Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

[quote=my billy;2198243

ακομα αποφασισα να ασχολουμαι περοσοτερο με καταστασεις που μπορουν να αλλαξουν(διασταση) κ αυτες που ειναι αμετακλητες(νοσος μαμας) να τις υπομενω στωικα κ υποστηρικτικα. ετσι για να αντεξω!

αυτό με τις καταστάσεις που μπορούν να αλλάξουν και τις άλλες που απλά τις υπομένεις πρέπει να το κάνω κ γω:rolleyes:

μπράβο γι αυτά που κατάφερες!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Σοφάκι εμείς έχουμε γιουβαρλάκια σήμερα και για αύριο φασολάδα(από την κατάψυξη)

Μου έχει μαζευτεί πολύ σίδερο, να δω πότε θα το κάνω, όλο στις βόλτες είμαστε.

Μου έχει καρφωθεί επίσης να πάρω καινούργιες κουρτίνες στο σαλόνι, αυτές που έχω είναι ακριβές αλλά μου φαίνονται βαριές πλέον σε συνδιασμό με τον καναπέ και τα χαλιά(όταν τις πήρα είχα άλλο καναπέ και δεν είχα χαλιά)

Τι τιμή ανά μέτρο σας φαίνεται λογική για να κοιτάξω?

Καλά άσε... από σίδερο.. εδώ να δεις τι γίνεται... :rolleyes:

Χμ.. από 10? και μέχρι 13? μου φαίνεται μια χαρά.

Εγώ, όπως έχω ξαναπεί, παίρνω από τη λαϊκή μας {του Σαββάτου} και βρίσκω υπέροχες, υπέροχες κουρτίνες. Πήρε και η Chatziko μας και έκανε ένα σαλόνι... μούρλια!

τα νεα απ την μαμα μπηκαμε τελικα προχθες ευτυχως ο γιατρος της εδρασε αμμεσα κ παρ' οτι δυσκολο μας βρηκε κρεβατι! εχουν μετριασει τον πονο της με πεθιδινες κ αλλα πολλα..... αλλα ακομα δεν ειναι σε κατασταση να βγει θα δουμε....

σημερα ειμαι σπιτι με τον μικρο ανεβασε πυρετο το βραδυ. κριμα γιατι στον παιδικο σημερα ειχαμε μαζι κ οι γονεις,αναπαρασταση πατηματος σταφυλιων παραγωγης μουστου κρασιου κτλ κ το χασαμε.

ομως ειμαι καλα, γιατι μου εφυγαν δυο απο τα ουφ που ειχα, με πολυ τρεξιμο καταφερα να τον παρουν στο ολοημερο αρα θα εχω αναγκη λιγοτερες μερες την πεθερα...κ ΑΝ καταφερω να βρω κ γυναικα για λιγες ωρες δεν θα την εχω καθολου αναγκη!!!!!!

κ επισης μειωσα τα τροφεια μας κατα το ημισυ απο 120 στα 60ε τον μηνα! χαρηκα πολυυυυυ γιατι θα ηταν δυσκολο το αρχικο ποσο καθε μηνα ενω τα 60 παλευονται!

ακομα αποφασισα να ασχολουμαι περοσοτερο με καταστασεις που μπορουν να αλλαξουν(διασταση) κ αυτες που ειναι αμετακλητες(νοσος μαμας) να τις υπομενω στωικα κ υποστηρικτικα. ετσι για να αντεξω!

Μπράβο για όλα!

Για την μανούλα που βρήκε κρεβάτι και το παλεύει

Για τα τροφεία, που το ποσό των 120?/μήνα ήταν πραγματικά μεγάλο!

Για τις 2 αποφάσεις που πήρες. Ετσι σε θέλω! "Κυνήγα" αυτά που μπορείς και για τα υπόλοιπα κουράγιο.

Η μανούλα σου και αυτά που περνάει με λιώνει μέσα μου... :(:(

777885dugw57gt25.gif

καλημερα!

σας διαβαζω απο τη δουλειά.

