Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην πρώτη δημοτικού τα περισσότερα είναι λίγο χαμένα θα έλεγα....νομίζω ότι είναι υπερβολές της δασκάλας...βρές μου μια μαμά που το παιδί της στην πρώτη Δημοτικού είναι συνέχεια κολλημένο στον πίνακα και δεν αφαιρείται καθόλου.....

Μου την δίνουν τα dividers!!!!:eek: :eek: :eek:

κορίτσια ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ήμουν μόνη σε αυτό...η Ειρήνη ήταν συνεχώς online και υπήρχε συνεχής συνεννόηση μέχρι να βρούμε τα σχέδια που ήθελε....υπήρχε συγχρονισμός και καλή συνεργασία!!!

Ήταν σαν τον επισκέπτη (Ειρήνη) που κάθεται δίπλα στον γιατρό (Βάσια) και περιμένει να δει αν θα κάνει καλά τον ασθενή (Blog) και αν θα το αναστήσει χαχαχαχαχα

Μου την δίνουν τα dividers :mad: :mad:

Τσα! Να 'μαι κι εγώ - τις μεγάλες ώρες πάντα :) Ζιτώ συγνώμι εκ των προτέρων για τιν ανορθογραφία έπεσε coca cola στο λάπτοπ μου και κάποια κουμπιά δεν δουλεύουν :(

**Καλορίζικο το blog Ειρίνι μου!!!** Έτσι ακριβώς το φανταζόμουν κουκλίστικο :D mamavasia ένα μεγάλο μπράβο πολύ ωραία δουλειά! Γράφτικα κι εγώ και ανιπομονώ για τις πρώτες ενιμερώσεις

Είμαι πολύ χαρούμενι σίμερα (θεέ μου τι γράφω το "ι" με γιώτα γκρρρ :mad: ) γιατί με αφορμί εκείνο το άδειο συρτάρι αν θυμάστε που σας είχα γράψει (που εξοικονόμισα από το δίπλωμα των πετσετών μου αλά Ειρίνι) έκανα ολικί αναδιοργάνωσι στιν κουζίνα μου που έγινε ακόμι πιο λειτουργικί :) Οπότε το γιόρτασα φτιάχνοντας μια τυρόπιτα και ένα γλυκό ψυγείου__Ίρθαν και φίλοι στο σπίτι που το είχα όμορφο και καθαρό και περάσαμε σούπερ :)

*Διάβασα τις ανισυχείες σου για το φιογκάκι σου Ειρίνι μου_είσαι τόσο μα τόσο γλυκιά μαμά!! Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι τελείως άσχετι από παιδαγωγικά αλλά κι εγώ νόμιζα από τα σχόλια αυτά τις δασκάλας του ότι αναφερόταν σε παιδί 5-6 διμοτικού και συμφωνώ απόλυτα ότι είναι θέμα "χιμείας" με τι δασκάλα! Είναι τόσο μικρός ακόμα (κατά τι γνώμι μου πάντα) για να ανυσιχείς

Αυτά δεν γράφω άλλα αν και θα ίθελα γιατί θα τυφλωθώ από τα λάθι μου και θα τυφλώσω κι εσάς_καλινύχτα! :)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνούλα σε λίγο που θα γίνεις καλύτερη από τη Μάρθα Στούαρτ να μας κάνεις καμιά εκπτωσούλα που σε ξέρουμε από τα πρώτα σου βήματα ε;

Α και βάλτο στην υπογραφή σου το λινκ.

sbxre6a2f.png

καλημέρα κορίτσια!

με γεια το μπλογκάκι! Πραγματικά πολύ όμορφο. συγχαρητήρια στις δημιουργούς και καλό στήσιμο πλέον...

Ειρήνη εύχομαι να βολέψει και να μην παιδέψει....

Καλημέρα!!!

Καλορίζικο το όμορφο blog!!!

Κορίτσια μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο !!!!!!

