Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

ΦΘινοπώριασε και μ' αρέσει!!!

Σηκωθήκαμε το πρωί φάγαμε πρωινό πήγαμε την μικρή σχολείο, πήγα τράπεζα, περάσα και απο το σμ, γύρισα και απο τότε τώρα μόλις τώρα κάθησα ( έβαλα πλυντήριο, άπλωσα, σκούπισα, τίναξα τους διαδρόμους, σφουγγάρισα, έκανα τα τζάμια, έφτιαξα φακούλες, σιδέρωσα κάτι λίγα για να μην μαζευτούν πάλι ) για να σας διαβάσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη αν θέλεις έχω συνταγή για εύκολο πορτοκαλοκείκ ...είναι για λάτρεις πορτοκαλιού!!!

Εννοείται!

Ηδη κοίταξα συνταγή με πορτοκάλι, είναι τόσο απλές και σίγουρα στα επόμενά μου... ;)

Ξυπνήσαμε!

1. Έβαλα στις 8.30 σίδερο (ποτέ στα χρονικά δεν γινόταν αυτό.....πάντα έπινα καφέ και έκανα και 3 βρωμοτσίγαρα χαχαχα) ο άντρας μου είχε μείνει και με κοίταζε...μόνο φώτο δεν με έβγαλε!

2. Πήγα σούπερ

3. Έβαλα να φτιάξω σούπα

4. Τακτοποίησα ρούχα

5. Έστρωσα κρεβάτια

6. Αέρισα σπίτι

7. Ψιλοέκοψα λαχανικά για σούπα

8. Τακτοποίησα ψώνια σούπερ

9. Τελείωσα και αυγόκοψα το φαγητό

10. Συγύρισα την κουζίνα

11. Τακτοποίησα δεντρολίβανο σε βάζα για χωριό και σπίτι

12. Πάω να σκουπίσω!!!

Σήμερα έκανα κοτόσουπα αλλά έβαλα τις πατάτες, σέλινο, μαιντανό και τα καρότα στο μούλτι ώστε να κοπούν σε μικρά κομματάκια!!! Όχι να γίνει λιώμα...δύο φορές το πάταγα και ήταν έτοιμα τα μικρά κομματάκια.....αφού λοιπόν έβρασε το κοτόπουλο στο νερό με λάδι και αλάτι...το έβγαλα και έριξα μέσα στο νερό το ρύζι μαζί με τα μικρά κομματάκια μου....επειδή είναι μικρά γίνονται αμέσως, άρα μπαίνουν με το ρύζι.....! Κορίτσια έγινε σπέσιαλ η σούπα..χύλωσε και με το αυγολέμονο απογειώθηκε!!! Δοκιμάστέ να τα κάνετε κομματάκια να δείτε πόσο γευστική θα γίνει!

Ευγε! Ηδη βλέπεις παντού διαφορές και σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ειρηνη ευχομαι καλα αποτελεσματα (που θα ειναι, ειμαι σιγουρη!) Πως ειναι σημερα??

Προβλεπω να φτιαχνω κεικ σημερα! Ειρηνη απο ποσοτητα ποσο ειναι? Σε φορμα κλασσικη στρογγυλη χωραει ή ειναι πιο πολυ/πιο λιγο? Αν βαλεις πικρο κακαο θες παραπανω ζαχαρη να φανταστω?

Ακόμα δεν ξέρουμε, είναι στο σχολείο... πονάει συνήθως μετά το φαγητό...:rolleyes:

Βγαινει όσο η μακρόστενη φόρμα, που σας έβαλα φωτογραφία προχθές. Με το σοκολατένιο, θυμάσαι?

Εννοείται. Βάζεις ανάλογα τα κέφια σας. Και εγω έτσι "παίζω" τώρα και κάνω δοκιμές.:D

777885dugw57gt25.gif

τα νεα απ την μαμα μπηκαμε τελικα προχθες ευτυχως ο γιατρος της εδρασε αμμεσα κ παρ' οτι δυσκολο μας βρηκε κρεβατι! εχουν μετριασει τον πονο της με πεθιδινες κ αλλα πολλα..... αλλα ακομα δεν ειναι σε κατασταση να βγει θα δουμε....

