παρα...το βραδυ.

να σας βαλω αυτο το τραγουδι που ακουω πολυ αυτες τις μερες μιλαει μεσα στην ψυχη μου... ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, οπως κ με τα κοριτσια απο f/b

Γεια σας κούκλες!!!

Τι κάνετε?Εμείς μια χαρά χτες έβρεχε σήμερα χαρά θεού.Η μικρή μου ζητούσε να πάμε για μπάνιο:D Επειδή δεν μπορούσα να την πάω στη θάλασσα την έβαλα στη μπανιέρα με τα παπάκια της:)

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι πολλά να σχολιάσω,σήμερα το μυαλό μου είναι κούκου

Μπιλάκι μου γλυκό μια αγκαλιά θα σου στείλω,όλα τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα όπως σου τα είπαν και οι προηγούμενες

Εύα μου μακάρι η μικρή να μην σου αρρωστήσει ξανά!Και για το άλλο θέμα ελπίζω όλα να πάνε καλά ;)

Άρα μέσα για συνάντηση το τριήμερο

Ειρήνη

Τίνα

Σοφία

irene1984

όποια άλλη ας συνεχίσει τη λίστα για να κανονίσουμε:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αχ δεν περναει ετσι ευκολα η ωρα εκει, εγω θα γυρισω 11παρα...το βραδυ.

να σας βαλω αυτο το τραγουδι που ακουω πολυ αυτες τις μερες μιλαει μεσα στην ψυχη μου... ηθελα να το μοιραστω μαζι σας, οπως κ με τα κοριτσια απο f/b

Ευτυχώς σήμερα η μέρα δεν είναι μέσα στην τρέλλα!!!!! γιατί από τις 9 το πρωί έως τις 8.00-8.30 το απόγευμα δεν παλεύεται....Είχα και χρόνο για σερφάρισμα, να μην παραπονιέμαι....

Καλή δουλειά billy!

Και ενώ είχα πει να χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί δουλεύω το απόγευμα και το μεσημέρι {τώρα δηλαδή} έχουμε διάβασμα, πιέζομαι γιατί μου βγήκε και ένα μασάζ. Πως σκατεύω το πρόγραμμά μου, όταν με παίρνουν τελευταία στιγμή ρε γμτ! :rolleyes:

Ξεκινήσαμε μόλις διάβασμα και ελπίζω να προλάβουμε!

Σας φιλω όλες

777885dugw57gt25.gif

βασια νοστιμο θα ειναι σιγουρα αλλα τα λαχανικα οσο τα κοβεις τοσο χανουν βιταμινες. εγω τα βραζω ολοκληρα κ πολτοποιω στο πιατο λιγο με το πιρουνι μια χαρα νοστιμα ειναι.

Το γνωρίζω αυτό γιαυτό και λέω να μην το κάνω και σύστημα! :)

Εμείς το τριήμερο μπορεί να λείπουμε στο χωριό! :)

Το φαγάκι βγήκε τέλειο....τα κορίτσια έγλυφαν και το πιάτο...τώρα διαβάζει η μεγάλη....και η μικρή βλέπει έργο! Απο σήμερα ξεκινάμε και αγγλικά στο σχολείο με κανονικό διάβασμα και εργασίες ουφ...τι με περιμένει του χρόνου, ούτε να το σκέφτομαι θέλω!!!!

Διαφημίσεις

:PΓεια σας κοριτσαρες!!!!!

αγαπημενες μου φιλεναδες ειστε καλα??

Σας διαβαζω με περισση προσοχη κ ενδιαφερων !!!!!!!!!

;)να κανετε κ καμια παραγραφο γιατι χανομαι στις γραμμες :tongue:¨

:-(η χθεσινη μερα δεν ηταν τελικα καλη....τα αποτελεσματα της μικρης το απογευμα δεν ηταν καλα....ενας δεικτης ανεβασμενος....φλεγμονης ή κατι τετοιο.....Πηγα μονη στην γιατρο κ εδωσε εξτρα εξετασεις ουρων κ αιματος υπατικες...Ουρα δωσαμε τα πρωινα σημερα!

Κοπηκαν τα γονατα μου χθες απο τον φοβο...........

:DΗ σημερινη μερα ομως με αποζημιωσε αρκετα!!!!!!!!

Μεσημερι εμαθα τηλεφωνικως οτι ειναι τελικα καλες οι εξετασεις...

Οποτε ειπε κατι ιωγενες...

προσεχτικη διατροφη κ καθολου φαρμακα ακομη κ αν ανεβασει παλι πυρετο!!!!!

:PΕπισης , με πηραν απο ΕΕΤΑΑ-ΕΣΠΑ!!

Αδειασε θεση σε ιδιωτικο παιδικο που ειχα δηλωσει!!!!!!!

Τους ειπα οτι θα απαντησω αυριο αλλά πεταω απο χαρα!!!!!

Το παιδι δεν τοχουν αλλαξει ποτε κ ειπε οτι δεν ειναι υποχρεωμενη γιατι ειναι Παιδικος κ οχι Βρεφικος!

Τον παιρνω χαλια καθε μερα..Ουτε να μπει στο αμαξι δεν ειναι πολλες φορες...