Εχθές έκανα αρκετές δουλίτσες καθώς τα κορίτσια μου είχαν μπαλέτο και με άφησαν μόνη στο σπίτι;)

1. Μάζεψα τα ρουχαλάκια που είχα απλώσει το πρωι

2. Σιδέρωσα δύο πλυντήρια που είχαν ξεμείνει δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό:tongue:

3. Μαγείρεψα

4. Καθάρισα τον νεροχύτη μου ακολουθοντας ΟΛΕΣ τις συμβουλές... :lol:

τον σαπούνισα με υγρό πιάτων, έβαλα viakal και στο τέλος καθώς σε κάποια σημεία δεν με ικανοποίησε το αποτέλεσμα, έβαλα και χλωρίνη το άφησα κανένα δεκάλεπτο και έγινε super!!!! Μετα τον πέρασα με ένα βαμβάκι με baby oil και γυάλισε.:P

5. Τακτοποίσα τα σιδερωμένα και έφτιαξα λίγο καλύτερα τις ντουλάπες τον κοριτσίων

6. Καθάρισα το τραπέζι της τραπεζαρίας πολύ καλά γιατί όπως λέει και η Ρηνούλα πρέπει να ηρεμεί και το μάτι

7.πριν από όλα αυτά μάζεψα ότι παιχνίδι, ρούχο, παππούτσι βρισκόταν στην μέση

8. Καθάρισα τα viteξακια μου βάζοντάς τα στην χλωρίνη.

Πολυ χάρηκα τις δουλίτσες μου εχθές!!!! Με μουσικούλα ...χαλαρά και όμορφα.;)

Ειρηνούλα μου, πως πήγε με το φιογκάκι σου? φαντάζομαι σήμερα έχεις αρχίσει να το βλέπεις διαφορετικά το ¨πρόβλημα¨ που όπως είπαν και τα κορίτσια μπορει και να μην είναι και τόσο πρόβλημα ;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πως μου είστε σήμερα? Τα κέφια σας?

Εμείς αργήσαμε να ξυπνήσουμε, ο άντρας μου έχει ρεπό...

Πήγε τον φιόγκο στο σχολείο, που έχουν γιορτή και θα σχολάσουν σε λίγο, εγώ πήγα σούπερ και ψαράδικο {θα κάνω σαρδέλλες πλακί και δεν έχω ξανακάνει ποτέ!!! :tongue::tongue:} και τώρα μαζεύτηκα και κάνω τις δουλίτσες μου.

1) Κατέβασα τις κουρτίνες της κουζίνας και ήδη πλένονται στο πλυντήριο (είδατε πως κάνω σιγά-σιγά την γενική μου χωρίς άγχος και ταλαιπωρία??? ;)).

2) Τακτοποίησα τα πράγματα του σούπερ

3) Έπλυνα τα χθεσινοβραδινά πιατικά και ο νεροχύτης μου λάμπει...

Τώρα θα δω τι θα κάνω... έχω διάφορα στο μυαλό μου και αρκετό σιδέρωμα...

Το μεσημέρι θα ξεκινήσω την 1η ανάρτηση στο blog μας...!!! ;);)

Σας φιλώ όλες και άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον με το θέμα του μικρού φιόγκου καθώς και τις κοπέλες που δεν έχουν γράψει ποτέ εδώ και όμως μας παρακολουθούν και μου έγραψαν προσωπικά μηνύματα! Το εκτιμώ αφάνταστα κορίτσια μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Είμαστε στον... αέρα!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

http://easylivingbyirene.blogspot.com/

Περιμένω τις πρώτες αντιδράσεις σας.. {μας...! :lol: }

Kαλη αρχη Ειρηνακι μας ειμαι σιγουρη οτι θα παει πολυ καλα..το χεις ..

Προσπαθω να βρω τροπο να κανω Like αλλα δεν το χω με την τεχνολογια θα το βρω που θα παει,

Ειρηνηηη!!!!