σημερα ειμαι σπιτι με τον μικρο ανεβασε πυρετο το βραδυ. κριμα γιατι στον παιδικο σημερα ειχαμε μαζι κ οι γονεις,αναπαρασταση πατηματος σταφυλιων παραγωγης μουστου κρασιου κτλ κ το χασαμε.

ομως ειμαι καλα, γιατι μου εφυγαν δυο απο τα ουφ που ειχα, με πολυ τρεξιμο καταφερα να τον παρουν στο ολοημερο αρα θα εχω αναγκη λιγοτερες μερες την πεθερα...κ ΑΝ καταφερω να βρω κ γυναικα για λιγες ωρες δεν θα την εχω καθολου αναγκη!!!!!!

κ επισης μειωσα τα τροφεια μας κατα το ημισυ απο 120 στα 60ε τον μηνα! χαρηκα πολυυυυυ γιατι θα ηταν δυσκολο το αρχικο ποσο καθε μηνα ενω τα 60 παλευονται!

ακομα αποφασισα να ασχολουμαι περοσοτερο με καταστασεις που μπορουν να αλλαξουν(διασταση) κ αυτες που ειναι αμετακλητες(νοσος μαμας) να τις υπομενω στωικα κ υποστηρικτικα. ετσι για να αντεξω!

Καλό κουράγιο και δύναμη για εσένα και την μαμά σου.

Ειρήνη ερώτηση:

Τα χαλιά δεν τα πλένεις το καλοκαίρι που τα μαζεύεις για φύλαγμα;

Κορίτσι μου,

Πρώτη φορά δεν τα έδωσα "έξω" για πλύσιμο και φύλαξη. Για οικονομικούς λόγους.

Ετσι, τα τυλίξαμε και τα αποθηκευσαμε, απλυτα.

Και τώρα, που θέλουμε να τα στρώσουμε, τα πλένουμε.;)

Απλά, χωρίς άγχος και με πρόγραμμα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου.

Ειστε το αγχολυτικο μου. Να ξερετε με γλυτωνεται απο πολλη ψυχικη οδυνη...ναι δεν υπερβαλω... Ιδιως το Μπιλακι μας με τα ποστ της...

Εμεις επιτελους κλεισαμε 24 ωρες χωρις πυρετο...Ο παιδιατρος απο χτες το μεσημερι δεησε να με παρει τηλ πριν 15 λεπτα και αφου αφησα 2 μηνυματα το πρωι (ειχα παρει και χτες φυσικα)..............:(

Ειμαστε οικογενειακως σε καραντινα και αυτο με τρελαινει γτ δεν μπορω να βοηθησω με το αλλο θεμα : σημερα ξεκινησε τις θεραπειες και πρεπει να ειναι απολυτα υγιης.......:( Φοβαμαι πολυ βρε κοριτσια...Μπιλακι ο φοβος φευγει????? Ειρηνη μου πως ειναι το παιδι????

Δεν σας λεω πως ειναι το σπιτι...Μεχρι το πρωι δεν με ενοιαζε αλλα τωρα πρεπει να ασχοληθω........

χαιρομαι που δινω εστω κ σε μια απο εμας κουραγιο κ δυναμη θα χαιρομουν ομως περισοτερο αν δεν χρειαζομασταν κατι απο αυτα...

ειναι η αρχη θα ειναι δυσκολα για ολους σας.

ο φοβος ευα μου....δεν φευγει απλα συνηθιζεται καπως. σιγα σιγα βλεπετε τις αντιδρασεις του οργανισμου της κ ξερετε. στην περιπτωση μας η μαμα εκανε πολυ ισχυρες χμθ κ μας ειχαν πει πως η καθε σταγονα που επεφτε μεσα της μπορει να την εστελνε κατ ευθειαν:-( μια φορα 3-4 σταγονες πριν τελειωσει ο ορος σχεδον εφυγε κ ξαναγυρισε...μετα ξεραμε την βλεπαμε κ απλως ξεραμε. κ οι γιατροι μαθαινουν τον οργανισμο της ποσο αντεχει κ πραττουν αναλογα.