Ειρηνη ελπιζω τα νεα για το μικρό σου να είναι τα καλυτερα δυνατά.

Βάσια, μπράβο για το τσιγάρο (ελπιζω και γω να το πάρω καποια στιμή αποφαση)

Καλημερα κοριτσακια μου.

Ειστε το αγχολυτικο μου. Να ξερετε με γλυτωνεται απο πολλη ψυχικη οδυνη...ναι δεν υπερβαλω... Ιδιως το Μπιλακι μας με τα ποστ της...

Εμεις επιτελους κλεισαμε 24 ωρες χωρις πυρετο...Ο παιδιατρος απο χτες το μεσημερι δεησε να με παρει τηλ πριν 15 λεπτα και αφου αφησα 2 μηνυματα το πρωι (ειχα παρει και χτες φυσικα)..............:(

Ειμαστε οικογενειακως σε καραντινα και αυτο με τρελαινει γτ δεν μπορω να βοηθησω με το αλλο θεμα : σημερα ξεκινησε τις θεραπειες και πρεπει να ειναι απολυτα υγιης.......:( Φοβαμαι πολυ βρε κοριτσια...Μπιλακι ο φοβος φευγει????? Ειρηνη μου πως ειναι το παιδι????

Δεν σας λεω πως ειναι το σπιτι...Μεχρι το πρωι δεν με ενοιαζε αλλα τωρα πρεπει να ασχοληθω........

IIk6p3.png

Qskdp3.png

καλημερα!

σας διαβαζω απο τη δουλειά.

Ειρηνη ελπιζω τα νεα για το μικρό σου να είναι τα καλυτερα δυνατά.

Βάσια, μπράβο για το τσιγάρο (ελπιζω και γω να το πάρω καποια στιμή αποφαση)

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου. Κατά τις 4 θα τηλεφωνήσω να μάθω... :rolleyes:

Καλή δουλίτσα

Καλημερα κοριτσακια μου.

Ειστε το αγχολυτικο μου. Να ξερετε με γλυτωνεται απο πολλη ψυχικη οδυνη...ναι δεν υπερβαλω... Ιδιως το Μπιλακι μας με τα ποστ της...

Εμεις επιτελους κλεισαμε 24 ωρες χωρις πυρετο...Ο παιδιατρος απο χτες το μεσημερι δεησε να με παρει τηλ πριν 15 λεπτα και αφου αφησα 2 μηνυματα το πρωι (ειχα παρει και χτες φυσικα)..............:(

Ειμαστε οικογενειακως σε καραντινα και αυτο με τρελαινει γτ δεν μπορω να βοηθησω με το αλλο θεμα : σημερα ξεκινησε τις θεραπειες και πρεπει να ειναι απολυτα υγιης.......:( Φοβαμαι πολυ βρε κοριτσια...Μπιλακι ο φοβος φευγει????? Ειρηνη μου πως ειναι το παιδι????

Δεν σας λεω πως ειναι το σπιτι...Μεχρι το πρωι δεν με ενοιαζε αλλα τωρα πρεπει να ασχοληθω........

Χμ... να μην μιλήσω για τον παιδίατρό σας... :mad:

Και γω φοβάμαι... τουλάχιστον στήριξε όσο μπορείς τηλεφωνικώς. Σίγουρα καταλαβαίνει αλλα και σε χρειάζεται.

Καλέ καμιά σας δεν θα είναι το τριήμερο Αθήνα για να κανονίσουμε συνάντηση???

Ρηνάκι, εδώ θα είμαστε εμείς!

Να 'μαι παλι!

Επιτελους κατεβασα τα χειμωνιατικα και τα τακτοποιησα!!!Φετος για πρωτη χρονια ακολουθησα καινουργια τακτικη,να δω αν θα με βολεψει.Τα καλοκαιρινα τα αφησα στην θεση τους,εχω τρεις δυφυλλες ντουλαπες,στην μια εχω τα καλοκαιρινα κρεμασμενα,στην αλλη τα χειμωνιατικα διπλωμενα και στην αλλη εχω ολα τα μακρυα κρεμαστα μπουφαν-παλτο-φορεματα κτλ. Αν πιασει αυτο θα γλυτωσω το ανεβασμα κατεβασμα!!!!