Απλα δεν τοχα καει θεμα για να μην το βγαλουν στο παιδι κ γιατι μηπως αν δυσκολευτει αυτος το κοψει...

Τα μπάμπαλά του εχουν παρει φωτια ομως..ειμαστε με κρεμες στο σπιτι!!!

Θα γλιτωσω κ πολλα λεφτα..Πληρωναμε κ ηθελα κ 20ε βενζινη καθε βδομαδα γιατι ηταν μακριουτσικα ....:D:D:D

Λιγο την προσαρμογη σκεφτομαι αλλά δεν ειναι μεση χρονιας ..Ενα μηνα πηγαινει μονο!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Γεια σας κοριτσια!!!Τι κανετε????

Εγω σηκωθηκα το πρωι,εφτιαξα πρωινα και ασχοληθηκα με τον μικρο,παιξαμε πλαστελινη,διαβασαμε παραμυθακια αλλα εχει γινει πολυ ζωηρος και οτι και αν του πεις σου λεει "οχι''...π.χ. του λεω το πρωι θελεις κουλουρακι ''ναι'' μου λεει,του δινω και αρνηται να το παρει και μου λεει ''οχι'' ,''καλα'' του απανταω και το βαζω παλι στην πιατελα και εκλεγε που το εβαλα στην πιατελα και δεν τον παρακαλεσα να το παρει:twisted:

του λεω και εγω '' γιατι κλαις?σου ειπε κανεις οτι μπορω να ακουω γκρινιες?'' ,''ναι'' μου απανταει,''ποιος?'','' μπαμπαθ''.

Τελος παντων σας ζαλισα...κατα τις 12 ξεκινησα την κουζινα,εκανα ολα τα πανε ντουλαπια γενικη με ξυδονερο,το απογευμα θα κανω τα κατω,εβαλα δυο πλυντηρια με δυο κουρτινες,για να αλλαξω αυτες που εχω τωρα και να αλλαξουν τα κεφια μας ,αλλα δεν ξερω πως θα πεσουν...και εφταξια μια ταπεινη μακαροναδα.Στο σπιτι γινεται ενας χαμος αλλα σιγα-σιγα με αργους ρυθμους προχωρανε οι δουλιτσες!

Κοριτσια εγω τα χαλια δεν τα εχω δωσει ποτε εξω,τα χαλια μου ειναι απο την λαικη και θεωρουσα οτι αφου δεν καλης ποιοτητας ειναι χαμενα λεφτα,τα πλενω με τον αντρα μου στην ταρατσα.Μεχρι τωρα ειχα θεμα που να τα αποθηκευσω γιατι δεν εχουμε αποθηκη,και τωρα που καναμε την κουζινα μας ζητησα απο τον μαραγκο να μου κανει ενα ντουλαπι που ειναι κολονα διπλα απο το ψυγειο και εκει μεσα βαζω τα χαλια και την σιδερωστρα.

Οσο για κουρτινες και εγω απο την λαικη επερνα αλλα τωρα πια εχω θεμα,γιατι το σπιτι εχει δικα του κουρτινοξυλα εκει που αρχιζει ο τοιχος,εφαπτεται δηλαδη με το ταβανι και οι κουρτινες στην λαικη εχουν υψος 2.80 και μου πεφτουν κοντες.Θελω ομως καποια στιγμη να παρω καλες και να τις εχω μια ζωη.

Ειρηνη μου πηρες τηλ την γιατρο του παιδιου?Ολα καλα με τις εξετασεις του?

Βασια μου πολυ την λυγουρευτηκα την σουπιτσα σας!

Δημητρα,μπιλλακι,Ευα περαστικα στα μικρα σας!

βιλλυ

Εισαι πραγματικα ηρωιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά κ η μαμα!!!

κουραγιο.....:-(

μυρτουλα

μηπως να αφησεις τον χρονο να αποφασισει??Δωσε χρονο στο θεμα σου αφου τωρα αμφιταλαντευεσαι κ δεν εχεις απαντηση....

τινταιλ

κακως ρε φιλεναδα πηρες το καροτσι...τους εισαι κ υποχρεωμενη τωρα,,,,

θα φερεις απο εξω ανταλλακτικα για ενα παλιο???

καλυτερα noname κ τσιλικο παρά αυτο!!!

60Ε εγω πηρα δωρο στην κουμπαρα μου ,με ποδοσακο,οροφη,ξαπλωνει ολα τα εξτρα!! για να τοχει για2ο πιο ελαφρυ!! κ τελικα αυτο την εχει βολεψει!!!

ειρηνη και αλλες!

για να ζηλευετε................

Εμενα κανει κεκακια ο ΣΥΖΥΓΟΣ!!!!

Ναι ναι!! του αρεσει παρα πολυ!!!

Όποτε κανει ,κανει δοση για ενα μεγαλο κ για μικρα σαν καπκεικς που εχουμε ταψακι με θηκουλες!!

Λεει οτι το μυστικο ειναι στο χτυπημα!!

Επισης ξερει κ κανει γλασσο!!!!!!! μουρλια ! τσικουλατενιο!!!

Κ εχει κανει κ με τρουφα,κ μισο-μισο,κ με γλυκο κερασακι μεσα!!

Ξερει πολλες κολπα!!

Εγω παλι ιδεα δεν εχω.........;)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...