ο καθε ασθενης ειναι αλλιως προσπαθησε να αφουγκραστεις τις δικες της αναγκες. εγω ας πουμε στην αρχη προσπαθουσα να τις περιορισω τις απαγορευτικες τροφες μου ζητουσε σοκολατες φρουτα κ αλλα που απαγορευοντουσαν ρητως! αλλα νευριαζε μου ελεγε πως της θυμιζω συνεχως οτι ειναι αρρωστη ενω ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ετσι χαλαρωσα κ ειπα ας νοσησει οπως εκεινη επιθυμει. πολλες φορες γινεται αποτομη κ πολυ σκληρη μαζι μας αλλα ποναει κ απλα κανουμε πως δεν ακουμε κ ας ποναμε κ εμεις πολυ...

ειναι φορες που μας διωχνει, αλλα ξερουμε οτι το κανει απο φοβο κ μενουμε διπλα της. ειναι φορες που απογοητευεται κ τα παραταει ολα,αλλα της λεω να μην κοιταει πως πρεπει να ανεβει ολο το βουνο με μιας αλλα πετραδακι πετραδακι. ειναι φορες που δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα κ απλα καθεσαι ολο το βραδυ κ την τριβεις εκει που ποναει κ ας μην αισθανεσαι τα χερια σου πια. αλλες φορες μπορει να σκεφτεις οτι ειναι πολυ αυτο για εσενα κ δεν αντεχεις,αλλα μετα να σκεφτεις οτι δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που περναει εκεινη.

ευχομαι να μην εχω καταλαβει καλα κ να κανει καποια πιο ηπια θεραπεια κ οχι χμθ. ευχομαι να ανταπεξελθει καλα κ με ψυχικη δυναμη που νικαει πολλα. σας βαζω στις προσευχες μου κ σε φιλω. ολα να πανε καλα απο καρδιας.

Ειρήνη σίφουνας είσουν σήμερα!!! και δουλεύεις και το απόγευμα καλή δύναμη. Μόλις εχεις νέα για το φιογκάκι να μας πείς!!

Εύα περαστικά σας και γρήγορα!!!! και εγώ θα τον άλλαζα είμαι λίγο αυστηρή στο θέμα γιατρός.

mybilly κουράγιο και υπομονή, το θετικό είναι ότι δεν πονάει πολύ!Περαστικά στο ζουζούνι σου!Μπράβο για την αποφασιστικότητά σου και που δεν το βάζεις κάτω!!

Γιώτα τέλεις οι φώτο!!!! σας εύχομαι να το ξανακάνετε σύντομα.

όσο για το Game of thrones έχω κολλήσει και εγώ!! ήδη έχουμε δει το τέταρτο επισόδειο απο το δεύτερο κύκλο. Πραγματικά στα πρώτα επεισόδια δεν ενθουσιάζεσαι άλλα όσο προχωράει κολλάς!!

Πάω να χριστουγεννιάσω λίγο!

Κορίτσι μου,

Η μαμά μου το κάνει αυτό με τις κουρτίνες. Τις βάζει στο πατάρι και τις πλένει όταν πρόκειται να τις κρεμάσει ξανά για να είναι φρέσκες και για λιγότερο έως καθόλου σίδερο...

Μην φανταστείς κι εγώ μόνο 2 φορές στα 12 χρόνια που μένω μαζί με τον αγαπημένο μου, τα έχουμε δώσει έξω για πλύσιμο/φύλαξη, μόνοι μας τα πλένουμε στο μπαλκόνι...

χαιρομαι που δινω εστω κ σε μια απο εμας κουραγιο κ δυναμη θα χαιρομουν ομως περισοτερο αν δεν χρειαζομασταν κατι απο αυτα...