Καλοριζικο το μπλοκακι!!!!

Μου αρεσε παρα πολυ το backround που διαλεξες,η ομορφη κορνιζα στην αρχη και το ζεστο καλοσωρισμα!!

Ευχομαι και εγω με τη σειρα μου να τα παει πολυ πολυ καλα,, καλυτερα και απο αυτο της flylady χιχι !!!!:D

χαχαχαχα!!! Ευχαριστώ αστεράκι μου!!! Πολυ!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη μου για πρωτη δημοτικου μιλάμε!!!

Φανταζομουν κι εγω πως ηταν καμια πεμπτη!!!! Δεν ειναι ολα τα παιδια ωριμα στην πρωτη δημοτικου ειδικα τα παιδια που εχουν γεννηθεί από στο 2ο μισο του έτους.

Σκέψου πως αυτα που γεννηθηκαν Γεναρη εχουν ενα χρόνο διαφορά απο αυτα που γεννήθηκαν Δεκέμβρη!

Ισψς να θελει το χρόνο του!

Το ξέρω και έχεις απόλυτα δίκιο σ' αυτό. Και γι αυτό και του έδινα συνέχεια χρόνο και ευκαιρίες για να χαλαρώσει και να αισθανθεί άνετα. Αλλά τελειώνει η χρονιά κι αυτό τίποτα... συνεχίζει το ίδιο στυλ και λιγάκι πιο "άσχημα" όπως μου πε η δασκάλα του χθες. Και δεν θέλω φυσικά να μου κάθεται άγαλμα! Οχι φυσικά, δεν είμαι τρελή να καταπιέζω το παιδάκι. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θέλει να ομαδοποιηθεί και κάνει ότι του ρθει όποτε του ρθει... :(

Οταν σου τον είπε γλωσσά τι ακριβως εννοουσε σου είπε παραδειγμα?

ΚΙ οταν λεει αδιάφορος τι θέλει να πει ο ποιητης?? Π αίζει με γόμες ξυστρες κλπ??

Βρε μπας υπερβάλει η δασκάλα????

Με τα άλλα παιδια της ταξης ειναι καλα περνά όμορφα?

καταλαβαινω πως νιωθεις ασχημα οταν στα λέει η δασκάλα και φυσκά α προβληματιστείς αλλα μη σε τρελανει κιόλας!!!

Αφενός ότι είναι όλο δικαιολογίες... δηλαδή αν ξεχάσει κάτι λέει "δεν φταίω εγώ, η μαμά μου δεν μου το έβαλε μαζί" και βγάζει και γλώσσα π.χ. του λέει η δασκάλα "Ανδρέα εξηγώ το φυλλάδιο που σας έβαλα, άκουσε με" και της απαντάει "το έβαλα ήδη μέσα"!!!! :rolleyes:

Ναι ακριβώς αυτό... παίζει με τις γόμες και τα μολύβια του!!! :(:(

Ναι, δεν έχει θέμα με τα παιδιά παίζει μια χαρά με τα καλά και τα στραβά που έχουν όλα τα παιδάκια στην ηλικία του. Αλιμονο, δεν αναζητώ το τέλειο παιδί...

Τρελαίνομαι γιατί εκείνος χάνει. Για εκείνον ανησυχώ, όχι για τη δασκάλα του. Για να βρει το δρόμο του...:(

777885dugw57gt25.gif

Ναι βρε Ειρήνη προσαρμόζεται το παιδί δεν έχει πιάσει τα κόλπα ακόμη. Τι μήνα είναι γεννημένο;

Τέλειο το μπλογκ!!!!

31 Οκτωβρίου miriki μου.. Σίγουρα προσαρμόζεται αλλά ανησυχώ πια που τελειώνει η χρονια... :(

Ευχαριστώ ματάκια μου! Χαίρομαι που σ αρεσε!!! Για να δουμε...! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...