Για αυριο μου εμειναν κατι λεπτομερειες και ετοιμες οι ντουλαπιτσες μου!!!

Και τις ενιωθα μεγαλο βαρος....

Υ.Σ. εχω πολυ σιδερο:mad::mad::mad:

Μπράβο! Ακριβώς τέτοια "τρικ" χρειάζονται. Κάπως ετσι κανω και γω και δεν ταλαιπωρουμαι καθολου με την αλλαγη της σεζόν στα ρούχα.

Για γράψε την συνταγούλα!!! :)

Παιδί μου, όπως μου ρχεται κάνω.. δοκιμές! ;)

Εβαλα 2μιση κούπες φαριν απ

1 κουτ. γλυκού μπέικιν

μισή κούπα ελαιόλαδο

2 βανίλιες

1 αυγό

μιάμιση κούπα μαύρη ζάχαρη

μία κούπα γάλα

Πανεύκολο, μυρωδιά τέλεια, υπέροχη γεύση, καθόλου βούτυρο και αφρός. Κοβόταν υπέροχα και σε κομμάτι.;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

τα νεα απ την μαμα μπηκαμε τελικα προχθες ευτυχως ο γιατρος της εδρασε αμμεσα κ παρ' οτι δυσκολο μας βρηκε κρεβατι! εχουν μετριασει τον πονο της με πεθιδινες κ αλλα πολλα..... αλλα ακομα δεν ειναι σε κατασταση να βγει θα δουμε....

σημερα ειμαι σπιτι με τον μικρο ανεβασε πυρετο το βραδυ. κριμα γιατι στον παιδικο σημερα ειχαμε μαζι κ οι γονεις,αναπαρασταση πατηματος σταφυλιων παραγωγης μουστου κρασιου κτλ κ το χασαμε.

ομως ειμαι καλα, γιατι μου εφυγαν δυο απο τα ουφ που ειχα, με πολυ τρεξιμο καταφερα να τον παρουν στο ολοημερο αρα θα εχω αναγκη λιγοτερες μερες την πεθερα...κ ΑΝ καταφερω να βρω κ γυναικα για λιγες ωρες δεν θα την εχω καθολου αναγκη!!!!!!

κ επισης μειωσα τα τροφεια μας κατα το ημισυ απο 120 στα 60ε τον μηνα! χαρηκα πολυυυυυ γιατι θα ηταν δυσκολο το αρχικο ποσο καθε μηνα ενω τα 60 παλευονται!

Μπράβο Μπιλάκι μου που έβαλες μια τάξη στα εκτός μαμάς θέματα! Υπομονή και κουράγιο!!!!

Ειρήνη αν θέλεις έχω συνταγή για εύκολο πορτοκαλοκείκ ...είναι για λάτρεις πορτοκαλιού!!!

Μιρτούλα εγώ θα διάλεγα το δημοτικό και θα προσπαθούσα να προσαρμοστώ γιατί είναι δίπλα...γλυτώνεις χρόνο και χρήμα!

Ξυπνήσαμε!

1. Έβαλα στις 8.30 σίδερο (ποτέ στα χρονικά δεν γινόταν αυτό.....πάντα έπινα καφέ και έκανα και 3 βρωμοτσίγαρα χαχαχα) ο άντρας μου είχε μείνει και με κοίταζε...μόνο φώτο δεν με έβγαλε!

2. Πήγα σούπερ

3. Έβαλα να φτιάξω σούπα

4. Τακτοποίησα ρούχα

5. Έστρωσα κρεβάτια

6. Αέρισα σπίτι

7. Ψιλοέκοψα λαχανικά για σούπα

8. Τακτοποίησα ψώνια σούπερ

9. Τελείωσα και αυγόκοψα το φαγητό

10. Συγύρισα την κουζίνα

11. Τακτοποίησα δεντρολίβανο σε βάζα για χωριό και σπίτι

12. Πάω να σκουπίσω!!!