ειναι η αρχη θα ειναι δυσκολα για ολους σας.

ο φοβος ευα μου....δεν φευγει απλα συνηθιζεται καπως. σιγα σιγα βλεπετε τις αντιδρασεις του οργανισμου της κ ξερετε. στην περιπτωση μας η μαμα εκανε πολυ ισχυρες χμθ κ μας ειχαν πει πως η καθε σταγονα που επεφτε μεσα της μπορει να την εστελνε κατ ευθειαν:-( μια φορα 3-4 σταγονες πριν τελειωσει ο ορος σχεδον εφυγε κ ξαναγυρισε...μετα ξεραμε την βλεπαμε κ απλως ξεραμε. κ οι γιατροι μαθαινουν τον οργανισμο της ποσο αντεχει κ πραττουν αναλογα.

ο καθε ασθενης ειναι αλλιως προσπαθησε να αφουγκραστεις τις δικες της αναγκες. εγω ας πουμε στην αρχη προσπαθουσα να τις περιορισω τις απαγορευτικες τροφες μου ζητουσε σοκολατες φρουτα κ αλλα που απαγορευοντουσαν ρητως! αλλα νευριαζε μου ελεγε πως της θυμιζω συνεχως οτι ειναι αρρωστη ενω ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ετσι χαλαρωσα κ ειπα ας νοσησει οπως εκεινη επιθυμει. πολλες φορες γινεται αποτομη κ πολυ σκληρη μαζι μας αλλα ποναει κ απλα κανουμε πως δεν ακουμε κ ας ποναμε κ εμεις πολυ...

ειναι φορες που μας διωχνει, αλλα ξερουμε οτι το κανει απο φοβο κ μενουμε διπλα της. ειναι φορες που απογοητευεται κ τα παραταει ολα,αλλα της λεω να μην κοιταει πως πρεπει να ανεβει ολο το βουνο με μιας αλλα πετραδακι πετραδακι. ειναι φορες που δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα κ απλα καθεσαι ολο το βραδυ κ την τριβεις εκει που ποναει κ ας μην αισθανεσαι τα χερια σου πια. αλλες φορες μπορει να σκεφτεις οτι ειναι πολυ αυτο για εσενα κ δεν αντεχεις,αλλα μετα να σκεφτεις οτι δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που περναει εκεινη.

ευχομαι να μην εχω καταλαβει καλα κ να κανει καποια πιο ηπια θεραπεια κ οχι χμθ. ευχομαι να ανταπεξελθει καλα κ με ψυχικη δυναμη που νικαει πολλα. σας βαζω στις προσευχες μου κ σε φιλω. ολα να πανε καλα απο καρδιας.

:cry::cry::cry::cry:

Η μανούλα σου... η μανούλα σου....

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσι μου,

Ειρήνη και γω τελευταία φορά τα έδωσα! έχεις δίκιο με πρόγραμμα θα τα βολέψεις όλα. Μόλις μου είπε 120Ε έπαθα συγκοπή!!! Αν τα καλοσυντηρήσεις όλο τον χειμώνα δεν θα κουραστείς πιστεύω να τα πλύνεις!

Διαφημίσεις

Α ωραια, εγω θα συναντηθω με το Ρηνακι γιατι (και την ευχαριστω ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ πολυ) θελει να μου δωσει μερικα πραγματακια για την μπεμπα οποτε θελω πολυ να σας δω κοριτσια. Μου λειπει να εχω φιλες λεμε :)

Λοιπον μου χαρισανε ενα καροτσι. Τυχαινει να ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα στα αγορια αλλα μονό. Ειναι ενα ακριβο και καλο καροτσι ομως ειναι σε ασχημη κατασταση.

Συγκεκριμενα: Ο ενας τροχος εχει σπασει η ζαντα. Παει ακομα βεβαια αλλα δεν ξερω για ποσο. Το κλιπ της ζωνης εχει σπασει και πρεπει να αλλαχτει φυσικα γιατι ειναι θεμα ασφαλειας καθοτι δεν κλεινει και τελος τα χερουλια εχουν λιωσει και κολλανε :(

Εννοειται οτι το δεχθηκα με μεγααααλη ευγνωμοσυνη αλλα τωρα δυσκολευομαι να βρω ανταλλακτικα.

Εγραψα στην Maclaren Και περιμενω να μου απαντησουν. Ειναι αυτο εδω:

$T2eC16N,!)QE9s3HD)lkBRmQ7tGcsg~~60_35.JPG

Χωρις την ποδια. Ξερει καμια που να βρω τα ανταλλακτικα? Ιδανικα, αν εχω τα χρηματα θελω να αντικαταστησω ολο το χαλιναρι/ζωνη γιατι εχουν βγαλει καλυτερη με καλυτερο κλιπ γιατι αυτο ειναι πολυ δυσκολο και ζορικο να κλεισει και να ανοιξει, το ξερω το εζησα και με τα αγορια.

Εχουμε αντιπροσωπεια εδω Ελλαδα? ή θα με γδαρουν και καλυτερα να τα παρω απ'εξω?

τινα δεν ξερω ποσο θα πανε αλλα δεν νομιζω να σε συμφερει πολλα χρειαζεται. μην βιαστεις μπορει να σου χαρισουν αλλο η να παρεις απο εδω που πουλανε πολλα σε καλυτερη τιμη κ κατασταση απο αυτο που θα σου κοστιζε γνωμη μου παντα.

κριμα που δεν μιλησαμε στο σουαπ:(

ευχαριστω για την μαμα σημερα δυστυχω ποναει παλι...

Ειρήνη σίφουνας είσουν σήμερα!!! και δουλεύεις και το απόγευμα καλή δύναμη. Μόλις εχεις νέα για το φιογκάκι να μας πείς!!

Εύα περαστικά σας και γρήγορα!!!! και εγώ θα τον άλλαζα είμαι λίγο αυστηρή στο θέμα γιατρός.

mybilly κουράγιο και υπομονή, το θετικό είναι ότι δεν πονάει πολύ!Περαστικά στο ζουζούνι σου!Μπράβο για την αποφασιστικότητά σου και που δεν το βάζεις κάτω!!

Γιώτα τέλεις οι φώτο!!!! σας εύχομαι να το ξανακάνετε σύντομα.

όσο για το Game of thrones έχω κολλήσει και εγώ!! ήδη έχουμε δει το τέταρτο επισόδειο απο το δεύτερο κύκλο. Πραγματικά στα πρώτα επεισόδια δεν ενθουσιάζεσαι άλλα όσο προχωράει κολλάς!!

Πάω να χριστουγεννιάσω λίγο!

Ετυχε κορίτσι μου, μη νομίζεις.

Ηθελα να τα προχωρήσω λίγο, αυτά που είχα στο μυαλό μου και τώρα θα το πάω σιγά-σιγά.

Πρέπει ακόμα να:

Πλυνω και στρωσω τα 2 υπόλοιπα χαλιά

Να τακτοποιήσω ντουλάπες

Να τακτοποιησω την αποθήκη μας.

Αυτά τώρα, χαλαρά...

Και αύριο δουλεύω, πρωί/βράδυ και το Σάββατο αλλά αύριο θα δω και την Νάσια μας!!! :D

Η μαμά μου το κάνει αυτό με τις κουρτίνες. Τις βάζει στο πατάρι και τις πλένει όταν πρόκειται να τις κρεμάσει ξανά για να είναι φρέσκες και για λιγότερο έως καθόλου σίδερο...

Μην φανταστείς κι εγώ μόνο 2 φορές στα 12 χρόνια που μένω μαζί με τον αγαπημένο μου, τα έχουμε δώσει έξω για πλύσιμο/φύλαξη, μόνοι μας τα πλένουμε στο μπαλκόνι...