Σήμερα έκανα κοτόσουπα αλλά έβαλα τις πατάτες, σέλινο, μαιντανό και τα καρότα στο μούλτι ώστε να κοπούν σε μικρά κομματάκια!!! Όχι να γίνει λιώμα...δύο φορές το πάταγα και ήταν έτοιμα τα μικρά κομματάκια.....αφού λοιπόν έβρασε το κοτόπουλο στο νερό με λάδι και αλάτι...το έβγαλα και έριξα μέσα στο νερό το ρύζι μαζί με τα μικρά κομματάκια μου....επειδή είναι μικρά γίνονται αμέσως, άρα μπαίνουν με το ρύζι.....! Κορίτσια έγινε σπέσιαλ η σούπα..χύλωσε και με το αυγολέμονο απογειώθηκε!!! Δοκιμάστέ να τα κάνετε κομματάκια να δείτε πόσο γευστική θα γίνει!

Καλημέρα,

Διαβάζω και ασχολούμαι με το σπίτι, γεμίζω την ημέρα μου και δεν κάθομαι λεπτό ... πως θα μπορούσα άλλωστε... ;)

Σήμερα έχω και εξωτερικές δουλειές.

Κική, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες για τα συρτάρια. Θα περάσω απο πρακτικερ να τα δω και μάλλον θα τα αγοράσω απο εκεί. Είδα τις διαστάσεις όλων στη σελίδα τους και με βολεύουν πιο πολύ απο αυτά που έχει η ΙΚΕΑ (ναι έχουν και αυτοί τα είδα και στη δική τους σελίδα - με διαφορετικές διαστάσεις απο του πρακτικερ για όποια ενδιαφέρεται)

Εχθές κοίταγα τον κατάλογο ΙΚΕΑ και δεν είδα κάτι τέτοιο....Στραβομάρα έχω; Αν πας ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ πες μου κι εμένα τι βρήκες!

Εγώ που είδα το πρώτο επεισόδιο προχθές δεν ενθουσιάστηκα.Νομίζω ότι μάλλον προτιμώ τα βιβλία να διαβάσω παρά να δω τη σειρά,δεν ξέρω:rolleyes:

Τα έχω κατεβάσει πιο παλιά αλλά τα ξαναβλέπω άνετα τα επεισόδια (σιδερώνοντας)....

Διαφημίσεις

Παιδί μου, όπως μου ρχεται κάνω.. δοκιμές! ;)

Εβαλα 2μιση κούπες φαριν απ

1 κουτ. γλυκού μπέικιν

μισή κούπα ελαιόλαδο

2 βανίλιες

1 αυγό

μιάμιση κούπα μαύρη ζάχαρη

μία κούπα γάλα

Πανεύκολο, μυρωδιά τέλεια, υπέροχη γεύση, καθόλου βούτυρο και αφρός. Κοβόταν υπέροχα και σε κομμάτι.;);)

Θα το δοκιμάσω το Σ/Κ, ευχαριστώ πολύ!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Α ωραια, εγω θα συναντηθω με το Ρηνακι γιατι (και την ευχαριστω ΤΟΣΟΟΟΟΟΟ πολυ) θελει να μου δωσει μερικα πραγματακια για την μπεμπα οποτε θελω πολυ να σας δω κοριτσια. Μου λειπει να εχω φιλες λεμε :)

Λοιπον μου χαρισανε ενα καροτσι. Τυχαινει να ειναι το ιδιο με αυτο που ειχα στα αγορια αλλα μονό. Ειναι ενα ακριβο και καλο καροτσι ομως ειναι σε ασχημη κατασταση.

Συγκεκριμενα: Ο ενας τροχος εχει σπασει η ζαντα. Παει ακομα βεβαια αλλα δεν ξερω για ποσο. Το κλιπ της ζωνης εχει σπασει και πρεπει να αλλαχτει φυσικα γιατι ειναι θεμα ασφαλειας καθοτι δεν κλεινει και τελος τα χερουλια εχουν λιωσει και κολλανε :(

Εννοειται οτι το δεχθηκα με μεγααααλη ευγνωμοσυνη αλλα τωρα δυσκολευομαι να βρω ανταλλακτικα.