Εμ.. 2πλό κόπο θα κάνω? Ασε που τα θέλω "φρέσκα"... :lol: .

Επίσης, μας είχε πει ο χαλάς, να μην τα δίνουμε έξω κάθε χρόνο, για λόγους φθοράς {από τα απορρυπαντικά τους}.

Και να τα ξυδιάζουμε γιατί ζωντανεύει τα χρώματα. Οταν μου ειπε και ο παιδιατρος μας {οταν το φιογκάκι μπουσούλαγε} πως το ξύδι είναι και φυσικό αντισηπτικό / αντιβακτηριδιακό, τότε το λάτρεψα και το κάνω συχνά!

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή, στο ξαφνικό, έχουμε καταιγίδα με βροχή, ενώ πριν 10 λεπτά είχε ήλιο :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου ομορφα, καλημερα,εστω και αργούτσικα!Τι κάνετε?

Μπιλάκι μου καθε σου ποστ ειναι ευχαριστη επληξη.Ακομη και στα δυσκολα ιανεσαι από τα πιο βατα και προχωρας.Καλή δυναμη σε όλους σας!Περαστικα στο αγοράκι σου!

Ευα μου καλή επιτυχια στις θεραπειες!Θα περασει και μετα θα βγειτε ποιο δυνατοι όλοι σας!Για το γιατρο και εγω θα το σκεφτομουν πολύ να τον αλλαξω.Ο δικος μας ειναι πανεξυπνος ανθρωπος αλλα και απότομος στην συμπεριφορά του ,και δυσκολα τον συμπαθεις.Εγω τον εχω μάθει (τον ειχα από παιδι στα πρωτα χρονια της καριερας του,τωρα ειναι γυρω στα 55 ),και δεν με ενοχλει.Ειναι πάντα προθυμος ομως να βοηθησει οποιαδηποτε ωρα και το θεωρω πολύ πολύ σημαντικο,ειδικα για την επαρχια ,που δεν ειανι ευκολο να πας σε νοσοκομειο.

Βασια ,πολλά μπραβο ,σε λίγο σε βλέπω να ξεκινας και γυμναστηριο.

Ειρηνη, εσυ τι θα κανεις θα μας τρελάνεις φετος με τα κέικ????Ηδη εφτιαξα εχθες.

Μπραβο για τα χαλιά!

Βρε κορίτσια ,αν και κουραστικη δουλεια ,θεωρω πως ειναι πολλά τα χρηματα που ζητουν στο καθαριστηριο,εμενα ειναι και πολλά τετραγωνικα και ειναι απαγορευτικό το ποσό.

Σημερα πήγα το πιτσιρικι στο σχολειο μιας και ηθελε και η μαμα μου δουλειες εξω ,πήγαμε μετα λαικη ,αγορασα και ενα κυκλάμινο να το βαλω σε μικρη γλαστρουλα στο τραπέζι στη βεράντα,πήγαμε φαρμακειο,σούπερ μαρκετ αλλα και για καφεδακι.Επιστρεψαμε μαζι στο σπίτι ,εφτιαξα μπιφτεκια και η μαμά μου εβρασε πατατες και φασολάκι.Το σπίτι ειναι μια χαρα και ετσι δεν εχω πολλα σημερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τι κανετε κοριτσαρες?

Ειρηνη να εχετε τα καλυτεροτερα αποτελεσματα..αχ τι καλα που εστρωσες..πολυ μ'αρεσει το στρωμενο σπιτι..τοlenor χρησιμοποιω το χρυσο και με τρελλαινει το αρωμα του..

Μπιλλακι μου εισαι πραγματικα αξια θαυμασμου..μπραβο για ολα..περαστικα στον μικρουλη σου και μακαρι να σταματησει να ποναει η μανουλα σου..

Ευα μου περαστικα στην μπουμπου σου..την υποστηριξη μπορεις να την προσφερεις οχι μονο με την παρουσια σου,οποτε μην στεναχωριεσαι..να πανε ολα καλα..

Χριστινα στην λαικη εχει πολυ ωραιες κουρτινες με 10-15ευρω το μετρο..δεν το σκεφτεσαι να τις αλλαξεις..ριξε μια ματια..

Βασια μπραβο για το τσιγαρο..καθε μερα θα σου λειπει και λιγοτερο..

Κι εγω τα χαλια τα πλενω στο μπαλκονι,δεν τα δινω για οικονομικους εννοειται λογους..και μαλιστα τα επλυνα τον Σεπτεμβρη για να ειναι φρεσκα..επισης τα ριχταρια οταν θελω να τα αλλαξω τοτε τα πλενω γιατι θελω να μοσχοβολανε..

Χθες δεν ξεκουραστηκα καθολου μαγειρεψα ψαροσουπα για σημερα,σκουπισα ξεσκονισα σφουγγαρισα επλυνα το μπανιο,αλλαξα πετσετες..πεθανα..το βραδυ η μικρη κοιμοταν και ξυπνουσε καθε λιγο και λιγακι μεχρι τις 1:30..ξυπνησα στις 6 παρα και τωρα σερνομαι..αδιαθετησα και το πρωι με το καλημερα σας και ειμαι μια ομορφια..τελικα μου ειναι πολυ δυσκολο βρε κοριτσια να μενει καποιος μαζι μας..αισθανομαι καπως,δεν νιωθω ανετα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

αρετη φυσικα κ νιωθεις καπως που ειναι καποιος αλλος στο σπιτι σας, σε νοιωθω απολυτα! δεν βοηθαει τουλαχιστον με το μαγειρεμα?? ξεκουρασου σημερα

για τα χαλια που λετε κ εγω ειμαι σε αναζητηση να τα δωσω αναγκαστικα τα δινω γιατι ειναι χειροποιητα κ δεν πλενονται ειναι πολυ ομορφα αλλα τοσα λεφτα σχεδον καθε χρονο το εχω ψιλομετανοιωσει....

ειρηνη τετοια κεικ φτιαχνω κ εγω με λαδι αναγκαστικα βρηκα αυτες τις συνταγες για τον μικρο που δεν κανει να φαει αβγο πανευκολα λεμε κ πεντανοστιμα αν κ εμενα συνηθως μου τριβονται σε σχεση με τα αλλα αλλα δεν πειραζει μια χαρα τα τρωμε! ασε που βαριεμαι κ το πολυμιξερ της kenwood που εχω καθε φορα να βρισκω το σωστο εξαρτημα ειπαμε εγω στην κουζινα μεχρι 30-45 ' παραπανω βαριεμαι... μαλακτικα κ εγω αυτα τα δυο παιρνω κ εχω παντα κ 2 μυρωδιες κ βαζω αναλογα τα κεφια...

βασια νοστιμο θα ειναι σιγουρα αλλα τα λαχανικα οσο τα κοβεις τοσο χανουν βιταμινες. εγω τα βραζω ολοκληρα κ πολτοποιω στο πιατο λιγο με το πιρουνι μια χαρα νοστιμα ειναι.

για το προγραμμα πλυντηριων που λετε μπααα μονο που το ακουω αγχωνομαι αρνουμαι να εχω κ εκει σειρα αρκουν τα υπολοιπα.

σημερα παρειτσα με τον μικρο εφτιαξα αρακα. κ μπιφτεκακι με ρυζι να φαει για την κοιλιτσα του γιατι εκανε κ εμετο, ευτυχως δεν εχει ανεβασει πυρετο απο το βραδυ.

τωρα τον ταιζω, δεν τρωει μονος του ο ατιμος βαριεται... εγω εφαγα συκωτι μοσχ.γαλακτος με ρυζι που ειχα απο χθες μιαμ το σβηνω με ημιγλυκο κρασι κ λεμονι κ ειναι πεντανοστιμο κ δεν μυριζει καθολου!

σε λιγο πρεπει να ετοιμαστω για δουλεια αχ δεν θελω........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...