Εγραψα στην Maclaren Και περιμενω να μου απαντησουν. Ειναι αυτο εδω:

$T2eC16N,!)QE9s3HD)lkBRmQ7tGcsg~~60_35.JPG

Χωρις την ποδια. Ξερει καμια που να βρω τα ανταλλακτικα? Ιδανικα, αν εχω τα χρηματα θελω να αντικαταστησω ολο το χαλιναρι/ζωνη γιατι εχουν βγαλει καλυτερη με καλυτερο κλιπ γιατι αυτο ειναι πολυ δυσκολο και ζορικο να κλεισει και να ανοιξει, το ξερω το εζησα και με τα αγορια.

Εχουμε αντιπροσωπεια εδω Ελλαδα? ή θα με γδαρουν και καλυτερα να τα παρω απ'εξω?

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Ευα ειναι απαραδεκτος!!! Εγω θα τον αλλαζα :(

Μπιλλακο χαιρομαι που δεν ποναει τοσο πια! Δωστης ενα φιλι απο εμενα! Περαστικα στον μικρο μωρε και μπραβο για τα τροφεια!

Ειρηνη ευχομαι καλα αποτελεσματα (που θα ειναι, ειμαι σιγουρη!) Πως ειναι σημερα??

Προβλεπω να φτιαχνω κεικ σημερα! Ειρηνη απο ποσοτητα ποσο ειναι? Σε φορμα κλασσικη στρογγυλη χωραει ή ειναι πιο πολυ/πιο λιγο? Αν βαλεις πικρο κακαο θες παραπανω ζαχαρη να φανταστω?

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, ηρθαν!!

bPp7p3.png

Το τελειως αναπαντεχο θαυματακι μας!!

Xkx4p3.png

Κόρες, το σπιτι μου ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ευωδιαστό!

Σιδέρωσα

Ξύδιασα το χαλί μας, στέγνωσε και το στρώσαμε ήδη! Καλό χειμώνα!

Πήγα σούπερ για 3 πραγματάκια για το σημερινό φαγάκι {κυρίως φετούλα που μου τελείωσε χθες}

Ξεσκόνισα

Και μόλις έστρωσα τα ριχτάρια μας και έχει μοσχομυρίσει όλο το σπίτι.. εχουμε ξετρελαθεί.

Ενα θέμα που ήθελα να σας πω:

Τελευταία, χρησιμοποιώ {ειδικά για τα σκουρόχρωμα ρούχα} το lenor, υγρό απορρυπαντικό, το οποίο όχι μόνο καθαρίζει και μαλακώνει τα ρούχα αλλά και μοσχομυρίζει. Κυριολεκτικά δηλαδή έχω ξετρελαθεί μ αυτό το προϊόν.

Για το μαλακτικό λατρεύω το Quanto, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ αλλά μόνο για τη μυρωδιά του. Τη λατρεύω και δεν την αλλάζω έχω πάντα απ' αυτό το μαλακτικό. ΚΙ όμως από τότε που δοκίμασα τα μαλακτικά του lenor, επαθα πλάκα. Εκτός από τις μυρωδιές {οι οποίες κρατάνε τόσο πολύ} τα ρούχα μας, πρώτη φορά είναι τόσο μαλακά. Μέχρι και πετσέτες, οι οποίες είχαν αγριέψει, μαλάκωσαν! Τα λατρεύω τελικά αυτά τα προϊόντα.

Οπότε πάντα έχω 2 μαλακτικά και βάζω ανάλογα τα κέφια μου:tongue:. Το "αγαπημένο" μου και ένα από τα lenor. Τώρα έχω ξετρελαθεί με το

http://images3.mysupermarket.co.uk/Products_1000/13/275013.jpg

Υπέροχα αρώματα που κρατούν πολύ, κόρες μου. ;)

Το απόγευμα δουλεύω και το μεσημέρι έχουμε διάβασμα.. :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...